עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Frequency,

קניתי 2 מאווררים, אחד עם חיבור 3 פינים ואחד 4 פינים. לצערי, מסתבר שאין לי מקום לזה על הלוח אם, בלוח יש מקום רק למאוורר נוסף אחד וזה כבר תפוס עם המאוורר של הדיסק הקשיח. בעניי זה פשוט בושה לג'יגה בייט, בכל זאת מדובר על דגם חדש B75 ud3 או משהו כזה.. בכל אופן השאלה שלי היכן ניתן להשיג מתאם לחיבור הזה שימיר לחיבור חשמל הסטנדרטי? מניח שאם אחבר ככה עדיין תהיה תועלת לטרמוסטט ולמצב השקט והרגיל נכון? ושההבדל היחיד יהיה שלא יהיה לי אפשרות לראות את הנתונים? אשמח לעזרה, תודה רבה וסליחה אם זה לא המקום

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by a-gold,

נכון שבצידי המאורר יש שני חיצים אחד מופנה כלפי מטה או מעלה והשני מופנה ימינה או שמאלה( פנים המארז או מחוצה לו). אז רציתי לדעת מה זה משנה אם מחברים את המאורר כשהחץ מופנה כלפי מעלה או מטה??? האם זה באמת משנה משהו? אני יודע שזאת שאלה מפגרת אבל זה מסקרן אותי...

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  3. סוף סוף שבירת שיא הארץ ב OC בקירור אוויר 4789 MHZ למעבד E8500 פרטים : MB : DFI UT P35 T2R ==================== זכרון : 2*1 גיגה CORSAIR TWIN2X2048-8500C5D 1066MHZ CL5 בתמונה מופיע זכרון OCZ Reaper HPC אבל הוא הוחלף ל Corsair Dominator 1066 ולא צלמתי מחדש ================== קירור : Thermalright IFX-14 ==================== Fans: 3X12CM SilverStone= 110 CFM Sycthe =2*87 =================== משחה טרמית : MX-2 ================== FSB:DRAM Ratio 1:1 ================== תוכנה למדידת טמפ': RealTemp 2.6 לינק Validation http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=377222 תמונות : למתחים וטמפ' במנוחה :

• 60 תגובות
    • 5.8k צפיות
  4. Started by ofsher,

שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו ניסה פעם אוברקלוק עם הרכיבים האלה - או לפחות עם הלוח הזה? amd venice 3200 gigabyte k8n-sli twinmos 2x512 cl 2.5 400 mhz אני רוצה אולי לנסות, אבל לעשות שימוש בקירור סטוק ולא לשנות משהו ... אז לא אובר עצבני אבל כן משהו שידחוף את המערכת בצורה שאני ארגיש... 25 אחוז תוספת נשמע סביר? הבנתי שיש בעיות עם הלוח הזה באובר... ה - FSB לא עובר 215 דרך הביוס... אבל הבנתי שיש כאלה שהצליחו... מישהו שמבין יכול להסביר? דרך אגב - הספק 400 של HEC תודה!

• 4 תגובות
    • 418 צפיות
  5. כרגע יש לי מעבד amd 4600X2 והמצ שלו 2.4 גיגהרץ אם אני יעלה אותו ל-3.0 מה מצב הטמפרטורות המומלץ כרגע אין לי קירור מיוחד על המעבד רק תגוף הקירור המקורי

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  6. משהו יודע על מה אני מדבר? זה ששמים בשביל שכולם יהיו ביחד כזה

• 13 תגובות
    • 906 צפיות
  7. Started by משה פדידה,

בוקר טוב לכולם שמי משה ואני חדש בתחום האוברקלוקינג ברשותי:: i5 6600k gigabyte ga-z170x gaming 3 kingston hyper x fury 16gb 2400mhz artic colling i30 co צריך עזרה באוברקלוקינג למהירות הכי טובה והכי בטוחה אודה לכם אם תסבירו לי אייך עושים זאת תודה רבה ויום טוב.

8. מעוניין לבנות מארז אבל התקציב לוחץ לכן מעוניין לקנות 3 של 120 מ""מ ב20 ש"ח מKSP מישהו קנה אותם ויש לו הערכה: 1) על מידת הרעש שלהם 2) ספיקת האוויר 3) סל"ד תודה מראש למגיבים!!!

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  9. חרשתי את גוגל שעות וניסיתי מלא תוכנות ואף אחת לא עובדת מי יכול לעזור לי עם העסק הזה?

• 13 תגובות
    • 741 צפיות
  10. אני הרכבתי מערכת קירור מים באתר בחו"ל:המערכת נועדה לקירור 4 חלקים CPU,2X VGA,CHIPSET XSPC DC1000 Water Pump (1000 liters/hr.) Fitting Size 3/8" Barb for 3/8" ID tube Swiftech Radiator - MCR320 Quiet Power Series Triple 120 mm - Black - Fitting Size 3/8" Barb for 3/8" ID tube Koolance Hose Splitter, F 3/8-3/8 X6 Scythe "SLIP STREAM" 120mm Case Fan" 1200 rpm Quiet Case Fan - Medium Speed X3 68CFM 24DB Swiftech APOGEE GTX CU Limited Edition Full Copper Universal CPU Water-block - Water Block Hold-down Plate Stock Hold Down Plate - Fitting Size 3/8" Barb for 3/8" ID tube Koolance Liquid Coolant Bottle, 700mL Fluorescent Yellow 2X\ Tanky - Dual 3 1/2" Bay Reservoir - UV …

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  11. מפרט המחשב שלי: מעבד: P-4 32GHZ לוח אם: MSI זיכרון: 1GB כ.מסך: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (128 MB) כפי שצינתי התקנתי Freezer של AC במחשב (מעבד) לאחר שהשתכנעתי בסקירה באתר זה על טיב המוצר אך עדיין יש לי בעיית התחממות, המחשב ניתקע או מאתחל את עצמו לבד. כאשר עובר את ה-60 מע'. אולי צריך להעלות סל"ד? כרגע הוא כמעט על 3000RPM NV GUAHO.

• 11 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by RazorJunior,

אז ככה אני בונה מארז חדש לגמרי לא עושה מוד לאחד קיים. 1. האם זה יהיה בסדר למקם את ההארד דיסק(WD80GB 8MB Cahce) מעל לספק? במרחק ס"מ או 2? או שזה יחמם יותר מדי את ההארד דיסק או את הספק? 2. האם זה יהיה בסדר להוציא לספק(300 ואט ג'נרי) את המאוורר הג'נרי ואת המארז של הספק כולו ולהשאיר רק את הלוח שלו ובמרחק 10 ס"מ בערך מה"אגזוז"-מאוורר 92 מ"מ בגג המארז? או שהוא יתחמם יותר מדי? או יפלוט יותר מדי חום? ואם לא אז זה בסדר אם המאוורר של הספק יכוון לאיזור ריק בפינת המארז(ולא אל חוץ המארז) או ישר אל מתחת ל"אגזוז"? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  13. Started by JSK,

שלום, אי מחפש קירור למעבד Intel Core 2 Duo E6300. לא כל כך משנה לי האיכות שלו, מכיוון שייתי מסתפק גם בסטוק של אינטל (אני לא עושה OC) אבל בחנות שאני קונה בה הכל אין Box יש רק את המעבד בלי קירור. אני מחפש קירור שיהיה בסביבות 150 ש"ח ושישתווה או יעקוף את הסטוק של אינטל מבחינת ביצועים. תודה למגיבים

• 6 תגובות
    • 520 צפיות
  14. האתר הגרוזיני (כן גרוזיני...) מסביר הכל אבל הכל במיקצועיות ובתמונות אין ספור איך לשבור את מחסומי הלוח שלכם במיוחד אם הוא לוח מצויין כמו ה MAX3 ולהביא אותו לשיאים חדשים. כמו גם שבירת מחסום ה 250FSB http://www.thelab.gr/reviews/ic7mods_en1.php

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  15. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת מה זה ליבה איך זה ניראה זאת שסמים עליה גריז?

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  16. Started by ytoledano,

שלום! יש לי מעבד אינטל 2.4C עם Abit IS7-E וזיכרון OCZ PC4200 עד עכשיו לא יכולתי לעבור אתו את ה258 מגה-הרץ בFSB שזה מכובד, אבל אני רוצה יותר! בכל מקרה, מעל 258 מגה-הרץ הייתה לי בעייה של יציבות כל כמה ימים המחשב היה קורס בזמן משחק או שלא היה גומר את ה memory bandwidth benchmark של Sandra. הגעתי למסקנה שהבעייה היא בגשר הצפוני (NorthBridge), החלפתי את ההיט סינק למשהו רציני וזה בכל זאת לא עזר. אז קראתי איפהשהו שהעלאה של המתח של הAGP (שעד אז לא הבנתי מה בדיוק אפשר לעשות עם זה) ובאמת אחרי שהעלתי זה פתר את הבעייה ועכשיו אני בFSB של 275 (3.3 גיגה) אבל עוד לא ניסיתי לראות כמה המחשב יכול. אז למה אני פה בעצם. רציתי לדעת כמה זה בריא לרדאון 9600 פרו היקר שלי לקבל 1.65 וולט במקום 1.55 …

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  17. Started by sroolik,

zalman 7700 cu tt big typhoon אל תתייחסו למחירים, רק לאיכות ורעש תודה !

• 8 תגובות
    • 586 צפיות
  18. מעבד: AMD PHENOM II X4 940BE לוח: GIGABYE 770-UD3 קירור: xigmatek achilles s1284c המעבד כרגע על 3.6GHZ ועל 42-43 במנוחה בתוך ANTEC 300 שהמאווררים על MEDIUM

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by yonib5,

ללא ברירה נאלצתי להתעניין בקירור עבור המחשב החדש שלי במיוחד עבור הכרטיס מסך שמתחמם לו... באותה הזדמנות חשבתי על קירור כול המארז בתקציב פתוח אבל לא מופרז ורציתי לדעת אם אני מעלה פה תמונה חדה וברורה של המחשב מבפנים תוכלו להנחות אותי איך להרכיב את אביזרי הקירור במחשב? ואיך להתקין אותם? כי אני בלי שום נסיון בנושא... אולי הרכבתי דיסקים קשיחים וכונני CD אבל שום דבר מעבר לזה...... במארז שלי יש מקום למאוורר גדול מאחורה נראה לי 80 מ"מ ואפילו עוד מקום עכשיו שאני מסתכל שוב....

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. האם העלאת המתח לזיכרונות מאפשר להגדיל את הOC שניתן לעשות להם? יש לי את האופציה להעלות מתחים לזיכרון ולמעבד בביוס ותהיתי מה אפשר לעשות עם זה

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by PhP dUdE,

שלום כרגע חזרתי מתל אביב וKSP וקניתי מעבד 3000+64bit וקיבלתי איתו את הקירור הנ"ל. מה דעתכם עליו? ויש לכם מדריך למריחת משחה טרמית על מעבד חדש?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  22. אוקיי אחרי שנה שיש לי ת'כרטיס וסך הכל אני מרוצה ממנו מאוד הוא עבד במשך החודש האחרון על אובר של 560 לליבה ו540 לזיכרונות בסטוק הוא על 490/475 למזלי נפלתי על כרטיס עם זיכרונות 1.6 NS החלטתי שהגיע הזמן להחליף לו את הביוס , מכייון שיש לי ליבה R480 וכל הכרטיסים מגיעים עם ביוס של R423 עבדתי לפי מדריך והצלחתי להוציא שיפור של מאה נקודות בערך לאחר עידכון הביוס לא הצלחתי להביא תליבה ל560 אלה ל550 ירידה של 10 . לעומת זאת הזיכרנות הגיעו ל 560! והרי התוצאות שלן 3Dmarks 05 סטוק עם ביוס ישן- 4094 ביוס ישן פלוס אובר קלוק-4666 ביוס חדש ,קלוקים סטוק- 4184 ביוס חדש + אובר קלוק - 4776 הרצתי 3Dmarks 06 בלופ של שלוש לבדיקת יציבות לא נראו שום בעיות. שימו לב שבתמונה רשום …

• 10 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by idani1983,

אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה"ב בין אם זה בחנות או דרך אתר אינטרנט, האם מישהו מכיר אתר או חנות שמוכרת מחשב נייד בלי WINDOWS ? נא לנעול, עכשיו שמתי לב שזה לא בפורום הנכון

• 0 תגובות
    • 389 צפיות
  24. עשיתי OC מ2.33 ל2.8 וכשאני מנסה להעלות את התדר אז המחשב עושה לעצמו ריסטרט אז כדי להעלות עוד את התדר למעבד אני צריך להעלות מתח למעבד? יש לי 4 אפשרויות בביוס הראשונה CPU VCORE ויש עוד 3 אז איפה אני צריך להעלות ובכמה?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  25. Started by JeW BoY,

כאמור אני מחפש משהו להחליף את הקירור שהגיע לי עם הכ. מסך של GIGABYTE שמחזיק לי את הליבה של הכ.ס מסך על 63+- מעלות במצב מנוחה וגיע עד ל 80 בFEAR (מוזר שבBF2142 הוא לא עובר את ה 73, כך גם בHL EP1) הבעיה היא שבהרבה מקומות ראיתי שדווקא הכרטיס הזה של AGP לא נתמך על ידי הרבה קירורים סטרדנטים כך לדוגא ה Thermalright V-1 Ultra שקראתי עליו בביקורת http://hwzone.co.il/reviews/vga_coolers_roundup/9/ (ורשמו שהוא כן נתמך למרות שהאתר אומר שהוא לא מכסה את הכול או משהו כזה http://www.thermalright.com/a_page/main_support_faq_motherboard_v1ultra.htm ) באתר גם יש את הקירור הV1 הקודם (לא דג האולטה) אבל איך שהבנתי הוא מגיע ללא היטסינקים לזכרונות אני צריך עזרה בקניה קישורים לאמצעי קירור בארץ ו…

• 9 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.