אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן לסמוך(בלי אוברקלוק כמובן) על הקירור הפאסיבי של TT הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2512 האם הוא נותן את אותם ביצועים של קירור הסטוק האקטיבי או שפחות מזה? חוץ מזה, על איזה קירור שקט במיוחד ויעיל לפחות כמו קירור הסטוק הייתם ממליצים לי מהאתר של זיגזאג?
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי ספק כח FSP BlueStorm II 500W. הוא היה שקט להפליא בשנתיים האחרונות אך לפני יומיים התחיל להרעיש בצורה בלתי נסבלת לאחר זמן מסויים של עבודה. לוקחות מספר שעות של עבודה עד שהוא מתחיל להרעיש. לפעמים הוא מפסיק לבד, אבל הרעש מתחדש אחרי זמן מסויים. לפי מה שאוורסט אומר לי המאוורר רץ על 3700 RPM. לא הבדל רציני מה 3650 שהוא רץ עליו עם הפעלת המחשב. לפני שאני גורר אותו למעבדה, מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
איך אני יכול לפתוח צינורות ב RADEON 9600 של ATI?? אם בכלל אפשר..
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד, ואני לא יודע באיזה תוכנה אני צריך לישתמש . המעבד: Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Manufacturer Intel Family Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Architecture 32-bit Internal Clock 1.8 GHz Internal Clock Maximum 1.8 GHz External Clock 100.0 MHz Socket Designation PGA 478 Upgrade ZIF Socket MultiCore 1 Processor Core HyperThreadingTechnology Available - Disabled Capabilities MMX, CMov, RDTSC, SSE, SSE2, PAE Version Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Caches Level 1 8 KB Level 2 512 KB זה מי איזה תוכנה. ולוח אם: Motherboard Info Supported Slot Types ISA, PCI, AGP Manufactu…
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הזמנתי זכרונות OCZ 667 GOLD 5400 4GB ספק כוח ocz modestream 520 אני לא מצליח למצוא משחה של SILVER 5 אז רציתי לדעת אם ה MX-1 מספיק טובה או שכדאי לנסות לחפש SILVER 5 בכל זאת ובכלל אם החלקים שבחרתי טובים להפעלת CROSS FIRE או שאתם ממליצים על משהו אחר זה הלוח: http://www.hwupgrade.it/immagini/msi_975_platinum.jpg הספק שהזמנתי יתאים בשבילו כולל חיבור של 2 כרטיסי מסך במקביל CF????
-
- 7 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
-
אפשרי או צריך ספק יותר גדול?
-
- 7 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לרכוש את גוף הקירור הנל ל P4 3.0 - 631. אני יודע שהוא מגיע עם מדבקה טרמית ואני לא מעוניין להשתמש בה. השאלה: אם אפשר להוריד אותה? ואם כן זה יפגע בהעברת החום מהמעבד לגוף?(בגלל חלקים שישארו) ואם כן ניתן להוריד אז איך ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי רועש כמו לא יודע מה, והוא מגיעה ל55 מעלות אפילו בלי שאני יישחק? רק שתדעו מה הרמת רעש שלו זה 40 דציבל (כנראה שזה בגלל שזה מאוורר של אינטל)....... למישהו יש פיתרון איך לפתור את זה? אני לא רוצה לקנות מאוורר חדש למעבד וכבר ניסיתי לשמן אותו!!!!!!ואני משתגע מהרעש!!!!זה כמו שתעביר מסור חשמלי מול האוזן!!!!!!! :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:
-
- 9 תגובות
- 539 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני מעוניין לדעת אם יכול להיות שדווקא כמות המתח שאני נותן ללוח או כל דבר אחר שהוא לא המעבד או הזכרון לא מספיקה וזה מה שמגביל אותי.. אם כן, למה עוד צריך וכדאי להעלות מתח ומהם הגבולות הבטוחים? תודה לעוזריםם
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
ברשותי מארז CM690 ושני מאווררים נוספים, איפה לשים אותם ?, את שניהם למעלה ? או אחד למעלה ועוד אחד בצד[יש כבר אחד בצד], ואיך לקבוע אותם? הוצאה או הכנסה ?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל לא איכפת לי רעש אלא שידחוף אוויר חזק אבל שהיה זול
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי קירור intel a38001-001 ונישברו לו התופסנים תתנו לי אתר בבקשה או משהו בבבבבבבבבבבבבקשה אחים שלי
-
- 9 תגובות
- 539 צפיות
-
-
בהתלה ניסיתי לעשות אובר למעבד דרך הביוס אבל זה כל הזמן לא נתן למחשב לעלות אז ניסתי אובר דרך הוינדוס אבל כל פעם כאני שם את המכפלה על-210 המחשב קורס ואז ניסיתי להעלות מתח ב-0.25 ועדין המחשב קרס אז ניסיתי 0.5 ואז הוא עוד פעם קרס מה לעשות אני לא חושב שזה בריא למעבד בישביל 90 מגה הרץ צריך חצי וולט יותר???? נכון..... תתנו לי עצה מה לעשות ???? (מנוחה 33 מאמץ 35 )
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי בבית משאבה של דלק לטיסנים (חשמלית 12V) זה יכול להתאים? זה צריך להיות מרעיש?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
במהירות 400 3200 זכרונות רגילים מבין שניהם אילו עדיפים ל oc
-
- 8 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום חבריה,יש לי כרטיס 9600 ATI-Redeon ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק,הבנתי שהתכונה הפשוטה ביותר היא ATI TOOL. אז ככה אין לי לי אותה והקישור באתר אינו פועל,אין לי מושג איך מישתמשים בא.. מי שיוכל להסביר לי צעד אחרי צעד בהמרה יעזור לי מאוד..! תודה,מור
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי לוח Asus A7N8X-E Deluxe, עם athlon xp 2800 על 2083Mhz, וכשאני מנסה לשנות את המכפלה דרך הביוס המערכת לא עולה.
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני צריך מאוורר שהעובי שלו לא יעלה על 25 מלימטר ושיהיה מאוורר 80
-
- 7 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מה יותר טוב ל Oc ddr2 ? ddr3 ? אני חייב לדעת מה יותר טוב
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אין לי עדיין קירור מים אבל אני מתכן לקנות את ה BW 745 אז רציתי לדעת איך אני יכול לחבר לו גם את המעבד ואת כרטיס המסך כך שיהיה קירור מאקסימלי לשניהם
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את המאורר של Vantec, הקטן הזה, לכרטיס שלי. הוא עלה לי 70 ש"ח. מה אתם אומרים יספיק לי לכרטיס עם האוברקלוק?
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הלכתי לפנדה לפני כמה ימים וכששאלתי את המוכר על משכה טרמית הוא אמר לי שהיא מדביקה לפי מה שהיבנתי משכה טרמית ודבק טרמי הם לא אותו דבר. לכן כשקניתי את ה"דבק" שרציתי, להפתעתי המרובה הוא לא הידביק... אז רציתי לשאול באילו עוד אמצעים ניתן להדביק צלעות קירור לג'וק במחשב. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אז ככה דבר ראשון הייתי רוצה לדעת איזה חברה מיצרת את המאוררים שרשום עליהם Tt דבר שני אני רוצה לקנות מאוור כזה ולשים אותו על המעבד שלי במקום המאוור הקטן שיש לי עכשיו אייך אני עושה את זה דבר שלישי אני רוצה להוסיף מאוררים שקופים במארז עם לדים של איזה חברה המאוררים האלה ואיפה ניתן להשיגם בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-