אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לקנות לוח-אם- Gigabyte GA-X48-DS5, Socket 775 ולחבר אליו מערכת קירור Arctic-Cooling Freezer Extreme. רציתי לדעת אם הכל יתאים מבחינת גודל. תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות סוניק טאוור ואין לי מושג איך לעשות את המודינג הנדרש בכדי להתקין שלושה מאווררים. מישהו עשה ומוכן להסביר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 425 צפיות
-
-
יש לי את המארז HEC 6A19 לבן. אני מעוניין לשים חלון בצד ואולי עוד מאוורר להכניס אויר. כרגע יש לי מאורר 120 קדמי שמכניס ואחורי שמוציא. חשוב לי סך הרעש שיוצא מהמחשב (מאוררים) ה-120 רצים ב-~1500 סיבובים לדקה ושקטים מאד. היכן אני מוצא וכמה זה עולה: חלון ומאיזה חומר הוא עשוי (עדיף עבה ומבודד רעשים) גומי שחור (חשבתי לבדוק אצל זגג מכוניות) יש תושבות למאווררים לקניה בנפרד ??? או שמחברים את המאוורר ישירות למארז ? דרמל ? אילו עוד כלים אני צריך ??? (חוץ ממברג!!!) איפה כדאי לשים עוד מאוורר או שניים לקבל יותר איוורור ??? וצבע !!! מעוניין לצבוע את המארז במטאלי כחול , איפה מוצא צבעים ??? (מארז אלומיניום)
-
- 6 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אז ככה חשבתי לקנות מערכת קירור חדשה למעבד רציתי לדעת מה יותר טוב Thermalright Ultima-90 או Arctic Cooling Duo: Alpine 7 & Freezer 7 Pro Attack Value (עם זה בכלל מערכת קירור או מאורר לקירור) תודה תעוזרים
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
ערב טוב. אני כרגע נמצא בתהליך של השתקת המחשב.. קניתי קרור של ארטיק קולינג למעבד (pro 7 ) ואני לא מצליח לגרום לו לרדת מ2100 RPM.. הגדרתי בביוס שיסתובב על slow וזה עדיין לא עוזר.. אני רוצה שיסתובב על 1000 - 1500 מקסימום.., יש לי לוח אם של Asrock 945G-dvi Conroe. אני מחפש גם קרור שקט לכרטיס מסך Gforce 7600GT, יותר חשוב לי השקט מאשר יכולת הקירור.. אני אשמח לקבל הצעות. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
-
-
באופן עקרוני מה שהמליצו לי זה אוורורים של ARCTIC COOLING אבל החנות שממנה אני מתכנן לקנות מחזיקים אוורורים של SPAIER. איזה דגמים של ARCTIC COOLING ושל SPAIER מומלצים למעבד ולמארז שלי ? המארז שאני חושב לקחת והוא ANTEC NSK4480 380W Silver/Black והמליצו לי לקחת איתו את הקירור Arctic Cooling 8L 80mm המעבד שאני חושב לקחת הוא מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel והמליצו לי להוציא את הקירור של אינטל ולשים במקום Arctic Cooling Freezer 7 Pro. אשמח לקבל תגובות בנושא ((:
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אוקי אני בודק בתוכנה הכי חדשה שנקראת Sisoft Sandra 2005 Rs2a מה שזה לא יהיה (הכי חדשה הכוונה הכי מעודכנת לעת עתה) אז תראו. הטמפרטורות נמצאות אי שם באזור התחתון. השאלה שלי היא כדלהלן: כתוב שה60 מעלות הם של הספק (יש לי ThermalTake PurePower 480W שחור כזה יפה..) עכשיו בביוס כתוב שה60 מעלות זה מעבד. חשוד לי .. למה? כי אני יותר מאמין לSandra כי : שאני נוגע בספק מאחורה,איפה שהמאורר הוא ממש חם! חם בצורה רצחנית. אין בעיות מתחים טובים וכו. תמיד זה היה ככה. עכשיו שאני נוגע בהיטסינק של המעבד..הוא לא כזה חם,אז עוד אני יכול להאמין ש39 מעלות זה מעבד...השאלה שלי היא : מה אתם אומרים?? (אני לא מהמבינים הגדולים בתחום) תודה מראש. SiSoftware Sandra Mainboard Manufacturer : Gigabyte Technolo…
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות OC למחשב שלי קראתי פה על איך לעשות OC למעבד אבל החלטתי להתייעץ איתכם קודם לגבי הכל (אני מעוניין לעשות OC למעבד, לוח אם, כרטיס מסך וזכרונות)... זה המפרט של המחשב: מעבד: intel quad core q6600 2.4 Mhz קירור למעבד: zalman cnps9700 led לוח אם: gigabyte p35 ds4 זיכרון פנימי: corsair xms2 DHX 800Mhz 4giga כרטיס מסך: palit geforce 8800gt super 1giga מארז: antec nine hundred הארד דיסק: western digital 160 giga ספק כוח: sweex pure 650WATT טמפרטורות של החלקים: מעבד: במהירות של 2000RPM המעבד נמצא בטמפרטורה של 30C כרטיס מסך: במנוחה בלי העלאת מהירות המאוורר של הכרטיס מסך הטמפרטורה שלו היא 49C לוח אם:הלוח אם נמצא בטמפרטורה של 36C מה אתם אומרים המחשב יכול להגיע ל…
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
פתחתי קודם דיון,עכשיו אני ממש מוכן להתחיל בחלק המעשי. אני כמעט מוכן אבל עדיין חסר לי כמה דברים ויש לי עדיין כמה שאלות לא-פתורות (וכן,עשיתי חיפוש. וכן,לא מצאתי תשובות). בדיקות יציבות מתוכננות:OCCT,3DMARK 11,CRYSIS 2,total war shougen 2. תוכנה לOC:TRIXX (כיוון שרק בה אני אוכל לשנות את המתח). דברים ש"חסרים" לי: 1)התוכנה TRIXX מציגה את הטמפ' רק בחלון של התוכנה/על שולחן העבודה. איך אני אמור לבדוק טמפ' ממוצעות בזמן משחק/בדיקת יציבות (במנוחה זה כרגע 44 מעלות)? איזה תוכנות ניטור עושות גרף שאוכל להסתכל עליו אח"כ?. 2)מהירות מאוורר-לשחק עם המאוורר כבר עכשיו ולקבוע פרופיל אינטנסיבי יותר? או רק כאשר אני נתקע בOC/מעלה את הvoltag?. כרגע במנוחה הפרופיל של הסטוק הוא 20% שימוש במאוור…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחרונה רכשתי מחשב לוח אם GA-7DXE ומעבד AMD DURON 800 הבעייה היא שהטמפ של המעבד היא בסביבות 56-57 מעלות במצב רגיל זאת אומרת בלי עומס של תוכנות (השתמשתי במשחה טרמית ) מה יכולה להיות הבעייה ? ועוד שאלה ,כשרוצים להתקין דרייברים חדשים ללוח אם, האם יש צורך קודם להסיר את הקודמים ואם כן אז איך עושים זאת?
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי את המעבד AMD PHENOM II 955 והגעתי איתו לOC יפה של 3.8GHZ עכשיו,אני צריך עזרה בהתייצבות על 4GHZ :\ Clock Ratio: x18 Nb Freq:x8 ]1484 FSB:212 HT Freq:1484 Mem Clock: 1333 cl9@cl7 CPU Vol:1.425 CPU NB VID:1.3750 NB/PCIe/PLL Vol:1.860v SB/HT Vol:1.240v NB Vol:1.260 Dram Vol:1.515v פרט המערכת: AMD Phenom II x4 955 3.2 GIGABYTE GA-790XT-USB3 Kingstone DDR3 1333MHz CL9 טמ"פ: 58 מאמץ מלא! אפשר למשוך ל4 אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 דגמי קירור המעבד הנ"ל : ( אין לי שום בעיה לגבי הבדל המחירים הלא משמעותי ) Noctua NH-C12P SE14 CPU Cooler http://ksp.co.il/?uin=13198 Noctua NH-C14S CPU Cooler http://ksp.co.il/?uin=28085 החלטתי על הקירורים האלה בלבד. לצורך קניית מחשב , מה מומלץ יותר ? הדגם השני הוא חדש יותר ומה ההבדל ביניהם מבחינת גודל ? נראה לי שיש בעיקר הבדל משמעותי בגובה , לא ? לא ממש מובן לי אבל נוסף לזה נראה לי שיש אפשרות לשים את המאוורר של הקירור למטה ולא למעלה לא ? במקרה כזה זה יחסוך מהגובה שלו במארז ויסתדר יותר עם שאר הרכיבים במחשב? ׁ ( מופיע בתמונות בקישור שהבאתי ) אבל השאלה פה אם הוא מתאים לי למחשב, ובמה אם…
-
- 22 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בשלבים של הרכבת מערכת חדשה ומחפש להתאים קירור למעבד בכותרת אני מתלבט כרגע בין שני קירורים: - Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B - שהמליץ לי עליו YairZ - Zalman CNPS10X Extreme האם יש קירור אחר שאתם ממליצים עליו ? אני מוכן להשקיע עד כ-300 ש"ח בקירור למעבד ולא מעוניין בקירור מים תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום צריך עזרה בחיבור ערכת הקירור שבנידון: הקירור למעבד מגיע עם 3 PIN חיבור ללוח אם אבל החיבור שבלוח אם שבנידון עבור הקירור למעבד הינו 4 PIN הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לחבר בתצורה הזאת או אני צריך למצוא חיבור אחר על הלוח שהינו 3 PIN תודה
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
שלום, אני די חדש והכל קניתי את הקירור הזה 145 ש"ח ואני ממש צריך בבקשה עזרה בהתקנה ככה הוא נראה קראתי את כל הההוראות שקיבלתי יחד עם החבילה ולא ממש הבנתי כאילו בערך אבל אני רוצה להיות ממש בטוח... שימו לב ד"א בתמונה מרחתי קצת משהו מהחומר האפור הזה..אבל מרחתי אותו עוד פעם בשביל לכסות את החלק שקצת נחשף....מזה החומר הזה..? תודה לעזורים יש לי gigacube radeon 4850 קירור קירור של ati ולא של החברה. עוד מעט אני יעלה תמונה
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את הקירור GELID ICY VISION מיד שנייה, ככה שאין לי את כל המדבקות המקוריות או את דף ההוראות שבא עם הקירור. אני מנסה לחבר את הקירור על כרטיס מסך HD 5850 וראיתי שצריך להדביק כמה מהגופי קירור הקטנים על חלקים בכרטיס. אין לי יותר את המדבקות הדו צדדיות המשמשות להדבקתם ורציתי לדעת איך אפשר להתגבר על הבעיה (שימוש במדבקות דו צדדיות רגילות אפשרי?) תודה מראש לעוזרים שקד ברנד
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של ASUS GEFORCE 2 GTS 64DDR ואני הולך לעשות לו OC החלקים שקניתי הם: CRYSTAL ORB ARCTIC SILVER 3 וקרור לצלעות הזכירון ויש לי כמה שאלות 1. יש עוד משהו ששכחתי לקנות? 2. איך אני מתקין את ה-CRYSTAL ORB? 3. איך אני מתקין את הקרור לצלעות? וכן קראתי במדריך האתר והם לא מפרטים שם ממש.. אני חדש בעסק הזה ואני צריך קצת יותר פירוט... ותודה..
-
- 10 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, יש לי מאוור של DC 80 מ"מ 5V ואני רוצה להתקין אותו בקידמת המארז והשאלה שלי היא אם מאוור של 5V מספיק חזק? ועוד שאלה, החיבור של המאוורר הזה הוא לשלושה פינים אז יש איזושהי דרך לחבר אותו לספק?
-
- 10 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן יש לי I5 , קניתי את הArctic Freezer 7 Pro Rev.2 , ויש כמה דברים שאני לא בטוח בהם לקראת ההתקנה - 1-איך לנקות את המשחה מהמאוורר הקודם ? קניתי אלכוהול 70% אבל אמרו לי שזה לא טוב ועדיף רק עם נייר טואלט. 2-לאיזה כיוון להפנות את המאוורר שלו ? 3-המשחה כבר מודבקת בקירור , אני אמור להסיר איזה מדבקה או שישר להתקין ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע כבה המחשב בביתי, גיליתי שטמפ' המעבד הרקיעה שחקים (90 מעלות) למרות שמאוורר המעבד ויזואלית עובד. רכשתי מאוורר מסוג Asus star ice והתקנתי אותו, אך נראה לי שיש לי בעיה. המאוורר אכן הוריד את הטמפ' של המעבד (Pentium D 2.8Ghz) לכ-30 מעלות אך הוא מסתובב במהירות המקסימלית שלו ולא משתנה אוטומטית. המאוורר המקורי של אינטל מחובר בקונקטור 4 פינים ואילו למאוורר יש רק 3 פינים שאותם חיברתי לאותו חיבור בלוח האם (Asus P5LD2-VM) של cpu fan. המאוורר החדש מגיע גם עם שליטה ידנית של נגד משתנה אך אין לי מושג איפה להתקין אותו, אנא עזרו לי, אשתי מתחרפנת מהרעש ומוציאה עליי את העצבים
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני קיבלתי את הקול מאסטר אירו 7+ התקנתי אותו אבלללל הדלקתי את המחשב ופתאום אני רואה שהטמפ' של המעבד היא 73!!!!!!! ישר ניתקתי את המחשב מהחשמל! אאחרי זה פירקתי את המסינק והתקנתי אותו מחדש ואז הדלקתי את המחשב מחדש אבללל המחשב נדלק צפצף כזה ואז נכבה חשבתי ישר שהלך המעבד!!! מזה נבהלתי וכמעט בכיתי (רציני) אז למה שהחלפתי מאוורר זה לא עזר???? אלא הטמפ' רק עלתה?????.. תכתוב לי בבקשה למה זה קרה לי בערך.. ואיך??? אתם יכולים לכתוב לי באופן מפורט איך אני מתקין סינק חדש למעבד?: איך אני שם אותו לאיזה כיוון המדרגה וכל זה תודה רבה רבה בבקשה תגיבו כי זה מאוד מאוד חשוב לי... תודה עריכה: הינה תמונה אחרי שמרחתי את המישחה על הסינק היה כתוב במדריך למרוח את המשחה על הסינק וא…
-
צריך להוסיף עוד משהו או לשנות כדי שיהיה במחשה הזה קירור מספיק טוב לאוברקלוק{למעבד ולכרטיס מסך}? אפשר גם לעשות אוברקלוק לזיכרון? אם כן אז צריך להוסיף משהו? התקציב עומד על 4000-4200 ש"ח. זה המפרט: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 525.43 ] 1 CPU Cooling : Aerocool Extreme CPU Cooler for P-IV/AMD [ ¤ 158.04 ] 1 Hard Discs : Western Digital 60GB 7200 rpm ATA100 HDD [ ¤ 409.34 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB…
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום רב! יש ברשותי כרטיס מסך asus en6600gt pci חיפשתי באינרנט מדריכים לוולט מודינג לדגם הזה ולא מצאתי הייתי שמח אם מישהו יכול לעזור לי להביא לי מדריך או אפילו לבוא אליי הבייתה ולעזור לי! תודה רבה לעוזרים ולתורמים!
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר כמעט שלב סיום המודינג של המארז, רציתי לדעת האם הטמפ' האלו תקינות מדובר על לוח GA-73PVM-S2H ומעבד E6300. כמו כן, מה זה MCP? הוא לפעמים גבוה. התמונה הראשונה בעבודה רגילה+אנטי וירוס שסרק את המחשב התמונה השנייה במאמץ של EVEREST [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בביוס כתוב שטמפרטורת המעבד 24 מעלות, בתוכנה של הלוח אם כתוב גם כן 24 מעלות (תראו בתמונה) ובשני התוכנות שהמליצו לי לבדיקת הטמפרטורות כתוב משהו אחר בכלל :-\ לאיזו תוכנה להאמין? האם הטמפרטורה שכתובה בביוס היא אמינה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-