עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by BeNzZy-BoY,

הרצתי בדיקת יציבות בפריים ואחרי עבודה של כמה שעות הוא שלח לי את ההודעה הזאת : http://members.lycos.co.uk/csboy4ever/fail.JPG מה זה אומר ? שימו לב ללמטה איפה שרשום ERROR... ואם התמונה קטנה אז תגדילו אותה זה לא בעיה

• 4 תגובות
    • 449 צפיות
  2. Started by scylla,

היום סיימתי לעשות כבלים מעוגלים כמו שכתוב במדריך השתמשתי באזיקונים ובאיזוליר בנד יצא חמוד והתפנה המוןןןןן מקום.... עדיין לא יצא לי להתעסק עם המולקסים ושאר הירקות אבל למישהו יש רעיון איך אני יכול לכסות את הכבלים גם של המעוגלים וגם של השאר? אני מעדיף לעשות בעצמי ולא להזמין מג'ב-טק או משהו... אבל אם יש משהו בארץ אז זה יהיה נחמד...! מה שכן חשבתי על משהו עם צינורות מזגן אבל צריך משהו יותר יפה קצת... עריכה: בטעות פתחתי בפורום הזה במקום באלקטרוניקה ומודינג בבקשה העבירו

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  3. Started by motis7,

רוצה תוכנה להנמיך את המהירותת מעבד INTEL PENTIUM 4 2.4GHZ

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by Jack_g,

הסתכלתי באתר וראיתי שכתוב שם שזה מתאים ל 754 939 940 לפי מה שזכור לי ה AM2 זה 940 אבל אני רוצה להיות בטוח כי לא ראיתי שם AM2 . תודה.

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  5. Started by lidor_abo,

חברה מחשב אחרי פירמוט בביוס ראיתי שהיה בטמפ 65 פתחתחי איוררתי עם מאורר ואז היה 50 משהו כזה האם זה בסדר ורציתי להגיד לכם שהטעינה של הוינדוס הייתה איזה 20 קווים והמחשב נורא איטיבבקשה תעזרו לי.!

• 8 תגובות
    • 572 צפיות
  6. Started by b-52,

שלום אני רוצה לעשות לכרטיס שלי oc ולא יודע איך אבל אני רוצה משהו שיהיה למתחילים ולא מסובך מידי וגם אם אפשר מישהו שידריך אותי כי אני קצת מפחד להרוס את הכרטיס שלי

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  7. טוב אז ככה......המחשב שלי הוא: AMD Barton 2500+ @@3200 Abit NF7 ver 2.0 Silenttower TT kingston 256x2 400Mhz 2.5 cas FX 5200 Asus אז ככה עשיתי אוברקלוקינג למעבד וזיכרונות ולכרטיס מסך ממזמן.....אבל לאחרונה החזרתי את המעבד לסטוק עד שהיגיע לי הסילנט טוואר..... עם הסילנט ב2500+ וב 1.6 בVCORE המעלות ללא מאמץ היו 47-45 אחרי אוברקלוקינג ל 3200+ והעלת המתח ל 1.725 ללא מאמץ 42-44....למה זה??

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  8. דגם: ARCTIC COOLING COPPER SILENT 2L קראתי המאפיינים כי עוצמת השמע היא בין 13-24

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by doronpascal,

שלום, הייתי מעוניין לדעת 2 דברים, ראשית האם אפשרי יהיה להגיע לנתוני עבודה שוטפת תקינים באמצעות קירור פסיבי למעבד Q6600, בהסתמך על סירקולציית אוויר מושלמת באמצעות מארז mozart tx. דבר שני, אם הראשון אפשרי, באמצעות איזה heatsink עדיף להשתמש: א. Thermalright ht-01 plus ב. Scythe OROCHI

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by uzana2004,

שוב שלום לכולם... אז ככה: עשיתי OC + פתיחת צינורות ל6800LE שלי(קניתי לו את הסיילנסר) ושוב לאחר משחק של 30 דקות בדום 3 המסך פתאום נכבה... הטמפ' נמוכות מאוד(פחות מ-60C) במאמץ, הרצתי בדיקה של שעתיים ב3DMARK05 עם AAX4 ורזולוציה אחת לפני האחרונה(משום מה הוא לא נותן לי לשים על האחרונה וזה לא כבה.את ה-OC הורדתי ל-780\380 ואין לי שום הפרעות או התחממות יתר... כמו כן הוספתי מתח דרך הביוס לכרטיס מסך(המסך כבה לי גם לפני שהוספתי וגם אחרי).... WTH? האם יכול להיות שאין קשר לכרטיס מסך והמסך לא עומד בעומס(SAMSUNG SYNCMASTER 793DF)? או שהפתיחת צינורות מפילה אותי כאן? ולמה לעזאזאל ב3DMARK במאמץ של שעתיים הוא לא נופל ובמשחק כמו דום 3 או BF2 הוא מתרסק אחרי חצי שעה של עבודה?

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  11. קירור אוויר הכי טוב ללא הגבלת סכום!!דחוף!!איזה?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by The UnKnown,

אני חושב לקנות אותו אבל על הכרטיס שלי יש ראמ סינקס , כי זה כרטיס של הרקולס שמגיע גם עם קירור לזכרונות (לא שזה מקרר את הכרטיס כל כך). האם אני יצטרך להוריד את הראמ סינקס ברגע שאני ירצה להרכיב את הVGA Silencer, על הדרך אם למישהו יש המלצות או השמצות כפלי הקירור שיגיד לי. ואם יש המלצות לקירורים אחרים זה גם יהיה אחלה. תודה!

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  13. אהלן , טוב תשמעו , זה המפרט שלי ואני לא יודע למה אבל אני לא מקבל תוצאות טובות בכלל ב3dmark03 או 3dmark2001 se . asus p4p800 deluxe p4 3.0c 800Mhz 9800pro 128mb seagate 120gb SATA מארז aerocool acriclear I קירור למעבד : gigabyte 3d אני לא יודע מה אני לא מכוון נכון אבל אני מקבל תוצאות כאלה : 3dmark 2001 se - 13512 3dmark03 - 3888 מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש , דוד .

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום יש לי לוח של אינטל ואני ממש רוצה להעלות את המעבד קצת.. אם הייתי יודע שלא יהיה אפשר לעשות לו אוברקלוק לא הייתי קונה אותו !!! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  15. אני רוצה לעשות לו אובר קלוק אבל אין לי קירור נוסף חוץ ממאוורר מעבד רגיל שמכוון על הכרטיס (המארז הוא ג'נרי רגיל עם מאוורר על המעבד , אחד מתחת לכלוב הכונן הקשיח ועוד אחד כמו שציינתי בנ"ל) כמובן יש את המאוורר המובנה על הכרטיס., לוותר או לנסות בגבולות הטעם הטוב? (מישהו ביצע ניסויים על הכרטיס הזה?)

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  16. היי, קיבלתי לידי את המחשב ואת המארז Define R4 Fractal Design העניין ששמו לי שניי מאווררים על הגג של COOLER MASTER והם ממש מרעישים. וממש חשוב לי שהמאוררים במארז יהיו סופר שקטים אבל גם יעילים כשצריך. מבחינתי לקנות מאורר אחד וגדול של 120/140.- מקווה שאני לא טועה בגודל של המאורר שיתאים למארז אשמח לשמוע להמלצה זה המפרט: תודה מראש

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by Blackend,

לפני שלושה ימים סוף סוף רכשתי את המפלצת . אני מאד מרוצה מהביצועים וזה הבדל אדיר מה fx5200 שהיה קודם . בכל מקרה היום שיחקתי איזה שעה ורציתי לראות כמה הכרטיס מתחמם . נגעתי בסינק האחורי והקדמי והם היו מאד מאד חמים. לא מספיק חמים בשביל לגרום לי להזיז את היד אבל כן כאב לי להשאיר אותה שם ...(כן אני יודע שזה נשמע מטופש וזה לא מדד) בכל מקרה חשבתי להחליף קרור אז רציתי להתייעץ מה דעתכם ? האם כדאי לרכוז את ה vga silencer? זה יעשה הבדל משמעותי? במידה וכן האם אני צריך היט סינקים לזיכרון? אם כן איזה או האם יש לכם המלצות מג'ב טק (בלבד) כי אני עושה את ההזמנה משם. תודה רבה רבה דניאל

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. חשבתי לקנות את ה Thermaltake 2U Liquid Tank - AquaBay http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0032AquaBayM1/cl-w0032.htm האם זה ייפגע לי בביצועים בצורה כלשהי? (יש לי צנרת של 8/10 ומשאבה טבולה של 700L/H) והמערכת עצמה היאKAILON SILENCER PASSIVE

• 11 תגובות
    • 511 צפיות
  19. Started by SixKiller,

שלום.. לא מזמן קיבלתי את המאורר ומטען לסוללות... ומשחה טרמית למעבד... ועשיתי אוברקלוק קטנטן... פרטים Barton 2500+ Nf7SL 768Ddr400 on cpu Tornado 80mm 85 cfm ובנתיים עליתי ל11.5 ו174.. שזה אומר 2017 למעבד... וככה במאמץ : במעבד:45 ובלוח 26 בלי מאמץ מעבד 39 ולוח 22 אחרי 20 דקות בטוסט זה הגיע ל45 מעלות וזה לא עולה משם פשוט.. אחרי שעה ו20 דקות הפסקתי... ונשאר ככה בדיוק.... שיא החום עכשיו דווקא 2 צהריים... בלי מזגן.. זה די מכובד .. לא?.. מה שאני בעצם רוצה להתייעץ ולשאול ... האם זה בסדר... והאם כדאי לי לעשות משהו יותר קיצוני... תודה... צ'יקו

• 5 תגובות
    • 482 צפיות
  20. שלום לכולם, סוף סוף קניתי מע' מחשב חדשה וסיימתי להתקין אותה ביום שישי וכרגע אני רק על XP ואינטרנט (ואנטיווירוס כמובן) המערכת היא: 1.לוח אם ABIT IX38 QUAD GT 2.מעבד 8400 3.HD של סמסונג פלטה אחת 320GB 4. קירור TT BT משודך למשחת AC MX2 5.מארז NZXT TEMPEST 6.כ.מסך XFX ALPHA DOG 7.זכרונות GSKILL 2GB 800MHZ BHZ נתקעתי בבעיה כיוון שהצלחתי להגיע לבאס 400 ואחרי זה כמובן שהמערכת עושה POST אך הווינדוס לא עולה נכון (יש לציין שאיני יודע איזה גרסא של ביוס לבחור מהאתר של ABIT וכרגע מופיע לי לאחר עידכון 07.01.2008 אז אם ישנה גרסא יותר חדשה אודה ללינק) מעל 3.6 למעבד ו930 לזכרונות (וכמובן שלא נגעתי במכפלה או בהעלאת המתח) אז אנא אמרו לי איך להגדיר נכון את הזיכרונות ואת המעבד שאני יוכל לשבו…

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. יש לי מחשב נייד של סאמסונג דגם N102S עם מעבד אינטל אטום (אבל שידרגתי את הRAM ל4 ג"ב) עם BIOS של סאמסונג, רציתי לדעת אם אפשר בכלל לבצע אוברקלוקינג כל שהוא למעבד ואולי גם לכרטיס המסך, ואם כן איך (הבעיה שהBIOS שונה ולכן המדריכים הרגילים לא עוזרים) אני חדש בתחום אז אני אודה על כל עזרה. והנה כל הפרטים [ATTACH=CONFIG]2972[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2973[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  22. יש לי מארז מגעיל,צר,כל כך צר שלא פלא שהסירקולציה ממש גרועה והכל רותח מבפנים. לפני שבוע בערך קניתי ספק כח חדש TT 420W TruePower והטמפרטורה עלתה פלאים,במקום 36 (ממוצע idle) היא על 41 ובמאמץ מקום 42 (ממוצע) היגעתי ל 49 לפעמים 50 החלטתי שזהו נמאס לי,עשיתי חור יפה בדלת המארז בין ספק-הכח לבין המעבד,שמתי מאורר נחמד ופלאים: במאמץ הגעתי ל 43 ובמנוחה אני על 38 (בערך כמו הטמפרטורות שהיו לי לפני ספק ה TT). אז מי שיש לו סתם מארז (או אפילו מארז טוב) ללא מאורר בדלת המארז וחושב שמאוורר נוסף בדלת המארז תעזור,אז חד משמעי: כן עוזר פלאים * פנטיום 4 2.6Ghz

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  23. שנה טובה לכולם, לפני כחודש קניתי את הכרטיס Sapphire 4850 Toxic ואני לא יודע בדיוק על איזה מהירות המאורר שלו עבד אבל במצב idle הוא היה מאוד שקט. בימים האחרונים אני שומע את המאורר כל הזמן, לא משנה מה המחשב עושה, ומבדיקה עולה שהמאורר עובד על כ 1850 סל"ד והכרטיס בחום של 50C. ניסיתי, בעזרת CCC, להגדיר את המאורר על 47% (הכי נמוך שאפשר) ולא היה שום שינוי במהירות הסל"ד. ניסיתי גם לערוך את קובץ הפרופיל (בצורה ידנית הכוונה) וגם - שום שינוי במהירות המאורר. גם עם RivaTuner ניסיתי להגדיר את המאורר על 20% - ושוב, שום שינוי. אני עם Vista x64 SP2 עם כל הדרייברים האחרונים (וניסיתי גם להסיר אותם ולהתקין מחדש..) לוח אם - Gigabyte MA770-UD3. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בעניין.. חג שמח !

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  24. Started by Or ei,

למה אף אחד לא חשב לעשות מזגן קטן למחשב?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by greenvector,

היי הרצתי OCCT , מצורף מסך הפתיחה. לפי מה שזה מראה המעבד עובד על 2GHZ במקום 3.. זה תקין? (מעבד E8400) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.