עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. למאיץ nVidia Geforce 4 MX440 128MB DDR אני פשוט חושש לפגוע בו, כיצד ניתן לעשות זאת (אם בכלל ניתן) ובדרך היעילה והבטוחה? תודה!

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך של ספיר x1950pro (לא הדגם שמגיע עם מאוורר טוב של זלמן) (הוא נקי וחדש בערך חודש) והוא מתחמם עד ל80 מעלות במעבד, ה-VRM מגיע לטמפרטורה של 126 מעלות (בדקתי וזה אמיתי) ואפילו אחרי ששידרגתי את המארז הספת מאווררים וגם אחרי ניקיון (והכל לפי המדריכים שיש באתר) הכל נשאר אותו דבר. אז אני צריך קירור חזק מאוד לכרטיס מסך הזה ולא משנה לי הרעש (רק שלא יהיה רעש של מטוס קרב). מישהו יכול להמליץ? הסכומים הם עד 200 שקל. תודה

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  3. Started by EAD,

היי יש לי 4870 ורציתי לשאול אם אני מעלה מתח (נניח ממש טיפה), זה יתן לי אפשרויות OC טובות יותר? חוץ מחום שברור שיהיה יותר, מה עוד יכול להיות הנזק? והאם אוכל לקבל OC טוב יותר במובן של לעלות יותר גבוהה את הCORE וMEM ועדיין לא לקבל מסכים שחורים או ארטיפקטים ?! מה דעתכם על כל הנושא?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  4. Started by -LosNir-,

שלום, סוף סוף הצלחתי לשבור את השיא של עצמי הגעתי ל 4.1Ghz! http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=167445 קירור סטוק! יציב בוינדוס כמו אבן. טמפ' במנוחה: 54~ מתח: 1.5555V תגובות

• 8 תגובות
    • 546 צפיות
  5. שלום. לפני שבועיים קניתי מחשב חדש אבל הוא עדיין לא עובד כי אין לי ספק בכל מקרה, תהיתי אם כדאי לי להוסיף לו עוד שני ג'יגה זכרון בנוסף לשני הסטיקים שיש לי כרגע, זאת כדי להבטיח את העבודה השוטפת עם ווינדוז ויסטה. הכוונה היא להוסיף שני סטיקים זהים לשניים הקיימים והם: G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ הדאגה היחידה שלי היא שהדבר יגרע בביצועי הOC של הE6600... האם הדבר נכון או לא? תודה.

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  6. Started by eladh16,

שלום יש לי לוח אם intel d845gbv ואני רוצה לעשות אובר קלוק למעבד. הבעיה היא שאין לי אפשרות לעשות את זה דרך הביוס, אז חשבתי שאולי אפשר דרך התוכנה ClockGen. מישהו יכול להגיד לי מהו ה PLL שלי בתוכנה הזאת? תודה

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  7. Started by דרדסדילר,

היי היום פתחתי את המארז ואני רואה שהמאוורר של הכרטיס מסך שלי לא עובד ואני לא יודע אם הוא אמור לעבוד רק בשעת מאמץ או כל הזמן. ואם זאת בעיה אז מה עושים? אשמח לקבל עזרה תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by soundf,

שלום אני צריך ליקנות 2 דברים שהדבר הראשון שחשוב פה הוא השקט.... המחשב שלי נועד למחשב ביתי בחדר שינה +השקט חשוב... ברשתי הרבה מאוררים במארז של סאנבאנן, טראנספורמר: 3 מאווררים 80MM אם לייד כחול על 5V של סאנבאן 120MM של טרמנטק שקט 1 על הכ מסך ניראה לי 40MM אחד על הלוח אם ---שאותו אני צריך להחליף 40MM עכשיו ברצוני ליקנות מאוורר\קירור פסיבי 40MM לצ'יפסאט ובנוסף ליקנות את האוקיסטיקה למארז: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9831 עכשיו צצה עוד שאלה... איך אני שם את אם יש לי דלת אחת שקופה והאים אני ירגיש שינוי ביכלל? :s05: תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , החלטתי לקנות את המארז 570 Gigabyte 3D Aurora. עכשיו הבנתי שהמאווררים שלו לא משהו , קצת "עצלנים" .. רציתי לדעת איזה מאווררים כדאי לשים שם שיהיו שקטים ויעילים. כמובן לא מאווררים ב-38000 ש"ח , המארז גם כה עולה 850 ש"ח :kopfpatsch: מאווררים בסביבות ה-100 ש"ח .. כמה מאווררים איזה ואיפה להחליף במארז , אם מישהו יודע מניסיון? תודה!

• 8 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by yz101,

הDEFAULT שלו (סטוק) הם: ליבה 600 זכרונות 500 (1000) לכמה תוספת פלוס מינוס ניתן לצפות עם קירור סטוק? אני מודע לכך שמדובר בGDDR2 ובכרטיס לא חזק במיוחד. באיזה דרך מומלץ לבצע את הOC? (על VISTA). יש למישהו נסיון עם הכרטיס הנ"ל? תודה.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  11. פירקתי את ה 1600+ הישן לי ועל הליבה כתוב AX1600DMT3C AGKGA 0138VPHW 97456450012 מישהו יכול להגיד לי אם המעבד הזה טוב ל אוברקלוק

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  12. Started by gilloze,

אני רוצה לעשות oc לכרטיס מסך יש לי 7900gt nvidia איך אני יכול לעששות לו תוכנה מומלצת או משו שיכול לעזור לי

• 7 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by n14charlie,

המעבד שלי ,e8400,ב3.6ghz ושאני עושה בדיקה של prime95 הוא מגיע למקסימום של 61 מעלות בReal Temps - זה גבוה מדי?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  14. Started by Or_s2006,

שלום חברה מה קורה.. אז ככה אני הולך לקנות מחשב חדש עם המעבד הזה: Q6600 עכשיו יש שני סוגי קירור אחד TUNIQ TOWER או Big Typhoon 120VX מה יותר מומלץ?מה נותן את הטמפרטורות הכי טובות? בתודה אור חג שמח ושנה טובה וגמר חתימה טובה

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  15. Started by mrsph666,

לחבר שלי יש את הכרטיס XpertVision Radeon 9200SE, ורציתי לשאול בכמה אפשר לעשות לו אוברקלוק? מה המהירות ה'מקורית'? עד כמה אפשר לעשות OC עם המאוורר הקיים? תודה!

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  16. יש למאוורר הזה שני בקרי מהירות אחד בכונן הפלופי ואחד בא כסלוט. יש לכל אחד מהם תפקיד שונה? או שהחברה עשתה ככה שזה יהיה נוח לחלק מהאנשים שמעדיפים דרך הפלופי ולחלק דרך הסלוט{PCI SLOT}? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  17. Started by elipok,

אחרי שאני מקרר את הזכרונות ואת הלוח אם את מה ואיך אני צריך להגדיר כדי לעשות OC?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  18. Started by yonm13,

שלומות.. לפני כחודש בערך החלפתי את הקירור של הX1950 הבוער שלי (של Sapphire) מהסטוק לAccelero S1, שעליו מורכב מאורר 12 ס"מ של AC, שפועל קבוע על 1500 סל"ד. השינוי הזה הצניח את הטמפ' שלו מ60 במנוחה ו90 במאמץ ל40 במנוחה וסביבות 60 במאמץ מלא-קרייסיס ודומיו (השתמשתי בדרייברים של ATI ועשיתי שם OC עד הסוף - 770\621). חשוב לציין שאני לא מנוסה בOC אבל חשבתי שאולי אפשר לסחוט ממנו יותר.. לפי דעתכם אפשר לקבל ממנו שיפור נראה לעין? (לדוג' להפוך את קרייסיס בHIGH לשחיק-1280X1024) אם כן, באיזה תוכנה הכי כדאי להשתמש? ואיך עושים את זה בצורה בטוחה? איזה אמצעי זהירות לנקוט, ועד איזה טמפ' אפשר להגיע? תודה לעונים.

19. אף שזה נושא המתקשר לאוברקלוק, הוא גם מתקשר למודינג... אני חושב שאעשה וולט מוד לכרטיס המסך שלי (מפרט בצד), למעשה אני חייב וולט מוד כי לקנות כרטיס ב3000 שקל עד שאמכור את הישן זה סרט. אני חושב לעשות זאת בעצמי (כמובן רק לאחר שאצפה בסרטים המדגימים זאת ואקרא על הנושא). הייתי רוצה לדעת אם יש כאן מישהו שכבר ביצע וולט מוד לכרטיס מסך בעבר ואם יוכל לתת לי כמה לינקים (רצוי בעברית) שבהם אוכל לראות איך עושים את זה. ממש חשוב לי! תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  20. האם יש דרך נוספת לתפוס מאווררים במארז חוץ מבגים?? כמו קליפסים או משהו דומה שההוצאה שלהם היא מהירה

• 8 תגובות
    • 545 צפיות
  21. Started by Access Denied,

האם שדרוג או פלאש לביוס מסכן בצורה כל שהיא את הביוס עצמו שעל הלוח או כל רכיב חומרה אחר??

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  22. Started by GZA3,

קניתי מחשב חדש ואני ריצטרך להכין לו מערכת קירור טובה. מארז אלומיניום כבר יש לי. יש גם הרבה מאוררים רגילים. אבל אני רוצה מערכת קירור קצת יותר רצינית כדי שאני יוכל לעשות OC טוב למחשב. יש לכם הצעות ?

• 7 תגובות
    • 545 צפיות
  23. Started by AsD[eyal],

אני עושה oc עד 2.9 אם over voltage ומתי הטמפ מגיעה ל 58 נדפק לי הקול במחשב ואני לא שומע כלום הלוח שלי הוא ASUSPV800-x

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  24. Started by Pitzinyelo,

יש לי מארז עם מקום לשני מאווררים של 80. אני רוצה שמערכת הקירור תהיה סבירה עד כמה שניתן. לעניינינו: האם הדבר החכם ביותר הוא לשים את אחד מהם כINTAKE ואחד כEXHAUST? ראיתי שהיום המארזים המודרניים באים בדרך כלל עם שילוב בין שתי האופציות. ניסיתי את שתי האופציות, ובנתיים אני לא רואה שום הבדל ביניהן : כמו כן, האם לEXHAUST נמכרים מאווררים "מיוחדים" או שזה תמיד אותם מאווררים?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  25. Started by asaf556,

שלום זו הפעם הראשונה שאני עושה oc. את הoc אני עושה למעבד e6400 על לוח msi neo p965 גיגה גיכרון 667 ורציתי לדעת אם מה שעשיתי עד עכשיו זה בסדר לפי התמונות האלו http://www.2send.us/uploads/67f23a8411.JPG http://www.2send.us/uploads/146bade871.JPG ועוד משהו אניביטלתי את האפשרות של הורדת מהירותהמעב שאין בו שימוש אך המהירות עדיין יורדת לי למה זה? ואיך אני משנה את יחס הזכרונות ל1:1

• 5 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.