אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית משאבה של דלק לטיסנים (חשמלית 12V) זה יכול להתאים? זה צריך להיות מרעיש?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הכוונה היא לזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6207 האם הוא יעיל? שווה את הכסף?
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
טוב, אז זה מה שאני מתכוון לקנות, ואני רוצה לדעת עד כמה אפשר יהיה להגיע עם זה... ועוד דבר, עם אני שם על הלוח הזה מעבד שפועל ב FSB 100 אז גם הלוח יעבוד ב 100 , ואז אני אוכל לעלות את ה FSB, ולהמהיר את המעבד, נכון?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי לוח Asus A7N8X-E Deluxe, עם athlon xp 2800 על 2083Mhz, וכשאני מנסה לשנות את המכפלה דרך הביוס המערכת לא עולה.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
שלום חברים יש לי מעבד socket 478 - intel pentium 4 3.4 Ghz Northwood אני לא יודע למה, אבל הוא מגיע לטמפרטורה של 51 מעלות!!! וזה לא הגיוני לפי מה שקראתי יש לי קירור למעבד של Thermaltake מדגם Big Typhoon והוא אמור לעשות את העבודה נראה לי שהתקנתי אותו אז לא הסרתי את המדפבקה של המעבד שבא בגרסאת TRAY (מדפקה קטנה לבנה כזאת על גב המעבד, כמו של אחריות או משהו כזה) אבל חוץ מזה עשיתי הכל כמו שצריך... כולל המשחה התרמית. אודה לכם על רעיונות בברכה, רמי
-
- 9 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי יש לי את המפרט בצד E6300 +945P-S3) . אני רוצה לעשות OC למעבד אך אני לא יודע איך להגדיר את הביוס בצורה הכי טובה. יש איזה מדריך/מאמר/כתבה שמפרטת על כך? אם כן אני אשמח אם תשאירו לינק :) תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שאלה לגביי הכרטיסים הבאים : voodoo3 2000/3000/3500, 4 4500, 5 5500 1. כמה הם מתחממים ? 2. באילו מהם יש קירור על ידי מאוורר ? 3. האם ניתן להחליף את המאוורר בגוף קירור גדול יותר ללא מאוורר (מתחת לכרטיס יהיו 2 סלוטים פנויים ואני פותח את הפתח שלהם בקיר האחורי) 4. מהו אורך החיים שלהם ? (אני מתכוון לכאלה שהיו כבר בשימוש 7 שנים לפחות והם מיד שניה. כלומר אילו מהם יחזיקו מעמד אצלי במשך יותר זמן ?)
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
תגידו חברה מה קורה למאגר ה- OCDB? אני מפרסם את הפרוייקטים שלי ולא מפרסמים אותם.. זה ככה כבר קרוב לחודש.. וכבר היו עידכונים ואת שלי לא מכניסים.. מישהו יודע למה? זה ממש מוזר.. מה בגלל שאני שחור? LOL שלחתי הודעות למעכרת בתקווה שיעזרו לי אך לא חזרו אלי או עידכנו לי את הפרוייקטים... אולי מישהו מפה יוכל להגיד לי מה קורה.. תודה ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי היום התחלתי OC ונתקעתי (הווינדוס לא עולה) בFSB 333. העלתי FSB ל330 זכרונות שמתי על הכי נמוך 400 ובFSB 330 הזכרונות על 490 (במקור הזכרון 533 אז ככה שעדיין לא הגעתי למגבלה) הגדרות בביוס: מתח מעבד 1.3 מתח לזכרונות 2V בתזמונים 5-5-5-15 מתח לFSB הכי נמוך נראה לי 1.2 טמפ במנוחה 29 במאמץ 42 אם מישהו יכול להגיד לי מה דרוש כדי להמשיך הלאה אולי העלאת מתחים? כמה? ואיפה? ואם מישהו יודע איפה מעלים מתחים לגשר הצפוני והדרומי? תודה רבה לעוזרים והמייעצים
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום אחים שלי אני רוצה לדעת עים אני קונה 6600 רגיל אני יכול להפוך אותו ל-gt כמובן שאני יעשה לו oc תודה רבה לעוזרים מראש : :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אז ככה..המאבד שלי כרגע עומד על 32 מעלות © הבעיה שלי היא טמ"פ המארז.כרגע הוא עומד על 51 מעלות © זה מגיע מדי פעם ל 70 מעלות!70 מעלות!....שוב...70 מ-ע-ל-ו-ת!והמחשב נתקע. אין לי מושג למה זה קורה... הנה תרשים קטן של הסרקולציה בפנים..תראו אם זה בסדר...(התרשים מצורף כקובץ) אז מה אני אמור לעשות?מה יכול לגרום לבעיה כזאת?עוד משהו בחלון של המארז תמיד פתוח זה הגורם לבעיה? מקווה לתשובות.תודה רבה לעזרתכם...אשמח אם מישהו שיש לו זמן יוכל לעזור לי טיפה..וסליחה שאני משגע אותכם... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
העם הVantec ICEBERQ 4 PRO שנמכר בPANDAS מתאים ל9200SE ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5071
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד Q6600 עם לוח gigabyte ga p35 s3 ואני רוצה לעשות OC למעבד. אשמח אם מישהו יתן לי קישור מתאים למדריך טוב כיצד לעשות את זה
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
תראו אני יודע שזאת תוצאה טובה לאחר יום עמוס שהמחשב היה דולק כל הזמן היו בין השאר סריקות וירוסים וגם שיחקתי במרבית הזמן, כל זה מסתכם בתוצאה כזאת של טמפ': http://img105.imageshack.us/my.php?image=148915001492ar8.png אכן זה טוב ואני מאוד מרוצה. עכשיו אני רוצה לדעת שאם אני אשקיע כסף בקירור למעבד אני אקבל תוצאות יותר טובות בזה בהרבה? וזה טוב שהמעבד כ"כ קר מהרגיל? אני אקבל ביצועים יותר טובים עם קירור טוב למעבד? עוד משהו אחרון, יתכן שמזג האוויר משפיע משמעותית בטמפרטורת המחשב? והחדרי הוא בעל שני חלונות שהיו סגורים וביחד לשאר האיזורים בארץ, באיזור המרכז לא כ"כ קר
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC קל לכרטיס שמופיע בחתימה שלי. עם איזה תוכנה אתם ממליצים לי לעבוד? אני רוצה תוכנה שתעשה את הOC למצב האופטימאלי, ושתיבדוק את היציבות, ושאמי לא אצתרך להפעיל אותה בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש כדי לשחזר את ההגדרות של הOC. שאלה נוספת: עידכנתי דריבר לפני 3 חודשים. כדאי לי לעדכן שוב לפני הOC?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
חייב לציין לפני במארז יש : 2 מאווררים 1.68 W מאוורר CPU אינטל מקורי . מאוורר ספק כח ;D [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON 9200 128MB DVI TV OUT פעם עשיתי OC ממש קטן לכרטיס מסך שלי בעזרת התוכנה V-TUNER נדמה לי שהייתה כלולה עם הדרייבר של הכרטיס מסך. אבל מאז שאני התקנתי את הגירסה החדשה של הדרייבר, CATALIST 4.7, אני לא מצליח למצוא את התוכנה הזאת. אז רציתי לדעת אם יש תוכנה אחרת שבה אני יכול לעשות OC לכרטיס מסך (ושתהיה טובה) או אם אני יכול להוריד מאיפה שהוא את התוכנה V-TUNER בעצמה? ולעשות איתה OC
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
המליצו לי על זה G POWER 2 PRO GH-PSU23-PB מה אתם אומרים ? 285 ש"ח אמרו לי שזה הדבר הבא 8)
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום כפי שראיתי באתר http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9TB# הטמפ הרצויה הגבוהה ביותר היא 61 מעלות למעבד הזה השאלה היא עד כמה אתם ממליצים להמהיר את המעבד הזה ב 50 אחוז או יותר.... שאלה שנייה איך עושים את המהרה הזאת בדרך הכי פשוטה וקלה אם יש כזה דבר על איזה מפרט אתם ממליצים לעשות בו את המהרה למשל לוח אם כדאי לרכוש איזה כרטיס מסך לקנות או איזה כרטיס מסך ONBOARD כדאי לקנות עם קירור רגיל אויר שמצורפ למעבד
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני חושב שהכותרת מסבירה את עצמה הקירור כיום הוא TR2 בסיסי של TT http://www.tr2tt.com/Products/coolers/m3.htm טמפ' כיום 37/32 CPU 46/53 SYSTEM מנוחה/מאמץ חשבתי על וולקנו 12(אבל אני מודאג מהרעש) או ALX800 + המאוורר הקיים אם יתלבש עליו או ה COOLERMASTER AERO 7 אשמח לשמוע הצעות והתרשמויות ממי שיש לו מידע וניסיון בנושא
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום כולם. אני צריך עזרה האובר קלוק יש לאחיין שלי מחשב פנטיום 4 2.6 וכרטיס מסך שנתתי לו Palit x800 (שדווקא די טוב) וג'יגה זיכרון דואל צ'נאל אבל, מכיוון שהוא רוצה לשחק משחקים (כמובן לא הכי חדשים שיש) וגם ככה המחשב שלו זז קצת לאט אני רוצה לעשות לו קצת oc מה הבעיה? אף פעם לא עשיתי ואני לא רוצה להרוס לו את המחשב. השאלה שלי היא אם ניתן לעשות איזשהו oc בהתחשב בכך שאני חושב שהספק שלו ג'נרי ואין שום כסף כדי לקנות אחר ו/או להוסיף לקירור נורמלי תודה על התשובות
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הזמנתי AMD 940BE Gigabyte 790x UD3P Mugen 2 במטרה להכנס לתחום ה OC. קראתי כמה מדריכים ועדיין יש כמה דברים שאני לא בטוח ולא מבין. 1. OC מסיר אחריות או לא ? איך בכלל החנות יכולה לדעת אם עשיתי OC או לא ? 2. לא הבנתי את עניין המכפלה וה FSB. 3. עם מעבד וצ'יפסט AMD כמו שלי, אפשר לעשות OC דרך הווינדווס ולא דרך הביוס, נכון ? נניח שקיבלתי את המעבד והלוח שלי, אני נכנס לביוס או דרך התוכנה של AMD.. מעלה נניח את התדר ל 3.4, מריץ בדיקות יציבות.. במידה ויציב מעלה את התדר עוד ועוד עד אשר לא יציב. כאשר לא יציב, מעלה את המתח ובודק אם כרגע התדר יציב, וכך הלאה, כל זאת תוך כדי השגחה אל הטמפ'. הבנתי נכון ? בכל לוח יש כפתור איפוס ביוס ? לפעמים אני רואה אנשים כותבים "יציב 24\7" מה ז…
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מה עושים עם הולטז)למה הוא משפיעה( ???
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הרצתי 5-6 לופים של 3DMark06 ואין ארטיפקטים בסריקה של ATT המסך מראה מלא ארטיפקטים ירוקים ונכבה האם אפשר להמשיך לעלות ?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-