אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות ואני לא יכול להחליט המחירים די דומים אם יש הצעות למוצרים ספציפיים ואיפה לקנות אני אעריך את זה
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מה היא התוכנת OC המדויקת ביותר לכרטיס מסך? אני צריך ממש הבדלים של 1MHZ לליבה ולזיכרון מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם אני חדש אמרו לי שזה המקום לאובר קלוק וכאן קיימים האנשים שאני מחפש,אז השאלה שלי היא ככה : יש לי את הכרטיס הנ"ל עם קירור מקורי,והכרטיס של חברת Gigabite,רציתי לתת לו OC קטן בלי להחליף לו קירור ובלי כלום,ככה להשאיר אותו איך שהוא עם הקירור המקורי. השאלה שלי כמה אני יכול לשים לו ב - Corp וכמה ב - Memory בשביל שיישאר בטמפ' יציבה ולא ייגרם לו שום נזק? תודה רבה לעוזרים! וגם לאלו שלא
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
ניסיתי עם 3 תוכנות אמ אני לא ממש זוכר תשמות של כולן אבל הנה שמות של 2: mbm (ככה לא ? > ) Hmonitor ועוד איזה תוכנה אממ משהו עם 2000. בכל מקרה כולן הציגו משהו משונה |: כמו 11 מעלות ו 4 מעלות. והמחשב עם מאוור אחד מקורי של אינטל |:. אמ אני פשוט מפחד שהמחשב שלי עוד על 80 מעלות או משהו מה אני יכול לעשות? (בלי להוציא כסף)
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אובקלוק למעבד שלי (Athlon XP 2400+) אפשר להעלות לו רק את המהירות של הבאס ואת המתח לכמה כדאי להעלות כל אחת מהאפשרויות? (הזיכרון פועל במהירות 266Mhz)
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
קודם כל סיפור על כל הבעיות במחשב שלי : )amd athlon 1700 geforce2mx: - ויש לי רק שני מאווררים - ספק ומעבד.. המחשב פתוח המעבד שלי מגיע לטמפרטורה של 76 מעלות - והמחשב פתוח .. וגם שאר החלקים במחשב בטמפרטורות מאוד גבוהות.. לפעמים המאורר שלי מפסיק לעבוד בכלל - ואז יש ריח של שרוף .. וגם הכרטיס מסך שלי לא עובד טוב.. אני חושד שבגלל זה .. 1- האם כדאי לי לקנות קולר ב200 שקל של זלמן ? (אני פוחד שהוא יעשה רעש) 2- עוד כמה מאוורים כדאי לי לקנות ואיזה ? (אני רוצה שיהיו שקטים ) - וגם אם אפשר.. אז איפה למקם אותם 3- מה לעשות עם כרטיס במסך ? איך אני בודק האם הוא מת לגמרי..אם הוא חיי אז איך אפשר לעשות שהוא יעבוד טוב ? יש לי תקציב גג 250 שקל מה כדאי לי לקנות כדי שתהיה טמפרטורה טובה. לא יהי…
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
1.האים אפשר לעשות לכרטיס הזה אוברקלוק למהירות של XT ויותר (חלק מאנשים שיש להם את הכרטיס אמרו שמעל ל \370\405 מתחלים להופיע פאקיים בגרפיקה) 2.האים אפשר לבצע לו מוד ביוס לXT (למרות שלא קיים באינטרנט ביוס לצריבה למתאים לכרטיס) 3.האים התוצאה של 3DMARK03 שלו דומה לכרטיס שעשו לו מוד לביוס לXT (כשהם באותו תדר) ( יש שאומרים שפחות בגלל שהמוד מפעיל אופטמיזציה לשיידרים שקיימים נR360) 4.איך נראת התמונה של יציאת טלווזיה של הכרטיס (שימוש בגוק חיצוני במקום באופציה המובנת בGPU
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ..... אני מניח שכולם פה שמעו על מערכות קירור אקטיבי שמסוגלות להוריד את הטמפרטורה של המעבד ל - 20 מעלות. אך כמו כן המחיר היה מטורף מידי לאדם ממוצא ....ובכן חיפשתי ומצאתי פיתרון ענק ..... כמובן לאחר שבדקתי כמעט את כל האופציות האפשריות . כגון קירור מים ועוד כל מיני סוגים של גופים למיניהם . ובכן ...... יש חברה ישראלית ששמה הוא ACTIVECOOL והיא מיצרת את הקירור הכי יעיל למעבדים . (אני חייב להגיד שאני לא עובד של החברה אני פשוט לקוח ממש מרוצה) הקירור עובד בשיטה של קירור Thermoelectric .וזאת השיטה הטובה ביותר . כמו כן היתה פה באתר סקירה של המוצר .... אך אני ממש חולק על הסקירה הזו . ציטוט של החסרונות למוצר. חסרונות 1 מחיר גבוה עד פי שניים ויותר מאלטר…
-
- 136 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
-
איך אני יודע באיזה גודל מאורר צריך להיות??? 80, 90 או 120 מ"מ??
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
השבוע או שבוע הבא אני מתכן ללכת לקנות עם אחי מעבד 2500+ לפני שהם יאזלו מהשוק (בKSP כבר אין :'( מה שאומר שחלק אני אקנה משם וחלק ממקום אחר ולא כמו שתכננתי...) מספר שאלות. 1. הרעיון הוא להגיע ל2500@3200. זאת אומרת באס של 200 - נכון? 2. אני צריך HSF טוב, זול שיביא אותי לשם בטמפ טובות. אל תגידו לי קח SP97 עם איזה טורנדו. השאלה היא מה מספיק טוב להחזיק כזה OC בצורה טובה, שקטה ובלי שהוא יצטרך לשחק עם זה כל הזמן (להגביר להחליש וכו...). הלוח יהיה NF7-SL כנראה. 3. השאלה הגדולה שלי אם כדאי לחפש סטפינג מסויים. בזה אני ממש לא מבין. מה לחפש? איפה לחפש (תמונה תעזור)? יש משהו מיוחד שכדאי להסתכל עליו? יש סדרות מומלצות. אני מאוד אודה לעוזרים מור
-
- 45 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה: אני מעוניין בלוח אם שיוכל לתת תמיכה מלאה ל-OC (מתחים , צ'יפסט 875 וכ"ו) וכמובן יתרום ל-OC גבוה,ושיהיה גם חזק למשחקים. אני מעדיף שיהיה גם לוח מתקדם יחסית(כולל יציאה S/PDIF וכ"ו) יש לי מעבד P4-2.8HT 800Hz סוקט 478. התקציב לא מוגבל (כ-1000 ש"ח), ויש עדיפות לכרטיס רשת-Gigabit LAN . יש הצעות? חשבתי על שניים: ?ABIT IC7-MAX III,raid,DDR128b,H-Threding,GBL? מול ?ASUS P-4C800Deluxe(875P)SATA,GBL? (או ?P-4C800-E(875P)SATA,GBL ASUS? )
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
איך ה BAREBONE הזה בשביל Overclock ? לפי מה ששמעתי הלוח שלו מגיע עם הרבה אופציות ל המהרה האם זה נכון ? האם הוא מספיק מקורר כדי להמהיר מעבדים במיוחד כאלה של AMD שהם ממש תנורים
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אז ככה: את המפרט אתם יכולים לראות בחתימה. המחשב במתח של 1.8 עובד ב 12.5X200= 2500 ! במתח למעבד 1.45 מתח ללוח 1.7 ומתח לזכרונות 2.9 הוא עובד ב 8X230=1840. עבר 15 בדיקות ממטסט ובערך שעה של פריים. כשאני מעלה ל 8.5X230=1955 הווינדווס לא עולה (מהירות סטוק של המעבד 15X133=2000). על 9X230 ומעלה בכלל אין מה לדבר, המסך אפילו לא נדלק, חייבים לעשות CMOS (כן, ה AGP נעול על 66מה"ז, אין לי כרטיסים ב PCI). הטמפ' באיזור ה 30 מעלות כל הזמן, אז זה בכלל לא קשור. למה זה קורה? הזיכרון לא מגביל אותי, הוא עובד בכיף על 230(על 2-2-2-11!!!). גם הלוח. והמעבד כבר עבד על 2500, עכשיו על מהירות פחות מסטוק הוא לא מסוגל לעבוד? מישהו יכול להסביר לי מה הולך פה?
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אז כמו בכותרת.. רציתי לדעת לאן הכי רחוק הגיעו עם מעבדי אינטל ואמידי באוברקלוק?? לכמה GHz הכי הרבה הגיעו?? תודה רבה לעונים~!~!!
-
- 10 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי מעבד amd 2500+xp והמעבד יושב על 42 מעלות ללא עבדוה והוא מגיע 49 מתי שאני עוד עם המחשב או משחק איתו מה אני אמור לעשות? המעלות בסדר? לפעמים הוא מגיע 39 מעלות שהוא סתם יושב ולא עובד
-
- 14 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי עכשיו קירור מטורף לכרטיס מסך אבל ממש מטורף! אז אין סיכוי שהבעייה היא של התחממות. אני לא מצליח לעבור 440 בלי שיהיה לי ארטיפקטים. אי אפשר פשוט טני חושב שאולי אני צריך לשנות לו משהו במתח? אולי משהו בביוס חוץ מזה? תגידו גם את הדברים הכי ברורים מראש כי יכול להיות שזה מה שטעיתי. אגב אחרי שאני אצליח לעשות אובר קלוק יותר גבוהה אני אפרסם את זה "בתחרות המדריכים שלכם" שתוכלו לראות איזה מפלצת שמתי שמה.
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך Sapphire 9800 Pro 128Mb /256Bit ועשיתי לו אוברקלוק ל 390/360 -קירור רגיל של ספיר(הגדולים יותר כמו בתמונה ) יש לי חיישן של המארז- (Thermaltake XaserIII Lanfire VM2000A) החיישן יושב על היתסינק ומראה על טמפ' של 41 מעלות , במשחקים הוא לא עושה בעיות , השאלה היא האם זה טמפ סבירה ? (הטמפ' ללא אוברקלוק היא בערך 38 מעלות) , והאם אפשר לעלות את האוברקלוק ליותר תודה לכל העוזרים..
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לא שאני רוצה לעשות את זה, אבל תראו מה ראיתי: http://citydeal.co.il/new_citydeal/groupsale.php?productid=1007&ref=zap אפשר להשאיר דלת מארז פתוחה...
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
איזה מאוורר כד י לי לקנו תלמעבד amd 2500 עד 200 שקל ועוד שאלה קטנה כדי שאני לא יפתח עוד דיון זכרונות במהירות 400 מה עדיף A-DATA OR GEIL?
-
- 6 תגובות
- 529 צפיות
-
-
תעזרו בבקשה האם הFREQUENCY של הזיכרונות שלי כמו שהוא צריך ליהיות ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד 3200+ ואני חושב לעבור ל 2600 MOBILE השאלה לכמה יכול להגיע המובייל, כי אני הגעתי עם המעבד שלי ל 2500MHZ יציב במתח של 1.95 בטמפרטורה של 43 במאמץ והשאלה השניה אך מעבד מובייל יחסית למעבד רגיל ששניהם נגיד ב 11*200 לדוגמה המהירויות זהות ?? ונגיד ששניהם על 1.8V הם יהיה באותו טמפרטורה ?? כמה CASH ה מובייל ולכמה אנשים הגיעו איתו אם קירור רציני ?? אני משתמש ב SP97+DELTA 92MM
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מאמר מעניין מאוד. שווה קריאה: http://www.pcekspert.com/articles/228-1.html
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-