אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ובכן שיעמם לי מאד! ואני ידעתי שאני הולך לקבל את הsapphire 9100 128 שלי בקרוב. אז אמרתי בסדר נראה כבר מה אפשר לסחוט מהכרטיס הזמני. התוצאות הם: (ראו קובץ מצורף) ב3dmark 2001 אני רץ ב640 על 480 והתוצאות: ברגיל 125/125 = 2696 אוברקלוק 155/137 = 2870 אז רק תראו שזה כרטיס רציני ביותר ;D עריכה: נוספ האוברקלק: 155/150 = 2991 נקודות. יותר מזה הכרטיס כבר לא סוחב. וגם כל מה שיש לי זה היטסינק מפלאסטיק אפילו לא מאורר .
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום מישהו יודע כמה l/h עושה הdangerden dd12v-d4? ואם לא,מישהו יודע איפה אני קונה איזה ehiem חזק? פשוט כי המים במערכת שאני מתכנן הולכים לעבור 3 מטר צינורות + הבלוק + רדיאטור דיי גדול שהיה פעם מאייד של משאית תודה
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אוקיי... כדי לא לפתוח כמה threads שמתי הכל פה.. . אז ככה... המחשב יעמוד בסלון... כך שמומלץ שישיה לו קירור יעיל ושקט... המעבד והלוח אם זה AMD SEMPRON 3000 939 GIGABYTE GA-K8N51GMF-9 מארז 6919 Super Midi Tower של HEC אז אם אני שם מאוורר 8 מקדימה שמכניס ומאחורה עומד זה שבא עם המארז (12) דרך אגב בתמונה של המארז באתר של HEC זה נראה כמו סלוט למאוורר 12... סתקלו אז זה 8 או 12 באמת? http://www.compucase-hec.co.uk/images/products/Cases/400x400_6919beigeopen.jpg טוב אז הגופי קירור שמצאתי בתקציב הם אלה(אני לא מבין בהם אז אם הם לא טובים תציעו אחרים): http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0025/cl-p0025silentTower.htm http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0220goldenorbii/cl-p0220.htm…
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום אני במהלך של בנייה של מחשב חדש ומתעד לעשות OC לא רצחני כמו שאתם מכנים זאת. הרכבים שנרכשו עד כה : מארז:Enermax Chakra 250mm Fan Full Tower Black Uber ECA5001-BS ספק:Thermaltake Thought Power 600W 52A/12V 4XRails SLI W0103 לוח אם:ASUS P5KR (P35) - DDR2 - ATX המעבד טרם נרכש: Q6600 או Q9300 אים תהיה לי סבלנות להמתין 1.שאלתי אם הרכבים הנל מתאמים ? 2.המלצה לגבי זכרונות שיעבדו טוב עם OC וגם בלי במחיר סביר עד 600 ש"ח ל 2G . 3.המלצה למאוורר שקט לחלק האחורי של המארז שלא מסופק 120 ממ ? 4.המלצה לקירור למעבד שלא יהיה בומבסתי בהתחשב במאוורר הצד של המארז ומשהו לא יקר עד 220 ש"ח לערך והסבר האם OC עושים רק למעבד וזה משליך לשאר החלקים או כל חלק בנפרד מחייב OC או שניתן לבצע רק למעבד?…
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש סיכוי שאני אוכל לעשות OC סביר למעבד שלי (בלי להוסיף קירור)? כלומר חשבתי לעלות את הBUS ל333 כי הלוח KT333 והזכרונות הם PC2700 @ CL2.5 (בקשר לCL אני כמעט סגור*) אין לי מושג מה הסטפינג והתאריך שיווק של המעבד שלי...איזה תוכנה בודקת את כל זה? תודה מראש 8)
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
המאוור של המעבד שלי עושה רעש אז אני רוצה לקנות קירור לא רק בגלל רעש המאוור כי המעבד שלי חם מידי הוא מגיע במאמץ ל50 מעלות ועוד דבר תגידו כשנקיתי את המעבד שלי ניקיתי גם את הנוזל מגעיל כזה שהיה שם מה זה יכול להיות ומתי שניקיתי אותו עד המעבד שלי מתחיל להיתחמם מהר ומה אני יעשה כדי שהמעבד שלי יתקרר ואולי צריך קירור מה כדאי לי לקנות תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NX8600GTS-T2D256E-HD-OC מבית MSI שנמצא אצלי במארז P182 של ANTEC. המארז הזה היה אמור להשיג לי שקט מוחלט, מה שהוא אכן עשה עד שהגיע הכרטיס (לפני כשבוע) אפילו ב- 4 לפנות בוקר (לפני שהציפורים מתעוררות). לינק לאתר החברה- http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1194&maincat_no=130&cat2_no=136 רציתי לדעת איך אני גורם לכרטיס הנ"ל להפסיד בתחרות על התואר מלך הדציבלים כנגד המכונת כביסה כאשר היא במצב סחיטה? צירפתי תמונה של הכרטיס (העליון מבין השניים), יש לציין שעל הכרטיס שלי התמונה קצת שונה. צירפתי גם ביצועים של הכרטיס כאשר ברקע פועל סרטון של HD. אני רוצה להשתיק את הכרטיס מבלי להעלות את הטמפרטורה שלו! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני לא בדיוק מבין בערכות קירור ועד שנכנסתי לפורום הזה לא ידעתי שזה עד כדי כך חשוב, אז הייתי רוצה שתביאו לי כמה שמות של מערכות קירור חזקות ומאוד חשוב שתהיה שקטה... תציינו גם את המחיר ושם הדגם המחשב אמור להיות p4 3.2 עם 1024 ddr mb זיכרון וradeon 9800 pro 256mb. אני לא מתכנן אובר קלוקינג
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד P4 3.0 GHZ שאני צריך להחליף לו משחה תרמית. המחשב בן 3 וקירור הסטוק שלו כבר די 'עייף' (מגיע לטמפרטורות גבוהות מדי). אשמח להמלצה על משחה תרמית טובה ולקירור מתאים למעבד הוותיק. תקציב - 100-150 ש"ח. תודה. ---- עריכה ----- שכחתי לציין, מדובר בסוקט 478 של אינטל, נדמה לי שזה חשוב כדי לבחור מאוורר. שוב תודה,
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
המזגן JUNIOR אלקטרה שלי התקלקל וכבר קניתי חדש , השאלה שלי היא האם ניתן לנצל את הרדיאטור שלו(של גוניור) למערכת קירור מים?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
התחלתי OC.. הגעתי ל-BUS של 333MHZ.. הרצתי FFTS והמחשב קרס.. העלתי מתח ושוב.. מה לעשות ?? הטמפ' לא עולה על 50 (לפי CORETEMP) ולא עולה על 33 (לפי REALTEMP) עריכה : אחרי 2 דקות של FFTS הוא מראה לי שיש כשל בליבה הראשונה.. ומפסיק לאמץ אותה.. וכל השאר ממשיך כרגיל.. יש בעיה ?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
המאוורר של הכרטיס מסך של המחשב הישן voddoo 3000 הפסיק לפעול כבר לפני חודש..זה קריטי?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם... זו ההודעה הראשונה שלי פה. נראה שיש לכם אחלה של קהילה. מישהו יכול לומר לי לאיזו טמפ' גוף קירור רגיל יכול להגיע? אני מדבר על גוף קירור רגיל לצ'יפסט שיושב עליו מאוורר. אני לא מצפה לתשובה מדוייקת כי זה ברור שזה תלוי בדגם גוף הקירור והמאוורר אלא לטמפ' משוערת. זה אמור להיות 20, 10, 5 מעלות... הערכה גסה. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 604 צפיות
-
-
נמאס לי שהכרטיס מסך שלי (6800GT) על 63 מעלות במנוחה (וזה עכשיו כשקר, בקיץ הוא היה על 69 במנוחה ), כרגע אני עוד מתלבט אם לבקש שיחליפו את הכרטיס או לקנות לו קירור, ופה מגיעה השאלה, עד כמה טוב הסיילנסר? יספיק בשביל להחזיק את הכרטיס בלי להתחמם יותר מידי? (אולי גם לקצת אוברקלוק כדי להגיע לULTRA) ואם לא אז איזה קירור מומלץ (בכמה שפחות כסף, מקסימום 150) ועוד משהו, הסיילנסר מקרר גם את הזכרונות או שצריך לקנות להם קירור בנפרד? ד"א הסינק שיש לי עכשיו (קירור סטוק של לידטק) מכסה את שני הצדדים של הכרטיס ולפי מה שראיתי הסיילנסר מכסה רק צד אחד, זה משנה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
במחשב AMD +3000 64 Bit, שעושים מאפיינים על ה"מחשב שלי" ומתחת לפרטים של המחשב בסוף רשום "הרחבת כתובת פיזית". מזה אומר ? שיש אוברקלוק ?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
גרסא אחת היא 3.00 ואחת(שהשתמשתי בה עד היום) היא ה2.7 למה יש הבדל כזה גדול בינהן? מצורף צילום מסך [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
קניתי מחשב מאייבורי לוח שלMSI [צ'יפסט VIA] יכול להיות שאין אפשרות בכלל לOC?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אני צריך למחשב שלי גוף קירור למעבד מה אתם אומרים אם כן זה רק ל- OC?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פעם ראשונה אוברקלוקינג!! ואני רוצה לעשות אותו על הכרטיס מסך שלי ;D והורדתי תוכנה בשם GeForce Tweaker וכשנכנסתי לקטגוריה של NV Clock יש לי Core Clock:250 Memory Clock:333 עכשיו זה נחשב הברירת מחדל לאן אני צריך לשנות את זה?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי מארז COMPUCASE 6A19 עם מאוורר 120ממ מכניס מקדימה (עם רשת סינון נשלפת לניקוי הג'יפה) ומאוורר 120ממ מוציא מאחורה. מישהו ייעץ לי להחליף את המיקומים- את הקדמי להפוך, שיוציא אוויר ואת האחורי להפוך שיכניס אוויר- הרעיון לכשעצמו נראה לי מאוד הגיוני היות והמאוורר האחורי הרבה יותר קרוב לכל המערכת ויכניס אוויר יותר טוב (במיוחד שהאוויר שנכנס מהקדמי גם מתבזבז ונחסם ע"י ההארד דיסק וגם האוויר ממנו מתחמם מההארדסיק ומגיע לכל המערכת כשהוא כבר לא כזה קריר) - עד כאן יש הגיון נכון? וכאן נשאלת השאלה- המחשב אצלי חודש אולי קצת יותר- ולפי יומיים הוצאתי את הרשת המסננת לבדוק מה העניינים והזדעזתי לראות כמה אבק יש עליה- אז אם אכן אחליף את כיווני הזרימה במאוררים - מאחורה אין רשת- אז כל הג'יפה תכ…
-
- 9 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי את המאוורר של וואנטק ואני מעוניין לנקות אותו, עכשיו המאורר יושב על הסינק עם ברגים כאשר יש לו מגנטים בכל פינה כמו שאתם יודעים כי זאת השיטה שהוא פועל לפיה, אז השאלה שלי האם מותר לי לפתוח את הברגים האלה כדי להוצאית המאורר ולנקות את המאוורר עצמו וגם את הסינק? תמונה של המאורר כדי להבין איך הוא יושב: תודה רבה מראש!
-
- 9 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לא מבין מה נכון כבר, קראתי מיליון מאמרים ודיונים ולא מבין מה טוב ומה לא. אני עם 6600 עם OC קטן ל-333 הטמפרטורה במאמץ היא 62 מעלות עם זלמן 7700CU המתח של המעבד- מה האמיתי לעזזל? בביוס בחרתי 1.225 CORETEMP מראה 1.325 CPUZ מראה 1.178 מה נכון מכל זה? והטמפרטורה נראית לי גבוהה ביחס לזה שהיה לי פעם BADAXE2 של אינטל ושם הוא הראה לי 41 מעלות במאמץ בOC המסכן הזה! אז כל חיישן של כל לוח מראה מה שבא לו? מדובר באותה מערכת בדיוק רק הלוח הוחלף ל-P5BDELUXE באינטל, היה לי IDLE של 31 מעלות!!!! עכשיו אני IDLE של 52 בממוצע. מה דפוק כאן?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
זה הלוח שלי.. אני התחלתי בפרוייקט בניית מערכת קירור מים... איך אני מחבר את הבלוק ללוח?? אין לי שם חורים .. מה אני אעשה? והדגם.... Gigabyte GA7N400L
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
תודה, בז'נגלו
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אתם חושבים שאם אני אתקין את וינדוס אחרי שעשיתי o\c לfsb אני אקבל יציבות טובה יותר בגלל שוינדוס "רגיל" בהגדרות למהירות הגבוהה? מחכה לתגובות מהירות .ניסן.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-