אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היי כולם, יש לי מארז ישן שאני מעוניין להחליף להתחלה חשוב לציין שאני מחפש להרכיב מארז מאוד מאוד שקט אבל כמובן שיקרר ממש טוב את כל התוכן בפנים. עכשיו אני מתלבט בין ANTEC P7 ל- P8. ספק כח גם מתכוון להחליף יש לי אחד ישן מאוד ורוצה לרכוש Corsair 750W 80+ Platinum HX750 להבנתי זה ספק מאוד טוב ושקט. אם יש לכם המלצות למארזים וספקים טובים ושקטים במיוחד אשמח לשמוע לעוד דעות. לגבי לוח-אם יש לי של GA-F2A88X-UP4 GIGABYTE ומאבד AMD A10-7800 עם מאוורר גנרי שקיבלתי איתו בחבילה אם יש לכם הצעות אחרות לקירור המעבד לדוגמא קירור מים או קירור ממש סופר שקט וטוב כמובן גם אשמח להצעות בנוסף יש לי כרטיס מסך AMD RADEON R9 …
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
חייברה , אני על פנטיום 4 1500 , אני צריך עזרה קטנה בלכנפג את MBM כינפגתי את הסנסורים של המעבד ושל המארז (טמפ') האם הטמפ בתמונה הם נורמליות? כמו כן , איך מכוונים את ה RPM SENSORS? עזרה.. =) (תראו תתמונה) הטמפ של המעבד נעה בין 38-44 והמארז 30-32 נורמלי? גבוה?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
הראשון - מעבד אינטל 3.8 GHZ ב 7 גיגה הרץ (לא, לא ההוא שהיגע ל 7 גיגה הרץ אבל לא הצליח להריץ את המחשב) יציב! 3 דקות סופר PI 32 מגה :o השני - SUPER PI 18 שניות http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=70225&page=1&pp=25 עמוד 5 שם יש את השיאים, הלאווי עלי
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ,מה יהיה קירור אוויר מומלץ עד 200 שקל עבור רייזן R5 1600 שירוץ במהירות סטוק אבל השימוש בו יהיה אינטנסיבי לקידוד בHANDBREAK. מעוניין בקירור שישמור על המעבד בטווח טמפרטורות 65 ומטה. האם Arctic Cooling Freezer 13 CO יהיה פתרון טוב? תודה! (:
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני ממש חושב לעשות ,יש לי גם מישהו הכי תותח בארץ שיכול לעשות לי את זה בעצימת עניים ,אבל מה על האחריות שלי ,אפילו עים אפשרי להחזיר תכרטיס למצבו הקודם והאים מתח מוגבר לא השרוף לי תכרטיס אחרי זמן מה, אני לא חושב להעלות בצורה דרסטית ראיתי שנתנו לכרטיס כמו שלי עד 1.7 ,אני רוצה רק 1.5 נראה לי די בטוח מה אתם חושבים
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי קירור למעבד של Scythe, נדמה לי שזה הדגם Yasya: http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/yasya.html המאוורר הנוכחי מחובר ללוח האם ויש לו גם בקר חיצוני, אבל הוא התקלקל. כתוצאה מכך המאורר לפעמים עובד ולפעמים לא. אם אני נניח מדליק את המחשב, לפעמים המאורר פשוט לא מתחיל להסתובב. ניסיתי לנתק את החיבור לבקר החיצוני, כי גם ככה הוא לא עובד, ניסיתי לחבר בכל מיני אופציות, אבל זה לא עוזר. אני לא מעוניין להחליף את כל גוף הקירור, אלא רק את המאוורר שמורכב עליו מהצד. אם מדובר באמת ב-Yasya, אז אלה הפרמטרים: Fan Dimensions: 120 x 120 x 25 mm Fan Speed Max. Band: 740 (±25%) - 1,900 rpm (±10%) Fan Speed Min. Band: 470 (±30%) - 1,340 rpm (±10%) Noise Level: Max. Band 9.8 - …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לשים מסך lcd קטן בbay הפנוי שנשאר לי במארז אני עוזב לרגע בצד את ה"מאיפה לקנות מסך כזה" כי זה לא אקטואלי עד שאני לא ימצא מדריך טוב הידע שלי במעגלים חשמליים שואף בערך ל-0 (איזה נגד לחבר לאן וכו'...) אז אבא שלי יעזור לי אני רק צריך מדריך שיגיד לי מה החומרים שדרושים, ואיך להרכיב אותם המדריך היחיד בעברית שמצאתי הוא היה למסך שמתחבר דרך הכניסה\יציאה של המדפסת paralel, וחיבור זה לא אקטואלי בשבילי כי אני לא רוצה לנתק ולהחליף בין המדפסת למסך כל פעם (ואני לא יחבר ת'מדפסת בusb) למישהו יש מדריך לחיבור ליציאה הסריאלית? או בכלל מדריך בעברית? או טיפים ? כל דבר יתקבל בברכה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המפרט עליו יותקן הקירור: לוח אם: DFI LANPARTY NF4-U מעבד: AMD 64X2 4800+ זכרון: OCZ PLATINUM 1024X2 DC DDR כרטיס מסך: 6600 ( כניראה בעתיד יוחלף ל 8800 או שאני יעשה ל נוכחי אובר קלוק) הטמפרטורה הנוכחית היא שעתיים ב OCCT 45-48 מעלות כרטיס מסך מגיע ל 60+- בלוק לכרטיס מסך: MAZE4 למעבד:DD TDX לצ'יפסט:MCW30 זה הבלוקים שאני עומד לרכוש בזמן הקרוב עם פיטינגים1/2 ( חצי אינצ' נכון?) שאלות: האם אם קירור ים אני יקבל תוצאות טובות יותר? האם המערכת עם רדיאטור זול (בין 40 ל 60$) יתנו לי תוצאות טובות? או שזה רדיאטורים לא מומלצים? (של סוויפטק) קישורים לרדיאטורים. http://www.sidewindercomputers.com/swmcqupo3xbl.html לפי התמונה אני רואה שיש לו פתח מילויי למעלה או שאני טועה? http://www.sidewi…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?s=&postid=448209 בעיקרון ובקיצור; הבחור אומר שע"י הוצאת העיגול שמחזיק את הכנפיים (/להבים - איך שתיקראו לזה) גורמים למאוורר להסתובב מהר יותר ופחות רעש. הוא טוען שמה שמחזיק את המאוורר זהו השדה המגנטי שנוצר. אני *עוד*( ;D) לא ניסיתי את המוד. למישהו יש השערות? או מישהו מוכן להתנדב לניסוי? ( )
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כ. מסך 8600 GT עם 1GB DDR2 של Inno 3D 51-55 מעלות במנוחה במאמץ לא בדקתי ... יש לו מאוור קטן כזה .. לא ניראה משו ולא עושה יותר מדיי רעש עשיתי לו OC בריבה טונר, העלתי בממש קצת אולי 20-30 MHZ לא זוכר ופתאום המחשב ניתקע והמסך התחיל להבהב עשיתי ריסט ואותו דבר .. הלכתי לחנות ואמרו שהו תקין עשיתי שחזור מערכת והכל בסדר .. http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8600gt_ddr2.htm מה אתם ממליצים לעשות ?
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני חודשיים וחצי סיפרנו לכם ש-ATI השיקה ערכת שבבים חדשה העונה לשם Radeon Xpress 3200, או RD580, והיא CrossFire X16. הצ'יפסט פותח יחד עם סאמי מאקינן, אחד האוברקלוקרים הכי טובים בעולם, כלומר אנחנו אמורים להסתכל על מפלצת אוברקלוק, האם זה אכן כך? מערכת הבדיקה: AMD Athlon64 3800+ Venice S-939 Arctic Cooling Freezer 64 2x Kingmax Hardcore 512MB DDR500 Point Of View 6600GT PCI-Express Hitachi Deskstar 250GB SATA II Tagan U22 480W לוחות מתמודדים: Asus A8N-SLI Premium DFI LanParty UT NF4 Ultra-D Asus A8R-MVP Asus A8N32-SLI Deluxe Abit AN8 32X וכמובן לוח הבדיקה Asus A8R32-MVP Deluxe על מכפלה מקסימלית (12) הלוח נותן עד 233, כלומר 2796MHz על מכפלה נמוכה (9) צפ…
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר או שיש לו את המעבד CORE2DUO E6550 2.33GHZ 1333FSB השאלה שלי האם הוא מתאים לOC ועד כמה אפשר להגיע איתו? לוח ASUS הקירור הוא סטוק והמכפלה של המעבד היא 7
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקי השאלה בכותרת... האם יש קירור יותר טוב מה : Thermaltake BigWater 12cm CL-W0005 Liquid Cooling System SE עד 600 ש"ח (עלותו של הקירור הנ"ל) המעבד שלי סוקט 939... סתם לידע... אז מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הם יחוברו לרדיאטור קירור מים, הרדיאטור יושב בחלון מחוץ לחדר ככה שמצידי שיהיו רועשים... העיקר כמה שיותר חזקים.... בבקשה לינקים מחנויות בארץ... לא מתכוון להזמין מחו"ל... תודה
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כבר עשיתי אוברקלוק למעבד והבנתי שכאשר עושים זאת גם הזכרונות בעצם עובדים באוברקלוק רציתי לדעת אם יש טעם לעשות אוברקלוק לזכרונות (G.SKILL DDR2 4096MB 1000MHZ CL 5-5-5-15 ) איך בעצם עושים זאת? ובמה אני אמור לגעת בביוס כדאי לעשות זאת (לא ראיתי מדריך לאוברקלוק לזכרונות באתר) צילמתי את הCPUZ ליותר אינפורמציה: [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי, אז נכון שאני עושה מהכל כתבה נחמדה והכל, אבל בינתיים אני רוצה שתשמעו קצת רשמים... כרגע המעבד על 1500, עם מתח התחלתי כלומר 1.475, יציב להפליא, ואני בטוח שעם היטסינק נורמאלי הוא לא היה עובר 38 במאמץ, כרגע הוא על 40 בגלל הוולקנו 7 הנוראי... שמחתי שהמעבד יציב כל כך במהירות הזאת, עוד עם מתח התחלתי כזה נמוך, איזה יופי... רואים שהסלרון מתחיל לצבור כוח ככל שמהירותו עולה, תסתכלו על זה במהירות של 1.5 ג'יגה הרץ... תוצאות מכובדות בהחלט לדעתי... וכל זה ביציבות מופלאה... בניסיון שלי להעלות ל-1600 כלומר בביוס החלפתי את מערך המחלקים ל-133:133:33, העליתי את המתח אפילו למקסימום והוא לא עשה לי פוסט... מתח של 1.675 לא הספיק לו, ונראה לי שנצטרך מוד כלשהו למתחים שם, כי הוא לא …
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בע''ה, אני צריך תוכנות לבדיקת מאמץ של המעבד ושל כרטיס המסך. אפשר לקבל המלצה ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1700+ JIUHB 0310 DLT3C vcore 2.025 42-43 Idle EMP Water cooled by SUMA more vcore needed for stability - mobo self-reset
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרבה זמן אני בונה מפרטים פה,ועכשיו שאלתי את עצמי-איזה קירורים הם הכי שקטים? הבנתי שהKATANA נחשב למאוד שקט,והPRO7 קצת פחות ממנו אך שמעתי שיש יותר שקטים בקטגוריות מחיר יותר גבוהות. אשמה אם משהו יכול לסדר לי את הקירורים לפי כמה הם שקטים בלי קשר למחיר. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני בעוד חודשיים עובר להונג קונג.....ואחד החלקים בחוזה שאבא שלי קיבל זה שהם ממנים לנו 2 מחשבים...ללא הגבלת מחיר בקיצור....כמובן שאני מיתכוון לנצל את זה עד הסוף....וכבר הרכבתי מחשב הכולל AMD FX 64 ועוד כמה שטויות עכשיו....בתור קירור....אנלא יודע מה עדיףאני קונה גם פלטייר) מארז עם קירור גז של VAPORCHILL: http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/cas-119.html או מערכת קירור מים.... עכשיו....אין לי מושג מה מערכת קירור המים הכי טובה....העם תוכלו לעזור לי? ד"א אמרו לי מערכת הפרומוטיה מסוכנת למעבד....
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
טוב - מכיוון שלבינתיים נאלצתי לנטוש את פרויקט הכדור שלי - הספק היחיד שהיה לי נשרף וביחד איתו חלק מהלוח אם הקטן שהצלחתי להשיג (נסיונות פיסיקליים בחשמל ממקור לא מוקר זה לא תמיד הדבר המומלץ ביותר עבור מערכות מחשב... : ) , השתעממתי, חשבתי והחלטתי לנסות פרויקט חדש ושאפתני ... בינתיים - להלן טיזר מאחד החלקים (היותר קטנים בפרויקט הזה) "בתמונה הבאה מתחבאת אצבע - נראה אם תוכלו למצוא אותה..." *** אגב - הוא במצב הרבה יותר מוגמר היום - התמונה נלקחה בערך לפני שבועיים (לי אין מצלמה)
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הAthlon XP 1600+ שלי הגיע לשיא חדש 67/70 מעלות בהרצת שומר מסך של אקווריום. נחמד לא? לפי מה שאני רואה אני צריך היטסינק חדש, נכון? אז רציתי לשאול אותכם איזה לקנות? (אני כן, מתכוון לעשות OC) לא ממש אכפת לי מהרעש. תודה IZIKD
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-