עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Haker,

תציעו לי מאוררים לסלרון 1.7 שיקררו טוב ושלא יהיו יקרים ושיהיו טובים לאוברקלוק אם אני אחליף מאורר אני יוכל להגיע לאוברקלוק יותר חזק מאשר אם מאורר שמגיע אם המעבד?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  2. Started by BENNY66,

אני צריך עזרה יש לי מאוורר למעבד פרידג רוק אני צריך מאוורר יותר רציני למעבד המעבד 2.4 800 FSB ויש לי גם 5 מאוררים של THERMALTAKE SMART FAN 2 במארז סליחה שאני משגע אתכם

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by jeyjey,

מישהו יודע מה קרה לאתר של EMP?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by Astrix-D,

טוב צילמתי תמונה מהביוס,אני צריך בבקשה שתגידו לי אם פה אני צריך לעלות את הMHZ. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by -Blaze-,

תראו את המפרט שלי. כשהבאס הוא 320 הטמפרטורה במנוחה היא 50 מעלות, וכשהרצתי 3 בדיקות SPI במקביל הופיעו לי נקודות לבנות על המסך והמחשב נתקע. אז אני מבטל את הOC בינתיים. כי אין לי דרך לייצב אותו. אבל איפה הבעיה? מה מגביל אותי? אני לא מבין!!! נ"ב לא העלתי מתח ולא כלום, אני צריך? ו50 מעלות למנוחה זה לא יותר מדי?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  6. כבר 3 שנים הוא יושב והצטבר בו מלא אבק אז החלטתי לפרק אותו לנקות ולהרכיב מחדש. קניתי משחה טרמית...(לא משהו יקר היא עולה 10 שקל רשום עליה star) יש לי כמה שאלות: 1.אם המעבד שלי הגיע ל-90 מעלות ויותר זה מומלץ לעשות את זה? 2.האם המשחה שקניתי מספיק טובה? 3. אם לעשות את זה מה בידיוק אני עושה ואיך? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  7. אהלן, אז לאחר אונס כבד של המחשב , הוא התייאש ממני וגם אני ממנו. לצערי נתקעתי עם לוח לא כל כך אוורקלוקר על צ'יפסט 945 (ראו מפרט מצד ימין). בקיצור הצלחתי להגביר במעבד 320 מה שאומר שאת המעבד (E6300) המלחתי להרים ל2.24 (20%) . אז לעניינו , זה ממש עלוב אני מצפה לפחות ל35%. המעבד במאמץ לא עובר את ה55 מעלות , ניסיתי לשחק עם הזיכרונות ולשים גם זיכרונות OCZ CL 4 667MHZ וזה לא עזר , שיחקתי עם המכפלה הורדתי את הזיכרונות לזנות של 300MHZ ועדיין זה לא עובר את הבאס המיוחל. אין לי יותר רעיונות מה לעשות , אולי הלוח באמת מגביל וכולה מגיע ל20%? (ספק רב). מה שקורה כאשר אני מגדיל לדוגמה לבאס 333MHZ המחשב כאילו לא נדלק ואז ההלוח מתאפס וחוזר להגדרות ברירת מחדל.. תודה לעוזרים נ.ב ניסית…

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by JSK,

אני רוצה לעשות OC למעבד שלי (לא משהו מאד רציני- להגיע ל333 באס כעת, בסטוק הוא על 266). רציתי לדעת אם ה Thermalright MST-9775LE יהיה הכי טוב בטווח המחירים הזה (100+-)? הוא יקרר מספיק בשביל כזה OC? הוא עדיף על הARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO ? תודה!

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by JezpeRR,

מצאתי אצלי בבית משאבה שהיא פילטר לאקווריום. קודם כל אני יבהיר קראתי תמדריך באתר רק ששם נכתב שצריך משאבה של 2000 ליטר לשעה ולי יש אחת שהיא 1100 האם זה אפשרי בכל זאת להשתמש בה? אם כן מה אני צריך לשנות במה שנכתב במדריך... תודה.

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  10. שלום לכם. המעבד שלי (Intel Pentium 4A, 2000 MHz ללא שום O/C) החל מאז תחילת יולי (בדיוק לאחר ששדרגתי מGF2 לR9600XT) להתחמם לטמפרטורות של מעל ל57 מעלות כמעט כל פעם שאני משחק במשחקים עם גרפיקה רצינית (ואפילו כאלה עם גרפיקה פחות רצינית - Enemy Territory לדוגמא). מרחתי מחדש משחה תרמית ג'נרית טרייה שהייתה בסביבה (אל תשאלו) ביעילות, על פי המדריך שישנו כאן באתר, אבל לא היה שיפור משמעותי במיוחד. הגעתי למסקנה שאני צריך גריז תרמי או HS/F יותר רציניים בכדי לשמר את המעבד שלי. לצערי התקציב די מוגבל לאחר קניית כ. המסך ובזבוזי הקיץ השונים, ולכן אני זקוק להמלצה על HS/F שאפשר לקנות מהאינטרנט בלא יותר מ- 180 ש"ח כולל מע"מ כולל משלוח, או לחלופין המלצה לגריז תרמי איכותי וכמה שיותר זול (מכיוון…

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by MATERIX,

איזה לוח אם כידי לי לקנות בשביל לעשות OC מצויין ל- מעבד AMD מה אתם מציאים?

12. מישהו יודע מה ההבדלים בקירור (אם יש למישהו קישור להשוואות מה טוב!) בין הזלמן הזה: Zalman CNPS7000B-Cu 92MM Fan לבין Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan בקיצור, עד כמה המעבר למאוורר 120MM עוזר?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  13. Started by andd,

יש לי עכשיו FREEZER 7 PRO אני רוצה להעלות את הQ6600 ל3.0 ככה, אולי 3.2 כבר עכשיו בLOAD אני מגיע ל55-58 ככה על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by N-I-K-O,

עשיתי OC למעבד שלי P4 2.0A northwood לוח אם מעצבן ביותר של ECS . האצתי את המעבד מ2.0 ל2.2 המעבד לא הרגיש כמעט את השינוי הוא היה על 30 מעלות במנוחה ו34 בבדיקה של פריים 95 . אבל הלוח אם כבר היה חם במנוחה 41 מעלות וכשאני עושה את הבדיקה הוא מתחמם עד ל60 מעלות. יש לי שתי מאווררים במארז,שניהם 80מ"מ אחד מקדימה למטה מכניס אויר ואחד מאחורה למעלה מוציא אויר.(וזה לא המאוורר של הספק.**לאלה שחושבים שאני עד כדי כך מוגבל). מה אני יכול לעשות כדי לקרר את הלוח אם? :s05: :s05: :s05: :s05:

• 8 תגובות
    • 562 צפיות
  15. Started by yuraxp,

שלום, רציתי לדעת האם יש אתר או מקום אחר שבו אפשר לדעת איך עושים אוברקלוקינג? תודה מראש יורה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  16. אז ככה, כתוצאה משיחה בין חברים על מחשבים הגענו לויכוח סביב השאלה האם לטמפרטורה של רכיב מסוים במחשב כמו מעבד או כרטיס מסך, יש השפעה על הביצועים. אני אמרתי שכל עוד הטמפרטורה לא קיצונית מדי לא יהיה שום הבדל וכל האחרים אמרו ההיפך. בשביל להיות בטוח שאלתי בן אדם מקעצועי שמתעסק הרבה עם אוברקלוק והוא כמובן אמר שאין קשר. חבר אחד היה קצת עקשן ולא הסכים לקבל את התשובה הזאת בתור הוכחה אז אני מבקש ממכם לתת לי קצת גיבוי ואולי אפילו לשלול אותי אם אני טועה. תודה

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by shibby15,

שלומות, אני מחפש קירור למעבד. הדרישות העיקריות זה שקט ויכולות אובר קלוק סבירות, אני לא מחפש משהו מאקסימאלי, רוב הסיכויים שמדובר במעבד 6300 שיומהר לבאס 400 כלומר2800, אולי קצת יותר ... או שעכשיו יהיה 805 ובעתיד יוחלף למרובע ליבות תקציבי יותר שגם הוא יומהר לאיזור ה 400 באס. כרגע אני חושב על ה Scythe KATANA או סמוראי כי אני יכול להשיג אותם בזול יחסית. הבנתי שההמלצה היא ל AC פריזר 7, אבל בהתחשב בזה שיש לי מחירים זולים יותר על ה סמוראי או קטנה, מה עדיף? המארז יהיה ככל הנראה אנטק P-150 עם שני מאוורים של זלמן F-2 (או שעדיף AC?) ומאורר מקורי 120 של אנטק. תודה מראש רום

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by BuNKeR,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלי (1900XT) המאוורר שלו(ZALMAN משהו כבר לא זוכר איזה דגם שמתי) זורק את האוויר החם כלפי תחתית המארז ושם אין אף מאוורר שיפלוט אותו החוצה ראיתי את זה ‏PCI Slot Blue Led Fan A2426‎ נראה לי פתרון מעולה לבעיה שלי מישהו מכיר את המאוורר הזה משתמש בו ?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  19. Started by aaabb,

??? ??? המחשב הכי ישן מהמחשבים שלי (סה"כ 4) הוא p3 500mhz עם כ.מסך VOODOO 3 3500 +TV OUT ואני רוצה לעשות לו אוברקלוקינג. דרך איזה שיאה הכי טוב? אם זה דרך תוכנהת איזו? האם לשים עליו מאורר של 50 שח זה יספיק בתודה על העזרה העתידית ;D.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  20. Started by ligort,

יש לי מעבד ישן P4 Preskott 3GHz 478 ואני צריך למצוא עבורו קירור. מבחר ל-478 היום די מוגבל, מוצרים חדשים מגיעים ללא תמיכה ל-478. סה"כ ראיתי ZALMAN 7000AL-CU שהוא כנראה לא רע אבל קצת ישן ולא זול ו- ThermalTake (ThermalRock) Silent Torch RC-PM0020 ב-160 ש"ח ב-goldtop.co.il שאין על קירור הזה שום מידע חוץ מנתונים טכניים. עזרו לי לבחור משהו טוב במחיר סביר כדי לקרר מעבד שלפעמימ מגיע עד 80 מעלות.

• 13 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by EpoXi,

שלום... יש כמה מאווררים שאני רוצה לחבר... עכשיו נגיד שאני רוצה לחבר שניים לחיבור אחד... (מהספק)... האם ה V ירד ל6V לכל אחד או שזה בסדר לחבר שניים או יותר לחיבור אחד????? תודה רבה לעוזרים דניאל

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  22. Started by dan_dekel,

תקציב מקסימום 300. קרור אוויר.. שיגיב רק מי שבאמת מבין... תודה, דן

• 8 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by Access Denied,

משהו מכיר את הקירור הזה לכרטיס מסך?? http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=FN013&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=29&aff=zap# לאיזה כרטיס הוא נועד?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by מר שאלה 2007,

נגיד ויש מספר מאוררים במארז יש מספיק שמוצאים ומספיק שמכניסים(נגיד 4) ויש עוד אחד שממוקם במקום שטוב גם להכניס וגם לאציא(מאורר 5) אז מה עדיף לסים שם מאורר שמוציא או מכניס? בקיצור מה עדיף יותר ואפקטיבי יותר להכניס או לאוציא... כדי שיהיה טמפ' נמוכה יותר וכמובן בעיצוים טובים יותר.... טוב תנו דגובות זה לא שאצלי ככה עשיתי את הדבר הזה הסביר כדי שתבינו שנגיד אפשר גם את זה וגם את זה כדי לדעת מה נכשיו ליותר טוב לאוציא או להכניס אויר....

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  25. כותרת יש לי את הכרטיס 7300 ואני יודע לעשות אוב קולוק פשוט שום תוכנה לא עוזרת לי

• 2 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים