אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
לאחר אשכול גדול (יותר מידי גדול..) אני כנראה לוקח את הלוח של איפוקס. לכן אני כנראה בעתיד אתכוון לעשות OC ולכן אני שוקל לקחת את הטוב שבטוב.. האם ה Thermalright SP97 + DELTA (אל תידאגו לרעש.. אני אווסת אותו על פאן באס..) מתאים לA64? תודה!
-
- 5 תגובות
- 461 צפיות
-
-
חבריות צהריים טובים... יש לי במארז מאוורר 80 מאחורה מוציא.. ומאוורר 120 של הספק.. התקציב.. כ150 שקלים חדשים.. שמתי עין על זה : https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_166&products_id=2269 זה 4 מאוררי 80 עם הספק טוב מאוד.. יותר טוב מהאנרמקס 80 למשל.. + פאנבאס... ב150 שח.. מה אתם אומרים? תנו עוד הצעות... ועוד משו.. כמה cfm נותן הסטוק של אמד? נ.ב... שימו גם דברים יותר יקרים.. אבל שבאמת שווים את זה...
-
- 51 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי גוף קירור של סלרון מה אני אוכל לעשות בו?
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הסידור של המאווררים שלי במחשב הם ככה: 1 שמכניס אוויר ממוקם על החלון 1 על המעבד 1 בספק כוח שהוא די גדול כי יש לי ספק של 400W ועוד אחד שאילתרתי מספק דפוק והפכתי אותו למן כרטיס קירור כזה ומיקמתי אותו מתחת לכרטיס מסך כך שהוא מקרר את הכרטיס מסך בזמן עבודה הטמפרטורה של המעבד היא: 44 בערך ובזמן מנוחה הטמפרטורה של המעבד היא: 36 בערך ובעוד שתי אזורים של המחשב שלי הטמפרטורה לא עולה על 36 מעלות גם בזמן עבודה. האם כדאי לי להוסיף מאוורר מאחורה? אם כן אז שמוציא או מכניס?
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות סקר קטן לכמה האנשים הגיעו עם מעבד ה mobile כדי לדעת מה לשפר, דרך אגב מש יותר שווה זיכרונות ב 200 mhz ב 2-2-2-6 , או 240 ב 2.5-3-3-11 , מה יותר שווה? אני מתכוון ל amd כחשיבות הרוחב פס יותר נמוכה, אז שכל אחד ירשום כאן לאיזה תוצאה הוא הגיע עם איזה קירור וזיכרון, תודה!
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
אני לא יודע אם הכותרת חוקית ??? עכשיו בו נגיד שאני קונה גוף קירור ל pentium 4 משנה את הקיפסים שלו לקליפסים של athlon xp האם הוא יוכל לשבת על ה xp שלי?
-
- 1 תגובה
- 415 צפיות
-
-
אני צריך זיכרונות זולים , שיעבדו ב 240 באס, בתיזמונים נמוכים תודה, הכוונה ל oc-amd או שיותר , יותר חשוב לי התיזמונים עריכה:: הבעיה נפתרה למחוק!!!
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
יש לדודתי היקרה מחשב עם מעבד (וויליאמס?) 1.7 P4, בזמן האחרון הוא כל הזמן נכבה לה, ואחרי כמה זמן נדפקים קבצי מערכת ואני צריך להתקין לה מחדש. בהתחלה הייתי משוכנע שזה וירוסים כי המחשב שרץ באלפי זוחלים ותולעים אבל גם אחרי שניקיתי אותו הבעיה נשארה. בדקתי טמפ' ומסתבר שהוא עובד על 55 בערך. המארז היה די חנוק, מלא אבק ומוך כזה שסותם את כל הסינקים והפתחי איוורור, וגם אחרי הניקיון עדיין הטמפ' לא ירדה מספיק והבעיה נשארה. הוספתי מאורר מאחור אך לשווא. בקיצור, אחרי הסיפור המייגע שאלתי היא איזה קירור כדאי לשים על המעבד, לא חשוב הרעש, בתקציב של מקס' 200-250 ש"ח?
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 380 ש"ח ביד, ואני כבר שבועיים מתלבט מה לקנות בהם. בהתחלה רציתי לקנות וולקנו 12, אבל אז שיניתי את דעתי ורציתי לקנות שני מאווררי לדים וקטודה והיום שוב שיניתי את דעתי ואני הולך לקנות מארז COMUCASE 6A19. יש לי עכשיו שני מאווררים 120MM במארז הנוכחי שיש לי, והמארז החדש יבוא עם מאוורר 120MM. אז יהיו לי שלושה מאווררים 120MM: דלת-מכניס; מאחורה-מוציא; מקדימה-מכניס. עכשיו אין לי מספיק כסף לקנות עוד מאוורר 120MM שאני אמקם אותו על הגג. יש לי בבית 4 מאווררים 80MM, אבל כבר למדתי שמאווררים 80MM (לא כולם כמובן) די רועשים, אז אני לא מעוניין שיהיה שום מאוורר 80MM במארז החדש אז בעצם אני אתקע ואני לא אוכל למקם מאוורר על הגג (לפחות עד שאני אוכל לחסוך עוד כסף ולקנות עוד מאוורר 120MM). רצי…
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
או זה http://www.pch.co.il/docs/pd-1092957078.htm Zalman ZM-NB47J Chipset Cooler או זה http://www.pch.co.il/docs/pd259538761.htm Vantec Iceberq 3CCB-A1C VGA/Chipset Cooler מה עדיף ??? מה יתן לי קירור יותר טוב ?
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
עד היום היה לי מאוורר אחד של 80MM בנוסף לזה שעל המעבד, היום קניתי עוד שניים 80MM. המאוורר שכבר היה לי היה מכניס אוויר מקדימה. מאוורר אחד שקניתי שמתי מוציא אוויר מתחת לספק כח. עשיתי חור במרכז הדלת, ואת המאוורר השלישי אני מתכנן לשים בדלת. מה עדיף שהוא יהיה מכניס או מוציא? נראה לי מכניס כי זה בדיוק מול הלוח והמעבד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
טוב אני צריך מאורר 92 mm איך שאתם יודעים , שיהיה טוב , חשבתי על ה enmarx או על מאורר tornado שהוא ממש מרעיש, אז בבקשה תגידו לי מה טוב, אני יכול לסבול עד 40 db
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני כרגע עם Abit NF7-SL וAMD2500+ עם OC ל3200+ וזכרונות OCZ 512(2X256) PC 3200 400FSB Platinum Edition יש לי שאלה, יש לי קירור מעולה ואין בעיות טמפ' ואני עכשיו בOC כמו שאמרתי והFSB עומד על 400, קניתי קירור לצי'פסט של וואנטק מנחושת וסינקים ללוח ולמייצבי מתח והלוח מקורר כמו שצריך השאלה האם כדי להעלות את הFSB מעל 400 מה שיגרום לOC גם לזכרונות שתומכים עד 400SB וגם ללוח שתומך עד400FSB.
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אז ככה, מצאתי שני מאווררים 8 ס"מ אצלי בבית. והשוס הגדול, כשהלכתי ברחוב לא מזמן מצאתי 3 מאווררים (של חברה בשם MINEBEA???) באורך 12 ס"מ. הכנפיים שלהם ממתכת והם דורשים הספק של 230V. אז לקחתי אחד, ניקיתי, חיברתי חוט חשמל על מנת לחבר לשקע וכשהפעלתי נדהמתי לגלות מאוור חזק מאוד ואף שקט(יחסית)! אבא שלי אמר לי שאלה מאווררים להוצאת עשן ויניקת גזים מחדרים. קיצור, אני רוצה להוסיף אחד מהם למחשב שלי (לא נראה לי ששלושתם נכנסים בכלל למארז). בקשר לשני המאווררים של ה8ס"מ, אין בעיה של מקום (ז"א אני יודע איפה אני תוקע אותם, מאחורה, מתחת למאוורר של הספק, העליון יוציא אוויר התחתון יותר יכניס), אבל אני לא יודע בדיוק איך לספק להם 12V. קראתי במדריכים למיניהם שבאתר ועדיין לא הבנתי בדיוק לאיפה בלוח…
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
http://pctip.co.il/reviews/AEROBlower3.php זה נכון? באמת הם מקררים טוב? לפי מה שאני יודע זה לא שווה כלום אבל אפ פעם לא ניסיתי.... שווה משהו?
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
תגידו חברה מה טוב יותר vantec aeroflow או Tt volcano 12 ???
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הHardCano 12 של TT (אשר בעל 4 חיישני טמפ') ורציתי לדעת היכן אני צריך למקם את החיישנים. אני רוצה לשים את החישנים ב: מעבד, צ'יפסט, HD וכרטיס מסך. האם אני צריך להוציא לכל אחד מה"מקומות" את ההיטסינק כדי לשים את החיישן? ואיפה אני צריך לשים אותו? ראיתי באתר של TT איפה צריך לשים את החיישן במעבד וראיתי שם שהם שמו אותו בריבוע הקטן באמצע המעבד והעבירו את חוטי החיישן דרך ההיטסינק, זה אפשרי? כך זה נעשה? לא גורם לבעיות טמפ'..? בכללי, אני מבקש הסבר (אם אפשר מפורט..) על מיקום החיישנים בכל אחד מהמקומות.. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
שלום אני קונה לוח חדש של abit nf7 , עכשיו בגלל בעית הטמפרטורה שלו שמזייף בין 12-13 מעלות אני רוצה למצוא תחליף כי אני מתכוון לעשות oc כבד ,וזה ממש עקרוני, דבר נוסף לsf2 מגיע גם fan bus עם שליטה על המאורר נכון? אני גם מתלבט אם לקחת sf רגיל 120 mm למארז, של tt או לקחת את הגירסא של הלא sf שעולה ב 30 שקל פחות?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי מעבד athlon amd 1300 לוח אם Gigabyte GA-7IXE4 על המעבד יש את המאוורר שהיה עליו תמיד...(שבא עם המחשב) אז ככה... הבעיה שלי היא שהמעבד שלי מתחמם בזמן מנוחה עד 70 מעלות ולוח האם עד ל 40. הדלת של המארז תמיד פתוחה.. האם זה נורמאלי שהמעבד והלוח יתחממו עד כדי כך??? ומה ניתן לעשות בכדי שלא יתחמם כל כך.? תודה.
-
- 10 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מבחינת רעש שהוא מייצר, סוג חיבור (מולקס/3 פינים), תפוקת אוויר...?
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי מאורר 80 מ'מ ואני רוצה לדחוף אותו בקידמת המארז.... ככה קידמת המארז נראת אצלי: איך אני עושה את זה??? שמישהו יפרט לי בבקשה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
אני הייתי מעוניין לדעת לכמה מעלות מגיע ה CHIPSET שלי יש איזושהיא דרך?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
החלטתי לקנות קירור לכרטיס מסך ואני די מתלבט בין שני דגמים וכיוון שמצאתי רק ביקורת אחת והיא לזלמן אין לי קנה מידה להשוות אז אני שואל אותכם Thermaltake EXTREME GIANTIII A1919 Dual Heatpipe & Dual Fan http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm ייתרון ברור של הג'יינט הוא שיש לו שני מאווררים... במקומות אסטרטגיים והעובדה שמצויין באתר של טרמל טק שהבלואר נועד למצבים של OC ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=138&code=013 זול בחצי כסף מהטרמל טק למרות שהוא בא בלי מאוור אז כולל מאוורר המחירים בערך שווים בנוסף האזהרה באתר של זלמן לגבי כך שאם שמים אותו על כרטיסים כמו 9800 או 5700 ומעלה הוא עלול להשרף בלי מאוורר דיי …
-
- 14 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום יש לי במארז 2 מאוררים אחד מקדימה שמכניס אוויר ואחד מאחורה שמוציא שניהם של 120 מ"מ ויש לי מעל הגוף קירור של המעבד ארובה שיוצאת לדלת השמאלית עכשיו אני מתלבט אם להחליף את הארובה במאורר שיוצא אוויר ??? מה נראה לכם ???
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
האם מאוורר ה - DEFAULT של amd 64 ביט יתאים למעבד של AMD ATHLON 1000?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-