עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by יניב51,

אני רוצה לקנות 2 מאוררים חדשים למארז באזור ה 50 ש"ח לכל אחד. יש את שני אלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_631&products_id=2658 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_631&products_id=2976 השני הוא עם שליטה מובנת במהירות אבל דיי רועש: Nosie Level: 25.5 - 37.5 dBBearing Type: Double Ball Bearing ממנה שאני ראיתי באתר היצרן המאורר הראשון הוא על 21 DB. על איזה מהם ללכת? והאם יש לכם מאורר אחר שעדיף באזור ה 50 ש"ח? ( מפנדה )

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by moshez1,

האם שווה לעשות oc לכרטיס מסך הזה אם כן איזה קירור צריך לקנות

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  3. אז הבעיה היא כזאת : הכרטיס מסך שלי מגיע לטמפרטורות גבוהות ונכבה גם המעבד שלי (P4 3.2) מתחמם לטמפרטורות של עד 90 מעלות בערך לעומת הלוח אם ששומר על טמפרטורה סבירה. במארז יש לי את המאורר סטוק של המעבד (שלפי מה שהבנתי הוא ממש גרוע) , 2 מאוררי סטוק של הכרטיס מסך (ASUS 9800XT) כשאחד מהם בקושי עובד כבר , 2 מאוררים מוציאי אוויר ואחד מכניס שאין לו ממש מאיפה להכניס. זקוק לעצות , מה כדאי לקנות כדי לשפר את הטמפרטורה של הכרטיס מסך והמעבד כי המחשב כבר לא מסוגל להפעיל משחקים ואם כן ל 5 דקות עם קרטועים לא מהעולם הזה אשמח לעזרה , עידן

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  4. Started by moshe20,

שלום התקנתי את התוכנה SPEED FAN ורשום לי בה שיש לי 127 מעלות שזה ממש גבוה במשהו שנקרא AUX מה זה ואיך אני מסדר את זה תודה אני צרף תמונה

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  5. Started by henz12345,

1) איזה פונקציות כדי לבטל בBIOS בכדי לבצע אוברקלוק טוב ? 2) תדרים של מה בדרך כלל מעלים חוץ מ CORE , וגם אותם מעלים כל פעם ב5MHZ? 3) איפה אפשר להעלות מכפלה? , לא ראיתי את זה [FSB] , או שאולי יש לזה שם אחר? 4) איפה אפשר להעלות מתח? ואם מעלים מתח אז באיזה קפיצות , ואיזה מתח מסכן את הלוח \ אסור לעבור ... 5) איך עושים אוברקלוק לזיכרונות ? לא מצאתי ... , ואיך מעלים זיכרונות ? גם ב5MHZ כל פעם ? BIOS של AMERICAN MEGATRENDS P3.10 תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  6. Started by lielmar1,

אחים שלי אני צריך קרור למארז ולמעבד לא יקר מאוורר טוב בן 30 ל 50 שח עם לדים אם אפשר תודה

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  7. אני לא בטוח שעשיתי תדברים נכון כמו שצריך אז רציתי לדעת אם עשיתי נכון . אז העלתי תFSB ל133 והינה תמונות ומשם נתקעתי. ולמה מהירות המעבד לא עולה לי ? ואני פתאום רואה שבMEMORY יש 133 במקום 100 וזהו משם לא הבנתי עוד איך לעלות את מהירות המעבד (2400) אז תעזרוו לי ובכלל עשיתי טוב כשהפכתי מ100 ל133 אני לא יודע אז תעזרו .... תודה לכולם. הינה קישור לתמונה http://img79.echo.cx/img79/6955/150015001488151315015kn.jpg

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  8. --לא מתוכנן OC-- אני חשבתי ללכת על הVolacano 12 ... אבל יש כרגע גם את הPOLO ועוד HSF אחרים (ככה קוראים לזה נכון..?) רציתי לדעת איזה קירור יביא לי שקט יחסי, ביצועים טובים בטווח מחירים של200 NIS.. תודה.

• 8 תגובות
    • 536 צפיות
  9. Started by Omerole,

אני לא רוצה להוריד את הDPS ככה שאני לא יכול את ה120...לפי מה שהבנתי הXP-90C עולה עליו בכל זאת,זה נכון?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  10. Started by keytech,

היי חברה אני די חדש בכל הנוגע ל OC וקרור מערכות , יש לי AMD 1700XP ואחרי שראיתי את כל ההצלחות שיש לאנשים בשידרוג המהירות אני רוצה לנסות גם כן להתעסק עם המעבד שלי. אז דבר ראשון זה כמובן קרור המעבד ובנוגע לזה יש לי שאלה מאוד בסיסית. האם אין חשש לצבירת לחות על גבי ה HS והמעבד אם משתמשים בקרור מאסיבי? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  11. Started by lael,

תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by oz12,

אני מעוניין לעשות OC למעבד e6400 והלוח אם הוא Asus P5B-V התוצאה הסופית היא שאני מעוניין להגיע 3 גיגה הרץ כרגע הוא על מהירות סטוק של 2.13 עם קירור סטוק מה עלי לעשות בהגדרות בביוס? יש לי 4 גיגה ראם של 667

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  13. מבחינת ביצועים בלבד, בלי להתחשב במחיר. אהם.. מישהו? אולי לינק לאיזשהיא השוואה? תודה, בז'נגלו.[br]פורסם בתאריך: 5.09.2007 בשעה 22:05:28 הקפצה, התראד עבר לעמוד השני.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  14. Started by TheReaper,

טוב לא יש 7600GS של EVGA עכשיו עשיתי בדיקה בATITOOL (עצרתי בטעות ב11 דקות) אבל מהדקה השלישית זה יציב על 78 עכשיו לאיזה טווח בערך אני צריך להגיע שאני אדע שזה המקסימום שאני יכול להגיע אליו? ובכמה בערך אני אמור להעלות את הליבה והזכרונות כדי לדעת שעשיתי OC טוב לכרטיס מסך הזה (זאתמרת לכמה בערך אנשים מגיעים בלי קירור מיוחד)

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  15. Started by tHe_MoDeR,

אני מחפש תוכנה הכי פשוטה שבעולם אני לא רוצה מידע ונתונים וגרפים אני רק רוצה שיהיה אפשר לשנות את המהירות של הזיכרון ומהעבד של המאיץ הגרפי

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  16. Started by XpideR,

היי יש לי 8800gt של אסוס עם קירור Glaciator עכשיו עשיתי oc ואני לא מצליח לעבור את ה 680mhz לליבה שאני נגיד מעלה ל685 אחרי כמה זמן המשחק ניתקע וחוזר אחרי כמה זמן משהו כמו חצי דקה יש למישהו מושג למה אני לא מצליח לעבור כי אפילו הגירסא הממוהרת של אסוס היא 700 לליבה ואני לא מצליח לעבור את ה680 בלי שזה ייתקע יש למשהו מושג? לגביי הטמפרטורות של הכרטיס הם לא גבוהות הכרטיס 47 מעלות במנוחה תודה מראש לעוזרים עריכה : זה הכרטיס רק ששלי עם 512 אבל זה אותו קירור http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=442&l4=0&model=2012&modelmenu=1

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  17. הקירור הוא Thermaltake TR2 Cooler For Intel 775 Cooper Bas וזה בשביל מעבד ה930 ואני רוצה לציין שאני לא עושה oc או משהו

• 8 תגובות
    • 536 צפיות
  18. Started by Numi1989,

קניתי מאורר די יקר בשם Vantec Tornado 80MM Case Fan של TT זה מאורר עם חיבור ללוח אם כך שהוא לא יעבוד סתם הכי מהר שהוא יכול (6600RPM)... שזה מלא!!! זה עושה המון רעש אפילו אי אפשר לדבר והוא גם יכול להיתקלקל שלא לדבר שלא צריך כזה דבר... עכשיו יש לי בעיה מוזרה המאורר עובד במלו המהירות כול הזמן כאילו המחשב שלי נישרף כמובן שזה לא נכון... ניסיתי להגדיר את המאורר דרך תוכנה SpeedFun התוכנה אומרת לי שהמאורר פועל במקסימום מהירות 6600RPM ולא משנה מה אני אומר לו לעבוד ב10% מהמהירות אפילו זה לא משנה הוא עובד במלו המהירות מה אני יוכל לעשות כדי להוריד את המהירות ? כמובן שאני יכול לחבר לחות של המאורר "נגד" שלא יתן לו מספיק חשמל לעבוד במהירות הזאת אבל זה פרימיתיבי מידי מה אני יכול לע…

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  19. יש לי שני סטיקים של הזיכרון http://www.skypc.co.il/pl_product~KVR667D2N51G~15~0.htm. הלוח הוא GA-P31-DS3L, והמעבד הוא E6750. כרגע המעבד על OC.מכפלה 8 ובאס 400. אבל הזיכרון פועל על 333MHZ במקום 667. איך אני משנה את זה והאם זה יכול לעזור לOC גבוה יותר? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  20. Started by shaks,

האם יש כזה דבר בלוק קירור שמתאים לזכרונות? מישהו יכול לתת לינק בבקשה

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by SweeT_EviL,

אני לא מתכוון לקירור מים תראו למה אני מתכוון http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1623&products_id=9827 אין לי בעיה לקנות מהם אבל לשלם 50 שקל משלוח?! פשוט גניבה אז רציתי לדעת איך מכינים את זה

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  22. Started by BrAvE_HeArT,

אני רוצה לעשות מודינג למארז שלי ורציתי לשאול האם יש מדריכים לדברים בסיסיים כמו חיתוך, הוספת חלונות, מפסקים, נורות..... בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  23. Started by raYo,

היי, יש לי 9800SE 256MB עם 128 ביט, אני רוצה לעשות לו OC, אחרי האוברקלוק למה הוא ישתווה?

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  24. Started by -Blaze-,

תראו את המפרט שלי. כשהבאס הוא 320 הטמפרטורה במנוחה היא 50 מעלות, וכשהרצתי 3 בדיקות SPI במקביל הופיעו לי נקודות לבנות על המסך והמחשב נתקע. אז אני מבטל את הOC בינתיים. כי אין לי דרך לייצב אותו. אבל איפה הבעיה? מה מגביל אותי? אני לא מבין!!! נ"ב לא העלתי מתח ולא כלום, אני צריך? ו50 מעלות למנוחה זה לא יותר מדי?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  25. Started by sagi_10,

יש לי שניי בעיות: 1)קניתי לפני כמה זמן מאוורר של zalman cnps7000-cu ועשיתי אובר קלוק מ-2.8גיגה הרץ ל-3.2 והמחש כל הזמן מגיע ל-100% שימוש ב-cpu ובגלל זה המחשב נתקע כל הזמן והטמפרטורות נשארו באותו טמפרטורה כמו לפני שעשיתי אובר קלוק 2)עשיתי את האוברקלוק דרך התוכנה EasyTune5 של gigabyte אבל כל פעם שאני מכבה ומדליק תמחשב האוברקלוק מתאפס (חוזר ל-2.8 גיגה הרץ) מה לעשות!!!!! תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.