עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by YINON110,

בע''ה, לאור הפתיל הקודם שפתחתי בנושא התחממות המארז וכ.המסך ובעקבות ייעוץ של חברי הפורום החלטתי להצטייד במאווררים נוספים למארז ולכרטיס המסך(‏Accelero XTREME GTX 280 VGA Cooler‎). אני צריך ייעוץ לגבי איך למקם את המאווררים ואיזה דגמי מאווררים אתם ממליצים לשם כך המארז מכיל כרגע שלושה מאווררים(סטוק של המארז) בגודל 120MM: בחזית המארז יש מאוורר מכניס אויר, בדופן השמאלית יש עוד אחד שמכניס אויר וכמו כן אופציה למאוורר נוסף: (עד 140 מ''מ) המאוורר הנוסף שפולט אויר נמצא מאחורה: ובתצורה הזאת כאמור, החום לא מתפזר כראוי והמחשב חם יש לציין שקיימת אפשרות למקם עוד שני מאווררים של 120/140 מ''מ בדופן העליונה של המארז: אני חשבתי על תצורה שבה אוסיף שני מאווררים פולטי אויר לדופן…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. http://cheito.bitacoras.com/modding.jpg חשבתי לעשות גם ככה פחות או יותר. עכשיו יש לי בשולחן עבודה מקום מיוחד למארז האם עדיף לשם עליו בו את המארז או שעדיף על השולחן? (כמובן שהוא יהיה אחרי מודינג ויתאים לסביבה..)

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  3. Started by roeiw,

1.הזכרון שלי בחתימה, ובסטוק הוא מגיע בתיזמונים של 3-3-3-8 במהירות 400 מה"ץ. אם אני מוריד ל 2.5-3-3-7 באותה המהירות זה ישפר משהוא? ואם כן מה? והאם זה מזיק לזכרון? תודה. עריכה: שכחתי לשאול מה עדיף שהזכון יעבוד בתדר של 400 מה"ץ ויהיה יחס של 5:6 או שיעבוד על 333 מה"ץ ביחס של 1:1.

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by תינוק22,

שלום,מה עדיף שהמאוור בתיקרת המארז יוציא אוויר או יכניס?, קראתי באיזה פורום שלשים מאורר שמכניס בתיקרה יכול להרוס אותו . תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. http://www.madshrimps.be/?action=gethowto&howtoID=59

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by roei88,

1.הטמפרטורה של המעבד אצלי במצב מנוחה 44 מ' ובמאמץ(UT2003) 64 מ', הפרש של 20 מ' זה הגיוני? 2.אפשר לבדוק את הטמפרטורה בgeforce 4 440mx? אם כן איך?

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  7. מעבד e8500 זכרוןocz 4gb pc2-8000 לוח אם p35Ds3l המעבד הגיע ללא בעיה ל4 גיגה הרץ, 422*9.5. טמפרטורה סביב 40 מעלות בשימוש אינטרנט ומסמכים(לא התקנתי משחקים עדיין). ההגדרות שהגדרתי בביוס: ddr2 overvoltage +0.3 pcie overvoltage +0.2 fsb overvoltage +0.2 g(MCH) overvoltage +0.2 cpu voltage 1.3 עשיתי משהו לא בסדר(חוץ מזה שעשיתי אוברקלוק כשאני לא מבין בזה שום דבר..).

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by kob27,

יש לי מעבד AMD 64 3500 WINCHESTER לוח אם MSI K8N NEO2 וכרטיס מסך X800XT PE של TUL , השאלה שלי היא האם הטמפ' שהם מגיעים נורמאליים? בזמן מנוחה המעבד עובד על 48 מעלות וגם הכרטיס מסך, ובזמן מאמץ המעבד מגיע ל 62 מעלות והכרטיס מסך ל 60 מעלות, אני לא ממש יודע מה המקסימום והאם הטמפ' האלה מסכנות את המחשב? אודה לעזרה.

• 10 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by עינב,

יש לי במחשב ספק של 300 W ... קימים לי במחשב 5 מאווררים . פרוט: 1 . מאוורר ספק . 2. מאוורר מעבד . 3. מאוורר אחורי 80 מ"מ. 4. מאוורר קטן , אני חושב של 40 מ"מ על הכרטיס מסך . 5. מאוורר קדמי של 80 מ"מ . השאלה שלי האם אני יכול להוסיף עוד 2 מאווררים למארז ?

10. השאלה בכותרת

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by עינב,

הייהיי . אז בבקשה פרויקט שארך בערך 7 שעות . צביעת המארז שהיה לבן לגמרי .. ובנית fanbus ששולט על 5 מאווררים + הנורת נאון. חיתוך המארז +הוספת פרספק . הנה כמה תמונות בודדות השאר יהיה בגלריה בקרוב .

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by matvey99,

יש לי במארז 2 מאווררים , אחד שתמחבר ללוח האם ואחד ישירות לספק וכשאני נכנס ל SPEEDFAN אני לא מצליח לשנות כלום... זה כותב לי 100% בכולם ולא משנה מה אני עושה זה לא משתנה . תודה.

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  13. אחרי בדיקה עם זיג זג, היבואן של AC בארץ, נאמר לי שאין כוונה להביא את הקירור הזה בזמן הקרוב... עשיתי חיפוש קטן ברשת ומצאתי את החנות הנחמדה הזאת: http://www.quietpc.com/il-en-usd/products/nvidia-vga/ac-acc-xtreme-gtx280 עם משלוח אויר (חמישה עד עשרים ימים) זה יוצא קצת פחות מ340 ש"ח. זה אמנם לא ממש זול, אבל גם לא ממש בשמיים, סביר להניח שמי יביא את הקירור הזה לארץ ידרוש עליו מינימום 250 ש"ח אם לא יותר, ככה שנראה לי שזה שווה את זה... הביקורות על הקירור הזה מעולות וראיתי פה כמה אשכולות ששואלים עליו. מקווה שבאמת אני עוזר פה למישהו, אם לא אז לפחות ניסיתי. אני הזמנתי לי אחד היום

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. קניתי היום את ה-DouOrb של Thermalthake והחלטי לשתף אותכם בנעשה!!! הטמפ' צנחו! במאמץ-65 מנוחה-52 (עריכה: במנוחה 50) הנה תמונות מההתקנה:

• 6 תגובות
    • 508 צפיות
  15. Started by mt_nro,

טוב תקשיבו לפני הרבה זמן (בסביבות שנה) המחשב שלי היה שקט.... אז הכנסתי את ה7600GT שלי וידעתי שהוא יהיה רועש - והוא באמת היה כזה , עד שלפני בערך חודש וחצי התקנתי לו קירור שקט (VF900 של זלמן) וציפיתי סוף סוף שקצת שקט , אז זהו שלא! :'( גילתי שאמנם עד שהכנסתי את הכ.מ היה שקט אבל כנראה שעוד כמה דברים (מעבד) התחילו להרעיש מאז והשאלה שלי היא כזו: אם אני יפעל לפני המדריך באתר ינקה את המשחה תרמית מהמעבד, ישים חדשה (שאריות מהכ.מ) וישמן את המאוורר שלו הוא סוף סוף יהיה בשקט או שזה כנראה לא יעזור ואני יצטרך לקנות קירור חדש (Alpine - צריך קורס באסטרופיזיקה כדי להרכיב אותו כמו שצריך ) ?? תודה לעוזרים!! נ.ב למי שרוצה לדעת המעבד זה פנטיום 4 פרסקוט 775

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  16. Started by MoRtZkInG,

הייתי היום בKSP וראיתי את המוצר הזה: http://www.pchardware.co.il/docs/pd-533324388.htm הדבר הזה ענק... כל לוח יכול להרכיב את הדבר הזה עליו? ואיך זה מקרר?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by zeropaid,

שלום לכולם. לי יש שריטה עמוקה וזה שאני רוצה שהמחשב שלי יהיה שקט ביותר לפני שבוע קניתי את המארז הזה: http://skypc.co.il/pl_product~CI-6A19B-NPS~6~0.htm המארז מעולה למרות שהוא לא יקר. הוא מגיע עם מאוורר 120 מ"מ אחורי שקט במיוחד. אתמול סידרתי את כל הכבלים במחשב והוספתי מאוורר 80 מ"מ שקט בדופן השמאלית (מול כרטיס המסך) שיוציא אויר מאזור כרטיס המסך. למארז יש מקום להוסיף מאוורר 120 מ"מ מקדימה (כולל פילטר נשלף לניקוי ותושבת חיבור מהיר). התקנתי מאוורר שיש לי אבל הוא רועש ביותר. אני מחפש המלצות למאוורר 120 מ"מ שקט ביותר עם חיבור מתח רגיל ולא חיבור ללוח האם (יש לי 2 חיבורים למאווררים על לוח האם ושניהם כבר תפוסים). תודה מראש, אמיר

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אתמול התקנתי ביג טייפון יד שניה שקניתי מtaotao המאוורר עושה את העבודה שלו אבל שמתי לב שהמאוורר שלו מסתובב במהירות מקסימלית של 1300 סל"ד יש אפשרות להגביר את המאוורר הקיים או להחליף למאוורר חזק יותר? איזה אופציות יש לי? נ.ב. לא כל כך מעניין אותי הרעש אבל שיהיה בלי לדים

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  19. Started by ass-s,

שלום ! אני בעליו הגאה של מעבד AMD XP 1800 ומה שרציתי לדעת זה מה יכולות האוברקלוק שלו. הקוד שרשום עליו הוא- AXDA1800DUT3C JIUHB0311UPBW תודה!

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  20. היו לי הרבה ספקות בהתחלה אם זה ישנה משהו אבל ההשפעה היתה מיידית!!!! הטמ"פ ירדה ב4 מעלות בערך עובד אצלי לפחות!

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  21. שומעים התקשרתי לחניות הזמינות לי (IQPC ןKSP) ואין להם את הטוניק טאור וששאלתי מתי יהיה אמרו שאין צפי שזה אומר 4 חודשים לכל היותר... עכשיו אני חייב קירור למעבד והייתי שמח אם תמליצו לי על קירור בתקציב של 250 ש"ח עם חריגות ממש קטנות... ושיהיה שקט על מנת שהמחשב יפעל בלילה.. עכשיו המליצו לי על שני דברים הראשון: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2646 והשני שאני יותר בקטע שלו גם מהסיבה שהבנתי שאפשר לשלוט על העוצמה שלו=על הרעש שלו..: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4527 תודה מראש לעוזרים זה חשוב מאודד =]

• 17 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by Dago,

טוב אז ככה רציתי לקנות את ה R9800SEC בגרסת אומגה בסופו של דבר זה לא יצא לפועל ונתנו לי חלופה את ה SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail בפחות הוא יותר אותו מחיר זה שווה ? לכמה זמן הוא יחזיק לי ?

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  23. האם רצויי לשים קירור למעבד 6400 כשלא עושים OC ? כי אני מתכוון לקנות את המארז החדש של ג'יגה בית ארורה שעומד להגיעה לארץ אם כן איזה מאוורר כדיי לשים ועדיף מאוורר כמה שיותר זול שיהיה שקט במיוחד

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  24. ההזמנה מחו"ל הגיעה סופסוף אחרי שבוע מייגע..... אני כותב מהבי"ס אז כשאני אגיע הביתה אני אצלם תמונות... אם יש שאלות אני מוכן לענות.

• 50 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. שלום רב, אני רוצה להמהיר את הE8200 שלי ל3.0GHZ. אני משתמש בזכרונות 800MHZ המכפלה שלו היא 8 ז"א שהFSB שלו היא 333MHZ. ז"א שהיחס בין ה-FSB לזכרונות הוא 4:5 אם אני אעלה את הFSB ל375(כדי להגיע ל3GHZ), זה יעלה לי את הזכרונות למהירות של 938MHZ. האם זה תקין? או שאני צריך להגביל איכשהו את המהירות של הזכרון לפני שאני עושה OC? מקווה שהבנתי נכון את ההסברים ושהחישובים שלי נכונים (-: תודה לכולם אורי נ.ב הזכרונות שלי הם אלה: http://www.patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=3&catid=2&prodgroupid=59&id=615&type=1

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.