אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
הנה המפרט של המחשב שלי ורציתי לדעת אם החלקים שלו הם בעלי פוטנציאל גבוה לOC וכמו כן תגידו לי לאיזה רמות אפשר להגיע איתו.. Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Speed : 2.41GHz Performance Rating : PR2652 (estimated) Type : Standard L2 On-board Cache : 512kB ECC Synchronous ATC (8-way sectored, 64 byte line size) Mainboard Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB i2c/SMBus MP Support : 1 CPU(s) MP APIC : Yes System BIOS : American Megatrends Inc. V1.0 Mainboard : MICRO-STAR INC. MS-6728 Total Memory : 255MB DDR-SDRAM Chipset 1 Model : Intel Corporation 82865G/PE/P, 82848P DRAM Controller / Host-Hub Interface Front Side Bus Speed : 4x 134MHz (536MHz data rate) Total Memory …
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אחרי שאני מקרר את הזכרונות ואת הלוח אם את מה ואיך אני צריך להגדיר כדי לעשות OC?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
במנוחה המעבד 44 מעלות ,כנראה מאמץ מגיע ל 50 מעלות. חם? זה בלי משחה טרמית, כאילו מה שמגיע והקירור סטוק. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אז ככה, הורדתי את התוכנה מהאתר, פתחתי את הזיפ. אני מעלה את התוכנה, שואל אותי פרטים אישיים, לוחץ OK. מבקש ממני להתחבר ל PrimeNet בפרוטוקול HTTP. לוחץ OK ואז הוא נשאר על CONNECTING הרבה זמן עד שהא עושה ERROR. מה עושים? עשיתי משהו לא בסדר? תודה
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחר שקניתי מחשב חדש, התחלתי לתהות מה לעשות עם הפנטיום 4 הישן. החלטתי למסור אותו להורי אך לפני כן לטפל בבעיית התחממות שיש לו, ואם אני מצליח להשתלט על הטמפרטורה גם לעשות לו אוברקלוק קטן (יותר בשביל הכיף והניסיון מאשר בשביל ביצועים - אני יודע שזה לא מעבד טוב ל- OC) להלן המפרט: Intel pentium 4 Prescott 2.66GHZ (קירור של Intel) motherboard: chipset: P4M800 (נראה לי Foxcon MS-7071 אבל אני לא לגמרי בטוח) 512MB DDR 400MHZ 256MB DDR 266MHZ (סה"כ זיכרון 768MB) RADEON 9550 ספק 400W ג'נרי 2 מאווררי 80MM ג'נריים (אחד מכניס מאחורה ואחד מוציא מלמעלה) ניקיתי את כל המחשב מאבק (כולל ניקוי יסודי של ההיטסינק והמאורר) בדקתי ב - Speedfan והטמפ' של המעבד 60C במנוחה ו 70-73C במאמץ…
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
-
אני פשוט כמה שאני מנסה לא מצליח לעבור את ה150,כאילו יש איזה מגבלה או איזה משהו שחוסם ומפריע לי להמשיך,באס הזכרונות כרגע על 190 ככה שזה כביכול לא בגללם,הלוח נותן מספיק מתח,כבר העלתי את המעבד ל1.7 רק כדי לבדוק אם זו ההבעיה אבל גם זו לא,העלתי לזכרונות ל2.90 ,ועדיין לא יציבוכשאני עושה את הבאס על 150 המחשב יציב לחלוטין ללא שום ריסטים. העלתי תיזמונים ל2.5-4-4-8 גם בשביל לבדוק וגם זו לא הסיבה,כרגע התיזמונים על 150 באס הם 2.5-3-3-5 .............הגעתי למקסימום של המעבד? נ.ב בקשר לקירור אז נוריד גם את האופצייה הזו,המעבד בטמפטורות נמוכות מאוד 27-39 .......תודה
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה את כל המושגים האלו ומה זה אומר?: באס,מכפלה,באס DDR,זיכרון מטמון ומהירות תו. מה זה לפתוח מכפלה כי אני שומע את זה כל הזמן בהקשרים של לוחות אם.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כותרת .... מישהו יכול להביא לי את הקבצים לOC כלומר הקובץ רג'סטרי הזה או מה שזה לא יהיה ... ועוד משהו מה הקירור הכי טוב שקיים שלא עובר את ה400 ש"ח (כרגע הכרטיס 70 מעלות ....) אני רוצה להפוך ל6600 לGT ... אז בערך כמה קווים ( כל קו MHZ אם אני לא טועה .... ) אני צריך להזיז בדריבר של נוידיה ?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
בביקורת צוין לגבי גוף הקירור: "כמו כן, הקירור שהורכב לטובת המערכת אינו קירור אוויר סטנדרטי, שכן עמלנו רבות בביצוע שיפצור מסיבי לגוף הקירור הפופולרי - Scythe Infinity." לדעתי היה הרבה יותר טוב לעשות את הביקורת עם גוף קירור סטנדרטי, ולא משופצר על מנת להראות לקהל הרחב למה לכאורה כל אחד מהם יכול להגיע. לפי מיטב הבנתי זוהי מטרתם של ביקורות/מדריכים אלו להמליץ לקהל הרחב, כיצד לקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף. מה שנעשה בביקורת בפועל הוא יותר ניסיון לשבור שיא/להראות יכולות שזה פחות רלוונטי ומועיל לכולם מאשר הצגה של כיצד ניתן לעשות OC סטנדרטי לאותו מעבד. לסיכום, לדעתי הכיוון שצריך ללכת עליו בביקורת הקרובות הוא כיצד ניתן לעשות פעולה כלשהי/לקנות רכיב מסוים הרלוונטית לקהל הרחב ביותר א…
-
- 8 תגובות
- 566 צפיות
-
-
התקנתי אחד כזה בדופן צד של המארז שלי אבל התמפרטורה הכללית לא יורדת כל כך מהר למה והאם ספק של hec 400 יחזיק אותו טוב ומישהו אולי יודע עמה וואט זה 29 אמפר ב12 וולט תודה ניסים http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1810091
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אין לו אפילו אי מייל שם...אני רוצה לשאול אותו משהו על הפרוייקט שלו דרך אגב אני מתכוון ל : המארז השקוף של יניב אז אם מישהו יודע מיהו או אי מייל שלו או ICQ אני אשמח לקבל... אני חייב לדעת משהו בקשר למארז תודה לכל מי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום,אז אני ממש עכשיו הולך לעשות אוברקלוק לרדיאון 9700 שלי ולהגיע איתו לרמה של רדיאון 9700 פרו. אז רציתי לשאול כמה שאלות מסכמות...עם איזה תוכנה עדיף להשתמש באוברקלוק? rivatuner or ATItool? ועוד כמה שאלות...שתי התוכנות מראות לי ש Core clock עומד על 276.8 והMemory clock עומד על 270 עכשיו רציתי לשאול...עד לאן אני צריך לעלות אותם כדי להגיע למהירויות ולרמה של הפרו?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום. הנה הרשים של זרימת האוויר במחשב שלי. קניי היום עוד מאוורר חזק של 8 ס"מ. תנו לי עצה בבקשה הכין למקם אותו. תודה רבה :)
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
טוב, אני עומד לקנות: Athlon XP 2500+(512k 333) אנשים פה הציעו לי לשים את המאוורר הזה עליו: Thermaltake TR2 M3 for ATHLON XP 3400Plus אבל שכחתי לציין שאני עומד לעשות OC לפני שנתנו לי את המאוורר הזה. אז אתם מציעי לי להישאר איתו למרות שאני עומד לעשות OC או להחליף אותו? אם להחליף אז תמליצו לי על מאוורר טוב למעבד.
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אהלן....... יש לאחי מיניבר שהוא לא בדיקו זקוק לו ונראה לי שעם קצת שכנוע אני אוכל לקחת את המיניבר ולעשות לו טיפה מודינג ולהכניס לתוכו מחשב......... כמובן שהמעבד והכרטיס מסך ישרדו בטמפ' נמוכה של מיניבר אבל האם בכלל חומרה כמו הארדיסקים וסידירומים ישרדו בטמפ' נמוכה? והאם יכול להיות שיהיה לח מדי וזה יצור קצר וישרוף את כל העניין?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב חזק מאוד, אך הבעיה שלו שהוא מרעיש מאוד. כשאני לא עושה כלום, פשוט לא נוגע בו, הוא מרעיש בקצת מעל הרגיל ובכל זאת זה מעצבן כי זה לא אמור להיות ככה. לאומת זאת כשאני מעלה איזשהוא אתר או תמונה מסוימת הרעשים גודלים יחסית הרבה, וכאשר אני מפעיל משחק קטן ועלוב או תוכנה זעירה הוא מרעיש עוד יותר. וכאשר אני מפעיל משחק כבד כמו ( FEAR ) או סתם מפעיל סרט דרך התוכנה BS-PLAYER אז המחשב עושה רעשים עצומים ומעצבנים (אני לא בטוח שזה לא אמור להיות ככה שמפעילים משחקים כבדים, אבל מה שכן מוזר זה הרעשים שהמחשב עושה כאשר אני שם סרט ) אני מניח שהרעשים באים מאחד המאווררים, ואם הייתם שואלים אותי אני הייתי אומר שזה בא מהמאוורר של ה-CPU (לא שאני מבין גדול ). *יש עוד דבר אחד חש…
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מדובר במחשב הנייד של דוד שלי. סתם במקרה הורדתי cpuz והסתכלתי בפרטים וראיתי ככה: הנושא של מחשבים ניידים חדש לי, אז אני לא יודע אם זה נורמלי או לא. (לדעתי לא, אבל..) אז המחשב בדאון-קלוק של 900MHz או שככה זה צריך להיות? ד"א, איך נכנסים לביוס במחשב נייד? (זה אמור להיות אחד ה F-ים לא?) תודה.
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי נורטווד פנטיום 4 2400 MHz והוא על 46-54 מעלות גם בלי אובר קלוק עם אובר של 100 MHz אותו דבר עם קירור זלמן 9500 וגם לפני עם הקירור סטוק של אינטל הוא היה על יותר מעלות למה ?? זה רק נורטווד לא פרסקוט .. :nixweiss: ??? ??? ??? :s05: :s05: :s05:
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
עכשיו יש לי רק מאוורר אחד כללי
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש דבר כזה מפצל מהחיבור חשמל למאוור מהספק שיפצל אותו ל-2 או 3 כדי שיהיה אפשר לחבר עוד מאווררים?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
לא ידעתי אם זה קשור לקירור או ללוחות אם, אז בבקשה תעבירו אם לא קשור. המאוורר של ה-NB שלי התחיל לגסוס. מדובר בלוח ABIT-IC7 לא G!!! הקירור הוא אקטיבי ע"י מאוורר קטן שמרעיש בגדול והוא יושב בתוך צלעות קטנות וכחולות שמהוות את הקירור הפאסיבי. מה האופציות? 1. לנתק את המאוורר ולהשאיר רק את הקירור הפאסיבי? 2. לקנות גוף קירור חדש? 3. אני לא מתלהב כ"כ מהרעיון של שימון המאוורר, כי אני מפחד שישאר שמן ובזווית שבו יושב המאוורר זה יכול לנזול.... בבקשה עזרה - הרעש מחרפן אותי!!!
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
איך הקירור הזה? לכרטיס מסך X1950XT הוא יותר מה VF900? מה ההבדל ביניהם? הוא שקט? תודה
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-