אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי את המפרט הבא: Epox NForce3 8KDA3J A46 2800 socket 754 שני Kingston 512 DDR400 CL3 מארז TT V7000A דיסק WD 80GB 8MB SATA ספק 500 וואט של KSP Sapphire Radeon 9600SE הגעתי ל-220 רק ע"י שינוי FSB, טמפ' המעבד בסביבות 40 בעומס. שאלותי: 1. אני לא מצליח לעלות מעל 225 (המחשב לא עושה POST), אפילו שהעליתי מתחים ונעלתי את ה-AGP על 66. יש רעיונות? 2. האם הלוח שלי פותח את המכפלה או שה-A64 נעולים? 3. האם יש טעם לשחק עם הבאס של ה-AGP? זה ייתן לי תוספת כלשהי או רק יפגע ביציבות? 4. כנ"ל לגבי הוולטאז' של ה-AGP, האם העלאה שלו תיתן לי יותר יציבות? 5. קראתי בכמה מקומות שה-A64 לא בנויים ל-OC רציני, יש בזה משהו או שזה תלוי בסטפינג? תודה!
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
איזה קירור למעבד הכי כדאי לי בתקציב של 200 ש''ח ? P4 סוקט 478
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2500+ בארטון היתה לי בעיית טמפרטורה , 49-50 מעלות במנוחה, 52-53 מעלות במאמץ מרחתי משחה טרמית מחדש דרך אגב מה שחנות עשתה שם היה פשוט זוועה (לא צריך להזכיר את שמה..) טוב נו..זיגזאג! פישלו הפעם... הם מרחו את מהמחשה על כל המעבד חוץ מהליבה , בקיצור מרחתי מחדש הטמפ' ירדה ל 43 במנוחה ו 45 במאמץ עשיתי אוברקלוקינג 2500@3200 עכשיו הטמפ' במנוחה 44.5 ובמאמץ 46-47.5 ;D לוח nf-7 v2.0 מזייף ? עדיף להרכיב את הסנסורים של הוולקנו או שהלוח הזה מדוייק ולהשאיר ככה?
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם שמעתי שמישהו הרכיב זכרונות הפוך (לא יודע איך הוא עשה את זה) ונשרף לו הלוח והזכרונות... עכשיו אני הרכבתי פעם SDRAM והייתי יכול להרכיב בכיוון אחד... המממ DDR לא הרכבתי... זה שונה? ודבר כזה באמת יכול לקרות?
-
- 4 תגובות
- 460 צפיות
-
-
samsung ddr400 256 barton 2500@3200 nf-7 הטמפ' system 3 מעלות אם כן..איך להתחיל? לכמה להעלות? כמה להעלות במתח של הזיכרונות? צריך להעלות גם למעבד? (באוברקלוקינג של המעבד לא העלתי לו)
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אהמממ לאיזה אוברקלוק עם קרור ממוצע אני יכול להגיע עם הזיכרון הנ"ל... הוא מחברת GEIL... הלוח הינו NF7... המעבד נעול ככל הנראה... כי הוא חדש.. תודה מראש אתם הכי תותחיים!
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
כל פעם שאני מעלה בביוס את ה-FSB ל-146 הכל עובד טוב המחשב עושה POST מגיע לוינדוס וישר אחרי ה-WELCOME עושה איתחול, וככה כל פעם. יש פיתרון ? המפרט שלי : מעבד Pentium Northwood 1.6A 1600@2317 1.5V לוח אם Gigabyte GA-8S655FX Ultra זיכרון 256 מגה ג'נרי כרטיס מסך Saphire Radeon 9600XT 256MB ספק TSUNAMI 350W אני לא חושב שזה בגלל בתחממות כרגע יש לי SPARK 7+ יושב טוב על המעבד (בדקתי) ועובד על מקסימים ואת ה-AGP וה-PCI נעלתי ל-66 ו-33
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ברצוני לעשות PRIME למעבד חדש עם Hyperthreading. כאשר אני מפעיל את PRIME95 - TORTURE TEST - BLEND אני מקבל רק 50% ניצול CPU. מה עושים? ??? עריכה:....טוב מצאתי. COPY לכל התיקייה ומריצים עוד PRIME משם. - אבל זה לא עבד. מה אני מפספס פה? עריכה 2: טוב זה מה שמצאתי: As you will use Prime95 a lot for stress testing, this is a short guide on how to install and run Prime95 in dual instances to test the stability with Hyperthreading enabled. Run the prime95 setup program. Just accept all the default settings. Complete the install. Run the setup program again. Change the default directory of the install to: C:\Program Files\prime95#2. (any directory besides the default will do …
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
חייב מתאם מ60ממ למשו יותר מ80... !! ל92.. אולי אפילו ל120.... צודההה
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
פתחתי פורום בתוכנה, אבל אני חושב שלאנשים פה יש יותר ניסיון עם התוכנה אז אני ינסה את מזלי גם פה (אם אין בעייה מצד האחראים) בדקתי בתוכנה CPU-Z כמה מתח המעבד מקבל עכשיו, והתוכנה אינה מראה... מישהו יודע למה ? הינה התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 496 צפיות
-
-
ללא אוברקלוקינג.. (איך אפשר בכלל לדבר על אוברקלוקינג עם כזאת טמפרטורה : ) הטמפ' של המארז 34 מעלות... מה יכולה להיות הבעיה עם הוולקנו 12 הזה?!?! החנות (זיגזאג) הרכיבה לי אותו
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב והציעו לי מעבד AMD athlon xp 2500 ולוח (EPOX 8RDA3I (NFORCE DUAL. לפי מה שהבנתי אפשר בקלות להגיע 3200 אבל מטעמי חוסר ניסיון לא ממש ברור איך ומה זה בדיוק אומר. זה לא גורם להתחממות או לרעש? אין סכנה שהמעבד יישרף? אם למישהו יש כוח אני גם אשמח לדעת איך עושים OC? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ברצוני לעשות OC למעבד וללוח-אם. לפי נושאים קודמים, הבנתי שיש צורך לשנות הגדרות בביוס. נכנסתי לביוס, ובקטיגוריית Main, האפשרויות הקשורות במעבד ובלוח-אם נעולות (מסומנות באפור). - האם יש דרך אחרת לעשות OC למעבד או ללוח-אם? - כיצד ניתן לפתוח אפשרויות אלה בביוס? - האם ניתן להעלות בהדרגה קלה את המהירויות ולא רק בקפיצות קבועות? - האם ניתן לפתוח את המכפלה, ואם-כן, כיצד? - מהו הפוטנציאל OC של המעבד והלוח-אם? צורפו תמונות של המעבד ולוח האם ב CPU-Z. תודה לעזורים.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי כרטיס MSI GF FX 5200 שמגיע עם מאורר ולא צלעות... הקלוק עומד על: 2D: 250MHz 3D: 250MHz Memory: 400MHz אני צריך המלצות לאיזו מהירות כדי לי להמהיר את הכרטיס. תודה לכל העוזרים...
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מחפש גוף קירור ל AMD וP4 המלצות בבקשה. חשבתי על 2 הבאים: Thermalright XP-120 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7068 ו-Thermalright SLK-948U http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=6451 מה עדיף? ברשותי SLK-947U - האם הוא מתאים ל AMD 64?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי 3400+ מאמריקה והוא אמור להגיע עוד שבועיים עם חבר שלי הוא בא בגירסת בוקס... אבל בעיקרון אני מעדיף קירור יותר טוב... כדיי להיות בטוח... טוב אז ככה יש לי 190 שקל בשביל קירור... אני צריך שהוא יהיה קירור איכותי ושקט... בנתיים אני חשבתי על ה VENUS 12 הוא בא עם בקשר מהירות והוא עולה 180 שקל... תודה לעוזרים
-
איך עושים אוברקלוקינג בכלליות? דרך הביוס? ואם כן, אז איך אני עושה אוברקלוקינג?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
איך נקראת האפשרות הזו בלוח. ומה זה בדיוק נותן לי?
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
hi there i have an AMD AthlonXP2500+ machine which i would like to overclock i have bought with my comp all the cooling that i need (thermalright heatsink with an 80mm vantec fan, and a thermaltake case) now when trying to run the system at fps200, the system doest startup, as if it doesnt reconize the momories (so i guess its a timing problem) so please tell me what i should do or what timings should i use and another thing - i just got a new geforce fx5900xt from chaintech, it has a big fan and two big memory heatsink, and my case (xaser wingo) has a fan directly above it, so i thought i can overclock it too but i dont know how to do that, so any tips will be wel…
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש AMD XP 3000+ עם קירור של Volcano 12+ לוח אם Gigabyte 7N400-L וזיכרונות Twinmos 400MHZ הכרטיס מסך שלי זה Leadtek GeForce FX5600 Ultra MyVivo עכשיו בלוח שלי יש לי אופציות VCorce Voltage יש שם 5% 7.5% ו 10% שיניתי אותו בהתחלה ל 7.5 אחרי זה 5, שמתי 185 לא עשה בוט. בדקתי קצת שיחקתי קצת הגעתי ל 181, הורדתי את המתח חזרה לנורמל הפעלתי והמחשב עלה, אז כרגע אני על 181MHZ בימקום 166MHZ בלי להעלות את המתח. כשעלתי את המתח זה לא ממש השפיע, המחשב לא רץ על 183FSB עם 5%+ .. ועל 181 הוא רץ בלי לעלות מתח ביכלל.. מוזר לא? עכשיו השאלה שלי היא האם ניראה לכם שהצליח להגיע ל 200MHZ ? כאשר שמתי על 200 המחשב אפילו לא עשה BOOT וכמה מתח אני יצטרך להעלות לדעתכם.. ועוד …
-
- 13 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, אני כבר כמה שבועות קורא את הפורום וגם קראתי את כל המדריכים באתר לאיך בעצם עושים OC. למרות כל הנ"ל אני עדיין לא מצליח מתוך אלה ללמוד ממש על הקשר בין המתח על המעבד למהירות, שינוי קבועים, מהירות באס.. יחסים, זכרונות... בקיצר יש לי ממש סלט בראש ??? :-\ אני מחפש מדריך או כתבה או כל דבר שיעזור לי להבין מה לעזאזל נכתב פה בפורום... אודה לכל מי שיגלה מעט סימפטיה לאוברקלוקר WANNA BE ויעזור לי להדביק את פערי הידע.
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אמרו לי שקירור הסטוק בסדר גמור לבנאדם שלא עושה OC. השאלה היא כזאת: אני קונה את המעבד בKSP, שכידוע מייבאים בעצמם. האם סוג הקירור תלוי ביבואן, או שאותו מאוורר תמיד יבוא עם מעבד ספציפי של AMD? אם זה תלוי מהיבואן, אני פוחד שחברה כמו KSP תשים משהו גרוע ממש.....
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
איפה אתם ממליצים לי לקנות מאוורר חכם לד 120 מ"מ + גריל 120 מ"מ אבל שיהיה יפה שבמקום יהיה שירות טוב ורצוי חנות באזור המרכז תודה לעוזרים....[=
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר הרבה בלגן בבחירת החלקים למחשב החדש שלי כבר החלטתי ויצא לי מפרט בן **** . ועכשיו לאחר שיש לי את כול החלקים שמתי לב שהקירור לראדון בכלל לא משהו :\ וגם הקרור למעבד שלי לא משהו אז עכשיו אני מתלבט בין שני קרורים לראדון 9800 פרו שלי מתוצרת ספיר Arctic-Cooling VGA Silencer Rev.3 פלוס שאני יוסיף לו היטסניקים מנחושת או Arctic-Cooling ATI Silencer 1 על מה ללכת? ועכשיו בקשר למעבד הלוח אם שלי הוא EPOX EP-8KDA3J (nForce3) - ATX והמארז Thermaltake Xaser III Lanfire - Black Case שמעתי כול מיני דברים בקשר לניסורים וחורים במארז בקשר לגופי קרור של זמן ומלא שטויות מה לקחת ? בבקשר תמליצו לי על גוף קרור טוב עד 300 שקל שהיה גם טוב לאובר קלוק בעתיד
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אוקיי, לחבר שלי יש Radeon9600SE והוא מאוכזב לגמרי, ולפני שהוא מחליף כרטיס מסך הוא רוצה לעשות אוברקלוקינג כדי לראות לאן הוא יכול להגיע, לא הבנו בדיוק את הקטע עם ה-Artifacts ואיך יודעים מה המקסימליות שאפשר להגיע עם ה-Overclock. תודה.
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-