עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג, ויש לי לוח אם: ASUS P4S533-VM ואו לא מאפשר אוברקלוקינג בביוס, כי אמרו לי שזה הכי טוב, ובבקשה תחפשו לי תוכנה ,כי אני כבר מחפש מלה זמן ולא מוצא,ועם אני יצליך אז אני יקנה קירור SILENT TOWER (של tt) ואני רוצה לדעת עם או טוב יש לי סטוק 478 ואני רוצה להיות בתוח הקירור מתאים ובבקשה תיתנו לי תוכנהההה :yelclap: :yelclap:

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by mapisto,

היי.. אני הולך לקנות את המחשב שלי כנראה היום ואני מתלבט בנוגע לקירור למעבד.. אני מחפש משהו זול והכי טוב במחיר שלו... מה הייתם ממליצים לי לקחת ? נ.ב- את המחשב אני קונה מהחנות www.skypc.co.il אה .. ואם זה משנה.. אז הנה המפרט המלא : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q ¤623 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤279 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤432 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1390 כ…

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  3. אני מעוניין בקירור לכרטיס מסך שיהיה מחברה איכותית,שקט,ושייתן ביצועים טובים וטמפרטורה נמוכה. יש הרבה אופציות ואני לא יודע מה להחליט וכמה שווה להשקיע. אפשר להעזר פה: TMS.co.il - קירור לכרטיס מסך בכל אופן השמח להמלצה מאנשים שמבינים ולא סתם. לפי סקירה ב- hwzone הקירורים המומלצים: HWzone - פורטל המחשבים הישראלי - ביקורות - גופי קירור לכרטיסי מסך - הקרב הגדול קשה להחליט ואני מוכן להשקיע עם צריך (250-300) ש''ח. תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  4. שלום, אני מתכנן לעשות OC ל Q9550 . זה יהיה ה OC הראשון בחיי. מישהו יכול לתת לי קישור או להסביר לי בבקשה מה אסור בתחליט האיסור לעשות ב OC? אני יודע נגיד שאסור לעבור איזה מתח מסויים למעבד כי אז הוא נשרף, מישהו יודע מהו המתח הזה? איך הולך היחס של המתח למהירות? איך יודעים מה להעלות קודם וכמה? כנל לגבי זכרונות. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  5. Started by pazer005,

שאלתי חבר שלי שהוא טכנאי סאונד, מה קורה אם לוקחים שני מקורות שמוציאים סאונד כלשהו באותו עוצמה אז תהיה עלייה של 3 אחוז בעוצמה הכללית וככה גם עם כל מכשיר נוסף.

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by yambtz,

כולנו מראים את התוצאה הסופית, אבל בדרך תמיד יש בעיות מעצבנות שמבזבזות יותר זמן מהעבודה עצמה. הנה כמה משלי, מה שלכם? 1)נכון שכולם תמיד מאבדים ברגים? לי יש כישרון מדהים לאבד מברגים! אני מבלה רבע שעה בחיפושים כל פעם שאני צריך מברג, גם אם לפני 20 שניות השתמשתי בו. ודרך אגב, עוד לא איבדתי אף בורג. 2)מצלמה, אין לי מצלמה דיגיטלית ואין לי איך להראות את ההתקדמות שלי. זה משגע אותי.

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  7. Started by MS-D,

היי חברה ! אני צריך ממכם עזרה , תראו אני לא מבין גדול בעניין הלדים , אז רציתי לשאול אתכם כמה שאלות ואשמח אם תוכלו לעזור לי .. אז כחה לקחתי סידי ועשיתי בו חריטה (הסביבה החיצונית שלו היא פרספקט) , ואני רוצה להאיר את החריטה שעשיתי אם לדים .. כיצד אני יכול לעשות זאת ? ורציתי גם לדעת אם יש צבעים שזוהרים בחושך והיכן ניתן לקנותם תודה מראש לכל העוזרים ! :-*

• 8 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by nivrob123,

מחפש קירור שקט וטוב ב250 שקל

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  9. Started by JellyBlast,

שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש עם 7600gt. המארז שלי הוא Antec Sonata II Piano 450W SmartPower 2.0 Case עם ביג טייפון. במארז יש רק מאוורר אחד של 120mm והביג טייפון חוסם אותו לגמרי. הכרטיס מסך מגיע לכמעט 70 מעלות במנוחה והוא קורס במשחקים. עכשיו רציתי לשאול מה האפשרויות שלי X_X? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  10. המקומות היחידים שמצאתי אלה שתי חנויות מחשבים או ליין מישהו מכיר אולי חנות באיזור ראשון לציון או תל אביב??????

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  11. קראתי את המדריך והוא אינו מפרט כלל וכלל על הכמות שצריך לשים על המעבד ולא על ההיטסינק אם אפשר תמונות יותר ברורות של הכמות ששמים על שניהם לפני המריחה ואחרי המריחה מכיוון שהקיץ הגיע אני חדש בנושא אז בבקשה רק תגובות בונות פה ;D

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by ratzabi,

כמו שאמרתי (בת'רדים אחרים) לחבר שלי יש את הכרטיס הנ"ל וניסינו לעשות לו OC אך לאחר שהעלנו את המהירות ל-175Mhz הווינדוס לא עלה. מישהו יכול להגיד לי מה יכולות להיות הסיבות לכך? תודה!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  13. תיראו חבר'ה זה טוב אם אני ישים מאורר אחד למלע שמוצאי אויר ואחד מיתחתב שמכניס אויר או ההפך למלע מכניס אויר ומיתחתב מוצאי אויר? ועוד משהו קניתי שתי מאוררים חדשים אבל יש לי בעיה קטנה אין לי מושג לאן אני מחבר אותם ביכלל שיעבדו בבקשה עזרה מודה מראש לכל העוזרים!!!!!!!!!!!!!!!!

• 12 תגובות
    • 565 צפיות
  14. היי *לפני העריכה שמתי זכרונות אחרים בטעות שאלה: האם הזכרונות האלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5875 יאפשרו לי להגיע ל3.6GHZ? עם לוח P5B או לוח טוב אחר. על איזה מתח אני אצתרך לשים אותם, ומה יהיה התדר שלהם (MHZ) ביחס של 4:5 (5 לזיכרון 4 באס)? תודה רבה לכל העוזרים =)

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  15. Started by pazer001,

אני רוצה להתחיל בכל הקטע הזה של אוברקלוקינג. חיפשתי כל מיני כתבות בנושא אך הן לא ממצאות. הבנתי את הרעיון הבסיסי אבל עוד לא הבנתי איך אני תכלס גורם למעבד שלי לעבוד מהר יותר. נניח ושמתי עליו קירור והוא בקושי מתחמם, עם איזה תוכנה או עם מה אני מעלה לו את המהירות?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  16. האם מישהו יודע עד כמה מעבד זה טוב מבחינת OC לקירור רגיל ? אני רוצה להמהיר אותו למקסימום ..

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  17. שלום לכולם! עד עכשיו הייתי משתמש בתוכנה SPEEDFAN אך מכיוון שאני רוצה שבהפעלת המחשב התוכנה תיפתח אוטמטתי, ול-SPEEDFAN לוקח איזה 5 דקות עד שהוא נפתח והוא מעט בצורה מוגזמת את הפעלת המחשב. אז הייתי רוצה כמה שמות שיתנו לי לשלוט על המאוורר של המעבד. תודה מראש ושבת שלום

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by Bar1234,

מה ההבדל בין קירור אקטיבי לקירור פאסיבי.....????

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  19. טוב, אז עשיתי OC למעבד הנ"ל. צלח בדיקת יציבות בתוכנה OCCT. בדקתי בהתחלה חצי שעה, שעה וחצי ולבסוף, 8 וחצי שעות. הינה צילום של CPU-Z: (לוח אמ - m2a-vm HDMI, 1GB RAM 667MHZ). שיפור חביב מאוד של 25% D: ניסיתי להגיע לקצת יותר ב-OC הזה, המטרה הייתה 3GHZ אבל הבנתי מהר מאוד שאני לא אצליח. אם אני אעלה עוד את המתח, זה לא ילך? ניסיתי להעאלות את המתח אבל זה קרס... הטמפ' בעומס (8 שעות עם OCCT) הייתה 43 מעלות. עם קירור סטוק, כן? טמפ' במנוחה 30 מעלות. מבחינת הטמפרטורות, אני יודע שאני בסדר. יש מצב לעוד קצת? ד"א, ראיתי פה בפורום שאמרו למישהו עם מעבד בעל 4 ליבות שאם הוא ישנה את ה-FSB (או משהו אחר, לא זוכר כבר) ל-800 הוא יגיע ל-3.2GHZ לפי החישוב של 800*4. זה נכון לגבי כל המעבד…

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  20. אהלן, אני רוצה להחליף את המעבד A64 3200 שלי בכפול ליבה. (סוקט 939) אני אקנה את 4200X2 או 3800X2 אבל הם מגיעים בלי קירור ואני צריך לדעת האם הקירור סטוק שלי יחזיק את כפולי הליבה או שצריך לקנות קירור? במידה וצריך קירור חדש, האם מוכרים בארץ רק את הקירור המקורי של המעבדים האלה? (אני מאמין שהוא יהיה זול יותר מאיזה קירור מיוחד) תודה.

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  21. יש לי Inno3D Geforce FX5700LE שעובד על 225/400. כל פעם שאני עושה Test להגדרות החדשות שאני רוצה לתדירויות שעון וזיכרון ב -RivaTuner הוא נותן לי הודעה שעלי להוריד את המהירות שרציתי (מצורפת תמונה) הוא מראה את אותה ההודעה גם כשאני מוריד את מהירות ה-Default! הורדתי את העידכון האחרון לדרייבר שלי וגם עידכון אחרון ל-RivaTuner. כמו כן ניסיתי להשתמש ב-Omega Drivers והוא נותן לי את אותה השגיאה! מה אני צריך לעשות? ראיתי שיש בתוכנה אפשרות לשנות משהו ב-Registry - אולי זה מה שאני צריך לעשות? אולי לשנות את המתח לכרטיס מסך??? בבקשה תעזרו לי! אני מת להגביר את הכרטיס

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  22. שלום אין לי לא כסף לבוסטר ולא מקום (סלוטים) יש איזה שהיא דרך להוסיף מתח כמובן שדרך הביוס כבר הוספתי.. תודה, אלי.

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  23. Started by e-d-a,

סתכלו על המפרט שלי שם יש הסבר מפורט על איך מסודר אצלי (ואני חייב לציין שהמאורר בחלון מכניס אוויר בצורה של מאורר ביתי ובכל זאת יש לי טמפ לא כמו שאמורים להיות, שהם 50 למעבד ו43 לצ'יפ הוונטק על 3150 rpm. יש למישהו מושג?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by Red-AnGel,

קירור אחד לכל הזיכרון כמו זה: או קירור לכל ציפ כמו זה: מהם היתרונות ומהם החיסרונות של כל אחד מהם?

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  25. Started by Br33z3R,

שלום, אני סובל כבר הרבה זמן מרעשים בלתי נסבלים שנובעים מהמאוורר של כרטיס המסך: Leadtek GeForce 6600GT (AGP. ניסיתי הכל, לפרק,לנקות, לשמן, למרוח משחה תרמית - כלום! אני מעוניין לקנות מאוורר חדש אך אני לא יודע איזה. הבנתי שלא ניתן לקנות את המאוורר המקורי. אשמח להצעות (עד 150 ש"ח) וגם אשמח לדעת אם יוכלו לעשות את זה בחנות שבה אקנה או שיהיה עלי להרכיב את המאוורר לבד? ד"א, הטמפ' של הכרטיס במנוחה היא: GPU- 52c GPU Diode - 80c (קצת מלחיץ)

• 0 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.