אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
למטה למטה בפריקוונסי כתוב 166 MHZ אז זאת המירות שלו ? (אני מתכוון ל 166*2) אם כן אז למה כשאני עושה אוברקלוק המעבד והזיכרון ביחס 1:1 והבאס 157MHZ, הזיכרון נותן המון שגיאות ב-MEMTEST. מה לעשות שזה לא יעשה שגיאות (ושאני אשאר באוברקלוק) :s05:
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
לאלה מכם שלא קראו את המאמרים שבאתר .......... יש שם כתבה על אחד ששם את המחשב שלו (Celeron 600) בחוץ במרפסת שלו כאשר הטמפרטורה בחוץ היתה 18- מעלות. ואחרי רבע שעה המחשב נכבה בטעות ולא נידלק יותר בגלל שקפא. ואחרי שהוא הפשיר הוא הצליח להדליק אותו שוב. :
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב של AMD 3800+ עם ליבה כפולה , כפי שראיתי בפורום זהו אחד המעבדים הכי טובים לעשות עליו OC. קניתי מערכת קירור טובה במיוחד בשביל זה . עכשיו השאלה שלי היא איך אני עושה ת' OC בפועל למחשב ? לא מצאתי שום מדריך בפורום הזה ... האם זה קשה ? כמו כן קניתי כרטיס מסך ATI 1600XT - גם עליו אני רוצה לעשות OC .. האם מספיק שאני ארים את השעון כמו בתמונה : http://www.niftyuploads.com/uploads/b72b5c147b.jpg או שצריך לעשות עוד משהו ? תודה מראש לעזורים ...
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 1.7 של אינטל פנטיום 4 מה המהירות הכי גבוהה שאני יכול להגיע איתו ללא סיכון המחשב נ.ב אני כרגע גודל המעבד שלי אחרי שהעלתי אותו הוא 2.040 איפה שמעלים את המהירות הוא מגיע לי עד 133.3 מה זה אומר נ.ב כאשר אני בוחר בגודל זה אז המחשב עושה את המהירות הרגילה תודה לעונים ליכתוב רק מי שמבין
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
Q9400 EP43 DS3L HD4850 512MB 3GB 800MHZ DDR2 WIN7 ULIMATE 64BIT SAMSUNG 80GB 8MB 7200RPM המעבד ללא OC רק הכרטיס עבר OC טוב
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כמו כל אובר קלוקר מתחיל גם אני התעסקתי מעט עם שדרוג המארז הוספתי שתי מאווררי 120 אחד למלמטה ואחד מעל המארז קניתי גוף קירור למעבד spark7+ וגם משחה nenoterm כל המפרט ישב על לוח אם של ג'יגה בייט ga-8sq800 duak ultra אז פרקתי את המאורר הישן והחלפתי עם הספארק החדש אך שחיברתי הכל המחשב פשוט לא עלה פירקתי הכל בחזרה ונחרדתי לגלות כי אחד מהפינים של המעבד התכופף משניסיתי לישרו הוא נישבר לגמריי..... ההמצלמה שלי היא לכל מי שלא מבין או התנסה בעבר על תשחקו באש נאלצתי לקנות לוח אם חדש ומעבד 2.4 800 הרץ חדשים מה שהותיר את הלוח אם שלי שאהבתי חסר בית עד מאוד אם יש למישהוא המלצות מה ניתן לעשות בלוח אם די חדש שאיבד את ביתו מוזמן לפנות אליי 055-544-565 חשבתי על להרכיב מחשב נוסף ולהקים רשת …
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
גוף הנחושת יוצא מיחוץ לפינות גבולות ה בורד ותקע עם אחד הדפנות . אני מעדיף את המאוור הזה מאשר הקטנים יותר השאלה אם אני יכול לעקם את גוף הנחושת כך שלא יגע בדפנות.. או שכדי לקנות מאורר קטן יותר...?? הכוונה ל בורד של ASUS800D
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אתכם אולי מישהו עשה OC עם התוכנה הזאת של אינטל... http://www.intel.com/design/motherbd/software/dcc/index.htm 1)האם מישהו עשה כבר עם התוכנה הזאת OC ? 2)האם היא תוכנה קלה. 3)האם אני יכול להעלות איתה באסים,ולנעול PCI/AGP ? 4)אם אני מעלה את הבאס מ-200 ל215 המחשב יכול להיתקע ? 5)אם המחשב ניתקע,אז אני אבוד ?,כי אני לא יודע איך לאפס את הביוס(וגם אם אני אדע אני לא אדע איך להגדיר אותו.) 6)אם אני מעלה את הבאס של המעבד אז גם הבאס של הזיכרונות עולה,ואז גם המתחים עולים לבד ? 7)האם כדאי לעשות OC צנוע למעבד שלי ? 215X15=3225 (המפרט בחתימה) תודה לכל מי שעוזר לי !!!
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט הוא: Gigabyte k8n-pro sli עם 25 מעלות Amd athlon 3000 64 עם 39 מעלות power /aux עם 71 מעלות מה מסמל האחרון? יש מאורר אחד במארז שמוציא אוויר,קירור הסטנדרט שבא עם המעבד. הטמפרטורות נבדקו בעזרת Sisoftsandra. המחשב כל כמה דקות משמיע "ביפ",מזה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
אז ככה קניתי את הכרטיס לפני כחודש והחלטתי ששוה לי לפתוח לכרטיס צינורות ולהפוך אותו לשווי רמה כמו ה-6800GT. הורדתי את התוכנה RivaTuner עשיתי את כל הצעדים שרשומים במדריך הנ"ל [בערך]: http://www.aoaforums.com/forum/aoa-faq/32005-overclocking-your-nvidia-6800-6800le-ddr.html בקיצור הגעתי לקטע של הפתיחת צינורות ולא הבנתי מה צריך לעשות, שאלתי גם עוד מישהו והוא אמר שכנראה איי אפשר.. האם זה נכון, אני לא יכול לפתוח לו צינורות? הינה תמונות: החלק שיותר למטה: תודה רבה לכל העוזרים!!. ועוד משהו שקשור לאוברקלוקינג.. נניח ואני עושה אוברקלוקינג לכרטיס, איך אני צריך לעשות אותו, להעלות 10 הרץ לליבה ו-10 לזיכרונות ז"א נגיד בהתחלה שיהיה 1010 [במקום 1000] ו-360 למעבד [במקום 350] או …
-
- 2 תגובות
- 421 צפיות
-
-
קניתי שני מאווררים Arctic Cooling AF12025 בשביל להחליף את המאווררים שהגיעו לי עם המארז ויש לי הרגשה שהם לא עובדים במהירות המקסימלית שלהם. חיברתי את שני המאווררים בחיבור 3 פינים אל הלוח אם, המאווררים פועלים אבל בקושי דוחפים אוויר... . הלוח אם שלי לא מזהה את המאווררים, ניסיתי לעשות גם עידכון ביוס ללוח אם ולאפס את כל ההגדרות בשביל לראות אם זה במקרה יפתור את הבעיה וזה לא פתר. השאלה שלי היא האם הדרך היחידה שהם יפעלו כמו שצריך היא לקנות מתאם בשביל שיתחברו אל הספק או שאני יכול איכשהו לגרום להם לעבוד במהירות המקסימלית שלהם? (אני דיי בטוח שהם לא פועלים במהירות המקסימלית בגלל שהדחיפת אוויר שלהם דיי חלשה ביחס למאווררים הפשוטים שבאו לי עם המארז) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ברשותי מעבד XP1700 JIUHB , לוח epox 8rda3i וזכרונות twinmos twister cas 2 400MHZ. הקירור היחיד שאני משתמש בו זה slk700 עם מאוורר 70 מ"מ. כרגע אני עובד על 200*10 (2400+) עם טמפרטורות דיי טובות . 35 במנוחה ו39 במאמץ. לא שיניתי את המתח. אבל כשאני מנסה להעלות את המולטיפלייר ל11 *200 (2600+) , כשהוא טוען את הוינדוס הוא קורס. העלאתי את המתח ל1.7 , ובפעם הראשונה הוא התחיל לטעון את הוינדוס אבל באיזהשהוא שלב מופיע מסך כחול ואני לא מספיק לקרוא את מה שכתוב כי הוא מייד restart. יש למישהו מושג ???ניסיתי לעשות הכל לשחק עם התזמונים של הזכרונות אבל זה לא עוזר...... :-\
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס הנ"ל {9800פרו של ספיר} ואני רוצה להתייעץ איתכם בקשר לקירור אני רוצה לקנות לכרטיס קירור ואני רוצה לדעת אם באמת כדי..?אני לא מבצע אוברקלוק .. האם באמת כדי להשקיע כסף בקירור לכרטיס מסך???
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אז ככה: את המפרט אתם יכולים לראות בחתימה. המחשב במתח של 1.8 עובד ב 12.5X200= 2500 ! במתח למעבד 1.45 מתח ללוח 1.7 ומתח לזכרונות 2.9 הוא עובד ב 8X230=1840. עבר 15 בדיקות ממטסט ובערך שעה של פריים. כשאני מעלה ל 8.5X230=1955 הווינדווס לא עולה (מהירות סטוק של המעבד 15X133=2000). על 9X230 ומעלה בכלל אין מה לדבר, המסך אפילו לא נדלק, חייבים לעשות CMOS (כן, ה AGP נעול על 66מה"ז, אין לי כרטיסים ב PCI). הטמפ' באיזור ה 30 מעלות כל הזמן, אז זה בכלל לא קשור. למה זה קורה? הזיכרון לא מגביל אותי, הוא עובד בכיף על 230(על 2-2-2-11!!!). גם הלוח. והמעבד כבר עבד על 2500, עכשיו על מהירות פחות מסטוק הוא לא מסוגל לעבוד? מישהו יכול להסביר לי מה הולך פה?
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע לפי מה COOLBITS מאבחן את האוברקלוק המומלץ לאחר שלוחצים על "הבחן בתדירויות רענון מיטביות"...האם זה לפי חום הכרטיס, או אולי בדיקת יציבות..?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי PII 350Mhrz בתוך מחשב ישן מאוד, בערך 4 שנים הוא אצלי.. אני הולך לקנות אחד חדש, וחשבתי אולי בינתיים אני אתאמן קצת על זה.. אילו תוצאות אני יכול להשיג עם אוברקלוק על המעבד הזה? אין לי כרטיס מסך, אני עובד עם איזה אדאפטר בצ'יפסט.. המטרה היא להשיג מערכת שתריץ משחקים נורמאליים בצורה נורמאלית.. משחקים ישנים או עם דרישות נמוכות רצים בסדר יחסית.. האם אוברקלוק יהיה כדאי במקרה שלי? אם כן, יש איזה תוכנה או משהו שמראה לי את הטמפרטורות?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי את המארז עצמו בכדי לנקות אותו, בזמן שהמחשב היה פתוח (אני יודע שלא מומלץ), אבל במקרה ראיתי ש- 2 מאווררים לא עובדים בתוכו. המאוורר הראשון- בצד שבו מדליקים את המחשב, מאוורר שהוא למעטה (מתחת לצורב DVD).. המאוורר השני- בצד האחורי של המארז, המאוורר שמאחוריו יש את כל הכבלים, השונים למניהם. זה קשור במקרה לספק כוח שהם לא עובדים (מסתובבים)? או שרק צריך לשמן אותם, ואם כן, אם איזה שמן בימדוייק אם אפשר? תודה רבה לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח מסוג DFI LANParty UT nF3 250Gb ואני מעלה את מהירות הבאס ולא קורה כלום יש למשהו מושג למה זה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
קראתי בhttp://www.overclockercafe.com בקורת על הביג טייפון... וכתוב שם ככה Cons * Not compatible with mainboards not having holes around socket ואין לי מושג מה זה... אני קונה מחר את הלוח של DFI... INFINITY NF4U ואין לי מושג אם הקירור יתאים... תודה מראש לעונים, זה חשוב מאוד
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
לפני השימוש הייתי רוצה לדעת האם מישהו פה נתקל בבעיות כלשהם עם התוכנה.. תודה (:
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
טוב בטח כבר שאלו את זה כבר, אבל.. איך אני משנה את המתח למעבד? יש לי פנטיום 3 650 שכרגע רץ על 120 fsb ואני רוצה לעלות ל133 הבנתי שאני צריך להעלות קצת את המתח ע"מ לשמור על יציבות אבל בביוס עוד לא מצאתי את האופציה לוח ga-6iem יש תוכנות שעושות את זה?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד והטמפרטורה שלו בקושי עולה וכשאני מנסה להעלות עוד זה לא הולך אז התחלתי להעלות מתח למעבד והעלתי בהדרגה מ 1.5V ל1.7 וזה עדיין לא עובד האם להמשיך להעלות מתח למעבד ?? והאם זה מסוכן במידה כלשהי??
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
Duron 850 Gigabyte GA-7ZM VIA KT133 Chipset K7 Series 128 SDram 133mhz עד כמה אני יוכל לעשות לו OC? תודה ד''א תנו פרטים על הלוח הזה ועד איזה מעבד אוכל להרכיב עליו תודה עוד פעם
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד שלי (לא משהו מאד רציני- להגיע ל333 באס כעת, בסטוק הוא על 266). רציתי לדעת אם ה Thermalright MST-9775LE יהיה הכי טוב בטווח המחירים הזה (100+-)? הוא יקרר מספיק בשביל כזה OC? הוא עדיף על הARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-