אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.cyberworld.co.il/product_info.php?cPath=1_43&products_id=530&osCsid=9b33203c12c6ba5f7d809a1f7653fcd6
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
תמונה מצורפת. וד"א ב CORE לפעמים הטמפ' עולה ל50 או עוברת את ה50 מה לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 566 צפיות
-
-
התחלתי OC.. הגעתי ל-BUS של 333MHZ.. הרצתי FFTS והמחשב קרס.. העלתי מתח ושוב.. מה לעשות ?? הטמפ' לא עולה על 50 (לפי CORETEMP) ולא עולה על 33 (לפי REALTEMP) עריכה : אחרי 2 דקות של FFTS הוא מראה לי שיש כשל בליבה הראשונה.. ומפסיק לאמץ אותה.. וכל השאר ממשיך כרגיל.. יש בעיה ?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות אוברקלוק דך הביוס וזה לא הצליח, ואז קראתי באינטרנט שיש תוכות שיכולות לעשות לי את זה, אז הורדתי CLOCK GEN והצלחתי לעלות ל- 2200 ניסית לעלות עוד אבל זה לא עבר את ה-2300, מה אני יכול לעשות כדי שזה יעלה עוד? דרך אגב האם התוכנה או האוברקלוק יכולים לעשות לי בעיות ב- WINDOWS?, כי אחרי שעשיתי את זה החלו לי בעיות. תודה למגיבים.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אנא חוו דעה על הקירור הזה : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=3673&item=6707892582&rd=1 ואני מנסה להבין משהו, אם אני קונה למחשב(פנטיום 4/אתלון 64 נחמד כה) כזו ערכה, אז בעצם זה מחליף את כל המאוורים במחשב חוץ מאת זה של המארז וההרדיסקים, ואז המחשב שלי יהיה שקט כמו ....כמו משהו מאוד שקט(ארגז חול? מצטער, אני לא מצליח להיות יצירתי בקשר לזה..)?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ABIT NF7 AMD 1700 TWINMOS 3200 2X256 יש מצב לתוצאות טובות? אני עכשיו על 200 מכפלה 10 1.65V פריים רץ טוב 3DMARK נתקע בCPU TEST יש הצעות ?
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי GFORCE 2 MX. אני בדקתי בRIVATUNER בCORE CLOCK זה עומד על 200 ובMEMORY זה עומד על 334 (בשניהם בלי אפשרות להזיז את החץ, לא מוגדר אוברקלוקינג) השאלה שלי זה האם אפשר להוציא עוד קצת ביצועים מהכרטיס בעזרת OC ואם כן אז לכמה להעלות בלי שהכרטיס ישרף לגמרי?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אז ככה, חיפשתי קירור טוב ושקט למעבד שלי AXP 2000+ לאחר כמה חיפושים וקריאת המלצות בפורום הזמנתי את ZALMAN CNPS7000B-ALCu עכשיו, בלוח אם שלי GIGABYTE GA-7VAX אין את ארבעת החורים המתאימים להנחת התושבות של הזלמן.. לקדוח חורים לא נראה לי אפשרות טובה כמו שאפשר לראות בתמונה של הלוח אם ולמי שמכיר את ההתקנה של הזלמן בסוקט 462, יש בכלל פתרון טוב? אני אולי ינסה להדביק את זה אבל זה ממש לא נראה לי פתרון טוב או משהו שיחזיק מעמד..
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
בינתים המליצו לי על הקירור הזה ]קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤141 האם הוא מקרר טוב? ואפשר יהיה לשים אותו על הQ6600? התקציב עד 140 ש"ח תודות לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, זה שוב אני זה שפתח לפני כמה ימים את הדיון על הסופרטאלנט, שנעלו לי :-\ בכל מקרה, אמרו לי שאין עוד מקום מובנה למאווררים, ואם אני רוצה אני יכול לקדוח אחד. יש לי דרך אגב, מאוורר נוסף עם "coolmod" בשביל החלון שאותו אני רוצה להתקין. הבעיה היא, שאין לי שמץ של מושג איך, אז מישהו יכול לתת הסבר מפורט איך לעשות את הקידוח?
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
האם שווה לעשות OC למעבד שלי ככה עד 3.2 ghz או 3.4?? ואם כן צריך להוסיף מערכת קירור למחשב?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
המערכת כתובה לי בחתימה... מה שעשיתי היה להוריד את המכפלה ל 12.5 ולהעלות את FSB ל 160...המעבד רץ באותו MHZ רק מזוהה כ 2600 (2000MHZ)... התוצאה עלתה בקרוב ל 150 נקודות ב3DMARK05... טמפ' של המעבד נעה בין 42-47 ללא קירור במארז... (סביר לא)? האם להמשיך ? (יש לי זכרונות 266 אני לא רוצה לגרום נזק...) אני גם אשמח לדעת מה עוד אפשר לעשות - האם מומלץ כרגע להעלות מתח (+VCORE) או אפילו ל AGP על מנת לשפר? אשמח לתשובה מהירה...
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום יש כרגע ברשותי את הכרטיס הזה http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=34 אני רוצה לקנות לו קירור יותר טוב ואני לא יודע איזה . חשבתי על הקירור הזה בשבילו... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1302 האם זה הקירור הכי טוב שיכול להיות לתקציב שכזה לכרטיס כמו שלי ? אם יש לכם עוד הצעות או את אותו קירור במחיר יותר זול אני אשמח. תודה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
צריך המלצה לבקר מאווררים טוב. 4 מאווררים. שיהיה נוח ויעיל. תודה
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היום קניתי צג LCD ! הלחמתי וחיברתי אותו למולקס וליצאה של המדפסת. התקנתי תוכנה (/ות!!) וזה עדיין נשאר במצב של השורה של הריבועים!!! מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
גוף קירור גרוע + מאוורר רועש מקורי של אינטל, ברצוני להחליפו . המעבד: p4 3.06 socket 478. אנא המליצו לי על גוף קירור שקט אך זול, עדיף מחנות זמינה בנתניה (אפשר קיאספי) + מחשה תרמית טובה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
למה לא מייצרים משחות טרמיות מנחושת במקום מכסף?? כאילו אני יודע שכסף יותר טוב בהולכת חום, אבל בחיית, מה זה המחירים האלה?! נחושת אחושילינג זולה בהשוואה לכסף וההבדל בהולכה לא כזה קריטי, אם זה היה המצב אז היינו רואים היטסינקים מכסף ולא מנחושת... קצת חומר למחשבה...
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מתלבט בין Zalman ZM-STG1 ל MX-2, זאת פעם ראשונה שאני מורח משחה אז השאלה היא האם עדיף ללכת על הנוחות של הזלמן?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
תגידו איפה וכמה עולה גומיות H ?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום אחים שלי מה נישמע? ראיתי קירור מיפלצתי שיעיל כמו קירור מים http://www.ninjalane.com/display.aspx?docname=pal8150&page=2 אם אני לא טועה הישווא אותו למערכות קירור מים נכון? אז זה קירור אוויר הכי חזק שיש לא?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות אובר קלוק למעבד שלי , אפילו הכי קטן ולא הולך לי. אפילו להעלות את האתלון 1700 ל1800 אני לא מצליח , ישר המחשב נתקע אחרי דקה או משהו. ניסיתי להעלות מתח לזכרונות או למעבד וזה לא עוזר בכלום. וזה גם לא שהטמפרטורה עולה או משהו כזה. המחשב פשוט נתקע סתם, ניסיתי אפילו לעדכן ביוס וזה לא עזר. יש לכם רעיונות למה אני לא יכול לעשות את זה? נתוני המערכת שלי: athlon xp 1700 MSI k7t266 pro2 2100 256DDR SUMSUNG MSI TI4200 128MB וולקנו 6CU טמפטורה בזמן מנוחה : מעבד - 36 לוח -36 בזמן מאמץ מעבד - 43 לוח- 38
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
רציתי לשאול בתוכנת האוורסט בתוך SENSOR יש MOTHERBOARD למה הכוונה? האם זה לכל הלוח? האם זה לאחד מהצ'יפסטים? מופיע אצלי 42 וכמו שהבנתי זה יותר מידי בשביל לוח של אסוס דר"א הלוח הוא P4S8X של אסוס.
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-