עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש למאוורר הזה שני בקרי מהירות אחד בכונן הפלופי ואחד בא כסלוט. יש לכל אחד מהם תפקיד שונה? או שהחברה עשתה ככה שזה יהיה נוח לחלק מהאנשים שמעדיפים דרך הפלופי ולחלק דרך הסלוט{PCI SLOT}? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by ThePinkPanther,

שלום מישהו יודע כמה l/h עושה הdangerden dd12v-d4? ואם לא,מישהו יודע איפה אני קונה איזה ehiem חזק? פשוט כי המים במערכת שאני מתכנן הולכים לעבור 3 מטר צינורות + הבלוק + רדיאטור דיי גדול שהיה פעם מאייד של משאית תודה

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by sagi_10,

יש לי שניי בעיות: 1)קניתי לפני כמה זמן מאוורר של zalman cnps7000-cu ועשיתי אובר קלוק מ-2.8גיגה הרץ ל-3.2 והמחש כל הזמן מגיע ל-100% שימוש ב-cpu ובגלל זה המחשב נתקע כל הזמן והטמפרטורות נשארו באותו טמפרטורה כמו לפני שעשיתי אובר קלוק 2)עשיתי את האוברקלוק דרך התוכנה EasyTune5 של gigabyte אבל כל פעם שאני מכבה ומדליק תמחשב האוברקלוק מתאפס (חוזר ל-2.8 גיגה הרץ) מה לעשות!!!!! תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by RazorJunior,

אז ככה, הורדתי את התוכנה מהאתר, פתחתי את הזיפ. אני מעלה את התוכנה, שואל אותי פרטים אישיים, לוחץ OK. מבקש ממני להתחבר ל PrimeNet בפרוטוקול HTTP. לוחץ OK ואז הוא נשאר על CONNECTING הרבה זמן עד שהא עושה ERROR. מה עושים? עשיתי משהו לא בסדר? תודה

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  5. הכרטיס הוחלף לחדש

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  6. Started by pc student,

חברה בדקתי ומצאתי את ה sk6 של thermalright מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  7. Started by The_Byter,

SwiftTech Radiator 676 with dual 120mm :smoke:

8. Started by m.l,

האם 45-46 מעלות למעבד E6300 במצב סטוק ללא OC במצב מנוחה זה בסדר.? להיתחשב בזה שהחדר שלי כמו תנור..

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by FiR3SaLe,

הורדתי coretemp ושמתי לב שהמכפלה המופיעה היא 6, ומהירות המעבד הייתה 1.6 ghz. נכנסתי ל - BIOS Setup וגיליתי שבאמת המכפללה הייתה 6. שיניתי אותה ל - 9ץ השאלה שלי אם המכפלה הזאת היא מכפלת ברירת המחדל המוגדרת למעבד הנ"ל? ולמה לאחר ששיניתי אותה בחזרה ל - 9 coretemp עדיין מציג אותה כ - 6? שאלה נוספת היא האם הפונקציה cpu temprature warning אמורה להיות פעילה או לא?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by menihen16,

יש לי כרטיס מסך 8600GT.. רמת הקלוק המקסימלית שלי היא:810 MHZ רמת הקלוק המקסימלית לזיכרון שלי היא:610 MHZ אם אני עושה אוברקלוק לרמה הכי גבוהה{עם קירור חזק כמובן}, לאיזה רמה אני יכול להגיע?{לאיזה כרטיס מסך זה ישתווה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  11. Started by DDgeva,

קניתי כרטיס מסך חדש - Palit X800 GTO 256MB.. וכנראה שהקירור ממש חרא כי כבר עכשיו כשקניתי, הכרטיס עובד פשוט מעולה אבל אני מקבל מעט Artifacts (פוליגונים בצבע מסוים על חלק במסך) כשאני משחק במשחקים.. זה מעצבן רצח והבנתי שזה בגלל התחממות יתר של הכרטיס.. הוא כרגע (בזמן כתיבת ההודעה) זז על 65+-.. אז תוכלו להמליץ לי על פתרון קירור \ מאוורר \ לא יודע מה שיתאים לכרטיס החדש שלי וישמור עליו קר? עוד יותר טוב אם תוכלו להגיד לי גם איפה לקנות אותו.. כי אני לא יודע כמה זה צריך לעלות - מקווה שפחות מ200 ש"ח.. עדיף חנות בצפון. תודה רבה על העזרה. עריכה: לא יודע אם זה עוזר, אבל כשאני נוגע במחשב הוא דיי עד מאוד חם, אבל פתחתי אותו והכרטיס לא היה חם.. לעומת זאת הספק כח היה חם מאוד. אמרו לי שזה בג…

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  12. Started by supercars,

מצטער על הבורות אבל, מותר לנקות צלעות קירור עם מקל אוזניים לדוגמה? או שאסור לגעת בהן?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מחפש מאוורר 8 ס"מ מתוצרת Thermaltake דגם A1214. מישהו מכיר חנות שבה יש את המאוורר זמין ? (לא משנה באיזה עיר) תודה !

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  14. שלום לאחרונה דיברתי עם דוד שלי ואיכשהו השיחה התפתחה והוא אמר לי שאם אני צריך להכין משהו עם CNC אז הוא יכול לסדר לי. אז ישר קפץ לי הרעיון של הקירור מים עכשיו הסתובבתי בכל מיני אתרים וחיפשתי מידע על הבלוקים אבל עדיין יש לי מלא שאלות. ראיתי שיש הבדל בין הקטרים של הצינורות והחיבורים, למה זה משנה? ובאיזה כדאי לי לבחור? ראיתי שיש לבלוקים 2 חיבורים לצינורות (מן הסתם אחד נכנס ואחד יוצא) אבל אז ראיתי בלוקים עם 3 חיבורים, למה החיבור השלישי? איפה אני יכול למצוא הסברים איך אמור להראות הבלוק? אבא שלי עובד הרבה עם Autocad ויש לו מחשב דיי בשביל זה (כרטיס מסך FireGL 3200) אז הוא מן הסתם יכול לעזור לי ביצירת המודל. אבל עדיין אני לא יודע מה המשמעות של כל העיקולים בתוך הבלוק, יש לה…

• 8 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by vivo18,

משהו יכול לענות לי למה אני לא רואה את הטמפרטורה ברויה טוניר . בכרטיס GF 5700LE

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by Hellgirl,

קניתי X1950Pro שיגיע עוד מעט ועשיתי משתמש חדש כי קיבלתי באן מוזר מאיזה "מנהל" שמוק פה באתר שאני לא אזכיר את שמו.... ("כי אז הוא יכעס") עכשיו התקזזתי לשתי אשפרויות כלומר סיננתי הכל והגעתי לשתי אפשרויות: 1. Arctic Cooling Accelero X2 שמעתי ביקורות מעולות... 2. Zalman V900 המוצלח מניסיון היה לי אחד כזה הוא מעולה!

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  17. ככה מערכת : Amd 2200+ is 1800mhz his FSB is 133mhz Abit NF7 v2.0 512 A-Data 333mhz gf2gts32mb volcano 12+ השאלה שלי קודם כל הטמפ' של המעבד היא 40 מעלות על ההכי חזק בוולקנו וזה שהמארז פתוח לפעמים 38 שאני נוגע בהיט סינק הוא לא חם בכלל לפחות לא מרגיש ככה... אבל הטמפ' עדיין נראית לי טיפה סוטה... זה צריך להיות יותר קר.. לא משנה לעניינו אני רוצה לעשות OC ניסיתי בהתחלה לא לעלות מגה הרץ למעבד כלומר הורדתי מכפלה והעליתי BUS מ 133 ל 215 זה טוב לא ? עכשיו הזכרונות על 354 הם טיפה ב OC אבל מחזיקים .. עכשיו ניסיתי לחזור ל 133 ולעלות טיפה מגה הרץ ושאני מעלה יותר מ 1833mhz הוא לא יציב כלומר הווינדוס לא עולה למשל ב 1917 mhz סה"כ 100 מגה הרץ יותר וזה לא יציב ? מה אני יכול לעשות בשביל ש…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  18. *כותרת* ומה זה המספרים הבינריים והאקסה דצימליים האלה? ומה זה המד שני לא זה שמעלים את התדר של המעבד... ולמה שאני מעלה תדר נגיד ל-3.0GHZ המחשב קופא ונתקע..?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  19. יש לי נורטווד פנטיום 4 2400 MHz והוא על 46-54 מעלות גם בלי אובר קלוק עם אובר של 100 MHz אותו דבר עם קירור זלמן 9500 וגם לפני עם הקירור סטוק של אינטל הוא היה על יותר מעלות למה ?? זה רק נורטווד לא פרסקוט .. :nixweiss: ??? ??? ??? :s05: :s05: :s05:

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by meidale,

ברשותי מאוורר 40ממ ואני רוצה לחבר אותו על הצ'יפסט שלי שעליו יש קירור פסיבי. את המאורר אני רוצה לשים על הגוף קירור הפסיבי שיש על הצ'יפסט. למאוורר יש חיבור של שקע בעל שני חורים ששימש קודם לכן כמאוורר לכרטיס מסך. איך אני אמור לחבר את המאוורר ללוח אם? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  21. שלום, אני מתכנן לעשות OC ל Q9550 . זה יהיה ה OC הראשון בחיי. מישהו יכול לתת לי קישור או להסביר לי בבקשה מה אסור בתחליט האיסור לעשות ב OC? אני יודע נגיד שאסור לעבור איזה מתח מסויים למעבד כי אז הוא נשרף, מישהו יודע מהו המתח הזה? איך הולך היחס של המתח למהירות? איך יודעים מה להעלות קודם וכמה? כנל לגבי זכרונות. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by waizman,

יש לי 2 כבלים פרלליים שמחברים בין המדפסת למחשב, אני מעוניין להפוך אותם לכבל אחד שיחבר בין 2 מחשבים, למישהו יש מדריך שכזה או יש לו מושג אם צריך להצליב משהו או כל מידע אחר? מה המהירות המקסימלית שחיבור שכזה מסוגל להעביר? תודה

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  23. המפרט הוא כזה + -: Q9550 BOX HD4870 toxic 1gb INTEL P43DS3L CM690 גרסאת הBOX מגיהע עם קירור של אינטל , הבנתי שהוא מעפן, האם יש צורך בקירור אחר כמו ה7PRO? קירור לכרטיס מסך: הכרטיס הזה הוא מגרסת TOXIC שמגיע עם קירור משופר מהגרסא הרגילה של הכרטיס, יש צורך בקירור לכרטיס? כנ"ל לגבי המארז שמגיע עם 3 מאווררים ונחשב מארז טוב.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by JellyBlast,

שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש עם 7600gt. המארז שלי הוא Antec Sonata II Piano 450W SmartPower 2.0 Case עם ביג טייפון. במארז יש רק מאוורר אחד של 120mm והביג טייפון חוסם אותו לגמרי. הכרטיס מסך מגיע לכמעט 70 מעלות במנוחה והוא קורס במשחקים. עכשיו רציתי לשאול מה האפשרויות שלי X_X? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by frogman,

האם לאחר שעשתי אובקלוק לכרטיס מסך שלי וכרגע המעבד שלו וגם הזיכרון שלו עובדים על אותו הקצב של 8800gtx 768 oc2 הוא יתן את אותם הביצעוים במשחקים? או לא?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים