אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היום קיבלתי את החיה הזאת ובנתיים המעלות שלי הם: מעבד-51 לוח אם-41 רדיאון 9800 פרו-71 נראה מה יהיה אחרי שאני אתקין את הצעצוע החדש הזה.... אני יעדכן היום בערב
-
היי לכולם , יש לי מעבד AMD athlon xp 2500 ולוח אם של epox 8rda3i , הגוף קירור סטוק, ומארז עם 3 מאווררים 1 מאחורה ליד המעבד מוציא ו2 מקדימה מכניסים. אחרי ששמתי את ה2 מקדימה , הטמפרטורהירדה במעלה אחת כשהמעבד במנוחה, עכשיו הוא על 49-50 במנוחה , למישהו יש רעיון איך אני יכול לשפר את הטמפרטורה ? ? ד"א עשיתי משהו לזיכרונות שניתי את המגהרץ שלהם מ333 ל400 כמו שהם אמורים להיות , אולי זה השפיע ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
הטמפרטורה של המעבד שלי דיי גבוהה ואני לא ממש בכיוון של לקנות היטסינק חדש (יותר בכיוון של כרטיס מסך) אז חשבתי אולי אפשר ללכת על משהו זול יותר ולשים TT SF על הסינק הקיים של המעבד (אני דיי בטוח שזה יוריד כמה מעלות טובות אחרי הכל כמה המאוורר המקורי יכול לדחוף 20-30CFM?) זה אפשרי בכלל אם כן איך אני עושה את זה אם לא רק תגידו ואני כבר אשלים עם העובדדה שאני אשר עם מחשב חמים לנצח... תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון חשבתי לנסות קירור מים לחויה,אז ככה יש לי גישה למכונות CNC ולנחושות רציתי לראות כמה בלוקי קירור גאוניים אתם יודעים ל"תפוס רעיונות,אשמח לקבל תמונות ולינקים תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
מה הכוונה שכשאומרים בדביק של טמפ' ממומלצות ש P4 NORTHWOOD לא צריך לעבור את 45 במאמץ עכשיו השאלה שלי היא כמה אחוזים של מאמץ כי כשאני מריץ 2 PRIME 95 הוא על מעלות-50 ( שימוש100%)
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
האם Sunbeam Rheobus יוכל להחזיק 4 SF2?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי את הסנסור הזה שיש עם המארז שלי Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower מקבלים עם זה את הדבר הזה שמודד טמפ' אבל הסנסור ענקק הוא לא נכנס מתחת למעבד הפינים מפריעים... בתמונות רואים שזה נכנס ב- AMD אבל האינטל הרבה יותר קטן ולא נכנס מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הזמנתי את המעבד הנ"ל ואני לא מתכוון לעשות לו אוברקלוק. האם המאוורר הרגיל שבא איתו אמור להספיק? האמת היא שכל ההתעסקות סביב נושא הקירור נשמעת לי ממש מוזר, כי לא נראה לי שלחברת מעבדים(בעיקר מכוון לAMD כמובן) יש אינטרס לשים מאוורר זול ופשוט שבכלל לא מספיק, ולמצוא את עצמה במצב שבו המעבדים שלה קורסים או נשרפים......(זאת כמובן אם לא עושים אוברקלוק).
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הזמנתי AMD 64 BIT 3000. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. האם הקירור שבא עם המעבד צריך להספיק? אציין שה"תנאים" של המעבד מסביב יהיו טובים: מארז LANFIRE של TT.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי בביוס אפשרות לעשות את הPCI\AGP ב 33.33\ 66.66 ויש לי AUTO האם כשאני עושה 33.33\ 66.66 זה נועל את הPCI\AGP הלוח הוא ASUS P4P800 SE ?
-
- 17 תגובות
- 866 צפיות
-
-
תודה לעוזרים 1. מהשעשיתי בהתחלה זה העברתי בביוס מי 2500 ל 3200 לאחר מכן כמה שורות יותר למטה היה רשום לי BY SPD העברתי את זה ל AUTO כדי שיהיה יחס של 1:1 והעלתי קצת את מתח של המעבד .. השאלה עם עשיתי עד עכשיו הכוב בסדר ? 2. בביוס באפשרות ה 4 או השלישית אני לא זוכר אני רואה מספרים כאלה בשורה ולמעלה אני יכול לשנות את זה מי אופטימל לטורבו ולאגרסיב ול BY SPD לאחר ה אוברקלוק לאיזה לשנות ? 3. אני מריץ עכשיו PRIME95 המעבד על 100 אחוז אני מריץ אותו כבר איזה חצי שעה המעבד ממש ממש חם על 48 מעלות ! זה בסדר ? ככה בלי זה הוא 39 משהו כזה בלילה 35 אפילו אני משתמש ב קירור וולקנו 12 . 4. כמה שעות להריץ את התוכנה ? תודה רבה לעוזרים ..
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן שבוע הבא כנראה אני קונה 6800 של MSI תמליצו על קירור טוב בשבילו עד 200 שקל כולל משחות ודבקים ולאדע מה...... ואם אפשר הסבר איך מחברים את זה כי אין לי שמץ.... תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום, אתמול שמתי לב למשהו מוזר קצת (בישבילי) אולי תוכלו לעזור לי בבקשה יש לי מעבד amd xp 3000 333fsb וזיכרונות twinmos pc3200 400mhz הלוח שיש לי זה gigabyte 7n400e והוא תומך ה 400mhz.. בדקתי דרך התוכנה של גיגה בייט easutune4 והיא הראת לי שהמעבד רץ על 166mhz והזיכרונות על 2.700, הם לא אמורים להיות על 3.200 ? בביוס היסתכלתי וה FSB הוא על 166, והבנתי לבד שזה 333mhz. שהעלתי אותו ל 200FSB, הוא היה על 400MHZ אבל אז המסך פשוט לא נידלק, העברתי ת'גמפר' ל OFF והוא עבד, אבל על 100mhz למרות שהביוס היה על 400mhz.. איך אני יכול לשים לתאם את הכל ככה שזה יעבוד על 200fsb ?? שהזכרונות יעבדו כמו שהם צריכים על 400mhz ולא 333mhz .. ויש לי קירור מתאים, יש לי volcano 12+ ומארז עם 4 מ…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיצר חשבתי על לעשות OC בערך ל3000- מ -2600=.. האם שווא לעשות את זה בכלל דרך תוכנות לאובר קלוק??? ועוד משהו איזה מערכת קירור אני יצתרך אם אני עושה זאת.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קניתי התקנתי הרכבתי,שמתי וונטק 120 ממ שיכניס אוויר והגלוב נשאר להוציא,ומה התאכזבתי מהטמפ יש לי וולקנו 11+ 47 מעלות במנוחה,axp2600 במאמץ עדין לא בדקתי,הרכבתי את תעלת האיוורור סתם כדי לראות אם היא תשנה זה שיפר לי במעלה אחת,למרות שהייתי בטוח שזה רק יגריע מכיוון שזה מפריע לסירקולציה או שלא?יש הצעות לשיפור הטמפ (הצבה שונה של שני המאווררים)?יש לי עוד 2 80 ממ אפשר לדחוף אותם בלי לקדוח חורים?ועוד משהו הטמפ של הכרטיס מסך שלי גבוהה יחסית 44-45 מנוחה?המארז שלי דיי קריר והכל כי זה לא טמפ הכי גבוה למעבד בקיץ (46 עם תעלה) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
חח אני דיי חדש בתחום ואני לא ממש יודע איך כל זה הולך... יש לי פנטיום 3 1000mhz, עם 256מ"ב זכרון פנימי. מה הרכיבים הכי זולים והממולצים עבורו...?
-
- 5 תגובות
- 471 צפיות
-
-
הסיילנסר עבר לאפינג איכותי ברמה של Anistropic Filtering X16 למגע טוב יותר עם הליבה של הכרטיס.. כל הסינקים של הזכרונות עברו לאפינג איכותי והוצמדו בעזרת משחה טרמית (NT_Blue2) ודבק חם מסביב ,לדעתי זה מעביר את החום ברמה הכי טובה! קירור נוסף למוספטים (ניתן לראות גוף קירור שחור ועליו מאוורר 35מ"מ) כל הכרטיס קורר.. לינק לתמונה (העתק -> הדבק לשורת הכתובת) - http://www.geocities.com/beni_benny/ColdCard.JPG תמונה שהועלתה, רואים חלק ממנה אז לשמור בשם ואז לפתוח בנפרד בקובץ ויהיה ניתן לראות את כולה.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
יש לי לוח אם ABIT AI7 מעבד פנטיום. הבנתי שצריך להוציא את הלוח, להוציא את התושבת השחורה ושם החורים שאני אמור לחבר את הsilent tower של TT. הבעיה שהלוח אם הזה בא עם סוקט נטוי, כך שזה בצורת מעויין. אז השאלה אם הריבוע ששמים מעל ליבת המעבד של ה ST יתאים כי זה מעויין. באתר שלהם הם לא הראו תאימות ללוחות? תודה. האם עדיף את ה zalman 7000b cu or silent tower????
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מה הדרך הטובה ביותר לעשות OC לכרטיס משום שהבנתי שהאופציה לא"ק לא מגיעה בסדרות של ה9500 וה9700, מהי הדרך הטובה ביותר לעשות OC לכרטיס? תוכנה מסוימת או צריבת ביוס? תודה.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
להנאתכם הכרטיס של לקוח, הקרור לזיכרונות עבודה שלו :\
-
- 11 תגובות
- 786 צפיות
-
-
טבלה\תרשים\שרטוט\וואטאבר.. העיקר שיוכל להגיד לי באיזה מהירות יזרק 30-35CFM אם אין גם CFM וגם DBA אז רק אחד מהם תודה (: (יש לי את הטבלה הזאת של TEMP אבל לא אכפת לי מזה כל כך כי אני לא משתמש בחיישן)
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
האם מישהו מוכן לעזור לי\לעשות זאת במקומי? אני מוכן לשלם גם או לתת ציוד בתמורה... נדב איסיקיו 312251831 או כאן או בפרטי
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי שאלה... מה זה בדיוק אוברקלוקינג???? לפני שנכנסתי לאתר לא שמעתי על המושג הזה בכלל אני מתכנן לשפר את המחשב עדיין מתלבט בין AMD ל INTEL שמעתי ש INTEL PERSCOT מתחמם מאוד וצריך מאורר ממש חזק על מנת שהוא יבצע את ביצועיו בצורה הטובה ביותר מה אתם ממליצים ??? חשוב גם שיהיה שקט! נתקלתי במערכת קירור עם 4 מאוררים ... מומלץ /לא??? נתקלתי גם בבלוק מים..? מומלץ ???? או לא...? לא מסוכן ??? בכל זאת מחוברים צינורי מים ... במידה והטמפ של המעבד נמוכה הוא עובד יותר טוב??? מה חשוב שיהיה עם טמפ כמה שיותר נמוכה ????
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-