אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מעבד אטלון אקספי 2400+ ולוח אם GigaByte SIS 748 וזכרון במהירות 266Mhz הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להגיע למהירות באס של למעלה מ 140Mhz+ המחשב פשוט לא מצליח לאתחל וההגדרות חוזרות למקור אחרי שאני מכבה אותו בבקשה תעזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי חברים! אם אני עושה לו oc עד איפו אני יכול להגיע איתו? 5700? 5900?
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד וניס 3000 בביוס החום נע בין 48 ל 55 מעלות ובאברסט בין 44 ל 55 מעלות מה מדוייק יותר ?
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום חברים!!!! טוב אז ככה החלטתי שאני מוסיף למחשב שלי קירור לכרטיס מסך וגם אני רוצה להוסיף קירור למארז. בבקשה תשימו לב לשאלות שכתבתי בתמונות חברים... #לגבי הקירור לכ.מסך הבנתי שהקירור הזה טוב ומתאים לכרטיס מסך שלי: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3718 יש לכם איזשהם המלצות טובות לקירור הכרטיס מסך? או מה שציינתי הנ"ל טוב מספיק? #עכשיו לגבי הקירור למארז,העלתי לכם תמונות בכוונה בשביל לשמוע גם חוות דעת מקצועית לגבי הזרימת אוויר,לדעת שהיא טובה,וגם אחרי שאני יוסיף קירור למארז,הזרימת אוויר תיהיה טובה. בתמונה שהעלתי ציינתי את המקומות שנראה ששם אני יוסיף את הקירור למארז. חשבתי לקנות את הקירור הזה למארז,איך לדעתכם? והאם הוא מתאים למארז שלי?.. יש לכם המלצה כלשה…
-
- 41 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
זה המפרט מעבד Intel Core i7-920 D0 Tray לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD3R כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז ללא ספק Antec Nine Hundred Two ספק כח Seasonic SS-650HT 650W בהתחלה שמתי את SCYTHE MUGAN 2 אבל אמרו לי שהוא לא יקרר תמעבד טוב אני מתכנןן לעשות OC עד 3GHZ ואני חייב לדעת איזה קירור עדיף למעבד
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
קראתי שכדאי מאד לקרר את ה TB ו את ה XP , חלק מן המאווררים שקראתי עליהם נראים מעולים, אבל לא תמיד יש השוואת רעשים, שזה לדעתי הכי חשוב, לא רוצה לגור עם טרקטור. אז אנשים, מה הכי שקט והכי טוב ? כמה שיעלה יעלה , זה שווה של דולר ודרך אגב, כל הקירור מים הזה, זה בטוח ? כי פעם אחרונה שבדקתי, חלקי מחשב ומים לא חברים טובים.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
האם זה נחשב מאוורר טוב למארז? גם מבחינת עבודה וגם מבחינת עבודה שקטה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3077
-
- 8 תגובות
- 508 צפיות
-
-
טוב אז ככה... כבר היה לי דיון אחד אבל הוא היה יותר לגבי קירור וOC ליומיום, אבל בסופו של דבר הייתי חייב לדחוף עד הסוף, אז המפרט בצד והתוצאות בתמונות.... לשם השוואה... סופרפאי בסטוק: 36 שניות 3DMARK בסטוק: 4200 הOC של המעבד לא מרשים, אבל הכרטיס מסך ביצע אחלה OC.. כ30% ולמעשה יותר מ150MHZ תוספת שזה מכובד... לגבי הזכרונות, הם יכולים להגיע עד 820MHZ ללא תוספת מתח אבל משם כל תוספת מתח נותנת כמה MHZ בודדים... וסך הכל יכול להיות שיכולתי לסחוט עוד כמה MHZ מכל מקום אבל זה לא היה נותן שיפור גדול... המתח היחידי ששונה הוא מתח המעבד, כדי להגיע ל3.2GHZ הייתי צריך לתת לו 1.47 בביוס.. וכמובן שהכל יציב אחרי שעתיים אוטורוס ומבחינת יומיום אני נשאר על מה שכתוב במפרט... כי אני לא צריך…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי : מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, לוח אםGigabyte GA-73VM-S2 Nforce630i CHIPSET, קירור Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER בכמה ניתן להאיץ את המערכת?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חם, וזה אולי קצת מורי דמיכולות האוברקלוקינג ;D אבל חשבתי שיהיה מעניין לרכז התנסויות שונות עם אוברקלוקינג שיש לכם. מעט פרטים על המעבד ועל כמה הגעתם באיזה מתח, מה עשיתם כדי להגיע... רק מעבדים כרגע, בהמשך יהיה אולי גם משהו על כרטיסי מסך...
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום רב , המאוורר של ה TT 120 שהיה לו נפטר (ליתר הדיוק נשבר מסיבה שלא ברורה לי) , צריך המלצה למאוורר חלופי , המעבד כרגע ללא OC השאלה אם הוא יכול לעבוד בלעדיו ולהריץ משחקים ותוכנות או שעדיף להימנע. המארז הוא ANTEC900 שהוא מאוד מאווררר אבל לא יודע כמה זה יהווה תחליף זמני לבלי מאוורר על הגוף קירור. עצתכם אודה.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
האלן חברה אני חדש כאן,ואני מעוניין לעשות oc למעבד.זה המעבד DualCore Intel Pentium D 805, 2666 MHz שמעתי שהם עושים oc נחמד. עכשיו השאלה שלי היא במה אני מתחיל,הלוח אם שלי נעול ככה שאני צריך תוכנה.אני רוצה להגיע ל 2.8 זה אפשרי?או אשליה?. הטמפרטורה של המעבד עכשיו על 39 במנוחה,והבנתי שגם צריך לשים לב לוואט או משהוא כזה. עם אני יראה שהולך לי טוב ואני מבין לאט לאט אני יקנה קרור מסיבי יותר(קרור מים,כרגע יש לי סטנטרטי) תודה רבה רבה לעוזרים. ומי שמוכן להסביר לי באיסיקיו (זה יהיה יותר נכון)אני ישמח לתת.
-
- 11 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לפני כשבועיים החלפתי את לוח ה-ECS שהיה לי והתחלתי לעשות קצת OC. לצערי המקסימום שהגעתי היה 133X13=1733Mhz כאשר המעבד עובד בטמפ' של 40-45 מעלות. מעבר לכך המחשב עלה אבל windows קרס ואיתחל, מסך שחור או BSD עם ההודעה: Windows has been shut down to prevent damage to your computer הוספתי מתח עד ל 1.7 למעבד אך ללא הועיל, כמו כן העלתי ללוח אך גם זה הותיר את המצב ללא שינוי. חשבתי שזאת יכולה להיות בעיה של Windows אז העלתי את המעבד ל- 1900Mhz וזה לא עלה יותר... אחרי שעשיתי RESET לביוס (לשם שינוי ג'מפר ולא לוח ECS פשוט שבו צריך לשלוף את הסוללה) העליתי את הבאס ל-200 בשביל לנצל את מהירות הזיכרון ועכשיו אני מקבל ביצועים טובים יותר ב- Sandra - Memory Bandwidth Benchmark בכ 35-40 …
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי פריזר 7 פרו האם כדאי להחליף אותו בקירור של טרמלטק BIG TYPHOON VX או הקירור החדש של טרמלטק V1 הטמפרטורות שיש לי היום בפריזר לא משהו 46 +- במנוחה , מאמץ של 100% מתקרב ל 60 האם יתן שיפור משמעותי? איזה מהם עדיף? המעבד שיש לי זה E6300 (1.86GHZ אני מחפש קירור שלא מצריך את פירוק הלוח תודה
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. הסיפור שלי הוא כזה - כשקניתי את המארז שלי (רשום בכותרת ובמפרט שלי) הוא בא עם 6 מאווררים שזה לא רע בככל לסירקולציה טובה , הנה הקישור לאתר היצרן שם בלשונית Specs תוכלו לראות פרטים על המארז כולל כל המאווררים - http://www.nzxt.com/new/products/crafted_series/tempest_evo , המאווררים הם - 2 של 120 מ''מ עם לדים כחולים מקדימה מכניסים אוויר , 2 של 140 מ''מ מלמעלה מוציאים אוויר , אחד של 120 מ''מ עם לדים כחולים בצד מכניס אוויר ואחד של 120 מ''מ מאחורה מוציא אוויר. הבעיה היא שאחרי שימוש לא רב כל כך (אחרי חודש-חודשיים אחרי הקנייה) שמתי לב שבמאווררים שבהם יש לדים (2 מקדימה ו-1 בצד) התחילו לאט לאט להישרף הלדים , ז''א אחד אחרי השני לאט לאט פסקו לעבוד , ואני כמובן ישר הסקתי מסק…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר מחשב קצרה מה אני יכול לעשות כי משעמם לי החלטתי לפרק את הקרור של הכרטיס שלי ולשים משחה טרמית של AS5 ניקיתי את המשחקה הקודמת שהייתה ובהיתלהבות שמתי על כל ליבה טיפונת של AS5 וסגרתי הכל הדלקתי את המחשב ו....... יופי גאון של אמא עכשיו במקום 50 מעלות ממוצע יש לי 62 מעלות ממוצע!!! עכשיו רק נשאר לחשוב באיזה דרך להתאבד! מה גרם לטמפרטורות לעלות? אולי יותר מידי משחה ובודדתי יותר מידי? אולי המשחה המקורית טובה יותר? אולי המשחה הזו בכלל לא מתאימה לכרטיס מסך או לסוג הזה ספציפי? אז מה בעצם רציתי להגיד......................... אה כן............... הצילו!!!!! אגב... בגלל הטמפרטורות הציון אומנם לא השתנה אבל ברור עכשיו שאני חזרתי לסטוק ואין מצב ל-OC...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחח, אני מכור לקליפסים של ה-SK6 ! פשוט כל מאורר שרוצים אפשר לשים עם הדבר הזה במודינג פשוט יחסית ! בואו תראו מבחר דברים שנחו עליו לאחרונה, פירוט ביצועים מאוחר יותר... הנה 80 מילימטר אחד, שעשה לא מעט בעיות... הנה עוד משהו משוגע : והנה ספייר אפילו הצליח עם חיזוקים עיקשים להכנס גם הוא : בקרוב עוד התפעות עם היטסינקים אחרים 8)
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
חברה, ניסיתי לשנות מכפלה לXP 64 +2800 (לוח Abit KV8 Pro). גם ה CPU RightMark וגם ישירות בביוס אני לא יכול להציב מכפלה גדולה מ - 9 . לדעתכם המגבלה היא בביוס או במעבד?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
ועוד עם מעבד "לוהט"...
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
שלום יש לי כרגע מעבד בoc ל3.00ghz באס 400 והיחס זכרונות על 1:1 אלה הזכרונות http://www.mushkin.com/doc/products/memory_detail.asp?id=563 היתי רוצה לשנות את היחס ל 4:5 ובכך לקבל 1000mhz כרגע לא העלתי מתח לשום רכיב והoc יציב כבר הרבה זמן שאני איתו כשניסיתי להעלות לתדר הזה ללא הוספת מתח המחשב היה מקבל crash במשחקים כמו GRID אז השאלה שלי זה אם אפשר לקבל עם הזכרונות האלה את התדר הזה כמה מתח אני צריך להעלות (1.8V כרגע) ובאיזה תוכנה לבדוק יציבות שלהם תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-