אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי מאוורר 80 מ"מ בקדמת המארז שזורק אוויר על ההארדיסקים וכרטיס-המסך. בכל אופן, אותו מאוורר מכוסה בלד זכוכית מאז שקניתי את המחשב. יש מצב שהסרת הלד תייעל את הקירור?
-
- 8 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אהלן, זוכרים ששאלתי לפני כמה ימים על אוברקלוקינג לכרטיס מסך גיפורס 2? אז בהתאם להמלצתכם, רציתי לקנות בהתחלה מאוורר שיתאים לגיפורס שלי (אמרתם מאוורר של מחשב ישן 486 יספיק), מצאתי את המאוורר הקטן והפלסטיק הפשוט הזה בחנות ועמדתי לקנות אותו עד שהמוכר בא והציע לי משהו יותר טוב, מאוורר מיוחד לכרטיסי מסך, אני מצרף לכם תמונה דומה מאוד של מה שקניתי. לציין שהמאוורר מגיע עם משהו שנראה כמו גוף קירור מובנה (בצבע כתום) והחיבור לכרטיס נעשה באמצעות מדבקה (מדביקים את המאוורר למעבד של הכרטיס עם מדבקה דו כיוונית). השאלה שלי היא: האם להסיר את גוף הקירור המקורי של הכרטיס מסך שלי (שאגב נראה לי שהוא מחובר עם מדבקה) ולשים את המאוורר או שאני אעשה כהמלצת המוכר ואשים את המאוורר מעל גוף קירור…
-
- 7 תגובות
- 556 צפיות
-
-
האם הטמפרטורה בחומרה שלי בסדר? אשמח להצעות לשיפור. אין לי מאווררים מיוחדים מלבד AC למעבד ומאוורר 80 לדיסקים הקשיחים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מראש אני אומר, מדובר על מצב IDLE עם טמפרטורת חדר של בערך 16 מעלות (המזגן עתיק, עזבו בשקט, קפאתי מקור :-) ) אז מה הסיפור? יש לי מארז IPC (ראק מאונט, 4 יחידות), יש בו מקום לשני מאוררי 80 מ"מ מאחורה ו120 מ"מ מקדימה. במשך חצי שנה עבדתי עם המאוררים הדי פשוטים שהגיעו עם הספק+המאורר של אינטל והמשחה כנ"ל. ביום שישי עשיתי קצת שינויים: ה120 מ"מ הקדמי הוחלף למאורר 120 מ"מ של טרמלטייק, עובד כל הזמן במקסימום, מכניס אוויר. 80 מ"מ אחד אחורי, גם הוא מכניס אוויר. * סיילנט קט 9 * מעל ה80 מ"מ שמוציא אוויר ועובד לרוב בסביבות ה2000RPM (אותו דחסתי בצורה מוזרה למקום השני של ה80 מ"מ) * סיילנט קט 9 * נוסף שנמצא באזור הכוננים, אבל כך שהם לא חוסמים את הזרימת אוויר שלו. הוא למעשה תלוי ע…
-
-------------------------------------------------------------------------------- החלטתי לעשות אוברקלוק למחשבמדובר במעבד AMD 1800xp 0.18 MICRON לוח אם G7VAXP KT400 זיכרונות TRANSCHD או משהו כזה 256 DDR כרגע הוא רץ ב 133 MHZ הידע שלי בתחום אינו גדול ואני רוצה המלצות בשפה פשוטה אלפי תודות
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
חברים אני זקוק לתוכנה שמזה את טמפרטורת כרטיס המסך
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שאני לוחץ על men אני מקבל את השגיאה הבאה .יש למשהו מוסג מזה? תמונה> [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
הלכתי לי לתומי לקנות מחשב gigabyte knf-9 + amd3200 939 + gigabyte 6600 GT עד כאן אין בעיה . כשהגעתי לנושא המארז (בכותרת ) נאמר לי שהוא לי יחזיק קירור נורמלי של הרכיבים (יש לו OUT של 120 MM מאחור ומאוורר 80 MM IN שלכל הדעות לא משהו ) - האם כדאי לשקול את הסונטה במקום ??
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי משהו אחד שם עם טמפ 81 אני לא יודע מה זה.. יכול להיות שזה הספק????
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
השאלה כבר שם התכוונתי לשים סינק של p3 אבל זה מצריך חיתוך וכו... אז מה יותר עדיף מבחינת ביצועים? (אני מתכוון לעשות אוברקלוק)
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
Etreme volcano 12 ב200 שקל למעבד את'לון 64 ביט האם הוא מתאים? איך הוא ? טוב? תודה
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=109 תודה[br]פורסם בתאריך: 12.05.2008 בשעה 18:59:29 אוקיי הבנתי http://www.arctic-cooling.com/downloads/installation/install_arctic_fan_pwm.pdf פטנט נחמד רק חבל שהוא עלול להיות קצת מסוכן בחיבור של 3 מאווררים-העמסת יתר על חיבור בודד
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אוקיי כמו שהבנתי הלוח אם שלי די מתאים לאוברקלוק וגם מהמעבד אני אמור להוציא תוצאה לא רעה ורק הזכרונות המסריחים זה מה שמגביל אותי אז כמו שהסבירו לי אני שם את הזכרונות על 333mhz ועל תיזמונים 3-3-3-8 ובהגדרות שם החלפתי משהו ל 2T לא זוכר איך קוראים לזה ואת המכפלה אני שם על X5 אני מעלה את המתח על המעבד מ 1.4 ל 1.5 כמו שבנתי האוברקלוק אמור ללכת די חלק עד שהזכרונות מגיעים בחזרה ל 200mhz לא? כי אני מצליח להעלות את המעבד עד ל 235X11 שזה 2588MHZ והזכרונות במצב הזה על 184MHZ בערך ואני חושב שאני יכול להמשיך יותר אבל אני לא מצליח להעלות יותר ובדיקת הSUPERPIE אפילו ב 236 כבר נכשלת כאשר ב 235 הכל עובד חלק למישהו יש מושג מה מגביל אותי? ואיך אני פותר את זה?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אז ככה מהן התוכנות הכי מומלצות לעשיית האוברקלוק ומה הן התוכנות המומלצות ביותר לבדיקת יציבות? ואני לא יודע למה אבל אני לא מצליח להוריד את ה 3dmark אפילו לא מהאתר שלהם.... ומה הטמפרטורה המאקסימלית ל gtx? והאם אני יכול ליפעול לפי המדריך של האתר? תודה רבה מראש!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
?? כמה ב-OC קטן? וכמה ב-OC גדול??
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
Amd Athlon 64 X2 3800+ Msi K9N neo-f Inno3d Geforce 7600 GS 256 MB OCZ 1G DDR2 667 mhz 160 GB STAT2 8 mb זאת המערכת, 2 מאווררים במארז אחד בספק כולם מוציאים אוויר, (אין מאוורר שמכניס אוויר למארז) 1) כדאי לי לשנות את אחד המאווררים שעל המארז לכיוון השני שיכניס אוויר מבחוץ בשביל שתהייה סירקולציה? 2) המעבד בטמפ' 44-5 במנוחה, תקין? 3) הכרטיס מסך 55 במנוחה , תקין? 4) הלוח אם עומד על 39 מעלות, תקין?
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קניתי מאורר די יקר בשם Vantec Tornado 80MM Case Fan של TT זה מאורר עם חיבור ללוח אם כך שהוא לא יעבוד סתם הכי מהר שהוא יכול (6600RPM)... שזה מלא!!! זה עושה המון רעש אפילו אי אפשר לדבר והוא גם יכול להיתקלקל שלא לדבר שלא צריך כזה דבר... עכשיו יש לי בעיה מוזרה המאורר עובד במלו המהירות כול הזמן כאילו המחשב שלי נישרף כמובן שזה לא נכון... ניסיתי להגדיר את המאורר דרך תוכנה SpeedFun התוכנה אומרת לי שהמאורר פועל במקסימום מהירות 6600RPM ולא משנה מה אני אומר לו לעבוד ב10% מהמהירות אפילו זה לא משנה הוא עובד במלו המהירות מה אני יוכל לעשות כדי להוריד את המהירות ? כמובן שאני יכול לחבר לחות של המאורר "נגד" שלא יתן לו מספיק חשמל לעבוד במהירות הזאת אבל זה פרימיתיבי מידי מה אני יכול לע…
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
איזה מאורר הכי טוב בה 100-150 שקל 120MM במקום שייש שם מאורר 120MM אפשר לעשים מאורר 92 MM? הוא שאפשר לעשים רק מאורר 120ס"מ?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
האם יש כזה דבר בלוק קירור שמתאים לזכרונות? מישהו יכול לתת לינק בבקשה
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי קונרו E6400 עם 1 ג"ב זכרון בשני סטיקים, לוח אם 965P-S3, וקירור סטוק. עכשיו אני עומד על 3.04 בלי להעלות מתחים (נעלתי אותם) והכל בסדר ויציב אחרי עבודה ממושכת, משחקים כבדים והפעלה של כמה יישומים יחד. כמה רחוק אתם חושבים שאוכל להגיע עם הזכרון הזה וללא העלאת מתחים?
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
תציעו לי מאוררים לסלרון 1.7 שיקררו טוב ושלא יהיו יקרים ושיהיו טובים לאוברקלוק אם אני אחליף מאורר אני יוכל להגיע לאוברקלוק יותר חזק מאשר אם מאורר שמגיע אם המעבד?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מודינג למארז שלי ורציתי לשאול האם יש מדריכים לדברים בסיסיים כמו חיתוך, הוספת חלונות, מפסקים, נורות..... בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי מעבד E8400, שנמצא כרגע על 4.05GHZ. כדי להגיע לבאס הדרוש (450) נאלצתי להעלות את המתח על הצ'יפסט מ1.5V ל1.6V. התוכנה היחידה שאני מכיר שבודקת את הטמפרטורה על לוח האם היא SPEEDFAN. לפי התוכנה, טמפרטורת הלוח עומדת בד"כ על 40 ומשהו, טמפרטורה סבירה בהחלט. לפני כמה ימים פתחתי את המחשב (בעניין אחר), והפעלתי אותו כאשר דלת המארז בחוץ. בדקתי עם היד את ההיטסינק של הלוח - והוא היה חם הרבה יותר מ"40 ומשהו". אמנם SPEEDFAN מסרבת לעבוד אצלי כרגע, ולא יצא לי לבדוק מה הקריאה שלה כאשר הדלת פתוחה. בכל זאת, בדלת יש לי מאוורר חזק שנמצא בערך מול הצ'יפסט, אז העדרו כנראה לא השפיע לטובה, ובכל זאת, הבדל של בערך 20 מעלות בין הטמפרטורה המדווחת לזו שהיד שלי מרגישה נראית לי כמו הרבה יותר מדי. האם…
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שמעו אנשים אני מתחיל עם OC לא בידיוק מתחיל אני מבין פחות או יותר אבל לא יצא לי עדיין להרכיב מערכת כזאת והייתי רוצה הצעה של חלקים חלקים ואני מתכוון לעשות את המקסימום של הOC שאני יצליח עם החלקים שתבחרו בשבילי הייתי רוצה שזה יכיל: GPU BLOCK CPU BLOCK RADIATOR TUBING PUMP RESERVOIR אז ככה יש לי: nvidia geforce nx 7600 gt e6600 conore 2gb of ram OCZ platinium 800 mhz והתקציב שלי זה עד 1200 שקל למערכת מושלמת של כל החלקים שמניתי תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-