אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
4:5 1:1 2:3 איזה מהם הכי מומלץ ואיך אני בדיוק משנה את היחס של הזכרונות מול המעבד?
-
- 10 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה קטנה... צבעתי את הכוננים שלי באמצעות ספריי לצבע כסף מראה, אבל אחריי יום יומיים הכוננים נראים זוועה בגלל שהם התכלכו, רציתי לדעת אם אתם מכירים פתרון לבעיה הזו תודה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד סלרון 2GHZ ( נורטווד ) ואני ממהיר אותו , הבעיה שאני יכול להעלות רק את הFSB , ומתי שאני מעלה המחשב עובד בסדר אבל אחרי שאני מפעיל מחדש המחשב משמיע BIP ארוך וזהו נאדה , אני צריך לעשות RESET שוב ואז לשנות את ההגדרות לברירת מחדל . הכפלה : 20 ( נעול ) FSB : 100 אני יכול להעלות אותו עד ל 132 . לוח : EPOX P4M222A . 2: מה זה PCI Universal ?? תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן להזמין מ TMS מחשב ולעשות לו OC המעבד הוא E6750 אני רוצה לעשות OC מ 2.6 ל2.8 GHz מספיק ודי לדעתי, ולשאלתי האם כדי לקנות OEM עם קירור חיצוני או שזה בסדר לקנות רק את הBOX [קירור במעבד] ונגיד, להוסיף קירור בעתיד ? ויש לי עוד שאלה קטנה המחשב הוא למטרת גיימינג ורציתי לדעת אם אני חייב ספק כוח ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני שוקל עכשיו לפרק את גוף הקירור ולנקות את המשחה.. רק אני צריך לדעת בדיוק איך אני עושה זאת.. הכוונה- איך אני מנקה את המשחה..? מישהו יכול להסביר לי מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אנשים אני שואל אם מישהו פה מכיר חנויות באיזר כפר-סבא רעננה או באינטרנט שמוכרים מאווררים 40ממ
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
יש לי מאוורר 80 מ"מ בקדמת המארז שזורק אוויר על ההארדיסקים וכרטיס-המסך. בכל אופן, אותו מאוורר מכוסה בלד זכוכית מאז שקניתי את המחשב. יש מצב שהסרת הלד תייעל את הקירור?
-
- 8 תגובות
- 540 צפיות
-
-
תסתכלו בתמונה המצורפת, מה לדעתכם אני צריך לעלות וכמה? אני לא מבין כ"כ באוברקלוק לכרטיסי מסך, תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי HD של WD) 20 GB) מלפני שנה וחצי אז הבעייה הי כאשר אני עושה OC לא גדול (XP 1600~XP1700) אז הוא רושם לי שיש לי בעייה בחלק מהקבצים(במסך כחול),כל פעם קובץ אחר אחרי שאני עושה איתחול אז זה מיסתדר. אבל אחרי שהמחשב כבוי הרבה זמן ואני מפעיל אותו אז הוא עושה לי את הבעיה הזו בבקשה תעזרו לי עריכה:יש לי כרגע WIN XP אבל זה גם ב 2000 קורה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה חיבור יש למאווררי generic . חיבור 3 פינים או חיבור 4 פינים ?
-
- 7 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתהיה כמו זו http://resources.vr-zone.com/Shamino/swf/35.jpg http://resources.vr-zone.com.sg/Shamino/x1900gt/29.jpg ותוכנה שמראה בדיוק כמה מעלות הכרטיס מסך
-
- 9 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
נתקלתי לפני מספר ימים בבעיה מוזרה. עשיתי למעבד שלי אוברקלוק, דרך הביוס כמובן, ל- 3GHz כשקניתי אותו ומאז המעבד על אותו אוברקלוק ללא שינויים לאחרונה כשאני מאתחל את המחשב אני רואה באתחול של הביוס שהמעבד ללא OC , ככה זה נראה : (2.40GHz(267x9 בדקתי את ההגדרות של ה-OC בביוס ולהפתעתי גיליתי שההגדרות נשארו כמו שהן , 333X9 . ביצעתי איפוס לביוס אך ללא הועיל, יש עדיין בעיה שה-OC לא מבוצע בפועל , בדקתי גם באמצעות CPU-Z וגם הוא מראה שאין OC. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, הסתכלתי עכשיו מה הטמפ' של הכ.מסך שלי וגיליתי שהיא.. 70 מעלות!! הקירור שבה עם זה בכל מקרה מעצבן אותי והוא מרעיש בטרוף! יש לי R9800XT club 3d... עבדו אלי.. לא התכוונתי לקנות של החברה הזאת.... הוא היה אמור להיות בתכנון של ATI אבל.. הכרטיס פועל ככה ללא OC.. חשבתי להחליף אותו בקירור פסיבי שקט (סוף סוף..) התקציב הוא עד 200 ש"ח. תודה
-
- 8 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי 3 מאווררים במארז, אחד של המעבד, ואחד של הכרטיס מסך פתחתי כרגע את התוכנה SPEEDFAN כדי לראות את הטמפרטורות... ופתאום אני רואה שמאוורר 2 שהוא במארז עצמו לא נראה בתוכנה. פתחתי את המארז כדי לראות שהוא בכלל עובד, הוא עובד, מכניס אוויר אבל לא רואים את הסיבובים שלו בתוכנה. (מצורפת תמונה של מה שראיתי) למה זה קורה? בדקתי חיבורים, מחובר טוב, בדקתי גם בביוס, גם שם הוא לא מראה את הסיבובים שלו... תודה על העזרה! מורן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי אנשים, אני די חדש פה.. קוראים לי עמרי, יש ברשותי 2 מחשבים, אחד "חדש" P4 2.4 - mx440 128, 256mb , 40gb קיצר, מחשב חביב שבזמנו היה מלך.. היום אני מחכה למחשב נחמד עוד חודש בעזרת השם יהיה.. intel 64bit 3Ghz with 6600GT 1024mb (512x2 at 533mhz) אבל מחירים ירדו אז אולי אני יביא כבר משהו יותר נחמד עד אז.. למרות שחבתי אולי להביא X800XL או XT בכל מקרה........... לפני קצט זמן, הרמתי מחשב ישן לחיים, את הבובן הזה שמתי בחדר שיהיה לי לאיסיקיו וכו'.. אבל אני רוצה גם משחקים בקטנה.. לא משהו כבד מדי או בכלל, גם שירוץ מהר יותר, כל דבר פה לוקח זמן (לא הרבה..) אבל שרגילים לטוב.. קשה להתרגל.. בכל מקרה, המחשב ככה סלרון מנדוקינו (celeron mendocino) ב533מגהרץ. לוח אם של מיקרו סטאר - MS-6156 ז…
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מה צריכה להיות הטמפ' של מחשב בממוצע כללי של מחשבים
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד אז בינתיים עשיתי ככה, תמונה: http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpFABqFz.jpg ובזיכרונות ככה תמונה: http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpFABqFz.jpg עכשיו ב Ruw Refresh Cycle Time , לא היה לי באפשרויות 46, המס' הכי קרוב שהיה שם ל 46 זה ב45 זה בסדר מה שעשיתי שם?... ועכשיו השאלה שלי האם זה בסדר?, ומה אני עוד צריך לעשות כדי להתחיל באוברקלוק תקין?.. תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=109 תודה[br]פורסם בתאריך: 12.05.2008 בשעה 18:59:29 אוקיי הבנתי http://www.arctic-cooling.com/downloads/installation/install_arctic_fan_pwm.pdf פטנט נחמד רק חבל שהוא עלול להיות קצת מסוכן בחיבור של 3 מאווררים-העמסת יתר על חיבור בודד
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
חשבתי לעשות OC למעבד שלי Intel Pentium D 820 2.8 כי קניתי כרטיס מסך חדש 9600GT רציתי לדעת עד כמה אני יכול להגיע בערך עם קירור סטוק של המעבד, הטמפרטורה שלו עכשיו במנוחה 46 זה המפרט שיש לי 2X512 ddr2 667 לוח אם וספק של 500W כדי לי בכלל לעשות OC? ואם אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מדריך טוב. תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
יש לי את האמפר ואת ה ווט כמובן 12V 0.18 A
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
לא מצליח יותר להעלות מבלי לקבל ארטיפקטים.וזה אחרי שיש לי את הזלמן. טפ' במאמץ לא עוברת את ה-55 מעלות,שזה שיפור מדהים מקירור הסטוק,אבל למה אני לא מצליח להעלות ללא ארטיפקט? האם יש מצב שבביוס אני משנה משהו כמו העלאת מתח או מצב טורבו?יש מצב לשנות בכלל משהו בבביוס לכ.מסך(PCX).
-
- 7 תגובות
- 539 צפיות
-
-
Tt Thunderblade 80mm 27.8 CFM - זריקת אוויר 21dBA - עוצמת הרעש Vantec ספקטרום לדים 36CFM 34dBA CoolerMaster Neon 32CFM 25dBA על הנייר אפשר להבין מהפרטים מי טוב יותר בקירור מי יותר שקט בלה בלה בלה השאלה שלי האם בתחלס אלה הפרשים ששמים לב אליהם? כל הפרטים נראים לי פה ממש על הפנים כי אני יודע שהסמארט פאן במינימום שלו זורק 21CFM ואני לא מרגיש שהוא עובד.. ממש כלום מה הייתם ממליצים? בתמונות הקולרמאסטר נראה הכי יפה עם האור הכי חזק ממש שולט אבל אי אפשר לדעת.. זה יכול להיות רק תמונות ככה.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-
-
I N T E L ® A C T I V E M O N I T O R System Information Report 04/02/2004 15:32:29 *************************************************************************** General Information *************************************************************************** Product name Intel® Desktop Board D845WN based system Board model Genuine Intel® D845WN system board OS version Windows* XP version 5.1 build 2600 OS memory 261,424 KB RAM *************************************************************************** Processor *…
-
- 7 תגובות
- 539 צפיות
-
-
זלמן 7000ALCU על מקסימום או TR SLK947U עם מאורר 32CFM (כידוע הדגם הספציפי של טרמלרייט מציג ביצועים טובים עם מאוררים חזקים ולא עם מאוררים ממוצעים.)