עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. זה זמן רב שאני רוצה להחליף את מאוורר ה-intake הג'נרי (שיהפוך ל-outake) שמקבלים עם מארז ה-compucase 6A19 במאוורר חזק יותר. הגעתי למצב שאני מתלבט בין שני המאווררים שבפורום היו אנשים שצידדו ב-Enermax ואחרים ב-Vantec. לייעול התהליך צרפתי את הנתונים של כל מאוורר: Vantec Stealth 120mm נתונים יבשים: 2 מיסבים (Ball Bearing) זרם: 0.08אמפר ספיקה: 53CFM צריכת הספק: 0.96וואט רעש: 28dBA מהירות סיבוב: 1500RPM (קבוע! לא ניתן לשינוי) מחיר: כ-120ש"ח - מתאם 3פינים ל-4 פינים - 4 ברגים - אחריות לכל החיים Enermax Adjustable 120mm נתונים יבשים: 2 מיסבים (Ball Bearing) זרם: 0.12-0.20אמפר ספיקה: 64-95CFM~ צריכת הספק: 1.44-2.4וואט רעש: 25-30dBA~ מהירות סיבוב: 1800…

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by אוריפ,

שלום! אני חושב שהמעבד שלי חם מידי... יש לי מעבד פנטיום 4 במהירות של 2400 מגה-הרץ שעובד בבאס של 533 מגה הרץ. יש עליו קירור רגיל של אינטל. המארז הוא מידי סטנדרטי של סימבדה. במנוחה המעבד הוא על כ40+ מעלות ואחרי מאמץ הוא מגיע אף ל65 מעלות! זה לא נראה לי טוב... המעבד אמור לעבוד בחום כזה? יש לכם המלצה לגוף קירור שישמש אותי טוב יותר (כמה שיותר נמוך, אני לא רוצה להשקיע המון כסף... לא יהיה OC). תודה! נ.ב., אחרי שאני מסיים משחק, אני מרגיש האטה כללית בביצועי המחשב. זה קשור לחום המעבד?

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. מה שכתוב בכותרת. ובבקשה תגידו לי מה המחיר של ה-ALX800+מאוורר 80 מ"מ ג'נרי? כי אני חיפשתי בחנויות את המאוורר הזה ולא מצאתי אותו משום מה. גם כן אם אתם אומרים שה--ALX800+מאוורר 80 מ"מ ג'נרי יותר טוב מהוולקנו 12 אז תגידו לי בבקשה איפה אני יכול לקנות אותו? כי כמו שאמרתי אני לא מצאתי אותו בשום חנות.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  4. כי המעבד שלי לפעמים עומר את ה- 62

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by OmerS,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס על המעבד של AMD דגם ATHLON XP 2600 ואני מתלבט אם להישאר עם הקירור שמגיע ב- BOX או להחליף את זה ב- Vantec AeroFlow. אני לא אחד שמשחק הרבה אבל מדי פעם כן יוצא לי להעמיס קצת על המחשב.. אני לא מתכנן שום אוברקלוק או דברים כאלה.. מה אתם חושבים?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by aviz,

תודה מראש

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Arctic-Cooling VGA Silencer Rev.3 - קרור לזיכרונות לא תודה 116.22 ש"ח 1 .Thermaltake - Purepower 420W - Active PFC - ATX PSU 348.66 ש"ח 1 VANTEC (VA4-C7040) 5600RPM AeroFlow TMD FAN - AMD 169.86 ש"ח 1 ZigZag 80mm Grill 13.41 ש"ח 1 ZigZag 120mm Grill 13.41 ש"ח 1 Thermaltake RAM Heatsink - Copper 49.17 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 689.41 ש"ח זה המפרט שלי: amd 2600 barton abit an7 twinmos 512 mb ddr 2 sapphire radeon 9800 pro 256 mb ddr 2 אני מליף את הספק לTT כי יש לי ספק של חברת GYRO{ג'נרי} 500 WATT אני מתלבט בין הוולקנו 12 לבי הונטק נראה לי שאני יקח את הוונטק כי הוא שקט ועושהב עבודה טובה לעומת הוולקנו שבמצב של אוברקלוק הוא עושה יותר מדי רעש. כדי לקחת ביחד עם…

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  9. שלום אני הולך לקנות מאורר למעבד המאורר יהיה מיעד לoc והתקציב שלי 180 מה אנ יוכל לקנות? תודה למי שיעזור

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by nirko,

מישהו מכיר חנות שמוכרת aerocool?? בדרום, או באינטרנט? אני מעוניין בדגם ה- extreme

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  11. amd 2500+ barton msi delta series k7n2 מאוורר אחד מאחורה מוציא אוויר, שנים מקדימה דוחפים. מאוורר והיטסינק סטנדרטים על המעבד (מה שקיבלתי עם המעבד) חוטים מסודרים פחות או יותר... טמפ': מעבד 44 רגוע, מאמץ 48 לוח : 44!!!! לפחות מה שהתוכנות אומרות... sandra... יש למישהו המלצה מיוחדת?? תקציב של 200 ש"ח... למעבד. ללוח... תגידו אתם מה לעשות... ??? ??? ???

• 9 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by vner@,

Hi all ! just took one zm2hc1, and the first thing I thought is about these copper heatpipes I had many 8-10 copper tubes here, so i decided t do something !! I know some of you will say it is not useful, and it is maybe true, but at these hot days, when it gets hotter than 35*c during the day, it can helps... anyways, if it wont cool the HDD, it will work as a RAD for cooling the water while i was heating these pipes to higher than 400*c, I thought of these heatpipes, and remembered that they are full with a liquid.... I dont know exactly what there is inside of these ones, but anyway it had not blown up into my face... also heating it was very long and …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. לא נגעתי בכלום לא שיניתי כלום אלה זכרונות infineon ddr333 עובדים כרגע ב 266 (בבאס 133) לוח אם אסוס לא מתקדם במיוחד אבל סביר, צ'יפסט של סיס אם זה חשוב מצורפת תמונה, תגידו לי מה מצבי ואיך אפשר לשפר תודה (: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  14. Started by bennyriz,

שלום חברה השאלה שלי היא כזו. יש לי מחשב שאת המפרט הרלוונטי שלו אני ירשום עוד רגע, הבעיה שלי היא שצלחתי להמהיר אותו מבאס של 200 לבאס של 216 (2.4 @2.6) וזה נראה לי קצת עלוב. רציתי לבקש עזרה בנסיון לשפר את האוברקלוק אם זה אפשרי, ושתעזרו לי להבין איפה הבעיה אצלי. מעבד - INTEL P4 2.4C לוח - GIGABYTE 8IPE1000PRO (בזמנו היה נחשב לאחד הלוחות הטובים ביותר של גיגהבייט) זיכרונות - 2 יחידות של ELIXIR 256M PC3200 מארז - Compucase super Midi Tower CI 6A19 קירור - שני מאווררים 120 מ"מ לזרימת אוויר מהחלק הקידמי לחלק האחורי של המארז, מאוורר אינטל למעבד, שני מאוררים לציפסטים על הלוח, ומאוורר על הכרטיס מסך * שאר המפרט (דיסקים כוננים וכרטיסים נמצאים ב"מפרט מחשב שלי") רקע לנסיון שלי להמהרה. ה…

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  15. Started by 1nstall,

היי התחלתי להתעניין באוברקלוק לכרטיס מסך, אבל שמתי לב שהכרטיס שלי בלי אוברקלוק די חם,32 במנוחה ובמאמץ 42. שמתי לס מביקורות שהVGA Silencer יותר אוב מgiant 3 eextreme אז החלתטי לקנות אותו. אז השאלה שלי אם VGA Silencer מתאים ל inno3d geforce fx 5600 128 mb ????

• 8 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by Dwhore,

שלום. יש לי ראדון 9700 nonpro .. וכשאני מריץ 3dmark 2003 יש לי ארטיפקטים כאלה מוזרים ... הכרטיס הוא של Power color ... עכשיו, כשאני משחק משחק לדוגמה כמו counter strike אני רואה כזה כמו צבע לא קשור בשמים אז על הקירות כל מיני דברים צבעוניים לא קשורים..הבנתי שזה נובע מזכרון חם, אני משתמש ב arctic cooler לקרר את הכרטיס אין לי מושג מה הבעיה פה... וגם השתמשתי בRed-linker להוריד את הזכרון אם הוא חם מידי, גיליתי שה memmory : 297 Core : 324 אני חושב שזה אמור להיות אחרת, לא בטוח.. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  17. יש לי slk 947u אז אין לי ממש שימוש לhsf שמגיע עם הבארטון.. מה אפשר לעשות איתו? האם המאורר סטדרטי וקל לניתוק מהסינק? הוא שקט? עבודה טובה? מה הגודל של המאורר?? תודה (:

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  18. שלום לכולם אני חדש בפורום וגם בנושא אוברקלוקינג רמיתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי שם הכרטיס:gforce fx5200 חברה:gigabye דגם:GV-N5218D רציתי לדעת לכמה אני יצליח ללא קירור ואם קירור לכמה והנה לינק לתמונה שלו http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N52128D.htm#

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by NOSTREDAMUS,

היי חברים, עם הגעת המחשב החדש כמובן רציתי למתוח אותו עדקצה היכולת. באמצעות הביוס המדהים בלוח P4P800 הגברתי את מהירות המעבד בקלות מ- 2.8 ל- 3.36 הווה אומר ב20% והניהול כולו נעשה ע"י ה-AI OC בביוס, כרגע הבאס עומד על 240 מה"צ שזה אומר שהמכפלה היא 14. הבעייה היא שאיני מצליח להביא את המחשב לתוספת של 30% בביצועים ורציתי לקבל עצות מה אני צריך לעשות. הריכיבים הבסיסיים הם אלו: לוח אם: ASUS P4P800 זכרונות: SAMSUND PC3700 256MB מעבד: P4 2.8@3.36 Mhz כרטיס מסך: ASUS G-FORCE 2 GTS 64MB DDR (זמנית) האובר קלוק הנוכחי לא רע ויציב מאוד, בינתיים אחרי הרצה מרובה של משחקים ותוכנות הכל עדיין יציב אבל מגרד לי באצבעות להגיע עד קצה היכולת!

• 10 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by The UnKnown,

שלום רב, (ברוך שובו של הפורום )! אז אוקיי הזמנתי את השילוב המצויין בכותרת, אני רוצה לדעת אם עשיתי בחירה טובה בלקיחת מאוורר 92 מ"מ בגלל שאומרים שיש לו שטח DZ גדול יותר משל מאוורר 80 מ"מ, האם זה נכון? שאלה נוספת, האם האנרמקס הוא בחירה טובה או שעדיף איזה מאוורר אחר? אגב, מישהו יודע כמה CFMs האנרמקס דוחף? בעיקרון ראיתי בחלק מהאתרים 40 ובחלק 65 ככה, מי מהם הוא הנכון? המון תודה! 8)

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם, תקשיבו אני צריך 5 או 4 מאוורים יפים למארז שיהיה נחמד אבל שלא יעשו הרבה רעש... אני בטוח שרובכם הגדול כאן מבין בזה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בעיניין. רוב תודות ;D

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  22. לפי המדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=as_apllying זה אחלה מדריך דבר ראשון אבל לא הבנתי כל כך איך אני מורח את המשחה על הליבה של המעבד, נגיד אני מורח עם כרטיס אשראי, אני תופס את הכרטיס במאונך{--} או במאוזן{|}?? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  23. Started by diablo4u,

הנה המפרט amd 64 3200+ albatron k8x800 pro 512 ddr400 עם צלעות קירור ati radeon 9800 pro 128 מארז supertalent עם 5 מאוררים ספק hec 475 2 fan סך הכל 9 מאוררים (5 במארז, 1 מעבד, 1 כרטיס מסך ו2 בספק) רציתי לדעת מה האפשרויות שלי לoc? אם בכלל וגם מהם הטמפ' הטובות למעבד שיל במנוכה ובעבודה ומתי כדאי להתחיל לדאוג כרגעי אני משתמש בתוכנה aida 32 וזה מראה יל בדרך כלל 28 - 32 בלוח ו35 עד הכי גבוה שהיה 44 במעבד. זהבסדר? אמרתי לו לתת לי אזהרה כשהוא מגיע ל50 (בביוס) ועד עכשיו לא אראה לי. ושיחקתי והכל. על כמה לשים את האזהרה? ואם כדאי לעשות oc לכרטיס מסך או רק בעתיד? ומה דעתכם על המפרט - לא קשור כל כך אבל עדיין

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by Tom3bar,

אהלן, כמו שציינתי יש לי את הR9800Pro, הגירסא שבא בלי ההיטסינק על הזיכרון.. כרגע (דיפולט) הכרטיס על Core : 378 Memory : 337.5 אני משתמש בדרייברים של אומגה. באיזה קצב לעלות את שניהם ? ובאיזה תוכנה לבדוק יציבות ? ומתי צריך ךהתחיל להעלות מתח? עוד משו אני צריך לדעת ? תודה רבה, תום.

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  25. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

תנו לי המלצות בקשה

• 6 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים