עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by 14renegade,

שלום! אני כבר הרבה זמן מחפש מאורר 80mm כמה שיותר חזק. כבר הזמנתי מפנדה את המאורר הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633&products_id=6927 אבל אמרו לי שהפסיקו לייצר את הדגם הזה. :-\ תוכלו בבקשה להמליץ לי על מאורר חזק אחר? תודה.

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  2. מודינג זה סבבה אבל למה צריך לעשות אוברקלוקינג זה סתם מקטין את אורך החיים של הרכיבים ובמקרים מסוימים לשרוף את הרכיבים

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  3. היי, קניתי מחשב חדש והתקינו לי 2 מאוורים של 92ממ קדמיים שלא עובדים (כנראה לא מחוברים).. איך אני מחבר אותם ? יש לי את ה- ANTEC ATLAS (מארז) והמאוורים הקדמיים הם 9925 של: http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=82

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  4. Started by Shoko,

האם זה אמין? הטמפרטורות שרשומות אלה הטמפרטורות הנכטנות? הורדתי את גירסא 0.27 בשביל הכ.מ שלי X1550 עד כמה כדאי להמהיר אותו ומה לשנות? (הוא מגיע 550\400) בינתיים המהרתי ל- 607\454 אבל לא שמתי לב לשום שינוי... צריך להפעיל מחדש? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  5. Started by peripushkin,

פתחתי מ12 צינורות ל16 ואז ניסיתי לעשות OC ואחרי שאמרו לי שאני אמור להגיע ל560 בליבה אז באתי עם הרבה ציפיות וכשהתחלתי לעשות את הOC כבר ב440 מתחיל להיות לי ארטיפקטים ואז ניסיתי קצת לשנות דברים בביוס ולא עזר.. למישהו יש רעיון איך אני יכול בכל זאת למשוך עוד קצת בOC?? להעלות מתח?איך? טמפ' במאמץ - 58-62 בנתיים התדרים על- ליבה : 423 זיכרונות: 540

6. השאלה בכותרת. יש לי הזדמנות לקנות את הקירור המפלצתי הזה במחיר ממש זול, אני יודע שהמארז שלי הוא יותר שייך למגזר המארזי מיקרו ATX מאשר לMIDI. אבל כשפותחים אותו יש הרבה מקום בפנים, הכוונה העומק של הלוח אם עד לדלת המארז. עכשיו אני לא יודע בדיוק מה המידות של הקירור הזה. אז אני רוצה לבדוק אם מישהו התנסה בקירור הזה במארז כמו שלי. במידה וההתקנה אפשרית, יש לי עוד שתי שאלות, האם אין סכנה בחיבור של קירור כזה כבד למעבד בתושבת AM2, באמצעות 2 קליפסות מסכנות? אשכרה טרמלטק חשבו שזה קירור סטוק או משהו בסיגנון. והאם החיסרון בתעלת אוויר תפגע משמועתית בביצועי הקירור (תחנוק את זרימת האוויר או משהו בסיגנון. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  7. Started by Cooler-Master,

הראדאון שלי כמעט כל משחק שאני מריץ הכרטס מגיע לטמפרטורה של 46 מעלות פחות או יותר תלוי מה הטפרטורה בחדר ואני מודד את הטמפרטורה ע"י הפנל של אינרומקס (EnerMax UC-A3FATR2 W) כאשר החישן שלו יושב על הכרטיס מיצידו האחורי (לא איפוא שהמאוורר בצד שני) ואז הפנל מתחיל לצפצף וזה משגע אותי אז חשבתי לקנות קירור חדש ואולי אתם תוכלו לעזור לי לבחור

8. הבנתי שאם אני מוריד אותה אז הלכה האחריות.. אבל אם אני לא מוריד זה פוגע בביצועים של הפיזור חום. מה לעשות ??? ועוד שאלה.. יש לי קירור סטוק של אינטל ל 775 פנטיום D 920 עכשיו על איזה מהירות המאוור אמור להסתובב?? הוא כל הזמן עבד לי בערך על 2400 פלוס מינוס עכשיו הוא עובד על 2986 סיבובים לדקה מה הטווח שלו??

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  9. Started by roeiw,

מה הטווח טמפ' התקין ל 8600GTS..?? תודה.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  10. Started by idan,

באיזה משחה כדאי להשתמש ? האם במשחה שמגיעה עם הגוף קירור או משחה אחרת.. תודה מראש עידן..

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  11. Started by Bengo5,

איפה שמשנים את המכפלה יש אופצייה כמו שאמרתי בכותרת..מה זה אומר?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  12. Started by AMITOC,

שלום לפני מספר ימים קיבלתי את הלוח הזה ויש לי מספר בעיות: 1.למרות עידכון לביוס חדש המדד של הFSB עדיין 100-133-166 למרות שבספר של הלוח נאמר בפירוש שאפשר לעלות בקפיצות שבין 2 ל5, מה לעשות? 2.אני עובד כרגע בבאס של 133 והלוח עדיין מסרב לתת לזיכרון תזמון של 2 ולא 2.5 למרות שברור לי שהם יכולים לעמוד בזה באס שכזה. 3.הVCORE מגיע רק עד 1.85 בקיצור ..יש גאמפר או משהו שאני מוציא אותו וגורם ללוח שלי להיות נורמלי?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  13. Started by anarchio,

אם אני משחק באיזה משחק שקצת מאמץ את המחשב אז הוא נכבה לי אחרי איזה 20 דקות אני לא ממש מבין משהו מהתמונה שצירפתי מקווה שאתם תבינו ותשכילו אותי קצת(הוינאמפ פעל כשעשיתי פרינט סקרין) ואי אחרי שקראתי את זה אני בהלם שהמחשב שלי זז בכלל...ודווקא פועל טוב יחסית.... http://www.faqil.com/guides/ham.html [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by urich,

טוב בנוגע לכרטיס מסך שלי geforce 6600gt של xfx האם ניתן לעשות לו oc כמו למעבד דרך הביוס (בעת הדלקת המחשב אני רואה הודעה על ביוס של הכרטיס אבל אי אפשר להיכנס. האם ניתן לשלוט על מהירות המאורר כי הוא אחד הרועשים במחשב שלי.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  15. Started by sub_man,

טוב אז היום נסעתי לי באופננים כמובן לאחר שלקחתי רשימה של כל החומרים הדרושים ונכנסתי לחנות האלקטרוניקה בעיר.... שם הסברתי למוכר האדיב מה אני צריך מה יותר טוב מה יותר כדי הוא עזר קצת וחזרתי לביתי מרוצה לאחר שבידי יש : צג LCD של 2 שורות ו12 תוים, נגד 100 קילו אוהם, בדיל וקבל למדפסת לאחר מכן ביקשתי מאבי שאחרי שישן יעזור לי קצת ויתרום בהבנתו באלקטרוניקה והלחמות, אבי שניסה להיתנגד אך לא מצא דרך הסכים לבסוף. ועכשיו בקיצור אני צריך כמה שאלות לפני ההתחלה. 1. בקבל של המדפסת יש לו שני ראשים אחד עם פינים שמתחבר למחשב ואחד בלי פינים שמתחבק למדפסת איזה מהם הוא זה שאיתו מלחימים לצג? 2. איך אני פותח את הראש כדי להישאר עם החוטים שאיתם אני מלחים? 3. איפה כדאי לשים את הצג? 4. כמה זמן ל…

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  16. שלום לכולם איך אני צורב ביוס של כרטיס מסך....שהורדתי מהאינטרנט......ז"א הורדתי של FX5600 ויש לי 5200 אז איך אני צורב אותו??

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  17. לו כזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1297 ומעבד ק7400 וקירור OCZ VENDETA 2 אני יוכל להגיע ל 4 ?

• 7 תגובות
    • 543 צפיות
  18. Started by dbx22,

יש לי לוח אם אסוס A7N8X-X ומעבד ברטון 2500 וכשאני מעלה רק את המכפלה או רק את הבאס זה פועל אבל כשאני מעלה את שניהם ביחד זה לא מעלה לי את המחשב... מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  19. Started by guru,

כאשר שאלתי אותכם מה אני צריך לעשות כדי להשתיק את המחשב שלי קצת אמרתם לי שאולי יעזור לי אם אני יחליף מאוורר מה שרציתי לשאול אותכם אני צריך מאוורר שקט מאוד כמה שיותר שיקרר טוב ושתהיה לי תמיכה טכנית שתבוא יחד איתו או אחריות אנא עיזרו נ.ב. מהו תחום המחירים של כרטיס כזה ומהם החנויות המומלצות לקנית מאווררים

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  20. Started by ben060,

המערכת בימין שלכם האם זה טוב גם שהכרטיס מסך מגיע ל 70 במאמץ? האם זה נורמלי? האם המכפלהה היא 6 כמו בתמונה של הCPUZ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  21. שמגיעה במארז Thermaltake Armor LCS Super Tower .. נחשב איכותי ?!?!? האם טוב מה BIG WATER 745 ? אני רואה שמבחינת משאבה כן כי כאן היא 500L

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  22. Started by nodfaswa,

איך הזיכרונות האלה לאוברקלוק

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  23. Started by mikezaush,

שלום לכולם. יש לי מעבד pentium 4 3.0 ghz 800 fsb presscot ומאוורר למעבד zalman CNPS9500 LED. לאיזה מהירות אני יכול להגיע עם מאוור שכזה?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  24. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

מראש אני אומר, מדובר על מצב IDLE עם טמפרטורת חדר של בערך 16 מעלות (המזגן עתיק, עזבו בשקט, קפאתי מקור :-) ) אז מה הסיפור? יש לי מארז IPC (ראק מאונט, 4 יחידות), יש בו מקום לשני מאוררי 80 מ"מ מאחורה ו120 מ"מ מקדימה. במשך חצי שנה עבדתי עם המאוררים הדי פשוטים שהגיעו עם הספק+המאורר של אינטל והמשחה כנ"ל. ביום שישי עשיתי קצת שינויים: ה120 מ"מ הקדמי הוחלף למאורר 120 מ"מ של טרמלטייק, עובד כל הזמן במקסימום, מכניס אוויר. 80 מ"מ אחד אחורי, גם הוא מכניס אוויר. * סיילנט קט 9 * מעל ה80 מ"מ שמוציא אוויר ועובד לרוב בסביבות ה2000RPM (אותו דחסתי בצורה מוזרה למקום השני של ה80 מ"מ) * סיילנט קט 9 * נוסף שנמצא באזור הכוננים, אבל כך שהם לא חוסמים את הזרימת אוויר שלו. הוא למעשה תלוי ע…

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  25. Started by zoyaniv,

אני רוצה להרכיב שני מאווררים מבוקרי טמפרטורה על דלת המארז שיכניסו אוויר וראיתי את שני המאווררים הבאים ולא כל כך מצאתי את את ההבדלים בנייהם מה ההבדלים האם שנייהם יכולים להכניס ולהוציא אוויר או רק כיוון אחד וכמובן מה עדיף מאוורר PRO TC http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4405 מאוורר FAN 3 TC http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3081 כמובן שחשוב לי השקט של המאוורר

• 3 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.