עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by PT,

קיבלתי מאוורר 120 של שרתים כדי לשים בקומפיוקייס אבל החיבור שלו לא סטנדרטי במיוחד זה דומה לחיבור החום הקטן של המאוורר של המעבד אבל במקום 3 פינים יש לו רק 2 אז הוא לא מתחבר ללוח אם. ועכשיו לשאלה: יש לו שני "סנפירים" כמו בחיבור הרגיל של ה3 רק בגלל שזה 2 זה יותר צר ובגלל זה זה לא מתחבר אז אם אני ישטח אותם אני יוכל לחבר אותו ללוח פשוט בלי הפין השלישי, נכון? אם כך אני גם צריך לעד לאיזה זוג פינים לחבר אותו, השמאלי או הימיני כשהחיבור במצב כזה __ . . . אני מקווה שיצאתי מובן :-X

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  2. ברצינות אני משתמש באותה דרך רק עם מאורר ריצפתי קטן. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by roeiw,

1.אני משתמש בתוכנה HMonitor ומופיע לי טמפ' של ה Mainboard הטמפ' היא של הצ'יפסט??? 2. איך הטמפרטורה של המעבד נמדדת מתוך המעבד או מתחתיו בסוקט??

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  4. יש הבדל בניהם שווה לקנות? או לשים את מה שבא עם SP94?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by what the fuck,

יש לי את ה HS המקורי של P4 המאוורר שנמצא עליו כרגע גם קטן וגם נראה די מעפן איך אני מחבר עליו SF2 ? מדריך או הסבר ממכם יעזור, תודה.

• 14 תגובות
    • 834 צפיות
  6. ככה תקשיבו אני כנראה אעשה אוברקלוק בקרוב אז אני עושה בדיקה מקיפה למחשב שלי לבדוק טמפרוטורות וזה לקראת האובר עכשיו מה גיליתי אלו הטמפ' שלי: במנוחה: לוח אם - 32 מעלות מעבד - 50 מעלות :-\ הארדיסק - 44 במאמץ (אחרי 45 דקות של prime95) לוח אם - 30 :-\ מעבד - 65 :-X הארדיסק - 45 זה בוצע בטמפרטורת חדר של 25 מעלות... ועוד עם צד אחד של המארז פתוח... אני הסתכלתי בת'ראד אבל אני לא חושב שהוא מעודכן כל כך כי כתוב שזה צריך להיות בסביבות ה 40 ואני לא חושב ששום מעבד עם קירור סטוק יכול להגיע לכזאת טמפרטורה... ככה יש לי מאוורר אחד מוציא מתחת לספק ואחד מכניס מקדימה למטה... אני חושב שמשחה טרמית וסידור חוטים יכולים להוריד לי איזה 10 מעלות ככה מה אתם אומרים??? ותראו את החוטים …

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  7. תשמעוץ.. המליצו לי AMD Athlon XP 2600 Mobile עכשיו גם שמעתי שה 3000 עם 64 ביט יותר טוב למשחקים.. עם המעבד הראשון אני יכול להגיע בערך ל 3400 עם OC... אני יכול להגיע נגיד ל 4000 עם המעבד של ה64 ביט? אני רוצה מחשב טוב למשחקים אבל אני כל הזמן כל הזמן חושב על ה64 ביט.. אני מפחד שאני לא יהיה מרוצה מה 2600...

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  8. Started by LRa,

עד היום השתמשתי בSTOCK FAN והייתי על טמפרטורה של 52-55 מעלות. קבלתי ALX-800 ומאורר 80MM של VANTEC ועשיתי OC ל 2800 והטמפ' היא על 52 מעלות, נראה לכם סביר? לא קצת חם...

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  9. Started by Leo101,

או קיי אני רוצה לקנות מאוור למעבד שלי יש לי מעבד P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) או קיי עכשיו חשוב מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מאודדדדדדדדדדדדדדדדד שהמאוורר יהיה שקט ככל שאפשר או קיי עכשיו התקציב שלי עד 200 ש"ח אם תוכלו לעזור לי מאודדדדדדדדדדדדדד אני אשמח (ואם תוכלו להשים לי קישור לחנות בכלל) אני מאוד יודה לכם נ.ב או קיי חוץ מהמאוורר הזה Thermaltake silentTower למה אין לי אפשרות בשבילו

• 11 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by 1nstall,

היי הלוח-אם שלי (p4p800) נהרס אקב זה ששיחקתי בו ( :-[ ) קיבלתי את הלוח החדש מהחברה (אותו לוח רק גירסא 2) ולפתע הטפרטורות שלי ממש נמוכות, גם מיקודם הם היו נמוכות , אבל עכשיו ממש נמוכות, במאמץ: מעבד:30 לוח:33 כרטיס מסך: 30 הארד-דיסק: 35 אז רציתי לדעת אם יש בעיה בלוח? ואם הטפ' טובות? תודה מראש Install

• 12 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by Electric Boom,

אוקיי,אז ככה:יש לי ASUS p4s533-vm ואני מעוניין להעביר את הג'אמפר(שאחראי על מעבד,זיכרונות...)לjumper free mode,עכשיו תראו להלן התשובות שאני לא מעוניין לשמוע!!!: א."פתחת כבר את הת'ארד הזה ראה הוזהרת"... ב."תסתכל באתר החברה\במדריך"(נראה לכם שלא התסכלתי...יש שם רק טבלה אבל אין הסבר בידיוק איך אני מגיע לפרי מוד) ג."אף אחד לא חייב לך כאן כלום"...(אני יודע אני רק |מבקש| עזרה) ד."תשתמש בחיפוש\המדריך שקיים כאן"...(חיפשתי\הסתכלתי-לא עוזר) ה."מה זה לא לתת ת'תשובות האלו למה לא זה מה שאנחנו רגילים לתת..."...(מתנצל) אם מישהו הולך לתת אחת מהתשובות הנ"ל או דומה עדיף שלא יתן כבר...אני מחפש רק תשובה מעשית. סליחה אם פגעתי במישהו,תודה מראש לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 775 צפיות
  12. שלום, אני כבר שנתיים עם וולקנו 7 שהאוזניים שלי כבר מדממות בגללו ואני חייב גוף קירור יעיל ושקט כמה שיותר יש לי לוח +epox 8k5a3 ואני רוצה לקנות את הThermaltake Silent Tower? אם תהייה בעיה מבחינת קבלים מפריעים או כל בעיה אחרת? תודה לעוזרים ד"א יש לי Athlon xp 2200+

• 2 תגובות
    • 439 צפיות
  13. בוא נגיד שיש לי עכשיו 40 מעבד 37 לוח אם זה בעונת הקיץ אז בכמה המעלות בערך ירדו בעונת החורף(אני מדגיש בערך)? מעלה?5-7 מעלות? תודה

• 10 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by ElEmEnt,

באתר שלהם מצויין שזה מתאים לNF7-S Ver2 והם בנויים אותו דבר אבל אני חייב להיות בטוח תודה

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  15. Started by Th3W4ve,

בניתי מערכת קירור מים למעבד. לקחתי גוף קירור של פנטיום ארבע סגרתי אותו מכל הצדדים ועשיתי שני חורים עם יציאה לצינורות. חיברתי את הכל למשאבה שקניתי. בשביל הניסוי שמתי את המשאבה בתוך קופסת פח כזאת של חמוצים שמכילה בערך שמונה ליטר. הרצתי פנטיום שלוש סלרון 1000 @ 1240 כמה שעות על המקסימום והמים התחממו ל 35-40 מעלות (אין בלוח חיישן טמפרטורה). השאלה שלי זה אם הbarton 2500 שלי יעבוד טוב עם זה ומה האפשרויות שלי. אני יכול לארגן רדיאטור בכמה עשרות שקלים מאיזה מוסך אבל אני מעדיף חינם . אם אני ישים מיחם בתור המיכל מים זה יעבוד לי טוב? ד"א למה emp.co.il לוקחים מאות שקלים על משאבות כשבחנויות של דגים קונים אותם בעשרות שקלים? פשוט חוצפה.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  16. דבר ראשון, אני מקווה שזה בפורום הנכון, התלבטתי אם לשים את זה במודינג. אז ככה, לקחתי היט סינק של פנטיום 4 ששכב לי כאן מאז שהחלפתי את הסינק למחשב שלי וחיברתי אותו לרדאון 9800 פרו שלי. מי שחשב על זה פעם (וכל מי שהחליף את ההיט סינק של המעבד שלו חשב על זה) הבין שהבעייה היא שזה לא בדיוק מתאים - מתנגש עם קבלים - וגם שצריך לעשות משהו בנושא ההברגה. אין לי כלים בבית להתמודד עם אף אחד מהדברים האלה אז ביקשתי עזרה מסבא שלי שיש לו בית מלאכה עצבני (חלומו הרטוב של כל מודר). השתמשנו במקדחה מקצועית - ממש לא אחת שמחזיקים ביד, האובייקט מוחזק ע"י מלקחיים ומזיזים את כל השולחן שהוא עליו ע"י ידיות, חוץ מזה יש צג דיגיטלי שמראה את המיקום שלך. אומרים לי שקוראים לזה "פרייז?ר", אבל אין לי מושג. הק…

• 81 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by HellWarrior,

שלום רב ברשותי כרטיס geforce fx5900xt של leadtek והוא בעל זכרונות של hynix שפועלים ב 2.2ns - כמו בגרסאות הultra וה 5950 - שלא כמו בשאר ה5900xt שלהם הזכרונות הם 2.5ns. לפי הבנתי - הכרטיס הזה גם טיפה יותר יקר משאר הxt בגלל הזכרונות...ז "א שאני יכול לעשות איתו יותר oc מאשר אם כרטיס xt אחר ? תודה

18. Started by shmulikg,

לחבר שלי יש AMD MOBIL אז רצינו לדעת איך רושמים מכפלה (של המעבד ) באנגלית כדי שנוכןל לעשות OC גם דרך הFSB וגם דרך המכפלה...

• 2 תגובות
    • 422 צפיות
  19. Started by maor5,

אני הוצאתי הרבה מאווררים מספקים שאני לא משתמש עכשיו נגמר לי כבר כל המקומות של ה cpu fan :'( שאלתי איך אני מתקין מאוורר שהוצאתי מספק במולקוס(איך שלא כותבים את זה) תודה לכל מי שיעזור!!!!!! וזה דחוףףףף אשששששששש תודה!

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by HellWarrior,

אהלן ! אני צריך ייעוץ - טמפרטורות המעבד שברשותי בכותרת הינה 33-36 מעלות בidle ובערך 47C במאמץ מלא. האם זה תקין ? Thermalright SKL-948U ו Vantec Tornado 92mm ו2 מאווררים 120MM במארז וכמובן 2 המאווררים של הספק כח HEC475W .... נורמאלי ? תודה וטמפרטורת מערכת chipset - idle - 31-35 load - 38-41 - אין שום קירור אקטיבי על הצ'יפסט - רק היטסינק של היצרן epox

• 7 תגובות
    • 544 צפיות
  21. Started by ^GunX^,

היי לכולם , יש לי Gigabyte GeForce 2 GTS 32 mb עכשיו רציתי לעשות לו קצת OC לליבה , הבעיה שההיטסינק המקורי מודבק לליבה ע"י דבק טרמי , אין לי מושג איך להוציא אותו ואני מפחד למשוך חזק , קראתי איפה שהוא שצריך להקפיא אותו ואז להפשיר אותו כי זה יוצר סדקים בדבק, אבל אני לא בטוח. אני רוצה להחליף את הקירור המקורי בקירור של איזה MMX ענתיקה שגם הוא מודבק בדבק טרמי. עכשיו אחרי שאני מוציא ומחליף את ההיטסינק אני צריך להדביק איכשהו את ההיטסינק של האינטל , דבק מגע + משחה טרמית יספיקו ? אולי בכלל לא שווה לי להחליף כי זה רק יחמיר את המצב בלי דבק טרמי. רציתי להעלות תמונות אבל לא ידעתי איך מצטער

• 10 תגובות
    • 643 צפיות
  22. יש לי Inno3D Geforce FX5700LE שעובד על 225/400. כל פעם שאני עושה Test להגדרות החדשות שאני רוצה לתדירויות שעון וזיכרון ב -RivaTuner הוא נותן לי הודעה שעלי להוריד את המהירות שרציתי (מצורפת תמונה) הוא מראה את אותה ההודעה גם כשאני מוריד את מהירות ה-Default! הורדתי את העידכון האחרון לדרייבר שלי וגם עידכון אחרון ל-RivaTuner. כמו כן ניסיתי להשתמש ב-Omega Drivers והוא נותן לי את אותה השגיאה! מה אני צריך לעשות? ראיתי שיש בתוכנה אפשרות לשנות משהו ב-Registry - אולי זה מה שאני צריך לעשות? אולי לשנות את המתח לכרטיס מסך??? בבקשה תעזרו לי! אני מת להגביר את הכרטיס

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  23. אז שאלתי היא איזה קירור כדי לקנות ל מעבד פנטיום 4 3 גיגה פרסקוט ? והאם כדי גם לקנות קירור לכרטיס מסך ? רדון 9800 פרו ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  24. פשש איזה יפה העיצוב החדש 8) (הוא חדש, לא ? P:) טוב שמעו אנשים, אני לא ממש מעודכן, ואני מעוניין לדעת איזה קירורים טובים לאיזה מעבדים יעני רשימה של היטסינקים (לא רק הטובים ביותר, כדי שאני אדע גם מה לא טוב) ל P4, AXP, A64. תודה רבה רבה רבה (: ועוד משהו, אפשר הסבר על קירור גז ? או לינק למאמר (עדיף בעברית) כי אני לא מבין למה הכוונה, גם אוויר זה גז...

• 8 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by moses_23,

יש לי מעבד INTEL P4 2400MHZ לוח אם ASUS P4XP-X כרטיס מסך GEFORCE 4 MX 400 זיכרון DDR256MB פרטים על הלוח אם יש כאן::http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4XP-X&langs=01 מה אני צריך לעשות???? תודה! _==עריכה==_ עשיתי עדכון לביוס שלי דרך התוכנה של הביוס שבא עם הדיסק. הפעלתי מחדש ת'מחשב וראיתי במאפייני מערכת(דרך לוח הבקרה) שהמהירות ירדה לי מ-2.4 ל-1.82 נכנסתי לביוס ושיניתי את הCPU SPEED מ-MANUAL ל-2400MHz האם עשיתי נכון????האם זה ישפיע על האוברקלוקינג או להשאיר את זה על MANUAL???

• 0 תגובות
    • 443 צפיות

דיונים חדשים בפורומים