אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני אף פעם לא עשיתי אוברקלוק ואני רוצה לעשות איך עושים אוברקלוק למעבד P4 2.0GHZ ולמעבד PD 930 3.0GHZ ? * אני קראתי את המדריך באתר ועשיתי בפורום חיפוש... אני קראתי שצריך להגדיל את מהירות הבאס וככה גם יגדל מהירות המעבד=GHZ (ושחשוב להשים קרור למעבד...) אבל הבעיה שלי היא שאני לא יודע להגדיל את מהירות הבאס... עושים את זה עם תוכנה במחשב או צריך לשנות משהו ידנית במעבד עצמו? אם צריך לשנות משהו במעבד עצמו אז (1) מה?(2) איך זה נראה? (3) איך משנים אותו? (4) ואיפה כתובה המהירות החדשה של המעבד, GHZ? במחשב שלי-> מאפיינים, ואז יהיה כתובה מהירות חדשה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC למחשב שלי ואני מחפש אינפורמציה לגבי העבודה עם ה DRAM בביוס אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר קצת מה הולך שם מה זה ה CAS ו ה RAS ואיך משחקים שם עם ה TIMING מה העקרונות לתיקונים שם (עדיף יותר קלוק או פחות ומה זה משנה) ? ומה המתחים המומלצים לעבוד איתם ב DRAM כי כרגע המחשב שלי מכוון ל 3.4V תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש עם מעבד E6600, אני יודע ב100% שאני אף פעם לא יעשה OC למעבד, אבל בכל זאת אני יודע שהקירור המקורי של המעבד הוא לפעמים רועש והוא די גרוע, לכן אני הולך לקנות את המעבד באריזת Tray. אני זקוק להמלצה לקירור שקט מאוד לE6600, בתקציב של עד 90 שקל ואין אפשרות לחריגה אפילו לא בשקל.
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי היום פתחתי את המארז ואני רואה שהמאוורר של הכרטיס מסך שלי לא עובד ואני לא יודע אם הוא אמור לעבוד רק בשעת מאמץ או כל הזמן. ואם זאת בעיה אז מה עושים? אשמח לקבל עזרה תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מישהו יודע איך הלוח הזה באוברקלוק? יש למישהו? יש לי אותו ואני רוצה לדעת כבר איך הוא,המחשב עדיין לא מוכן...
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
היי כמו בכותרת.. מה הטמפ' הממוצעת שבה עובד מעבד 3800*2 עם קירור סטוק! לא אחר... תודה
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את הכרטיס XpertVision Radeon 9200SE, ורציתי לשאול בכמה אפשר לעשות לו אוברקלוק? מה המהירות ה'מקורית'? עד כמה אפשר לעשות OC עם המאוורר הקיים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
של המעבד AMD 64 3000+ בלוח ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 איזה תוכנה מה-CD שבא עם הלוח הזה יודעת לקרוא את הטמפרטורה?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגביי הלוח : MSI 915P COMBO האם הוא טוב למעבד אינטל 3.2 ?
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני משדרג מחשב וראיתי שיש מאוור בקידמה שלו, מאחורי החיבורים של ה USB האם חובה להשאירו שם או שאפשר להזיז אותו מאחורה לאזור המעבד ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הגירסה החדשה של EVEREST עכשיו מביאה את הטמפטורה ה TJ ולא את ה TC כפי שאתה רואים השאלה מי מדיוק יותר טוב אני חוזר לישון [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני בונה מפרט שכולל את ה E4300, ורוצה לשלב אותו עם הלוח של גיגה מדגם 945-S3. האם יש מצב לעשות את השילוב הזה, או שחבל על הזמן? על הדרך, האם יהיה יעיל לעשות OC עם זכרונות של 667?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אף שזה נושא המתקשר לאוברקלוק, הוא גם מתקשר למודינג... אני חושב שאעשה וולט מוד לכרטיס המסך שלי (מפרט בצד), למעשה אני חייב וולט מוד כי לקנות כרטיס ב3000 שקל עד שאמכור את הישן זה סרט. אני חושב לעשות זאת בעצמי (כמובן רק לאחר שאצפה בסרטים המדגימים זאת ואקרא על הנושא). הייתי רוצה לדעת אם יש כאן מישהו שכבר ביצע וולט מוד לכרטיס מסך בעבר ואם יוכל לתת לי כמה לינקים (רצוי בעברית) שבהם אוכל לראות איך עושים את זה. ממש חשוב לי! תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הייי אנשים אז ככה לפני כמה זמן נפל לי הביוס (לא זוכר למה) אז עשינו ריסט לתוכנה שלו או משו כזה (איך שרשום בספר) וניצלתי את ההזדמנות (כי חורף) להעלות את המהירות של המעבד מ2000 ל2100 (מ175 עם זיכרונות של 360 ל 185 עם זכרונות של 366 או משו קרוב) (של AMD כמובן) עכשיו לאדע מה קרה כאילו החום של המעבד סביר והכול ניראה בסדר אבל המחשב טיפה פחות מגיב ממקודם אז רציתי את דעתכם.... בתודה עידו
-
- 8 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני צריך קירור למעבד שלי פנטיום 4 3 גיגה עד 300 שח בערך אבל מהשהוא מקרר ממש טוב תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום בסדר אני הולך על אחד מהשתים 1 SLK-947U 2 SP94 רק רצית לדעת הזה מאורר SF כדי לשים הזה חברה טובה ועם יש כפתור שליטה ופנל מקדימה
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
האם כדאי לחבר את המאוורר הזה ישירות ללוח האם ללא הווסת ?? אני לא עוסק בOC ? האם זה ייצור בעיות ?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לעשות OC ללוח הבא gigabyte 8ik1100 oc איך עלי לעשות זאת?מה הם התוכנות המומלצות! ואיך אני בודק את התוצאות?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כגון: סוג הקירור, טמפ', ונתונים על המהרה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3ghz אינטל פרסקוט עשיתי לו אובר ל3.2 ואני עם קירור סטוק עכשיו בsuper-pi עשיתי בדיקה של ה 16m וזה עבר בהצלחה זה סימן שהמעבד שלי יציב או שזה לא אומר כלום
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
עשיתי OC ל 1.7GHZ INTEL ל 1.9 12% אובר קלוק לפי EVEREST והטמפרטורה לא השתנתה היא עומדת על בין 35 ל 37 איך אני בודק את המעבד במאמץ .. הפעלתי את פיפא זה מספיק?!?! חח מישהו יכול להגיד לי אם הטמפרטורות האלה בסדר.. ואם אני יכול למשוך עוד OC תודה!!
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
למאורר ישנם 2 חיבורים,אחד לספק ואחד ללוח (קטן כזה). האם לחבר את שניהם?
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
חיברתי את הSMART FAN2 ללוח ביציאה החשמל שלו ולא לספק כח, אני הורס משהו? הלוח הוא אסוס A7N8X
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
עשיתי בזמן האחרון השקעה כספית לא קטנה בשביל יופי אופי וטופי סתם סתם בשביל גם יופי וגם ביצועים טוב זאת המערכת שלי מארז פשוט נחמד ביותר יש עליו 2 מאווררים 80 של חברה לא ידועה ועוד מאוורר של חברה לא ידועה על הדלת מואר עם לדים מובנים יש עליו צורב די וי די של lg יש עליו שני מוצרים של coolermaster אחד cooldrive 4 http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=LHD-V04&other_title=+LHD-V04+CoolDrive%204 והשני musketeer http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=LLC-U01&other_title=+LLC-U01+Musketeer יש בתוך הcooldrive 4 הארדיסק 80 ג'יגה sata של חברת יונדאי יש לי…
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-