עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Satlan,

סאפ רציתי לדעת איך אפשר להמהיר את הכרטיס NVIDIA שלי, ואם כן עד כמה :ם בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  2. יש לי P4 2.8, ולוח אם ABIT IC7-G על שניהם קירור מקורי שמרעיש המון אני רוצה שקט מוחלט אם אפשר ואם לא הכי קרוב לזה, מה לקנות? תודה.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by appel_100,

פשוט ראיתי את זה מסתובב בפורומים אחרים באנגלית ופה לא מצאתי http://www.nvidia.com/docs/CP/45121/nforce_680i_sli_overclocking.pdf מקריאה ראשונית נראה מאוד מעניין לכל מי שמתחיל בOC בכלל עם הסברים מפורטים על כל פונקציה בביוס ובמיוחד לבעלי לוח אם עם הצ'יפסט הזה תהנו

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  4. Started by Antigo,

אז ככה המפרט שלי: C2D e6300 Gigabyte 965p DS3 @F10 G.Skill 2*1GB 4-4-4-12 (pk) qqqqq tuniq tower Enermax liberty 500Watt אז ככה עם התיזמון של הזכרונות של 5-5-5-15 , 1.45V מתח על המעבד , 0.4V+ על הזכרונות ו- MCH VOLTAGE CONTROL + 0.2V אז עם ההגדרות הללו הגעתי רק ל-470 אני אני חושב שאפשר ללכת עוד קצת - הבעיה היא שאם אני עובר את 470 המחשב פשוט קופאה תוך כדי הPRIME95 למראות שהוא מצליח לעלות (ד"א עם 470 הטמפ המקסימלית שבTORTURE TEST השני מלמעלה - הטסט הכי כבד - היא 58-59 לפי TAT ) - עכשיו אם אני מנסה לשנות את התיזמונים של הזכרונות אז אני מקבל שגיאות ב-PRIME95 ) אז יש לי שאלה - איך אפשר להגיע יותר רחוק, למה בכלל משנים את התיזמונים של הRAM ואיך צריך לשנות אותם נכון (באיזה ס…

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  5. Started by UNDERDOG,

תגידו זוכרים היה מזמן תחרות שאירגנה חברה לקירור מעבדים מי יעשה אוברקלוק הכי גבוהה אם הקירור שלה אז רציתי לדעת אם למישהו יש קישור לתוצאות מי ניצח כל מידע על זה?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  6. Started by ras81,

יש לי מעבד AMD 64 3000 ולוח אם + EPOX 8KDA האם המעבד חם מידי, יש להדגיש כי אני לא הפעלתי משהו מיוחד רק גלישה באינטרנט . (הטמפ' נעה בין 44-48 מעלות) 8/12/2004 12:01:08 AM - System FAN:1506, CPU FAN:3068, Power FAN:2766, System Temp:30, CPU Temp:48, VCORE:1552, VAGP:1504, Chipset(V):1616, +5V:5049, VDIMM:2720, BATT:3120, 5VSB:5076, 1092261668

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  7. שלום לכולם !!! אני מנסה להגיע ל250 באס. כרגע אני עומד על 240 שזה 2880MHZ (משהוא כזה)......... הזכרונות ביחס של 1:1 עם המעבד וזה אומר שהם על 440MHZ עם תזמונים של 3-4-4-8 ב2.65V איך אני יכול לדעת אם הזכרונות מתחממים יותר מידי ? ב250 באס על כמה היחס והתזמונים שלהם צריכים להיות ? והאם זה נורמלי שהמעבד במאמץ מגיע ל52 מעלות אבל יורד מהר חזרה ל43-45 ? אההה ועוד משהו קטן איך אני יכול לדעת אם המעבד מסוג C (שזה הסוג הטוב לפי מה שהבנתי)

• 6 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by HitmanW,

מה נשמע כולם? הכל בסדר? יופי עכשיו ככה, סתקלו קודם על המפרט שלי, עכשיו לאחר שהסתקלתם הנה מספר שאלות: אני רוצה לעשות OVERCLOCK למעבד ולזכרון.(כי עם כרטיס המסך שלי אין ממש מה לעשות) 1. ללוח האם שלי יש אופצייה בBIOS להפעיל AI Overclocking, מה זה? 2. האם יש מספר רמות של אוברקלוק? נגיד אובקלוק שבשבילו אני לא אצתרך לקנות קירור יותר טוב ולקנות ספק חזק יותר. 3. האם בכלל יצא לי משו מלעשות אובקלוק למפרט שיש לי כרגע? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by SויSה,

שלום.. המפרט שלי הוא: p4 2000 a 256 rdram 800mhz msi 850p לפני כמה ימים ביצעתי אוברקלוק עד ל 2.4 ..הכל עבד טוב ויפה הרצתי את הפריים 15 שעות ללא שום שגיאות! בבוקר שאני מפעיל מחדש את המחשב אני שומע פיבים והמחשב לא עולה נאלצתי לאפס את הביוס.. עכשי ואני על 2.3 העלתי את המתח ב 50 ..בינתיים אין בעיות אבל אני חושב שזה יקרה שוב.. אני רוצה לדעת עד כמה אני יכול להגיע..ואיך לפתור את הבעיות.. קניתי קירור ספרק 7+..ומרחתי ארקטיק סילבר 5.. יש לי 57 מעלות כאשר הפריים רץ 15 שעות על המבחן הקשה ביותר.. בלוח אם יש לי 33 מעלות לאחר 15 שעות עבודה של הפריים במבחן הקשה ביותר.. יש לי שתי מאווררים על הדלת מכניסים אוויר...שתיים מקדימה איפה שהסידירום מכניסים אוויר אחד מקדימה למטה מאחורי הפאנל מוציא…

• 6 תגובות
    • 541 צפיות
  10. חח כן בזמן האחרון אני מציק הרבה בפורום הזה השאלה שלי בקשר לזיכרון הבא OCZ DDR2 PC2-6400 Vista Upgrade 2GB Module/4GB Kit http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_2gb_module_4gb_kit האם הוא יותר טוב משאר הזכרונות כמו eil 4GB Kit DDR2 800Mhz Black Dragon CL5 G.Skill 4GB Kit DDR2 800Mhz F2-6400CL5-4GBPQ עבור P5Q Q6600 תודה ויום טוב (לילה)

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  11. שלום, אם אני אוסיף קירור לזכרונות של הכרטיס מסך הטמפ' תרד??? יש לי כרטיס מסך 6800 AGP, במאמץ הוא מגיע ל 70 מעלות חשבתי להוסיף גופי קירור לזכרונות, יש לי כמה כאלה איך אני מדביק אותם?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  12. Started by sheffer22,

קניתי עכשיו מחשב חדש אז אני שוקל לעשות oc ‎‏ אבל אין לי מושג בזה אז אם משהו יכול להפנות אותי לאתר בו מלמדים

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  13. אובר קלוק - פנטיום 3 733 - 866 קטן בשביל ההתחלה טמפ' מעבד Idle - 28 לאחר שעה מאמץ ב Prime 95 קיבלתי 39 מעלות המעלות הם לפי HardCano כך שהם 99 מדויקות אז איך ? המעלות ? טובות ?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by motorishta,

קניתי מארז חדש http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6079 קיבלתי איתו 3 מאוררים אבל הם עושים טובה שהם מסתובבים בכלל... השאלה שלי היא אם אני קונה בקר למהירות של המאוררים יש מצב שככה הם יעבדו יותר טוב? או שזה לא משנה כי המאוררים מנצלים כבר ככה וככה את מקסימום חשמל...

• 7 תגובות
    • 541 צפיות
  15. עריכה: טעות בפורום. עכשיו כנראה העבירו את זה. אפשר לנעול את הדיון הספציפי הזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  16. Started by Fungus Funk,

מעבד: Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box קירור למעבד: ZALMAN CNP... / BigTyphoon לוח אם: החדשים שיצאו בקרוב... זכרון: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 5-5-5-15 דיסק קשיח: WD3200KS Western Digital 320GB X2 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W כרטיס מסך: Sapphire Radeon X1800GTO2 512M מארז: HTPC 100BA & HTPC 100SA V2 מסך: LCD 19 inch - LG L1970HR+ DVI 2MS צורב: DVDRW BLACK LG 4167B/H10A OEM DVD-RAM זאת המערכת שאני מתכנן לקנות. #המחשב מיועד ל - HTPC, זה אומר שהוא צריך להיות שקט בטירוף! ולכן חובה שהקירור יעמוד בקריטריונים. - הבנתי שבמארז שאני לוקח הקירור לא משו http://www.nmediapc.com/htpc100.htm וזה חשוב לי...לכן אני רוצה הצעות לקירור חזק וטוב שיתאים למפ…

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  17. Started by p0p,

אהלן, זוכרים ששאלתי לפני כמה ימים על אוברקלוקינג לכרטיס מסך גיפורס 2? אז בהתאם להמלצתכם, רציתי לקנות בהתחלה מאוורר שיתאים לגיפורס שלי (אמרתם מאוורר של מחשב ישן 486 יספיק), מצאתי את המאוורר הקטן והפלסטיק הפשוט הזה בחנות ועמדתי לקנות אותו עד שהמוכר בא והציע לי משהו יותר טוב, מאוורר מיוחד לכרטיסי מסך, אני מצרף לכם תמונה דומה מאוד של מה שקניתי. לציין שהמאוורר מגיע עם משהו שנראה כמו גוף קירור מובנה (בצבע כתום) והחיבור לכרטיס נעשה באמצעות מדבקה (מדביקים את המאוורר למעבד של הכרטיס עם מדבקה דו כיוונית). השאלה שלי היא: האם להסיר את גוף הקירור המקורי של הכרטיס מסך שלי (שאגב נראה לי שהוא מחובר עם מדבקה) ולשים את המאוורר או שאני אעשה כהמלצת המוכר ואשים את המאוורר מעל גוף קירור…

• 7 תגובות
    • 541 צפיות
  18. Started by kobibo,

מצטער על הבורות אבל מס' שאלות לגבי האצת ה AMD 3200 שלי. ראיתי בביוס שהוא נמצא על מהירות 2000MHZ ע"י מכפלה של 200X10 רציתי לדעת מהם שני הפרמטרים האלו ? וכדי שאוכל קצת להעלות את המהירות שלו מה כדי לי לעלות או להוריד ?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  19. כן אני מודה שזו הייתה אחת הבחירות הגרועות ביותר שעשיתי כי הרעש אכן העיק מאז קנייתו (בשלהי 2004). בכל מקרה האם לדעתכם יהיה שיפור ניכר אם אני אבצע לו אובר קלוק ל 3200 או ליותר מזה(האם אפשר בכלל יותר?) ? איזה קירור מומלץ? המטרה שלי : האצת מהירות העיבוד של חישובים מבלי סיכון המערכת בשריפה, לא זקוק לאוברקלוק של הכרטיס מסך! מפרט מלא: לוח p4p800 e deluxe זיכרון 2 ג'יגה. מעבד 2.8 האם השיפור במהירות העיבוד שאפשר להשיג באמצעות ההשקעה הכספית והסיכון (קיים כזה הרי...) שווה לדעתכם? בתודה מראש לבעלי הניסיון בתחום!!

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  20. Started by RawSteel,

היי, המאוורר הזה מאוד מאודדד מרעיש ואני לא יודע איך אני יכול להאט אותו שלא רעיש ככה. יש בכלל דרך? ואם כן, אז מהי? תודה רבה לכולם וחג שמח

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  21. בוקר טוב, ??? כיצד ניתן להוריד את הטמפ' ב- 10-20 מעלות ברכיב P4 3.2G סוקט 478 MB של Asus ? האם יש פיתרון איכותי אך לא מורכב ? כגון: מקום נוסף על שולחן העבודה ? נאמר שההשקעה עד 500 ש"ח בברכה עדי דורון

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  22. Started by chmmr,

אני חדש בתחום של האוברקלוקינג וקולינג, כיום אני משתמש עם המאוורר וההיטסינק שקיבלתי עם המעבד (מקורי של אינטל). הוא עובד בטמפ של 41 בלי מאמץ וב 50 בעומס. חשבתי לקנות מאוורר למעבד, משהו בסביבות 150 שקל (עם אפשרות להוסיף במקרה הצורך) מה דעתכם על VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 ? קישור לביקורת : http://www.ocaddiction.com/reviews/cooling/vantec7040s/

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  23. Started by Pierot,

יש לי כרגע מארז בלאקליין עם קירור אינפיניטי [מאוור אחד]. קיבלתי אתמול tuniq במתנה, ואני מתלבט אם להחליף? כדאי בכלל לנסוע מחדרה עד לתל אביב שיתקינו לי את כל העניין? כרגע המחשב שלי שקט כמו אילם במשך היום, ככה שלא נראה לי שמעט רעש מהטוניק אם בכלל יפריע לי.. אז הנושא העיקרי הוא הקירור. תודה. ד"א - המעבד הוא q6600 עוד עריכה קטנטנה - הבנתי שאפשר להוסיף עוד מאוור לאינפיניטי.. יש הבדל משמעותי בין מאוור אחד לשניים בקירור? [שוב רעש פחות מפריע לי, גם ככה אני לא שומע כלום מהמארז כרגע..]

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  24. כמה אתם אומרים? ודבר שני איך אני עושה אוברקלוקינג?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  25. יש לי AXP1600 העלתי את הFSB ל143 והטמפרטורות אותו הדבר , גם בפול מאמץ וגם בללא מאמץ 55-62 אני רוצה להעלות אותו לXP1900 שזה יותר מ150 FSB ואני מפחד שהטמפרטורות לא נכונות מה אני עושה יש לי VOLCANO 6 והמארז מאורר היטב מפרט

• 2 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.