אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם מעבד 2600 MOBILE עשיתי לו OC ל 2700MHZ !!! והוא יציב והכל סבבה אבל הוא ממש ממש לא מהיר גם לא במהירויות האלו בווינדוס למשל הוא עובד ממש מהר אבל ברגע שזה מגיע לתלת ממד כמו מישחקים כבדים או למשל בדיקות 3DMARK וכאלה הוא ממש עייף !! קיבלתי איתו 17,000 עם 1G זיכרון (GEIL) ו 9800XT ולאומת זאת קיבלתי 23,500 עם ה 3200+ עם OC ל 2500 MHZ שניהם היו על אותו FSB ה 3200 היה על 11*225 וה MOBILE היה 225*12 מישהו יודע אוליי למה הביצועים העלובים ???
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
לפני שלושה ימים סוף סוף רכשתי את המפלצת . אני מאד מרוצה מהביצועים וזה הבדל אדיר מה fx5200 שהיה קודם . בכל מקרה היום שיחקתי איזה שעה ורציתי לראות כמה הכרטיס מתחמם . נגעתי בסינק האחורי והקדמי והם היו מאד מאד חמים. לא מספיק חמים בשביל לגרום לי להזיז את היד אבל כן כאב לי להשאיר אותה שם ...(כן אני יודע שזה נשמע מטופש וזה לא מדד) בכל מקרה חשבתי להחליף קרור אז רציתי להתייעץ מה דעתכם ? האם כדאי לרכוז את ה vga silencer? זה יעשה הבדל משמעותי? במידה וכן האם אני צריך היט סינקים לזיכרון? אם כן איזה או האם יש לכם המלצות מג'ב טק (בלבד) כי אני עושה את ההזמנה משם. תודה רבה רבה דניאל
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכל הבחינות: מבחינת מחיר (למרות שיש הבדל במחיר!!!) מבחינת יעילות באוברקלוקיניג מבחינת קירור אשמח לקבל את חוות דעתכם!!! בכר
-
- 5 תגובות
- 499 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש אתמול,הוא הורכב בחברה,חיברתי אליו כולה הארד דיסק..הפעלתי אותו והמעלות עמדו על 65 - 70 שזה מטורף משום שאני רגיל למעבד פנטיום 1.5 שלי שעובד על 40-45 מעלות...בכל מקרה,הלוח עובד על 38-40 מעלות..האם זה נורמאלי? זה בלי אוברקלוק בלי כלום..עוד דבר האם ה12V שעובד על 11.795 V זה גם נורמאלי? AMD 2.5 BARTON SAPPHIRE 9600XT 256X2 מאוור על המעבד,מאוורר על הכ.מסך + 2 מאוורים שמוציאים אוויר,אחד מאחורה ,אחד מהצד המאוורר של המעבד עובד על 4326 RPM ומשמיע רעש די חזק שאני לא רגיל אליו מהפנטיום...
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה אני חושב להזמין ביום שני הקרוב את המאוורר הזה ....: http://www.pch.co.il/docs/pd2122661159.htm מקווה לעוד הצעות עד (גג) 170 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מכמה בחינות: צבחינת מחיר וכדאיות??? מבחינת קירור יעילות ?? מבחינת אוברקלוקינג?? אשמח לקבל את חוות דעתכם ואת עצותיכם בכר
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: p4 2.6 abit ic7 geil LL pc 3500 SP94 with enemax 92 fan וספק ANTEC TRUE POWER 4300W תקנו אותי אם אני טועהץ ל2.6 יש רק סטפינג 1 לא? אני לא יכול לעבור את ה3.3 ואני רואה אנשים אחרים אם קירור אוויר פחות טוב משלי עוברים את ה3.6 אם מתח נמוך וקירור פחות טוב משלי. מישהו יכול לעזור לי להמשיך בOC?
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על קירור למעבד AMD A64 מהאתר KSP (תשתדלו כמה שיותר זול וכמה שיותר טוב)!!
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
חבר שלי הכניס "בטעות" אצבע למאוורר בפאנל , כי יש שם גריל של ביוזהרד והוא פתוח כזה , אז הוא עצר אותו קצת , זה יכול לגרום נזק כלשהוא? וזה לא קרה רק לו , משום מה האצבעות של כולם "נשאבות" לשם... :(ילדים מטומטמים) אם זה יכול לגרום נזק אני מתכוון לגדר את איזור המחשב שלי... אז מה אתם אומרים? ואל תגידו לי למצוא חברים חדשים שלא מכניסים ידיים למאוורר...אני עובד על זה ;D נ.ב - את האמת לא הייתי בטוח איפה לפתוח את התראד , אז אם צריך להעביר , תעבירו.
-
- 11 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכם! תראו אני בדילמה יש לי מאוור למעבד termaltek וגם מאוור מארז של אותו החברה והמחשב שלי יושב על 39 מעלות ואני רוצה להוריד אותו עוד יותר אני לא ידוע איך עושים את זה כול החוטים שלי בתוך המחשב עוברים בתוך תעלות מיוחדות ויש מלא מקום בתוך המחשב אני לא מבין למה הוא כזה חם מה אני עושה אני מאוד ישמח אם תעזרו לי ??? :-X
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באיזה צורה להדביק אותם? וגם מה להביא לגשר הצפוני של ה NF7? איזה סינק להביא לו עם מאורר או משהו ותגיד מה יכולה להיות הבעיה ללא דואל המחשב יציב ב230 ועם דואל כבר לא יכול להיות שזה מקרי או בגלל החום
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
COOLER FOXCONN FOR K8 AMD ATHLON 64 יש אותה באתר www.zenit.co.il נו מה אתם אומרים עליה? שווה?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
קודם כל אני מתנצל מראש עם הנושא הזה רמוס , אני חדש פה וניסיתי למצוא תשובות חד-משמעיות אך לא צלחתי . אני מבקש בבקשה בלי תגובות זועמות או משהו בסגנון! אנני מבין דבר כמעט באוור קלוק חוץ מניסיון יחיד על מעבד שלא מתאים .. (AMD XP 2200) שכנראה לי עבד יפה ולכן גרם לחוסר יציבות במעבד. מאחר ואני רוצה לשדרג מעבד , עומדות לפני כמה אופציות... או לקנות מעבד חדש ... AMD XP 2800\2600 או לקנות AMD XP 2500 BARTON ולעשות לו אוור קלוק.. עכשיו לשאלה ... מממ האם OVERCLOCK ל2500 הוא "בטוח" בטווחים של עד 2800 \ 3000 או שפשוט כדאי לי לקנות אחד מהמעבדים האלה וזהו.. פשוט יש הבדל משמעותי במחיר של 300-400 שקל.. וחבל סתם לזרוק כסף... האם מעבד 2500 יאריך חיים כמו מעבד AMD 3000\2800 באוורקלוק ?…
-
- 16 תגובות
- 928 צפיות
-
-
איזה מאוררים הכי טובים של 120MM 150 שקל! המאורר של המעבד כולרמסטר זה מאורר מצוין? זה מאורר ל AMD 2500
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתם רציתי לראות איך זה לעשות OC, אז העליתי את ה-FSB ל-172 במקום 166 למעבד AMD AXP 2500. ראיתי איך זה ואז החזרתי את מהירות ה-FSB כפי שהיא הייתה מקודם. עכשיו, בוא נגיד שבעוד חודשיים ייהרס לי המעבד, בחנות יכולים לגלות שעשיתי OC (אפילו אם אחד קטן שהשארתי אותו למשך שלוש דקות) ואז לבטל לי את האחריות על המעבד?
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואני מתנצל על חוסר הידע שלי ברכיבים ברצוני לדעת היכן אני יכול להשיג תוכנה שאמרת לי את רמת הטמפרטורה במעבד לוח אם או ספק הכח ומהי הטמפרטורה הנורמלית שאני אדע אם אני צריך קירור תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/35drivebay/a1873.htm האם זה שווה קניה? אם למישהו יש את זה שיתן ביקורת קצרה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ולמה לפי הביוס הטמפ' שלי גבוהה בכ-10 מעלות מהטמפ' של ה-CPU (ולא של ה-CPU DIODE)?
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P4C800-E Deluxe באותה כרטיסיה של האוברקלוקינג בביוס יש לי עוד אפשרות שנקראת Performance Mode כרגע היא עומדת על Auto אבל יש לי אפשרות גם ל Standard וגם ל Turbo השאלה שלי היא מזה הטורבו הזה ובמה זה ישפר לי את הביצועים
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
??? אם אני רוצה לשים קירור למעבד או לכרטיס מסך אז אני צריך להחליף את הקירור שקיבלתי עםם כאשר קניתי אותם או שאני שם את הקירור החדש בנוסף לזה שקיבלתי עמם?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום יש לי אינטל סלרון 1.7 צילמתי השבוע את הגוף קירור ואת המאוורר שיושב עליו שבא עם המחשב (לא קניתי אותו בנפרד).... עכשיו השאלות שיש לי הם: 1. האם הגוף קירור טוב? או מעפן? 2. כפי שתראו בתמונות המאוורר שיושב עליו קטן מאוד אז האם לא כדאי לי לשים עליו מאוורר 120 מ"מ ? (אין לי בעיות של חום במעבד פשוט יש לי מאווררים ספרים - וגם אני לא רוצה לקנות מאוורר למעבד ב 180 שקל כי בכל מקרה עוד חודשיים אני קונה מחשב חדש.. ). 3. כפי שתראו בתמונות הגוף קירור והמאוורר מוחזק ע"י בית כזה שחור מפלסטיק שמחזיק הכל, עכשיו אם אני רוצה לשים על הגוף קירור מאוורר 120 מ"מ אז איך אני אתפוס את שניהם ביחד צמודים למעבד? זה לא יכנס בתוך התופסן שקיים עכשיו (תמונות מצורפות). תודה מראש... נ.ב אני רק…
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
Hynix ידועה כחברת זכרונות Value , אך עם הצ'יפים הבאים (HY5DU56822BT-D43) הגלגל היתהפך. חברות High-End לא מעטות משתמשים בשבבים הללו לזכרונות הPC4000 שלהם. יש לציין שזכרונות אלו אמורים לעבוד ב400Mhz ובתזמונים של 3-3-3 האם PCB מקורי של Hynix PC3200 יכול להגיע לאותם תוצאות של זכרונות יקרים יותר? התשובה היא כן. הגעתי ל250-255Mhz ללא תוספת מתח, כלומר המתח עמד על 2.6V והיתייצב על 255Mhz ,כאשר המהירות הועלתה מעל ל258Mhz היו בעיות של חומרה כמו ירידת רמת הצבעים ל16 צבעים ולרזולוציה של 640X480 ומכאן המגבלות של הצ'יפסט שלא עמד בתדר וכל המערכת "הישתגעה". AGP על 99Mhz ו PCI על 50Mhz (יציב ללא בעיות) מהירות הAGP הועלתה משום שהורגש שיפור בביצועיי הגראפיקה במשחקים, מהירות הPCI עלתה ב…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רק טיפ קטן שלא ראיתי פה עד עכשיו אולי אני טועה אבל בכל מקרה.... כאשר מחליפים גוף קירור ומורחים משחה או פשוט מורידים את הגוף ומחזירים יקח זמן עד שהמשחה תגיע שוב לאפקטיביות המקסימלית שלה. אני יודע שלמשחות טובות זה מינימום 200 שעות עד שהתוצאות הן מירביות ואני מאמין שככל שהמשחה פשוטה יותר הזמן "התאקלמות" שלה הוא יותר ארוך.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-