עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ShayGTi,

אני שם את המעבד הזה במארז HTPC SILVERSTONE LC17 ומבקש המלצה לקירור טוב שיהיה נמוך מ15 ס"מ (מרגל ועד ראש) ושיהיה קומפקטי. אני בינתיים חושב על NINJA MINI או ZALMAN 9500. מה דעתכם? אגב, המעבד הולך לעבור אוברקלוק בינוני.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by Little_AKA_Or,

לאחר הרבה מחשבות שצרות לי בזמן האחרון על קירור מים (קניית ביגווטר/השקעה במערכת חזקה/הום מייד) החלטתי לדבר עם אבא שלי וגיליתי המון דברים שלא ידעתי קודם. אבא שלי עובד עם מפעל של ברזל והוא יכול להשיג לי נחושת בקלות, מה גם שיש לו גישה למחרטה (מכרסמת) והתברר לי שאנחנו יכולים לבנות בלוק קירור הום מייד. את הבעיה שהייתה לי עם החורים בלוח פתרתי, עכשיו אני מחפש את החורים של הכרטיס מסך.. ניסיתי באתר של לידטק ולא מצאתי כלום אשמח אם תעזרו לי במציאת מיקום החורים והמרחק המדוייק ביניהם ב- 6800GT ואני לא מתכוון רק לחורים של הליבה, אלא של כל גוף הקירור המורכב עליו (אני מעוניין לבנות בלוק שיכסה את הזכרונות)

3. Started by navk2,

שלום, אני רה להשקיט את המארז, הבעיה שהתקציב שלי דל מאוד ! חשבתי לשים קלקר בתוך המארז, איך זה יהיה ? זה ייצור חום ? אם אפשרי לעשות דבר כזה, איזה עובי של קלקר אני צריך ?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  4. Started by BarVaZ,

אני קניתי מאורר 120מ"מ ולא מצליח לחבר אותו בגלל שהמארז שלי (thermaltake sviking) יש לו גם שליטה על מהירות המאורר ולכן זה לא חיבור רגיל... עם מישהו יכול להסביר לי איך מחברים את המאורר זה יהיה נחמד =]

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  5. או שאין הרבה הבדל מה winbond 3200

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  6. המעבד שלי כרגע על 2300mhz . השאלה היא אם אני משנה את התדר ישר ל2000Mhz ואז ישר ל2350Mhz מזיק למעבד?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  7. Started by MotoCross,

ABIT IS7-G , או ASUS P4P800 ?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  8. היי, קניתי מחשב חדש והתקינו לי 2 מאוורים של 92ממ קדמיים שלא עובדים (כנראה לא מחוברים).. איך אני מחבר אותם ? יש לי את ה- ANTEC ATLAS (מארז) והמאוורים הקדמיים הם 9925 של: http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=82

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by yakir8,

שלום יש לי מעבד מסוג AMD 64 3000+ בעל ליבה של winchester רציתי לדעת לאיזה טמפ' אני יכול להגיע איתו בOC(אני מקווה שזה בסדר שאני שאול פה ולא בפרום OC) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by moshe55501,

איזה קירור מים עד 1000 ש"ח הכי מומלץ לפרסקוט (ואם אפשר אז סימו גם טמפ' עם הקירור

• 12 תגובות
    • 598 צפיות
  11. ביצעתי OC לאחר שנעלתי תדר PCI-E על 100, נעלתי מתח מעבד על 1.325 והורדתי מכפלת זכרון ל2.0 העלתי באס ישר ל300 מ266 ואבצע בקרוב בדיקות יציבות. לפני כן, רציתי לדעת מהם הפונקציות הבאות בביוס: DIMM OverVoltage Control PCI-E OverVoltage Control FSB OverVoltage Control G)MCH OverVoltage Control) האם צריך לגעת בפונקציות האלה? (כולן מכוונות על Normal) האם יש פונקציות נוספות, בתפריט הAdvanced BIOS, שרצוי לבטל/להוסיף? תודה לעזורים

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  12. היי אני מחפש קירור טוב למעבד E8400 שיקרר טוב אחרי הOC... תודה

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by davidsystem,

איזה מהם כדי לי לקנות מבחינת שקטות.קירור?

• 9 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by Oranl,

אני צריך עזרה בקריאת הטמפ' של הרכיבים, אני מצרף תמונה מ-EVEREST... יש לי הרגשה שהטמפ' גבוהות מדי. את המפרט אפשר לראות בצד, אין OC ויש שני מאווררי 120 מקדימה ומאחורה במארז... תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  15. Started by sarkise,

אז ככה, עשיתי OC מאוד קטן (300MHZ, כאילו שעכשיו המעבד הוא 5600+) למעבד מסוג 4800 מהסטפינג החדש (BRISBANE 65NM) בזמן ביצוע הOC נתקלתי בכמה בעיות, כמו : לא מצאתי איפה הSPREAD SPECTRUM (לפי המדריך של HWZONE), הלוח שלי נמצא במפרט במצד. לא מצאתי איפה זה הCPU THERMAL TROTTLING, היחידי שמצאתי זהCool'n'quiet שאותו כיביתי. נעלתי את הPCI-EXPRESS לא מצאתי איפה יש את המחלק זכרון, לכן לא נגעתי בו ... (גם את הDRAM BANK INTERLEAVE לא מצאתי) בקיצור כל מה שעשיתי זה להעלות את הבאס למעלה, בקיצור הגעתי ל2.8Ghz במקום 2.5 (וזה עם תוספת של מתח למעבד, לזכרונות ולצ'יפסט) הפעלתי למשך 5 שעות ו55דקות את הPRIME95, לאחר הוספת עוד מעט מתח לצ'יפסט הPRIME95 הגיב ללא כל תקלה (הזמן שהייתי בבית הספר). כרגע …

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  16. במסגרת פרוייקט האוברקלוק שלי, אני רוצה גם לכרטיס מסך, אך מכיוון שללוח יש רק pci, אני משתמש בכרטיס מסך ישן של CL. אם זה יעזור אז הנה דגם הכרטיס שלי: CL-GD54M30

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by DeaglinG,

מישהו מכיר? 80x80x25 0.3A תודה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  18. למחשב מאד ישן אני צריך להחליף את המאוורר הקידמי (שמכניס אויר) והאחורי (שמוציא אויר). המאווררים הנוכחים הם של 80 מ"מ. איזה מאווררים מומלצים שיהיו שקטים? כיוון שמחשב ישן (כ 8 שנים) האם אני צריך לוודא התאמה כלשהי עם מאווררים שמיוצאים היום או ששום דבר לא השתנה?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by Cha0stAlker,

האם חשוב לעשות לאפינק גם למעבד וגם לקירור של המעבד? או שמספיק לעשות רק לאחד מהם? אני רוצה לעשות רק לקירור של המעבד, בגלל שאני חושש לפגוע במעבד, וזה יהיה פשוט בזבוז כסף נוראי אם אני אהרוס אותו :-\ האם יהיה שיפור בטמפרטורה אם אני אעשה לאפינג רק לקירור?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  20. ככה היום השלמתי את המודינג שלי במארז...(הקדמה לשאלה שתבוא בסוף) הוספתי מאוורר 120מ"מ בחלקו העליון של המארז מסוג I-FLASH של חברת Tt-מכניס אוויר. http://thermaltakeusa.com/product/DCfan/LEDfan/a2346/a2346.asp חוץ ממנו יש לי שני מאווררים של 80מ"מ על הדלת השמאלית של המארז . אחד ממוקם ממול לBT VX ומוציא את כל האוויר החם שהBT VX פולט . ואחד ממוקם מעל לכרטיס המסך מכניס אוויר.(כרטיס מסך במאמץ לא עובר את ה60 מעלות). בדלת הימנית של המארז יש לי עוד מאוורר 80 מ"מ מכניס אוויר. בחלק האחורי של המארז יש לי עוד 80מ"מ מוציא אוויר.(כל המאווררים מקוריים של המארז מלבד החדש שהוספתי בעצמי). ומקדימה יש לי עוד 120 מ"מ שמכניס אוויר. ועכשיו לשאלה... לפני שעשיתי את המודינג והוספתי את המאוורר החדש הט…

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מעוניין לבצע אובר קלוק למעבד שאני ירכוש כשהו יצא שזה ה amd 3200+ ווינצ'סטר ליבת venice עכשיו כשאני מביא את המחשב אני יוכל לרכוש איתו בו בזמן את הזלמן 7700cu השאלה אם שווה להשאר עם הamd בקירור סטוק בינתיים ולא לעשות לו אובר קלוק ובעוד כחודש להביא את ה xp 120 עם מאוורר טוב? אני רוצה לעשות לו אובר קלוק ל 2.4-2.5

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by WhiteLen,

היי, אני חושב לקנות את GAINWARD BLISS PCX GF 7600GT SILENTFX 256MB DDR3 בעל הקירור הפאסיבי. אין לי כוונה לעשות OC אבל רציתי לדעת אם יש בעיות ביצועים לכרטיס לעומת כרטיסים עם מאורר? תודה

23. Started by ilanb0,

האם על מנת להשיג ביצועים טובים יותר אד הוק, או על מנת לרכוש רכיב זול יותר שייתן תפוקה של רכיב רגיל יותר הפועל ללא OC? האם ניתן לבצע OC בלי "לטפל" בו באופן שוטף? כלומר, אני אין לי מושג ב - OC. האם אוכל לתת למישהו לבצע עבורי OC ולפעול עם המחשב בלי בדיקות שוטפות לגבי הביצוע?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  24. Started by nehmia,

אני עושה לא קלוקים פה ושם ואני כל הזמן רואה שיש באתר תראדים על לפתוח צינורות עיבוד וכל מיני דברים כטילה...אצלי אני רק משנה מהירות ליבה ומהירות זכרונות.... אני יכול לשנות עוד משהו בכרטיס שלי או שהוא ממש ישן בשביל זה?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  25. Started by kinggil,

http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1759 איך זה ? לי הוא נראה מצוין יש עוד קישור http://www.thermaltake.com/xaserCase/swing/bns/bns.htm הדרישות: ללא ספק ללא חלון, מארז טוב בלי יותר מדיי סיבוכים, שהייה נוח, בלי דלת מעצבנת. המארז שכרגע יש לי זזה שבתמונה והוא מזה לא נוח. תודה

• 5 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים