עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by redti,

ברשותי E8400 ו4GB של ocz pc 6400 hpc reaper ספק איכותי של 430 watt הנתונים הם כאלה : cpu voltage : 1.30625 dram v : 2.1 memory frequency : 800 - 936 oc/ timings :5-5-5-15 התזמון המקורי של הזכרון הוא 4-4-4-12 cpu : 3501mhz cpu multiplier : 9x לגבי ה multiplier של הזיכרון הוא על אוטומטי ויש לי הרגשה שזה מה שגרם לזיכרון לעלות כל כך הרבה בעבור העלאה כזאת קטנה של המעבד..סך הכל זה הישגים לא כל כך טובים שאני מנסה לעלות יותר מיזה המחשב לא עולה בכלל והביוס עושה recovery ייתכן שאני לא מצליח יותר מיזה בגלל הספק ? תעזרו לי אני מת לעשות את זה כמו שצריך..

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  2. Started by dddd01,

שלום, קניתי מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 stepping G0 ולוח אם GIGABYTE GA-P35C-DS3R . רציתי לקנות למעבד קירור big typhoon vx , וכתוב שהוא מתאים לסוקט 775 (שזה הלוח אם שלי) אבל בפירוט מעבדים שהוא מתאים להם כתוב core 2 due וגם core 2 extreme אבל לא כתוב את ה core 2 quad . אז מה זה אומר? האם הקירור big typhoon מתאים או לא למעבד וללוח אם שלי? הרי הסוקט כתוב שאותו דבר אבל בפירוט לא כתוב את הcore 2 quad. הינה קישור לקירור: http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0310-01/cl-p0310-01.asp אשמח לעזרה ,תודה.

• 7 תגובות
    • 558 צפיות
  3. שאלת תם למה חברות החומרה לא עושות את ה - OC בעצמן? אין ספק שהם יעשו את זה יותר טוב ממני! למה להם לספק רכיב במהירות X כשמראש ניתן להפעילו במהירות X*1.5? (סתם כתבתי 1.5)

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  4. יש ברשותי מעבד axp2600 barton core ואני עכשיו באובר של 200 fsb ולפעמים 190 fsb על מתח של 1.75-1.8 טמפ במנוחה 45-46 במאמץ 50. רציתי לדעת אם אני הורג אתך המעבד שלי הרבה לפני זמנו או שזה מעבד "מתוכנן" לאוברקלוק ושזה לא ממש הורג אותו?אני דיי מסופק ממנו ואם אני הורג אותו עם האובר הזה מצדי להוריד אותו תודה מראש

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  5. Started by evy,

שלום לכולם... אני מתכנן לעשות מוד קטן בכרטיס מסך שלי sapphire atlantis 9600XT 128mb מה שאני מתכנן לעשות זה להביא היטסינקים מחבר שלי לזיכרונות ומאוורר יותר גדול מזה של הספיר... יש לי כבר דבק תרמי... 1.איך אני מדביק את ההיטסינק לזיכרונות? יש דרך מסויימת להדבקה?מה עובי המריחה של הדבק על כל זיכרון? 2.מה כדאי? לנסר לכל זיכרון סינק בגודל שלו ולהדביק עליו או לפטה ארוכה שתודבר לאורך כל הזיכרונות...(שתי פלטות:לאורך הזיכרונות האנכיים והזיכרונות האופקיים) 3.יש איזשהו מקום שצריך להיזהר מלשפוך עליו את הדבק? אם גלש לי קצת...זה יזיק לכרטיס? 4.אני מביא גם מאוורר יותר גדול לא יודע בדיוק איזה...חבר שלי מארגן לי...כדאי להוסיף אותו או שיספיק המאוורר הקטן של הספיר? תודה לעוזרים ..אני …

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  6. Started by yan,

מה זה אומר? ראיתי הרבה אנשים כותבים את זה בפורום אבל מה זה אומר

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  7. Started by Sifo Jen,

היי! אני צריך המלצה לגוף קירור עבור פנטיום 4 3GHZ תושבת 478, חשוב שיהיה זול, בסביבות 100 שקל אבל יעיל, רעש לא כ"כ חשוב אבל עדיף שקט. חשוב לציין שזה רק בשבל לשמור עליו קר ושלא יחמם את החדר ממש לא לאובר קלוק

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  8. Started by okitai,

שלום, יש לי את החומרה הבאה (מקווה שלא שכחתי כלום): 1 מעבד AMD Athlon 64 3000+ עם המאוורר הרגיל (בתקווה להחלפה ל-Thermaltake SilentTower) 1 לוח Gigabyte k8nsnxp (עם התוספת: DPS מותקנת) 1 סתיק זכרון 512MB PC3200 (CAL 3.0) 1 כרטיס מסך ATI 9250 128MB 2 דיסקים 80GB SATA (WD) 2 דיסקים 80GB IDE (RAID 0) 1 דיסק 120GB IDE 1 צורב DVD Toshiba R-SD5372 1 כונן Toshiba DVD R-SD1802 1 פלופי 1.44 1 ספק של 522W עם כל חיבור אפשרי (מיועד לשרתים) * לספק יש שני מאווררים (שניהם מוצאים אוויר) + יש עוד מאוורר בגוו המארז שמוציא אוויר + עוד אחד, שמכניס אוויר, שמורכב ב"דלת" הצדדית (מעל ל-CPU) * יש עוד 2 כרטיסי PCI (אחד טלוויזיה והשני למדידות A/D - D/A) שלא פעילים כרגע * ה-CPU ב-O.C ל: 212MHz ע…

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  9. Started by Triple-z,

אז ככה, חיפשתי קירור טוב ושקט למעבד שלי AXP 2000+ לאחר כמה חיפושים וקריאת המלצות בפורום הזמנתי את ZALMAN CNPS7000B-ALCu עכשיו, בלוח אם שלי GIGABYTE GA-7VAX אין את ארבעת החורים המתאימים להנחת התושבות של הזלמן.. לקדוח חורים לא נראה לי אפשרות טובה כמו שאפשר לראות בתמונה של הלוח אם ולמי שמכיר את ההתקנה של הזלמן בסוקט 462, יש בכלל פתרון טוב? אני אולי ינסה להדביק את זה אבל זה ממש לא נראה לי פתרון טוב או משהו שיחזיק מעמד..

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  10. Started by Goliath,

שלום, זה שוב אני זה שפתח לפני כמה ימים את הדיון על הסופרטאלנט, שנעלו לי :-\ בכל מקרה, אמרו לי שאין עוד מקום מובנה למאווררים, ואם אני רוצה אני יכול לקדוח אחד. יש לי דרך אגב, מאוורר נוסף עם "coolmod" בשביל החלון שאותו אני רוצה להתקין. הבעיה היא, שאין לי שמץ של מושג איך, אז מישהו יכול לתת הסבר מפורט איך לעשות את הקידוח?

• 7 תגובות
    • 558 צפיות
  11. Started by ElemenTal,

קבלתי את הטוניק בגרסת הלא LED, ובא לי מאוורר LED איזה מאוורר שהוא לפחות ברמה של המאוורר של הטוניק (או אפילו יותר חזק ממנו) שהוא LED ויש לו בקר שליטה חיצוני ? ואמרו שהמאוורר של הטוניק הוא ממש טוב, מה הזרימת אוויר שלו ? והאם בכלל שווה להחליף ? (תקציב לא משנה)

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by ohad_intel,

היום קניתי צג LCD ! הלחמתי וחיברתי אותו למולקס וליצאה של המדפסת. התקנתי תוכנה (/ות!!) וזה עדיין נשאר במצב של השורה של הריבועים!!! מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  13. המערכת שלי: P4 2.93 1MB CACHE 775 לוח אם: Asus p5gl-mx. זיכרון: Kingston 256*2 CL3 + Kingston 512 MB CL3. קירור למעבד: ?Thermaltake Silent Heatpipe. מארז: ג'נרי ספק: ג'נרי. עשיתי אוברקלוק למעבד מ2.93 בסטוק ל3.86. המעלות שלו במאמץ הם 45 מעלות. עכשיו אני לא יכול להעלות יותר את הFSB שלי שכעת עומד על 175MHZ. במה יכולה להיות הבעיה? להעלות מתחים דרך הביוס לא הצלחתי כי אין שמה את האפשרות הזאת. הטמפ' של הלוח אם במאמץ 40 מעלות. יכול להיות שהטמפ' של הלוח אם מגבילה אותי? ניסיתי לשחק עם המחלקים של הזיכרונות. וזה לא עזר. פשוט כשהעברתי את הFSB ל180 המחשב עשה לי ריסטרט. תודה...

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  14. יש לי GEFORCE 6800LE ואני רוצה לפתוח לו צינורות אבל לפני זה אני רוצה לדעת כמה דברים... אני רוצה לדעת אם פתיחת צינורות גורמת ל- 1.התחחממות של הכרטיס מסך? 2.צריכת חשמל גובהה יותר? ואני רוצה גם לדעת האם היא מבטלת את האחריות? שאלתי את זה כבר בדיון אחר פה אבל נעלו לי אותו כי שאלתי שם עוד משהו שלא התאים לפורום ולכן לא הספיקו ממש לענות לי אז אני שואל שוב... אני מבקש שרק מי שעשה כבר פתיחת צינרות ו/או יודע בוודאות על מה הוא מדבר יענה לי על השאלות..אני לא רוצה סתם אחרי זה להידפק אם כרטיס מסך הרוס...

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  15. Started by shloosh,

1)מישהו מכיר את המאוורר הזה ויודע אם הוא בסדר??? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-380202494.htm 2)לשים על חלון המארז,חשבתי על זה שייתן גם צבע.....??? http://www.pchardware.co.il/docs/pd1036379342.htm 3)או אחד מאלה שנראים לי מאווררים תותחים?? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1343380418.htm http://www.pchardware.co.il/docs/pd263077620.htm לגבי המאווררים,אתם יודעים אם אפשר לשים עליהם גריל? נ.ב אני בוחר רק אחד מהמאווררים בשביל לשים אותו על החלון, אז תמליצו לי על אחד... 3)מזה הכבלים האלה???,סתם זוהרים?,אפשר תמונה??? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-159017684.htm תודה לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  16. יש לי מעבד p3-1000 עכשיו אני עושה אוברקלוקינג ויש לי אפשרות כזאת בביוס: 133/33 - כשה אני מעלה את זה עולה המגה-הרץ עכשיו תסבירו לי מזה ה33 הזה ואמרו לי שאני צריך להעלות גם את המהירות של הזיכרון - איך אני עושה את זה????

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  17. Started by sagi5,

המחשב אומר לי שהוא על 50 מעלות זה בסדר? ואם לא אז מה אפשר לעשות? מעבד intel pentium 4 2.2 ועוד משהו אני רוצה לקנות עוד מאוורר למחשב של 120 mm מאיפה כדאי? ואיזה?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  18. היום גיליתי שהחיבור מתח של ה-Sapphire 9700 Pro שלי רופף. הדבר גורם לבעיות במאוורר, שלפעמים מחליט שבא לו להפסיק לעבוד, או לעבוד בחצי הספק. על מנת שלא אצטרך לפתוח את המחשב כל פעם ולבדוק האם המאוורר עובד בצורה ידנית, אני צריך תוכנה שתעשה זאת בשבילי. אני יודע שיש על הכרטיס מעגלי מדידת טמפ', אני רק צריך תוכנה שתדע איך להשתמש בהם, או בקיצור: תוכנה שמודדת טמפ' על כרטיס המסך. אגב, אם למישהו יש רעיון איך אני פותר את בעיית החיבור הרופף בהחלט מוזמן להעלות אותו כאן (ולא, אני לא מדבר על שיטות כמו ללפף עם סלוטייפ וכו', אלא על פתרון יציב לאורך זמן). תודה רוני

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by a-gold,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3719

• 9 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by kobi_af,

יש לי 9600xt ותוך שנה פעמיים נשרפו לי המאוררים של היצרן תמליצו על משהו זול וטוב שיחזיק מעמד תודה

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  21. חברה אומנם מדובר באקסבוקס אבל זה לא ממש משנה אנשים בטוח יוכלו לעזור לי פה אז ככה: אני מעוניין לקנות מאוורר טוב וחזק שמוציא קור שמתחבר ל5 ואלט או 12 ואלט במתח ישר אני יכול לבנות בשבילו שנאי עכשיו אני רוצה לשים אותו מעל האקסבוקס שהוא יזרוק עליו אוויר אבל אני חייב איזה מאוורר שיש לו אופציה להתחבר לחשמל ולא רק לחיבור של הספק.יש משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  22. שלום, הזמנתי היום באייבורי מחשב e6600 msi p965 neo-f 7.1 msi nx 7900gt 256 m"b ocz 1g 667 ורציתי לדעת לגבי לוח האם וכרטיס המסך, האם בלוח אם של MSI ניתן לעשות OC והאם הלוח טוב בכלל בשביל זה ואותו הדבר לגבי כרטיס המסך אם אפשר לעשות לו OC. תודה

• 8 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by r.b.y,

שלום אני די חדש בעינין OC אני רואה וקורא הרבה על OC מאוד רוצה ללמוד מה וזה ואיך זה וכל מה שקשור בזה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  24. איך אני בודק אם הוא מתאים? איפה זה כתוב? אני יודע שמישהו פה לקח ממילונית. תודה לעוזרים. עריכה: אני ראיתי שיש לו חיבור לי 16 חוטים, אבל המילונית השתמשה ב 14, כנראה השניים האחרים זה תאורה. אם זה אומר שזה מתאים? אין לי מושג. הוא גם בגודל 20*4 תווים ככה שזה עוד רמז שכן. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  25. Started by nesber,

האם ניתן לסמוך(בלי אוברקלוק כמובן) על הקירור הפאסיבי של TT הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2512 האם הוא נותן את אותם ביצועים של קירור הסטוק האקטיבי או שפחות מזה? חוץ מזה, על איזה קירור שקט במיוחד ויעיל לפחות כמו קירור הסטוק הייתם ממליצים לי מהאתר של זיגזאג?

• 6 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.