עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6555 לא כתוב שם שכן, וגם באתר של AC לא. תודה, בז'נגלו.

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  2. אני מנסה לעשות אובר קלוק למעבד שלי , אפילו הכי קטן ולא הולך לי. אפילו להעלות את האתלון 1700 ל1800 אני לא מצליח , ישר המחשב נתקע אחרי דקה או משהו. ניסיתי להעלות מתח לזכרונות או למעבד וזה לא עוזר בכלום. וזה גם לא שהטמפרטורה עולה או משהו כזה. המחשב פשוט נתקע סתם, ניסיתי אפילו לעדכן ביוס וזה לא עזר. יש לכם רעיונות למה אני לא יכול לעשות את זה? נתוני המערכת שלי: athlon xp 1700 MSI k7t266 pro2 2100 256DDR SUMSUNG MSI TI4200 128MB וולקנו 6CU טמפטורה בזמן מנוחה : מעבד - 36 לוח -36 בזמן מאמץ מעבד - 43 לוח- 38

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  3. Started by shronxx,

אני מתכוון לרכוש את הלוח אם של ASUS ה- P5W DH DELUXE ביחד עם ה CORE 2 E6600 רציתי לדעת האם ללוח הזה יש יכולות OC טובות או שכדי לקחת לוח אחר

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  4. Started by solet,

שלום, אני מבקש את עזרתכם שתמליצו לי כיצד הכי טוב לארגן את כל הכבלים שיש לי בתוך המארז על מנת שלמאווררים שלי יהיו תוצאות אפקטיביות של קירור המארז. יש לי מלא כבלים שונים ומשונים ואני מאמין שכולם עברו את זה ואיכשהו סידרו אותם, אז בבקשה, לכל מי שיש עצה טובה אשמח לקבלה, תודה.

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by pc student,

מה יותר טוב crystal orb או vantec iceberq4 ???

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  6. Started by dddddd,

??? כי קראתי שרשמו פה לנקות עם טרמפנטין או טינר או WD ואחר כך עם האלכוהול וזה מוזר לפי מה שאמרו לי צריך רק חתיכת נייר וזהו אז רציתי לדעת מה באמת עושים ועם אפשר הוכחות

• 7 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by taotao,

יש לי שתי מאוורים אחד של ספק ישן ואחד שפרקתי ממחשב ישן אני מעוניין להתקין אותם במחשב החדש במחשב החדש יש לי כאילו יש תכפתורים במארז שמדליקים אותו מאחוריהם יש מאוורר שמכניס אויר לתוך המארז על הלוח יש מאוורר שמקרר את המעבד שמכניס לו אויר דרך תעלה רק שלו ויש תכרטיס מסך שיש לו מאוור קטן שמקרר אותו השאלה שלי זה איפה אני צריך להשים תמאווררים השניים ואיזה צריכים להוציא אווויר ואיזה להכינס? מצטער אם סיבכתי אותכם ועוד בקשה קטנה אם למישהו יש תוכנה שמראה מה המעלות של הלוח וכול העסק כדי שאחרה שאני יוסיף תמאוורים אני יעשה השוואה ביניהם תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  8. אופס רק עכשיו שמתי לב שזה לא פורום אוברקלוקינג! וואי אני ממש מצטער אם אפשר בבקשה להעביר! מצטער שלום חברים, ברצוני לרכוש את המעבד e2610 ולעשות לו OC עד 3.2-3.4GHZ עכשיו הקירור הוא : Tuniq Tower 120 הדבר היחיד בו אני מתלבט הוא לוח אם וזיכרון, לוח אם עד 730 ש"ח וזיכרון עד 650 ש"ח ---- עכשיו ראיתי הרבה כתבות OC עם הלוח P5N-E SLI שעולה 705 ש"ח וראיתי גם כתבה אחת שבה השתמשו בלוח P5B שעולה 650 ש"ח שאלה: איזה יותר טוב לקחת ואיפה יהיו תוצאות טובות יותר? ---- בקשר לזיכרון, האם זה נכון שכל זיכרון 800MHZ יגיע ל3.2 או שצריך זיכרון מיוחד, חשבתי על לקיחת: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 במחיר של 533 ש"ח או GEIL 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL5 PC6400 (KIT) שעולים 6…

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  9. מטרה של ה-OC: להגיע עם מעבד P4 2.4A FBS533 למהירות 2.7GHZ -/+. תקציב: עד 450 שקל. אני מאוד רוצה שהיה מהחנות הזאת http://www.optimasys.co.il/TohenMainF.asp?idd=5&cat=MainboardforIntel תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by Bear Cub,

איך אפשר לדעת אם צריך קירור למעבד? Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb מה לגבי המעבד הזה? *לא יודע למה אבל יש לי הרגשה ששאלתי שאלה מטופשת*... : תודה.

• 7 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by buzz man,

לכבוד חגיגת 5 שנים להיווסדות החברה SCYTHE מוציאה גרסה מנוחשת של הנינג'ה ששוקלת מעל קילו ועשויה 100 % נחושת,מחיר - 70 $ . http://www.scythe-usa.com/product/cpu/033/scnjcu1000_detail.html [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by parAzoid,

האם הלוח אם הזה טוב לOC שיחזיק 400FSB עם E6600 וTWINMOS 800MHZ [לא טויסטר, הVALUE] ועם קירור NINJA PLUS? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by eranmor,

זאת מערכת של טרמלטייק ועולה 708 שקלים... שווה? http://www.pch.co.il/docs/pd-884943059.htm

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  14. רק לאחר כמה ניסיונות חוזרים הצלחתי לשמור על ה-OC הרצוי ואיני בטוח שזה יחזור על עצמו לאחר ריסטרט נוסף. השינויים למקור נעשו כאילו מעצמם, למרות שלא נכנסתי בכלל לביוס. האם יש דרך למקם זאת סופית?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  15. היי, מה קורה? אני מעוניין לקנות את ה-Vantec Hexus Panel, ראיתי תמונות של החיבורים שלו, אני חושב שהבנתי איך לחבר, אבל אני רוצה שתסבירו לי יותר טוב איך לחבר אותו, אז תעזרו לי בבקשה. ויש לי שאלה, עם איזה תוכנה אפשר לבדוק את הטמפרטורה של המעבד? {יש לי לוח של אינטל אז אי אפשר לבדוק בביוס}. תודה מראש, מתן.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  16. אני מדבר על קירור טוב. גם אם זה יעלה 300 שקל. העיקר שיהיה אפשר לעשות OC מאוד מאוד גבוה ולעבור באופן משמעותי את X2900XT. (אנשים עם קירור סטוק עוברים את XT אפילו) ועוד שאלה. אולי עדיף לקחת 8800GTS 640MB ולעשות לו OC עם קירור מתקדם? (לי זה ניראה לא משתלם)

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by Shizel,

לפי המפרט שלי זה אפשרי ??? לא משהו גדול ועד כמה אפשרי ללא פגיעה במערכת וללא צורך בקירור סופר מתקדם?

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by st0m,

שלום ... אני רוצה להוסיף מאורר שיכניס אוויר למארז אבל שפתחתי את המחשב, הסתכלתי איזה חיבור יש למאורר של המעבד ולמאורר האחורי שלי במחשב ויש להם אותו חיבור ... אז הבעיה שלי היא שאני לא מוצא עוד חיבור שבו אני יכול לחבר עוד מאורר אז מה אני צריך לעשות ? הלוח אם שלי הוא : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1878 תעזרו לי בבקשה זה מאוד מאוד חשוב, אני פשוט חייב אבל מאוד חייב להוסיף מאורר שיכניס אוויר למארז !! תודההההההה

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by bennnn,

היי,אז כמו שכתבתי בכותרת,אני מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד שלי,אינטל פנטיום 4 3 גיגהרץ,זה פרסקוט. הלוח p4p 800 se של אסוס. הקירור- arctic colling silent 4 ultra tc אנני מאוד חדש בזה,ערכתי חיפוש לאוברקלוק לפנטיום 4 ולא ככ מצאתי.. איך מתחילים? שלבים וכ? והאם אני יכול להגיע עם מה שכתבתי ל 3.4 גיגהרץ? תודה לכולם בברכת חג שמח!

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  20. יש לי 3 מאווררים שאני רוצה לחבר למחשב אבל אני לא יודע איך. אני רוצה לחבר אותם ככה שאני אוכל להגיד למחשב שיעלה להם את המהירות או שיוריד את המהירות שלהם. אני שמעתי שצריך לחבר אותם ללוח אם. יש לי לוח אם של asus p4xpx תודה מראש ! נ.ב. תביאו לי גם תוכנה כדי שאני אבדוק את הטמפ' של המחשב שלי. עכשיו אל תגידו לי לחפש באתר כי אני לא מצאתי כלום. תביאו לי איזה לינק ישיר או שם של תוכנה תודה!!!!

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by CaRTeR,

אז ככה דבר ראשון הייתי רוצה לדעת איזה חברה מיצרת את המאוררים שרשום עליהם Tt דבר שני אני רוצה לקנות מאוור כזה ולשים אותו על המעבד שלי במקום המאוור הקטן שיש לי עכשיו אייך אני עושה את זה דבר שלישי אני רוצה להוסיף מאוררים שקופים במארז עם לדים של איזה חברה המאוררים האלה ואיפה ניתן להשיגם בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  22. Started by tom123,

מה אתם אומרים אם את ה- SP94 אז עם איזה מאוורר

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  23. Started by eran256,

תקציב עד 150 רצוי פחות ac freezer 7 pro יחזיק יציב?? תודה מראש ערן.

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  24. התקציב לא ממש משנה... אני אוצה את ההכי טוב ושהרעש לא יעלה על 30-32. יש כמה אפשרויות: SunbeamTech Core Contact Freezer * OCZ Vendetta 2 * וגם.... זה אמיתי? http://www.bit-tech.net/hardware/2008/07/06/gigabyte-g-power-2-pro-cooler-review/4 עריכה: הקירור מיועד ל-OC של Q6600.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  25. Started by matteo,

יש לי בקביעות ארטיפקטים במשחקים כרטיס מסך 6600 ג'י טי agp נמצא על 43 מנוחה מאמץ 52 הכרטיס ללא אוברקלוק מעבד על 27 מעלות דריברים של אנוידיה 81.משהו הסרתי את הדריברים לא עזר יש למישהו הצעה אחרת?

• 7 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.