אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
התחלתי לעשות אוברקלוק ל-5700LE שלי בעזרת התוכנה SysTool (פשוט בגלל ש-RivaTuner ו-Coolbits לא עובדות), והצלחתי להגיע ליציבות ב-335Mhz למהירות ליבה. טוב, כיביתי את המחשב וחזרתי אליו אחרי כמה שעות רק כדי לגלות שהמהירות ב-SysTool חזרה לברירת מחדל של הכרטיס - 250Mhz. איך אני יכול לשמור על המהירות?
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
איך אני מרכיב את המאוורר על הגוף קירור אני לא מצליח יש 4 גומיות
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]אז כך יש לי geforce 4 mx 440 [/glow] ואני רוצה להגביר את הביצועים שלו כדי שיפעיל לי יותר טוב משחקים בצורה חלקה יותר ושלא יתחיל לגמגם במילים אחרות יתחיל להתחרפן ומשחקים יעבדו לאט ויעצרו והיו תקיעות. אז בבקשה כל מי שיכול להגיד לי מה לעשות אנא ללחוץ על הוספת תגובה ולכתוב למעני [move]תודה מראש נתי[/move]
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
אזהרה : ייתכן שמדובר בשאלה טיפשית של N00B , אז אל תקטלו אותי ישר השאלה שלי היא כזאת , האם ניתן לפתוח מכפלת של מעבד שלא פתוחה בסטוק (כמו במעבדיי FX של AMD למינייהם) , ואם כן , איך עושים את זה? צריך לפתוח את המחשב ולהתחיל להתעלל במעבד או שעושים את זה תוכנתית ? אני שואל כי המעבד הישן שלי AMD ATHLON XP 2500+ מתחיל כבר לקרטע במשחקים , וחשבתי אולי לדחוף אותו קצת קדימה (העליתי אותו כבר קצת , מהירות סטוק : 1833 מגה, מהירות עכשיו :1925 , אני קונה עוד מעט מחשב חדש אז אני לא רואה טעם לשפר את זה מעבר לקרור הסטוק שלו , אגב , את מתח הליבה השארתי על 1.6 , גם סטוק) הערה : התלבטתי קשות אם לשים את השאלה פה או בפורום מעבדים לוחות אם וזכרונות , תעבירו את הת'רד לשם אם בחרתי לא נכון...
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
האם הספק הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=799&catcode=271 יספיק למפרט הבא P4 2.4 לוח אם חה חה... הארד דיסק אחד 5 מאווררי לדים CD וצורב
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום! אני כבר הרבה זמן מחפש מאורר 80mm כמה שיותר חזק. כבר הזמנתי מפנדה את המאורר הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633&products_id=6927 אבל אמרו לי שהפסיקו לייצר את הדגם הזה. :-\ תוכלו בבקשה להמליץ לי על מאורר חזק אחר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את הכרטיס והבנתי שניתן יהיה לעשות לו O.C יפה מאוד. השאלות שלי: אם איזה תוכנה כדאי לי לבצע את ה O.C ? התוכנה צריכה גם לנטר לי את הטמפ' של הכרטיס וגם יכולת לשלוט ב במהירויות המאוורר. ראיתי שישנם כמה תוכנות כגון: Ati Tools Ati Tray Tools Riva Tuner מה עדיפה או שישנה תוכנה טובה יותר?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
-
היי! הנה המפרט: Abit AW8 Intel D805 2.66Ghz Dual COre BFG Nvidia 6600GT OC 128MB Pci-E 2X PQI Turbo DDR2 677Mhz. Creative Audigy 2 ZS. את המערכת האצתי כבר ל FSB 166 שזה אומר מעבד ב 3.33 Ghz. הזכרונות עובדים ב 667 בגלל ההמהרה. הכרטיס מומהר כבר ל 525Mhz ע"י החברה. רציתי המלצות להמהרה נוספת ותגובות מאנשים עם הכרטיס הזה (אפילו לא OC) לתוצאות שאנשים השיגו... כמו כן בעניין הצינורות וכל מה שמסביב. תודה מראש! הנה כמה תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
רציתי לדעת מדוע בכל oc צריך לנעול את pci ו pci e מה ההשפעה של זה עם זה נעול או לא? למה כבר במפעל לא נעלו אותו? בלי קשר ל oc למה הוא פתוח ולא נעול. מקווה שהבנתם כי לא הבנתי את עצמי
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי Sparkle Calibre 880LV כמו שסיקרתם לא מזמן באתר ואמור להיות לו קירור מאוד איכותי אבל אצלי הוא מגיע 65+! ניסיתי להשתמש בתוכנות RivaTuner ,nTune ,SpeedFan כדי להוריד הטמפ' אבל ללא הצלחה האם יש בעיה בגוף קירור של הכרטיס? האם יש דרך להוריד הטמפ'? בתודה Shnig0!
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
יש לי שתי מאוורים אחד של ספק ישן ואחד שפרקתי ממחשב ישן אני מעוניין להתקין אותם במחשב החדש במחשב החדש יש לי כאילו יש תכפתורים במארז שמדליקים אותו מאחוריהם יש מאוורר שמכניס אויר לתוך המארז על הלוח יש מאוורר שמקרר את המעבד שמכניס לו אויר דרך תעלה רק שלו ויש תכרטיס מסך שיש לו מאוור קטן שמקרר אותו השאלה שלי זה איפה אני צריך להשים תמאווררים השניים ואיזה צריכים להוציא אווויר ואיזה להכינס? מצטער אם סיבכתי אותכם ועוד בקשה קטנה אם למישהו יש תוכנה שמראה מה המעלות של הלוח וכול העסק כדי שאחרה שאני יוסיף תמאוורים אני יעשה השוואה ביניהם תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני צריך עזרה ... אני מזמין מערכת קירור מים מ-DD www.dangerdan.com הכל צריך להיות מהאתר הזה. עד 240$ קירור למעבד ולכרטיס מסך, צריך גם צינורות וכל השטויות ל-UV. תודה על העזרה!!
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הקירור סטוק לא במשהו מטורףף משהו טוב שיכול להוריד לי את הטמפ' של מ30 במנוחה 40 + במאמץ ! ואני רוצה להחליף את הקירור מכרטיס מסך הזה למה הוא מתחמם מהר...(80-85 במאמץ במנוחה 53) לא להשתגע במחירים מקסימום מחיר ל-2 המאוררים 300 שקל ואני קונה בSKYPC אז תשתדלו להביא לי את הפריטים מהחנות הזאת תודה. נ.ב. אני לא צריך מאוררים עם לדים ושטויות כאלה !
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הראדאון שלי כמעט כל משחק שאני מריץ הכרטס מגיע לטמפרטורה של 46 מעלות פחות או יותר תלוי מה הטפרטורה בחדר ואני מודד את הטמפרטורה ע"י הפנל של אינרומקס (EnerMax UC-A3FATR2 W) כאשר החישן שלו יושב על הכרטיס מיצידו האחורי (לא איפוא שהמאוורר בצד שני) ואז הפנל מתחיל לצפצף וזה משגע אותי אז חשבתי לקנות קירור חדש ואולי אתם תוכלו לעזור לי לבחור
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אהלן.. היום החלטתי פעם ראשונה לעשות OC לכרטיס מסך שלי (עם הS1 שלו) דרך RIVATUNER.. העלתי לאט לאט וכל פעם בדקתי חצי שעה עם התוכנה שמומלצת במדריך. הגעתי ל680 לליבה ושם זה נעצר.. ב690 הכרטיס נכבה לי אחרי 10-25 דק' (אני משער שזה מה שקורה, כי המסך ממשיך כביכול לקבל תצוגה, ולא עובר לSTANDBY MODE, אבל היא שחורה לגמרי). עכשיו, הגעתי ל810 לזכרונות והורדתי קצת את הליבה ל675 (אז בעצם 675\810) ושיחקתי CRYSIS WARHEAD.. פעם ראשונה שהמשחק שחיק על HIGH! (הכל על HIGH). הייתה בדיקה אחת שניסיתי על 685\820 לפני שהורדתי קצת בליבה, והיא קרסה אחרי משהו כמו 25 דק'. אני לא יודע אם הזכרונות מסוגלים ליותר, מה גם שכשהתקנתי את הקירור הדבק שעל ההיטסינקים של הזכרונות היה חלש מדי, אז השארתי את המדבקות ה…
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך בבקשה עצה לקירור המעבד שלי מגיע ל 80 מעלות בזמן משחק ולפעמיים גם סתם תוך כדי עבודה בוינדוס יש לי כל הזמן תקיעות של מוזיקה ושל משחק לחצי שניה מין לאגים כאלה יש לי מעבד- P4 3 פרוסקוט סוקט 478 טמפ, לוח 47 סביר דיסק 41 סביר אני רוצה לציין שהמחשב פתוח ועל שולחן בבקשה תמליצו לי על מאוור או על כל פתרון קרור אחר בסביבות 300 שח אם זה אפשרי כמובן תןדה
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מתכנן לבצע OC על מעבד הפנום2 720 שלAMD. שעון הליבה שלו עומד על 2.8 ואני רוצה להביא את המעבד לסביבות 3.4. הקירור שכנראה יהיה מולבש על המעבד יהיה Xigmatek HDT-SD964: http://www.xigmatek.com/product/air-hdtsd964.php האם יש קירור יותר טוב תמורת פחות מ150 שקלים? אשמח לשמוע את דעתכם. תודה, לילה טוב!
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
תגידו עד כמה אפשר להגיע עם 8800GTS? אני הצלחתי עד 650 בליבה 1512 בשיידר ו-1900 בזיכרונות. עד כמה אתם חושבים אני יכול להעלות וישיהיה יציב? אני רוצה להשיג את האוברקלוקינג המקסימלי מישהו יודע? ומה הדרך הכי יעילה לבדיקת יציבות? תודה רבה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
האם הלוח אם הזה טוב לOC שיחזיק 400FSB עם E6600 וTWINMOS 800MHZ [לא טויסטר, הVALUE] ועם קירור NINJA PLUS? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל לא איכפת לי רעש אלא שידחוף אוויר חזק אבל שהיה זול
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד ובערך שבועיים שלוש של משחקים (כבדים כל המסננים עד לסוף ממש וכל ההגדרות עד לסוף ממש) ואז עשיתי גם לכרטיס מסך למהירויות של פרו, הנה הפרטים המלאים. הלוח 18-22 מעלות המעבד 36-43 מעלות והמעבד באוברקלוק מ2500+ ל3200+ במתח סטוק\ הכל היה טוב ויפה כל התקופה שהוא באוברקלוק הזה, ואז עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך למהירויות של פרו גם הכל היה טוב במשך כמה ימים שיחקתי משחקים (הכל הגדרות הכי גבוהות שיש עם כל המסננים) ולא היה שום מסך כחול פתאום שאני סתם ככה בווינדוס אז היה לי מסך כחול. עם יש עוד שאלות אז בכייף. למישהו יש הצעות רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 560 צפיות
-