אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
קניתי וולקנו 12, ושמתי את גוף הקירור המקורי של AMD בצד. עכשיו אני רוצה לעשות OC קטן לכרטיס מסך שיש לי: RADEON 9200 128MB DVI TV OUT. אבל הבעיה היא שהטמפ' שלו די גבוהה: 40C. אז רציתי לדעת אם יש אפשרות למקם את ההיטסינק של AMD על הכרטיס מסך הזה? יש מדריך או משהו? וכרגע יש לי מאוורר אחד על הכרטיס מסך, נדמה לי הוא נמצא על הליבה של הכרטיס מן הסתם.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/matrix/product.asp?pf_id=PDMATRIXSLOTFAN מאוורר עם חיבור של כרטיס למחשב המאוורר מתחבר לסלוט פנוי בצמוד לכרטיס המסך ומהווה מאוורר קרור נוסף למאוורר הקיים להגנה מושלמת בפני התחממות יתר של המחשב וכרטיס המסך באם יש לך כרטיס GF או ATI מהדגמים האחרונים יש לך פתרון לקרור נוסף של המערכת בנוסף מוריד את טמפרטורת המחשב ב 5-6 מעלות נוספים 2. האם הגיוני שמעבד amd xp2000 יעבוד בחום של 75-80 מעלות???
-
- 12 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הזמנתי לי מערכת חדשה מבוססת athlon64 3200+ וסתם איזה גוף קירור Thermalright SKL 948U עם מאוור 92mm של וואנטק, שכחתי את שמו. הבעיה היא שהלוח שהזמנתי, ה EPoX EP-8KDA3+, מגיע עם heatsink בלבד על הצ'יפסט, וחשבתי שאולי כדאי שאני אוסיף גם קירור אקטיבי לצ'יפסט של הלוח אם. על מה אתם ממליצים ? לא יותר מ80-100 ש"ח בבקשה! תודה מראש, ויטלי.
-
- 8 תגובות
- 580 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג להשיג צלעות קירור, משטח לשייף אותן ומשחה טרמית??? בתודה מראש orlupo
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Athlon XP 2400+ T-Berd rev. B0 המכפלה שלו פתוחה? איך אני משנה אותה ואם היא סגורה איך אני פותח? תעזרו לי בבקשה.
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לפורום! בעקבות עצות שלכם וקריאה באתר המעולה www.buildsilentpc.com החלטתי לקנות אוורור שקט שאוכל למען השם לישון בלילה עם מחשב דלוק! אני קונה את המאוורר הזה שהוא כאמור ממש שקט : 25 דציבל ! אז קודם כל - האם מאוורר זה טוב? יש עליו עוד המלצות? דבר שני - 30000 שעות - למה הכוונה? 30000 שעות עבודה או 30000 שעות רגילות (שאלה טיפשית אבל רצוי לדעת). האם מאוורר זה אמין? ולשאלה החשובה : כמה כאלה לקנות? אם אני לא טועה יש לי רק מאוורר אחד למארז . שמתי את היד והרגשתי רק אחד נושב ואילו יש עוד אחד שהוא של ספק כוח שאליו נגיע מיד . הבעיה היא שאני לא יודע אם אחד מספיק ואני לא יודע איך לדעת אם יש לי חלקות לעוד מאווררים כאלה. והאם עוד מאוורר יגדיל את הרעש וכבר לא יהיה בסה'כ 25 דציבל ? טו…
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי R9100 של ספייר עכשיו שאלה ראשונה .. איך מוציא את הסינק? הוא מודבק ! שאלה שניייה על איזה פיתרון קירור לכרטיס זה אתם ממליצים ? כיוון שלכרטיס אין חריצי הרחבה שאפשר להכניס עליו היטסינקים שונים וכד' (צריך דבק טרמי לא ? ) תודה רבה ..
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מצוייד בקופסא סיגריות והרבה רצון, עשיתי את זה... המערכת שלי (בחתימה) הכל בדיפולטס (חוץ מפתיחת ארבעת צינורות העיבוד בכרטיס מסך) מוציאה 16000 נקודות ב 2001 ו 4700 ב 2003. עשיתי אוברקלוק למעבד ל 3.9, לקחתי סינק שאני ו Stinger הכנו (במקור של מעבד) והתקנתי אותו על הכרטיס מסך עם ארקטיק סילוור 3, 5 מאווררים מכוונים על הכרטיס מסך, שניים מהם 120 ממ' אחד בכל צד של הכרטיס ועוד שלושה 80ממ' אחד למעלה והשניים האחרים יוצרים תעלת אוויר... (טמפ' חדר 23 מעלות) ואני פשוט לא האמנתי כמה זה הוסיף ליכולת האוברקלוק של הכרטיס!! מ 380 לליבה ו 320 לזכרונות הצלחתי להעלות ל 454 ליבה ו 349 בזכרונות! הורדתי את ההגדרות בדרייבר של הכרטיס מסך למצב Performance הרצתי את הטסט, היו קצת ארטיפקטים אבל עשיתי את …
-
- 80 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
ברגעים אלה אני מזמין את הכרטיס + הקירור אז אני שואל בשביל להיות בטוח.
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
הכנסתי את זה פה - כי יש כאן אולי אפשרות ל OC רציני עם היתרונות של הציפסט החדש ללא צורך במעבדי פרסקוט!!! מגיע עם: Socket 478 Pentium 4/Celeron Intel 915P Intel ICH6 800 / 533 MHz DDR400/333 4slot 4.0GB 1 个PCI Express x16 3 个 PCI Express x1 3 个 PCI RAID ICH6 *1 个ATA *4个 SATA ITE IDE RAID 2 个ATA133/100/66 RAID 0, 1, 0+1 AI NET2 USB 8 USB2.0 AI Proactive AI NOS AI NET2 CrashFree BIOS 2 BIOS MyLogo Q-Fan Anti-virus software (OEM version) ATX תמונה: http://www.asus.com.cn/trends/newp/P4GD1.htm הבעיה שאני רואה ב OC ללוח הזה - עדיין לא שמעתי על לוח לציפסט 915 עם נעילת PCI EXPRESS ו SATA. לעיונכם.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מה המצב? אז ככה: מפרט בחתימה. כרגע אני באוברקלוק ל 11X200, יושב על פריים 95 כבר 3 שעות, שמעתי שצריך 6 אז אני מחכה לפני שאני אמשיך הלאה מצורפת תמונה ממהלך ריצת הפריים. אלו הטמפרטורות פחות או יותר: טמפ' מעבד 44-45, הרד דיסק קבוע על 38, צ'יפסט 25-27, מאוורר מעבד על 1650-1700 סל"ד, מאוורר ספק על 1300-1400 סל"ד. טמפ' חדר 24-25 מעלות. ע"פ ה OPN של המעבד, המעבד עמיד בעד 100 מעלות, אז 44 במאמץ נראה לי בהחלט נמוך. אני רוצה להעלות כרגע ל 11.5X200 (אני מעדיף כרגע בלי אוברקלוק לזיכרון וללוח, רק למעבד). אתם חושבים שהמחשב יהיה יציב ב 2300 מה"ז במתח של 1.54 וולט?(ככה הוא בא) או שאני אצטרך להעלות? אם כן כמה לעלות בלי לסכן את המעבד?(אני לא רוצה מעבד בן שבוע חרוך) תודה מראש! …
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגיע אליי וולקנו 12 לפני יומיים מזיגזג ועוד 4 מאווררים TT120MM 2green/2red leds הרכבתי את הוולקנו 12 רק היום. השתמשתי במשחה הטרמית שבאה איתו ומרחתי אותה על המעבד. המריחה הייתה לא ממש הכי טובה: המשחה שעל ליבת המעבד לא ממש סימטרית (קצת עליות וירידות). אבל זה לא עד כדי כך אמור להשפיע, אולי רק במעלה אחת או שתיים. את הוולקנו 12 הרכבתי בצורה טובה, והוא יושב טוב על המעבד. טמפ' איתו למעבד: 38 במנוחה, 45 במאמץ!!!!! מקודם, עם הגוף הקירור המקורי של AMD: 44 במנוחה, 51/52 במאמץ. אז בעצם הוולקנו 12 הוריד לי רק 6/7 מעלות מטמפ' המעבד?!??!?!?! לא לזה אני ציפיתי. חשבתי שתהיה ירידה של 15/14 מעלות לפחות. הוולקנו 12 נמצא על מהירות מקסימלית עכשיו ד"א. שכחתי לציין: יש לי מעבד- AMD 2500 AXP הוא …
-
- 35 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תגידו לי מזה: אני נכנס ל ביוס ויש לי במקום איפה כול הבס והמטח יש לי agp/pci frequency (mhz) ואז יש שם 66.66.33.33 ויש לי מלה דברים שאני יכול לעלות תסבירו לי מזה ואם אני צריך לעולת את זה!
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
בזמן האחרון המעלות במחשב שלי עלו בצורה דרמטית פעם הם היו על 35-40 עכשיו הם 50-60 P-4 2.53 Ghz Radeon X800 XT (שבוע הבא) . עכשיו R 9700PRO 1GB ram יש לי 5 מאוורים כולל עברתי בכמה אתרים ושמעתי על ה Thermalright SP94 for Pen 4 רובם אומרים שהוא המקרר הכי טוב בינתיים אבל יש כמה שאומרים שלא כדאי לקנות אז אני רוצה לשאול אותכם , האם כדאי לי? ולא אני לא רוצה בשביל אוברקלוקינג ואין לי בעיה שזה עולה 200-300 שקל נ.ב: אם כבר פתחו כזה THREAD אז סליחה אני פשוט חדש ;D
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שקוראים לה EVEREST home edition ויש שם אפשרות של בנצ'מרק וראיתי שכמה שכולם משתמשים בזה אז מה זה ויש שם כתיבה וקריאה... יש לי פנטיום 4 2.8 לוח אם ASUS p4s800d כרטיס מסך ATIradeon9200SE האם כדאי לי לעשות אוברקלוקינג והטמפרטורה המממוצעת של המעבד- 42C
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שמתאים ל-AMD של חברת GIGABYTE דגם ga-7n400-l. מצאתי בחוברת שלו אפשרות לשינוי המכפלה בגאמפרים שבלוח אם. האם זה יביא לאוברקלוקינג ואם בכלל הוא יהיה אפקטיבי?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd athlon xp 2600 ואני חושב שהוא מתחהם יותר מדי אך לא בטוח בכך. הטמפרטורה שנמדדה ב-MBM היא 58 ב-CPU ו-46 ב-CASE. זה תקין??? ??? דרך אגב שום רכיב במחשב לא נמצא תחת אוברקלוקינג... בתודה מראש
-
שלום לכולם. השאלה כבר נשאלה כאמור. רק אולי חשוב לציין שעדיין לא עדכנתי ביוס מאז שקניתי את המחשב.
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
ראיתי אותו במקרה באתר של 3דיגיימאן: http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/pipe101/pipe101.htm נראה מצויין, בביקרות וידאו עשו אוברקלוק של 3.0@3.8 מתח 1.7 טמפ' חדר 27C ולוח IS7 של אביט: טמפ: מנוחה - 36 מאמץ - 49 די טוב לא? (אגב, המאוורר שהולבש עליו היה טורנאדו 90 מ"מ) שווה לקנות אותו, אני חושב פשוט לקנות קירור חדש ואני מחכה בינתיים לXP120 אבל לבינתיים אני מסתכל על עוד אלטרנטיבות. מה אתם חושבים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אז ככה, הורדתי את התוכנה מהאתר, פתחתי את הזיפ. אני מעלה את התוכנה, שואל אותי פרטים אישיים, לוחץ OK. מבקש ממני להתחבר ל PrimeNet בפרוטוקול HTTP. לוחץ OK ואז הוא נשאר על CONNECTING הרבה זמן עד שהא עושה ERROR. מה עושים? עשיתי משהו לא בסדר? תודה
-
- 7 תגובות
- 549 צפיות
-
-
האם המחשב הזה באמת עובד? לפי דעתי לא(אז למה לזרוק חלקים?)
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
קניתי השבוע כמה דברים חלק הספקתי להתקין חלק עוד לא..בקרוב http://photos.walla.co.il/gteam2 מה אתם אומרים סידרתי טוב? אני עכשיו בשלבי התקנת הסליבים וזה מפרך ומעצבן.. :-\ בהזדמנות אני גם ישאל, האם כדי לי להעלות את הבאס מעל מה שהלוח אמור לעבוד בו? יש לי AMD2500+@3200+ עם NF7-SL של ABIT וזכרונות OCZ Platinum Edition PC3200 וספק TT 420W APFC 2fans אני עכשיו על 200 BUS עדי לי להעלות עוד? הרי אני שם בסיכון את הזכרונות והלוח אם שבכך הם חורגים מהמהירות שמקורית שלהם, אתם חושבים שצפויות בעיות אם אני יעלה עוד?
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
I'm getting a mobile this week - more to come ... :toast:
-
- 59 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
מה עדיף? מבחינת קירור ביצועים? ומבחינת שקט? ובכלליות? וסתם שאלה קטנה איזה חברה יותר טובה ב512 זיכרון geil או a-data
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
טוב יש לי מאוורר SF2 שאין לי מה לעשות איתו (אין שום מקום במארז שינצל אותו כמו שצריך) אז חשבתי להשים אותו על ההיטסינק אז יש לי את ההיטסינק שמקבלים עם ה P4 מה שרציתי לשאול זה: 1. האם אפשר להשים עליו את הSF2 ? 2. האם זה יעזור ? 3. איך מוציאים את המאוורר שכרגע על ההיטסינק ? 4. איך מרכיבים את ה SF על ההיטסינק בלי שיפול ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-