עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by mmyy212,

הי לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש לאחר מספר ימים הבחנתי ברעש שמגיע מהמאוורר של הכרטיס מסך בדקתי בעזרת GPU-Z ו MSI Afterburner וגיליתי שכאשר מהירות המאוורר היא 20% ומטה - יש רעש בנוסף, גיליתי שהמהירות המינימלית האפשרית עם MSI היא 25% (וכשאני לוחץ על AUTO - כ 44%) , בזמן שהוא בדרך כלל נמצא ב 17-18% במנוחה/גלישה האם יתכן שהמאוורר מרעיש כי הוא מסתובב לאט מידי? או שיש איזשהי בעיה? (מדגיש - המחשב אצלי כשבועיים) האם מומלץ להשתמש בהמלצה האוטומטית של התוכנה, למרות ההבדל הגדול? או שעדיף לכוון ידנית למהירות קבועה? האם יש סיכון עתידי כלשהו בשימוש קבוע במהירות גבוהה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. היי כולם, יש לי מארז ישן שאני מעוניין להחליף להתחלה חשוב לציין שאני מחפש להרכיב מארז מאוד מאוד שקט אבל כמובן שיקרר ממש טוב את כל התוכן בפנים. עכשיו אני מתלבט בין ANTEC P7 ל- P8. ספק כח גם מתכוון להחליף יש לי אחד ישן מאוד ורוצה לרכוש Corsair 750W 80+ Platinum HX750 להבנתי זה ספק מאוד טוב ושקט. אם יש לכם המלצות למארזים וספקים טובים ושקטים במיוחד אשמח לשמוע לעוד דעות. לגבי לוח-אם יש לי של GA-F2A88X-UP4 GIGABYTE ומאבד AMD A10-7800 עם מאוורר גנרי שקיבלתי איתו בחבילה אם יש לכם הצעות אחרות לקירור המעבד לדוגמא קירור מים או קירור ממש סופר שקט וטוב כמובן גם אשמח להצעות בנוסף יש לי כרטיס מסך AMD RADEON R9 …

3. הכרטיס הוא Evga 8800GTS 320MB Superclocked עם קירור מים של Swiftech. הגדרות ברירת מחדל 576/850. הגעתי למהירות 740 למעבד ו 1000 לזיכרון. בדקתי יציבות והוא עובר את 3DMARK 06 בציון 11,850 בלי ליפול, אין ארטיפקטים. טמפרטורה של המעבד (כרטיס מסך) במנוחה 32 מעלות, במאמץ 40 מעלות. מה אתם אומרים על זה?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by adilevy20,

האם מישהו מכיר או שיש לו את המעבד CORE2DUO E6550 2.33GHZ 1333FSB השאלה שלי האם הוא מתאים לOC ועד כמה אפשר להגיע איתו? לוח ASUS הקירור הוא סטוק והמכפלה של המעבד היא 7

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by AmonAmarth,

אהלן, ברשותי ספק CORSAIR TX750, עם הזמן הוא התחיל לעשות רעש של טרקטור. מחיפוש ברשת מצאתי שדרוש מאוורר מסוים שיעבוד עם הספק אחרת הוא לא יקבל מתח כי לא כל מאוורר כנראה מותאם לספק כוח. לא יודע אם זה נכון ולא מבין בנושא הזה בדיוק. אשמח להמלצה למאוורר לספק, 140mm אפשר מהארץ אבל מעדיף מחול לגבי טווח מחירים אין לי מושג. אני לא מבין בזה אשמח להמלצות גם בזה תודה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. Started by ABL,

כבר עשיתי אוברקלוק למעבד והבנתי שכאשר עושים זאת גם הזכרונות בעצם עובדים באוברקלוק רציתי לדעת אם יש טעם לעשות אוברקלוק לזכרונות (G.SKILL DDR2 4096MB 1000MHZ CL 5-5-5-15 ) איך בעצם עושים זאת? ובמה אני אמור לגעת בביוס כדאי לעשות זאת (לא ראיתי מדריך לאוברקלוק לזכרונות באתר) צילמתי את הCPUZ ליותר אינפורמציה: [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אז ככה .. פעם הייתי חובב רעש וחובב מאווררים רבים .. אבל אז הבנתי שאני רוצה שקט ולא רעש של מסוק מהמחשב .. לאט לאט הורדתי את המאווררים ובדקתי אחד אחד מימי מגיע הרעש הרציני .. גליתי שזה מהכ. מסך.. היום הלכתי וקניתי אקסלרו אס 1 של ארקטיק .. ראיתי שיש אותו להרבה אוברקלוקרים רציניים .. התקנתי אותו ולא רק שהרבה יותר שקט (מין הסתם אין לו מאוורר) הוא גם הגיע לתוצאה מפתיעה של 40 מעלות במנוחה .. (50+ עם הסטוק במנוחה) יש לי על המעבד פריזר 7 פרו של ארקטיק וב100 אחוז וב50 אחוז פעולה של המאוורר אני מקבל בדיוק את אותם הטמפ' בOC של 3.6GHZ .. מפתיע הייתי אומר .. יש לי גם מאוורר של איזי קול שקניתי פעם .. שקט במיוחד .. גם מאד מפתיע.. אז מה שאני רוצה לקנות וצריך המלצה מימכם זה המלצה על החלקי…

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Xvertigo,

טוב, אז מצאתי חלק מהתמונות שצולמו כמה ימים לפני ה OCtober הקודם, חבל שאין את התמונות של הCPUZ. יום שישי בלילה, אני , גיא ואלכס (TMS) בחנות עם Dewer (שהשגתי) מלא בחנקן, QX9650 וBlack Ops מHWzone.... תענוג! http://picasaweb.google.com/Tal.Vertigo/DropBox?authkey=Gv1sRgCMaL_fSM1LO64wE&ref=nf#

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by innoVision,

אני רואה פה הרבה רושמים בתרדים על קתודה, מה זה בכלל??למישהו יש תמונה של זה??

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. הם יחוברו לרדיאטור קירור מים, הרדיאטור יושב בחלון מחוץ לחדר ככה שמצידי שיהיו רועשים... העיקר כמה שיותר חזקים.... בבקשה לינקים מחנויות בארץ... לא מתכוון להזמין מחו"ל... תודה

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Big_White,

המפרט עליו יותקן הקירור: לוח אם: DFI LANPARTY NF4-U מעבד: AMD 64X2 4800+ זכרון: OCZ PLATINUM 1024X2 DC DDR כרטיס מסך: 6600 ( כניראה בעתיד יוחלף ל 8800 או שאני יעשה ל נוכחי אובר קלוק) הטמפרטורה הנוכחית היא שעתיים ב OCCT 45-48 מעלות כרטיס מסך מגיע ל 60+- בלוק לכרטיס מסך: MAZE4 למעבד:DD TDX לצ'יפסט:MCW30 זה הבלוקים שאני עומד לרכוש בזמן הקרוב עם פיטינגים1/2 ( חצי אינצ' נכון?) שאלות: האם אם קירור ים אני יקבל תוצאות טובות יותר? האם המערכת עם רדיאטור זול (בין 40 ל 60$) יתנו לי תוצאות טובות? או שזה רדיאטורים לא מומלצים? (של סוויפטק) קישורים לרדיאטורים. http://www.sidewindercomputers.com/swmcqupo3xbl.html לפי התמונה אני רואה שיש לו פתח מילויי למעלה או שאני טועה? http://www.sidewi…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by פבלו,

שלום, אני קונה ממש בקרוב מחשב חדש. מעבד AMD Ryzen 7 1700x או 1800x. סביר להניח שאני אלך על ה-1700x בגלל שעכשיו עם כל המעבדים החדשים שיוצאים לא ממש בא לי להשקיע יותר מדי על מעבד שעוד שנה אני ארצה להחליף למשהו מפלצתי עם 18 ליבות. בכל מקרה, אני קונה את המחשב בשביל עריכת וידיאו, ורציתי לדעת על איזה קירור כדאי לי ללכת. אין לי כוונה לעשות אוברקלוקינג, לא מבין בזה, ואני גם לא רוצה להתעסק עם קירור נוזלי. אז השאלה שלי על איזה קירור ללכת, מבחינת מאווררים. ברור לי שזה תלוי במארז ובחומרה, אבל כמה מאווררים כדי לשים? ראיתי מארזים עם מאווררים מקדימה, מאחורה ואפילו למעלה. מה ייתן לי את התוצאות הכדי טובות מבחינת קירור ועבודה חלקה. אני כן אשמח גם שהעסק יהיה שקט יו…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. Started by lgmtk,

שלום, לאחרונה התחלתי לנסות להמהיר את הQ6600 שברשותי (מפרט מלא בצד). העברתי את הFSB ל400 מ-266, ונעלתי את הPCI E על 100 ואת הDRAM על 800 (ה1066 עשה בעיות). עכשיו, כמו שניתן לראות בתמונה, הFSB שלי הוא1600, מה שאמור להיות בלתי אפשרי מבחינת הלוח אם שלי בכלל, כי הוא אמור להיות במקסימום 1066. יש לציין שהRATIO שלי הוא 1:1 והטמפ' בסדר גמור. השאלה שלי היא האם זה נורמלי שהFSB כ"כ גבוה? [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. לפני חודשיים וחצי סיפרנו לכם ש-ATI השיקה ערכת שבבים חדשה העונה לשם Radeon Xpress 3200, או RD580, והיא CrossFire X16. הצ'יפסט פותח יחד עם סאמי מאקינן, אחד האוברקלוקרים הכי טובים בעולם, כלומר אנחנו אמורים להסתכל על מפלצת אוברקלוק, האם זה אכן כך? מערכת הבדיקה: AMD Athlon64 3800+ Venice S-939 Arctic Cooling Freezer 64 2x Kingmax Hardcore 512MB DDR500 Point Of View 6600GT PCI-Express Hitachi Deskstar 250GB SATA II Tagan U22 480W לוחות מתמודדים: Asus A8N-SLI Premium DFI LanParty UT NF4 Ultra-D Asus A8R-MVP Asus A8N32-SLI Deluxe Abit AN8 32X וכמובן לוח הבדיקה Asus A8R32-MVP Deluxe על מכפלה מקסימלית (12) הלוח נותן עד 233, כלומר 2796MHz על מכפלה נמוכה (9) צפ…

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by KoM,

אוקיי, אז נכון שאני עושה מהכל כתבה נחמדה והכל, אבל בינתיים אני רוצה שתשמעו קצת רשמים... כרגע המעבד על 1500, עם מתח התחלתי כלומר 1.475, יציב להפליא, ואני בטוח שעם היטסינק נורמאלי הוא לא היה עובר 38 במאמץ, כרגע הוא על 40 בגלל הוולקנו 7 הנוראי... שמחתי שהמעבד יציב כל כך במהירות הזאת, עוד עם מתח התחלתי כזה נמוך, איזה יופי... רואים שהסלרון מתחיל לצבור כוח ככל שמהירותו עולה, תסתכלו על זה במהירות של 1.5 ג'יגה הרץ... תוצאות מכובדות בהחלט לדעתי... וכל זה ביציבות מופלאה... בניסיון שלי להעלות ל-1600 כלומר בביוס החלפתי את מערך המחלקים ל-133:133:33, העליתי את המתח אפילו למקסימום והוא לא עשה לי פוסט... מתח של 1.675 לא הספיק לו, ונראה לי שנצטרך מוד כלשהו למתחים שם, כי הוא לא …

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Swed,

אני השבוע מקבל את הקירור אויר הטוב בעולם בגרסת אקסטרים... עכשיו אני צריך לקנות משחה טרמית (לא אואהב את המשחה שמגיעה עם הקירור). איזה מבין המשחות הבאות לקחת ? MX2 AS5 איזה משחה מבין השנים הכי טובה והכי מקררת טוב !? :s05:

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. הAthlon XP 1600+ שלי הגיע לשיא חדש 67/70 מעלות בהרצת שומר מסך של אקווריום. נחמד לא? לפי מה שאני רואה אני צריך היטסינק חדש, נכון? אז רציתי לשאול אותכם איזה לקנות? (אני כן, מתכוון לעשות OC) לא ממש אכפת לי מהרעש. תודה IZIKD

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום ,מה יהיה קירור אוויר מומלץ עד 200 שקל עבור רייזן R5 1600 שירוץ במהירות סטוק אבל השימוש בו יהיה אינטנסיבי לקידוד בHANDBREAK. מעוניין בקירור שישמור על המעבד בטווח טמפרטורות 65 ומטה. האם Arctic Cooling Freezer 13 CO   יהיה פתרון טוב? תודה! (:

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. כמו של אופנוע אררררררר ככה לאיזה 5 שניות ואז הוא נרגע זה קרה לי כבר פעמים שהדלקתי את המחשב מה זה צריך להיות? ואני בדקתי את כול המאווררים ואף אחד מהם לא נוגע בחוטים...

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by The_Byter,

1700+ JIUHB 0310 DLT3C vcore 2.025 42-43 Idle EMP Water cooled by SUMA more vcore needed for stability - mobo self-reset

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by hag911,

אני צריך מאוור 120MM שהיה הכי שקט.... לא חשוב המחיר..

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by cheepy,

התחתי OC לכרטיס מסך בMSI AFTERBURNER בקיצור,הורדתי את החסימה של הCCC אבל עם אניט עושה OC דרך הMSI אפילו קפיצה קטנה,הכול יציב וזה.. אבל לדוגמא אני רואה סרטון ביטיוב,יש מסך שחור כמה שניות,כתוב אחרי זה שהדרייברים של הכרטיס מסך הפסיקו לפעול ויש מסך ירוק איפה שהסירטון אמור להיות זה ממש מוזר.. תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by sambusak,

אם מישהו זוכר את משאבות הדלק הישנות (עוד בשנות השמונים), אז היה להן מן פרפר (כמו בשעומי מים) שמראה כי ישנה תזוזה של מים. רציתי להכניס מכשיר כזה למערכת שלי כדי לוודא כל השמן כי המע' עובדת. במדריך של THW, מופיע דבר כזה. מישהו יודע היכן משיגים?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by mokisho,

איך הציון שלי? [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by סלרי,

כל התחיל בכך שקיבלתי לפני מספר ימים את הכרטיס הזה בתוצרת 128 זיכרון הכרטיס היה מיועד למחשב חלש התחלתי לעבוד איתו מספר ימים ואז התחיל האוברקלוקינג כידוע הכרטיס מגיע ללא קרור ממשי חוץ מהיטסטינק. בעבר שאלתי כאן ואת חברי מהפורום-לגבי הצמדת מאורר רציני יותר...לבסוף הצלחתי לחבר דלתא 60 מ"מ היא חוברה ע"י ברגים להיטסטינק המקורי... ולאחר יום החלה לזוז ולבסוף נפלה. ואז חשבתי על רעיון יותר חכם -לקחתי פרים יותר עבים וחזקים...וטבלתי אותם בדבק 3 שניות...ועד עכשיו הכל טוב עשיתי מספר פעמים אוברקלוקינג עד שלא הגעתי יותר ואז הכטיס עבר מספר שינויים שעזרו לי להגיע לתוצאות גבוהות יותר( ) והתוצאות: זיכרון-233 לא הצלתי בשום אופן יותר-אין עדיין קרור לזיכרונות ליבה-301!!!!!!!!!!!!!!!!!…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.