עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by elad-k1,

שלום.. המאוור של המעבד של האורגינל נהרס וקניתי מאוור עם גוף קירור http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=321111155&Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he ושאני מחבר את החשמל של המאוור ללוח אם ב cpu fan הוא מגיע למהירות 900Prm גג..ושאני מחבר ל sys fan הוא מגיע ל1150 !! ובטמפרטורה זה מופיע עד 43בערך! שזה טמפרטורה טובה אני חושב! אז מה מוזר פו אולי ביגלל שזה גוף קירור גדול? כי בדרך כלל מימה שזכור לי זה אמור לעבוד על ה1800 prm! למה זה ככה? תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  2. Started by Holography,

מישהו יודע מה ההבדל בן-Liquid Neon ל-Cold Cathode ? ועוד שאלה... איזה צבע צבע הקתודות שבאות עם Vantec nexus NXP 301 ? לינק-http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1844&cat=60&page=1 תודה מראש... :-*

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by yotam.m,

שלום רציתי לדעת איך אפשר לקרר את הלוח. הכוונה שבתוכנה אוורסט הקטגוריה motherboard הטמפ' קצת גבוהה 40-45 ללא מאמץ בכלל והבנתי שזה לא כל כך בריא. עכשיו כמו שהבנתי (או כמו שאמרו לי) הטמפ' מתכוונת לכל הלוח ולא לאחד מהצ'יפסטים או משהו כזה. עכשיו אין לי מושג איך לקרר את הלוח אני בטח לא אמור לשים עליו מאורר של סלון? אולי מישהו יתקן את מי שאמר לי שהכוונה היא לטמפ' של כל הלוח או ימליץ על קירור איכשהו. תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by popkorn,

שלוםם כרגע יש לי 8600gt בודד ואני רוצה ביצועים יותר טוביםםם למשחקים...כמובן שחשבתי על 8800gt אבל אז עלה לי עוד רעיון מכיוון שחבל יהיה לבזבז כרטיס מסך טוב סתם,חשבתי לקנות עוד 8600gt במערך SLI שמחיר שלו היום הוא איזה 400 שקלים. אבל כמובן שההלוח שלי לא תומך SLI,חשבתי ...אני ימצא לוח זול שתומך במה 400?+400 על הכרטיס..800..יוצא יותר משתלם בהרבה מ 8800 שעולה 1200 ומשאיר לי כסף לספק כח מספיק טוב כמו fsp 500 או hec 550... אז השאלות הם כאלה: 1. האם באמת כדאי לי להשתמש בSLI הזה ומה ההשוואת ביצועים ל8800. 2.)רוצה המלצה ללוח אם לSLI הכי זול שאפשר (טוב ואמיןן כמובןן) 3.)האם ספק FSP 500 ודומים יחזיקו לי SLI עם מעבד E6320. 4. האם המעבד הנ"ל יהווה צוואר בקבוק...

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by locke,

איפה אני יכול למצוא (באיזור תל-אביב עד אשדוד) window molding? בהום סנטר ושאר החנויות הגדולות אין. אני מחפש גם מכרום ולא רק מגומי. וגם איפה יש שרוולים לכבלים? בבקשה רק מי שבטוח יודע איפה.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  6. Started by Bah_gots_pIII_450,

כל האזור מסביב למאוורר של הקיירו 2 (הרקולס) פשוט מלא באבק, אני תוהה אם זה יכול להסב נזק למאוורר\לכרטיס בעתיד. איך מנקים? air can?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  7. Started by rotem75,

יש לי לוח אם ABIT KV8-MAX3 ומעבד AMD Athlon 64 - 3000. לאחרונה החל לוח האם שלי להשמיע אזעקה מעצבנת לסירוגין. ה- ABIT EQ מראה כי ה- RPM של ה- NB fan יורד לערכים נמוכים (~180). - מה יכול לגרום לירידה זו ? (אין שום דבר העומד בדרכו של המאוורר!) - האם יכולה להיות קריאה שגויה של ה - RPM ? כיצד ניתן לתקנה ? - האם ירידת ה- RPM גורמת לבלאי ב- NB fan ? - אם אין בלאי - כיצד לנטרל את האזעקה למקרה הספציפי הזה ? ה- BIOS שלי מעודכן תודה מראש לכל העונים רותם

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  8. Started by elad_rabi,

אז ככה.... יש לי מעבד AMD 2800+ XP לפני כמה ימים החלפתי לוח .. לABIT NF7 לפני זה היה לי לוח של גיגביט... הבעיה שלי היא... לפני שהחלפתי את הלוח (כשעבדתי עם הגיגביט) המעלות של המעבד נעו בין 45-47 במנוחה... כרגע... כשאני עובד עם הNF7 המעלות הם 35.... והן לא זזות... זאת אומרת לא משנה מנוחה או מאמץ הטמפ' לא זזה מ35! בתמונה אתם יכולים גם לראות שמאוורר שעל המעבד(וולקנו 12) לא עובד על פול ספיד... 3000+... (פול ספיד 5400+)... איך זה יכול להיות? האם ירדה לי הטמפ' באופן משמעותי בגלל שהחלפתי לוח??? או שמה שניראה לי הכי סביר זה שהלוח מזייף את הטמפ... מישהו ניתקל בבעיה מסוג כזה?! בתודה אלעד. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  9. הזמנתי זכרונות OCZ 667 GOLD 5400 4GB ספק כוח ocz modestream 520 אני לא מצליח למצוא משחה של SILVER 5 אז רציתי לדעת אם ה MX-1 מספיק טובה או שכדאי לנסות לחפש SILVER 5 בכל זאת ובכלל אם החלקים שבחרתי טובים להפעלת CROSS FIRE או שאתם ממליצים על משהו אחר זה הלוח: http://www.hwupgrade.it/immagini/msi_975_platinum.jpg הספק שהזמנתי יתאים בשבילו כולל חיבור של 2 כרטיסי מסך במקביל CF????

• 7 תגובות
    • 555 צפיות
  10. Started by MotoCross,

ABIT IS7-G , או ASUS P4P800 ?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  11. שלום, אני מעונין לקנות זיכרון שתי גיגה שיעבדו בdc מהחנות skypc מקסימום 550 אם יש משו ששוה תחריגה סבבה

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by nartnapso,

שמעו יש לי amd sempron 2800 ויש לי 1.99 GHz אז ככה אני רוצה להעלות את זה ל2.4 או 2.5 השאלה שלי היא אני יכול להעלות את זה ל2.4 או 2.5 והאם זה יעשה משהו למחשב ? כי אני מפחד שזה ישרוף לי את המעבד . תודה לעוזר/ים. נארת.

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by avihy_1989,

הכרטיס שלי רותח בצד איפה שהמאוור הוא בסדר אבל מאוחרה אי אפשר לגעת בפלסטיק זה מסוכן ? צריך להוסיף על זה קרור ?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  14. מחפש בנרות מאוורר בעיצוב דומה למארז

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  15. שלום, רכשתי כרטיס מסך 4870 OC EDITION של חברת CLUB 3D. שינית את מהירות המאוורר של כרטיס המסך ל 63 אחוז כך שהטמפרטורה של הכרטיס עומדת על 43-44 מעלות צלזיוס. האם שינוי מהירות המאוורר לאחוז יחסית גבוה של 63 אחוז יפחית בצורה משמעותית את חיי הכרטיס והמאוורר שלו? שאלה נוספת ... מה מהירות המאוורר הכי מומלצת או אפשרית להרצה בכרטיס ושתשמור על חיי הכרטיס לאורך זמן? שכחתי לציין שיש לי מארז ANTEC 300 ושהמאוורר על 63 אחוז הוא לא מרעיש בכלל. תודה.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  16. Started by shronxx,

יש לי לוח אם ASUS P4C800-E DELUXE ומעבד אינטל 3.0 GHZ ואני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד מישהו יכול לעזור לי....לתת לי מדריך או משהו איך לעשות אוברקלוקינג למעבד שלי.. ???

• 8 תגובות
    • 555 צפיות
  17. Started by Ac-Boy,

אוקי אומנם אין לי צורך בזה במיוחד מבחינת טמפ' למרות שאני רואה עליה לאחרונה מכל דבר קטן המחשב מגיע ל45 טמפ' אבל זה עדיין לא מצדיק קניה של קירור למעבד.. אבל הסיבה האמיתית היא הרעש, רעש מטריף חודר לתוך ראשי ואני מוצא את עצמי בולע כדורים נגד כאבי ראש כמו מסטיקי אבטיח.. =\ אוקי אז ככה.. 1. התקציב הוא 150 ש"ח, אפשרות לחריגה קטנה. 2. צריך שיש לו לדים עלמנת לעצב את המארז. 3. שיהיה שקט הכי חשוב. 4. שיתן את התמורה של הכסף. =] תודה. ויש עדיפות גדולה למאוורר שבא עם משחת טרמית

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  18. Started by vicker,

היי, כמה המאוורר הזה באמת שקט? השקעתי המון כסף ב - sonata II. האם המאוורר הזה יאכזב אותי? תודה!

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by Oranl,

אני צריך עזרה בקריאת הטמפ' של הרכיבים, אני מצרף תמונה מ-EVEREST... יש לי הרגשה שהטמפ' גבוהות מדי. את המפרט אפשר לראות בצד, אין OC ויש שני מאווררי 120 מקדימה ומאחורה במארז... תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by sagi_10,

בהתלה ניסיתי לעשות אובר למעבד דרך הביוס אבל זה כל הזמן לא נתן למחשב לעלות אז ניסתי אובר דרך הוינדוס אבל כל פעם כאני שם את המכפלה על-210 המחשב קורס ואז ניסיתי להעלות מתח ב-0.25 ועדין המחשב קרס אז ניסיתי 0.5 ואז הוא עוד פעם קרס מה לעשות אני לא חושב שזה בריא למעבד בישביל 90 מגה הרץ צריך חצי וולט יותר???? נכון..... תתנו לי עצה מה לעשות ???? (מנוחה 33 מאמץ 35 )

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by TheShadow,

יש לי בבית משאבה של דלק לטיסנים (חשמלית 12V) זה יכול להתאים? זה צריך להיות מרעיש?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  22. יש לי בעיה ...כשאני נכנס לביוס ומנסה לעלות את ההרצים של ה FSB אז גם ההרצים של הAGP וה PCI עולים...... עכשיו כשאני מאפשר לעלות את המתחים ידנית אז האפשרות של spread או איך שלא קוראים לזה ישר מתבטלת ......עכשיו אני לא יודע אם זה צריך להיות מבוטל או לא..... אבל בכל מיקרה ההרצים של ה PCI וה AGP עולים....... מישהו יכול לעזור לי לנעול אותם ....ומה אני צריך לעשות בשביל זה(ואולי אי אפשר בכלל)

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by Vladgi,

יש לי מעבד ברטון 2600@1916mhz אני כרגע באוברקלוק איתו ל-2137Mhz עם מתח 1.71-1.72 לוח אם epox 8rda3+ בהרצת פריימ אני מקבל שגיאה תוך חמש דקות בערך,מה הבעיה פה אני צריך להוסיף מתח?זכרונות 400mhz geil value 2.5-3-3-6 עם מתח אוטומתי אני חושב שהוא נותן בערך 2.7. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 555 צפיות
  24. שלום ה 9800 NP לא ממש חזק ב OC וזו אשמת הזכרונות כבר ב 305(610) האם קירור נוסף ישפר לי משמעותית את יכולות ה O.C אני מבקש התרשמות מניסיון אישי בלבד

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  25. Started by SויSה,

שלום.. המפרט שלי הוא: p4 2000 a 256 rdram 800mhz msi 850p לפני כמה ימים ביצעתי אוברקלוק עד ל 2.4 ..הכל עבד טוב ויפה הרצתי את הפריים 15 שעות ללא שום שגיאות! בבוקר שאני מפעיל מחדש את המחשב אני שומע פיבים והמחשב לא עולה נאלצתי לאפס את הביוס.. עכשי ואני על 2.3 העלתי את המתח ב 50 ..בינתיים אין בעיות אבל אני חושב שזה יקרה שוב.. אני רוצה לדעת עד כמה אני יכול להגיע..ואיך לפתור את הבעיות.. קניתי קירור ספרק 7+..ומרחתי ארקטיק סילבר 5.. יש לי 57 מעלות כאשר הפריים רץ 15 שעות על המבחן הקשה ביותר.. בלוח אם יש לי 33 מעלות לאחר 15 שעות עבודה של הפריים במבחן הקשה ביותר.. יש לי שתי מאווררים על הדלת מכניסים אוויר...שתיים מקדימה איפה שהסידירום מכניסים אוויר אחד מקדימה למטה מאחורי הפאנל מוציא…

• 6 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.