אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שאני משחק במשחקים הכרטיס [7950gt] עולה ל110 מעלות ובמנוחה הוא 65, זה יותר מדי ?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי ככה: AMD AthlonXP 2500+ Barton Abit NF7-S 2.0 (מבוסס nf2) זוג Twinmos 256MB PC3200 בעקרון המחשב רץ על FSB 166 ומכפיל של 11, נותן 1833 מהצ עשיתי דבר כזה - הרמתי באס ל-200 והורדתי מכפלה ל-10 ככה שיש לי עכשיו 2000 מהצ ובאס יותר מהיר. טיפה הרמתי מתח למעבד וזה רץ מצוין. עכשיו התחלתי להרים קצת את הבאס בקפיצות קטנות כל פעם... 202 עבד טוב, 203 עבד טוב, 204 ומעלה לא עובדים! המחשב אפילו לא עולה. מצפצף וצריך לאפס את ה BIOS עם הג'אמפר שבלוח כדי להדליק אותו מחדש.. מישהו יודע מה הסיבה? זה לא שהוא מתחמם או משהו, Prime95 על 203 מחמם אותו רק לאיזה 48 מעלות, לא קריטי.. למה זה קורה?
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מישהו שמע? http://www.hexus.net/content/item.php?item=4272
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
זה הלוח שלי.. אני התחלתי בפרוייקט בניית מערכת קירור מים... איך אני מחבר את הבלוק ללוח?? אין לי שם חורים .. מה אני אעשה? והדגם.... Gigabyte GA7N400L
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 7600 gt של גיגה בייט הוא עם קירור פסיבי עכשיו רציתי לשאול אם מישהו יודע או עשה לכרטיס מסך כזה אובר קלוק אם יש שיפור משמעותי? עוד שאלה זה בקשר למדריך באתר של האוברקלוק לכרטיס מסך ראיתי שבתמונות שמי שעשה זה לכרטיס הזה הם פה בפורום יכולים להגיב להגיד תוצאות? שאלה אחרונה זה על הלופים של ה3dmark 2006 שמתכוונים ללופים ,לופ זה סרט אחד שעובר כזה ? כי יש פעם שהם נלחמים פעם בים פעם בשלג השאלה שלי זה אם לופ זה נגיד רק שהם בים או לופ זה לראות את כל הקטעים שהם בים בשלג ובית חרושת ההוא תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
המפרט הוא כזה + -: Q9550 BOX HD4870 toxic 1gb INTEL P43DS3L CM690 גרסאת הBOX מגיהע עם קירור של אינטל , הבנתי שהוא מעפן, האם יש צורך בקירור אחר כמו ה7PRO? קירור לכרטיס מסך: הכרטיס הזה הוא מגרסת TOXIC שמגיע עם קירור משופר מהגרסא הרגילה של הכרטיס, יש צורך בקירור לכרטיס? כנ"ל לגבי המארז שמגיע עם 3 מאווררים ונחשב מארז טוב.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום , אני צריך המלצה על מארז מעולה לאוברקלוקינג ואם אפשר שיהיה שקט. תקציב 750. תודה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 547 צפיות
-
-
כולנו מראים את התוצאה הסופית, אבל בדרך תמיד יש בעיות מעצבנות שמבזבזות יותר זמן מהעבודה עצמה. הנה כמה משלי, מה שלכם? 1)נכון שכולם תמיד מאבדים ברגים? לי יש כישרון מדהים לאבד מברגים! אני מבלה רבע שעה בחיפושים כל פעם שאני צריך מברג, גם אם לפני 20 שניות השתמשתי בו. ודרך אגב, עוד לא איבדתי אף בורג. 2)מצלמה, אין לי מצלמה דיגיטלית ואין לי איך להראות את ההתקדמות שלי. זה משגע אותי.
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל בכל הקטע הזה של אוברקלוקינג. חיפשתי כל מיני כתבות בנושא אך הן לא ממצאות. הבנתי את הרעיון הבסיסי אבל עוד לא הבנתי איך אני תכלס גורם למעבד שלי לעבוד מהר יותר. נניח ושמתי עליו קירור והוא בקושי מתחמם, עם איזה תוכנה או עם מה אני מעלה לו את המהירות?
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מה ההבדל בין קירור אקטיבי לקירור פאסיבי.....????
-
- 7 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להחליף את המעבד A64 3200 שלי בכפול ליבה. (סוקט 939) אני אקנה את 4200X2 או 3800X2 אבל הם מגיעים בלי קירור ואני צריך לדעת האם הקירור סטוק שלי יחזיק את כפולי הליבה או שצריך לקנות קירור? במידה וצריך קירור חדש, האם מוכרים בארץ רק את הקירור המקורי של המעבדים האלה? (אני מאמין שהוא יהיה זול יותר מאיזה קירור מיוחד) תודה.
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
האם הטמ"פ האלה נורמליות על המעבד הזה ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? במנוחה הוא עומד על 63 מעלות במעמץ כימעט 70 הקירור שלו זה ?Thermaltake Volcano Silent Bost? מעפן מה אומרים צריך ליקנות ? ?Thermaltake BIG Typhoon ומה עם הטמפ ? גבוהות מידי למעבד כזה?
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
1) מה הטמ'פ שמעבד פנטיום 4 2.8 צריכה להיות בזמן מנוחה (שלי 60-65 וזה גבוה מידי נכון?) 2)איזה גוף קירור אתם ממליצים לי ליקנות למעבד אבל לא יקר מידי
-
- 7 תגובות
- 547 צפיות
-
-
נתנו לי הוראות התקנה ומזה אני מסתבך מההתחלה שם... בכלל הבנתי שצריכים להוציא את הלוח ולהרכיב מאחורה דברים ניראה לי שזה עסק מסובך ולא כמו שחשבתי להלביש על הלוח ועוד קצת חוטים וזהו.. אז אני חסר ניסיון בהרכבות של מאוררים מתקדמים. מאיפה אפשר ללמוד את זה קצת מבלי להרוס איזה משהו (מבלי לנזוק את החומרה)
-
- 7 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד מסוג AMD 64 3000+ בעל ליבה של winchester רציתי לדעת לאיזה טמפ' אני יכול להגיע איתו בOC(אני מקווה שזה בסדר שאני שאול פה ולא בפרום OC) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
האם ה-Tuniq 120 מתאים טוב עם ה-35-DS3 ואינו חוסם את ה-HS של הלוח? לא גירסת ה-L של הלוח, אלא הגירסה עם ה-heatsink הגדול יותר. כמו כן, האם המוספטים של הלוח מתחממים יתר על המידה ודורשים קירור נוסף מעבר למאוורר 25 ס"מ של מארז אנרמקס צ'אקרה. ה-OC יהיה Q6600 G0 על 400FSB בתקווה עם מתח 1.45V.
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול, מה אמורה ליהיות הטמפ' של המעבד שלי (INTEL PENTIUM D 930 3.0GHZ מסדרת ה- 2X2M CACH) במנוחה? ובעומס? בתודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי! הנה המפרט: Abit AW8 Intel D805 2.66Ghz Dual COre BFG Nvidia 6600GT OC 128MB Pci-E 2X PQI Turbo DDR2 677Mhz. Creative Audigy 2 ZS. את המערכת האצתי כבר ל FSB 166 שזה אומר מעבד ב 3.33 Ghz. הזכרונות עובדים ב 667 בגלל ההמהרה. הכרטיס מומהר כבר ל 525Mhz ע"י החברה. רציתי המלצות להמהרה נוספת ותגובות מאנשים עם הכרטיס הזה (אפילו לא OC) לתוצאות שאנשים השיגו... כמו כן בעניין הצינורות וכל מה שמסביב. תודה מראש! הנה כמה תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שוווב הייייייייי אז כמו שאמרתי יש לי פנטיום 3 500 מגה ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק הטמפ" של המחשב שלי זה בערך 25-28 מעלות דיי קבוע ואין לי בעיה של מטח ואת האוברקלוק יעשה לי חבר שלי שיש לו ניסיון בזה לכמה אתם חושבים שאני יכול להגיע?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום חברים ! עליתי מ200/250 ושמתי את הזכרונות ביחס של 5:4 במתח של 2.65 וזה אומר כרגע שהם על המהירות הרגילה שלהם רציתי לדעת אם תיזמונים כאלו הם סבירים לזכרונות ?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מה אתם אומרים יש לי 40 של ווסטרן 7200 8 קאש יש טעם לקרר אותו ..הוא מתחמם בצורה מפחידה אבל לפי מה שידוע לי לא יתן בביצועי הארדיסק קירור כלשהו.. מה אתם אומרים להשים פשוט מאוורר 120 מילימטר למסילה במולקס של ה5 וולט וזהו...? ? :
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם למע' הבאה יש יכולות OC מדובר ב-E4400 לוח MSI MS-7255 V2.0 עוד מידע דרוש ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה יש לי מעבד amd 750 ואני רוצה לעלות את המהירות שלו. הט"פ שלו עכשיו 39 מעלות את כמה מעלות הוא יכול להגיע ואיך אני מעלה את המהירות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
המעבד שלי על 2250 מגה הרץ במקום הוא 2000 זה 12 אחוז אוברקלוק.. וכשאני מריץ איתו בדיקה ב 3Dmark05 אני מקבל ציון יותר נמוך מאשר כשהוא לא באובר קלוק.. ד"א הזיכרון גם מומהר ל 450 מגה הרץ (400 אורגינל)
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-