עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ronbubl,

במידה וארצה לעשות OC. המחיר לא חשוב כרגע. איך CoolerMaster V8 CPU cooler ביחס ל: NOCTUA NH-U12P SE2 Cpu Cooler

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by gilgol,

איך אני ממשיך? כל שינויי שאני עושה המחשב לא עושה פוסט שיניתי מתחים במעבד על 1.575 הזכרון על 2.2 מפרט: לוח אם striker extreme asus gtx 8800 4 giga gskill 800 e6750 קירור מים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום חבירם! אני מחפש גריז דיאלקטרי למעבד בשביל הקרור גז שלי איפה אני יכול למצוא בארץ לא נעה ולא פנדה יכולים לעזור לי... למרות שפנדה הציעה לי רעיון עם ארטיק סילבר אלומינום או משהו כזה והם אומרים שהוא יתאים גם לקרור גז (לעבודה עם מינוס) מה אומרים זה יתאים? ועם לא אז איפה אני יכול להשיג גריז דיאלקטרי? תודה.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  4. טוב אז עשיתי בדיקה וקיבלתי ציון ענק יחסית למחשב שלי ורציתי לראות אם זה בסדר...... CPU:6785 MEMORY:6595 HDD:1818 עם אוברקלוקינג קטן אבל זה הגיוני או שהתוכנה מזייפת? מפרט רשום למטה.תודה!

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by amisha,

אני רוצה לדת מה הטמפ' של המעבד שלי מבלי להיכנס לביוס ,כלומר לראות את הטמפ' בWIN זה אפשרי בכלל?

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by BeBest,

אהלן, קודם כל, אני חדש בתחום של הOC. יש לי בעייה קטנה, ברגע שאני עובר את ה355FSB הכונני SATA מסרבים לעלות. לא הצלחתי לפתור את הבעייה עם שינויים כלשהם, אם למישהו יש רעיונות אשמח אגב הלוח שלי הוא Asus p5ld2 se (כן אני יודע שהוא לא משהו לOC). שאלה שנייה היא, ראיתי בכל אתרי הOC שרשום: X @ Y אני יודע שאחד מהם הוא הFSB אבל מה מסמל השני? הכוונה נגיד 220@350 ועוד משהו אחרון, הסתכלתי בסטיקי של הקירורים המומלצים. לפי מה שהבנתי בסביבות ה300 שקל הכי טוב שאפשר להוציא זה Thermaltake Big Typhoon 120 VX, אני צודק? אם לא אז תמליצו לי על משהו אחר בבקשה, עדיף שיהיה מSkyPC (החנות הקרובה והזולה ביותר באיזור שלי). תודה

• 6 תגובות
    • 471 צפיות
  7. לא משחה והידוק בתושבת, אלא מדבקות או סרט דו-צדדי, או לפחות דבק טרמי. היו פעם מדבקות תוצרת 3M . אם לא מדבקות, אז לפחות דבק טרמי בצורה נוזלית או עדיף משחתית שמתקשה ומחזיק את גוף מפזר החום על הרכיב האלקטרוני. עדיין יש? מי מכיר? היכן אפשר להשיג?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  8. Started by alienchickenpie,

יש חנות באיזור תל אביב שמוכרת קיטים של חלון במארז, מנורות למארז וכאלה שטויות של מודינג? ממש לא מתחשק לי להזמין מחו"ל או באינטרנט בכלל.

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by I_S,

איזה קירור עדיף למעבד XP2000? Aero 7+ או Volcano 11?

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  10. לא לענות פה בבקשה, יש כפילות בטעות. ADMIN, נא למחוק

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  11. Started by E-Bear,

אני לא מכיר את הביוס של הAsus Commando וזקוק לעזרה בהתחלת OC למעבד... תודה.

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  12. Started by Idanp,

איך מבצעים VMOD לכ.מסך? והאם זה מסוכן?

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by danieln9,

שלום רציתי לדעת אם האם הערך של הנגד המישתנה(הפוטנציומטר) זה הניגודיות הכי גבוהה שהוא מגיע או הכי נמוכה. אם לא הבנתם את שאלתי אז השאלה היא אין אני יודע מה אומר נגד מישתנה של 100 אום(אני יודע לימדוד ניגודיות וכל זה רק רוצה לדעת את שיטת המדידה) שאלה זה קשורה בקשר לבנית הLCD למחשב בתודה דניאל נורמן

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  14. שלום אני מנסה לעלות את התוצאה ב 3DMARK עכשיו הצלחתי להגיע ל12270 בתדרים 800 לGPU ו 1100 לזיכרונות עכשיו כל פעם שאני מנסה לעלות לדוגמה את ה GPU ל 820 אז אני מקבל תוצאה נמוכה יותר 12200 הבדיקה עוברת ללא בעיות והמחשב לא נתקע וחום של ה GPU לא עולה על 75 מעלות למה זה קורה ? יש משהו שאני לא עושה כמו שצריך?

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  15. מה גדולו ומשקלו של הheatsink עם המאורר, הסטנדרטי שמגיע עם המעבד?

• 11 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by Big_White,

טוב אז אחרי שגיליתי למה יש לי קריסות בלתי פוסקות ב BF3.. הבעיה הייתה בהתחממות יתר של הזכרונות. ומאז לפני כל משחק יש טקס מיוחד של הוצאת המחשב, הפיכתו על הצד וקימבון של מאורר ביתי לתוך המחשב. אז הרעיון שלי הוא כזה, חשוב לציין שכל המאוררים שיותקנו הם מאוררים 92ממ שנלקחו משרת של DELL כולם בעלי 116CFM ובעלי 5000+ סל''ד הוספת ספק נוסף למארז. בקר מאוררים LAMPTRON FC2 הוספת מאוורר בקדמת המארז מתחת לכונן DVD. שהזכרונות נמצאים עם המאורר באותו הקו החלפת מאורר על המעבד לגם מאורר מהשרת. החלפת מאורר אחורי למאורר זהה לקודמים. בידוד על ידי מחסום של החלק העליון והתחתון על ידי חומר מבודד חום. בחלק התחתון הוספת 2 מאוררים מכניסים אוויר בשביל זוג כרטיסים GTX 260 שהם מוציאים יפה מאוד את האווי…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. לא משנה על אילו הגדרות הגדרתי את הזיכרונות ואיזה מתח נתתי להם ולמעבד, כשאני רושם את המספר 300 (ב- FSB ) המעבד לא מבצע POST .

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  18. אז החלטתי לעשות oc בפעם הראשונה ואני רוצה עצות לפני שאני מתחיל כמו איך לעשות בלי לגרום לחלקים להישרף או להישחק הרבה יותר מהר, וגם כל המפרט שלי נמצא פה תראו ותגידו לי מה אתם חושבים על התוצאות (אני ינסה בכל מקרה), ושימו לב שהזכרונות שלי עם 2.5 cas איך אני מוריד ל2 בלי שיהיה ריסטים? (ראיתי מישהו מהאתר שעשה את זה) עשיתי אבל הווינדוס בכלל לא עלה היה ישר ריסט עם מסך כחול, וגם אני רוצה לדעת עם יש שיפור גדול\מורגש אחרי שאני יוריד את ה-cas ל2? ובכללי כל עצה שיש לכם למי שעושה oc פעם ראשונה (הדגשתי את השאלות פחות או יותר)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום אנשים, חבר קונה מחשב חדש עם דגש לשקט. המפרט: q9300 p5k-e wifi wd 500GB X2 wd 320GB X2 G.Skill 4GB 800MHZ pq antec P182 antec PHANTOM 500W plaxtor px-810sa (-t3) HIS 3450 passive cooling(יכול להיות שינוי בלוח אם לאחד עם כ.מסך מובנה ואז זה יתבטל) בינתיים ההתלבטות היא בין toniq tower ללא מאוורר לבין http://skypc.co.il/pl_product~Ultra-120eXtreme~18~0.htm ללא תוספת מאוורר. השאלה היא האם האולטרה 120 יותר טוב מהטוניק כפאסיביים (ללא מאווררים עליהם)? תודה לכולם, יוסי.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by BeNzZy-BoY,

יש בידי לוח אם לפנטיום 3 ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק לאט לאט אבל הבנתי שללוחות אם של אינטל אי אפשר לעשות אובר קלוק.. זה נכון ???? ואם כן איך פורצים או איך שקוראים לזה אם אפשר בכלל ??? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 968 צפיות
  21. Started by amisha,

לאחר שעמלתי ובניתי ת את מע' ה WC שלי למעבד אני מעוניין להוסיף את הכרטיס גם ללופ של המים ולאחרונה ראיתי את הבלוק של TT שמשך את העיין שלי בעקבות מחירו הזול והחומרים שממנו הוא מיוצר .....( בסיס נחושת וכיסוי מפרספקס ...) רק שאני לא יודע אם להשקיע בו או שלקנות משהו יותר "יעודי " וידוע בתחום ה WC .... כמו DD ופולארפלאו ...... מה אתם אומרים ?

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  22. בוקר טוב, קניתי מחשב חדש והמעבד שלי 3.0 גיגה הרץ 64 ביט של אינטל. אוורסט מראה לי באדום למטה CPU - 58 מעלות רציתי לדעת האם זה תקין? ואם לא מה צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 401 צפיות
  23. Started by yambtz,

אני כל הזמן רואה שאנשים משתמשים בזה אבל אין לי מושג איך קוראים לזה בעברית, כמה זה עולה, והכי חשוב, איפה משיגים את זה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Gliding,

היי, יש לי 9550 של SAPPHIRE. הוא בא עם קירור של מאוורר, ולכן לא ראיתי צורך להחליף אותו, בצורה הוא די דומה לקירור שקונחם בנפרד ונחשב יותר איכותי, וזה גם SAPPHIRE, אז לא ראיתי צורך להחליף את הקירור, אלא אם מישהו יודע אחרת לגבי האיכות שלו. עכשיו חתכתי את ה HEAT COPPER של ה-9200 הישן (אלומיניום) וחילקתי אותו ל-8 חלקים בשביל הזכרונות. לא מצאתי את ARCTIC SILVER 5 אז קניתי משהו של Thermaltake. השאלה הטיפשית הראשונה: חיברתי את החתיכות לזכרונות ומרחתי כמו שכתוב במדריך באת (בערך), אבל עדיין לא ברור אם לי אם זה ידביק אותם או שבעוד יומיים יתחילו להתרסק לי חתיכות בתוך המחשב... שאלה טיפשית שנייה: עם ATITOOL אני מצליח להעלות ל-360/230. המעבד מסוגל ליותר, נראה לי שאלו הזכרונות עושים בעי…

• 13 תגובות
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.