אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי במיקום של המאוורר דבר כזה: http://img156.imageshack.us/my.php?image=img00327cu.jpg והבעיה היא שכשהרכבתי את המאוורר שלי במחשב הוא בקושי זורק אוויר ונראה לי שזה חוסם את האוויר ושזה בכלל לא אמור לשמש כגריל מישהו יכול להגיד לי מה הולך לי במחשב? צריך להוריד את הפסים האלה? איך ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כ.מסך gigabyte radeon9550 128MB 128bit ואני רוצה לעשות לו O.C הבעיה שאין על הכרטיס מאורר (רק צלעות קירור) האם בכל זאת ניתן לעשות. http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R955128D.htm# דרך אגב אף פעם לא עשיתי O.C ,הייתי שמח מאד אם יש למישהו מדריך איך לעשות תודה רבה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הכי חזק שאפשר למצוא וגם המלצה על מאוורר עם יחס כוח-רעש הטוב ביותר
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מה זה אומר? ראיתי הרבה אנשים כותבים את זה בפורום אבל מה זה אומר
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, כחלק מבניית מפרט אני צריך לדעת האם ניתן להפעיל מעבד בעומס מלא בצורה כמעט פאסיבית (ללא מאוורר על ההיט-סינק, עם שני מאווררי 120/140 על מינימום). המארז הוא ככל הנראה אנטק 300. מה המעבד הכי "חם" שניתן יהיה להריץ שם? בפרט האם ניתן יהיה להריץ: Athlon X2 5600 Phenom X4 9550 Intel E8400 מבחינת רכיבי חומרה אחרים יש שם כונן אופטי אחד, 4 דיסקים קשיחים, ספק אנטק טריו 430W וכרטיס מסך משולב בלוח. אשמח לשמוע חוות דעת או הצעות למשהו פאסיבי אחר שכן יעמוד במשימה...
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם... זו ההודעה הראשונה שלי פה. נראה שיש לכם אחלה של קהילה. מישהו יכול לומר לי לאיזו טמפ' גוף קירור רגיל יכול להגיע? אני מדבר על גוף קירור רגיל לצ'יפסט שיושב עליו מאוורר. אני לא מצפה לתשובה מדוייקת כי זה ברור שזה תלוי בדגם גוף הקירור והמאוורר אלא לטמפ' משוערת. זה אמור להיות 20, 10, 5 מעלות... הערכה גסה. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מה ההבדל בין גרסאת הPro לגרסאת הLow Profile ובהפרש של חמישה שקלים לטובת הLow Profile איזה מהם עדיף? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי סתם מאורר ג'נרי ועוד מאורר EVERCOOL שזורקים בערך אותה כמות אוויר הייתי רוצה לדעת בערך (סביבות) כמה CFM כמובן שזה דבר שמשתנה ממאורר למאורר במיוחד בג'נריים אבל בכללי בערך אני צריך לדעת טווח תודה (:
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם ההפעלה הראשונית המאוור נשמע רועש מאוד מאוד האם זה סביר בהפעלה ראשונית?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מה עדיף: ZALMAN ZM-MFC1 או Scythe "Kama-Panel האם יש הצעות נוספות טובות וזולות יותר אשמח לשמוע. תודה.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
עשיתי המהרה למעבד של אחי מ2.6GHZ ל3.2GHZ, יש לו קירור Arctic Cooling Alphine 7.. ויש לי כמה שאלות. הגדרתי בביוס שהלוח ישנה את הVCORE אוטומטי ולפי OCCT הוא עומד על 1.41-1.39 [משתנה(?)] ובהרצת הבדיקה (לאחר כחצי שעה) המעלות עומדות על 68 מעלות ובמצב idle עומד על ~37 מעלות, הקירור במהירות של ~1200RPM.. מהירות הבאס עומדת על 400MHz אני לא מבין גדול בזה, רואים בטח לפי כל מה שרשמתי למעלה.. האם השינוי תמידי בזרם של הVCore מראה על אי יציבות, ואם כן האם יש לרדת בבאס? והאם המעלות טובות?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום , קניתי לוח חדש gigabyte GA - 8I945GMH-RH המעבד שלי הוא אינטל פנטיום 4 3.0... המעבד היה בלוח אחר asus p5p800s שם בקלות בביוס הצלחתי לעשות אובר קלוק למעבד... בלוח שיש לי עכשיו אני נכנס לביוס ופשוט האפשרות של האובר קלוק למעבד לא קיימת... יש גם תוכנה שמקבלים עם הלוח easy tuner 5 שאני מתקין את התוכנה הכפתור של האובר קלוק צבוע באפור ובלתי ניתן ללחוץ עליו... כאילו חסמו לי את האפשרות לעשות אובר קלוקינג... מישהו מבין על מה אני מדבר? תודה....
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ככה בביוס הורדתי את ה HT ל 4x את הבאס העלתי ל 245 המתח עלה משום מה.. מסוכן??? טמפ במנוחה 35 במאמץ 43 [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, המפרט שלי מופיע בצד. אני די מתחיל בעניין הOC , שאלה בבקשה: אני בOC למעבד 3.4GHZ , המכפלה משתנה בLIVE (איך קוראים לזה? : ) מX9 לX6 שהמחשב במנוחה. שמעתי לאחרונה שהגדרה זו פוגעת ביציבות הOC - ושעדיף שמכפלת המעבד תהיה קבועה (במקרה שלי על X9) . האם זה נכון ? וכיצד עושים זאת בBIOS? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
המערכת שלי: P4 2.93 1MB CACHE 775 לוח אם: Asus p5gl-mx. זיכרון: Kingston 256*2 CL3 + Kingston 512 MB CL3. קירור למעבד: ?Thermaltake Silent Heatpipe. מארז: ג'נרי ספק: ג'נרי. עשיתי אוברקלוק למעבד מ2.93 בסטוק ל3.86. המעלות שלו במאמץ הם 45 מעלות. עכשיו אני לא יכול להעלות יותר את הFSB שלי שכעת עומד על 175MHZ. במה יכולה להיות הבעיה? להעלות מתחים דרך הביוס לא הצלחתי כי אין שמה את האפשרות הזאת. הטמפ' של הלוח אם במאמץ 40 מעלות. יכול להיות שהטמפ' של הלוח אם מגבילה אותי? ניסיתי לשחק עם המחלקים של הזיכרונות. וזה לא עזר. פשוט כשהעברתי את הFSB ל180 המחשב עשה לי ריסטרט. תודה...
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מה הטמפ' המומלצת לX800XL? ועד איזה מעלות אסור להגיע?? עריכה: מה דעתכם על הקירור הזה?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7019
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מדבר על ה"אחוריים" של הליבה (לא מתחמת/בין ההיטסינק אלא בחיבורים מאחורה..)...
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני כתבתי את זה למישהו בICQ אני פשוט מצטט את עצמי. Once upon a time there was a little stupid boy, let's just call him me. The stupid boy was just installing his new Hardcano7, when a really bad thing happened. If the boy would have checked 2 times before turning his PC on he could have avoided this entire story. Basically what I had done is turning his PC on, and leaving for about 2:30 hours running. Upon returning I discovered a bad thing: while I had gone my PC crashed. The reason for this was that the fan of my Voolcano7 was not working (lack of being freaking connected to the power supply). The heat inside the case could have wormed up few families in the cold winte…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
AMD DURON באוברקלוק מעל 4GHZ מהירות ליבה ומוציאים לו את הקירור......בום http://video.google.com/videoplay?docid=5393904704265757054
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ה-Backplate של המעבד על הלוח שלי הוא מתוצרת לוטס (Lotes) ואני מחפש קירור עבורו. אפשר, כמובן, לפרק את הבקפלייט הזה ולהתקין אחד סטנדרטי במקומו, אבל אם מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת גופי קירור למעבדי AMD בסוקט 939 מתוצרת לוטס אשמח אם ימליץ לי.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
המחשב אומר לי שהוא על 50 מעלות זה בסדר? ואם לא אז מה אפשר לעשות? מעבד intel pentium 4 2.2 ועוד משהו אני רוצה לקנות עוד מאוורר למחשב של 120 mm מאיפה כדאי? ואיזה?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
המלצה על קירור לCONRO שקט עם חיבור מהיר. לא רוצה להתעסק עם חיבורים מתחת ללוח כמו בטייפון וכו . אני רוצה להניח על המעבד ולחבר כמו בקירור STOK חשוב שיהיה שקט
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6555 לא כתוב שם שכן, וגם באתר של AC לא. תודה, בז'נגלו.
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, קניתי מלפני כמה חודשים מחשב עם מעבד Q6600, וקירור Thermalright Ultra 120 extreme , עם מאוורר scythe slipstream 1200RPM אני לא מרוצה מהמעלות שאני מקבל. כי לדוגמה עכשיו, בערך יש 20 מעלות בבית/בחוץ. כשניסיתי להעלות את הFSB ל400 כך שבמעבד יהיה 3.6ghz , עם וולטים v1.395, נכנסתי לEVEREST והרצתי שם את הניסוי של היציבות, וראיתי שהטמפרטורות לפעמים קופצות אפילו ל75! זה הפחיד אותי אז סגרתי ישר את המחשב והחזרתי בחזרה ל3.0ghz מה לא בסדר? הבנתי שעם thermalright ultra 120 extreme זה אמור לעבוד בלי בעיות על כזאת מהירות. ומה יהיה בקיץ? בקיץ בכלל תהיה טמפרטורה של 35 מעלות. ואז מה יהיה.. מה יכולות להיות הבעיות שהטמפרטורה היא כזאת גבוהה??
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני הסתכלתי במדריך של האתר בקשר לבנייית מאוורר מאולתר מספק ישן. אז חתכתי את הכבל של החשמל של הכונן A מהספק הישן, זה ראש בעל 4 חוטים והוא מלבני כזה. כשמצאתי איזשהי יציאה על הלוח אם שלי שרשום עליה Fan וחיברתי את המאורר לשמה, המאוורר לא עבד לי. לכניסה של הFan יש שלושה רגליים ובמדריך אומרים לחבר אדום לאדום ושחור לשחור, כלומר 2 רגליים. לאיזה רגל אני אמור לחבר מה והאם המאוורר אמור ישר לעבוד לי אם הפעלת המחשב? תודה רבה מראש אילוסטרציה: אדום\שחור ||_ :::: ||| fan3
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-