עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני לא מוצא את האפשרות להעלות את המתחים של המעבד של הזכרונות, את ה FSB את המכפלה (יודע שאי אפשר אבל אני לא מוצא!) איפה זה!?!? חפרתי בביוס ולא מצאתי! אני מקווה שהתמונה תוכל לעזור לכם לעזור לי: (תשמרו אותה וככה תוכלו לראות את כולה)

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  2. מחיר צלעות הקירור תלוי בגודל? ואיזו משחה טרמית הכי כדאי?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  3. Started by mc-kasda,

וולקנו 11+ ועכשיו אני רוצה למרוח מחדש משחה טרמית (nt2) ואני לא יודע איפה בדיוק למרוח אותה חוץ מבאמצע,אני ודע בערך אפשר לומר אבל אני לא יודע איזה חורים למלא בגריז?אתה החור שבא במגע או גם את זה שלא? הנה תמונה להבהרת העניין מ- pc-spot

• 4 תגובות
    • 461 צפיות
  4. Started by hck,

היי. המחשב שלי עובד ב-OC של 20%-25%, ולכן רכשתי לו את ה-Thermalright SP94 + SF 80mm. הבעיה היא שהמעבד מתחמם מאוד כ 50-52 מעלות במאמץ בכל OC אפילו הכי קטן. חשבתי שאולי הבעיה בקריאת חיישן שגויה, אבל אני ממש יכול להרגיש איך ה-SF שעובד עים החיישן המקורי שלו מתחיל להשתולל. גם כאשר אני נוגע ב-Heatsink הוא לא ממש חם, כלומר המאוורר עושה את שלו (+מזגן בחדר). אז כנראה שהבעיה ביא בין המעבד ל-Heatsink. עכשיו אני משתמש ב-ArcticSilver5. חשבתי שאולי שמתי יותר מידי(או פחות מידי) חומר, ולכן עשיתי מספר ניסיונות של מריחות משחה, אבל הטמפרטורה מסרבת לרדת. יש למישהו רעיון? אולי יש למעבד שלי בעיה?? ממש נגמרו לי כל הרעיונות!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by pc student,

חברה יש לי לוח אם של גיגהבייט והמכפלה על 12.5 האם אני יכול לעלות אותה?תוך כדי זה שיש לי קירור פסיבי מקורר עם פאן קארד על הכרטיס מסך וקירור פסיבי על הגשר הצפוני

• 13 תגובות
    • 648 צפיות
  6. ראשית ראיתי שיש דיי הרבה דיונים בקשר למעבד הזה אבל אף אחד מהם לא היה בנוגע לאוברקלוק, עכשיו אני מחפש גוף קירור לאוברקלוק דיי כבד עד איפה שהזיכרונות אני משאר יעצרו אותי התקציב שלי הוא עד 200 שקל, בינתיים חשבתי על ALX 800+TT SF2, קראתי כמה ביקורות רובן הראו שהוא דיי מצליח לישמור על טמפרטורות טובות, וגם בחלק מהן הראה ביצועים טובים יותר מהV12 ורציתי לקבל חוות דעת סופית ממכם ואולי אפילו יש גוף קירור שעדיף מיזה, תודה רבה מראש ומצטער אם היה דיון כזה בעבר.

• 14 תגובות
    • 910 צפיות
  7. Started by DarkSight,

המפרט שלי רשום בחתימה הייתי מעוניין לדעת לאיזה מהירות כדי לי להביא אותו מקסימום??? ויש לי את הקירור הרגיל שבא עם הAMD אבל יש לי 4 מאוררים במארז

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  8. http://www.pchardware.co.il/docs/pd1059259536.htm

• 4 תגובות
    • 411 צפיות
  9. Started by giloman,

יש לי P3 הגעתי איתו במקסימום בלי העלעת מתח ולא העלתי דרך הביוס כי אין שם את האפשרות הזזאת העלתי עם CPUFSB ואני רוצה תוכנה דומה בישביל להעלות מתח ...

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  10. אלו המהירויות החדשות : המקוריות היו : Core Clock: 398 Memory Clock : 298 הכרטיס : Gigabite Radeon 9600Pro 128MB DDR עם קירור סטוק. זה מסוכן? אפשר להעלות עוד קצת? צריך להוריד? יש לציין שהוא עובד יציב ולא לוהט לוהט...פשוט חם אבל לא יותר מדיי.

• 6 תגובות
    • 530 צפיות
  11. יש לי שני מחשבים אני מדבר על המחשב השני שלי 2.53 הפכתי אותו לה 3.06 כמו הראשון שלי כמו שאמרתי הפכתי אותו לה 3.06 ,161 , בקיצור שמתי את הזכורנות גגה זיכרון על 240 ומעבד על 161 העם זהנכון לשים ככה את הזכורנות או יהיה ירידה בביצועים ? עלה זכורנות במהירות רגילה של 333

• 6 תגובות
    • 509 צפיות
  12. Started by pc student,

יש לי ראדון 9200 לרישונה כאשר הרצתי אותו עם וייס סיטי הוא היה חם כמו לא יודע מה עכשיו הוא בקושי מקורר ע"י פאן קארד האם שווה לי לקנות קירור?

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  13. Started by shmulikg,

יש לי כרטיס מסך מאוד ישן ... עשיתי לו OC ב POWER STRIP .... 1)כדי שהכרטיס יהיה בOC מהרגע שהוינדוס עולה אני חייב להפעיל את POWER STRIP ברגע שוינדוס עולה ? איך אני יודע אם הכרטיס יציב ו\או חם מידי והOC לא מוגזם ?

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  14. הוספת גם מאוורר 120 ממ vantec 120mm thermoflow וגם 80 ממ של זלמן נראה ששכב אצלי בבית,אני יודע שאין מקום שם ל80 ממ אז שמתי אותו בכלוב של הסידירום,וסידרתי את המאווררים במארז כך: הונטק מאחורה מוציא אוויר וגלוב פאן מקדימה מכניס,אותו דבר לגבי הזלמן שדחוף אוויר לא ממש מכניס אלא דוחף לתןך המארז והונטק אמור להוציא הכל מאחורה,מה שאני רוצה לדעת שהאם תיהיה לו בעיה להוציא הכל כף שלא יצטבר אוויר חם במארז,כי ישם גם sf2 שמקרר את גוף הקירור אבל עדין המאוורר הונטק צריך להוציא את האוויר שלו של הזלמן וגם של הגלוב פאן שבא עם המארז. זה טוב בכלל ככה?או שלהשאיר את הזלמן בחוץ ?או שזה סתם שטויות כי חוץ מהגלוב פאן כל המאווררים דוחפים אוויר שכבר נמצא בתוך המארז? או שבכלל להשאיר הכל כמו שיש ורק להוס…

• 10 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by Thunder^,

שלום! אני מחפש קירור טוב למחשב שיחזיק את המערכת באוברקלוק. כרע אני נאלץ לשתמש במאוורר ביתי על המחשב בגלל שהקירור בכרטיס מסך נדפק ובגלל שהטמפרטורה של המעבד והלוח אם גבוהה מאוד.... לכרטיס מסך(RADEON 9500) אני הולך עלהקירור ארקטיק קולר ואני גם רוצה קירור לזיכרונות של הכרטיס.ומישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב למעבד?(פנטיום 4 אינטל 1.6...) וגם קירור לזיכרון (עם צריך)..... ויש לי בלאגן שלם אם כול החוטים של המחשב בפנים....אם אפשר לסדר את זה... אני מוסיף תמונה של המחשב מבפנים אם זרימת האוויר העלובה שלי..... אני מעונייין לקנות גם מארז חדש וטוב( אם זה לא קשור אז אני מצטער)שאני יוכל לקדוח חור למאוור בתיקרה(או שהיה בו )ושיהיה לו מקום לשים מאוררים שתהיה זרימת אוויר טובה(ובלי חלון אם ד…

• 5 תגובות
    • 498 צפיות
  16. יש לי מעבד 2.4B. ולוח MSI 865PE NEO 2 S. הטמפ' שלי במנוחה בוינדוס (לפי EVEREST וHMONITOR): לוח: 32-33. מעבד: 35-38. כשאני מכבה את המחשב ונכנס מיד לביוס כדי לראות את הטמפ', הטמפ' שם גבוה ב-4 מעלות למעבד ממה שהייתה בוינדוס ברגע שכיבתי את המחשב. לדוגמא אם היא הייתה 35 לפני הכיבוי בוינדוס, בביוס אחרי הכיבוי היא הופכת ל39. הלוח נשאר אותו טמפ'. אחרי שאני בודק את הטמפ' בביוס ואני חוזר לוינדוס אני רואה את הטמפ' שהייתה בביוס אך תוך כמה דקות היא חוזרת לטמפ' הרגילה (פחות 4 מעלות). האם זה בגלל שבתהליך הכיבוי המעבד מתאמץ קצת, ולכן הטמפ' עולה, או שיש הבדל בין מה שמוצג לביוס למה שמוצג בתוכנה (יש זיוף)? תודה לעונים. עוד שאלה היא האם ניתן לדעת אם הלוח מזייף בטמפ', או מישהו יודע…

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  17. Started by mDs,

ברצוני לעשות אוברקלוקינג לG6800 series... יש לי במארז 7 מאוורים ולכן אני יכול לעשות אוברקלוקינג נחמד.. לא יותר מזה.. אבל רציתי לדעת איך אני יכול לעשות את זה, יש לי ידע במחשבים ולכן אני לא יתבלגן.. אך רציתי לדעתי איפו להתחיל : תוכנות,איך אני יודע את הגבול של הכרטיס מסך שלי,אם זה שווה את זה בכלל וכו... תודה לכל מי שיעזור לי!

• 3 תגובות
    • 455 צפיות
  18. בבקשה אם מישהו יכול לתת לי עצות\דרכים לחיבור גופי הקירור על הזכרונות של הכרטיס מסך. יש לי דרך שתי דרכים והשאלה שלי האם הן בסדר - לעשות חורים לברגים או מה שזה לא יהיה על הכרטיס אבל בנקודות שאין עליהם שבבים וכל זה(אזורים חלקים לגמרי) - האם זה יפגע או יגרום נזק מסויים לכרטיס?? דבר שני איזה תכני של חנות מחשבים אמר לי להדביק את הגוף חימום עם סיליקון - מה אתם אומרים???

• 0 תגובות
    • 391 צפיות
  19. Started by maor5,

שלום לכולם!!!! שמעתי פה הרבה מושגים של אובר קלוק כגוון: מכפלה באס קאש ועוד..... לא זוכר מה זה כל אחד מישהו יכול להסביר לי בבקשה?? תודה למי שיעזור!!!!!

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  20. משהו טוב, אבל לא יקר מדי, שיקרר את המעבד שלי מספיק בשביל OC סביר. עדיף קירור מהאתר זיגזג ושנמצא פיזית בחנות, כדי שאני אוכל לקחת אותו בזמן הקרוב. אני מצטער אם זה הפורום הלא נכון, זה פשוט נראה לי המקום הכי מתאים. תודה, יואב.

• 8 תגובות
    • 544 צפיות
  21. Started by ziv13,

שלום אני מחר כנראה מזמין את המעבד הנ"ל עם לוח MSI 8KNEO רציתי לדעת איזה מאוורר למעבד עלי לקחת... יש בחנות את הדגם VOLCANO 12 ו את הדגם POLO 3 IN 1 ... SILINT BOOST ו SILINT TOWER שעולה הכי יקר 210 שקל אבל נראה ממש ענק ויפה מה המאווררר המומלץ בתקציב עד 210 שקל? לא איכפת לי מרעש ת'אמת אבל אם זה נכון שהמאוורר מגדל הזה כזה שקט אז אולי כדי ללכת עליו? תודה!

• 0 תגובות
    • 409 צפיות
  22. Started by PhP dUdE,

http://arc.aquamark3.com/arc/arc_view.php?run=1220281262 איך התוצאה?

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  23. Started by Mr Gadget,

הייתי רוצה לפתוח נושא שבו נרכז את טמפ' המחשב בתגובה יש לציין טמפ' בזמן IDLE ובמאמץ קירור מים/אוויר/גז... לוח אם ומעבד עריכה: לא רשמתי את שלי IDLE: CPU:34C MB:33 במאמץ: CPU: 40C MB:34 ASUS P4S533-E P4 2.0GHZ(Northwood) קירור אוויר Spark7+ מכניס מקדימה 120mm/מוציא מאחורה SF/ מוציא מהגג Xblower/מכניסים מהחלון שתי מאורריים 80mm *אם נפתח נושא בעבר נא למחוק ולקשר אותי לאותו נושא

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by nadaw,

סתם שאלה... צודהההה ;D

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  25. צודהההה

• 2 תגובות
    • 467 צפיות

דיונים חדשים בפורומים