עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by amisha,

עד 300 שקל לקבלת תוצאות מירביות המארז מאורר טוב - טוב מאוד רעש קצת מפריע

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  2. Started by POD,

שלום לכולם, קניתי את המאורר של Vantec, הקטן הזה, לכרטיס שלי. הוא עלה לי 70 ש"ח. מה אתם אומרים יספיק לי לכרטיס עם האוברקלוק?

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  3. הפוסט נוצר בפורום ספקים ומארזים אבל כנראה פה המקום המתאים.. ככה... המחשב שלי מאייבורי.. ספק ומארז ג'ינרים CPU: Pentium D 3.0Ghz M.B: ASUS P5LD2 RAM: 2x512mb, 2x1gb (667Mhz) HD: 2x 80gb 1x 250gb G. Card: Gigabyte 9500 Passive Cooling המחשב דיי ישן ואולי בקרוב אני יחליף מעבד ולוח אם אבל עם בוא הקיץ המחשב התחיל להרעיש בגלל שמערכת האיוורור מתאמצת, ניקיתי אבק והכל כבר ועדיין לא עוזר המעבד מגיע ל 50 מעלות בIDLE וגם הכרטיס מסך לכן הגעתי למסקנה שהגיע הזמן למארז ופתרונות קירור איכותיים חשבתי על: מארז: THERMALTAKE SOPRANO Silver או NZXT Trinity Silver NO PSU (חשוב! אני לא צריך ספק!) מבחינת קירור חשבתי על: Scythe Mini Ninja Rev. B AM2 Support Arctic Cooling MX-2 חשוב מאוד שכל המחשב…

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  4. Started by Jack_g,

תגידו אם אני פותח מכפלה ב XP1900 שלי והמעבד נדפק לי בתהליך ניתן לתשתש את העקבות שניסיתי לפתוח מכפלה? כי ממש לא בא לי להדפק בלי מעבד ופתיחת מכפלה אני דיי בטוח שאחריות לא מכסה את זה. ומה הסיכון בכלל שהמעבד ידפק בתהליך? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  5. Started by roeiw,

1.הזכרון שלי בחתימה, ובסטוק הוא מגיע בתיזמונים של 3-3-3-8 במהירות 400 מה"ץ. אם אני מוריד ל 2.5-3-3-7 באותה המהירות זה ישפר משהוא? ואם כן מה? והאם זה מזיק לזכרון? תודה. עריכה: שכחתי לשאול מה עדיף שהזכון יעבוד בתדר של 400 מה"ץ ויהיה יחס של 5:6 או שיעבוד על 333 מה"ץ ביחס של 1:1.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  6. Started by mt_nro,

טוב תקשיבו לפני הרבה זמן (בסביבות שנה) המחשב שלי היה שקט.... אז הכנסתי את ה7600GT שלי וידעתי שהוא יהיה רועש - והוא באמת היה כזה , עד שלפני בערך חודש וחצי התקנתי לו קירור שקט (VF900 של זלמן) וציפיתי סוף סוף שקצת שקט , אז זהו שלא! :'( גילתי שאמנם עד שהכנסתי את הכ.מ היה שקט אבל כנראה שעוד כמה דברים (מעבד) התחילו להרעיש מאז והשאלה שלי היא כזו: אם אני יפעל לפני המדריך באתר ינקה את המשחה תרמית מהמעבד, ישים חדשה (שאריות מהכ.מ) וישמן את המאוורר שלו הוא סוף סוף יהיה בשקט או שזה כנראה לא יעזור ואני יצטרך לקנות קירור חדש (Alpine - צריך קורס באסטרופיזיקה כדי להרכיב אותו כמו שצריך ) ?? תודה לעוזרים!! נ.ב למי שרוצה לדעת המעבד זה פנטיום 4 פרסקוט 775

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  7. Started by shushon,

אני מעוניין לקנות משחה טרמית למעבד היות וההטמפ' שלו גבוהה מדיי ואני ולאחר בדיקות שונות אני מקווה שזה יועיל. יש משחה מומלצת?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  8. שלום אני מתכנן להזמין מ TMS מחשב ולעשות לו OC המעבד הוא E6750 אני רוצה לעשות OC מ 2.6 ל2.8 GHz מספיק ודי לדעתי, ולשאלתי האם כדי לקנות OEM עם קירור חיצוני או שזה בסדר לקנות רק את הBOX [קירור במעבד] ונגיד, להוסיף קירור בעתיד ? ויש לי עוד שאלה קטנה המחשב הוא למטרת גיימינג ורציתי לדעת אם אני חייב ספק כוח ? תודה רבה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by JezpeRR,

אז ככה יש לי AMD XP 1800+ Gigabyte GA-7vkml Kingston KVR266X64C25/256 אז ככה אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל בביוס הכל סגור חוץ מלעלות תדר שעון למעבד... אני רוצה לנסות למצוא תגבול של המחשב שלי גם ככה הוא עגלה לפחות נוציא ממנו משהו...אם אפשר עזרה היא תתקבל בברכה! תודה אני חייב לציין שהעלתי את תדר השעון ל-140 (133 בסטוק) והמחשב לא עבר בדיקה בפריימ95 ואני מתכוון שהוא בקושי העלה תבדיקה זה רק התחיל והוא נתקע והוא גם נתקע סתם ככה...נראה לי זה המתח אבל זה נעול אצלי כמו כל דבר אחר כמעט בביוס

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  10. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

מראש אני אומר, מדובר על מצב IDLE עם טמפרטורת חדר של בערך 16 מעלות (המזגן עתיק, עזבו בשקט, קפאתי מקור :-) ) אז מה הסיפור? יש לי מארז IPC (ראק מאונט, 4 יחידות), יש בו מקום לשני מאוררי 80 מ"מ מאחורה ו120 מ"מ מקדימה. במשך חצי שנה עבדתי עם המאוררים הדי פשוטים שהגיעו עם הספק+המאורר של אינטל והמשחה כנ"ל. ביום שישי עשיתי קצת שינויים: ה120 מ"מ הקדמי הוחלף למאורר 120 מ"מ של טרמלטייק, עובד כל הזמן במקסימום, מכניס אוויר. 80 מ"מ אחד אחורי, גם הוא מכניס אוויר. * סיילנט קט 9 * מעל ה80 מ"מ שמוציא אוויר ועובד לרוב בסביבות ה2000RPM (אותו דחסתי בצורה מוזרה למקום השני של ה80 מ"מ) * סיילנט קט 9 * נוסף שנמצא באזור הכוננים, אבל כך שהם לא חוסמים את הזרימת אוויר שלו. הוא למעשה תלוי ע…

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by avivlevy,

יש לי קרור של P4 מקורי (זה שמקבילים) עכשיו אני רוצה לשים אותו על ה52FX אבל אני לא יודע איך לתפוס אותו?

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  12. Started by ofer_fas,

שלום, הסתכלתי עכשיו מה הטמפ' של הכ.מסך שלי וגיליתי שהיא.. 70 מעלות!! הקירור שבה עם זה בכל מקרה מעצבן אותי והוא מרעיש בטרוף! יש לי R9800XT club 3d... עבדו אלי.. לא התכוונתי לקנות של החברה הזאת.... הוא היה אמור להיות בתכנון של ATI אבל.. הכרטיס פועל ככה ללא OC.. חשבתי להחליף אותו בקירור פסיבי שקט (סוף סוף..) התקציב הוא עד 200 ש"ח. תודה

• 8 תגובות
    • 564 צפיות
  13. Started by -OmeR-,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1677&catcode=357 הזמנתי את המאוררים האלה מנועה מחשבים. לפי מה שכתוב הם חזקים מאוד יחסית למאוררי לדים. למישהו יש ניסיון איתם?...יש להם אור חזק ויפה?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  14. ככה היום עשיתי עדכון לBIOS אחרי כמה בעיות שהיו בדרך הוא עבר את זה בהצלחה והחזרתי את הOC שעשיתי מזמן.. אחרי בערך שעה המחשב התחיל לצפצף ובדקתי את הטמפ והיא הייתה 69~68 משהו שלא היה לי לפניכן.. עכשיו מדובר על AMD 2500 @ 2.2GHZ לוח אם של ABIT NF7S משום מה עלתה לי הטמפ כיביתי את המחשב ושמתי מולו את המאוורר שלי בחדר אחרי כזה דקות הדלקתי והטפמ ידרה ל51 ~50 שזה דיי טוב וסביר השאלה שלי אם כדאי לי להשקיע כסף ולקנות קירור יותר טוב (לא קירור מים ו"מקרר" וכאלה דברים) יותר חשבתי בכיוון של מאורר יותר טוב מהמקורי אז איזה כדאי לי הפרמטרים הם : שקט ומקרר כמו שצריך אבל ממש חשוב שהוא שקט ושלא ישגע לי תשכל כמו איזה מקרר והאםפ בכלל כדאי ליי לקנות אחד כזה כי עליתי על זה שהמעבד …

• 8 תגובות
    • 564 צפיות
  15. שלום רב, אוקיי - המפרט מופיע בצד... לנוחיות נדפיס אותו פה כדי שיופיע מול העיניים: Cpu: Intel E4300 C2D CpuCooler:AC Freezer 7 Pro M.B:Gigabyte 965p-s3 Memory:SuperTalent 2048 DDRII 667Mhz CL5 VideoCard: BFG 8800GTS 320MB OC Edition case: Compucase 6A19+Enermax 400W Liberty אוקיי- המטרה שלשמה המפרט נקנה היא כדי להריץ מעבד ב3GHZ ... אני צריך הדרכה מכם בכמה נושאים: *מבחינת טמפרטורות... אני רוצה לעשות OC ולעזוב אותו ככה תמיד - לא לשבור שיאים-לכן העניין של הטמפרטורה קריטי לי ... לאיזה טמפ' מקסימלית (בעומס כמובן) אני צריך לכון מתוך שיקול שהוא יפעל עליה כל הזמן מבלי לקצר את חיי הרכיבים ... *מבחינת מתחים- אין לי מושג איזה מתחים לתת למה- על סמך ניחושים אני מאמי…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  16. תראו אני קונה חלקים חדשים (לוח מעבד זיכרונות) ויש לי את הקירור שיש לי עכשיו שצויין בכותרת עכשיו השאלה אם הוא יתאים לAM2 ויספיק לAMD 5200 כי כרגע ה3000+ שלי עומד על 34-36 במנוחה.

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  17. מה צריכה להיות הטמפ' של מחשב בממוצע כללי של מחשבים

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by shayone,

יש לי מעבד אינטל e4500 ולוח אם שאין לו אפשרות של oc יש איזושהי דרך שאני יעשה לו אוברקלוק כלשהו?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  19. Started by Prophecy,

שלום צריך המלצה לקירור של Celeron D בסוקט 478. הקירור המקורי של אינטל בקושי מצליח להחזיק אותו ב50 מעלות ועכשיו בקיץ זה בכלל בעייתי. כנראה בגלל שהוא ליבת Presscot. יש גם כמות אבק דיי גדולה בסביבת המחשב ואם זה יהיה גוף שלא יתפוס אבק זה יהיה בכלל טוב. כדאי שהוא כמובן יהיה כמה שיותר זול. תודה.

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  20. Started by DL,

שלום לכולם, הטמפרטורה של הציפסט שלי לפי אברסט היא 45 מעלות בממנוחה, לפי מה שהבנתי מהסטיקי זה גבוהה מדי, אתם יכולים להמליץ לי על דרך בה אני יכול לקרר אותו? (המפרט בפרופיל, בנוסף יש לי Antec Sonata 2 עם 2 מאווררים 120 מ"מ, אני יכול לצלם תמונה של המארז מבפנים אם זה יעזור)

• 8 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by TaMiRn2,

...

22. Started by rlord,

חשבתי לעשות OC למעבד שלי Intel Pentium D 820 2.8 כי קניתי כרטיס מסך חדש 9600GT רציתי לדעת עד כמה אני יכול להגיע בערך עם קירור סטוק של המעבד, הטמפרטורה שלו עכשיו במנוחה 46 זה המפרט שיש לי 2X512 ddr2 667 לוח אם וספק של 500W כדי לי בכלל לעשות OC? ואם אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מדריך טוב. תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  23. Started by zombie,

אז ככה מהן התוכנות הכי מומלצות לעשיית האוברקלוק ומה הן התוכנות המומלצות ביותר לבדיקת יציבות? ואני לא יודע למה אבל אני לא מצליח להוריד את ה 3dmark אפילו לא מהאתר שלהם.... ומה הטמפרטורה המאקסימלית ל gtx? והאם אני יכול ליפעול לפי המדריך של האתר? תודה רבה מראש!!!!!!

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by kibub,

היי יש לי תוכנת EVEREST לבדיקת טמפ ושאני מפעיל אותה ליד השעון מופעל 4 אייכונים של טמפ אחד זה CPU השני לוח אם השלישי מתח של המעבד ומה זה הרביע הריבוע השחור?

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  25. היי מישהו יודע האם ניתן לקנות בארץ מאורר מדגם Panaflo L1A 80mm ? או מכיר חנויות בחו"ל שיש להם אותו ועושות משלוחים לארץ? אני חייב להחליף את המאורר של הSHUTTLE שלי שעושה רעש של טרקטור... ומכל מה שקראתי, זהו הדגם המומלץ - שקט מאוד ודוחף מספיק אוויר לקרר את ה XP1800+ שלי (ללא OC) תודה

• 3 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים