אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היי 1. אני צריך מאורר מארז בגודל 80ממ למארז שיש בו כרגע רק מאורר אחורי שמוציא אויר. חשבתי להוסיף מאורר קידמי שיכניס אויר לשם קירור הדיסק והמעבד. אבקש המלצה למאורר חזק ולא מרעיש יותר מדי 2. למחשב נוסף, מחפש המלצה למאורר קידמי שיוציא אויר 120ממ לשם קירור דיסקים - עדיף שקט 3. בבורד של המחשב הראשון, הקונקטור למאורר הנוסף נמצא בחלק האחורי, ואני רוצה להוסיף מאורר קידמי - לכן הכבל הקצר שמסופק עם מאוררים לא יגיע. איפה אפשר לקנות מאריך לכבל של מאורר? או האם ניתן לחבר את המאורר ישירות לספק? אם כן - איך? * אני יכול להזמין מחנויות בארץ או ב JAB-TECH בבקשה תספקו לינקים למוצרים המומלצים * תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, אתמול, אבא הלך לדובים והביא לי קירור חדש לכרטיס, סילנסר גירסה 3 הרכבתי את הקירור בקלות ובמהירות וישר רצתי למחשב ובדקתי יכולות אוברקלוק חדשות. תוצאות האובר קלוק הם: ליבה - 380@437 זיכרון - 340@374 הורדתי את 3די מארק 03 והרי התוצאות: 3Dmark2001SE- 18200 3Dmark03- 6590 aquamark3- 46k ;D לפני האובר קלוק היה לי בסביבות ה 5500~ ב 03 תמונות::: אז מה אומרים? זה טוב? נ.ב. בעתיד אני הולך להרכיב על הזכרונות סינקים + קירור מאולתר.
-
- 14 תגובות
- 828 צפיות
-
-
איך המוצר הזה? שווה משהו? או שעדיף את ה-SP97? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2266
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום רב. שמתי לב לעיתים, במשחקים, הטמפרטורות ב proccessor zone מגיעות ל65 בערך, דבר שגורם לתוכנת הניטור שלי לצפצף ולצאת מהמשחק, ולחכות כמה רגעים עד שהמחשב יתקרר שוב. הרכבתי מחשב חדש לפני כ6 שבועות עם מאוורר אחד בלבד , האם אני צריך עוד מאוורר כדי לפתור את הבעיה? או האם 65 מעלות זה נורמלי לסוג חומרה הזה? תודה. רצ"ב מפרט המחשב: proccessor: Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX mother board: Asus P4P800 Deluxe Intel 876PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) memory : 2X DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory HD: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD video card: ATI Radeon 9800 PRO (380/680…
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
שיהיה במחיר סביר ובעל ביצועים טובים אני מצכנן לו אוברקלוק קטן...
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 XP של חברת SAPPHIRE. בקרוב מאוד (בחודש הזה) אני קונה את ה- Arctic Cooler שבטח רובכם הגדול כאן מכיר... אז אני צריך קצת מידע על ה- Arctic Cooler למי שכבר יש וכמה מעלות הוא פחות או יותר מוריד... ויש לי גם קצת שאלות למשל: כמה 'הרץ' (Hrz) אני צריך להעלות (בערך) כל פעם שאני מעלה ל- Memory או ל- Core? ואם כבר העלתי את הנושא אז מה בעצם תיהיה ההשפעה של להעלות ל- Memory ומה ל- Core? טוב אני לא זוכר כרגע עוד שאלות שיש לי אבל מי שיוכל להרחיב קצת בנושא זה יעזור לי מאוד... אלף ו- 1 תודות למי שיענה לי בקפדנות על השאלות שלי!! ;D 8)
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
?? אצלי לאחר שעה עבודה מגיע ל30-31 מעלות. אני יעדכן לכמה זה מגיע לאחר יותר שעות.
-
- 9 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3 ג'יגה הרץ פרסכוט 1מגה של אינטל ............... אני חדש בנושא האוברקלוק וראיתי שבמדריכים יש רק מדריך לאוברקלוק של הכרטיס מסך....... המהירות באס שלו היא 199.5 והFSB 800 איך עושים את זה ? אצלי זה דרך הביוס ............ בדקתי! לאיזה מהירות כדאי לי להעלות את הבאס ,כי נראה לי שזה הדבר שמעלים כשעושים אובקלוק????.. ואיך אני יכול לקרר את מקלות הזכרונות...............? המפרט שלי הוא :מעבד: 3 ג'יגה הרץ פרסכוט 1מגה של אינטל ............... לוח אם :ASUS P4P800S SE זיכרון:KINGSTON DDR PC 3200 400 MHZ X1 כרטיס מסך: FX 5200 ASUS 128 MB 120 BIT דיסק קשיח: GB120 MAXTOR -SATA
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מה הולך אם הטוואר זה טוב או לא...זה נראה כאילו מכה קטנה למחשב והמעבד מתפרק לשתיים...........
-
- 14 תגובות
- 763 צפיות
-
-
חברה שאלה ? יש לי gigabyte k7 triton (לוח אם) האם הדבר הזה עמיד ל oc
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני מצטער אם הנושא לא מתאים (שם או לפורום) אבל זה נראה לי המקום הנכון אז ככה, הבעיה שלי כפי שרשמתי היא טמפ' גבוהות מאוד ללוח המפרט שלי: Abit KD7A צ'יפסט VIA KT400 טמפ' בין 40-50 מעלות תלוי במהירות המעבד AMD AXP 1800 (כרגע בDC ל1500 בגלל הטמפ' לוח) יושב על 38-39 מנוחה ו42-45 עבודה Gyro 400w PSU + Codegen 300w PSU ה300 וואט רק בשביל המאוררים Gainward Geforce FX5200 TASK 9980L + 6x80mm Fans Asus 50x Ricoh 8x הבעיה הרצינית היא שברגע שאני מגיע לטמפ' 45 מעלות (לא משנה איך האפשרות של הטמפ' בביוס מוגדרות) הוא מפסיק לעבוד שימנתי וניקיתי את כל המאוררים (לפי המדריך) ללא הועיל :-[ מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי להוריד רכיבים בשביל לייצב את הספק (11.86) בערך ה12+ בשביל שיתחמם פחות ולא …
-
- 10 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מעוניין בחוות דעת בקשר לשני גופי קירור(לאינטל ואמד), כמה הם שווים והאם הם טובים? COOLER MASTER AERO 4 LITE למעבדי אינטל COOLER MASTER ALPS HHC-L61 למעבדי AMD הם טובים(אמרו לי שהם שווים בערך 150 שקל) או שעדיף לקבל כסף במקומם?
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
המעבד שלי זה 2.6 800 P4 והלוח זה ASUS P4P 800 DELUX
-
- 9 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.4C עם היטסינק מקורי. אני לא באוברקלוק. מארז COMPUCASE 6A19 עם שני מאווררים ג'נריים 120 MM מקדימה ומאחורה. אני חושב שהמעבד מתחמם יותר מידי, במיוחד עכשיו בקיץ: מצב מנוחה - 42C עומס - 55C אני רוצה להוריד את הטמפרטורות למשהו נורמלי ושתהיה לי האופציה לאוברקלוק קטן בעתיד. האם קניית משחה תרמית תספיק בשלב זה? איזה קונים? מאיפה? יש דרך זולה לפתרון?
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הייתי מעוניין לקנות קירור למעבד הנ"ל מה אתם מצעיים (לא קירור מים ולא חנקן) תקציב ~500
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
טוב אחרי היום הבעע הזה לא מספיק חם גם מספר מאווררים הפסיקו לעבוד :-X ניגש ישר לנקודה... חשבתי וקראתי ביקורות רבות והגעתי למסקנה שהכי משתללם והכי טוב לקנות את המוצרים הללו.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5071 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_935&products_id=2580 מה אתם אומרים ?? ד"א זה ממש מצחיק לדעת אחרי התקציב שהתחלקתי עם ההורים שלי נשאר עוד 250 ש"ח ובדיוק עכשיו זה מה שאני צריך ;D בבקשה תענו מהר זה דיי דחוף כפי שאתם מבינים..
-
- 21 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 אני חושב שהוא סלרון, זה לא חשוב, אני מחפש מה לעשות כדי להשתיק אותו, הוא די רועש, אני חושב שהמאוורר של הספק זה הדבר שעושה את הכי הרבה רעש, רציתי המלצה לאיזה סוג וגודל מאוורר אני יכול לקנות כדי שהמחשב יהיה שקט.... ואם אפשר בכלל להחליף את המאוורר של הספק?, ואם אני צריך גם להחליף את המאוורר של המעבד?
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני קניתי לפני חודש מחשב חדש שכולל AMD2500 I וכרטיס מסך רדאון 9800 פרן של ספיר המארז הוא מידי טאור עכשיו אין לי שום מאורר על המארז והאוויר במארז מתחמם מאוד וכך גם הכרטיס מסך והשאלה שלי היא איזה קרור כדי לי לקנות למארז(יש לי מקום ל3 מאווררים שתיים מאחור אחד מקדימה) אז עם אתם יכולים לתת לי 1)המלצה למאוורר למארז או לכמה מאווררים שקטים חשוב שיהיו שקטים בתקציב של כ-150 שקל סה"כ והאם מאוורר זה יוריד גם את טמפרטורת כרטיס המסך 2)תוכנה אמינה לבדוק טמפרטורה של כרטיס מסך ומעבד דרך הווינדוס נ.ב חשבתי על הקרור הזהhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633&products_id=4422
-
- 6 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שהספק יתן זרמים יציבים. עד 400 ש"ח. שגם יהיה יפה. תודה. עריכה:------------------ עדיף עם חלון!! אם תסבירו לי מה זה מידי/טאוור אני יוכל להגיד לכם אם זה חשוב לי.אז תסבירו לי בבקשה. ה-400 ש"ח הם כוללים ספק ומארז.
-
- 1 תגובה
- 421 צפיות
-
-
אז או קי היום בערך לפני שעה המחשב הגיעה לטמפ מגוחכות החלטתי למרוח שוב תמשחה הטרמית אז אני מוציא תמעבד,וסתם עשיתי את זה לאט פתאום אני שם לב שיש בתחתית של הגוף קירור מין שקע כזה-ראה תמונה ואז אני קולט ששמתי את התופסנים הפוך והגוך קירור בכלל הפוך אז הפכחתי אותו אז הטמפ החדשות הן idle 43 work-48-49 אבל החדר חם מאוד וגם אין ממש זרימת אוויר נכונה( הדלת פתוחה-בגלל הטפמ' הקודומות) עכשיו אני מאמין שאני יכול להוריד לפחות 4 מעלות יאי! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום.. לא מזמן קיבלתי את המאורר ומטען לסוללות... ומשחה טרמית למעבד... ועשיתי אוברקלוק קטנטן... פרטים Barton 2500+ Nf7SL 768Ddr400 on cpu Tornado 80mm 85 cfm ובנתיים עליתי ל11.5 ו174.. שזה אומר 2017 למעבד... וככה במאמץ : במעבד:45 ובלוח 26 בלי מאמץ מעבד 39 ולוח 22 אחרי 20 דקות בטוסט זה הגיע ל45 מעלות וזה לא עולה משם פשוט.. אחרי שעה ו20 דקות הפסקתי... ונשאר ככה בדיוק.... שיא החום עכשיו דווקא 2 צהריים... בלי מזגן.. זה די מכובד .. לא?.. מה שאני בעצם רוצה להתייעץ ולשאול ... האם זה בסדר... והאם כדאי לי לעשות משהו יותר קיצוני... תודה... צ'יקו
-
- 5 תגובות
- 462 צפיות
-
-
ככה היום עשיתי עדכון לBIOS אחרי כמה בעיות שהיו בדרך הוא עבר את זה בהצלחה והחזרתי את הOC שעשיתי מזמן.. אחרי בערך שעה המחשב התחיל לצפצף ובדקתי את הטמפ והיא הייתה 69~68 משהו שלא היה לי לפניכן.. עכשיו מדובר על AMD 2500 @ 2.2GHZ לוח אם של ABIT NF7S משום מה עלתה לי הטמפ כיביתי את המחשב ושמתי מולו את המאוורר שלי בחדר אחרי כזה דקות הדלקתי והטפמ ידרה ל51 ~50 שזה דיי טוב וסביר השאלה שלי אם כדאי לי להשקיע כסף ולקנות קירור יותר טוב (לא קירור מים ו"מקרר" וכאלה דברים) יותר חשבתי בכיוון של מאורר יותר טוב מהמקורי אז איזה כדאי לי הפרמטרים הם : שקט ומקרר כמו שצריך אבל ממש חשוב שהוא שקט ושלא ישגע לי תשכל כמו איזה מקרר והאםפ בכלל כדאי ליי לקנות אחד כזה כי עליתי על זה שהמעבד …
-
- 8 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי רכשתי לא מזמן iceberq4 pro blue led וכתוב בזיגזג שהוא מתאים ל fx5600 ואני באתי עכשיו להרכיב אותו והוא ממש ענק ליד הכרטיס ובכלל לא מתאים! אני מנסה פה "קומבינות" הוא ממש ענק (!!!!!!) ואני לא יודע איך לחבר אותו. אם למישהו יש רעיון, אז בבקשה לעזור, אני צריך עזרה עד מחר (כי מחר אני בזיגזג שוב) תודה מראש install
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-