עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ofirn2,

מבין גופי הקירור הבאים מי מביניהם שווה את הקנייה לא רועש מידי ונותן ביצועים טובים שעושים אוברקלוק וגם בלי: Thermaltake Big Typhoon with Silent 120m"m Fan Sunbeam Tuniq Tower Arctic-Cooling Freezer 7 Zalman CNPS9500 אני יודע ההחלטה קשה כולם טובים רק אני לא יודע מה עדיף ומה הכי משתלם. עוד דבר חשוב אחד אם בכלל גופי הקירור נכנסים למארז שמידותיו: (440mm (D) x 430mm (H) x 200mm (W תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  2. epox 8RDA AMD 2100 XP T-BRED REVISON B KINGSTON 256 MB 3500 (HYPERX)

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  3. אורח
    Started by אורח,

הורדתי RIVATUNER והתוכנה אומרת לי שהיא לא מוצאת את הדרייברים של הכרטיס מסך, ובלי זה אי אפשר ליעשות OC ויש לי את הדרייברים האחרונים של נוידיה. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by 6600GT,

שלום , קניתי לוח חדש gigabyte GA - 8I945GMH-RH המעבד שלי הוא אינטל פנטיום 4 3.0... המעבד היה בלוח אחר asus p5p800s שם בקלות בביוס הצלחתי לעשות אובר קלוק למעבד... בלוח שיש לי עכשיו אני נכנס לביוס ופשוט האפשרות של האובר קלוק למעבד לא קיימת... יש גם תוכנה שמקבלים עם הלוח easy tuner 5 שאני מתקין את התוכנה הכפתור של האובר קלוק צבוע באפור ובלתי ניתן ללחוץ עליו... כאילו חסמו לי את האפשרות לעשות אובר קלוקינג... מישהו מבין על מה אני מדבר? תודה....

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by boom!,

הצליחו כבר לפתוח לו את הצינורות?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by manticore,

התקנתי היום את הווינדואוס מחדש וEVEREST עושה לי בעיות.. כשאני מפעיל אותה היא תוקעת את רוב התוכונות שפועלות באותו זמן ונתקעת בעצמה... כשאני נכנס ללשונית הSENSOR הוא טוען וטוען ואחרי כמה זמן נתקע בעצמו... מה יכולה להיות הבעיה, או אולי יש תוכנה חלופית טובה (למדידת טמפ' של מעבד, כ.מסך וכו)?

7. ככה מערכת : Amd 2200+ is 1800mhz his FSB is 133mhz Abit NF7 v2.0 512 A-Data 333mhz gf2gts32mb volcano 12+ השאלה שלי קודם כל הטמפ' של המעבד היא 40 מעלות על ההכי חזק בוולקנו וזה שהמארז פתוח לפעמים 38 שאני נוגע בהיט סינק הוא לא חם בכלל לפחות לא מרגיש ככה... אבל הטמפ' עדיין נראית לי טיפה סוטה... זה צריך להיות יותר קר.. לא משנה לעניינו אני רוצה לעשות OC ניסיתי בהתחלה לא לעלות מגה הרץ למעבד כלומר הורדתי מכפלה והעליתי BUS מ 133 ל 215 זה טוב לא ? עכשיו הזכרונות על 354 הם טיפה ב OC אבל מחזיקים .. עכשיו ניסיתי לחזור ל 133 ולעלות טיפה מגה הרץ ושאני מעלה יותר מ 1833mhz הוא לא יציב כלומר הווינדוס לא עולה למשל ב 1917 mhz סה"כ 100 מגה הרץ יותר וזה לא יציב ? מה אני יכול לעשות בשביל ש…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  8. אז ככה , אני חדש לגמרי בנושא הזה ובחיים לא עשיתי OC לאף חלק במחשב. יש לי כרטיס מסך R9200SE שהוא נחשב לדיי איטי , ורציתי לדעת איך אני יכול לשפר אותו בעזרת OC. וכן יש לי זיכרון 256DDR (400MHZ) לא יודע של איזה חברה , יש איזה שהיא דרך לשפר גם אותו? תודה רבה לכול העונים.... עידן.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  9. Started by pazer005,

שאלתי חבר שלי שהוא טכנאי סאונד, מה קורה אם לוקחים שני מקורות שמוציאים סאונד כלשהו באותו עוצמה אז תהיה עלייה של 3 אחוז בעוצמה הכללית וככה גם עם כל מכשיר נוסף.

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  10. http://www.glacialtech.com/product/standard_PC.htm טוב אז ככה קניתי מחשב וקיבלתי איתו מאוורר מסריח של 8 ס"מ צעקתי על המוכר כי קניתי מארז של EZCOOL ולא רגיל אז הוא הבין שהוא לא ירוויח פה אז הוא הציע לי את המאוורר הזה... כי הוא אמר שהמארז לא מגיע עם מאוורר מקורי של EZCOOL עכשיו אני לא מכיר יותר מדי פתרונות קירור וחברות אבל הייתי שמח לקבל חוות דעת על החברה ואם מישהו יודע על המאוורר הזה ספציפית. הוא עולה 55 ש"ח והוא 12 ס"מ זה די דחוף להיום אז אני ישמח לתגובה עניינית ומהירה תודה ניר

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by Jules Winnfield,

יש לי מארז COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN הבעיה היא שהוא מאוד רועש, מה אני צריך לעשות כדי להשתיק אותו, אמרו לי שאני צריך מאווררים, אבל אני לא יודע איזה.. תודה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  12. אהלן חברה, אני קונה עוד מעט מחשב חדש AMD Athlon 64 3200 socket 939 Gigabyte K8NF-9 socket 939 Gigabyte 6600GT אני מתכנן לעשות OC בעתיד אך לא הקרוב מאד. אם אני הולך להשתמש במחשב בשביל משחקים בשביל מה אני צריך לקנות אמצעי קירור? האם צריך רק למעבד או גם לכרטיס מסך ולזכרון? אתם יכולים בבקשה להביא אמצעי קירור לא יקרים במיוחד בשביל המעבד ואת המחיר שלהם? תודה

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by DJPOWER,

מה כל זה אומר?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by amichay,

מותקנים אצלי שני צ'יפים של 256mb סמסונג 3200 ,על לוח 7avxp ultra מעבדamd xp1800 כל החורף הצלחתי לשמור על טמפרטורה של כ32 מעלות למעבד עם מאורר evercool נחושת ,טמפרטורה דומה של הלוח ע"י שימוש במאורר smart case 2 c שהוצב באלכסון באזור הסידי רומים ,ועוד שני מאווררים פשוטים 80 מ"מ אחד מלמטה מכניס אוויר ואחד בחלקו האחורי של המארז מוציא אוויר אתמול התקנתי קירורי זכרונות מנחושת של vantec וראיתי שהטמפרטורה עלתה המעבד הגיע ל40 מעלות הלוח ל38 , קצת קשה לפרק את קירור הזכרונות בלי לגרום להם נזק והאמת שאני לא בטוח שהם הגורם להתחממות כי אתמול והיום -חמסין די כבד . בקיצור אני זקוק לדעה נוספת

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  15. ראיתי בפרום גרמני לא בטוח לא זהיתי את השפה .. בכל אופן תרגמו לי את זה לאנגלתי ויש תוכנה בגרמנית כזו שתומכת למחשב ... בזיכרון ובהכל שהוא נמצא באברקלוק ?. קיים כזה . דבר ?בכלל

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by redti,

שלום חברי פורום אוברקלוק .... מסקרן אותי לדעת אם אני מסוגל להוציא מהמחשב שלי (ראו מפרט) סכום של 3000 נקודות ב3D MARK ? לאחר אוברקלוק אינטנסיבי שלא יעלה לי ממש יקר בערך 300-400 שקל.. כרגע ללא אוברקלוק בכלל אני מוציא 1500 :-X אז מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  17. אני פועל עם היטסינק של AX7 אבל עם מאוורר חלש מאוד בשביל שלא יהיה לי רעש ובלי שום מאוורר בתוך המארז חוץ מהקירור של הספק וה SUMA Geforce 4 Ti4200SE אין אוברקלוק על המחשב ועכשיו שמתחיל להיות חם בדקתי את הטמפרטורות ואני רואה שטמפרטורת המערכת נעה בין 47-53 וטמפרטורת המעבד נעה בין 63-69 האם אני צריך לנקוט בצעדים להורדת הטמפרטורה? או שזה בסדר? ואם כן מה אתם ממליצים בשביל לשמור על מחשב שקט וקריר ככל האפשר חוץ מקירור מים או דברים מהסוג הזה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  18. מה יש לכם להציע? עד עכשיו התעסקתי עם מעבדים חמים יחסית, אבל לבזבז BigTyphoon על מעבד שלוקח עד 35W זה קצת מופרז. אז איזה קירור שקט כדאי לי לקנות בשבילו?

19. הזמנתי זכרונות OCZ 667 GOLD 5400 4GB ספק כוח ocz modestream 520 אני לא מצליח למצוא משחה של SILVER 5 אז רציתי לדעת אם ה MX-1 מספיק טובה או שכדאי לנסות לחפש SILVER 5 בכל זאת ובכלל אם החלקים שבחרתי טובים להפעלת CROSS FIRE או שאתם ממליצים על משהו אחר זה הלוח: http://www.hwupgrade.it/immagini/msi_975_platinum.jpg הספק שהזמנתי יתאים בשבילו כולל חיבור של 2 כרטיסי מסך במקביל CF????

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by hagaluly,

מחפש מאורר thermlake spark 7 בנרות אם מישהוא מכיר חנות שיש לה כרגע במלאי את המאורר או מאורר באותו קטגורייה היבואן של thermlake מורח אותי כבר חודש

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  21. היי! הנה המפרט: Abit AW8 Intel D805 2.66Ghz Dual COre BFG Nvidia 6600GT OC 128MB Pci-E 2X PQI Turbo DDR2 677Mhz. Creative Audigy 2 ZS. את המערכת האצתי כבר ל FSB 166 שזה אומר מעבד ב 3.33 Ghz. הזכרונות עובדים ב 667 בגלל ההמהרה. הכרטיס מומהר כבר ל 525Mhz ע"י החברה. רציתי המלצות להמהרה נוספת ותגובות מאנשים עם הכרטיס הזה (אפילו לא OC) לתוצאות שאנשים השיגו... כמו כן בעניין הצינורות וכל מה שמסביב. תודה מראש! הנה כמה תמונות: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  22. קודם כל זה המפרט שלו מעבד : amd 8650 phenom לוח אם : ma 790gp ds4h זכרון פנימי : 4gb כונן קשיח : 1tb 7200 כרטיס מסך : Palit hd4870 1GB המארז הוא סופרנו של Thermaltake השאלה שלי זה אם צריך להוסיף איזה מאוורר למארז או כל מיני מערכות קירור למעבד\כרטיס מסך ואם כן אם אז איזה? חוץ מזה מה זה משחות תרמיות ולמה צריך אותן?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by re,

עשיתי אוברקלוק למעבד יש לי מעבד e6300 של אינטל העלתי את מהירות המעבד מי 1.86 ל2.20 עכשיו הטמפ' במאמץ עם פרימיום 95 היא 56-55 וקירור המעבד הוא זה שבא עם המעבד האם זה טוב ? האם אני יכול להעלות עוד קצת?

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by KirK,

שלום לכם אחים שלי!!! אני פשוט חיייב עזרה.....יש לי מאוורר הכי רגיל של אינטל אבל חדש....יענו מאוורר על המעבד...והוא ממש ממש ממש מרעיששש!!!....אתם יודעים.... והשאלה היא...האם אני יכול לחבר את Tt big typhoon ללוח אם שלי....יש לי תתכנולוגיה הדי ישנה... אני מתקוון שלי אצלי בלוח אם יש את אותו חיבור של מאוורר כמו בלוח האם הזה: בבקששהה תעזרו!!! ואני מצטער אם זה ספאם...כי לא מצאתי מקום אחר ליכתוב בוא על זה....בבקשה תעזרו!!

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by Red-AnGel,

קירור אחד לכל הזיכרון כמו זה: או קירור לכל ציפ כמו זה: מהם היתרונות ומהם החיסרונות של כל אחד מהם?

• 5 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים