עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by K0sTa,

טוב חברה אז ככה אני משתמש בתוכנה ati tool וכניראה שהדרביר החדש לא נותן לי לעשות אובר קלוק כלומר אני עושה ריסת וזה מחזיר את ההגדרות לדיפלותס יש מצב שאתם מארגנים לי דבריר חדש שאפשר לעשות לו אוברקלוק? דרך אגב אני הורדתי את הדרביר הכי חדש והוא לא נותן

• 37 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Ori The Man,

http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2924 איך הוא? טוב? או עדיף ללכת על קרור אחר?

• 7 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by aviv00,

E4300@2.4GHz OC stock air Fan mobo 965G CPU Host Frequency (MHz)_________ [266] PCI Express Frequency (Mhz)_______ [100] System Memory Multiplier (SPD)_____ [2.50] CPU Clock Ratio (Note)____________ [X9] Memory________________________ [667] Timing_________________________[5-5-5-15] System Voltage Control___________ [Auto] יש לכם הצעה טובה יותר לשידרוג ה OC ? אגב שאני מנסה לעלות את ה CPU Host Frequency הוא מאפס את עצמו להגדרות ברירת המחדל למה זה ? בגלל שהלוח אם לא מאפשר ?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  4. אני טס מחר לארה"ב אז אני יכול להזמין מnewegg או כל חנות אחרת קירור אוויר למעבד 920, הקטע הוא שאני צריך קירור יחסית קטן כי המארז שלי דיי צר: הנה ה SPECS של המארז: Thermaltake Lanfire VM2000 | Hardware.Info United States Thermaltake Lanfire VM2000

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  5. שלום חברים, אודה לעזרה והדרכה בביצוע OC מירבי ככל שאפשר למעבד הנ"ל על הלוח הנ"ל. קירור:noctua nh-d14 +2 מאווררים בתצורת PUSH-PULL. זיכון:KINGSTON DDR3-1600. אילו ערכים אצטרך להעלות ע"מ לייצב את הזיכרון על 1600,מאיזה מתח מומלץ להתחיל למעבד ואילו עוד ערכים כדאי לשנות. כעת בוצע OC עם תוכנת ASUS ועומד על 4.4GHZ,אך אני בטוח שאפשר להגיע לתוצאה הרבה יותר גבוהה,במיוחד היות ותדר הזיכרון עדיין נשאר על 1333..משום מה. אודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by RoyShefy,

לא יודע מה לעשות בעבר הOC עבד ואני לא יודע אם הוא עובד לי עכשיו..... ולא זכור לי שפרצתי אותו אבל יש את כל התסמינים שהוא עובד בOC (לפני שפירמטתי) אם אתם קוראים פריצה ללהוריד ביוס מהאינטרנט ולשים אותו בRAGEDIT ולישמור את זה בMY DOCUMENTS אז את זה עשיתי

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  7. ואיך הוא יעבוד על E6300 בלי OC שנמצא בחדר פנימי בבית (חם מאוד!!!) מבחינת מקום במארז יש לי TT סופרנו VB אני חייב משהו טוב בשביל לעבור איתו את הקיץ

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  8. Started by Lirux,

אני בתהליכי השתקת הטרנספורמר שלי... בחרתי כבר מאוררים שיחליפו את הרועשים שהיו בחלון: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 עכשיו, שמתי לב שגם המאורר 120 האחורי עושה דיי הרבה רעש... בכל מקרה יש לי BT ואמרתי שננצל כבר את ההזדמנות ונחליף את המאורר שעל ה BT למשהו אחר, ואת המאורר שהגיע עם ה BT נשים מאחור... בגלל שיש לי קטודת אולטרה סגול שמאירה את המארז חשבתי להחליף את המאורר שעל ה BT לזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3925 איך הוא? הוא יותר טוב מזה שבא עם הביגי? הוא עדיין בגדר שקט? אם הוא לא טוב בכלל אז האפשרות השניה שלי זה נראה לי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4899 אז בקיצור כל מה שרציתי זה דעת איך המאורר הזה: http://www.noacom…

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  9. המפרט שלי הוא amd 3200 venice gigabyte k8n ultra 9 6800gt gigabyte 1gb ddr 400 a-data chenbro רציתי לדעת אם אני אצטרך קירור למעבד אם אני אעלה אותו ל2200 מגהרץ? הטמפ הנוכחית של המעבד היא 37 ואני מעוניין רק באובקלוק למעבד ואני מקווה שלא צריך להתעסק עם מכפלות ותזמונים של זיכרון כי זה ממש מפחיד אותי אז בבקשה תעזרו לי ותענו למה ששאלתי

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  10. יש לי בעיה באוברקלוק מעל520MHZ עם הזכרונות (g.skill( הגעתי עם המעבד ל2340 mhz עם מכפלה של 9 עם תזמונים של 2.5-3-3-5 V.2.9 עכשיו ניסיתי גם תזמונים כמו 2.5-3-3-7 ב-550 MHZ במתח V2.9 וגם 2.5-4-3-8 מעבד 2476 MHZ עברתי את הטסטים #5,#8 בMEMTEST במשך שעות ללא שגיאה אבל ב-WIN לא הצלחתי לעבור אף טסט של prime ניסיתי לעלות מתחים למעבד הגעתי עד 1.5 ללא הצלחה כרגע אני על המתח הרגיל ראוי לציין שהטמפ' טובות 32 במנוחה 39 במאמץ אולי לעלות עוד קצת מתח למעבד? יש למישהו הצעות או למה אני לא מצליח יותר מזה? תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  11. Started by genia,

.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by who_Cares,

אני מתלבט בין שלושה דגמים של זכרונות לOC בסביבות ה700 שקל. הדגמים הם: TwinMos Twister 512MB PC-3200 CL-2 OCZ 512MB EL DDR PC-3200 OCZ 512 PC-3200 Revision2 כולם בערך 700 שקל, איזה מהם ייצן תוצאות עדיפות? האם בכלל שווה להשקיע בהם או לקחת TWINMOS רגיל(550 שקל) וזהו? יש עוד הצעות האיזור הזה של המחיר? (עד 700 גג.) בתודה מראש לכל מי שמנסה לעזור, Who_Cares

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by nivezrati,

שלם לכוללםםםם! התחלתי לעבוד על פרויקט המודינג למארז שלי והשבוע אני מרכיב חלון פרספקט למארז ואני בונה על תאורה יפה בפנים מכיוון שיש לי מחסור בתקציב בתור התחלה החלתי ללכת על המאוורר 80MM של ספיר שעולה 50 שקל והוא עם שני צבעים (אדום וכחול) ואחרי זמן מה להוסיף קטודה עם 3 צבעים של טרמלטייק למארז. שאלתי היא האם האור שיופץ מהמאוורר עם הלדים יהיה דיי חזק שיפעל בלי קטודה? האם השילוב שלו עם הקטודה יהיה בסדר אחר כך? ו אם יש לכם מאוורר עם תאורה עד מקסימום 70 ש"ח שהוא יפה ומפיץ אור חזק אז בבקשה תמליצ ליי בתודה ניבב

• 41 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, יש לי מעבד Q6600 על לוח אם P35-DS3L עם 2GB זכרון וSapphire HD 4870 Toxic 1GB שמחובר לCorsair 450W Pure. המעבד שלי (לפי RivaTuner) נמצא בטמפרטורה של 60 מעלות (בIdle) ל65-57 בזמן משחק (נאמר לי שטמפרטורות אלו לא סבירות למעבד). על המעבד יושב Arctic Cooler 7. הכרטיס מסך נמצא בערך באותן טמפרטורות. כמוכן, לאחר הרבה זמן במחשק מסויים, יש האטה בביצועים (המשחק זז הרבה יותר לאט). למישהו יש מושג ממה זה נובע? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  15. אורח
    Started by אורח,

אוקי אז יש לי: AMD Athlon 64 3200 Venice S939 והטמפ' שלו היא: 37 מעלות במאמץ. עכשיו זאת טמפ' טובה? יש לי מאוורר לא כל כך מוצלח נראה לי.. הנה הדגם: http://www.thermaltake.com/coolers/volcano/rs/a1889.htm אם אפשר אולי תביאו דעה על המאוורר .. תודה מראש.. :yelclap:

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  16. שלום לכולם. קיבלתי מאוורר של thermaltake מסוג volcano 10 האם הוא מקרר מספיק יעיל בשביל ברטון 2500 ללא אוברקלוקינג או שהוא חלש מידי? והאם הוא שקט או מרעיש, אני פשוט רוצה להחליף ערכת קירור ענקית של SPIRE שיש על המעבד והיא מרעישה מאוד.

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  17. זה היתחיל כאשר התקנתי גירסה חדשה של SpeedFan 4.29 (זה התוכנה שאני משתמש בדר"כ) ומאז אני רואה קריאה חדש בשם CORE. למה להרבות במילים אם יש תמונה. אגב הטמפ' הגבוה של 71 מעלות היא של הלוח וזה תיקני אז אין צורך להיכנס לפניקה ;D

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  18. Tuniq / BT, משהו אחר? AS5 Thermal Grease? משחה אפשר גם מפה http://www.newegg.com/Store/SubCategory.aspx?SubCategory=85&name=Thermal-Compound-Grease

• 12 תגובות
    • 671 צפיות
  19. Started by bigdady,

איזה מאוורר מביאים כאשר קונים AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX (כלומר מה המאוור הסטנדרטי)? המאוורר SPIRE FalconRock II AMD הוא יותר טוב מוולקנו 10 או 12, והאם הוא מספיק טוב, אם אני רוצה לעשות oc?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. טוב אז לאחר קריאת המדריך להכנת מערכת קירור מים ביתית החלטתי לבנות אחת ולהשתמש במיכל מים גדול ומעוצב במקום רדיאטור (כ - 10 ליטר במיכל שקוף מפרספקט שאני בונה...) אבל לפני הכל יש לי כמה שאלות.. 1. בלוק קירור - איזה מומלץ, האם יש סוגים, והאם תוכלו לתת לי מספר לינקים לכמה סוגים שאבחר כי אני לא נתקלתי בכאלה. 2. חיבור הבלוק ללוח האם - כיצד זה נעשה? והאם תושבת הלוח משנה משהו? (939) 3. צינורות לבלוק - איזה צינורות מומלץ מבחינת קוטר\סוג והאם החיזוק שלהם לבלוק עם באנדים מספיק או שיש סוג אחר של חיבור (למניעת דליפות מיותרות). 4. חשמל למשאבה - כמומלץ במדריך אשתמש במשאבת דגים השאלה שלי היא האם ניתן לגרום למשאבה לפעול כאשר אני אדליק את המחשב מהכפתור הרגיל או שהיא צריכה לפעול 24/7? (…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by deannahum,

שלום אני לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם מעבד Athlon 64-bit 3000+ ואני לא מעוניין לבצע שום אוברקלוקינג וכדומה... רציתי לדעת 2 דברים : א) האם הקירור Stock שמגיע עם ה-Box הוא מספיק טוב ? (מספיק כדי לגרום למעבד לעבוד בצורה תקינה וטובה) ב) במידה ואני רוצה לקנות איזשהו גוף קירור, מה מומלץ ? ובאיזה מחיר העניין כרוך ? תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  22. 7010.. זו התוצאה שהוא נתן... מה הסדרי גודל תוצאות של מחשב טוב/בינוני/חלש. או בקיצור... כמה זה טוב?! תודה על העזרה!

• 14 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by JSK,

שלום, אני מתכוון לרכוש את הכ. מסך Connect3D Radeon X1900XT 256Mb עוד פרטים פה: http://www.connect3d.com/products/pcie_x1900xt.htm. האם צריך לקנות לו קירור מיוחד חוץ מהקירור שבא איתו (המאוורר הסטנדרטי) כדי שהוא יהיה בטמפ' נורמלית ולא יתחמם יותר מדי?

24. Started by IME3,

האם ה QPI גבוה מידי? Intel® Core i7 CPU 920 ASUSTeK Computer INC - P6T DELUXE Corsair Dominator CM3X2G1600C8D NVIDIA Asus GeForce GTX 280OC Corsair TX750W PSU Vista 64bit

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. אני כבר יום שלם שובר את הראש בקשר לזה ניסיתי כל תוכנה אפשרית שמצאתי, אבל זה לא עזר. יש לי MSI Geforce 7600GS, והורדתי היום את הדרייברים האחרונים של nvidia. בדקתי את המהירויות ב control center, וראיתי שהם עומדות על המהירות של הסטוק. עכשיו, המטרה שלי היא שהמהירות ליבה תהיה 500, והמהירות זיכרון, תהיה 900. אבל הבעיה שלי היא שמשום מה, שני הסליידרים מגיעים רק עד ל 800. ניסיתי את Rivatuner, וזה מגיע רק ל 600, כנ"ל powerstrip השתמשתי גם ב coolbits ושום דבר לא משפיע על זה. any help here?

• 5 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.