אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה שבועות קניתי aeroflow חדש למחשב והרכבתי אותו.. לפני שהרכבתי אותו זכרתי שתמיד הטמרטורה הייתה מוגזמת 90-100 מעלות למעבד וזה לוח של ג'יגה בייט אז זה בטח החיישן שזייף פעם שמעתי שאם מזיזים את החיישן מתחת למעבד קצת אחורה אז זה מסתדר השאלה היא האם יכול להיות שהזזתי אותו יותר מידי אחורה? אני יודע שזה נוגע במעבד והטמפרטורה שלי עכשיו במנוחה היא 47 מעלות יש אפשרות שזה מראה טמפרטורה נמוכה מידי? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
http://www.pcstats.com/NewsView.cfm?NewsID=59454
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
http://www.bigbruin.com/reviews05/bigtyphoon/index.php?file=1
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלומות.. לפני כחודש בערך החלפתי את הקירור של הX1950 הבוער שלי (של Sapphire) מהסטוק לAccelero S1, שעליו מורכב מאורר 12 ס"מ של AC, שפועל קבוע על 1500 סל"ד. השינוי הזה הצניח את הטמפ' שלו מ60 במנוחה ו90 במאמץ ל40 במנוחה וסביבות 60 במאמץ מלא-קרייסיס ודומיו (השתמשתי בדרייברים של ATI ועשיתי שם OC עד הסוף - 770\621). חשוב לציין שאני לא מנוסה בOC אבל חשבתי שאולי אפשר לסחוט ממנו יותר.. לפי דעתכם אפשר לקבל ממנו שיפור נראה לעין? (לדוג' להפוך את קרייסיס בHIGH לשחיק-1280X1024) אם כן, באיזה תוכנה הכי כדאי להשתמש? ואיך עושים את זה בצורה בטוחה? איזה אמצעי זהירות לנקוט, ועד איזה טמפ' אפשר להגיע? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי שלושה מאווררים שאמורים להתחבר לתקע רגיל של החשמל(220V) בגודל של 8CM. השאלה שלי היא אם אפשר לחבר את המאווררים האלה לצ'יפים האלה של הספק.. איפה שמחברים גם את הארד דיסק וכו'. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הייי אנשים אז ככה לפני כמה זמן נפל לי הביוס (לא זוכר למה) אז עשינו ריסט לתוכנה שלו או משו כזה (איך שרשום בספר) וניצלתי את ההזדמנות (כי חורף) להעלות את המהירות של המעבד מ2000 ל2100 (מ175 עם זיכרונות של 360 ל 185 עם זכרונות של 366 או משו קרוב) (של AMD כמובן) עכשיו לאדע מה קרה כאילו החום של המעבד סביר והכול ניראה בסדר אבל המחשב טיפה פחות מגיב ממקודם אז רציתי את דעתכם.... בתודה עידו
-
- 8 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש דבר כזה שאני יכול להעלות את ה FSB לא דרך הביוס אלה דרך תוכנה או משהו?? אתם בטח שואלים למה אז אני אסביר לכם הלוח שלי לוח דפוק, והביוס עוד יותר! מה שאומר שאין בו אפשרויות אוברקלוק בכלל!!! (טוב נו יש כמה אבל מוכנות כאילו משהו כזה: CPU HOST / SDRAM / PCI 100/100/33 100/133/33 100/166/33 108/133/36 ניסתי לעדכן ביוס ניסיתי הכל!! כלום כלום כלום!! מחשב דפוק מן היסוד!!!) אז זה אפשרי להעלות FSB לא דרך הביוס?
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד amd 3800+ 64 dual לוח: asus m2v-mx לאחר שלא הצלחתי להפעיל את תוכנת Cool'n'quiet אני שוקל להשתמש בתוכנת crystal cpuid קראתי כי היא מורידה את תדר המעבד והמתח של המעבד כמו שהדברייבר של AMD. האם משיהו השתמש בתוכנה ? יש מומלץ / לא מומלץ להשתמש בהפחתת מתח למעבד? שאלה נוספת: בביוס יש אופציה שנקראת acpi 2 (כרגע לא פעיל בברירת מחדל) - הבנתי שזה קשור לניהול צריכת החשמל אבל אני לא יודע בדיוק מה זה. האם צריך להפעיל את האופציה הנ"ל? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי קצת בפורום מידע קונקרטי לגבי מערכות קירור מים ולא ממש מצאתי תשובות למה שרציתי: 1. לאיזה מערכות מומלץ להוסיף קירור מים? 2. איזה מערכות קירור הם המומלצות ביותר ( עד עכשיו נתקלתי רק בטרמלטק)? 3. מה היתרונות ולאיזה טמפ' זה מוריד את הרכיבים? אם יש כבר תרד בנושא אמח אם תפנו אותי לשם תודה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעשות קצת OC, בעיקר בשביל שהמחשב "יסחוב" יותר במשחקים. הבעיה היא שאין לי מושג איך להתחיל, חוץ מלדאוג לקירור טוב (אגב, עדיף BigTyphoon או BlueOrb?). הנה הספקס של המחשב..אולי תוכלו להמליץ לי על תוכנות ואמצעי קירור מתאימים: לוח אם..Intel D865 לצערי מעבד...Pentium 4 Northwood 2.8HT זכרון...256*2 DDR - ג'נרי שכזה, אבל אני יכול להחליף אותם אם תתנו לי המלצה למשהו. 3-3-3-8 ב200MHz כרטיס מסך... Gainward GeForce FX-5600 256MB יותר מזה אין לי מושג..איפה אני מתחיל?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
האם מספיק קירור סטנדרטי למעבד E6750, במידה ולא מתוכנן OC, או שכדאי להשקיע בקירור "מקצועי" יותר? ואם כן, מה מומלץ בתקציב של עד 250 ש"ח?
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית: 260GTX EVGA 4GB MUSHKIN REDLINE XFX 780I Q9450 ללא OC או מודינג כזה או אחר. מבחינת טמפרטורות הכל תקין ממה שיצא לי לבדוק. אבל משום מה BENCHMARKS ב-GTA4 שיצא עכשיו הם פשוט בדיחה מהלכת. 1280X1024 כשהכל על HIGH ו-33FPS??? התוצאות ב-SUPERPI ל-1MB היו קרוב ל-20 שניות. יכול להיות שמשהו לא בסדר או שפשוט התמיכה היום ב-QUAD שואפת ל-0? פשוט ראיתי BENCHMARKS של מחשבים עם כפולי ליבה "שהשתינו" על התוצאות שלי בקשת ועוד עם 8800GTX.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הורדתי coretemp ושמתי לב שהמכפלה המופיעה היא 6, ומהירות המעבד הייתה 1.6 ghz. נכנסתי ל - BIOS Setup וגיליתי שבאמת המכפללה הייתה 6. שיניתי אותה ל - 9ץ השאלה שלי אם המכפלה הזאת היא מכפלת ברירת המחדל המוגדרת למעבד הנ"ל? ולמה לאחר ששיניתי אותה בחזרה ל - 9 coretemp עדיין מציג אותה כ - 6? שאלה נוספת היא האם הפונקציה cpu temprature warning אמורה להיות פעילה או לא?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
יש רק מאוורר על המעבד, זה סלרון 700 מגה הרץ עם מארז ג'נרי וספק גנ'רי, אבא שלי צריך את המחשב רק לאינטרנט ומייל וחשבתי "לגנוב לו את המאוורר 80 מ"מ שמקדימה ולשים אצלי כי המאוורר שם ממש לא מקרר ולא מוציא שום רוח, בטח בגלל אבק אבל אם המחשב מספיק לעבוד ככה בזמן שהמאוורר לא עושה כלום אז אני יכול לקחת אלי ולנקות אותו ולמצוא לו מקום חם ואוהב ;D
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
קיבלתי את הקונרו, ורציתי לדעת לפני שאני מתקין אם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת ? התקנתי בעבר מעבדים, אבל כולם היו של AMD ולא נראו כמו הקנרו, שכולו מכוסה. רציתי לדעת אם צריך למרוח את המשחה על כל הכיסוי ? או שלא צריך משחה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אז ככה נראה לי שלוא הזכרתי כמה דברים א.זה blower ב. זה טכנולוגית hitepipes מקבה שזה משנה משהוא
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש קירור למעבד Intel E6600 , לא נראה לי שאני יעשה OC אבל אני ררוצה שהמחשב יהיה שקט (ושתהיה אופציה לOC קטן) חשוב לי שהוא יהיה שקט, וטוב חשבתי על הפריזר , יש עוד הצעות? תודה, גיל
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום רב, מעבד E6420 קירור סטוק, צריך למרוח משחה טרמית? בין המעבד לקרור? כמה בדיוק מורחים? ואיזה סוג משחה כדאי לקנות ? אם אני רוכש קרור מסוג אחר יותר מקצועי, אזי למרוח כמות אחרת ? משחה אחרת ? תודה לכל העונים, בברכת יום טוב
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
-
רציתי לשתף אותכם במדריך שמצאתי ברשת הוא מתרכז בOC למעבדי A64 כתוב שזה ללוחות DFI אבל רוב ההגדות שם הם אוניברסליות לכל הלוחות! המדריך פשוט מעולה!!! קראתי אותו באיזה 3 שעות הוא מלא בלינקים לעמודים אחרים להרחבת הידע לא יודע אם כבר שמו את העמוד הזה כבר בעבר אבל אני ישים אותו בכל מקרה http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=20823 שווה קריאה גם אם אין לכם לוח DFI אפשר ללמוד הרבה פה על הכל!
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי מעבד p3-1000 עכשיו אני עושה אוברקלוקינג ויש לי אפשרות כזאת בביוס: 133/33 - כשה אני מעלה את זה עולה המגה-הרץ עכשיו תסבירו לי מזה ה33 הזה ואמרו לי שאני צריך להעלות גם את המהירות של הזיכרון - איך אני עושה את זה????
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
משהו מכיר את הקירור הזה לכרטיס מסך?? http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=FN013&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=29&aff=zap# לאיזה כרטיס הוא נועד?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מעוניין לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי. 4870 ואין לי שמץ של מושג מאיפה מתחילים פה... נניח וקניתי לו קירור. מה הלאה?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-