אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה אפשרות הזאת עושה ועם היא מעלה או מורידה את הביצועים....?
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כל כמה זמן שמים גריז על הליבה? איזה גריז הכי מומלץ? כמה ליבות יש בכלל ואיפה?
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אך מעלים מתח לCHIPSET אני לא מוצא את האפשרות הזאת יכול להיות שאין לי אותה... יש VCORE אבל אני מבין שזה למעבד יש לזכרונות, ויש ל AGP אבל אני לא מוצא את של ה CHIPSET !! אוליי אפשרות להעלות דרך תוכנה ?? עם כן אך קוראים לה ומאיפה אני יכול להוריד אותה ???
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ולא מצאתי תוכנה שיכולה להראות את זה על המחשב הזה, כנראה בגלל שהלוח אם הוא לא סטנדרטי. (אין לי מושג איזה לוח אם זה) אודה מאוד למי שיוכל להפנות אותי לתוכנה מתאימה שתעבוד עם המחשב שלי...
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה נתקלתי בבעיות של מחשב נתקע, במיוחד ביישומי גרפיקה כבדים ובעיקר משחקי מחשב תלת-מימדיים (unreal2003 למשל). ישר אחרי קריסה שכזו בדיקה בBios העלתה כי הטמפ' של המעבד עומדת על 70 מעלות צלזיוס (!!) . גם תוכנה ייעודית של ג'יגהבייט הראתה לי ב Realtime בזמן המשחק שאכן המעבד מגיע ל70 מעלות, וברגע שאני יוצא מהמשחק הטמפ' צונחת חזרה. במצב מנוחה הטמפ' היא "רק" +50 מעלות. (המערכת אינה באוברקלוקינג אבל הנחתי שהשאלה תתאים לפורום קירור... ) כל המאווררים תקינים ועובדים, לפחות למראית עין ואוזן. החדר שלי קריר למדיי. אני לא משתמש בעוד יישומים ברקע. איפה הבעייה - מעבד או כרטיס מסך? או משהו אחר בכלל? המפרט הנו: P4 2.8 Intel HT Dual Channel 1 ג'יגה זכרון ATI Radeon…
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום! יש לי מעבד אינטל 2.4C עם Abit IS7-E וזיכרון OCZ PC4200 עד עכשיו לא יכולתי לעבור אתו את ה258 מגה-הרץ בFSB שזה מכובד, אבל אני רוצה יותר! בכל מקרה, מעל 258 מגה-הרץ הייתה לי בעייה של יציבות כל כמה ימים המחשב היה קורס בזמן משחק או שלא היה גומר את ה memory bandwidth benchmark של Sandra. הגעתי למסקנה שהבעייה היא בגשר הצפוני (NorthBridge), החלפתי את ההיט סינק למשהו רציני וזה בכל זאת לא עזר. אז קראתי איפהשהו שהעלאה של המתח של הAGP (שעד אז לא הבנתי מה בדיוק אפשר לעשות עם זה) ובאמת אחרי שהעלתי זה פתר את הבעייה ועכשיו אני בFSB של 275 (3.3 גיגה) אבל עוד לא ניסיתי לראות כמה המחשב יכול. אז למה אני פה בעצם. רציתי לדעת כמה זה בריא לרדאון 9600 פרו היקר שלי לקבל 1.65 וולט במקום 1.55 …
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9600 פרו (מחשב מבוסס AMD).
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה לקנות לכרטיס מסך צלעות קירור,אין לי ידע רב כל כך (והמדריכים כאן בילבלו אותי) אז אני רוצה לשאול כך 1)האם צריך להשתמש במשחה טרמית להדבקת הצלעות או שלא? 2)האם ניתן להסיר את המשחה הטרמית שלא ידעו שחיברתי צלעות ושלא יתנו לי אחריות? תודה לכולם אשמח אם תענו בהקדם כי אני קונה היום. עריכה: נתקלתי בעוד שאלות 1)לפי המדריך באתר יש גם פדים טרמים ואני קונה את המוצר הזה http://www.pch.co.il/docs/pd-1942477585.htm אז הוא יגיע עם הפדים? והאם הם ישאירו סימן שיהרוס את האחריות?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי קיבלתי את המאוורר הזה: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_282_283&products_id=1447 וקיבלתי איתו מד אטמפרטורות... וקיבלתי גם מדבקה חלקה... אני צריך להדביק את המד עם המדבקה קרוב למעבד או מה? ולאן אני צריך לחבר את הכבל של המאוורר שהוא יקבל חשבל? איך נראה הכבל שאליו אני צריך לחבר??(שאלה טיפשית אבל אף פעם לא התקנתי מאוורר...) בתודה מראש לכל העוזרים... :) :)
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
במסגרת פרוייקט האוברקלוק שלי, אני רוצה גם לכרטיס מסך, אך מכיוון שללוח יש רק pci, אני משתמש בכרטיס מסך ישן של CL. אם זה יעזור אז הנה דגם הכרטיס שלי: CL-GD54M30
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
כן..שלום אני מחפש מאורר חזק למעבד AMD BARTON מכיוון שהאוברקלוק שעשיתי הרים את המעלות לגג ואני צריך לקרר אותו אז אם תוכלו לומר לי איזה סוג וכמה הוא עולה(בואו נגיד עד 200 ש"ח) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 404 צפיות
-
-
שימו לב לדבר הבא: http://www.legitreviews.com/Reviews/coretemp_1.shtml עפ"י כתבה זו קריאת הטמפ' של הלוחות היא ממש לא מדוייקת ומבוססת על מן אלגוריתם שבסופו של דבר מראה טמפ', משהו כזה. כנראה שאי אפשר לסמוך על קריאת הטמפ' בכלל. אבל אני שואל אותכם מה כן אפשר לעשות כדי לדעת את הטמפ' המדוייקות? המון תודה לכל העונים!
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני יחסית חדש בכל התחום הזה של המחשבים.... ואני רוצה לדעת איך בכלל עושים את כל ענין האובר קלוג..... ( עם בכלל אפשאר להסביר את זה) אז כל מי שיכול להסביר לי איך עושים את זה שיכותב לי... תודה לכל מי שעזר לי!!!!!
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה כצת קשה לתאר את זה אז אם המהנלים רוצים שיחליפו כותרת חופשי טוב השאלה דיי דבילית אבל בגלל שזה מחשב חדש ואני סופר פוחד לשרוף אותו אז זאת השאלה יש לי DDR 400 (DUAL) והקטע הוא שהם רצים ב 333 (בצורה טיבעית אף אחד לא שיחק עם זה) מה שאומר שכדי להביא אותם ל400 אני צריך לעשות אובקלוק לבאס עכשיו לפי מה זאני יודע אם אני מעלה את הבאס אז זה כאילו אני עושה אוברקלוק לכול המחשב כולל הכרטיס מסך והמעבד וכ"ו אז רציתי לדעת אם אפשר להעלות את זה לבלי לשרוף את הכרטיס מסך וכמובן את השעון של המעבד אני יודע שצריך להוריד תוך כדי בתודה עידו
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
כן....שלום אני חושב על לקנות זיכרון של Kingstone ואני רוצה לדעת עם הם טובים לOC ועם לא אז איזה סוג היה הכי מתאים???? (Kingstone 512(256x2) 400MHz)
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-
-
קודם כל שלום אני משתמש חדש..ואני שמח להיות פה לעניין, אני מעוניין לקנות פאנבאס והמליצו לי על Enermax UC-A5FATR2. עכשיו הוא נראה סבבה והכל...אבל מעצבן אותי טיפה שאשפר לראות רק את ה rpm של 2 מאווררים מתוך ה 6.....איך אפשר להוריד בצורה נכונה את המהירות של כל שאר המאוררים אם לא רואים את ה rpm ?? =\ ושנית....כל היציאות מהמאוררים שלי הם של 4 פינים...וראיתי שלפאנבאס הזה יש רק כניסות של 3...וחיפשתי בכל הרשת מתאם זכר שיתאם ב ין 4 פינים ל 3...ולא מצאתי למישהו פה אולי יש את הפאנבאס הזה ויכול לתת עליו תגובות? זה ממש חשוב לי כי אני רוצה לקנות בימים הקרובים. ואם כבר בעניין....האם יותר כדיי לקנות את Coolermaster Aerogate II ? כי הוא נראה טוב אבל הושא שולט רק על 4 מאוררים...וזה תוקע …
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אהלן עכשיו שתיקנתי את המאורר של ה-Chipset שלי החלטתי קצת לשחק עם OC כי אני קונה מחשב חדש בקרוב אז שאני ידע מה אני עושה לפחות קצת :> עכשיו, המחשב שלי לא מוכן לעבור את ה-150 =\ ב-150 אני ב1732.. והסטוק זה? 1500 בערך? המעלות ממש סבירות כרגע.. 42 IDLE 46 Load לוח אם 36 Load לא בדקתי. למה הוא לא נותן לי לעשות יותר =\ העלתי את ה- Vcore ל-1.8 וזהו לא שחקתי יותר, אשמח לשמוע הצעות. אה והלוח אם זה MSI kt3 Ultra (מבוסס via apollo kt333).
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי קירור חדש ומעבד AMD 1800 הצלחתי לעשות לו קלוק ל1900 והטמפ לא הישתנה הרבה שאני רוצה לעלות 2000 המחשב ניתקע בהתחלה של וינדוס אני רוצה לדת אם אתם יכולים להסביר לי מה אפשר לעשות אני בישביל קלוק אני צריך רק לשנות את המיספר(133-355) אצלי זה על 140 או שגם צריך לשחק אם הcpu volt...??? אם מישהו יכול לעזור לי לעשות קלוק טוב אם תוכנה או משהו אחר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות לכרטיס שלי oc ולא יודע איך אבל אני רוצה משהו שיהיה למתחילים ולא מסובך מידי וגם אם אפשר מישהו שידריך אותי כי אני קצת מפחד להרוס את הכרטיס שלי
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מנסה לבצע את המודינג הראשון שלי והשאלה שלי : האם כדאי להסיר את החורים הקטנים שבמארז שאליהם בד"כ מחברים את המאווררים, ובמקומם לקדוח חור ואליו לשים גריל במקום ? . האם הדבר יעיל יותר לאיוורור המארז ? האם הדבר יגרום ליותר רעש ( המחשב בד"כ עובד כל הלילה וגם ככה הוא דיי רועש ) ? . אשמח לתגובות .
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כרגע יש לי בחזית המארז 120 מ"מ של וואנטק (stealth) ודחיסת האוויר שלו לא כל כך גדולה. רציתי לדעת אם אני יחליף למאוורר אנרמקס (שידוע שהוא יהיה יותר רועש) האם הטמפ' תשתנה משמעותית או שזה לא יעשה את ההבדל? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
שמעתי וראיתי הרבה oc לduron שהגיעו מעל 2ghz רציתי לדעת אם אני יכול לעשות זאת בעזרת תוכנה פשוט אין אפשרות בביוס לעשות את זה ואם המכפלה פתוחה כן או לא הנה המפרט הדל ועלוב: מעבד:duron 900mhz זיכרון:256 mb 133 mhz כ מסך : GeForce 2 MX440 לוח אם : של ecs k7sem 3.0c
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור לכרטיס מסך שלי כדי להגיע לאוברקלוק גבוה וראיתי המלצות עליו באמת כדאי לקנות אותו? ובזיגזאג רשום שהוא מתאים ל9500-9800 לpro se aiw xt ולא רשום np אז הוא מתאים גם לשלי או שלא? תודה
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-