אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
הולך להיות לי ti-500 של הרקולס, אני מת לעשות לו overclocking רצחני לגמרי, למה, כי אני: משועמם, חסר חיים, כל היום במכבי, לא יודע את התאריכי לידה של ההורים\אחיות סבתות וכו אבל של הכלב כן..., קראתי את כל ספרי חולית בעברית, קפצתי פעם מהחלון קפיצת ראש לתוך סלע, עשו לי שתי טיפולי שורש 3 כתרים זמניים בורג וכתר מכסף באותה שן והרשימה עוד ממשיכה. [glow=red,2,300]אני צריך, רעיונות מקוריים, אך פרקטיים שיגרמו לכרטיס שלי לעבוד בקירור מקסימלי [/glow] בינתיים, crystal orb, antec cyclon blower, zigzag 80 m"m , 80 m"m arab וזהו, כול רעיון יתקבל בברכה! :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
Thermaltake Fanless103 fanless CPU Cooler with heatpipe cooling tech for Intel Pentium 4 and AMD Athlon 64 Model CLP0019 איפה אפשר לקנות אותו, כמה הוא עולה??? אם אפשר גם קצת פרטים עליו!!! אודה לכל העוזרים!!! קישור: http://www.pricegrabber.com/search_getprod.php/masterid=3584839 תומר בכר
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 5 מאוררים Thermalright SP-94 אין לי בכלל אבק (מארז חדש) והחוטים מסודרים עם ממזגן עובד וטמפרטורה של 25 מעלות בחדר יש לי 38 מעלות חום בתוך המחשב ועל ה SP-94 יש מאורר גם הסירקולציה טובה ואל תגידו לי ש38 מעלות חום זה טוב כי זה מגיע ל50 שאני משחק... אז יש דרך שאני יכול להוריד את הטמפרטורה בלי קירור מים? :'(
-
- 20 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר הרכבת גוף קרור ARCTIC COOLING FREEZER PRO 64 טמפרטורת המעבד במצב מנוחה מראה על 27-30 מעלות אבל לאחר שאני עושה בדיקת מאמץ הטמפרטורה עולה ל-60 מעלות ממש מהר מרחתי מישחה תרמית MX-2 ניקיתי את מישטח המעבד עים אלכוהול 70% ושמתי את המישחה כמו שמפורט במדריך שנילווה למישחה המארז שלי חדש יש שני מאווררים 120 קידמי 120 אחורי של- COOLER-MASTER אין חסימה של כבלים הכל מסודר ןקשור ומלופף כך שאני לא רואה משהו שמפריע לזרימת האוויר אני מופתע מגוף קרור זה מישום שכל מי שלא שאלתי המליץ לי עליו כולל באתר בקרור סטוק הוא היה מיתחמם פחות יכול להיות שמשהו בגוף הקרור תקול? המעבד הוא מידגם: AMD ATHLON 4800+X2 65W BRISBAN-512 האים כדאי לי להחליף גוף קרור למרות שהוא חדש 7 ימים בשימ…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי שמח לשמוע מה דעתכם על מאווררים של חברת PAPST בבקשה רק למי שיש ניסיון איתם
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אשמח עם תעזרו לי: ביום יום טמפ' המעבד שלי נמצאת (ללא מאמץ וללא OC) על 54/5 שזה גם גבוה ואז נכנסתי לOC העלתי את המהירות ל 178 FSB ןהתחלתי את PRIME95 בבדיקה של הturtle test . בכל אופן בשורה השנייה של הבדיקה הטמפ' קפצה ל 61 מעלות!!!יש לי את המארז הנ"ל http://www.pch.co.il/docs/pd1801150928.htm מחובר אליו מאוור אחד מוציא, אחד מכניס, ומאוורר של VENTAC על המעבד עוד לפני כמה שעות בדקתי את האופציה להוספת מאוורים ואז ראיתי שיש מקום (ז"א עוד חוט חשמל )אחד פנוי להוספת מאוורר, אז פתחתי את 2 הדלתות של מארז והוא פתוח משני הצדדים. זה לא אמור להיות יותר טוב ממאווררים? (אגב יחסית המחשב נמצא בתוך ארונית לא ממש סגורה אבל היא מתח לשולחן ממש בצד כך שממש אוויר לא מגיע לשם אבל בכל זאת) מה ל…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה והתקנתי.עשיתי חיפושים פה ובגוגל,ולא הצלחתי להבין איך עובדים אתה.הבנתי שצריך להפעיל את אופצית ה-TORTURE TEST.אבל רוב האופציות הם "בלבן".כלומר לא ניתנים לשינוי. זו תוכנה חינמית או שצריך משהו מיוחד?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
א. מה אפשר לעשות עם מאורר בערך 2X2 ב. איך יוצרים במארז אפקט של מראה ?
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
או קיי אז הנה מרוב שיעמום עשיתי דברים חדשים למארז שלי. ישבתי לי ופתאום נזכרתי בסורק ששוכב אצלי מתחת למיטה ואני לא משתמש בו בכלל כי הוא מתחבר לכרטיס ISA ומכוון שאין לי סלוטים ISA במחשב, אני לא יכול בכלל להשתמש בו. אז פירקתי אותו ופתאום ראיתי נורה ארוכה וחזקה מאוד אז הוצאתי אותה, אבל היא פועלת רק דרך מעגל שגם הוצאתי מהסורק, והנה התוצאות: (מצטער על האיכות, אבל זה המקסימום שיש לי עכשיו) והנה המעגל: והנה חריטה על החלון של המארז: הוספתי מאוורר לכרטיס מסך: חלון להרד דיסק: ומתקפת הסינקים שהולכת לקרות ללוח אם שלי: ובלוק המים שלי : מקווה שהבנתם משהו מהתמונות. :-\
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך קירור טוב מאוד, לאוברקלוקינג! גם לליבה וגם לזכרונות, ושישמור על טמפרטורה נמוכה עד כמה שאפשר! תקציב, כמה שצריך, אבל לא מעל 250 ש"ח תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז זהו, זה המוד, כונן סידירום 54x שקניתי בצרפת לפני 8 חודשים בערך.... חיתוך - חצי דרמל, חצי ג'יגסו. קישור להורדת הסרט - 500 קילו בייט - http://avner.richard.free.fr/cdmod/cdmod.wmv ותמונות: אשמח לתגובות !
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מארז ג'נרי שיש עליו מאוורר שלא מחובר מלוח אם אלא מהספק. האם אפשר להגביר את מהירותו? ועוד משהו, בגלל שאין לי בעיה שהמחשב ירעיש, איך אני מעלה את מהירות המאוורר סטוק שלי למקס'? תודה לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 953 צפיות
-
-
KSP הביאו לי עם ההיטסינק מאוורר של SPIRE שרשום עליו ULTRA QUIET - אני נכנס לאתר ורואה 31.8 דציבל OMG על פי הביקורת שקראתי הוא מקרר מעולה אבל הרעש... אין לי מושג עד כמה נורא הוא.. יש לי זכות ללכת אליהם ולהחליף את המאוורר ? לא נגעתי בו עוד
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי את הפנל של hardcano 12 שזה מראה את המעלות של המשחב אז זה מראה לי שם את המעלות של המעבד ובתוכנה שאני משתמש זה מראה לי ב10 מעלות פחות איך אני ידע מה נכון? אני משתמש ב speedfan בפנל כתוב לי 42 ותוכנה מראה לי 32 אשמח אם תעזור לי
-
- 20 תגובות
- 977 צפיות
-
-
המליצו לי על zalman 9500 ב300 כולל התקנה האם שווה? איזה עוד קירור שווים עד 350 יש? אבל שיהיו שקטים! ויעשו עבודה טובה בביצועים!
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי 9800GTX. שמתי לב שבמנוחה המאוורר שלו נמצא על 45%. במאמץ על 70% בערך אבל כאשר הכרטיס יוצא ממאמץ וחוזר למנוחה והטמפ' יורדת המאוורר שלו עדיין נשאר על 70%. כדי שהמאוורר יחזור למצב מנוחה צריך לעשות ריסטארט. יש לי RIVATUNER במחשב ואין X על Enable low-level fan control אבל שאני שם X המצב AUTO מסומן באפור ולא נותן לי ללחוץ עליו (רק על FIXED) מה לעשות? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז כך אני לא בא לגלות לאף אחד את אמריקה או ללמד דבר חדש אלא פשוט לספר לעמוד על תופעה (התמכרות).... אז כך בהתחלה שקניתי את המחשב החדש שלי לפני כמה חודשיים,החלטתי שאני לא רוצה להשקיע על זיכרון יקר אלא להסתפק בזיכרון זול (אך טוב) של חברת קינגסטון שעלה לי 300 ש"ח,הזיכרון הרגיל שלהם,ידעתי שהוא לא משהו בoc (בכלל לא),אבל אמרתי שבשביל זה קיים המחלק,חחחחחחח אחרי יומים של משחקים בביוס החלטתי להחליף את הזיכרון לזיכרון של קורסאייר xms עכשיו מדובר בדגם שעלה לי עוד 150 ש"ח יותר לסטוק של 512 בכללי תוספת של 300 ש"ח,שוב פעם אחרי הרבה משחקים הרגשתי שזה לא זה,במיוחד שהמעבד שלי מאפשר לי להגיע רחוק מאוד,והרגשתי שהזיכרון תוקע אותי,אחרי הרבה "שעורי בית" החלטתי לקחת את טווינמוס פריומיום b…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה: קראת בהרבה מקומות שאת ה- 9800 לא פרו של ג'יגהקיוב ניתן להמהרה בקלות למהירויות ליבה וזיכרון של 9800 פרו ואף מעבר לכך, אבל צרך לשים לב שהזיכרון יהיה של חברת אינפאון. מישהו יודע איפה בארץ ניתן למצוא כרטיס עם הזיכרונות הללו? הכרטיס של הרקולס ה- 9800 לא פרו- לא מצאתי שום נתון כל יכולות ה- OC שלו, מאידך הוא בנוי טוב יותר מהג'יגבקיוב , ויש לו קירור לזיכרונות, אבל לא מצאתי באף מקום איזה סוג זיכרונות אלו ומה יכולות ה- OC של הגרטיס הזה? בלי קשר מישהו יודע מה יכולות ה- OC של 9800 פרו של ג'יגב קיוב? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח מסריח GIGABYTE K8NPRO והצי'פסט 44 מעלות! שאני משחק בדרך כלל, המעבד 34 ככה. לצי'פסט יש מאוור כזה קטן. מה אפשר לעשות?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
http://anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2822
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש קירור למעבד Q9550 מחנות TMS. המעבד יעבור OC, אבל החשיבות כמובן היא שקט המערכת. על איזה שילוב קירור + מאורר (אם צריך) למעבד אתם ממליצים מפה http://tms.co.il/pcbuilder/4 ? אין לי בעיה להשקיע ב 120 xTreme + מאורר טוב אם זה שווה את זה (בעיקר מבחינת השקט). הבנתי שה vendetta 2 גם טוב מאוד, אבל אין אותו שם...
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום! חבר קנה מחשב חדש, בגדול זה לעבודה בלבד, אבל אין סיבה לא לעשות OC, במיוחד שהוא מריץ visual studio ו matlab. המפרט: intel dual core E2200 2.2Ghz 1MB cache s775 800Mhz לוח: asus p5kpl-cm (775 c2d, 1333Mhz, intel G31, DDR2 800) זכרונות: kingston 2GB DDR2 800 Hitachi 250GB (8MB) 7200 rpm sata ספק די חלש: ג'נרי אם אני לא טועה, Golden tiger 450W PSU עם מאוורר 120ממ. הקירור הוא ממש פשוט, קירור רגיל... מה לפי דעתכם אני אצליח לסחוט מהמחשב הזה?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בבית כמות נכבדת של משחה טרמית (לא דבק טרמי), עכשיו מן הסתם היא רק מעבירה חום ולא מדביקה... אז חשבתי אם אני יקח איזה דבק שיכול לעמוד בחום של הצ'יפ ( צ'יפסט, מעבד, כרטיס מסך וכו') ולערבב את הדבק עם המשחה במינון כלשהו כך שזה גם ידביק וגם יעביר חום... זה אפשרי? דרך אגב-אל תציעו לקנות דבק טרמי כי על הרעיון המקורי הזה כבר חשבתי
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בקרוב מארז חדש, שבו אני אתעלל המון. כרגע יש לי מארז שהוא די יפה, אבל יש לו דפנות עם ציפוי פלסטיק, אבל לא כזה צמוד, אלא הפלסטיק עגול, ויש בינו לפח (השטוח) רווח גדול של אויר. משמע לא ניתן לעשות איתו הרבה. בכל מקרה, אני רוצה לקנות מארז יחסית גדול (רצוי לגובה), כמה שיותר פשוט מבחוץ, וכמה שיותר טוב מבפנים. רצוי גם המון מקום מקדימה, ודפנות שנוח לפרק. אני משיג את זה דרך אבא שלי שיכול להשיג לי דברים בלא הרבה יותר מהמחיר שקונים בו מספקים (הוא עבד בחברת מחשבים). אבל בכל זאת גם עדיף כמה שיותר זול. אם אתם יכולים, תביאו לינקים ואפילו תמונות... תודה. עריכה: שכחתי לציין כי על המארז להתאים ללוחות של פנטיום 3 (הלוח שלי ספציפית הוא מסדרת CUV4X-C של אסוס)
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-