עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fhard.modnews.ru%2Fview%2F503&sl=ru&tl=en&history_state0= אפשרי להרכיב את הAC S1 למרות שהוא אינו מכסה לחלוטין את הליבה, שטח המגע שנשאר ללא כיסוי הוא כולכך קטן שאין לו חשיבות טרמית גדולה בכלל. לכן זאת לא בעיה להרכיב אותו עליו.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  2. Started by keglevich,

יש ברשותי כרטיס מסך 6800 leadetk a400 agp8 ניסיתי לפתוח לכרטיס את הצינורות עיבוד החסומות לפי המדריך הזה http://www.digit-life.com/news.html?107374#107374 הבעיה היא שכאשר אני פותח אצלי את התוכנה (riva tuner) זה מציג לי תפריט שונה... תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by TaMiRn2,

...

4. Started by dor17,

ככה המפרט שלי הוא כדלהלן מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6600 לוח אם: ABIT AB9 PRO כרטיס מסך: PCI-EX RADEON X1950XT 256MB זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 אבל הנה הקץ' המארז והספק: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT אז ככה לATI יש איזה תוכנה שעושה אוברקלוקניג לכרטיס מסך לבד...אני מרגיש שיפור קל והטמפרטורה עומדת על 55-65 בממוצע? זה בסדר? יש לABIT את ה uGuru שלה מה אני עושה שם בדיוק? בקיצור מה נראה לכם כדי לי לעשות?! אגב לגבי קירור... יש לי 2 מאוררים 120 אחד מקדימה אחד מאחורה ועל המעבד יש סתם מאורר לא משו רציני... קניתי עכשיו את הFOX 3 שיושב שם בפלופי ושואב אוויר ואני יתקין עוד מאורר 80 בעתיד הקרוב.... אגב הuGuru מראה טמפרטורות של CPU 42 Sy…

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  5. Started by hitman21m,

יש ברשותי כרטיס 6800GT AGP של CLUB3D שהרכבתי עליו קירור של AC SILENCER הכי חדש שיש. הטמפרטורות בסדר גמור והכל אבל משהו מוזר שקורה לי מדי פעם רק במשחקים זה שלפעמים בהתחלת המשחק הוא נתקע לאיזה 5-6 שניות ואז הוא ממשיך כאילו לא קרה כלום. מה זה יכול להיות??? לא הגיוני שזה התחממות כי הוא 48 במנוחה ובסביבות 59 במאמץ. אשמח לדעת אם יש למישהו מושג מזה יכול להיות.... 8) בתודה מראש ליאור

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by Iko89,

מעבד E7200 מומהר ל3824 MHZ טמפרטורות : במנוחה הכי נמוח שהגיע זה 30 מעלות ובמאמץ 53 לפי התוכנה Real Temp 2.60 אבל בOCCT הוא מראה לי 10 מעלות יותר .. אני עם קירור AC FREEZER 7 RPO הסירקולציה אצלי כזאת : מאוורר 120 מכניס מיקדימה למטה שרוול של 5 מאווררי 80 מכניס מיכיוון CDROMים מאוורר 120 מוציא ומאוורר 80 מכניס מעמצא הדלת .. הסירקולציה טובה ? או לשנות ?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  7. אני מעוניין להיפטר מהמאוור הראשי של המארז/לוח אם. הוא מרעיש מידי פעם וזה משגע אותי. אני מעוניין במאוורר איכותי והכי חשוב שקט. עד 80 ש"ח תודה מראש

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  8. אז ככה, התחלתי להעלות מהירויות למעבד דרך האפשרות המובנת בלוח אם שלי - ASUS P4P800 Deluxe - ואז כשבדקתי בפריים 95 את היציבות זה כתב את הודעת השגיאה הבאה: FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 Hardware failure detected, consult stress.txt file. תוכלו להגיד לי מה זה אומר ומה אני אמור לעשות כדי לפתור את הבעיה? שמעתי גם שכשעושים אוברקלוק למעבד צריך לשנות כמה הגדרות בביוס, תוכלו להגיד לי מה צריך לשנות? (ראיתי שרצוי לבטל את ה Spread Spectrum למשל..). ושאלה אחרונה,כיצד אפשר לדעת אם העלת מתחים תשפר את היציבות או משהו אחר? תודה מראש, עמית :

• 8 תגובות
    • 600 צפיות
  9. זה לא בדיוק החלפה, כי אני צריך לרכוש שוב את המשאבה ב 120 לאחר שרכשתי את זאת של הדגים ב 120.... כמה דברים - האם כדאי? האם זה משנה? האם יכול להיות שה 1200 PSI הם לא אמיתיים כמוצהר כמו שקורה עם WATS של ספקים? אין לי תלונות למערכת שלי השאלה אם כדאי להחליף את המשאבה?

10. יש לי מעבד 6420 עם גוף קירור סטנדרטי של אינטל. אני רוצה להחליף אותו למשהו שקט יותר. משמש כמחשב משרדי, OC וכו' לא רלבנטי. אני מתלבט בין שתי אופציות כרגע - ThermalTake Max Orb עליו קיבלתי המלצה בהקשר אחר Zalman 7000bALCU עליו המליץ בהמוכר בחנות איתה אני עובד שניהם עולים 250 ש"ח. איזה מהם טוב, ובעיקר שקט יותר? מוכן לשקול עוד אופציות בתקציב.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  11. שלום לכולם...אני רוצה לבצע אוברקלוק למעבד על מנת לשפר ביצועי משחקים וכדומה.... היום אני הולך להזמין מפנדה גוף קירור ומשחה...הייתי רוצה המלצה על גוף שלא דורש יותר מדיי עבודה (כגון פירוק הלוח אם וכאלה) אבל עדיין שיספק תוצאות טובות... אם אפשר גם המלצה על משחה טרמית טובה שלא עושה בעיות למיניהם.... תודה לכולם :

• 11 תגובות
    • 600 צפיות
  12. יש לי מחשב 333 (סלרון)MHZ ישן עם 128 RAM קירור די טוב , ואני מגיע איתו רק עד 415 MHZ , מה יכול להגביל אותי , אני רוצה להריץ אותו לפחות עד 600 MHZ.

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by bigfoot1,

שלום לכולם. יש לי מעבד amd athlon xp 2000+ palominio ורציתי לדעת כמה מעלות צריכות להיות בו.. אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו אני ארשום.. תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by Dr@gon,

איזה קירור למעבד עדיף לקנות???? Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 או Vantec AeroFlow TMD VP4-C7040 CPU Cooler

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  15. שלום לכולם, לאחר שקניתי מחשב חדש, התחלתי לתהות מה לעשות עם הפנטיום 4 הישן. החלטתי למסור אותו להורי אך לפני כן לטפל בבעיית התחממות שיש לו, ואם אני מצליח להשתלט על הטמפרטורה גם לעשות לו אוברקלוק קטן (יותר בשביל הכיף והניסיון מאשר בשביל ביצועים - אני יודע שזה לא מעבד טוב ל- OC) להלן המפרט: Intel pentium 4 Prescott 2.66GHZ (קירור של Intel) motherboard: chipset: P4M800 (נראה לי Foxcon MS-7071 אבל אני לא לגמרי בטוח) 512MB DDR 400MHZ 256MB DDR 266MHZ (סה"כ זיכרון 768MB) RADEON 9550 ספק 400W ג'נרי 2 מאווררי 80MM ג'נריים (אחד מכניס מאחורה ואחד מוציא מלמעלה) ניקיתי את כל המחשב מאבק (כולל ניקוי יסודי של ההיטסינק והמאורר) בדקתי ב - Speedfan והטמפ' של המעבד 60C במנוחה ו 70-73C במאמץ…

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  16. Started by FARKASH7,

יש לי לוח של חברת גיגבייט מדגם GA-8IRX ומעבד 1600A INTEL PENTIUM 4 רציתצי לעשות למעבד OC כי שמעתי שהוא טוב לזה אבל לפני שהתחלתי בדקתי כמה פרטים על הלוח. קראתי בהתחלה ביקורת עליו וראיתי שכמו אצלי בביוס אין אפשרות להעלות VCORE אבל אז המשכתי לחפש ומצאתי שתי אתרים שבהם מוזכרת אפשרות להעלאת VCORE מנהלים בבקשה אם מישהו יכול לחפש לי ביוס כזה תודה רבה. והאם זה קשה לעדכן את הביוס כי פעם אחרונה שעידכנתי היה בעזרת הדיסק שקיבלתי והכול עבר חלק. http://www.overclockers.co.nz/ocnz/review.php?id=02boardi845d000gigabyte8irx00000105-זה האתר שאומר שאין VCORE בדיוק כמו אצלי בביוס אלה האתרים שמזכירים VCORE http://www.abcd.com.au/motherboard/ga8-irx-pentium4-socket478.htm http://www.noticias3…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by Jetleg,

קניתי מארז של ebox יש לו מאוורר נראה די גדול מקדימה שנותן אוויר פנימה מול ההרדדיסק ומבחוץ יש רשת שעליה ניתן לראות שנדבק אבק מהשאיבה של המאוורר . השאלה היא העם זה לא ממלא את המחשב אבק מבפנים? ו העם ebox ידועים כחברה טובה?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  18. Started by Arnold,

שלום! אתם יכולים להמליץ לי על FAN + HS . * שקט (אם אפשר מאד שקט) ככה בסביבות 2500 - 3000 RPM * לא יקר 150 NIS משהו כזה * שיהיה קירור טוב ככה בסביבות 40-45 C בקיץ / בחורף . * אולי גם ל OC קטן שאני יעשה (לא משהו) נ.ב למישהו יש דעות על ה Zalman FHS ??? ??? ??? ??? http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps6000Cu.htm אני רוצה פשוט לא יכול לחיות ככה עם הרשע המעצבן הזה זה משגע אותי . :bash: :bash: :bash: תודה !!!!

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  19. Started by alex28,

אך אני יכול לדעת איזה תושבת יש לוח אם שלי הלוח אם הוא P5GD1-VM???

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  20. Started by Esparco,

עשיתי OC מ 1700@1950 עשיתי בדיקת יציבות עם SUPER PI 32 MB שעה וחצי של יציבות הכל תקין אבל משום מה שאני מכבה את המחשב או לפעמים שאני סתם עושה ריסט הוא נתקע ולוקח לו איזה 2 3 ריסטים עד שהוא עובד והוא מאפס תביוס עכשיו לפעמים הוא עולה ונופל לי בטעינת ווינדוס כל זה אחרי בדיקת יציבות ב SUPER PI למישהו יש מושג מה הבעיה... או שיש לי איזה הגנה בביוס מה אתם אומרים?<!

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by Dj_Gal,

שלום .. לפני כמה חודשים רכשתי את המוצר הבא.. ENERMAX UC-A5FATR2 SILVER http://www.enermax.com.tw/uc-a5fatr2.htm מוצר נחמד מאוד ..נהנה ממנו מכל רגע אבל אני לא מצליח לראות את הRPM של המאווררים (מהירות) על הצג של הLCD מישהו נתקל בבעיה זאת בעבר ? ... קראתי את הספר שקיבלתי עם זה והוא פשוט אומר שהצג יראה את הRPM אוטומטית שמחברים אותו לפאן באס

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  22. יש לי GF6600 רגיל לא GT עם 256DDR יש אפשרות פתיחת צינורות? ואם כן איך עושים את זה? אני יודע שיש לו 8 פעילים כרגע... (נראה לי) חח בתודה מראש. predator_008

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  23. Started by Vatos-Locos,

יש את המאוררים הדקים האלה שיושבים על הסינק עם קליפסים קטנים של הפנטיום 3 וסלרון 1200 למינהם קיצר הורדתי את המדבקה ויש שם איזה פתיחה מוזרה לא כמו המאוררי 80 הרגילים איך מפרקים את הכנפיים ?

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  24. ישנו פירסום נחמד בYNET (קצת ישן) להרכבת מחשב. מההסבר עם התמונות להרכבת המעבד (שנמצא בתחתית הדף) ניתן להבין שקודם מרכיבים את המעבד לתושבת ורק אחר כך מורחים את המשחה הטרמית. לא נראה לי הגיוני כל כך וגם לא יעיל מה גם שיש סוגים של משחות בעלי מוליכות שאם תפול מהם טיפה על לוח האם זה יכול לגרום קצר. ** הקישור **

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by kof23,

המחשב שלי נשמע תמידית כמו טרקטור!!! המחשב בן 3 פנטיום 4 , 2.4GHz , 512RAM איזה מאווררים אני צריך להחליף? אני רוצה שזה יהיה שקט אבל לא יעלה הרבה... בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים