עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by benor,

זאת המשחה שמרחו לי בחנות: http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/a2014ThermalGrease1.htm האם היא מספיק טובה? הוא מרח לי את זה בחנות בלי לנקות עם אציטון את השכבה הקודמת על המעבד, אז בגלל זה אני חובש שאני יכול להגיע לתוצאות יותר טובות. את השכבה הקודמת על הסינק, הוא פשוט שיפשף עם נייר.

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  2. Started by tHe_MoDeR,

אני מחפש תוכנה הכי פשוטה שבעולם אני לא רוצה מידע ונתונים וגרפים אני רק רוצה שיהיה אפשר לשנות את המהירות של הזיכרון ומהעבד של המאיץ הגרפי

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  3. קיבלתי לפני כמה ימים 9500 של POWERCOLOR, והיום יצא לי לשחק בו קצת... אחרי מאמץ לא גדול (התקנת דרייבר עם SOFTMOD, וריצה של ATITOOL), הגעתי ל-450MHZ ליבה ו-500MHZ זכרונות. הקירור כמובן מקורי, גם המתח, והכרטיס יציב לחלוטין במשחקים ומסוגל לעוד, פשוט חשבתי שה-ATITOOL לא עובד טוב, אז הפסקתי כדי לעשות בנצ'ים... צירפתי תמונה מEVEREST של נתוני הכרטיס (ולמרות שהוא מזוהה בה כ-9600, בדרייברים הוא מזוהה כ-9550). הרצתי 3DMARK03 לראות מה השיפור (איחוי דיסק פעל איתו...), לפני ה-OC הכרטיס קיבל 2200 כשהוא פועל עם מעבד +2600 MOBILE שעובד כרגע על 200X5 (כן, 1GHZ...), אחרי ה-OC התוצאה היא 3250. מחר אני אנסה לעלות עוד קצת, וגם לעשות בנץ' כשהמעבד במהירות נורמלית ובלי איחוי דיסק. הכרטיס נותן תמו…

4. יש לי מעבד פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ עד כמה אני יכול להגיע עם אובר קלוק רציני?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  5. Started by keglevich,

יש ברשותי כרטיס מסך 6800 leadetk a400 agp8 ניסיתי לפתוח לכרטיס את הצינורות עיבוד החסומות לפי המדריך הזה http://www.digit-life.com/news.html?107374#107374 הבעיה היא שכאשר אני פותח אצלי את התוכנה (riva tuner) זה מציג לי תפריט שונה... תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  6. Started by TaMiRn2,

...

7. אני לא מצליח לראות באף תוכנה את הטמפרטורה של אף רכיב במחשב שלי, יש לציין שבעבר כן ראיתי וEVEREST זיהתה את הטמפרטורה של המעבד שני הHD וגם של כ.הסמך והלוח אם. בBIOS אני מצליח לראות את הטמפרטורה של המעבד שלי והלוח אם. יש למישהו עיצה? לוח אם PT880 של MSI...

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by XOR,

טוב זה המפרט: מעבד: AMD 2500+ לוח אם: GIGABYTE GA-7N400-PRO2 זיכרונות: 2X256 CORSAIR XMS 3200LL מאוורר: AERO7+ -------------------------- אני נסיתי לעשות OC לבד וכמובן שרפתי את הלוח אם והמעבד! אז עכשיו אני מבקש עזרה ( אני חושב שאני צריך אותה ) הדבר היחיד שעשיתי זה לשנות את המהירות מ 166MHZ ל 200MHZ עכשיו המעבד עובד על 3200+ ואני רוצה לעשות אותו יותר מהיר. מה אתה ממליצים לי לעשות. תודה.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  9. Started by rlord,

חשבתי לעשות OC למעבד שלי Intel Pentium D 820 2.8 כי קניתי כרטיס מסך חדש 9600GT רציתי לדעת עד כמה אני יכול להגיע בערך עם קירור סטוק של המעבד, הטמפרטורה שלו עכשיו במנוחה 46 זה המפרט שיש לי 2X512 ddr2 667 לוח אם וספק של 500W כדי לי בכלל לעשות OC? ואם אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מדריך טוב. תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  10. Started by Omerole,

שיהיה עד 500 ש"ח...

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by shlomi8,

בימים הקרובים אמור להגיע לי הטיוניק...קראתי את המדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/2/ ורק קציתי לדעת אם הוא תופס גם לגבי הטיוניק כי זה נראה מדריך ישן....ומה הקטע של הלמרוח משחה על הגוף קירור ואז לנגב אותה...לעשות ככה גם לטיוניק? תודה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by kibub,

היי יש לי תוכנת EVEREST לבדיקת טמפ ושאני מפעיל אותה ליד השעון מופעל 4 אייכונים של טמפ אחד זה CPU השני לוח אם השלישי מתח של המעבד ומה זה הרביע הריבוע השחור?

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  13. זה הקירור http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=18665 זה המאוורר שהוספתי לו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2611&products_id=18806 לקחתי את המאוורר הנ"ל כי המערכת שלי כרגע חרישית לגמרי ואני לא רוצה מאוורר זול שיעשה הרבה רעש.. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך Gigabyte geforce 7800gt ומעבד: INTEL P-D 930 3.0GHZ אני מעוניין לעשות אוברקלוק. על אילו אמצאי קירור אתם ממליצים לי מKSP.CO.IL והאם אני בכלל יכול לעשות אוברקלוק וכו' (שימו לב לפי המפרט הנ"ל בצד ימין) בבקשה לעזור!!! אני צריך את זה מהר בתודה יאן

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by SweeT_EviL,

אני לא מתכוון לקירור מים תראו למה אני מתכוון http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1623&products_id=9827 אין לי בעיה לקנות מהם אבל לשלם 50 שקל משלוח?! פשוט גניבה אז רציתי לדעת איך מכינים את זה

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  16. היי יש לי מחשב שנתנו לי פנטיום 3 450 MHZ האם מישו יכול להגיד לי איך אני יודע את הטמפרטורה שבתוך המארז?! תודה רבה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  17. Started by redti,

ברשותי E8400 ו4GB של ocz pc 6400 hpc reaper ספק איכותי של 430 watt הנתונים הם כאלה : cpu voltage : 1.30625 dram v : 2.1 memory frequency : 800 - 936 oc/ timings :5-5-5-15 התזמון המקורי של הזכרון הוא 4-4-4-12 cpu : 3501mhz cpu multiplier : 9x לגבי ה multiplier של הזיכרון הוא על אוטומטי ויש לי הרגשה שזה מה שגרם לזיכרון לעלות כל כך הרבה בעבור העלאה כזאת קטנה של המעבד..סך הכל זה הישגים לא כל כך טובים שאני מנסה לעלות יותר מיזה המחשב לא עולה בכלל והביוס עושה recovery ייתכן שאני לא מצליח יותר מיזה בגלל הספק ? תעזרו לי אני מת לעשות את זה כמו שצריך..

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  18. Started by dddd01,

שלום, קניתי מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 stepping G0 ולוח אם GIGABYTE GA-P35C-DS3R . רציתי לקנות למעבד קירור big typhoon vx , וכתוב שהוא מתאים לסוקט 775 (שזה הלוח אם שלי) אבל בפירוט מעבדים שהוא מתאים להם כתוב core 2 due וגם core 2 extreme אבל לא כתוב את ה core 2 quad . אז מה זה אומר? האם הקירור big typhoon מתאים או לא למעבד וללוח אם שלי? הרי הסוקט כתוב שאותו דבר אבל בפירוט לא כתוב את הcore 2 quad. הינה קישור לקירור: http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0310-01/cl-p0310-01.asp אשמח לעזרה ,תודה.

• 7 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by yakir8,

שלום יש לי כרטיס מסך 6600GT של XFX רציתי לדעת מה דעתכם האם כדי לי לעשות לו OC או לחקות עד שמשחקים יעבדו אצלי פחות טוב? ואם אני יכול לעשות OC טוב איתו

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by israel_0,

קניתי מחשב השבוע2600 XP BARTON 1.9 GHZ לוח GIGABYTE 7S748-L http://www.ocworkbench.com/2003/gigabyte/7s748-l/7s748l-1.htm זיכרון 256 3200 2.5CL A-DATA 3D CLUB RADEON 9200SE האם ישלמשהו נסיון ב OC לגבי הלוח הנ"ל כיוון זיכרונות ומתחים להגיע ל2300 מהירות???? ??? ??? ??? ??? בתודה מראש :)

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  21. כבר 3 שנים הוא יושב והצטבר בו מלא אבק אז החלטתי לפרק אותו לנקות ולהרכיב מחדש. קניתי משחה טרמית...(לא משהו יקר היא עולה 10 שקל רשום עליה star) יש לי כמה שאלות: 1.אם המעבד שלי הגיע ל-90 מעלות ויותר זה מומלץ לעשות את זה? 2.האם המשחה שקניתי מספיק טובה? 3. אם לעשות את זה מה בידיוק אני עושה ואיך? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  22. שאלת תם למה חברות החומרה לא עושות את ה - OC בעצמן? אין ספק שהם יעשו את זה יותר טוב ממני! למה להם לספק רכיב במהירות X כשמראש ניתן להפעילו במהירות X*1.5? (סתם כתבתי 1.5)

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  23. יש ברשותי מעבד axp2600 barton core ואני עכשיו באובר של 200 fsb ולפעמים 190 fsb על מתח של 1.75-1.8 טמפ במנוחה 45-46 במאמץ 50. רציתי לדעת אם אני הורג אתך המעבד שלי הרבה לפני זמנו או שזה מעבד "מתוכנן" לאוברקלוק ושזה לא ממש הורג אותו?אני דיי מסופק ממנו ואם אני הורג אותו עם האובר הזה מצדי להוריד אותו תודה מראש

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by evy,

שלום לכולם... אני מתכנן לעשות מוד קטן בכרטיס מסך שלי sapphire atlantis 9600XT 128mb מה שאני מתכנן לעשות זה להביא היטסינקים מחבר שלי לזיכרונות ומאוורר יותר גדול מזה של הספיר... יש לי כבר דבק תרמי... 1.איך אני מדביק את ההיטסינק לזיכרונות? יש דרך מסויימת להדבקה?מה עובי המריחה של הדבק על כל זיכרון? 2.מה כדאי? לנסר לכל זיכרון סינק בגודל שלו ולהדביק עליו או לפטה ארוכה שתודבר לאורך כל הזיכרונות...(שתי פלטות:לאורך הזיכרונות האנכיים והזיכרונות האופקיים) 3.יש איזשהו מקום שצריך להיזהר מלשפוך עליו את הדבק? אם גלש לי קצת...זה יזיק לכרטיס? 4.אני מביא גם מאוורר יותר גדול לא יודע בדיוק איזה...חבר שלי מארגן לי...כדאי להוסיף אותו או שיספיק המאוורר הקטן של הספיר? תודה לעוזרים ..אני …

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  25. Started by or_azu,

קניתי מעבד E8400 שמומהר ל4000MHZ הטמפ שלו במנוחה הן ליבה אחת על 39 והשניה על 51.. קודם האם הטמפ בסדר? שתיים איך אני בודק במאמץ? (איזה תוכנה?) ועוד דבר אני רואה שהמעבד כל הזמן עובד על 4000 MHZ והבנתי שיש מצב שבוא הוא ירד כשהוא לא מתאמץ.. איך עושים את זה? ד"א יש לו קירור של BT...

• 4 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.