אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הייתי שמח לשמוע מה דעתכם על מאווררים של חברת PAPST בבקשה רק למי שיש ניסיון איתם
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב התחיל החורף {לפחות בצפון} ורציתי לדעת סתם איך הטמפ' שלכם כי שלי מצוייייינות. סלרון 1000. מנוחה. אני אוהב את החורף. יאיר
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפי הבנתי מקצת כריאה בכמה פורמים בחו"ל AMD החליטו לעשות מן חריצים בין השערים ובכן... דרך העיפרון והעט עיפרון לא פועלות מן הסתם כי אי אפשר להגיע לעומק התעלה. עד עכשיו לא נראה לי שמישהו הצליח במיוחד בלפצח את המעבד הזה מה שבטוח זה ידרוש יותר מעט עיפרון וחוד 0.5... אה... האתלון XP הוא אובר קלוקר די טוב אפשר לקחת Xp 1800+ ולעשות לו אובר קלוקינג עד ל 1.8 גיגה (270 מגה הרץ יותר) וזאת בלי לשחרר את הנעילה של המכפל רק עם שינוי ה FSB ל 256 (זה רץ יציב) הבעיה היחידה - התחממות של משהו כמה מעולות 6-10 לא זוכר את המספרים המדויקים... צריך להזריק לליבה 2 ואלט ויותר כדי לעשות את זה! מזל ש AMD יחליפו בסוף הרבע הראשון של שנה הבאה את תהליך היצור ל 0.13 אחרת לא נראה לי שהם יגיעו הרבה יותר …
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חיפשתי אתרים שיש בהם מדריכים לTWEAKING לכרטיסי מסך וכד'. מצאתי אתר שבו מסופר על תוכנה שמאפשרת לשנות כל מיני אפשרויות בביוס, למרות שאינן מופיעות בו. לינק: http://www.tweak3d.net/tweak/harddrive/2.shtml מתחת לכותרת :CAS LATENCY בתוכן יש קישור לתוכנה שנקראת TWEAKBIOS, אבל לצערי התוכנה לא תומכת בצ'יפסט שלי. האם יש תוכנה דומה לזאת ויש לה תמיכה בצי'פסט שלי ? תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש כבר שש יחידות מעובדות בדרך לחריטה, דיווחים ותמונות בהקדם
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי AXP 2000+ NFORCE 2 LEADTEK וזיכרון 256 3200 של סמסונג עכשיו השאלה היא אם, עם מעבד בטמפרטורה של 49 ומאוור של AMD המחשב שלי יחזיק מעמד אם אני אעלה את הFSB ל166
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, בקרוב אני יוסיף תמונות של הבעיה אבל זה הולך ככה: יש לפלייסטיישן (2) שלט רחוק (ולא הכחולים האלו, אלה השחורים הגדולים). לקחתי את הרסיבר של השלט, חיברתי אותו לכבל מאריך של פלייסטיישן, ובצד השני של הכבל, הורדתי את הפלסטיק, וחיברתי למתאם COM. התוצאה היא שהפין ה-1,5,7 של המאריך של הפליסטיישן (משמאל לימין) מחובר למחבר של ה-COM. חיברתי את המתאם של ה-COM למחשב דרך COM1, הפעלתי WINLIRC ולא הצליח לזהות. חשבתי בהתחלה שזה היה בעיה השלט, שהיה מקורי של סוני, אז החלפתי לשל אחר (שניהם עובדים - בדוק!) וגם לא עבד. יש לי תחושה מוזרה שהבעיה היא ברסיבר.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא מזמן פתחתי תראד בשם "כל המאווררים שמחוברים ללוח משותקים" לקחתי את המחשב לאקסלנט ואקסלנט שלחה את המחשב למעבדת "בית הטכנאים" הטכנאי מבית הטכנאים התקשר יום לאחר מכן ואמר שנגרם נזק ללוח אם כי מאוורר הצ'יפסט לא עבד וכל מאוורר אחר שהיה מחובר ללוח... טוב אז לעיקר מה שמתריד אותי שהטכנאי מתעקש להחליף לי את המעבד, כדיי להיות בטוח שלא נגרם נזק למעבד. אני אמרתי לו שאני לא רוצה למה?! כי מין הסתם קיבלתי את הסטפינג הכי טוב AXP 1900+ w/AGNGA ד"א ההתרשמות שלי מהשרות של בית הטכנאים :סחטנים ושקרנים. וההתרשמות שלי במעבדות אקסלנט :שרות מצויין לכל דבר (חבל שהעבירו את השירות למעבדת בית הטכנאים) *המעבד היה פועל מצויין גם באובר קלוק -אז מה אתם אומרים לעשות להשאיר את המעבד או להיסתכן לקבל סטפי…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מאיזה גודל של פרויקט אפשר להכנס לגלרייה? תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
וכמה מאוורים אני צריך במחשב ? כרגע יש לי אחד על המארז אחד על הלוח אם ואחד על המעבד ... זה מספיק? הפרט שלי הוא : Athlon Xp 1800 Asus a7v 266 e 512MB DDR WD 100GB 7200 RPM 2MB Asus Geforce 3 ti 200 בבקשה תענו לי תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שאני משנה את הבאס מ 133 ל 170 בלוח שלי ( ראה מפרט ) הלוח נדלק ולא ממשיך לטפס והוא גם לא מדליק מסך. אם אני מכבה ומדליק לא עוזר רק הוצאה של כבל המתח והחזרתו גורמת למחשב לעבוד. יש למישהו השערה מדוע ?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כידוע, לכל מקור מתח יש התנגדות פנימית (תיאורית יש כאלה שאין להם, אבל פרקטית לכולם יש). מהי ההתנגדות הפנימית של הספק במחשב ? כיצד ניתן לחשב אותה ? (למשל לספק של 250W).
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המפרט מעבד: AMD ATHLONX XP 1700 סטפינג: JIHUB0302 קירור: THERMALIGHT AX-7 זכרון: WINBOND 512DDR PC3200 cl 2.5 BH-5 לוח: EPOX 8RDA PLUS העלתי את ה VOLTAGE אחרי זה ל 2.050 V בליבה (יש לי עד 2.200) ואת ה FSB ל 200 ואת המכפלה ל11.5 יצא לי 2300MHZ אבל זה לא היה מספיק יציב ולא הצלחתי לקחת תמונות
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או קיי אז הנה מרוב שיעמום עשיתי דברים חדשים למארז שלי. ישבתי לי ופתאום נזכרתי בסורק ששוכב אצלי מתחת למיטה ואני לא משתמש בו בכלל כי הוא מתחבר לכרטיס ISA ומכוון שאין לי סלוטים ISA במחשב, אני לא יכול בכלל להשתמש בו. אז פירקתי אותו ופתאום ראיתי נורה ארוכה וחזקה מאוד אז הוצאתי אותה, אבל היא פועלת רק דרך מעגל שגם הוצאתי מהסורק, והנה התוצאות: (מצטער על האיכות, אבל זה המקסימום שיש לי עכשיו) והנה המעגל: והנה חריטה על החלון של המארז: הוספתי מאוורר לכרטיס מסך: חלון להרד דיסק: ומתקפת הסינקים שהולכת לקרות ללוח אם שלי: ובלוק המים שלי : מקווה שהבנתם משהו מהתמונות. :-\
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם !!! בעודי ממהיר ת'מחשב ורואה בצער רב כיצד עולה מעלה ועוד מעלה... החלטתי לא עוד!!! ישבתי וחשבתי מה עוד אני אוכל לעשות כדי להוריד את הטמפ' ואז חשבתי לי למה המאוורר של הסינק נותן אוויר לסינק בשעה שהוא אמור לסלק? בכל אופן מפה לשם החלטתי להפוך ת'מאוורר... התוצאה הייתה ירידה של מעלה אחת... אבל ההבדל המשמועתי באמת קרה כאשר הורדתי את מהירות ה SF2 שידו שהוא לא בדיוק 'חמקן' (ברוח התקופה) ואז במנוחה קרה דבר מדהים קודם לכן הטמפ' הייתה 41-40 שהמאוורר חלש... עכשיו היא 38 ! שהמאוורר במלוא עוצמתו הטמפ' היא31 -32 שקודם לכן היא הייתה 32-33... בשבילי זה הבדל... וחשבתי לחלוק עימכם !!! השתמשו במידע זה בחוכמה... להית' עד הניסוי הבא(סיימתי בחרוז)
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני מתכוונת בימים הקרובים לקנות מחשב חדש. אני כבר סגורה על המפרט, אך אני לא יודעת איזה קירור אני צריכה לרכוש. המפרט שאני קונה הוא: XP 2100 עם 8RDA+ ועם ג'יגה זיכרון - 512 *2 (2700), רדאון 9700 של הרקולס. המארז הוא: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case מתכונן אוברקלוק, אך לא בזמן הקרוב, האוברקלוק גם לא יהיה כבד ורציני. עכשיו...בקשר לשאלה... אני חשבתי לקנות קירור למעבד...את ה- Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 CPU Cooler for AMD ולמארז - מאוורר 120 מ"מ שקט שיוציא אויר חם. שאלתי היא האם הקירור הזה מספיק? אם לא אז על מה אתם ממליצים? כמו כן, הV9 טוב? הוא מרעיש? אם הוא לא כל כך טוב, אתם יכולים להמליץ לי על קירור אחר למעבד בערך באותו הסכום? מה…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה מעבדים AXP 2400 ו AXP 2000 שניהם ללא כוונה ל OC. איזה מגופי הקירור יתאימו לו יותר? או שבכלל משהו אחר נראה לכם מתאים? לוולקנו 9 יש את האפשרות של הורדת מהירות המאוורר אוטומטית, גם ל 7+ יש אופציה כזאת או שחייבים ידנית לבחור רמות? איך שניהם מבחינת רעש? אני לא רוצה להוציא יותר מהמחיר שלהם על גופי קירור, אז אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או קיי שמעו אז יש לי פאן באס יש לי חלון יש לי חור למעלה שניים בצד 6 מאווררים 80 ממ איזה עוד מודים אני יכול לעשות שיהיו יפים מאוד (עזבו אותכם קטודות חבל על הכסף) ושיפחיתו רעש? שמעתי משהו עם ריפוד וזה.. כל מוד יתקבל בברכה לא משנה איזה רק רעיוניות!! תודה!!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת באיזה מצבים מעבד יכול להישרף\להפסיק לפעול תחת אוברקלוק? בבאס גבוה מדיי? במתח גבוה מדיי? או מהירות של המעבד גבוהה מדיי? אם למשל אני יקח AXP2100 + Epox 8RDA ואני יוריד מכפלה ויעלה FSB {בהנחה שמה שאני אקבל זה 0.13M} ל-200Mhz ובסוף אני יקבל את אותה המהירות שיש למכפלה גבוהה יותר ו-FSB נמוך יותר, צריך להוסיף מתח או שיש סיכוי שהמעבד ישרף בלי המתח או שרק המחשב יקרוס? אני שואל כי אני מזמין את המחשב כולל המסך והציוד ההקפי דרך האינטרנט אז אם המעבד ילך קביני זו קצת בעיה. תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז זהו, זה המוד, כונן סידירום 54x שקניתי בצרפת לפני 8 חודשים בערך.... חיתוך - חצי דרמל, חצי ג'יגסו. קישור להורדת הסרט - 500 קילו בייט - http://avner.richard.free.fr/cdmod/cdmod.wmv ותמונות: אשמח לתגובות !
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכוונה אם אני יכול לגרום לו להסתובב מהר יותר או משהו שימהיר אותו (חוץ מרייד)?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מצוייד במעבד AXP 2000+,זכרון 512 של CrossAir ddr 3200 CAS 2,לוח אם Epox EP-8rda+,וTT וולקנו 9. כרגע אני עובד על באס 133 ומהירות שעון של 1677 אם אני לא טועה. רציתי לדעת עד לאן אני יכול להגיע עם המערכת שלי. כרגע המעבד עומד יציב על 37 מעלות צלזיוס, והוולקנו עובד על 4800 RPM. תודה לכל העוזרים. אשמח לדעת על תוצאות של בעלי מערכת זהה\דומה לשלי.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הקירור מים כמעט הושלם, רק חסר לי מיכל ( בתהליכי בניה מחדש, המיכל ההוא נזל) וריפדתי את המארז מבפנים עם ספוג רגיל. יכול להיות אני משיג ספוג מיוחד אם כמה שכבות שאוטם רעש.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-