עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yotam.m,

שלום רציתי לדעת איך אפשר לקרר את הלוח. הכוונה שבתוכנה אוורסט הקטגוריה motherboard הטמפ' קצת גבוהה 40-45 ללא מאמץ בכלל והבנתי שזה לא כל כך בריא. עכשיו כמו שהבנתי (או כמו שאמרו לי) הטמפ' מתכוונת לכל הלוח ולא לאחד מהצ'יפסטים או משהו כזה. עכשיו אין לי מושג איך לקרר את הלוח אני בטח לא אמור לשים עליו מאורר של סלון? אולי מישהו יתקן את מי שאמר לי שהכוונה היא לטמפ' של כל הלוח או ימליץ על קירור איכשהו. תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  2. זה מה שקראתי באינטרנט עד עכשיו, יש את החברה HIS שאיתה מדווחים שכן הצליחו לפתוח את הצינורות ל-16.. רק שלא מצאתי HIS בארץ ?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by amirsource,

שלום לכולם!!! המחשב יגיע בקרוב ואני צריך טיפים לOC כל דבר יתקבל השימחה טיפים העצות אל תעשה ותעשה כל דבר שמתאים למתחיל.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  4. Started by subarel,

אם הזכרונות שלי 800.. ואני עושה OC לבאס 400.. אז אני צריך להעלות מתח? כי תכלס זה לא לעשות להם OC... זה עובד 1:1 על באס 400 ומהירות זכרונות על 800..? גיליתי שהמחשב יציב רק כשהחזרתי את המתח של של הזיכרונות מ 2 ל 1.9..... לפי כן הוא נפל לי אחרי כמה שעות... בראל.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by menihen16,

שלום לכולם. אני קונה קירור חדש(פתתחתי ת'רד על זה לא מזמן) ואני רוצה לעשות OC מטורף.. יש לי לוח Gigabyte GA-P35-DS3L ורציתי לדעת באיזה מהירות באס הוא יגביל אותי. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  6. Started by nimrodim,

Holy J - זה מיועד בשבילך ספצפית ולכל המעונין. מה יקרה אם תנסה לקרר GPU עם פלטייר 170W 20A על 5 VOLT. (החישובים אמורים להיות נכונים במידה והפלטייר הוא של 12 VOLT במידה ו VMAX=24VOLT אז הדיון לא נכון! - ראה דיון בסופו) ע"מ לחשב את יכולת הקירור של הפלטייר ב 5 VOLT יש להשתמש בנוסחה הבאה: Q=2*Qmax*I%-Qmax*(I%)^2 כלומר אם נכניס את הנתונים נקבל משהו בסביבות 110 W יכולת קירור של הפלטייר. די והותר לכרטיס מסך. צריכת החשמל של הפלטייר על קו ה - 5 VOLT תהיה: 5*12\5*20 = IV = כ 42 WATT (עוד 42 WATT לצריכה - יש לבדוק אם הספק יוכל לעמוד בכך). במידה ו VMAX=24 אז יכולת הקירור ב 5 VOLT תהיה 63 WATT וצריכת החשמל תהיה 20 WATT - כאשר תריץ אותו על קו ה - 5 VOLT. במידה ו VMAX=24 אז יכולת הקירור …

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  7. מחפש בנרות מאוורר בעיצוב דומה למארז

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  8. יש את המארז שעולה 280 ש"ח אצלהם ( http://www.ksp.co.il/hmain.php ) איך הוא? מבחינת איוורר? אני מחפש מארז טוב שאיתו אני יוכל להוריד את הטמפ' מ 60 מעלות במאמץ ל AMD ברטון 2500+ ל50 במאמץ (כולל OC). ושיהיה לו ספק כח שיוכל לתמוך בכמות מאווררים. והכל שלא יעלה הרבה. חיסכון אצלי זה שם המשחק.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by dorish,

שלום אני חדש פה יש לי מעבד amd 750 ואני רוצה לעלות את המהירות שלו. הט"פ שלו עכשיו 39 מעלות את כמה מעלות הוא יכול להגיע ואיך אני מעלה את המהירות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by ExploiT,

אוקי כולם יש לי 500 שקל להשיקע בדיוק 500 אין שקל יותר כי בראסמי יש לי 450 ואני ינסה לגרד 50 מעוד איפה שהוא קיצר אני צריך קרור טוב ומארז טוב ל אלתון 64 סוקט 754 מה ההמלצות ? אני לא צריך גם ספק כוח

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  11. יש לי ביוס של "פוניקס".... ואני לא מכיר אותו בכלל רציתי לעשות אוברקלוק והגעתי לדף שממנו מעלים את התדרים והכל היה נעול. כדי לפתוח את זה צריך לבחור שה AI או איך שלא קוראים לזה יהיה - ידני (manual) ועכשיו כשבאתי לפתוח את זה אני רואה שם אפשרות שנקראת auto overclock וכשבוחרים בזה אז נפתחת אפשרות לבחור באחוזים עם קפיצות של 5% 10% וכו'. השאלה שלי בעצם אם זה מה שאני חושב שזה (יעשה אוברקלוק אוטומטי) או שזה סתם משהו שאני לא מבין. ואם זה כן אפשרי, עד כמה זה מומלץ? כי בכל אופן אני לא רוצה לעלות את התדר של הקוואד שלי ליותר מ3.2 בלחץ. יש לי קירור OCZ Vanqulisher

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  12. Started by Bar1234,

שלום לכולם.... יש לי מעבד INTEL PENTIUM 2.0- NORTHWOOD הגיוני שהוא עובד על 19 מעלות עכשיו (קר בחדר).....??? או שהתוכנה מזייפת... למרות שגם בתוכנה וגם בביוס הם מראים לי אותו דבר...!!

• 12 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by adamjo,

תקשיבו חברים יקרים הצלחתי לקחת את המעבד שלי ל2310 מגה הרץ על 210 באס אם אני לא טועה והעלתי טמפרטורה מ1.65 ל1.75 האם זה נחשב טוב? הסטפינג שלי זה aqyha 03505spmw אומר לכם משהו? לעומת את קיבלתי תוצאות נמוכות מאוד בסנדרה יותר נמוכות ממעבד 2400 axp בבקשה תפרסמו תוצאות שלכם עם אותו מעבד כמו שלי תודה רבה

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by AsD[eyal],

http://img516.imageshack.us/img516/1151/temp2up.jpg מזה?? המחשב בלי o.c זה נותן עוד הודעות מוזרות כאלה אם טמפ שונות אם אם מתחים וגם שמתי לב שזה קורה רק אם אני מפעיל תוכנה לבדיקת טמפ הוא נותן את ההדעות האלו אבל אני מפעיל את sm ואחרי זה תוכנה לבדיקה טמפ זה לא עושה בעיות

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by Omer DA,

שלום,לאחרונה קניתי מחשב חדש והתקנתי וויסטה,רציתי לדעת אם הטמפרטורות תקינות או שצריך עוד מאוורר,כרגע יש רק מאוורר 120mm אחד לכל המארז..

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by kfirr111,

הורדתי את cpuz ואז גיליתי שהמעבד עובד על 2.6mhz במקום 3.1 נכנסתי לביוס ושיניתי ל default באמת העלה ל 3.1 333 מהירות הבאס עם מכפלה של 9.5 ומתח של 1.22v כל ההגדרות על auto אבל עכשיו המחשב מנסה לאתחל 3 פעמים לא מצליח ואז נדלק ואומר שלא הצליח לאתחר ושואל עם אני רוצה להכנס לביוס או להמשיך המשכתי והכל עובד חלק וה cpuz מראה לי על 3.1 אבל הבעיה שכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מאתחל איזה 3 פעמים עד שנידלק הטמפרטורה אחרי 5 דקות מעמץ מלא על 53 מעלות ותודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  17. Started by shuy,

אני מתלבט האם כדאי לי לעבור לקירור מים, ומחפש את דעתכם... קודם כל היתרונות המרכזיים של קירור מים הם אפקטיביות(נצילות) גבוהה ושקט. החיסרון (השאלה האם זה חיסרון) זה שאם יש איזה תקלה במערכת (ובתקלה אני מתכוון לדליפה[וקירור מים זו מערכת מורכבת יחסית שלפי חישוב סטטיסטי יש בה יותר דברים שיכולים להתקלקל) זה פטאלי(קטלני) למחשב. השאלה היא האם כיום אפשר לסמוך על קירור מים כעל דבר אמין לאורך זמן?(כי כאמור הדליפה הכי קטנה תביא בהכרח למוות מוקדם של המחשב).

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by y10,

יש לי מחשב לפני כ-3 שנים ובירצוני לדעת אם הטמפרטורות שלו בסדר... זה המחשב מעבדIntel Pentium 4 2000 לוח אם DFI NS35-SL זיכרון 256MB דיסק קשיח40GB הנה תמונה: קישור של התמונה http://www.rar.co.il/files/eMule-1134851123.bmp

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  19. Started by yossix,

מצורפים נתוני המחשב.המעבד נמצא בדרך כלל על 46 מעלות וההרד דיסק 35-40 מעלות. תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by pumbatal,

זה מדהים מה יכול כיוון טוב לעשות זה עוד ישתפר המערכת החדשה במלוא הכוח יש מצב ל 13000 עושה אוברקלוק לכרטיס מסך... שיט זה גדול מדי ???? מה עושים ?? http://www.upit.ws/uploads/0b630ab34c4d2.jpg

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by arkadygo,

הי חברה לא מזמן התחלתי להתעניין באובר קלוקינג ואני עדין לא כל כך מצליח הלוח אם שלי היא : ASUS A7N8X-X ומעבד 2500 AMD BARTON תודה למי שיעזור לי ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by Jack_g,

תגידו אם אני פותח מכפלה ב XP1900 שלי והמעבד נדפק לי בתהליך ניתן לתשתש את העקבות שניסיתי לפתוח מכפלה? כי ממש לא בא לי להדפק בלי מעבד ופתיחת מכפלה אני דיי בטוח שאחריות לא מכסה את זה. ומה הסיכון בכלל שהמעבד ידפק בתהליך? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by winner,

אני מחפש מאווררים שקטים, חזקים ולא יקרים להחליף את המאווררים הרועשים במארז הנ"ל חשבתי על Arctic Fan 12 http://www.arcticcooling.com/fans2.php?idx=84 אבל אני לא בטוח שאפשר להתקין אותו במארז (גם כקדמי וגם כאחורי) בגלל הצורה המשונה שלו. האם מישהו הרכיב מאווררים כאלו ב-6A19 ? אם לא מתאים - אילו מאווררים ממולצים?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by Skippy,

המאוורר של הכרטיס מסך שלי ממש רועש אני שוקל להחליף קירור לכרטיס מסך שלי ל-Zalman Vga Cooler VF700-AlCu רשום באתר היצרן שהעוצמת רעש שלו היא כזאת: - Noise Level : 18.5 ~ 28.5dB ± 10% זה שקט לגמרי? אני מחפש קירור שקט לחלוטין שיעשה את העבודה במחיר טוב... הכרטיס מסך שלי הוא raedon x800 xt pe תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים