עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by StarMo,

הגעתי ל-155FSB וכשאני מעלה עוד המערכת מפסיקה להיות יציבה.. אחרי בערך דקה של 3DMark היא נתקעת, חלונות נסגרים סתם, וכדומה.. לא נראה לי שזאת בעיית זכרון, יש לי זכרונות מהירים יחסית.. אולי אני צריך להוסיף וולטג'? דרך אגב, בלוח שלי אני יכול להעלות את ה-FSB עד 165. מה אני עושה אחרי שאני מגיע, אם אגיע, לשם?

2. Started by netanel38121,

טוב אז ככה. לפני כמה חודשים עשיתי ל כרטיס מסך 8800GTS 640 OC והגעתי תוצאות מעולות של 650ל CORE ולזיכרון 900 שבמקור ללא OC זה על 513 לCORE ולזיכרון 792 ועכשיו לשאלה. עד עכשיו הכל פעל מעולה ללא קריסות ללא תקלות והייתי מרוצה מאוד הטמפרטורות מעולות והכל היה טוב עד ש.. יום אחד בהיר התקנתי את התוכנה של NIVIDA nTune ובדקתי סתם מסקרנות את הטמפרטורות משמה. ואז ה nTune הסביר לי שאני חורג מהמהירות המותרת שאם זה באדום כמו בתמונה. ומה שמוזר שהכל פועל טוב ואני מתכוון אפילו לעשות לו עוד איזה תוספת OC רציתי בבקשה חוות דעת על העניין והאם לייחס לזה חשיבות או שזה נורמאלי שהתוכנה nTune תגיד לי שאני חורג וכו. כמו הנה תמונה למה אני מתכוון. '>http://www.2send.us/"] '>http://www.…

3. Started by americium,

מהו האורך המומלץ של כבלים מעוגלים במארז מידי-טאואר רגיל (Compucase 6A19 למשל)? 18" או 24"? יש לי במארז כרגע כבלים רגילים של ATA133 והם מספיקים בהחלט, אבל אני לא יודע מה האורך שלהם. מעולם לא מדדתי.

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  4. אני לא מצליח להוציא את המאוורר המקורי של INTEL ה 3.0 ה 775 LGA יש 4 סטיקים כאלה שאמרו לי ללחוץ עליהם ולסובב אותם ואז להוציא את המאוורר. אני ניסיתי ללחוץ עליהם קצת ואז לסובב אותם ולא הצלחתי. מישהו מוכן לעזור לי ? אני רוצה להוציא את המאוורר בכדי לנקותו. ואולי עוד זמן מה אני יקנה את ה THYPHONץ

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  5. יש לי ברטון 2500 עם מכפלה שעולה עד 12.5. מה הכי כדאי לעשות מבחינת אוברקלוק ? (עם מכפלה 12.5 הגעתי לתדר 185 בלי להרים מתח לציפסט ולמעבד).

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  6. במחשב שלי יש כרטיס geforce4, כנראה שמקצר או נפילת מתח נהרס משהו במאוורר המקורי שלו והוא לא מסתובב. כרגע המחשב נתקע כשאני משחק במשחקים רציניים והכרטיס חם אז אני מניח שלא כדאי להמשיך ולעבוד עם המחשב כפי שהוא. אבל, אני לא רוצה לקנות כרטיס חדש אלא מחפש פתרון זול יותר. אני גר בירושלים ואשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה.

7. Started by מורדו,

מעבד E6600 עשיתי אוברקלוק ל3.4 {זה מה שהמעבד נותן לצערי} 8X425 מתח 1.5875 זכרונות קורסייר 8500 שני ג'יגה עכשיו הזכרונות עובדים על 850 תזמונים 4-4-4-5 מתח 2.45 כשה אני מעלה תיחס הזכרונות עובדים על 1067 תזמונים 5-5-5-15הם לא מוכנים לעבוד בתדר הזה על מתח 2.25 אין לי בלוח 2.2 כשה אני מחזיר תמחשב לסטוק הזכרונות כן עשים לי את זה עוד משהו מוזר יש לי קירור ביג טייפון אני נוגע בו הוא ממש לא חם אבל התוכנה של אסוס מראה לי 63 מעלות במנוחה יש למשהו מוסג מה הבעיה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך voodoo4 32mb ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק עד שהוא ישרף כדי לראות עד מתי הוא יכול לסחוב... רציתי לדעת אם חלקים אחרים במחשב יכולים להישרף/להיפגע כתוצאה משריפתו של הכרטיס?? בתודה בנצי

9. ברשותי מארז ג'נרי ששמתי לו SF2 מוציא למעלה ומכיוון שאין לי מקדח כוס אנלא יכול לקדוח לו עוד חורים ובוא נגיד ככה האיוורר לא משהו. הטמפ' שלי בסדר יש לי פלומינו שבקרוב יוחלף ועומד עם HS סטוק על 39 מעלות בערך, הצ'יפסט גם לא גבוה משהו כמו 30. יש טעם להחליף מארז? האם יהיה הבדל משמעותי בינו לבין Compucase לדוגמא? או שזה הבדלים קטנים? תודה לעוזרים ;D

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  10. אני מנסה לעשות אובר קלוק למעבד שלי , אפילו הכי קטן ולא הולך לי. אפילו להעלות את האתלון 1700 ל1800 אני לא מצליח , ישר המחשב נתקע אחרי דקה או משהו. ניסיתי להעלות מתח לזכרונות או למעבד וזה לא עוזר בכלום. וזה גם לא שהטמפרטורה עולה או משהו כזה. המחשב פשוט נתקע סתם, ניסיתי אפילו לעדכן ביוס וזה לא עזר. יש לכם רעיונות למה אני לא יכול לעשות את זה? נתוני המערכת שלי: athlon xp 1700 MSI k7t266 pro2 2100 256DDR SUMSUNG MSI TI4200 128MB וולקנו 6CU טמפטורה בזמן מנוחה : מעבד - 36 לוח -36 בזמן מאמץ מעבד - 43 לוח- 38

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  11. Started by popkorn,

שלוםם כרגע יש לי 8600gt בודד ואני רוצה ביצועים יותר טוביםםם למשחקים...כמובן שחשבתי על 8800gt אבל אז עלה לי עוד רעיון מכיוון שחבל יהיה לבזבז כרטיס מסך טוב סתם,חשבתי לקנות עוד 8600gt במערך SLI שמחיר שלו היום הוא איזה 400 שקלים. אבל כמובן שההלוח שלי לא תומך SLI,חשבתי ...אני ימצא לוח זול שתומך במה 400?+400 על הכרטיס..800..יוצא יותר משתלם בהרבה מ 8800 שעולה 1200 ומשאיר לי כסף לספק כח מספיק טוב כמו fsp 500 או hec 550... אז השאלות הם כאלה: 1. האם באמת כדאי לי להשתמש בSLI הזה ומה ההשוואת ביצועים ל8800. 2.)רוצה המלצה ללוח אם לSLI הכי זול שאפשר (טוב ואמיןן כמובןן) 3.)האם ספק FSP 500 ודומים יחזיקו לי SLI עם מעבד E6320. 4. האם המעבד הנ"ל יהווה צוואר בקבוק...

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  12. שלום, קניתי מלפני כמה חודשים מחשב עם מעבד Q6600, וקירור Thermalright Ultra 120 extreme , עם מאוורר scythe slipstream 1200RPM אני לא מרוצה מהמעלות שאני מקבל. כי לדוגמה עכשיו, בערך יש 20 מעלות בבית/בחוץ. כשניסיתי להעלות את הFSB ל400 כך שבמעבד יהיה 3.6ghz , עם וולטים v1.395, נכנסתי לEVEREST והרצתי שם את הניסוי של היציבות, וראיתי שהטמפרטורות לפעמים קופצות אפילו ל75! זה הפחיד אותי אז סגרתי ישר את המחשב והחזרתי בחזרה ל3.0ghz מה לא בסדר? הבנתי שעם thermalright ultra 120 extreme זה אמור לעבוד בלי בעיות על כזאת מהירות. ומה יהיה בקיץ? בקיץ בכלל תהיה טמפרטורה של 35 מעלות. ואז מה יהיה.. מה יכולות להיות הבעיות שהטמפרטורה היא כזאת גבוהה??

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  13. Started by def,

נכנסתי לביוס והפכתי את המהירות במקום ל2400 ל MANUAL והוספתי עד מגה הרצים עד למצב שכשיו זה מופיע כ2555 השאלה היא האם זאת באמת המהירות אני מקבל אותה גם MBM וגם כשאני בודק בSYSTEM מופיע לי 2.4 ושורה למטה 2.56 הטמ כרגע נורמלית מעבד 33 והלוח 27 האם אני יכול להמשיך?? כי פעם כהעלתי את זה למקסימום אני חושב 400 הופיעה לי מהירות של 1900! מה ההצעות שלכם?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  14. הזכרון שלי עכשיו הוא על 2.5-3-3-8 ג'נרי... אם סתם לדוגמא אני ישים אותו על 2-2-2-5 ובאיזה אורך פלא זה אפילו יעבוד יכול להגרם איזשהו נזק לזכרון כמו שיכול לקרות בהעלאת מתח לזכרון או שזה ממש לא מסוכן ומקסימום המחשב לא יעלה ואז עושים איפוס ביוס?

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  15. Started by avihy_1989,

הכרטיס שלי רותח בצד איפה שהמאוור הוא בסדר אבל מאוחרה אי אפשר לגעת בפלסטיק זה מסוכן ? צריך להוסיף על זה קרור ?

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  16. אני עושה OC לרדאון הזה, עכשיו השאלה היא בכמה מעלות בערך אני צריך להפסיק את האוברקלוק... כלומר, איך אני יודע מה הגבול ? ???

17. עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את הטמפ' של המחשב שלי במאמץ כלומר אני צריך לבד לגרום לו להיות במאמץ או שיש תוכנה שתעשה זאת תודה. ועוד דבר.. אתם חושבים שכדאי להמהיר מחשב שמגיע מקסימום ל 47 מעלות או שיש לדאוג קום לקירור.. מחשב פנטיום 4. 1300 mhz 3 v מהירות fsb איטית למדי: 99mhz תודה..ניר.

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  18. שלום, המאוורר שעל המעבד, אמור לדחוף אליו אוויר או להוציא ממנו? תודה על העזרה, אורן

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  19. Started by RunX,

שלום. מצטער על ההצפה האחרונה של הפורום בדרך לפתור את בעיית החום שלי. בכל אופן, רציתי לשאול כמה שאלות. בעקבות כמה הודעות וביקורות שקראתי על המע' קירור מים שרציתי לקנות אני מניח שאני לא יקנה, כי אני רוצה משהו עמיד, טוב, שעושה את העבודה כמו שצריך (ולא אכפת לי לגבי רעש). אז רציתי לשאול האם אני יכול להרכיב את המאוורר הזה של TT במקום המאוורר שעל המעבד שלי ? : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=1578 וכמו כן רציתי לשאול איפה הצלעות האלה מתלבשות ? : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2513 כי יש לי צלעות קירור על המעבד, אבל פשוטות מאוד והם כאלה שבאות אם המעבד ככה שהם קטנות מאוד. …

• 8 תגובות
    • 537 צפיות
  20. Started by Ac-Boy,

אוקי אומנם אין לי צורך בזה במיוחד מבחינת טמפ' למרות שאני רואה עליה לאחרונה מכל דבר קטן המחשב מגיע ל45 טמפ' אבל זה עדיין לא מצדיק קניה של קירור למעבד.. אבל הסיבה האמיתית היא הרעש, רעש מטריף חודר לתוך ראשי ואני מוצא את עצמי בולע כדורים נגד כאבי ראש כמו מסטיקי אבטיח.. =\ אוקי אז ככה.. 1. התקציב הוא 150 ש"ח, אפשרות לחריגה קטנה. 2. צריך שיש לו לדים עלמנת לעצב את המארז. 3. שיהיה שקט הכי חשוב. 4. שיתן את התמורה של הכסף. =] תודה. ויש עדיפות גדולה למאוורר שבא עם משחת טרמית

• 6 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by 111111,

אוקי אז ככה תכננתי לקנות מחשב בזמן הקרוב והוא יהיה בחדר שלי ממש איפה שאני ישן את שינת היופי שלי בגלל זה חשוב שהקירור יהיה טוב שישמור על המחשב בטמפרטורות נמוכות ולא רועש והנה השאלות: 1. האם אני יכול להשאיר את המחשב שלי כמה ימים פתוח, עם איוורר כמובן (מה שיוביל אותנו לשאלה איזה איוורר) ולא יקרה לו כלום לא עכשיו ולא בעתיד? 2. בגלל שהשינה חשובה לבריאות אני מתכוון לקנות קירור למחשב שיהיה טוב, מספיק שקט שיהיה אפשר לישון איתו בלילה,ובמחיר סביר לכל אדם (אני מדבר על שליוב- ספק+2 מאווררים 80 מילימטר+קירור למעבד) אני חשבתי על הספק של TT 420watt עם האקטיב pfc (האם הוא רועש?) על איזה שילוב את ממליצים? תודה

22. שלום,יש לי את המעבד 2.4 NORTHWOOD של אינטל,רציתי קצת לעשות OC שלא יגביל את הכרטיס מסך שלי עכשיו לפי מה שהבנתי בעבר ששאלתי עם הלוחות של אינטל הם חסמו את אפשרות האוברקלוק,אבל איזה אחד אמר לי שהצליח גם עם לוח של אינטל לעשות OC באיזה 200MHZ-300MHZ עם תוכנה אני לא זוכר פשוט מה היא אם מישהו יוכל להדריך אותי קצת באוברקלוק ועם איזה תוכנה צריך בדיוק להשתמש אני אשמח,הטמפרטורות שלי במנוחה עומדות על 39-41 במאמץ המעבד מגיע למשהו בסיבות ה48-50 , תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  23. Started by menashe,

אני מתכוון לקנות מחשב עם המפרט הזה.. AMD Athlon 64 X2 DUAL-CORE 6000+ Socket AM2 ( ADX6000CZBOX GIGABYTE GA-M59SLI-S5 Socket AM2 NVIDIA nForce 590 SLI MCP ATX AMD Motherboard - Retail ATI RADEON X1950PRO EXTREME 512MB GDDR3 / 256 bit PCI-EXPRESS DUAL DVI / VIVO / HDTV(OEM - POWERED BY ATI) GeIL Esoteria 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory יש למישהו המלצה למערכת קירור למחשב כזה? אין בעיית תקציב, רק רוצה משהו שמתאים לצורכים של המחשב...

• 7 תגובות
    • 537 צפיות
  24. Started by lion03,

לאיזה רגלים של הפוטנציומטר אני מחבר את ה+ וה-

• 1 תגובה
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.