אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
יש לי פנטיום4 200 באס וזכרונות של 400 MHZ DDR הכל פועל כמו שצריך ..... אני רוצה OC אבל ביגלל הזיכרונות אני מוגבל... אז חשבתי לשחק ביחסים של המעבד והזיכרונות ... א': היחסים הם RAM/CPU אוCPU/RAM ב':אני צריך לעשות חישובים או שאני צריך לשחק עם זה עד שיוצא לי טוב? ג': אם אני רוצה להעלות את הבאס ב33 ושהזיכרון יהיה אותו הדבר אז אני צריך יחס של 33:1 כי אני יודע שהזיכרונות יכולים לסבול מגה הרץ אחד יותר ממה שהם יוצרו באמת זה ככה?? ד':אם אני משחק ביחסים אז יכול להיות שבלי שום שינוי חוץ מאיזה 1מגה הרץ אז הזכרונות יצתרכו יותר מתח כמו המעבד?
-
- 5 תגובות
- 445 צפיות
-
-
אהלן , אממ.. אני מתכנן אוברקלוק בקרוב ואני צריך קירור שיחזיק לי את המעבד בטמפ' נורמליות , חשבתי על הקירור הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_986&products_id=5456 לא חשוב לי הרעש , מה אתם אומרים , שווה?
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
האם קירור הארז משפיע על המהירות של המחשב ואופן הביצועים שלו??? אם כן איפה כדי לקרר יותר ועל מה הקירורו משפיע!!!
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
חברה לבן דוד שלי יש pentium 3 לוח אם iwill וכרטיס מסך של palit האם אני אצליח לעשות oc עם קירור אורגינלי לכל חלק?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי P4 מעבד 3.0 לוח 865 PERL של אינטל כולל זכרונות 1.0גיגה ספק 500W ושתי מאווררים אחד מאחור ואחד בדופן של המארז המחשב די חדש אבל שאני משחק איתו 5 דקות הוא מתחמם ויורד בקצב ולא נותן להמשיך לשחק או לעבוד איתו רק שהוא מריץ משחקים או שני סרטים אז קופץ הסנסור ומשבית הכל מה עלי לעשות ? לחזור לחנות או ..... תודה מראש על העזרה 70 מעלות 73 74 70 מעלות כשהמחשב מתחמם מגיע ל 73 74 איך המעבד לא נשרף הסנסור מודיע על התחממות האזור המעבד
-
- 7 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
1)יש לי ספק כח 400W האם הוא מספיק טוב לOC?? ולכרטיסיי מסך החדשים כמו ג'י פורס 6? 2)יש לי פנטיום 4 נורת'ווד הוא פועל ב800 FSB והזיכרונות פועלים ב400DDR -זה נורמלי ..... אבל אם אני מעלה את הבאס ל233 אז הזיכרונות יקרסו לי..... אבל האם הם יקרסו אם אני אדאג לקירור רצחני לזיכרונות ?
-
- 14 תגובות
- 602 צפיות
-
-
1) האם לכל מעבדי המובייל של AMD יש מכפלה פתוחה ? 2)איך עושים OC עם מכפלה פתוחה ...דרך המכפלה....?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
יש לי p4 2.8c abit ai7 adata 512X2 ddr 500 powercolor x800 pro והמחשב פתוח עם מאוורר גדול עליו. הכרטיס גרפי אפילו לא היה על OC פעם אחת.... הוא מגיע לי לפעמים ל 60 מעלות!!! ויש מלא סימנים!!! בלי OC...!! המעבד הוא בדרך כלל על 45 מעלות ובמאמץ אפילו 54 בלי OC SYS על 31 מעלות ו 38 בעומס... אין לי מושג מזה SYS , אולי לוח אם? PWM שגם אין לי מושג מזה על 35 ולפעמים 41 במאמץ.. וזה כשהמארז פתוח.. למה זה קורה??? המארז הוא גנרי וספק הכח הוא של 350W של BEST POWER שזה די גנרי.. למה זה קורה???
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=anxin
-
- 11 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
שלום יש לי זכרונות rdram תוצרת סאמסונג של 64*2 יש עליהם מין שכבת הגנה כזאת כחולה האם היא תקרר אותם מספיק כשאעשה oc על הזכרונות או שצריך משהו נוסף ? כשאני עושה Oc על הזכרונות בלבד משנה אם המחשב שלי מקורר ? אם כן האם אלה טמפ' טובות בשביל הoc ? ד"א זה עומד להיות הoc הראשון שלי יש לכם טיפים כלשהן ומדריך בעברית אשר יתמוך ? תודה
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום אני מחפש גוף קירור ומאוורר למעבד פנטיום 4 בסביבות ה-150 ש"ח , מה אתם אומרים על הארו 7 , הוא משתלם? אני לא מכיר שום קירור אחר , פשוט המליצו לי על הארו 7 אז חשבתי להתייעץ לפני... אני מעדיף ביצועים על רעש רק לא לחרוג יותר מידי , גג 200 ש"ח אבל לא יותר.. תודה לעוזר
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC בקרוב אז רק רציתי להבהיר כמה דברים לפני שאני הורס לעצמי את המערכת, אז אם מישהו יוכל לתקן אותי אם אני טועה אני אשמח. יש לי לוח של אביט (NF7-S ) עם הביוס פוניקס אוורדביוס. 1. עלי לעדכן את הביוס לפני האוברקלוק? מה זה בכלל יתן לי לעדבן אותו? 2. אני נכנס לסופטמניו3 ודרך שם אני מנהל את כל התהליך, נכון? יש לי מעבד 2500+, אז בCPU operating speed אני מגדיר 3200+ לפני או אחרי שאני מעלה את External Clock ל200? 3. יש לי זיכרונות במהירות 400 מגההרץ, אבל הבנתי שהמעבד פועל ב333, את מה אני צריך לסדר על מנת שאני אנצל את מלוא המהירות של הזכרונות? (ועל איזה יחס לשים את היחס באס זכרונות)? 4. אני חושב שהמכפלה שלי לא נעולה (כי אני יכול לשחק עם ההגדרות שלה בביוס ולשנות את הער…
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
1) על הכרטיס מסך : מאיפה אני משיג צלעות קירור לזכרונות ומאוורר חדש לליבה ואיך אני מדביק את הצלעות לזיכרונות ואיך אני עושה OC לכרטיס מסך בעזרת התוכנה :POWERstrip 2) למעבד: יש לי זיכרון SD RAM 133 MHZ 128 MB וה FSB של המעבד הוא 133 MHZ ..... א)מה הבאס של המעבד ?????? ב) מה המהירות המקורית של הזיכרון ????
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
טוב בקרוב אני אקנה מחשב חדש... ואני מתכנן OC. אבל...... לא עשיתי בחיים OC למעבד וללוח אם.. עשיתי רק לכרטיס מסך... עכשיו יש לי כמה שאלות.. מושגים.. FSB? מזה? מה המשמעות? מכפלה פתוחה? מה זה אומר? באס גבוהה או נמוך? מזה?! ואולי עוד דברים שמישהו חדש בתחום צריך לדעת לפני שהוא עושה את זה... טיפים וכאלה.. תודה
-
- 13 תגובות
- 671 צפיות
-
-
המעבד שלי חם (וזה בטח לא כל כך חדש עם סדרת הבארטונים), לא יותר מידי בשביל עבודה שותפת, אבל יותר מידי בשביל אוברקלוקינג. אז הייתי רוצה לדעת כמה דברים: 1. במה עדיף לי להשקיע(או מה יקרר לי את המעבד יותר)? לקנות מארז טוב ושתיהיה זרימת אוויר מספק (ולא את החרטה שאיתו קניתי את המחשב), או להשאיר את המארז הקיים ושים קירור בנזו*ה על המעבד, וכך לצפות לOC טוב? 2. את אני בוחר באופציה השניה של קירור למעבד (שכרגע נראת יותר טוב, לא?) איזה קירור יהיה הכי הכי יעיל (אני לא דואג יותר מידי לרעש, על אף שיהיה נחמד לקצת שקט) ראיתי את הת'רד המטורף הזה על הקירור ההוא בטכנולוגיית TEC, ואני לא רוצה להיכנס לאמינות של דובר הת'רד, אבל בהנחה שהוא דובר אמת זה נראה אחלה קירור, וגם ראיתי את ההייפר 6 של קול…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד P3 866 MHZ וב CPU-Z רשום שגם הבאס וגם הFSB הם על 133 מגה הרץ ?? הזיכרון הוא 128 SDRAM גם 133 מגה הרץ ובCPU-Z החלק שרשום את המהירות המקורית של הזיכרונות {ב400 מגה הרץ זה 200 מגה הרץ} איך אני אדע עד איזה באס יחזיקו לי הזיכרונות??
-
- 8 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שחלק ממכם כבר יודעים החלפתי את הקירור המקורי של האסוס שלי לקירור של זלמן + מאוורר של DELTA 92MM והיום בדקתי לכמה אפשר להגיע עם הקירור החדש ודיי הופתעתי לטובה הגעתי ל 500MHZ לליבה עם ממש מאט ARTIFACTS אבל כל כך קצת שקשה לראות אותם !! הזיכרון נשאר כמו שהיה לפני ההחלפה של הקירור ועומד על 820... אשמח לשמוע תגובות על ה OC מישהו שהגיע למהירות כזאת או יותר ??? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני שנה וקצת את המעבד שלי AMD AthlonXP 2800 - יכול להיות שהמכפלה שלי הגיעה פתוחה?
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני צריך משחה טרמית לכרטיס מסך... מה אתם ממליצים ???.... תביאו ת'הכי טובה שיש ... נ.ב. 1 : איזה עובי צריכה להיות המריחה ?... משהו כמו שתי דפי a4 למדפסת.... או שפחות ..?!?! נ.ב. 2 : אני מורח ת'משחה רק על הליבה של הכ.מסך או גם על הסינק..?!?! תודה
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב לפני שנה עם מארז שיש בו חלון, 2 מאווררים וקתודה כחולה. מן מודינג מוכן שכזה. עכשיו...אחד המאווררים היה מחובר באמצע החלון והוא מכניס אוויר, והשני - בגג של המארז (אין לי מושג איך לקרוא לזה) והוא מוציא אוויר. לפני כמה מצאתי לי איזה מאוורר במחשב הישן וחיברתי אותו מתחת לספק, כדי שיוציא אוויר. מהספק במחשב הישן הוצאתי עוד מאוורר... הטמפרטורות עכשיו (לפי AIDA32) - Motherboard - 35c CPU - 40c אני משתמש במחשב למשחקים, אינטרנט וסרטים ואני חושב להתחיל בקרוב לעשות אוברקלוקינג -בינתיים אני לומד 8) האם אני צריך לחבר איפשהו את המאוורר שאילתרתי או שאולי אני צריך לשנות את כיוון האוויר באחד המאווררים שלי או לחכות לאוברקלוקינג?
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מה שעשיתי לקחתי צלע קירור ישנה . הקפאתי במקפי וזה הוריד לי את הכרטיס מסך לה טמ 40 30 לפני כל זה הצלחתי להגיע לאוברקלוק מה 324 מהירות ליבה לה 350 אחרי הקירור הצלחתי לה 375 370 הבעיה זה מופשר... מהר אמן והיה דרך לשמור על זה : : הניסוי עבד בצלחה אחרי 20 דקות התחיל להתחמם שוב באסה . של דבר . אמן והייתי יכל לשים את המחשב במקפיא
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-