אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך geforce fx5500 עם 128 זיכרון 64 ביט עכשיו באובקלוק הוא מביא לי לעלות רק הזיכרון את הליבה אי אפשר לעלות(כאילו בתוכנה הוא מעלה אותה אבל שאני מפעיל תמחשב מחדש זה חוזר למהירות סטוק שלו והזיכרון נשאר באובר) אפילו במגהרץ אחד אי אפשר ככה אני רוצה לעשות לליבה אובר קטן וזה לא הולך ניסיתי בכל התוכונות האפשריות בבקשה מה עושים למי שהיתה בעיה דומה ופתר אותה בבקשה תעזרו!!!
-
- 4 תגובות
- 437 צפיות
-
-
מה עדיף לישם במארז מקדימה 2 מאווררים של 80 מכניסים ומאחורה 2 מאווררים של 80 מוציאים ובגג מאוורר 120 מוציא או 120 מקדימה מכניס 120 מקדימה מוציא ו 120 בגג מוציא מאווררים ה 120 הם המאוררים האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5822 ומאווררים ה 80 הם אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5822
-
- 15 תגובות
- 909 צפיות
-
-
נהרס לי המאורר על המעבד במחשב יש ליקירור מקורי של אינטל כמה יעלה לי מאורר חדש?
-
- 7 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל שאני משחק במחשב הטמפרטורה של המחשב עולה תוך חצי שעה והבקר חום של אינטל מתחיל לצפצץ :'( יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.70GHz כרטיס מסך nvidia g-force 4 mx440 64megabit ויש לי גם את הבקר חום של אינטל שבה ביחד עם הלוח אם intel active monitor במחשב שלי יש 4 מאוררים אחד למתה מיקדימה כוד אחד בספק אחד על המאבד ועוד אחד קטן על הכרטיס מסך אבל הוא לא עובד וזאת ניראת לי הבעיה כאן כי רק שאני משחק הוא מעלה את הטמפרטורה כשאני מפעיל אותו סתם זה הטמפרטורה שלו בדרך כלל http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/f/i/n/i/s/h/1/4/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311231419126526/200406161753182767/Untitled-1_psd_bmp.jpg אני מקווה שתעזרו לי תודה פיניש
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
תגידו מה הטמפ' הטבעית (הנכונה) של ה Q6600 עם ה Tuniq Tower 120 ??? כי ראיתי אנשים שאצלהם במנוחה זה על 40+ ... אז ככה זה צריך להיות או שזה בעיה אצלם... כי אני רוצה לקנות אותו ואני לא רוצה שיהיו בעיות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6300 עם קירור ה טוניק הידוע. המעבד במנוחה מגיע ל 54-57 מעלות ועכב זה הפסקתי את הOC (לא הגעתי רחוק מדי, 2.4-2.8 ) המשחה טרמית שנמצאת היא האורגינלית של הטוניק ואני זוכר שנתקלתי בבעיות עם המריחה שלה, היא הייתה ממש סמיכה. קיצר אני רוצא שתמליצו לי על משחה טובה, שלא תיהיה סמיכה כל כך. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי היום קירור לכרטיס המסך, את Thermalright V-1 שקיבל ביקורות טובות גם כאן באתר וגם באתרים אחרים. עכשיו נתקלתי בדילמה קטנה במהלך ההתקנה שלו וחשבתי שכדאי לשאול את המומחים כאן... אז ככה, הכרטיס שלי הוא רדיאון 9800 פרו והגוף קירור עצמו יושב עליו מצוין, הבעיה היא עם הזכרונות של הכרטיס, מי שמכיר את הגוף הזה יודע שהוא מגיע גם עם גופי קירור קטנים לזכרונות אך לא את כולם אפשר להתקין בגלל הגודל של הקירור עצמו, אז החברה צירפה מדבקות טרמיות כדי להדביק את הזכרונות הספציפיים האלו לגוף הקירור. על הכרטיס יש זכרונות משני הצדדים (4 בכל צד) כאשר את הזכרונות בצד התחתון (כלומר איפה שהמעבד) ניתן להדביק לגוף הקירור, למרות שהוא יכסה רק חצי מהזיכרון במקרה הטוב. את הזכרונות בצד העליון …
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגוף קרור הזה: ZALMAN CNPS7000B-Cu לגוף קרור הזה: ZALMAN CNPS7000B-ALCu. תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום אני djez26 העלתי פרויקט המהרה היום 27/09/05 והעורך כתב שמשהו לא בסדר ואני צריך לשלוך מחדש (זה רשום תחת הפרויקט בהערת העורך) אבל משום מה אני לא מבין המהירות של המכפלה היא 12.5 וה fsb היה 213 לכן המעבד כרגע עובד על 2672 וה bus על 427 שזה למעשה פי 2 מה fsb .המעבד הוא barton 2800+ לי נראה שהכל בסדר .... אבל מישהו אולי מוכן לעזור לי למצוא את הבעיה שהעורך הזכיר נ.ב הפרויקט שלי בפרויקטים האחרונים למי שרוצה לבדוק
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב ועשיתי לביוס CLEAR (עם סכין). הסרתי את הסכין כמובן ואיתחלתי את המחשב. הכל טוב ויפה, הביוס חזר ל-DEFAULT. שוב שיניתי את ההגדרות ושמרתי (F10). המחשב נכבה ואיתחל, אבל עם ההגדרות הרגילות. כל פעם שאני משנה משהו ושומר, הוא מכבה את עצמו, וחוזר עם ההגדרות המקוריות. עדכון: מוזר, עכשיו זה עובד. מקודם זה היה כאילו הייתה איזו בעיה עם הג'מפר, כאילו הוא מחובר כל הזמן (למרות שהלוח היה פתוח וראיתי ששום דבר לא מחבר אותו (גם את החיבור עשיתי עם סכין שאח"כ הסרתי)), ולכן כל פעם חוזר ל-DEFAULT. ועכשיו משום מה זה עובד. 1. למה זה קרה? 2. האם CLEAR CMOS מחזיר אותו לגרסא המקורית של הביוס או לגרסא שעידכנתי ב-FLASH?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך הזה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6852 ומשום מה אני לא מצליח לשלוט על המאוורר שלו לא ע"י התוכנה של ati (למרות שהורדתי מהאתר את התוכנה שמאפשרת לי לשלוט במאוורר) וכמו כן בתוכנות צד שלישי שמצאתי גם איני מצליח מחפש מוצא דחוף לעניין מישהו יודע או מוכן לעזור או נתקל באותה בעייה איך לשלוט במאוורר אני אשמח מאוד.... עזרה דחופה!!!!
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי לשנות בביוס שמדובר במעבד 2.133 במקום 1.6 והוינדוס לא עלה נתן הודעת שגיאה שקשורה לקרנל אנא הסבר איך מבצעים אוברקלוקינג ללוח זה והאם צריך לשנות משהו פיזית בלוח פרט לביוס תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קיבלתי את מפלצת ה - OC שבניתי במהלך תקופה ארוכה [ראו מפרט] ובתקופה האחרונה החלטתי שהגיע הזמן להתפרע ... אז התחלתי לחקור ולהתעניין. הייעוד שלי הוא להגיע למהירות מעבד של כ - 4GHz. בעיקרון הבנתי איך עובד העניין אך נתקלתי בכמה סימני שאלה. עכשיו אני ב - 385 [bus speed] * במכפלה 9.0 = 3,465MHz במערך 1:1, כלומר ה - FSB של הזכרונות על 385 ב - DUAL שזה 770MHz. יש לי את ה - SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4 בגוף קירור הכחול [צ'יפים D9GCT] . עכשיו המעבד על 1.450V . והזכרונות על מתח של 2.25V . והכל מוגדר בביוס לפי מדריך זה : http://iopanel.net/forum/showthread.php?t=74 אבל חסרים לי כמה נתונים או שאני…
-
- 4 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שעות לקחתי את הכריס מסך מחבר 6600 רגיל הינה הדגם שלו למי שיוכל לבדוק מיוזמתו זה יעזור מאוד כמו כן תמונות פה. הינה הדגם: Gigabyte GV-N66128DP אז הבעיה שלי היא כזאת: כאשר לקחתי ממנו את הכרטיס לבדיקות בכדי לבדוק האם כדי לי להחליף אותו ב ATI Radeon 9550 256MB אז מה שראיתי קצת לא הבנתי... וזה את זה: גוף הקירור אשר יושב עליו למי שבדק דגם או מכיר לא נוגע במלואו במעבד של כרטיס המסך, זאת אומרת רק חלק ממך קטן מהשטח נוגע בו והינה זה כך תראו את התמונה אחריי שהורדתי את גוף הקירור: http://img246.imageshack.us/img246/2095/6600regular001ih3.jpg והינה של הקירור עצמו רק חלק ממנו נגע בכלל (ככה זה בא עם הכרטיס זאת הפעם הראשונה שמישהו הוריד אותו (אני) ) http://img246.imagesh…
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
יש לי זלמן VF900, והייתי מאוד מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי לאחד כזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5978 האם הזלמן יתאים לכרטיס? (מאוד חשוב לי השקט ואני לא מוכן להתפשר על כרטיס עם מאוורר רועש...)
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי שרת INTELISTALITON Z PRO של IBM ויש לו 2 מעבדי XEON 3.4 GHZ מדגם SL7ZD ראיתי באינטרנט שהטמפרטורה המקסימלית למעבד זה היא כ 72 מעלות המחשב שלי במנוחה מראה 66-68 מעלות לכל מעבד בביוס והמאורים עובדים כמו מטורפים פול RPM מה הצעדים שנקטתי עד כה 1.החלפת משחה לשניהם ל ARTICSILVER 2.ניקוי גופי קירור מאבק 3.עדכון BIOS לוח אם לדגם אחרון אף אחד מהם לא עזר אני מפחד שהוא ישרף אני חייב לציין שהחלפתי את המשחה לפני שהפעלתי את המחשב בפעם הראשונה ולכן אינני יודע עם זה היה קודם לכן או לא. הרעש בלתי נסבל וגם הפרמטרים.... מה עושים תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אוקיי קודם כל היי אני חדש פה .... בכל מקרה לאחרונה התקנתי ATI radeon 9800 pro והוא פשוט מתחמם מאוד מהר והייתי רוצה לקנות לו קירור טוב... עכשיו חשבתי בכיוון ה thermaltake giant 2 או הקירור של זלמן Z80 או איך שקוראים לו ( נו לפחות אני יודע על מה אני מדבר...) עכשיו אני פשוט צריך שמות ומיקום ( גם יהיה נחמד) של חנויות במרכז תל אביב שמוכרות את הקירור הזה אבל רק דבר אחד בלי אתרי אינטרנט בבקשה יש לי ניסיון רע עם הזמנה מחנויות מחשב באינטרנט בתודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 387 צפיות
-
-
שלום לכולם... עשיתי אובר קלוק דרך הביוס ב 20 אחוז יותר וזה העלה לי תמעבד מ 2.60 ל- 3.120 ואני לא שינתי כלום בקשר לעברור של המעבד רק במארז והטמפרטורה של המעבד במצה רגיל היא 36 מעלות זה בסדר? ואיך אני בודק אותו במצב עבודה יש לכם תוכנות?? ויש אחריות אם נשרף משהו?
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום.. המפרט שלי הוא: p4 2000 a 256 rdram 800mhz msi 850p לפני כמה ימים ביצעתי אוברקלוק עד ל 2.4 ..הכל עבד טוב ויפה הרצתי את הפריים 15 שעות ללא שום שגיאות! בבוקר שאני מפעיל מחדש את המחשב אני שומע פיבים והמחשב לא עולה נאלצתי לאפס את הביוס.. עכשי ואני על 2.3 העלתי את המתח ב 50 ..בינתיים אין בעיות אבל אני חושב שזה יקרה שוב.. אני רוצה לדעת עד כמה אני יכול להגיע..ואיך לפתור את הבעיות.. קניתי קירור ספרק 7+..ומרחתי ארקטיק סילבר 5.. יש לי 57 מעלות כאשר הפריים רץ 15 שעות על המבחן הקשה ביותר.. בלוח אם יש לי 33 מעלות לאחר 15 שעות עבודה של הפריים במבחן הקשה ביותר.. יש לי שתי מאווררים על הדלת מכניסים אוויר...שתיים מקדימה איפה שהסידירום מכניסים אוויר אחד מקדימה למטה מאחורי הפאנל מוציא…
-
- 6 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של לידטק 6600gt במשחקים הטמפרטורה של הכרטיס היא 60 עד 66 מעלות זה טוב? עם לא מה עושים
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
אני עומד לבצע הזמנה מחר למחשב, שיעלה לא מעט. עכשיו יש לי בעיה לגבי הקירור, אני רוצה OC בין 4.5 GHZ. אני לא יודע אם להביא MUGEN 3 או לקנות CROSAIR H100. עכשיו פה יש בעיה נוספת: ל TMS יש H100, עם התחייבות שבמקרה של נזילה כתוצאה מפגם במוצר הם דואגים לכל מוצר שנפגע (אני קונה את המחשב ביחד עם הקירור), או לחילופין להביא להם קירור H100i באותו מחיר מחנות אחרת (KSP או IVORY) אבל במידה ויש נזילה זאת בעיה שלי. אני תקוע במבוי סתום ואני ממש זקוק לחוות דעת. מדובר במחשב די יקר, עם שני כרטיסי 670.
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש משהוא בספיד פאן שהוא רותח ואני לא יודע מה הוא כבר הגיע ל130 ויש עוד משהו שכל פעם עולה את לרמה של להבה ויורד חזרה לנורמאלי ואני גם לא יודע מה הוא הדבר הראשון שהגיע ל130 מסומן באדום מה הוא? והשני מסומן בכחול ועוד שאלה מה זה אומר שיש חץ כחול למטה? שזה קר? תודה רבה לעוזרים וכמה שיותר מהר אני מפחד שישרף לי הרגל מהמחשב http://img510.imageshack.us/my.php?image=sssssaq7.png
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
במארז שלי למאוורר הקידמי השואב יש תעלת אויר (חלל בין מבנה המתכת לכיסוי הקידמי של עשוי פלסטיק של המארז) המובילה לפתח בתחתית המארז, האם זו הצורה היעילה ביותר לעבודה שלו או שכדאי לבצע מודינג כלשהוא לשפר את יניקת האויר שלו ? אשמח להמלצות נוספות לגבי מאווררים (120,80) שקטים ואכותיים (עדיף מ-SKY-PC , אבל לא בהכרח) תודה
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
אחרי שמרחתי כבר את הNanotherm, אחרי שהכנסתי וסגרתי את הידית על המעבד, אני נלחם כבר חצי שעה עם ההיטסינק המטומטם הזה שייכנס. קראתי שיש לו קליפסים דפוקים, אבל עד כדי כך? מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי בדיוק איך אני יכול להדק אותו?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-