עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by hagay21,

יש לי אופטרון 170 כפול ליבות תושבת 939 אני כרגע באובר קלוק על 2.8 יציב במתח 1.568 (בוינדוס) (בביוס 1.6065) טמפ מעבד 32 במנוחה 50 במאמץ pwmic הוא 55 מעלות וגשר צפוני 45 השאלה שלי היא כזו אני מרכיב קרור מים על המעבד וכרטיס המסך....................... כמה מתח זה יותר מידי (ראיתי אנשים עם קלוק על מתח מעבד 1.9) מה הטמפ הסבירה ל גשר צפוני וכמה חשוב לקרר אותו בשביל תהליך הoc אני על מכפלה 10 fsb הוא 280 יחס זיכרון 1:1 זכרונות של g.skill 4800 tccd תזמונים 2.5-4-4-8 ב ddr 600 לוח dfi lan nf4 ultra d

• 41 תגובות
    • 2k צפיות
  2. הבנתי שאחרי עידכון ביוס הוא תומך במעבדי WOLFDALE ואני שוקל לשדרג את ה - E6300 שלי ל - E5200. מה גם שלא צריך זכרונות מהירים בשביל להמהיר אותו, נשאלת השאלה האם הלוח שהיה בזמנו האוברקלוקר הכי טוב לא יגביל את המעבד.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  3. לפני חודשיים וחצי סיפרנו לכם ש-ATI השיקה ערכת שבבים חדשה העונה לשם Radeon Xpress 3200, או RD580, והיא CrossFire X16. הצ'יפסט פותח יחד עם סאמי מאקינן, אחד האוברקלוקרים הכי טובים בעולם, כלומר אנחנו אמורים להסתכל על מפלצת אוברקלוק, האם זה אכן כך? מערכת הבדיקה: AMD Athlon64 3800+ Venice S-939 Arctic Cooling Freezer 64 2x Kingmax Hardcore 512MB DDR500 Point Of View 6600GT PCI-Express Hitachi Deskstar 250GB SATA II Tagan U22 480W לוחות מתמודדים: Asus A8N-SLI Premium DFI LanParty UT NF4 Ultra-D Asus A8R-MVP Asus A8N32-SLI Deluxe Abit AN8 32X וכמובן לוח הבדיקה Asus A8R32-MVP Deluxe על מכפלה מקסימלית (12) הלוח נותן עד 233, כלומר 2796MHz על מכפלה נמוכה (9) צפ…

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אהלן, טוב זה ה-OC שלי. מתח למעבד 1.5, טמפ' במאמץ 62-63 הזכרונות על מתח 2.0 עובדים על תדר של 875

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by yoav9,

האם למישהו יש מושג איך אני לכול השדים והרוחות מחבר שני ספקים למחשב אחד??? נ.ב. antec cyclon blower לא שווה 140 שקל, אפילו לא 100 שקל, דרעק לא נורמלי, כאילו בביצעוים הוא די טו, אבל לא מזיז בגרוש את המעלות, והוא ממש מכוער... :-/ לא נורא, לפחות אני עכשיו יותר מגניב.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by mor1989,

שלום לכולם ובוקר טוב. תחילה אני חדש בתחום ה OverClock ודיי חיפשתי וקראתי פה בפורום .... בעיקרון רכשתי את ה HD6850 מסוג GIGABYTE עם קירור מצויין - 2 מאווררים.. הכרטיס מגיע בסטוק מומהר מהחבר'ה כבר, והרצתי בדיקה עם 3DMark 11 ויצא לי תוצאה בסביבות P3300 +-... עכשיו זה המפרט שלי... E8400 עם קירור אוויר Freezer Xtreme Gigabyte HD6850 OC Edition DFI P35 G.Skill 2x2048GB CL5 Seasonic 520W תחילה ראיתי שיש אפשרות לעשות OC דרך ATI CATALYST ( של הדרייברים של הכרטיס מסך ) ויש אפשרות לעשות דרך תוכנות אחרות... ראיתי פה מדריך לעשות OC עם תוכנה שנקראת MSI Afterburn (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=459130 רציתי לדעת האם עדיף לי להתחיל איתה... כי ראיתי שב ATI CATALY…

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by onlyhuman,

שלום קניתי מחשב לא מזמן ואני די מתלבט בקשר לכיוון המאוורר של המעבד. כל אחד אומר לי משהו ואחר והיו לי כמה בעיות עם זה. ראשית,יש לי SCYTHE MUGEN 4 וזכרונות שלCORSAIR VENGEANCE וזה הפריע אחד לשני אז שמתי את המאוורר של הקירור מעבד בצד השני כי לא היה מקום (לא ליד הזכרונות כמו שתמיד רואים בתמונות,בצד השני). עכשיו,לאיזה כיוון זה צריך להיות מסובב המאוורר? להוציא את האוויר על התושבת של הגוף קירור או החוצה? כי בהתחלה שמתי את המאוורר שיוציא על התושבת את האוויר ואז הלכתי לKSP לקנות נתב לאינטרנט,ועל הדרך שאלתי אותם על המאוורר. הם אמרו לי שעשיתי לא נכון,ושצריך לסובב את זה שיוציא את האוויר החם מתוך התושבת,החוצה ושיצא מהמארז. העלתי תמונה של הCPU COOLER אחרי שסובבתי אותו (בעצם האוויר לא נ…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by tal5ab,

נפלה עלי נוסטלגיה ואני רוצה לשחק משחקים ישנים וטובים אבל חלקם לא מסוגלים להתמודד עם המהירות יש דרך להאיט את המחשב? או לדמות סביבת עבודה ישנה ?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by adamginz,

טוב אז ככה היום נסעתי לחנות שלא מאכזבת אותי אף פעם , ולאחר 3 ימים (הזמנתי ביום ראשון בערב) קיבלתי את ההזמנה, מארז עם חלון. בתור מישהו שחשב שהביצועים שלו יהיו פחותים ולא טובים התרשמתי לטובה. המארז נקנה כחלק מתוכנית ה"מודינג הקנוי" שלי , משום שהייתי צריך את החלון, אומנם אני לא ממליץ על הספק שמגיע הוא ממש ח-ר-א אני העברתי את הHec מהמארז הקודם, המארז יפה, קל להרכבה, רק החיסרון הוא שיש מקום רק ל2 מאוררים אבל אני מאמין ששני SF2 יעשו את העבודה. אני מחכה כרגע לשאר המוצרים שיגיעו מארצות הברית ואז תקבלו גם תמונות שהכל מוכן. עד אז, אם יש שאלות אשמח לענות, אדם.

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Sickp,

יש אפשרות לחבר דבר כזה? מישו ניסה? יש לי אחד כזה של 90W. הכנתי מהדבר הזה פעם מיני בר אבל אני לא משתמש בו ולכן הוא שוכב סתם בארון. פיסית אפשרי לשים אותו בין הקירור למעבד בגלל שיש לי FREEZER13 וזה מוברג אז אפשר לא להבריג עד הסוף פשוט.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by a-v-i,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2516 המחיר נראה משתלם מאוד ועדיף על רכישת 2 ThermalTake Thunderblade 120mm... השאלה היא האם המאווררים האלה שקטים כמו ה Thunderblade. תודה

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום. שימו לב שמדובר ב NH-C14 (ולא ב D14). מי מבין שני הקולרים האלה עדיף? אני לא יודע להחליט, ואשמח לשמוע תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by ofir38,

אני רוצה לקנות זוג מאווררי 12 למארז אחד אני רוצה עם לדים והשני לא.. עכשיו חשוב לי שהם יהיו די שקטים..... יש משהו להמליץ לי? יש קצת יותר עדיפות לביצועים ואמינות מהמאורר אבל לא מאוורר שיעשה רעש של טרקטור תודה לעוזרים,אופיר.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  14. קניתי מחשב חדש שהרכבתי בעצמי עם היטסינק די בסיסי לפי מה שאני יודע - Alpine 11 Pro. מעבד: i5 2500k לוח אם: Asus P8H67 M LE זכרונות: G.Skill Sniper 1333MHz 2X4 ומארז: Antec 3480 Micro ATX אז קודם כל בעיית הטמפרטורה של המעבד אני מתעסק בתלת מימד וכל פעם שאני מתחיל Render (מלא חישובים שנופלים על המעבד) כל הליבות קופצות ל-98 מעלות תוך 20 שניות. בעיקרון זה יכול לקחת עד כמה שעות ונראה לי לא סביר להשאר על הטמפרטורות האלה לפרק זמן כזה ארוך. בגלל שהמארז והלוח אם קטנים וגם כל הסלוטים על הלוח תפוסים אני לא בטוח אם אני יצליח להכניס היטסינק רציני. כרגע אני משתמש רק עם כרטיס זיכרון אחד כי השני ממש מילימטר מלגעת בהיטסינק של המעבד ולא יודע אם זה בסדר. חשבתי על הקירור מים של Antec…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  15. היי כולם, יש לי מארז ישן שאני מעוניין להחליף להתחלה חשוב לציין שאני מחפש להרכיב מארז מאוד מאוד שקט אבל כמובן שיקרר ממש טוב את כל התוכן בפנים. עכשיו אני מתלבט בין ANTEC P7 ל- P8. ספק כח גם מתכוון להחליף יש לי אחד ישן מאוד ורוצה לרכוש Corsair 750W 80+ Platinum HX750 להבנתי זה ספק מאוד טוב ושקט. אם יש לכם המלצות למארזים וספקים טובים ושקטים במיוחד אשמח לשמוע לעוד דעות. לגבי לוח-אם יש לי של GA-F2A88X-UP4 GIGABYTE ומאבד AMD A10-7800 עם מאוורר גנרי שקיבלתי איתו בחבילה אם יש לכם הצעות אחרות לקירור המעבד לדוגמא קירור מים או קירור ממש סופר שקט וטוב כמובן גם אשמח להצעות בנוסף יש לי כרטיס מסך AMD RADEON R9 …

16. יש לי Leadtek Extreme 6600GT עכשיו במנוחה יש לו 47 מעלות ובמאמץ(פאר קרי על הכי גבוה רזולוציה 1600X1200) הוא 83 מעלות! זה בסדר או שזה חם מדי? דרך אגב הוא מקבל 3911 ב-3DMARK ללא OC שזה גבוה מהרגיל נכון?

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by dR-TraNce,

שלום חברים. יש לי מחר AMD 700MHZ. המארז שלי סגור כל הזמן רק שאני מחליף חומרה וכל זה אני פותח תמארז וסוגר אותו שוב. שמעתי מכמה אנשים המלצות על להשאיר את מארז המחשב פתוח תמיד. האם זה באמת טוב להשאיר את המארז פתוח מצד אחד? זה מפזר המון חום בחדר? ------------- בקשר לניקוי חומרה. רציתי לדעת איך לנקות כרטיסים במחשבים וכל זה בחיים לא נקייתי כרטיסים וכל זה ואני מפחד לשרוף או להרוס אחד מהם ואני רוצה לנקות הם מלאים באבק. ועוד דבר לשאוב את האבק מזה דבר טוב או שזה גם דופק תכרטיסים? --------------

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by omerbar,

ה6600K שלי נמצא על תדר 4.6 בvcore של 1.255 ולפי HWMONITOR הוא נמצא תמיד על 1.248 שזה הגיוני כי ביטלתי את הLLC ככה שאן מצב נניח שתחת עומס של 100% הVCORE ירד לא משנה מה הVCORE שלי קבוע על 1.248 עכשיו אני רוצה לעשות שהvcore יעלה ככל שהעומס על המעבד יעלה כלומר נניח שב0% שימוש הvcore יהיה על 1.80 והתדר גם כן יהיה נניח על 3.9 כלומר אני רוצה שהמחשב יוכל להגיע לתדר ולVCORE שלו בהתאם לעומס שמופעל עליו... איך אני מבצע את זה? הלוח אם שלי הוא gigabyte ga-z170-hd3p

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. חשבתי לעצמי לא לפתוח נושא שיאסוף טיפים ורעיונות של חברי הקהילה איך לעשות MODDING נכון. אני מבקש שתפרסמו: 1. טיפים לקדיחת חורים, טיפים וטכניקות לצביעת המארז 2. רעיונות מקוריים למודים 3. רעיונות וטכניקות חדשות 4. כל מה שעולה על רוחכם ויכול לשרת את אנשי הקהילה. אני מבקש לשמור על טעם טוב בהצעות, ולמנוע SPAM מיותר. כדי שלא ינעלו את הת'ראד תודה מראש The Grey Matter

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by KoM,

אוקיי, אז נכון שאני עושה מהכל כתבה נחמדה והכל, אבל בינתיים אני רוצה שתשמעו קצת רשמים... כרגע המעבד על 1500, עם מתח התחלתי כלומר 1.475, יציב להפליא, ואני בטוח שעם היטסינק נורמאלי הוא לא היה עובר 38 במאמץ, כרגע הוא על 40 בגלל הוולקנו 7 הנוראי... שמחתי שהמעבד יציב כל כך במהירות הזאת, עוד עם מתח התחלתי כזה נמוך, איזה יופי... רואים שהסלרון מתחיל לצבור כוח ככל שמהירותו עולה, תסתכלו על זה במהירות של 1.5 ג'יגה הרץ... תוצאות מכובדות בהחלט לדעתי... וכל זה ביציבות מופלאה... בניסיון שלי להעלות ל-1600 כלומר בביוס החלפתי את מערך המחלקים ל-133:133:33, העליתי את המתח אפילו למקסימום והוא לא עשה לי פוסט... מתח של 1.675 לא הספיק לו, ונראה לי שנצטרך מוד כלשהו למתחים שם, כי הוא לא …

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Bessmertniy,

same question same as in the topic and im planning to mode it so i wanna know and get some ideas from other ppl who have done any modding with that case? and that dude with a problem with my english i didnt asked u for that , ok , u %#@$#@$#@$ so please shutup :-X

22. Started by Raz Sagi,

הייתי שמח לעזרה בoverclocking ל-r9 295x2 של sapphire אני מצליח להגיע ל1100 Core clock ו1500 mem clock האם ה-Voltage בסדר ואיך לבדוק שהאוברקלוקינג תקין? אשמח להדרכה בנושא, אני די חדש בתחום.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  23. Started by Asaf.Y,

היי.....האם יש לכם סרטון או הוראות עם תמונות כיצד לחתוך חור למארז בעזרת מקדח כוס? תודה לכל מי שיעזור לי!

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  24. רציתי להכין משטח קירור למחשה הנייד שלי ( כל המשטחים שאפשר לקנות דיי גרועים ממה שקראתי ) בכל מקרה רציתי המלצה למאווררים טובים ושקטים שאפשר להשתמש בהם, המחשב הוא 17" לכן אפשר גם מאווררים גדולים של 140 או יותר, אין לי בעיה גם להזמין מאייביי אם המחירים פה יקרים אני מעדיף מאוורירים של 12V שהם יותר טובים, ולכן רציתי לדעת גם איך אני יכול לחבר אותם לחשמל ומה צריך, יש למישהו מדריך ? תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  25. חברים אני כרגע על 2600 מגה הארץ, 10x260, על 1.55 מתח והמחשב יציב כמו טנק, המכפלה HTT על 3 עכשיו הבנתי שהמתח הזה הוא גבוהה.. וכי אנשים מגיעים ל2700 מגה הארץ במתח זה. לאחר שאני מעלה את הOC ל10x270 הווינדוס מקבל מסך כחול בטעינה והמחשב לא עולה מה לדעתכם הבעיה ?

• 32 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים