אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית עם לוחות אסוס TUV4X - SOCKET 380 S533-X - SOCKET 478 בקצור, בלוח הראשון (הישן יותר) יש מקום ל3 מאוררים (cpu\power\chasis) ו2 סנסורים (cpu\mb) בלוח השני יש מקום ל2 מאוררים (cpu\chassis) וסנסור אחד בלבד (לפי מה שהתוכנה מראה) ל-cpu למה זה? אסוס מקצצים ?
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
בשביל להחליף אותו ב zm80c-hp של זלמן??
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלשום נפצעתי באימון ונקעתי את הקרסול חזרתי הביתה זמתי קרח ולמחרת מספיק עם הקרח יש לי מדבקות לקרור המקום ישבת יליד במחשב לפתע צצ בצוחי רעיום להדביק את המדבקה (זה סטיקר זה יורד בקלות אם רוצים) על ה HDD זה מתאים בול. האם זה כדאי ? (רציתי לדעת אם מישהו כבר יודע שממש לא טוב אם לא אני ינסה וידווח לכם)
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
בשביל להגיע ל-3 או 3.2 GHZ ושהמערכת תהיה יציבה, מספיק הקירור של אינטל או שאתם ממליצים על קירור אחר? אני פשוט מתכנן לקנות את המעבד ורציתי לדעת אם גם לקנות קירור.
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
טוב, אז הסיפור שלי חוזר אחורה בזמן לפני כ 3 שבועות שקיבלתי את המאוורר ה"נחשק" בתקווה להוריד כמה מעלות טובות מהמעבד PALOMINO 2000 הרותח שלי (56 מעלות ב IDLE), כל כך הרבה כוח הופעל והלחץ שהוא יוצר כה אדיר שלמעבד נשברה הליבה, והלוח פשוט התחיל לקצר, לאחר קניה של מעבד חדש כי האחריות לא חלה על מעבדים שבורים!!!! גיליתי כי ה GIGABYTE 7VAX שלי לא תקין גם, ולאחר שיחה עם החברה קיבלתי EPOX 8K9A, האם הוא שווה כמו ה GIGABYTE הישן שלי?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שיחקקתי קצת בOC בP2 ישן עם צ'יפסט 440BX ישן בכל מקרה, בתפריט בביוס שמופיע בו האופציות לשינוי התדרים למעבד, יש שתי אופציות שאני לא יודע מה הן עושות: Auto detect DIMM/PCI clk ו Spread spectrum מישהו יודע מה עדיף לשים את האופציות? האפשריות הן DISABLE וENABLE
-
- 2 תגובות
- 434 צפיות
-
-
יש לי readon 9800np/gigacube ועכשו החלטתי לעשות לו אוברקלוק אני משתמש בrage3d השאלה שלי היא:1< האם יש איזה יחס מיוחד בין שצריך לקחת בחשבון בין מהירות הזכרון לבין מהירות הליבה או שאפשר לשחק אם זה איך שרוצים 2<האם יש לי אפשרות לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס אני לא חושב שיש עלו חיישן 3<האם הקרור של gigacube מספיק או שצריך להחליף קירור 4<מישהו מכיר tweak שהוא חושב שהוא עדיף על rage3d 5> תודה רבה לכם חמודים
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
ואם יש לכם אז גם Spire NeonRing 80mm Fan לכל העוזר רבות תודות...!
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מה עדיף שניים של 80 בקדמת המארז ושניים מאחור? או אחד של 120 מקדימה ואחד של 120 מאוחרה? תודה לכם. יום טוב ושבת שלום!
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
האם המהרה של כרטיס הAGP תגרום לכרטיס מסך האצה בביצועים? זה מסוכן? מדובר על ראדון 9500 פרו עם אוברקלוק
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
הוא רק מראה את הריבועים וזהו ! הוא לא מראה שום דבר אחר!! (הפעלתי תוכנות והכל ו.......לא עובד..) בבקשה עזרה! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לי רעיון למוד נחמד לחבר כזה מיקום לאוזניות בקדמת המחשב (לעשות לבד לא לקנות!!) יש לי כבר את החלק של הנקבה שאפשר לחבר ללוח רק לאיזה פינים צריך לחבר את זה בלוח יש לי את הפינים מסודרים ככה: 9 10 7 X 5 6 3 4 1 2 בחוברת כתוב 1-mic 2-gnd 3-ref 4-power 5-FrontAudio r 6-RearAudio r 7-Reserved 8-No pin 9- FrontAudio l 10-RearAudio l ברור שאני צריך את השני FrontAudio R,L אבל לאן אני צריך לחבר את הפין השלישי שיהיה לי סטראו טוב? מי שיודע שיענה בקשה תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
Sensor Properties Sensor Type VIA 686 Internal Sensor Access ISA 6000h Temperatures Motherboard 23 °C (73 °F) CPU 24 °C (75 °F) Aux 22 °C (72 °F) Cooling Fans CPU 4141 RPM Voltage Values CPU Core 1.66 V +2.5 V 2.48 V +3.3 V 3.31 V +5 V 5.10 V +12 V 11.63 V דבר ראשון אני חושב שהוולטג'ים לא בטווח נורמלי נכון? חוץ מזה יש לי תופעה מוזרה - המאוורר של המעבד שלי מסתובב עכשיו באיזה 4000 סל"ד אבל לפני כמה ימים הוא היה 4600 וכל יום יורד קצת אתמול זה היה 4200 (בערך כמובן) 2) אני לא בטוח שאני יכול לסמוך על הטמפ' שזה נותן לי כי זה דיי נשאר על ערכים קבועים, זאתומרת שבMBPROBE זה תמיד או אומר לי 22.6 או 23.0 על החום מעבד וזה לא משתנה כמעט גם אחרי משחק GTA3 או משהו. האם …
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
למה כל חג יש לי צרות עם המחשב????????? אתמול נשרף לי המאורר של המעבד ..אז בנתיים שמתי את המחשב לייד מאורר רצפתי גדול שיש לי. נמאס לי לקנות מאורר ב 30 שקל ולהחליף אותו אחריי שנה אני רוצה לקנות משהו טוב! יש למישו המלצה מה לקנות?
-
- 2 תגובות
- 418 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.6 החום במנוחה 50-59 ובפעולה שהוא מריץ בנצמארקים הוא עולה ל 60-65 רוב הזמן 65 זה מוריד מהביצועים שלו? ותמליצו לי על קירור טוב
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה זרם (I) צורך לד אולטרא ברייט אדום של 0.5 ס"מ? ובלדים בכלל, מה זה הפלוס ומה זה המינוס ברגליים (רגל ארוכה ורגל קצרה)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום,היום רכשתי מארז חדש וברצוני לקבל מידע על הרכבת המחשב ובעיקר החוטים מהספק או מהמארז עצמו לאן הם צריכים להתחבר כמובן שיש לי את לוח האם,מעבד כרטיס מסך וכו' את אלה אין בעיה להרכיב אבל החוטים מאיפה ולאן,עזרתכם בבקשה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי p-3 933 cuv4x-c יש לי מאוורר אחד מאחורה שהיה מכניס אויר והטמפ הייתה תמיד יותר מ 60 מעלות :-X והמחשב תמיד היה איטי הפכתי את המאורר שיוציא אויר המצב טיפה השתפר אבל עדיין המחשב איטי.. הביאו לי הינטסיק למעבד של מעבדי איי אם די ( אמור להתאים לא? ) ויש עליו את הפד הטרמי.....כדאי לי להחליף בהינטסיק הקיים? או להוריד את הפד הטרמי ולשים משחה טרמית??? ואולי להוסיף מאוררים??? תודה
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מה קורה? תקשיבו יש לי radeon 9600 pro ואני רוצה לעשות לו vmod אז מצאתי איזה אתר שמראה איך עושים והכל... http://webpages.charter.net/wein/9600pro/voltage.html אבל אני לא יודע אם צריכיך לרתך משהו.. כי אין לי מושג איך ואני כמעט בטוח ידפוק ת'כרטיס עם זה אז.. איך אפשר עוד לשים את הנגד הזה? אפשר להדביק אולי?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי pentium 3 900mhz ( socket 370 cuv4x-c שסבל מטמפ גבוהה ( 60C ) ואתמול שמתי עליו הינטסיק חדש שהביאו לי: http://prixmateriel.com/ventilateurs_33/processeur_4/detail_8214.html http://www.pch.co.il/docs/pd-104203315.htm ( קרה לי גם אתמול כמה תקלות שהמחשב תמיד קרס ונאלצתי להורדי את הגוף קירור ולשים מחדש... :-X) לבסוף שמתי אותו טוב ( אני מקווה...חח ) ושום דבר לא קורס וזה מראה לי כ 50 מעלות בביוס ו46-48 בסנדה.. עכשיו כשאני מסתכל בסנדה אני רואה שהמהירות שלו בקושי על 4000 rpm והמהירות המקסימלית אליה הוא יכול להגיע היא 4800 rpm כמה שאלות: 1) איך אני מעלה את זה ל 4800? 2) האם הגוף קירור הזה הוא טוב?
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
-
מעבד סלרון 2.4 מאורר אחד מכניס אוויר, מאורר אחד מוציא אוויר שתי מאוררים זורקים אוויר אחורה מכיוון הסידירומים והפלופי מאורר מכניס אוויר - סמארט פאן 2 מאורר על המעבד - ספארק 7 פלוס שפועל כרגע על 4.7 אלף סל"ד - רעש היסטרי מופעל דפדפן, וינאמפ, אייסיקיו - טמפרטורות סבירות של 43 מעלות איך שאני מפעיל סריקת וירוסים - 51 מעלות ! מה מי מו מה קרה למה איפה ?!?!? כולה סריקת וירוסים מה אתה מתרגש! למה 51 מעלות ? שאני מפעיל משחקים, זה על 53-54 מעלות... אבל אני יכול להבין אותו
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-