עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by vipnisim,

אחרי קצת משחקים זה הגיע לזה איך אני ממשיך מכאן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  2. ובכן, כפי שהכותרת מספרת, היום רשמית נמאס לי מהמאוורר של הchipset(GA-7DXR) למי שלא מעודכן. אז לכן סוף סוף לקחתי את האומץ והסרתי את המאוורר, והשתמשתי באזיקונים כדי לתלות מעליו מאוורר של 60mm, בין בחוט האסוף שיוצא מהספק לבין החוטים הלא אסופים, דווקא יצא די בסדר הלוואי והייתה לי מצלמה דיגיטלית. המאוורר היה מתוצרת AZAR או AVC משני הצדדים כתוב משהו שונה, ראוי לציין שזה כבר המאוורר השלישי שנדפק לי מהם ובזמן קצר, אולי זה צריך להדליק נורה אדומה בנוגע לאמינות מאווררים אלו.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  3. שלום לכולם אני סוף סוף מסכים לקחת על עצמי את הסיכון של מערכת קרור מיים לפני שאני מתחיל אני צריך לראות שאני מסיג את כל החלקים ואני לא רוצה להשקיע בקניית חלקים השאלה או הבקשה הראשונה שלי הי איזה משאבה אני יכול לשים, חשבתי בהתחלה לשים את המנוע של השפריצרים באוטו אבל זה רועש מידי איזה משאבה אתם ממליצים (שלא עושה הרבה רעש) ואני לא רוצה להשקיע כסף תודה רבה רבה

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  4. לא לענות פה בבקשה, יש כפילות בטעות. ADMIN, נא למחוק

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  5. האם יש דרך נוספת לתפוס מאווררים במארז חוץ מבגים?? כמו קליפסים או משהו דומה שההוצאה שלהם היא מהירה

• 8 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Started by Dym,

האם מספיק קירור סטנדרטי למעבד E6750, במידה ולא מתוכנן OC, או שכדאי להשקיע בקירור "מקצועי" יותר? ואם כן, מה מומלץ בתקציב של עד 250 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  7. Started by mor_anter,

יש לי מעבד 3ghz אינטל פרסקוט עשיתי לו אובר ל3.2 ואני עם קירור סטוק עכשיו בsuper-pi עשיתי בדיקה של ה 16m וזה עבר בהצלחה זה סימן שהמעבד שלי יציב או שזה לא אומר כלום

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by IGk,

עשיתי אוברקלוק לכרטיס עכשיו אני לא בטוח עם כדאי כל פעם להחזיר אותו למצב DEFAULT(למצב לפני האוברקלוק) או להשאיר אותו באוברקלוק בעיקרון לפני שאני משחק אני מעלה וכשאני סתם גולש אני מוריד מה כדאי?

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by avivlevy,

במחשב של אחותי המעבד על 55~ מעולת, הקטע שהיא לא מאמצת את המחשב , הוא רק לאינטרנט ולאיסי אבל יכל לגרום איזשהו נזק למעבד? (חוץ מאורך חיים)

• 10 תגובות
    • 562 צפיות
  10. למאורר ישנם 2 חיבורים,אחד לספק ואחד ללוח (קטן כזה). האם לחבר את שניהם?

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  11. שלום לכולם, כחלק מבניית מפרט אני צריך לדעת האם ניתן להפעיל מעבד בעומס מלא בצורה כמעט פאסיבית (ללא מאוורר על ההיט-סינק, עם שני מאווררי 120/140 על מינימום). המארז הוא ככל הנראה אנטק 300. מה המעבד הכי "חם" שניתן יהיה להריץ שם? בפרט האם ניתן יהיה להריץ: Athlon X2 5600 Phenom X4 9550 Intel E8400 מבחינת רכיבי חומרה אחרים יש שם כונן אופטי אחד, 4 דיסקים קשיחים, ספק אנטק טריו 430W וכרטיס מסך משולב בלוח. אשמח לשמוע חוות דעת או הצעות למשהו פאסיבי אחר שכן יעמוד במשימה...

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by DDgeva,

קניתי כרטיס מסך חדש - Palit X800 GTO 256MB.. וכנראה שהקירור ממש חרא כי כבר עכשיו כשקניתי, הכרטיס עובד פשוט מעולה אבל אני מקבל מעט Artifacts (פוליגונים בצבע מסוים על חלק במסך) כשאני משחק במשחקים.. זה מעצבן רצח והבנתי שזה בגלל התחממות יתר של הכרטיס.. הוא כרגע (בזמן כתיבת ההודעה) זז על 65+-.. אז תוכלו להמליץ לי על פתרון קירור \ מאוורר \ לא יודע מה שיתאים לכרטיס החדש שלי וישמור עליו קר? עוד יותר טוב אם תוכלו להגיד לי גם איפה לקנות אותו.. כי אני לא יודע כמה זה צריך לעלות - מקווה שפחות מ200 ש"ח.. עדיף חנות בצפון. תודה רבה על העזרה. עריכה: לא יודע אם זה עוזר, אבל כשאני נוגע במחשב הוא דיי עד מאוד חם, אבל פתחתי אותו והכרטיס לא היה חם.. לעומת זאת הספק כח היה חם מאוד. אמרו לי שזה בג…

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  13. Started by pc student,

אז ככה נראה לי שלוא הזכרתי כמה דברים א.זה blower ב. זה טכנולוגית hitepipes מקבה שזה משנה משהוא

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, ל-C2D שלי אני מודד טמפ' בעזרת REALTEMP, האם זה מתאים למדידה גם לPRESCOTT או שEVEREST יתן גם תוצאה מדויקת? תודה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  15. Started by eranro,

שלום לכולם... זו ההודעה הראשונה שלי פה. נראה שיש לכם אחלה של קהילה. מישהו יכול לומר לי לאיזו טמפ' גוף קירור רגיל יכול להגיע? אני מדבר על גוף קירור רגיל לצ'יפסט שיושב עליו מאוורר. אני לא מצפה לתשובה מדוייקת כי זה ברור שזה תלוי בדגם גוף הקירור והמאוורר אלא לטמפ' משוערת. זה אמור להיות 20, 10, 5 מעלות... הערכה גסה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 562 צפיות
  16. Started by manenbu,

יש לי ככה: AMD AthlonXP 2500+ Barton Abit NF7-S 2.0 (מבוסס nf2) זוג Twinmos 256MB PC3200 בעקרון המחשב רץ על FSB 166 ומכפיל של 11, נותן 1833 מהצ עשיתי דבר כזה - הרמתי באס ל-200 והורדתי מכפלה ל-10 ככה שיש לי עכשיו 2000 מהצ ובאס יותר מהיר. טיפה הרמתי מתח למעבד וזה רץ מצוין. עכשיו התחלתי להרים קצת את הבאס בקפיצות קטנות כל פעם... 202 עבד טוב, 203 עבד טוב, 204 ומעלה לא עובדים! המחשב אפילו לא עולה. מצפצף וצריך לאפס את ה BIOS עם הג'אמפר שבלוח כדי להדליק אותו מחדש.. מישהו יודע מה הסיבה? זה לא שהוא מתחמם או משהו, Prime95 על 203 מחמם אותו רק לאיזה 48 מעלות, לא קריטי.. למה זה קורה?

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by ras81,

שלום אני מחפש מאוורר 90 ממ למארז וחשוב שיהיה שקט. מה הייתם ממליצים לי? בחנות המליצו לי על Vantec Stealth 92mm Case Fan - נראה לי שהזרמה שלו חלשה יחסית לא? חשבתי אולי כדאי לי את ה TT UFO - על פניו נראה כמאוורר עם זרימה טובה ורעש נמוך יחיסת. יש למישהו ניסיון איתו או המלצה אחרת?

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by Tommy,

אני חדש בקטע של אנוידיה...היה לי RADEON 9600PRO ושם היה אפשר להשתמש ב ATI TOOL שעושה סריקה ונותן אוברקלוק מומלץ אוטומטית...התקנתי RIVA TUNER עכשיו בשביל ה6800 שלי ... ואני לא יודע איך לעשות אובר קלוק ..יענו לעלות כל פעם ב3 הרץ ל2 השעונים ואז מה ... אין לי מושג שמישהו יתן לי קצת הסבר איך אני יוציא את המקסימום..ואני על STOCK COOLING של LEADTEK... (נחשב די טוב).

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  19. היי, אני מציג פה פתרון לבעיה שניתקלתי בה באובר קלוקינג עם הלוח הנ"ל. לפני מספר שבועות הרכבתי מערכת עם Core i7 920. למרות שהקירור מעולה והרכיבים טובים מאוד, לא הצלחתי להעלות תדר BLK מעבר ל 160, מה שנתן 3200MHz, ו 3360 עם טורבו. כל עליה נוספת גרמה להתרסקות (מסך כחול) ב FARCRY2. שום העלאת מתח לא עזרה, הורדת תדר לזיכרונות וכ"ו, תמיד תקיעה במשחק לאחר מספר שניות. אתמול גיליתי באחד הפורומים שכדאי לקבוע את תדר ה PCIe ל 100 קבוע במקום AUTO. ניסיתי והופ - בנסיון ראשון המעבד ב 3600MHz עם BLK 180, תדר של 3780 עם טורבו מופעל.כל הגדרות המתח על auto עם hyper threading מופעל. המחשב יציב לגמרי תחת עומס מלא. לא ניסיתי עדיין להעלות עוד, נראה לי מספיק בהחלט. אני מקווה שזה יעזור למי שעובד עם …

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  20. ורצוי שיגור מהסביבה שלי מאזור נתניה שאני יוכל לבוא אליו או הוא אלי ושנעשה את זה ביחד.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  21. Started by vipic,

שלום חברים. ניסיתי לעשות OC באמצעות המדריכים שכאן, וכל מה שיצא זה שאיך שיצאתי מהביוס המחשב כבה. ראיתי במאגר ההמהרה נתונים לא רעים של OC ל 930D (תמונה מצורפת) אז... איך אני מגיע למצב דומה? ;D הנה הנתונים של המחשב שלי: Mainboard : MSI 945P/G Neo-F (MS-7176) Chipset : Intel i945P Processor : Intel Pentium D 930 @ 3000 MHz Physical Memory : 1024 MB (2 x 512 DDR2-SDRAM ) OCZ EL DDR2 PC2-5400 / 667MHz / Gold Gamer eXtreme / XTC Edition Video Card : Nvidia Corp GeForce 7600 GS Hard Disk : WDC (250 GB) DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B ATA Device DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVD-ROM GDR8164B ATA Device DVD-Rom Drive : DH1725B BHO951U SCSI CdRom Device DVD-Rom…

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  22. Started by wollmann,

לוח האם שלי הוא Soyo KT400 Dragon Ultra Platinum. הוא נותן לי שתי טמפרטורות של המעבד, האחת הדיודה של המעבד, והשנייה הסוקט שלו. כשאתם בודקים טמפרטורות, האם מדובר בדיודה או בסוקט?

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by Aner,

שלום... אני מתלבט אם לקחת את הבארטון 2500 בגרסת tray + spire fridgerock או שפשוט לקחת כ-box השאלה המרכזית היא מה בכלל בא בגרסת ה-box והאם המאוורר שבא מספיק כדי שהטמפרטורות לא יהיו בשמיים (ללא אוברקלוקינג כמובן) תודה.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  24. יש לי מעבד A64 3000+ עם 2000MHZ המהרתי אותו ל 2400MHZ ואני עובד על המהירות הזאת קבוע , יש דרך נגיד שהמחשב יזהה את המעבד כ 3500+ (754) או 3400+ ולא כ 3000+ ? תודה.

• 12 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.