עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by avivlevy,

יש לי קרור של P4 מקורי (זה שמקבילים) עכשיו אני רוצה לשים אותו על ה52FX אבל אני לא יודע איך לתפוס אותו?

• 7 תגובות
    • 557 צפיות
  2. Started by -OmeR-,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1677&catcode=357 הזמנתי את המאוררים האלה מנועה מחשבים. לפי מה שכתוב הם חזקים מאוד יחסית למאוררי לדים. למישהו יש ניסיון איתם?...יש להם אור חזק ויפה?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  3. ככה היום עשיתי עדכון לBIOS אחרי כמה בעיות שהיו בדרך הוא עבר את זה בהצלחה והחזרתי את הOC שעשיתי מזמן.. אחרי בערך שעה המחשב התחיל לצפצף ובדקתי את הטמפ והיא הייתה 69~68 משהו שלא היה לי לפניכן.. עכשיו מדובר על AMD 2500 @ 2.2GHZ לוח אם של ABIT NF7S משום מה עלתה לי הטמפ כיביתי את המחשב ושמתי מולו את המאוורר שלי בחדר אחרי כזה דקות הדלקתי והטפמ ידרה ל51 ~50 שזה דיי טוב וסביר השאלה שלי אם כדאי לי להשקיע כסף ולקנות קירור יותר טוב (לא קירור מים ו"מקרר" וכאלה דברים) יותר חשבתי בכיוון של מאורר יותר טוב מהמקורי אז איזה כדאי לי הפרמטרים הם : שקט ומקרר כמו שצריך אבל ממש חשוב שהוא שקט ושלא ישגע לי תשכל כמו איזה מקרר והאםפ בכלל כדאי ליי לקנות אחד כזה כי עליתי על זה שהמעבד …

• 8 תגובות
    • 557 צפיות
  4. מה צריכה להיות הטמפ' של מחשב בממוצע כללי של מחשבים

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by shayone,

יש לי מעבד אינטל e4500 ולוח אם שאין לו אפשרות של oc יש איזושהי דרך שאני יעשה לו אוברקלוק כלשהו?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by zombie,

אז ככה מהן התוכנות הכי מומלצות לעשיית האוברקלוק ומה הן התוכנות המומלצות ביותר לבדיקת יציבות? ואני לא יודע למה אבל אני לא מצליח להוריד את ה 3dmark אפילו לא מהאתר שלהם.... ומה הטמפרטורה המאקסימלית ל gtx? והאם אני יכול ליפעול לפי המדריך של האתר? תודה רבה מראש!!!!!!

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by bebers,

Amd Athlon 64 X2 3800+ Msi K9N neo-f Inno3d Geforce 7600 GS 256 MB OCZ 1G DDR2 667 mhz 160 GB STAT2 8 mb זאת המערכת, 2 מאווררים במארז אחד בספק כולם מוציאים אוויר, (אין מאוורר שמכניס אוויר למארז) 1) כדאי לי לשנות את אחד המאווררים שעל המארז לכיוון השני שיכניס אוויר מבחוץ בשביל שתהייה סירקולציה? 2) המעבד בטמפ' 44-5 במנוחה, תקין? 3) הכרטיס מסך 55 במנוחה , תקין? 4) הלוח אם עומד על 39 מעלות, תקין?

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  8. יש לי שני סטיקים של הזיכרון http://www.skypc.co.il/pl_product~KVR667D2N51G~15~0.htm. הלוח הוא GA-P31-DS3L, והמעבד הוא E6750. כרגע המעבד על OC.מכפלה 8 ובאס 400. אבל הזיכרון פועל על 333MHZ במקום 667. איך אני משנה את זה והאם זה יכול לעזור לOC גבוה יותר? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by n3b,

שלום, לאחר שלא הצלחתי להעלות על הגורם לטמפ' הגבוהה, הבחנתי בכך שכאשר אני נמצא בווינדוס ויסטה(בד"כ אני על אקספי..) הטמפ' צונחת בכ7 מעלות. באקספי היא על 49 במנוחה ובויסטה על 42 מדוע זה קורה? כמו כן יש לי אנטיוירוס(NOD32) באקספי ואין תוכנות מיותרות ברקע... מעבד Q9450+AC EXTREME

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  10. Started by assafmag,

יש לי קונרו E6400 עם 1 ג"ב זכרון בשני סטיקים, לוח אם 965P-S3, וקירור סטוק. עכשיו אני עומד על 3.04 בלי להעלות מתחים (נעלתי אותם) והכל בסדר ויציב אחרי עבודה ממושכת, משחקים כבדים והפעלה של כמה יישומים יחד. כמה רחוק אתם חושבים שאוכל להגיע עם הזכרון הזה וללא העלאת מתחים?

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  11. Started by boxer555,

שמעו אנשים אני מתחיל עם OC לא בידיוק מתחיל אני מבין פחות או יותר אבל לא יצא לי עדיין להרכיב מערכת כזאת והייתי רוצה הצעה של חלקים חלקים ואני מתכוון לעשות את המקסימום של הOC שאני יצליח עם החלקים שתבחרו בשבילי הייתי רוצה שזה יכיל: GPU BLOCK CPU BLOCK RADIATOR TUBING PUMP RESERVOIR אז ככה יש לי: nvidia geforce nx 7600 gt e6600 conore 2gb of ram OCZ platinium 800 mhz והתקציב שלי זה עד 1200 שקל למערכת מושלמת של כל החלקים שמניתי תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  12. Started by jeyjey,

מישהו יודע מה קרה לאתר של EMP?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  13. Started by wiz,

אהלן עכשיו שתיקנתי את המאורר של ה-Chipset שלי החלטתי קצת לשחק עם OC כי אני קונה מחשב חדש בקרוב אז שאני ידע מה אני עושה לפחות קצת :> עכשיו, המחשב שלי לא מוכן לעבור את ה-150 =\ ב-150 אני ב1732.. והסטוק זה? 1500 בערך? המעלות ממש סבירות כרגע.. 42 IDLE 46 Load לוח אם 36 Load לא בדקתי. למה הוא לא נותן לי לעשות יותר =\ העלתי את ה- Vcore ל-1.8 וזהו לא שחקתי יותר, אשמח לשמוע הצעות. אה והלוח אם זה MSI kt3 Ultra (מבוסס via apollo kt333).

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by AppleJack,

קניתי מחשב עם מעבד amd 64 3200 winchester, מ-www.digma.co.il , העניין הוא שעל המעבד יש מדבקה עם קוד - אחריות. אמרו לי שזה מפריע לקירור המעבד ולמגע אופטימלי עם מתקן הקירור (זלמן). התקשרתי לחנות והמוכרת טענה שאם אסיר את המדבקה לא תהיה אחריות יבואן. החלטתי למרוך AS5 על הכל - כולל המדבקה (בינתיים). עכשיו, דיברתי שוב עם המוכרת ונזפתי בה על הטימטום שבכך. היא אמרה לי לתת להם את המעבד או לצלם אותו ולשלוח באימייל, והיא תשלח בקשה\דרישה לספק שהם בעצמם יורידו את המדבקה ויתנו אחריות בתצורה אחרת כלשהי, רק לא על המעבד. עכשיו השאלה שלי: אם אני יוריד את המשחה (AS5) עם צמר גפן, האים המדבקה לא תישחק כך שלא יראו מה רשום ? אני צריך את המדבקה במצב סביר, וחומר המשחה נראה כסוף ו"קטלני". האם הו…

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  15. לא משנה על אילו הגדרות הגדרתי את הזיכרונות ואיזה מתח נתתי להם ולמעבד, כשאני רושם את המספר 300 (ב- FSB ) המעבד לא מבצע POST .

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by JezpeRR,

יש לי Athlon xp 1800+ עכשיו הוא מגיע בIDLE ל-כמעט 60 ובLOAD הוא פשוט נתקע...עכשיו אני יודע שזה בגלל שקירור לא יושב טוב איך אני מסדר את זה? בדקתי את זה על ידי דחיפה של הקירור לכיוון הלוח כאילו לקרב בין הליבה למעבד והטמפ "צנחה" ב-4-5 מעלות!!!!! עכשיו מה אני צריך לעשות? להחליף משחה? שאגב היא ג'נרית כזאת שבאה עם גוף קירור ג'נרי שקניתי ב-איזה 40 שקל עם מאוור לדים שהיה עליו... עוד שאלה הגוף קירור אמור להיות רופף במקצת? כאילו בעדינות נגעתי בו והוא טיפטיפה רופף...אם זה לא אמור להיות ככה איך אני מתקן?!? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by ccc,

רציתי לדעת האם הוא ממוקם בגשר הצפוני. למה אני שואל? שמעו פעם (שבוע שעבר) היה לי את המעבד על 2315 מה"ץ מתח 1.7 והכל היה יציב, טוסט רץ 10 וחצי שעות, ולא היו ריסטים או קיי, החלפתי את הקירור לNB ולSB ושמתי קירור לזכרונותב כרטיס מסך וניסיתי לשים קצת דבק חם עם מוספטים איזה כמה פעמים כדי להדביק סינקים אבל לא הלך.. נדביק אותם מחר עם משהו יותר טוב בכל מקרה, מאז שעשיתי את כל הפעולות הנ"ל המעבד באותם הגדרות בדיוק שהיו לי לא עושה אפילו חצי דקה בטוסט בדקתי בביוס שהמתח הוא אותו מתח באמת, בדקתי טמפ' והכל עכשיו אם החיישן של הלוח ממוקם בצפוני אני יוכל לראות אם זה בגלל החלפת הקירור ( שכן אולי לא חיברתי את החדש טוב) אז אני מבקש מכל מי שיש לו לוח כזה, שיבדוק בתוכנות כמה מעלות הלוח שלו נותן…

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  18. Started by Pika007,

שלום, הייתי רוצה לדעת מה הטמפ' במעבד הנ"ל (עם קירור מעאפן, סיילנסר של ארקטיק קולינג, סתם גדול באופן מיותר) בבקשה לציין טמפ' במנוחה ובעבודה (ציינו סוג עבודה) תודה :]

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by megahertz88,

היי, אני רוצה לעשות קצת OC, בעיקר בשביל שהמחשב "יסחוב" יותר במשחקים. הבעיה היא שאין לי מושג איך להתחיל, חוץ מלדאוג לקירור טוב (אגב, עדיף BigTyphoon או BlueOrb?). הנה הספקס של המחשב..אולי תוכלו להמליץ לי על תוכנות ואמצעי קירור מתאימים: לוח אם..Intel D865 לצערי מעבד...Pentium 4 Northwood 2.8HT זכרון...256*2 DDR - ג'נרי שכזה, אבל אני יכול להחליף אותם אם תתנו לי המלצה למשהו. 3-3-3-8 ב200MHz כרטיס מסך... Gainward GeForce FX-5600 256MB יותר מזה אין לי מושג..איפה אני מתחיל?

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  20. אני מעונין לקנות את גוף הקירור SK-7 למעבד ואני יודע שצריך לצרף לו מאוורר. יש איזה מאוורר שאתם יכולים להמליץ לי עליו? שלא יהיה יקר מדי אבל שיעשה את העבודה בצורה טובה. רצוי גם תמונה... נ.ב = הקירור הוא למעבד AXP 2500. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by JSK,

אני רוצה לעשות OC למעבד שלי (לא משהו מאד רציני- להגיע ל333 באס כעת, בסטוק הוא על 266). רציתי לדעת אם ה Thermalright MST-9775LE יהיה הכי טוב בטווח המחירים הזה (100+-)? הוא יקרר מספיק בשביל כזה OC? הוא עדיף על הARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO ? תודה!

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by Esparco,

עשיתי OC מוצלח הכל עובד תקין עשיתי בדיקות עם SUPER-PI הרצתי משחקים הכל סבבה... אבל משום מה שאני מכבה את המחשב למשך זמן ואז מדליק אותו הוא נתקע עם הודעת שגיאה של הביוס ואז מרסט את הביוס ומוריד את כל ה OC מישהו נתקל בזה???

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by JezpeRR,

מצאתי אצלי בבית משאבה שהיא פילטר לאקווריום. קודם כל אני יבהיר קראתי תמדריך באתר רק ששם נכתב שצריך משאבה של 2000 ליטר לשעה ולי יש אחת שהיא 1100 האם זה אפשרי בכל זאת להשתמש בה? אם כן מה אני צריך לשנות במה שנכתב במדריך... תודה.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  24. אני מעלה את התדר למהירות של 2500 MHZ והמחשב נתקע כול הזמן עכשיו יש את המפרט שלי למטה מה אני צריך לעשות? אגב אני משתמתש באיזי טיון (EASYTUNE4)

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  25. שלום לכם. המעבד שלי (Intel Pentium 4A, 2000 MHz ללא שום O/C) החל מאז תחילת יולי (בדיוק לאחר ששדרגתי מGF2 לR9600XT) להתחמם לטמפרטורות של מעל ל57 מעלות כמעט כל פעם שאני משחק במשחקים עם גרפיקה רצינית (ואפילו כאלה עם גרפיקה פחות רצינית - Enemy Territory לדוגמא). מרחתי מחדש משחה תרמית ג'נרית טרייה שהייתה בסביבה (אל תשאלו) ביעילות, על פי המדריך שישנו כאן באתר, אבל לא היה שיפור משמעותי במיוחד. הגעתי למסקנה שאני צריך גריז תרמי או HS/F יותר רציניים בכדי לשמר את המעבד שלי. לצערי התקציב די מוגבל לאחר קניית כ. המסך ובזבוזי הקיץ השונים, ולכן אני זקוק להמלצה על HS/F שאפשר לקנות מהאינטרנט בלא יותר מ- 180 ש"ח כולל מע"מ כולל משלוח, או לחלופין המלצה לגריז תרמי איכותי וכמה שיותר זול (מכיוון…

• 5 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.