עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מישהו יודע מה ההבדלים בקירור (אם יש למישהו קישור להשוואות מה טוב!) בין הזלמן הזה: Zalman CNPS7000B-Cu 92MM Fan לבין Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan בקיצור, עד כמה המעבר למאוורר 120MM עוזר?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  2. Started by andd,

יש לי עכשיו FREEZER 7 PRO אני רוצה להעלות את הQ6600 ל3.0 ככה, אולי 3.2 כבר עכשיו בLOAD אני מגיע ל55-58 ככה על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by sHaDy,

שלום היום חזרתי מהביהס וניסיתי להעלות את המעבד ל3000 מגההרץ כמובן שהצלחתי אבל הויינדוס הראה כזה מסך כחול ושאל אותי על מצב בטוח וכל השיט הזה אז בחרתי בSTART WINDOWS NORMALY ואחרי זה זה העלה לי את הוינדוס... אוקיי הבעיה היא כזאת אני ממש מפחד שיקרה למעבד משהו כ אני ממש לא רוטשילד... הטמפרטורות בקושי עלו אבל אני מפחד מזה שאני לא העלתי את המתחים. השאלה שלי היא כזאת: 1)האם אני צריך להעלות את המתח של המעבד מ1.50 ליותר כדי להגיע ל3000 מגההרץ בלי שום בעיות? 2)אני צריך להעלות מתח של רכיבים נוספים כדי להגיע ל3000 מגההרץ בלי שום בעיות? אני מאוד אשמח אם מישהו יקדיש מזמנו כדי לענות לי כי אני ממש מתעניין ומתרגש מכל העניין תודה רבה

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  4. epox 8RDA AMD 2100 XP T-BRED REVISON B KINGSTON 256 MB 3500 (HYPERX)

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by dark crystal,

עשיתי המהרה למעבד של אחי מ2.6GHZ ל3.2GHZ, יש לו קירור Arctic Cooling Alphine 7.. ויש לי כמה שאלות. הגדרתי בביוס שהלוח ישנה את הVCORE אוטומטי ולפי OCCT הוא עומד על 1.41-1.39 [משתנה(?)] ובהרצת הבדיקה (לאחר כחצי שעה) המעלות עומדות על 68 מעלות ובמצב idle עומד על ~37 מעלות, הקירור במהירות של ~1200RPM.. מהירות הבאס עומדת על 400MHz אני לא מבין גדול בזה, רואים בטח לפי כל מה שרשמתי למעלה.. האם השינוי תמידי בזרם של הVCore מראה על אי יציבות, ואם כן האם יש לרדת בבאס? והאם המעלות טובות?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  6. המערכת כתובה לי בחתימה... מה שעשיתי היה להוריד את המכפלה ל 12.5 ולהעלות את FSB ל 160...המעבד רץ באותו MHZ רק מזוהה כ 2600 (2000MHZ)... התוצאה עלתה בקרוב ל 150 נקודות ב3DMARK05... טמפ' של המעבד נעה בין 42-47 ללא קירור במארז... (סביר לא)? האם להמשיך ? (יש לי זכרונות 266 אני לא רוצה לגרום נזק...) אני גם אשמח לדעת מה עוד אפשר לעשות - האם מומלץ כרגע להעלות מתח (+VCORE) או אפילו ל AGP על מנת לשפר? אשמח לתשובה מהירה...

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  7. הכרטיס שלי פשוט חם ולא עוזר שום דבר לדעתי הבעיה היא שהמשחה הטרמית שהוא הגיע איתה גרועה....רואים את המשחה כמו ספוג לבן יבש ... בקיצור אני צריך קירור טוב...

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  8. Started by Esparco,

אני משתמש ב EVERST ורשום לי השם של החיישן זה MAXTOR 6Y060L0 עכשיו אני בטוח שזה החיישן של הארדיסק.. מישהו אם זה החיישן של המעבד או שיש אחד אחר וצריך תוכנה אחרת.. יש לי Intel Pentium 4 1.7Ghz i845e עשיתי אובר קלוק ל 1.9Ghz

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  9. אני מדבר על ה"אחוריים" של הליבה (לא מתחמת/בין ההיטסינק אלא בחיבורים מאחורה..)...

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  10. שלום לכולם. מודה מראש לכל מי שנכנס בכדי לעזור לי, ואשמח אם מי שיכנס יגיב ויעזור לי. * פירסמתי את הדיון הזה גם בפורום "מעבדים, לוחות-אם וזכרונות". אך אני חושב שפה ידעו לעזור לי יותר טוב, שחכתי פשוט שקיים פורום של קירור, אתם בטח תדעו לעזור לי טוב יותר.. אז מצטער אם אסור או משהו, פשוט זה די מטריד העניין. אוקיי אז ככה, ברשותי המעבד Q6600 G0, ולוח אם Intel DP35DP, יש לי קירור למעבד Artic Cooling Freezer 7 Pro. המחשב אצלי כבר שנה וכמעט ארבעה חודשים(מאז דצמבר 2008) עכשיו אני שומר על המחשב שלי מבחינת וירוסים וכל זה, ולעיתים לא תכופות כ"כ, אני מנקה אותו עם פן, בפעם האחרונה שניקיתי אותו זה היה לפני חצי שנה+, עכשיו לפי חצי שנה ככה, שהיה חורף הטמפ' במחשב שלי היו סבירות ובסדר גמור, במ…

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  11. Started by DeaglinG,

שלום, אני מעוניין להתחיל לעשות אוברקלוק, ואני מחפש תוכנות לשנות את השעונים של המעבד. בבאיוס שלי אין שום דרך לשנות אותם (לפחות לא שמצאתי) ואני חושב שזה משום שיש לי לוח אם ישן (intel D850GB) יש לי penium 4 1.5ghz 256samsung RDRAM gforce 4 ti 4200 (לא שזה משנה......) למרות שאין לי שום מאווררים במארז ( דבר שגיליתי רק היום חחחחחחח !!!) המעבד נמצא ב41 מעלות בערך, וזה נראה לי דיי בסדר.... אני לא רוצה לעשות אוברקלוק רציני רק איזה 100mhz עד 200mhz..... עוד דבר שאני צריך עזרה בו... זה מה אני משנה בשעונים ? שמעתי שאי אפשר לשנות את המכפלה, שאצלי היא 15... אז מה אני אמור לשנות? תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by Screw_Master,

השאלה שלי היא כזאת , דבר ראשון בררתי וARCTIC COOLING ACCELRO X2 תומך בסדרת X1950 , דבר שני , יש למישהו השוואה בין יכולות הקירור והרעש של של שניי הקרורים? כלומר על קרור הSTOCK של ATI לכרטיס X1950XTX (שלפי ATI אמור להיות יותר שקט מקודמיו המרבים להרעיש) מול הACCELRO X2 כשהוא מורכב עליו?

13. Started by yuri1987,

שלום לכולם, אחרי שחיפשתי וחיפשתי קירור למעבד שלי שיכנס לצ'אקרה מצאתי את מבוקשתי TR Ultima 90 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=222 כעת הדילמה היא איזה מאורר לקנות, אפשר להלביש עליו 120 או 92 MM חוץ מה scythe sflex יש עוד מאוררים בארץ עם CFM גבוה שיתנו ביצועים טובים מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  14. Started by elad-k1,

שלום.. המאוור של המעבד של האורגינל נהרס וקניתי מאוור עם גוף קירור http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=321111155&Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he ושאני מחבר את החשמל של המאוור ללוח אם ב cpu fan הוא מגיע למהירות 900Prm גג..ושאני מחבר ל sys fan הוא מגיע ל1150 !! ובטמפרטורה זה מופיע עד 43בערך! שזה טמפרטורה טובה אני חושב! אז מה מוזר פו אולי ביגלל שזה גוף קירור גדול? כי בדרך כלל מימה שזכור לי זה אמור לעבוד על ה1800 prm! למה זה ככה? תודה

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  15. איך אני בודק אם הוא מתאים? איפה זה כתוב? אני יודע שמישהו פה לקח ממילונית. תודה לעוזרים. עריכה: אני ראיתי שיש לו חיבור לי 16 חוטים, אבל המילונית השתמשה ב 14, כנראה השניים האחרים זה תאורה. אם זה אומר שזה מתאים? אין לי מושג. הוא גם בגודל 20*4 תווים ככה שזה עוד רמז שכן. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by nesber,

האם ניתן לסמוך(בלי אוברקלוק כמובן) על הקירור הפאסיבי של TT הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2512 האם הוא נותן את אותם ביצועים של קירור הסטוק האקטיבי או שפחות מזה? חוץ מזה, על איזה קירור שקט במיוחד ויעיל לפחות כמו קירור הסטוק הייתם ממליצים לי מהאתר של זיגזאג?

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  17. טוב אז ככה הבנתי שמה שהכי חשוב זה ה משאבה...ושאפשר להשתמש במשאוות אקווריום רגילה ולפי גם מה שהבנתי ככל שהמשאווה שאוהב יותר ויותר המהר ככה יותר טוב אתה יכולים לתת את זה בדוגמא במספרים עם אני ילך לחפש משאווה שאני ידע מה לשאול. ושמות..זאת אומרת שמות של המדידות.

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by amichay,

מותקנים אצלי שני צ'יפים של 256mb סמסונג 3200 ,על לוח 7avxp ultra מעבדamd xp1800 כל החורף הצלחתי לשמור על טמפרטורה של כ32 מעלות למעבד עם מאורר evercool נחושת ,טמפרטורה דומה של הלוח ע"י שימוש במאורר smart case 2 c שהוצב באלכסון באזור הסידי רומים ,ועוד שני מאווררים פשוטים 80 מ"מ אחד מלמטה מכניס אוויר ואחד בחלקו האחורי של המארז מוציא אוויר אתמול התקנתי קירורי זכרונות מנחושת של vantec וראיתי שהטמפרטורה עלתה המעבד הגיע ל40 מעלות הלוח ל38 , קצת קשה לפרק את קירור הזכרונות בלי לגרום להם נזק והאמת שאני לא בטוח שהם הגורם להתחממות כי אתמול והיום -חמסין די כבד . בקיצור אני זקוק לדעה נוספת

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  19. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד, ואני לא יודע באיזה תוכנה אני צריך לישתמש . המעבד: Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Manufacturer Intel Family Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Architecture 32-bit Internal Clock 1.8 GHz Internal Clock Maximum 1.8 GHz External Clock 100.0 MHz Socket Designation PGA 478 Upgrade ZIF Socket MultiCore 1 Processor Core HyperThreadingTechnology Available - Disabled Capabilities MMX, CMov, RDTSC, SSE, SSE2, PAE Version Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Caches Level 1 8 KB Level 2 512 KB זה מי איזה תוכנה. ולוח אם: Motherboard Info Supported Slot Types ISA, PCI, AGP Manufactu…

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  20. יש לי סלרון 800 אם לוח של ASUS - Cusi M 256 ראם עכשיו אני רוצה לעשות לו אוברקלוק (אני מאמין שבלוחות של Asus יהיו תוצאות יותר גבוהות מאשר בלוח חרא כמו בפנטיום) אז צילמתי לכם את הביוס- איפה שאני אמור להעלות את הבאס - ותגידו לי מה לעשות (מצטער על האיכות מצלמה חדשה CanonS40 היא אמורה להיות פצצה יש לה 4 מגה פיקסל - פשוט אני לא יודע להשתמש) זה הברירת מחדל תראו שרשום 800 http://rotter.net/User_files/nor/3db2949f4c630c6e.jpg אם אני בוחר באפשרות Manual (איפה שרשום 800 בתמונה למעלה) אז נפתחת לי הקטגוריה של הבאס ואני מקבל את המגילה הזאת בשביל לבחור http://rotter.net/User_files/nor/3db2944a49ea4004.jpg עכשיו ברשימה שאני יכול לבחור אני מקבל הכי הרבה 100/150 שזה 800 - וזה לא העלה לי …

21. Started by nartnapso,

שמעו יש לי amd sempron 2800 ויש לי 1.99 GHz אז ככה אני רוצה להעלות את זה ל2.4 או 2.5 השאלה שלי היא אני יכול להעלות את זה ל2.4 או 2.5 והאם זה יעשה משהו למחשב ? כי אני מפחד שזה ישרוף לי את המעבד . תודה לעוזר/ים. נארת.

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  22. Started by sandra,

אני צריך גוף קירור למעבד AMD ATHLON 64 אם אפשר תוסיפו קישור או תמונה איך שבא לכם.

• 8 תגובות
    • 575 צפיות
  23. Started by RunX,

שלום. מצטער על ההצפה האחרונה של הפורום בדרך לפתור את בעיית החום שלי. בכל אופן, רציתי לשאול כמה שאלות. בעקבות כמה הודעות וביקורות שקראתי על המע' קירור מים שרציתי לקנות אני מניח שאני לא יקנה, כי אני רוצה משהו עמיד, טוב, שעושה את העבודה כמו שצריך (ולא אכפת לי לגבי רעש). אז רציתי לשאול האם אני יכול להרכיב את המאוורר הזה של TT במקום המאוורר שעל המעבד שלי ? : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=1578 וכמו כן רציתי לשאול איפה הצלעות האלה מתלבשות ? : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2513 כי יש לי צלעות קירור על המעבד, אבל פשוטות מאוד והם כאלה שבאות אם המעבד ככה שהם קטנות מאוד. …

• 8 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by ranran,

נשאר לי עוד משחה רמית מאז שקניתי תקירור של הזלמן ואני חושב לשים קירור קטן על הSOUTHBRIDGE האם המשחה תדביק אותו גם כן?(אם צריך אני ישכיב את המחשב כמה ימים בשביל שישאר חזק)מבחינת משקל לא כבד אני מניח שזה לא יעבור את ה50 גרם

• 2 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים