עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. (לא מצאתי כותרת אחרת..) שלום.. אם אני קונה גם 2 tornado זה יגביר את הרעש בצורה משמעותית או שאני לא ישים לב?

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  2. אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל אני לא יודע איך אתם יכולים להסביר לי?(לא הבנתי כלום מהמדריך)

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  3. Started by IG,

יש לי זיכרון מחברה מסויימת (מפורט בחתימה) ואני רוצה לקנות עוד סטיק. אני רוצה לדעת האם כדאי לי יותר לקנות סטיק של חברה אחרת ויותר איכותית או שעדיף לקנות עוד סטיק זהה למה שיש לי? אני מתכנן OC ואני לא רוצה שהזיכרונות יעשו לי יותר מדי בעיות... מה הבעייה הכי חמורה שיכולה להיות לי אם אני קונה סטיק של החברה אחרת (סמסונג...)?

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  4. Started by kabak,

שלום לכם ראיתי פה מושגים כמו OC ואוברקלוק ואין לי מושג מה זה אומר.. האם מישהו יוכל לפרט קצת בשבילי ולהכניס אותי לעניינים פה? תודה רבה למי שיעזור

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by E-tay,

?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by ביז'ו המוס,

טוב יום נחמד 1 demonshlomo בא אלי אם המחשב שלו. לא היה לנו מה לעשות אז החלטנו לשבור שיאים . אז שמנו מזגן והבנו את החדר ל19 מעלות והתחלנו בOC. אם הכרטיס מסך שלי הגענו ל4638 נקודות (3d mark 2k3) שזה 585\355 והמעבד ב3.3 אם תזמונים לזיכרון ב2.3.3.5 הדגם המדויק של הכרטיס הוא: radeon 9600XT 128MB זיכרונות של סמסונג בלי סינקים וקירור לליבה VGA silenser אם AS5

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  7. Started by Kodi,

יש לי geforce 2, 32 mb אין לי כבר מה להפסיד איתו אז רציתי לראות מה אני יכול לעשות מבחינת OC.. הורדתי תתוכנה: Gerforce Tweak Utillty עכשיו הדיפולט של התדרים זה: core 175 memory 166 עכשיו אני מעלה ב5 כל פעם וכמו שזה נראה אין בעיה והכל עובד אבל כשאני עושה ריסט הכל מתאפס..וסידרתי בהגדרות של התוכנה ובדרייבר שישמור את התדרים החדשים לאחר ריסט ובכל זאת הכל חוזר לי ליפולט אחרי ריסט.. ולאן אתם חושבים שאפשר להגיע עם הכרטיס הזה בערך - מה יהיה OC מכובד בשבילו? איזה מהירויות?

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  8. טוב אז ככה הבנתי שמה שהכי חשוב זה ה משאבה...ושאפשר להשתמש במשאוות אקווריום רגילה ולפי גם מה שהבנתי ככל שהמשאווה שאוהב יותר ויותר המהר ככה יותר טוב אתה יכולים לתת את זה בדוגמא במספרים עם אני ילך לחפש משאווה שאני ידע מה לשאול. ושמות..זאת אומרת שמות של המדידות.

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  9. Started by MoRtZkInG,

השבוע או שבוע הבא אני מתכן ללכת לקנות עם אחי מעבד 2500+ לפני שהם יאזלו מהשוק (בKSP כבר אין :'( מה שאומר שחלק אני אקנה משם וחלק ממקום אחר ולא כמו שתכננתי...) מספר שאלות. 1. הרעיון הוא להגיע ל2500@3200. זאת אומרת באס של 200 - נכון? 2. אני צריך HSF טוב, זול שיביא אותי לשם בטמפ טובות. אל תגידו לי קח SP97 עם איזה טורנדו. השאלה היא מה מספיק טוב להחזיק כזה OC בצורה טובה, שקטה ובלי שהוא יצטרך לשחק עם זה כל הזמן (להגביר להחליש וכו...). הלוח יהיה NF7-SL כנראה. 3. השאלה הגדולה שלי אם כדאי לחפש סטפינג מסויים. בזה אני ממש לא מבין. מה לחפש? איפה לחפש (תמונה תעזור)? יש משהו מיוחד שכדאי להסתכל עליו? יש סדרות מומלצות. אני מאוד אודה לעוזרים מור

• 45 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by hck,

אז ככה: אני מעוניין בלוח אם שיוכל לתת תמיכה מלאה ל-OC (מתחים , צ'יפסט 875 וכ"ו) וכמובן יתרום ל-OC גבוה,ושיהיה גם חזק למשחקים. אני מעדיף שיהיה גם לוח מתקדם יחסית(כולל יציאה S/PDIF וכ"ו) יש לי מעבד P4-2.8HT 800Hz סוקט 478. התקציב לא מוגבל (כ-1000 ש"ח), ויש עדיפות לכרטיס רשת-Gigabit LAN . יש הצעות? חשבתי על שניים: ?ABIT IC7-MAX III,raid,DDR128b,H-Threding,GBL? מול ?ASUS P-4C800Deluxe(875P)SATA,GBL? (או ?P-4C800-E(875P)SATA,GBL ASUS? )

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  11. קדימה ! פרסמו את שלכם...

• 142 תגובות
    • 10.3k צפיות
  12. Started by roeiw,

יש לי מעבד AMD Athlon XP 2400+ T-Berd rev. B0 המכפלה שלו פתוחה? איך אני משנה אותה ואם היא סגורה איך אני פותח? תעזרו לי בבקשה.

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  13. החום במארז/ מעבד - (amd xp 2000 ) כ. מסך fx 5700le (המגיע ללא מאוורר) הגיע ל 80 C, לצערי, לא בנוי לכל המשחות הטרמיות, חלונות במארז וכד'. הצמדתי למארז מאוורר רגיל (ריצפתי מהמסתובבים ) שקט מאד ומהיר, ופתחתי הדופן של המארז, ומאז, ראו זה פלא הטמפ' לא עוברת את 50 מעלות. האם יש איזה שהיא בעיה בפתרון החורני הנ"ל (חוץ מהצורך לפתוח/לסגור המאוורר לפני/אחרי השימוש) ???

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  14. Started by nimrodim,

למי שעוקב: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2124 קריאה מהנה.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  15. Started by hananz,

אני מחפש ציוד קירור שיהיה טוב ושקט (כמו כולם) עד 1000 ש"ח כולל הכל פשוט הכל בוער אצלי ואני לא ממש מומחה גדול בקירור P4 northwood 1) מארז (MIDI ומעלה) 2) ספק מעל 400 Mhz (כולל) 3) מאווררים נוספים (במידה ולא מגיעים עם המארז) 4) כבלים עגולים (אם יש כאלה מועדפים) 5) תוסיפו במידה ושכחתי חלק לא מעניין אותי בכלל היופי של אף אחד מהחלקים רק שיהיה טוב ושקט תודה חנן

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by giloman,

אחרי שאני עושה אוברקלוק למעבד אז הזיכרונות מתחממים???? ביגלל שאני מעלה את הבאס .???? ואם כן אז איך אני יכול לקרר אותם.....

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Thunder^,

שלום! היום פירקתי את הוידאו הישן שלנו ומצאתי בתוכו גוף קירור נחמד... לקחתי אותו ואם קצת עבודה הצמדתי לו מאוורר מהמחשב הישן ובכללי הוא נראה טוב(צירפתי תמונות) ולא מרעיש רק אני לא יודע איך לשים אותו....חיברתי אותו אם גומיות כדי לראות איך זה מתלבש על זה וזה היה בסדר...רק שהרעש כשחיברתי היה נורא.... אני רוצה לשים אותו על הכרטיס מסך אבל לא יודע אם מה להחזיק אותו שם.....מישהוא יכול להסביר לי? תודה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  18. חבר שלי אמר לי שהוא שם סיליקון רגיל על על כל החלקים במחשב (אני לא צריך לפרט) במקום משחה\דבק טרמי אני צחקתי עליו, והוא אמר לי שאני יכול לבוא ולבדוק טמפרטורות ובאמת הטמפרטורה של המעבד הייתה 55 מעלות במנוחה, הכרטיס מסך לא היה חם כלכך (AMD 1600) קרור רגיל ב 70 שח האם הסיליקון באמת יכול להחליף לי את הדבק טרמי? האם זה מסוכן? כי קשה לי להסיג דבק טרמי (ואני לא רוצה ליקנות) משחה טרמית יש לי הרבה השאלה אם הוא יכול להחליף את הדבק טרמי

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by RazorJunior,

אוקי חבר שלי מתכנן לקנות MSI9800PRO והוא רצה לדעת אם יש איזשהן תופעות לוואי בהפיכת הכרטיס מ PRO ל XT ובמה זה כרוך(כלומר מה בדיוק צריך לעשות) תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  20. Started by roeiw,

אני רוצה לעשות אובקלוק למעבד שלי (Athlon XP 2400+) אפשר להעלות לו רק את המהירות של הבאס ואת המתח לכמה כדאי להעלות כל אחת מהאפשרויות? (הזיכרון פועל במהירות 266Mhz)

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by R L,

אני מתכוון לקנות ואני לא יכול להחליט המחירים די דומים אם יש הצעות למוצרים ספציפיים ואיפה לקנות אני אעריך את זה

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  22. ניסיתי עם 3 תוכנות אמ אני לא ממש זוכר תשמות של כולן אבל הנה שמות של 2: mbm (ככה לא ? > ) Hmonitor ועוד איזה תוכנה אממ משהו עם 2000. בכל מקרה כולן הציגו משהו משונה |: כמו 11 מעלות ו 4 מעלות. והמחשב עם מאוור אחד מקורי של אינטל |:. אמ אני פשוט מפחד שהמחשב שלי עוד על 80 מעלות או משהו מה אני יכול לעשות? (בלי להוציא כסף)

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by giloman,

ש לי מחשב ישן +AMD ATHLON 1800 אני רוצה לעשות לו אובקלוקינג ואני בערך מבין איך אבל את הספר שיש בישביל האובקלוקינג הוא באנגלית קשה ואני לא מבין...... אני יודע שצריך להעלות את הFSB דרך הביוס............ אני לא מבין א-מה לעשות עם המטח של המעבד בביוס? ב- אמרו לי שכשמעלים את הבאס משהו קורה לזיכרונות.. מזה ואיך אני עוקף את זה ??? ג- איזה גוף קירור בעזרת אויר כדאי לי לקנות בישביל ה OC EXTREAM VOLCANO 12 יהיה בסדר ....... תודה על העזרה אתם אחלה אתר ואני חדש פה .........

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  24. יש לי כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON 9200 128MB DVI TV OUT פעם עשיתי OC ממש קטן לכרטיס מסך שלי בעזרת התוכנה V-TUNER נדמה לי שהייתה כלולה עם הדרייבר של הכרטיס מסך. אבל מאז שאני התקנתי את הגירסה החדשה של הדרייבר, CATALIST 4.7, אני לא מצליח למצוא את התוכנה הזאת. אז רציתי לדעת אם יש תוכנה אחרת שבה אני יכול לעשות OC לכרטיס מסך (ושתהיה טובה) או אם אני יכול להוריד מאיפה שהוא את התוכנה V-TUNER בעצמה? ולעשות איתה OC

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  25. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מאלתי משחה על הרדאון שלי , שכבה ממש דקה לא יותר מידי ולא מעט מידי. כשאני מהדק את הסיילנסר אז מה שקורה זה שלא נשארת משחה על הליבה הכל בורח מהצדדים והליבה נשארת כמעט חלקה לגמריי. חשבתי שאולי אני מהדק את הסיילנסר יותר מיד חזק אז ניסיתי יותר חלש אבל זה לא עוזר הכל בורח. יש למישהו מושג מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים