עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by KYSG,

אפשר לעשות OC למעבד 3800+ ולהגיע לביצועים של 4000+ אם למעבד יש קירור סטוק ?

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by GZA3,

נתנו לי הוראות התקנה ומזה אני מסתבך מההתחלה שם... בכלל הבנתי שצריכים להוציא את הלוח ולהרכיב מאחורה דברים ניראה לי שזה עסק מסובך ולא כמו שחשבתי להלביש על הלוח ועוד קצת חוטים וזהו.. אז אני חסר ניסיון בהרכבות של מאוררים מתקדמים. מאיפה אפשר ללמוד את זה קצת מבלי להרוס איזה משהו (מבלי לנזוק את החומרה)

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by t-macc,

רציתי לדעת מדוע בכל oc צריך לנעול את pci ו pci e מה ההשפעה של זה עם זה נעול או לא? למה כבר במפעל לא נעלו אותו? בלי קשר ל oc למה הוא פתוח ולא נעול. מקווה שהבנתם כי לא הבנתי את עצמי

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by re,

עשיתי אוברקלוק למעבד יש לי מעבד e6300 של אינטל העלתי את מהירות המעבד מי 1.86 ל2.20 עכשיו הטמפ' במאמץ עם פרימיום 95 היא 56-55 וקירור המעבד הוא זה שבא עם המעבד האם זה טוב ? האם אני יכול להעלות עוד קצת?

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by KirK,

שלום לכם אחים שלי!!! אני פשוט חיייב עזרה.....יש לי מאוורר הכי רגיל של אינטל אבל חדש....יענו מאוורר על המעבד...והוא ממש ממש ממש מרעיששש!!!....אתם יודעים.... והשאלה היא...האם אני יכול לחבר את Tt big typhoon ללוח אם שלי....יש לי תתכנולוגיה הדי ישנה... אני מתקוון שלי אצלי בלוח אם יש את אותו חיבור של מאוורר כמו בלוח האם הזה: בבקששהה תעזרו!!! ואני מצטער אם זה ספאם...כי לא מצאתי מקום אחר ליכתוב בוא על זה....בבקשה תעזרו!!

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  6. Started by GaLaBoa,

אוקי תשמעו התחלתי לעשות OC והגעתי ל3.8 ! ועכשיו שמתי תבאס על ה422 וזיכרונות על ה844 ידני ובבדיקה של הOCCT שאני עושה שעה זה עושה לי התסק !! לא הצליח לא ייצב לא יודע למה בבקשה עזרה gal242@013.net מחובר . לוח DFI P45 DK PLOS זיכרוונת G.SKILL 1066 PI CL5 מעבד E8500 של אינטל כמובן וקיורור אולטרה 120 !

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  7. מצאתי את הגרסאות האלו בינתיים , האם יש עוד סטפינגים? מי מהם הכי מוצלח ל OC ? מישהו הצליח איתם ? AQXEA 0323TPDW וקיים גם אותו אחד עם AQXDA (שמים לב להבדל בין ה E ל D, שכנראה מציין סדרה חדשה יותר מה D)

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  8. Started by bogdant,

מישהו יכול להסביר לי להיזה כיוונים נכנס או יוצאה האויר ומאיפו? כי אני קונה מארז ורציתי לדעת איך לחבר את המאורירם בצד מקדימה ומאחורה ? תודה מצטער עם זה להקטגוריה הנכונה פשוט לא מצאתי נכונה יותר

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  9. מטרה של ה-OC: להגיע עם מעבד P4 2.4A FBS533 למהירות 2.7GHZ -/+. תקציב: עד 450 שקל. אני מאוד רוצה שהיה מהחנות הזאת http://www.optimasys.co.il/TohenMainF.asp?idd=5&cat=MainboardforIntel תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  10. אני רוצה להחליף את הקירור סטוק לא במשהו מטורףף משהו טוב שיכול להוריד לי את הטמפ' של מ30 במנוחה 40 + במאמץ ! ואני רוצה להחליף את הקירור מכרטיס מסך הזה למה הוא מתחמם מהר...(80-85 במאמץ במנוחה 53) לא להשתגע במחירים מקסימום מחיר ל-2 המאוררים 300 שקל ואני קונה בSKYPC אז תשתדלו להביא לי את הפריטים מהחנות הזאת תודה. נ.ב. אני לא צריך מאוררים עם לדים ושטויות כאלה !

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  11. הרצתי כמה לופים של 3DMARK והיו לי פסים שחורים הרצתי בדיקת ארטיפקטים למשך חצי שעה ב-ATITool ולא היה כלום למי להאמין ?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by moshel7,

יש לי מארז מידגם: NZXT ALPHA BLACK ויש בו 3 מאווררים 120 מ"מ קידמי+אחורי+צדדי בדלת המארז אבל הטמפרטורה בתוך המארז היא 42 מעלות כרטיס המסך מידגם GEFORCE 9600GT OC נימצא בטמפרטורה של 44-46 מעלות ומעבד עים TT MINI-TYPHOON עומד על 30-33 מעלות אני מחליף את כרטיס המסך ל-4850 אני רק מחכה שיגיע וידוע שכרטיס מסך זה חם יותר מהכרטיס שיש לי מה עלי לעשות ?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  13. יש לי P4 3.0GHZ (קירור סטוק) ואני רוצה לקנות 8800 320. אני כבר יודע שהמעבד יוצר צוואר בקבוק, אבל OC אמור לפתור את זה. לכמה אני צריך לעשות OC והאם אני צריך קירור אחר?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  14. Started by quantoM,

ברשותי מארז CM690 ושני מאווררים נוספים, איפה לשים אותם ?, את שניהם למעלה ? או אחד למעלה ועוד אחד בצד[יש כבר אחד בצד], ואיך לקבוע אותם? הוצאה או הכנסה ?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by e-d-a,

עשיתי אוברקלוק למעבד ובערך שבועיים שלוש של משחקים (כבדים כל המסננים עד לסוף ממש וכל ההגדרות עד לסוף ממש) ואז עשיתי גם לכרטיס מסך למהירויות של פרו, הנה הפרטים המלאים. הלוח 18-22 מעלות המעבד 36-43 מעלות והמעבד באוברקלוק מ2500+ ל3200+ במתח סטוק\ הכל היה טוב ויפה כל התקופה שהוא באוברקלוק הזה, ואז עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך למהירויות של פרו גם הכל היה טוב במשך כמה ימים שיחקתי משחקים (הכל הגדרות הכי גבוהות שיש עם כל המסננים) ולא היה שום מסך כחול פתאום שאני סתם ככה בווינדוס אז היה לי מסך כחול. עם יש עוד שאלות אז בכייף. למישהו יש הצעות רעיונות?

• 8 תגובות
    • 597 צפיות
  16. Started by roeiw,

מה הטווח טמפ' התקין ל 8600GTS..?? תודה.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  17. יש ברשותי לוח אם asus p4b533 הייתי מעוניין לדעת האם הוא תומך בכלל במאוררים? ז"א בעל יכולת לאמור כמה סיבובים המאוורר עושה ועל איזה מאוורר בעל יכולת כזאת הוצאת נתונים אתם ממליצים

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  18. Started by AndreY`,

שלום כולם יש לי E8400 AC F7P OCZ Platinum 80MHZ CL5 ממה שיש כאן: הזכרונות נמצאים על 960MHZ? אני ממש לא רוצה לעשות OC לזכרונות, אז איך בביוס אני מוריד את ה FSB:DRAM ? יש לי P35-DS3L עוד שאלה בנוגע למתח לפי התמונה, יש לי 1.3V למעבד?

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by gilloze,

1.האם הוא הקירור הכי טוב שיש? 2.האם הוא גדול ?ויכול לניכס בקלות לכל מארז 3.האם הוא שווה יחס+תועלת+מחיר 4.והאם הקירור של הBT VX החדש הזה שיצא האם הוא יותר טוב תודה רבה גיל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6138

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  20. Started by zoloboy,

לפני כמה ימים המאורר של המארז התחיל לעשות קולות מוזרים וחזקים פתחתי את המחשב וראיתי שכל כמה דקות המאורר משנה את המהירות שלו פעם מהר פעם לאט וכשהוא נהיה איטי הוא עושה רעש מחריד למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה תודה ???

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  21. יש לי את התוכנה EVEREST Home Edition אבל אני לא מוצא ממש מפרט של כל החלקים (אפילו לא חצי מהם) שרשום טמפרטורות. מעבד, לוח, מארז ושתי הרד דיסקים (מתוך 7) ראיתי. אבל איפה כל השאר ? בכלל רציתי בעיקר לבדוק לכרטיס מסך.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  22. שלום אני צריך עזרה ממישהו שמבין ויעזור לי צעד צעד כי אני לא מבין בזה כלום ולא בא לי להרוס את המחשב e6400 + קירור ninja מעלות 35 לוח msi platinum 975x 2g ddr2 667mhz 8800gts 320mb ספק (ניראה לי ג'נרי) 420W של EZCOOL תודה לעוזרים (איסייקיו 179386904)

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by Profesor No0B,

זה מתוך everst Field Value CPU Properties CPU Type AMD Athlon 64 2800+ CPU Alias Newcastle S754 CPU Stepping DH-CG CPUID CPU Name AMD Athlon 64 Processor 2800+ CPUID Revision 00000FC0h CPU Speed CPU Clock 1808.36 MHz CPU Multiplier 9.0x CPU FSB 200.93 MHz (original: 200 MHz) Memory Bus 200.93 MHz CPU Cache L1 Code Cache 64 KB (Parity) L1 Data Cache 64 KB (ECC) L2 Cache 512 KB (On-Die, ECC, Full-Speed) Motherboard Properties Motherboard ID 12/21/2004-nForce-6A61CG0HC-00 Motherboard Name Gigabyte GA-K8NS (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Chipset Properties Motherboard Chipset nVIDIA nForce3 250, AMD Hammer Memory Timings 3-4-4-8 (CL-RCD-RP-RAS) Command Rate (CR) 2…

24. אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך במנוחה הוא די חם במנוחה הוא יושב על הסיבות ה55-60 במאמץ משהו כמו 64 אבל עם אולי זה לא הרבה כל כך אבל עם אוברקלוק זה יהיה חם ולעיניין איזה גוף קרור יכול מתאים לכרטיס הזה? חשבתי על VF900-Cu LED השאלה עם הוא מתאים באתר שלהם כתוב שהוא מתאים ל7900 הוא יתאים גם לשלי? ועוד שאלה יש משהו יותר טוב בתקציב הזה? עריכה צריך המלצה למאורר טוב בתקציב של 60/70 שקל לגוף קרור לARCTIC COOLING S1 שהמליצו לי פה עליו תודה לכל מי שעזר ולעוזרים

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  25. Started by eloya,

היי, קניתי מאוור volcano7+ והייתי מעוניין לקבל עזרה לגבי התקנתו. אני מתקין אותו על לוח gigabyte 8pe667 ultre. למאוורר יש שלושה מחברים, אחד לספק, אחד ללוח (ל cpu fan) והשלישי לאן? על יד החיבור בלוח של ה cpu fan יש לי אחד נוסף שרשום עליו pwr-fan האם הוא מתאים לכאן?? תודה מראש eloya

• 3 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים