עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by aviv00,

Temperatures GPU Diode (DispIO) 64 °C (133 °F) GPU Diode (MemIO) 64 °C (138 °F) GPU Diode (Shader) 64 °C (133 °F) אלא הטמפ' שאני מקבל אם אני ממאיר את ה CORE מ 575 ל 670 וMEM מ 900 ל 1000 עד איפה אפשר להגיע ? קראתי ש אפשר להגיע עד 90 מעלות ואין בעייה אבל מה עם השאר ? אני מקבל ב 3DMark Vantage 5700 בלי הבדיקה של CPU בלי OC עם OC 6750 האם זה בסדר ? אגב יש לי 4 גיגה זיכרון צריך לשנות את המפרט

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by asili,

ברשתותי כרטיס מסך ATI RADEON 8500 64 MEG RETAIL ורציתי לדעת מה הטמפ שלו איך ניתן לדעת מה הטמפ?

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by RonM,

ראשית, אציין שביצעתי חיפוש בפורומים, אך לא מצאתי פוסטים עדכניים (רוב המהומה היא מסביבות 2004, שנת כניסת (ויציאת ) הפרסקוט ורכישת המחשב), וחשבתי שאולי מישהו יוכל לחדש ולעזור לי. ברשותי מחשב עם מעבד P4 Prescott 3Ghz, לוח אם Neo-II של MSI, ו 1GBזכרון וכרטיס מסך Geforce5200 (אני לא משחק במשחקים, אז אין לי צורך בכרטיס חזק) במארז מצ'וקמק (ה default שנותנים בחנויות גדולות, כן כן, עכשיו אני יודע שזאת טעות לא להשקיע במארז ואוורור). מבחינת טמפרטורה, המצב לא רע בהתחשב בכך שמדובר בפרסקוט: נתונים נומינליים הם בסביבות ה 50מעלות עבור טמפרטורת CPU, ובין 30 ל 40 מעלות עבור טמפרטורת הלוח (אני לא זוכר בדיוק, כרגע ב Sandra זה מראה על 40 מעלות, אבל זכור לי שבד"כ כשאני מסתכל בביוס אז זה פ…

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  4. Started by hagai-,

האם ניתן "לתלוש" את כפתורי המקלדת לצורך ניקוי ולהחזירם למקום ללא פתיחתה?

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  5. השאלה בכותרת. הכרטיס מסך מובנה מתחמם וזה גורם לקריסה ותוקע אותי באוברקלוק כרגע ואני מעוניין לקרר אותו לראות אולי זה יעזור.

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by חובב,

יש לי 9600 128 (אפשר להסתכל על המפרט)......המחשב מריץ לי את רוב המשחקים בלי יותר מידי בעיות ודי סבבה מבחינת FPS (ברוב המחשקים) אבל אני רוצה יותר.......אבל אני רוצה להשיג יותר FPS ......בצורה משמעותית...... OC יתן לי משהו ?...משמעותי או שלא כל כך שווה להתעסק עם זה?...... הכי הרבה שהגעתי זה 220 לזיכרון ו 350 (בערך )לליבה(ATITOOLS)......זה כלום ...יותר מיזה מתחילים הארטיפקטים...יש איזו שהיא דרך להגיע יותר מיזה?? תודה לכל מי שיעזור....

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by newz,

סוף סוף אחרי שיש לי כבר מחשב חדש החלטתי לעשות אוברקלוקינג הכי עצבני שאפשר למחשב הישן שלי, לא שלא חשבתי על זה קודם פשוט אז עוד פחדתי לאבד אותו... אז ככה המחשב הישן שלי הוא פנטיום 2 300 MHZ מהדור החדש ה Deschutes שנעול משינוי המכפלה אשר עובד על לוח המבוסס על ערכת השבבים BX440 של אינטל ותומך בבאס של עד 133. כמובן שלוח יש בקר שבודק אם הלוח אמור לעבוד עם באס של 66 או 100 פלוס מינוס ולצערי שלי היה חסום על 66-83 בבאס אבל כיסיתי את הפין B21 כדי "לעבוד" על המחשב ולגרום לו לחשוב שהוא עובד עם מעבד 333-450 ומכיוון שהמכפלה היתה נעולה על 4.5 מהירות המעבד קפצה לי מ 300 ל 450 וכאן בעצם מתחילות הבעיות. :'( כמובן שגם הצטיידתי בציוד קרור פשוט והוספתי מאוורר ליציאה הקידמית של המחשב אבל לא נג…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שניהם עולים לי בערך אותו דבר ובאים עם ספקים (אנרמקס 350 וHEC 400), ואני מעוניין לעשות OC על A64 939 ולכרטיס מסך 6800GT אז אני רוצה מארז שיקרר מספיק טוב את הרכיבים. אחד מהם\שניהם מספיקים? איזה יותר טוב?

9. Started by pc student,

חברה אני זקוק לביוס מהסוג הזה

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  10. Started by Yarimiz,

הי כולם סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz MSI Z97 MPOWER MAX AC הלוח היחסית חדש של MSI הוא מפלצת ה-OC שלהם, מספק את כל הכלים והפיצ'רים שרק תרצו כדי לבצע את ה-OC האולטימטיבי על המחשב שלכם. אל תשכחו! אם אהבתם את הסרטון תלחצו לייק. אם עדיין לא נרשמתם, למה אתם מחכים?! תלחצו SUBSCRIBE עכשיו! הערוץ זמין גם במקומות הבאים: פייסבוק: https://www.facebook.com/YarimizGaming טוויטר: https://twitter.com/yarimizGaming אינסטגרם: http://instagram.com/yarimiz צפיה מהנה! Yarimiz

• 0 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. חחחח איזה כותרת יצאה לי קיצר איזה מבניהם הכי טוב לכרטיס שלי (6800 AGP) 1. Thermalright V-1 http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=129122991&sog=C-Fan 2. Zalman VF700-Cu http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=129123009&sog=C-Fan 3. Zalman VF700-AlCu http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=129123011&sog=C-Fan 4. Arctic Cooling NV Silencer 5 Rev.3 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=12141 5. Arctic Cooling Accelero X1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=12919 מי מהם יהיה הכי טוב בשבילי (ואם יש לכם יותר זול ממה שהראתי תביא לינק...) ובכלל כולם פה מתאימים לכרטיס שלי?

• 35 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. הכותרת אומרת הכל .. אה, מוכרים גם ברשתות כמו הום סנטר?

13. Started by cold,

המפרט: AMD 2500+TR ALX800 w/SF2 Abit NF7 V2 SAMSUNG PC3200 TCCC R9700 NP 128MB HEC 300W עכשיו, אני לא מצליח לעבור את ה210FSB (עושה POST אבל הווינדוס לא עולה), אומנם לא ניסיתי לעלות מתחים יותר מ1.7 למעבד ו2.8 לזכרונות אבל עדיין אני חשב שהמפרט מסוגל להגיע לתוצאות טובות יותר, החזרתי את התיזמונים לSPD ועדין לא הצלחתי לעבור את ה210 FSB, האם שווה לי להסתכן במתחים גבוההים יותר או שיכול להיות שיש רכיב מסוים שמגביל אותי? עידכנתי ביוס לD23-3D ועדיין אין כל שינוי... תנו לי את כל האפשרויות שיכולות להגביל אתי בבקשה, תודה. עריכה: טמפ' המעבד במנוחה 35 מעלות ובמאמץ 42.

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום חברים,יש לי מחשב נייד שאחרי כמה דקות של פעילות מפסיק להגיב ועושה כול מיני עיוטים על המסך,אמרו לי שזה מלא באבק וצריך לנקות,אני וחבר פתחנו את המכסים הקטנים וניקינו גם את הארדיסק,זה עזר ליום יומיים,וחזר שוב הבעיה. את המחשב עצמו אני לא יכול לפתוח כי אין לי את המברגים המתאימים. מה אני יכול לעשות כדי להיות בטוח שזה מאבק ואיך אני יכול לנקות בלי לפתוח אותו או לפתוח בדרך כול שהיא? תודה רבה לכם,שראל[br]פורסם בתאריך: 28.12.2007 בשעה 11:56:24 הלו?.. מישהו אולי מבין במחשבים ניידים....?.. ???

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  15. שיחקתי Call of duty 4 לא מזמן והמחשב נתקע באמצע, קפא כלום לא זז וכלום לא פעל... יש לי כמה בעיות מוזרות בכלל במחשב, אני לא יודע עם זה אוברקלוק או לוח אם... כי שאר הבעיות מצביעות על לוח אם

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. קניתי מחשב חדש לפני יומיים... מפרט בצד.... עכשיו המארז בא עם 3 מאווררי סטוק של 120 ואני מעוניין לקנות מאווררים חדשים שעושים הרבה פחות רעש.... אבל עדיין שיעשו עבודה כמו שיותר טובה.

• 1 תגובה
    • 388 צפיות
  17. שיוכל להעתיק דברים יותר מהר ולהעביר נותונים יותר מהר ?? אם כן איך עושים את זה

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  18. שלום, יש לי פנטיום IV 3.06. בעקבות רעש בלתי נסבל החלפתי את המאוורר של במעבד בזלמן 950. Motherboard Intel Brownsville II כרטיס מסך On Board 1 * HDD 40 GB WD 1 * HDD 80 GB WD זיכרון Kingston 750 DDR 2 * צורבי DVD מערכת הפעלה XP עדין המחשב מרעיש (אומנם פחות) אז הפריטים הבאים שאני רוצה להתמקד בהם אלו ספק הכח והמאוור של המארז (8 מ"מ): מחפש את עזרתכם: 1. החלפת ספק הכח בספק שקט. מהי המלצתכם? 2. מאוורר 80 מ"מ שקט. יעצו לי בפורום אחר לגבי ספק SEASONIC SII 430W. האם גם אתם בעד? תודה.

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  19. Started by gryffin,

OK , כפי שראיתם בדיון שפתחתי אתמול , המעבד שלי AthlonXP 2100 נמצא על 58 מעלות. עכשיו אני צריך שתמליצו לי על מאוורר חדש שכולל היטסינק עד 120 ש"ח. ושאלה : מה יותר כדאי, להוסיף מאווררים למארז או להחליף את המאוורר והיטסינק של המעבד ?

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by asafsee,

הי חבר'ה.. אז ככה לעניין יש לי מעבד 2.8 שיושב על לוח אם ASUS עם קירור אינטל מקורי. קיבלתי את המחשב לאחרונה ממישהו שלא עבד איתו הרבה...כלומר המחשב יחסית חדש הבעיה שלי היא כזאת ניקיתי הכל מרחתי יפה סיליקון בין הHEATASINK למעבד ובפעולת מעבד 0!! הטמפ היא בערך 37-38!! זה יחסית הרבה למה שאני מכיר יש לי בנוסף מחשב 2.4 על לוח אינטל עם קירור ZALMAN 9000A , המאורר עובד בסלד יחסית נמוך 2600 והטמפ נשמרת שם על 31 תכלס הטמפי של 47 לא כזאת מטורפת אבל בכל זה....זה מתחיל להיות גבוה מדי.. הגוף קירור המקורי של אינטל למחשב 2.8 רובו כסף ויש לו ליבת נחושת באמצע...ככה שגם השטח מגע עם המעבד הוא משהו כמו 60 אחוז!!! לעומת רוב ה HEATSINKים שבדרך כלל מגיעים עם ריבוע למטה לשטח מגע אז מה אומרים??? תוד…

• 11 תגובות
    • 646 צפיות
  21. אוקי.. אז לאחר הת'ריד הקודם בו עסקתי בתכנון המערכת , בחירת העיצוב\רכיבים , נגשתי לבצוע D: (במהלך הת'רדים הבאים אני הביא תמונות של חלקים מהמערכת ובת'רד הסופי את המערכת בשלמותה) זהו מכל המיים עליו שקדתי כשבועיים - 2 ימי הכנה +12 ימי בדיקה (אטימות - בעזרת טלטולים\לחץ משתנה ועוד מספר מבחנים :E) -כעקרון המכל יושב על 2 SLOTים , בגודלו הוא מתאים ולשם כך הוא תוכנן...

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אנשים קיבלתי מעבד דותן 2 גיגה הרץ מעבד בן זונה לפי מה שהבנתי וחשבתי להביא לו לוח ולחבר אותו לקרור גז שלי חח כמה יעלה לי לוח למעבד הזה ואיפה אני יכול למצוא לוח טוב גם 6800 אולטרה שלי וליזכרונות וכו וכו??

• 11 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by PCguy,

קניתי לפני שבוע מחשב amd64 3000 msi neo 2 platinum 256*2 ddr 400 a-data radeon 9600se לפי המפרט זה טוב מאוד לאוברקלוקינג הבעיה היא שלא עשיתי את זה אף פעם מישהו יכול להדריך או להפנות אותי למאמר בעיברית?

• 6 תגובות
    • 501 צפיות
  24. תראו יש לי בעיה... שאלתי כבר בפורום תמיכה טכנית אך שם ענו לי כמה דברים שלא ניראים לי... קישור לשאלה ב"תמיכה טכנית" http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=104936.0 הבעיה שלי היא: הבעיה שלי היא שקניתי את הלוח ויש לי זיכרונות 256X2 של kingston 400 DDR pc-3200 אבל הוא מזהה את הזכרונות כ DDR 333.... מה לעשות?! הלוח הוא ABIT NF7 2.0 הוא תומך ב400 DDR מישהו אמר לי שם שאני חייב לעשות אוברקלוק.... אבל זה לא ניראה לי כי לפני זה היה לי לוח של גיגביט שעבד מצויין והוא זיהה את הזיכרון 400 DDR בלי בעיה! בלי אוברקלוק בלי כלום! מישהו אולי יודע את הפיתרון?! בתודה אלעד. נ.ב: מישהו אולי מכיר את הSETUP של הביוס כי אולי אני צריך להגדיר לו שם את זה אבל אני לא מוצא את המקום …

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  25. Started by katkato,

כדי להחליף משחה תרמית?

• 8 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.