אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
איזה גוף קירור עדיף מהשניים הבאים: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=2022 ^ קירור אקטיבי, מקרר גם את הגשר הדרומי, עשוי ממתכת לא ידועה. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=3014 ^ קירור פסיבי, עשוי מאלומיניום. תודה
-
- 11 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות i5 6600k ולבצע בו המהרה איזה קירור הייתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
כל מה שאני יודע שזה קשור לזכרונות ולתיזמונים שלהם מי שיכול להוסיף בבקשה קצת הסבר תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב.. אז קודם כל יש לי את המחשב כשנה וחצי.. מעבד Q6600 עם OC וקירור Freezer Xtreme לאחרונה שמתי לב לרעש מאוד מעצבן במחשב שלי שאי אפשר להתעלם ממנו.. בדקתי מהיכן זה מגיע, וגיליתי שזה מהקירור של המעבד.. הרעש לפעמים מפסיק למספר שניות ואז שוב חוזר.. לפעמים כשהרעש מעצבן אותי יותר מדיי אני נותן למחשב מכה או מספר מכות ואז זה מפסיק למספר שניות עד חצי דקה.. אבל חוששני שאלימות אינה הפיתרון כלפי מוצרים אלקטרוניים ואינני רוצה חלילה לגרום לאיזשהו נזק פיזי לרכיבים פנימיים.. קניתי בכוונה מחשב שקט, אני משאיר את המחשב פועל כל הזמן ובנוסף לכך הוא מאוד קרוב למיטתי.. אני חושש שאולי זה נגרם כתוצאה מאבק, למרות שנורא קשה לנקות צלעות קירור ואני עושה את המיטב.. האם ישנה דרך כלשהי לעשות משהו כדי ש…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יכול לשלוט על המהירות שלו? אם כן דרך איפה?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני עושה אוברקלוקינג למעבד, כדי לבדוק יציבות הרצתי את טוסט 10 שעות והכל עבד, לא תקיעות לא ריסט אבל משום מה 3DMARK לא רצה לעלות, אפשר לחשוב שהתוכנה המסכנה המעצבנת הזאת בודקת ביצועי מעבד אינטנסיבים, כנראה זה מה שהיא החליטה לעשות בקיצור זה עוד לא נורא.. איך שהוא הצלחתי להגניב בנצ' עד הסוף אז. אבל בואו שמעו שנייה.. אורך בדיקה ב 3DMARK 01 אורכת כ-10 דקות נכון? עוד לפני שנכנסתי אליה, בדקתי בטוסט את המעבד על 100 אחוז למשך 10 דקות בדיוק, נתתי מנוחה קצת למעבד והרצתי את 3DMARK 01 שלא סיים אפילו 3 דקות לא מעצבן? שברתי 3 מקשים במקלדת, ואת הכפתור הימני בעכבר מעצבים מחקתי את התוכנה ושמתי רקע של 3DMARK עם איקס האם 3DMARK היא התוכנה האולטיבטיבית לבדיקת יציבות מעבד? ??? גם לכם זה קורה?!
-
- 6 תגובות
- 479 צפיות
-
-
בבדיקת טמפרטות הדיסקים הקשיחים שלי במארז (HEC מסדרה 6 ...כן אני יודע ) מתברר כי אחד מהם הוא על גבול הטמפרטורה (60 מעלות ..מקסימום 66 וזה עוד לפני ימי הקייץ העליזים ). קניתי מאוורר נוסף של 120 ממ ומבקש לדעת כיצד לחבר אותו או יותר נכון מה כיוון זרימת האויר שתהיה לו. האים המאוור הקדמי יכניס אוויר והאחורי יוציא אוויר זו הקנפיגורציה הנכונה (מה שלי נראה הכי הגיוני) ? אשמח לכל דרך מחשבה (נכונה ) כיצד לקנפג את 2 המאוורים 120 ממ במארז. תודה מראש, דרור.
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שאמור להיות כתוב בצג עברית זה רושם בג'יבריש.... מישהו מצליח לראות עברית בצג? כי כשקניתי אותו באריהב אמרו לי שהוא תומך עברית ... ד"א צג LCD מאריהב 20*4 עובד מעולה חוץ מהעברית...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפרט מתחת לשם שלי באס על 143 מכפלה על 25 cpu pll על 1.81525 הוא עולה לבד לערך הזה מה שגורם לטמפרטורה של 45 50 במצב idle למה שאני רגיל זה גבוה ובכלל מה זה cpu pll ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מעבד box כולל מאוורר מקורי או מעבד TERY ולהוסיף לו מאוורר Arctic Alpine 11 GT Rev 2 ההפרש במחיר שולי השאלה מה טוב יותר למעבד ? לא מתוכנן אוברקלוק
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה8800GT הוא של gigabyte והוא עם הקירור שהוא בא איתו (הפשוט הרגיל , לא זה שבא עם קירור של zalman) . עם הrivatuner לא הסתדרתי בכלל , ולגבי הntune אז שעשיתי OC והאצתי גם את סיבוב המאוורר של הכרטיס מסך (הוא היה על 29% והעלתי אותו ל55%), אבל זה שמר רק את הOC ולא את הצאת סיבוב המאורר שלו-וניסיתי הכל ולא הצלחתי לשנות זאת (שמרתי פרופיל בntune ועשיתי שיטען אותו עם עליית windows ולא עזר), לכן אני מחפש תוכנה אחרת מה אתם ממליצים? אה ולכמה להגיע בoverclock אתם מציעים ?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
My Computerמעבד אינטל Intel Core i7 5820K 3.3Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 לוח אם Asus RAMPAGE V EXTREME LGA2011-3, Intel X99 2 כרטיסי מסך GTX970 4GB STRIX OC DirectCU II GDDR5 ספק כח אקטיבי ומודולארי SeaSonic 760W 80+ Platinum SS קירור נוזלי GTX Corsair Hydro H110 זיכרון למחשב Corsair Dominator Platinum 8x4GB DDR4 2666MHz CL15 Kit כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III Samsung 950 SSD M.2 כונן קשיח Crucial MX100 CT256MX100SSD1 256GB SSD SATA כונן קשיח Samsung 840 Pro Series MZ-7PD128BW מארז מחשב NZXT Switch 810
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום יצא לי להיות באתר החביב הזה(metku.net) , וראיתי שיש שם לפני הכניסה לגלריות: "Top 10 of modding countries".. אז חשבתי שנעשה כבוד גם לישראל ושכל מי שיש לו פרוייקט כאן ב-HWZ יעלה שתי תמונות יפות ממנו לשם (האתר מבקש להעלות רק שתי תמונות כשמוסיפים פרוייקט, ככה שזה ממש קל להוסיף פרוייקט ולהעלות את המונה של הפרוייקטים של ישראל). אני מקווה שתוך כמה ימים נהיה בין המקומות הראשונים ונראה לעולם כולו את כישרוננו! אז קדימה חבר'ה, מה אתם אומרים, You're in? כל מי שהוסיף את הפרוייקט שלו שיגיב כאן כדי שנראה כמה פרוייקטים כבר יש לנו. להוספת פרוייקט: http://metku.net/modgallery תיכנסו שמה למעלה ל"case gallery אם אתם מפרסמים מודינג של המארז שלכם או ל-"single mods gallery" אם אתם מפר…
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על המאוורר הזה כמה שיותר מהר.. באמת זה חשוב וגם את המחיר בבקשה ... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 388 צפיות
-
-
-
אני רוצה לבדוק את הטמפ' שלי של המעבד והלוח אם (יש לי לוח של gigabyte אבל עכשיו בגרסה החדשה של אוורסט הוא קורא נכון את הטמפ' של המעבד) ד"א יש גם בעיה עם הקריאה של הלוח אם? טוב אז אני רוצה לבדוק במנוחה ומאמץ במנוחה כבר בדקתי אבל אני צריך תוכנה שתאמץ לי את הלוח אם ותוכנה שתאמץ לי את המעבד אז אתם מכירים תוכנה כזו? ד"א המעבד שלי הוא amd 3000 64b 939
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכוונה היא לרדיאטור הזה: אין לי צורך בכל הערכה אלא רק ברדיאטור אני אפילו לא צריך את המאוורר.... מישהו יודע איפה מוכרים בארצנו? תודה..
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
CoolerMaster Aerogate I ALD-V01 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_158_169&products_id=1872 או ZALMAN ZM-MFC1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=3663&advertisor=zap הם פחות או יותר אותו מחיכ עם המשלוח של פנדה
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מחפש בביוס שלי שנה ולא מוצא היכן לעלות את המתח למעבד הביוס שלי זה פיניקס גירסה 6 המעבד שלי נורטהוד 2.4 לוח אוקטק ריינו 478 אני מעוניין לעלות את ה fsb של המעבד אבל כל פעם שאני מעלה ב1 זה קורס...
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
ניסיתי למצוא באתרים של חנויות שאני מכיר בלוק קירור מים..ומצאתי רק אחד של זלמן שנראה לי סתם גדול ומיותר אני יודע שיש בלוק פשוט יותר, רק לא מצליח למצוא אותו...איפה בעצם משיגים? יותר פשוט אגב, בעיקר בפרמטרים של התקנה ומחיר עריכה: מסתבר שהנציגים של פנדה עוזרים... הגיוני של הבלוקיחם עולים 290 ומעלה? ולשאלה העיקרית... כמה פרקטי הרעיון של לבנות מערכת בתוך צידנית? המערכת אמורה להיות ללא רדיאטור, כי התפקיד של הרדיאטור הוא רק להגדיל את שטח הפנים כדי שהמים יתקררו מהר יותר...ככה הבנתי הרעיון הוא לבנות שני מיכלי מים, האחד שאליו יתנקזו המים וסביבו יהיה קרח יבש, והמיכל השני יקבל מים מהמיכל הראשון ע"י צינורות, וממנו לתוך הבלוק. הסיבה שהמיכל הראשון בצידנית היא כדי לשמור על הקרח…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום במארז שלי במאוורר הקידמי יש פילטר ורציתי לדעת פעם בכמה זמן צריך לנקות אותו כדי שתהיה כניסת אוויר טובה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי את המעבד Q9300. איזה תוכנת טמפ' מומלצת למעבד הנ"ל? יש לי עוד מחשב שיש בו את המעבד Pentium D 950. איזה תוכנת טמפ' מומלצת למעבד הנ"ל?
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי את ה 5900XT של ג'יגה בייט וכבר הרבה זמן הוא על מהירות סטוק ללא אוברקלוק רציני, קראתי בהרבה פורומים ברשת שללא בעיה אפשר להגיע עם הכרטיס הזה רחוק, רציתי לדעת מי ממשתמשי הפורום אכן הצליח להגיע למשהו יציב ששיפר לו את הביצועים בצורה יפה, כמו כן, הקירור במארז שלי ג'נרי לחלוטין, כנ"ל לגבי הקירורועל הכרטיס. (אוברקלוקים שעשיתי בעבר היו ממש לא מורגשים בבנצים ומשחקים , לדוגמא : 750 - 430 , זה הכי רחוק שהצלחתי להגיע) תודה
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע אובר קלוק למעבד שלי E6750, הייתי בעניין לפני שנתיים בערך, הצלחתי להגיע ל-3.5 יציב, עד שנתקע פעם אחת המחשב והחזרתי הכל לקדמותו, כרגע הכל ברח לי מהראש ואני מתחיל שוב מהתחלה עם מדריכים וכל המאמרים. השאלה שלי היא, ה- TJ MAX של המעבד שלי הוא 80, אני משתמש בתוכנה CORE TEMP 0.99.7 ואני רוצה לשנות את ה-TJ המקורי של התוכנה רק שאני לא בדיוק יודע איך, לפי מדריך שמצאתי רשום להכנס ל-OPTIONS ואז ל- ADJUST OFFSETS ואז ב-CORE 0 לכתוב 80 וב-CORE 1 לכתוב 85 האם ככה אני אמור לבצע את הפעולה? אודה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תראו אני עכשיו אצל חבר שלי ועשיתי לו אוברקלוק לג'יפה 4 האמת אין לי מושג מאיזה מהירות הזכרונות מתחילים אבל הגענו ל-459.0 ואני רוצה לשמוע תגובות על התוצאה
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-