עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by edoson,

35 » -------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם! יש לי בעיה פשוטה עבורכם: קניתי לא מזמן ASUS TI4200 64MB ואני רוצה לעשות לו OVERCLOCKING הבעיה היא שהתוכנה שקבלתי מהחברה, SMARTDOCTOR, לא עובדת על הכרטיס שלי יש תוכנה אחרת?? אני מתכוון גם שנותנת טמפרטורה, גם מזהירה במידה וצריך, וגם יודעת לקרר את המעבד. גם תוכנות חלקיות יתקבלו בברכה. חוצמזה, הייתי רוצה שתכניסו אותי קצת לעניינים. עד כמה אפשר להאיץ מעסד של כרטיס מסך בכלל ואת שלי בפרט? מה הטמפ' המקסימלית או המסוכנת למעבד? עד כמה ניתן להאיץ ללא שימוש בפתרונות קירור? ככל שתפרטו יותר כך ייטב, פשוט תציפו אותי במידע נתונים נוספים על המערכת: לוח asus p4s8x זכרון 2…

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  2. Started by nicklezz,

ה LCD הוא 20X4 שנקנה מאריהב הבעיה מתחילה עם זה שאחרי החיבור מאירות השורה הראשונה והשלישית כמו שצריך אך כאשר אני מנסה לגרום לכותנה לתקשר עם המסך שום דבר לא קורה .. מישהו יודע מה הבעיה ? ניסיתי כבר איזה חמש תוכנות והתקנתי DLPortIO... אני מנסה על win98 ד"א

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  3. Started by spooky,

אני קונה בעוד יומים-שלוש את הלוח Gigabyte GA-8IPE1000G Intel 865PE וכפי שכתוב בכותרת אני רוצה לדעת אם הוא טוב לOC?

• 8 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by carock,

יש לי מעבד Q6600 ואאני רוצה לעשות אוסי טוב לכיוון ה3.0 3.2.. ואני מתלבט איזה קירור לקחת..תמליצו לי בבקשה על קירור שיהיה טוב ושקט(יותר חשוב שיהיה טוב ומקרר מצויין אבל גם שלא יהיה טרקטור) התקציב עד 300

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by yakir10,

שלום יש לי מחשב כבן שבועיים והשאלה שלי אם המחשב יכול להגיע למשו יותר טוב ממה שהוא היום ... המחשב : intel duo core 6300 gigbyte 945 p-s3 ledtaek geforce 7800 gtx 256 הזיכרון משו אינפניון משו כזה ג'גה זיכרון 667 mhz

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  6. Started by DiDiAs,

שלום לכולם, אני הולך לקנות מחשב, כאשר המארז הינו NZXT HUSH, לוח אם GA P35C DS3R ומעבד Q6600. יתכן OC קל בעתיד (עוד שנה או יותר). המטרה העיקרית היא קירור טוב של המעבד והכי חשוב הינו השקט. אח מגופי הקרור שבחרתי הינו Scythe Infinity אך הוא לא קיים בחנות (SkyPC). אני זקוק לחלופה אחרת טובה ושקטה במחיר המתאים (כמה שפחות יותר טוב) שיכנס למארז שבחרתי. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by DOR_2911,

איך משתמשים ב PRIME 95 ?? ? כאילו מה עושים בהתחלה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  8. Started by m.l,

שלום..יש לי בעיה שאני צריך את עזרתכם כי לא הצלחתי לפתור לבד... יש את הגוף קירור CNPS9500 LED של זלמן ולי ולחבר שלי יש את אותו לוח (DG965SSS-אינטל) ובקשימה שלהם באתר אני לא מוצא את הלוח ובכלל רוב הלוחות אם לא כולם ברשימה הם עם מקסימום צ'יפים של 915-945 ואני לא יודע אם הגוף קירור יוכל להתאים ללוח שלנו (כעיקרון זה בשבילו) אם יש למישהו גם את הלוח והגוף קירור אז בבקשה שיירשום פה כי אנחנו לא יודעים אם הוא מתאים...ניראה לי שהגוף קירור של הצ'יפ ייתקע עם הגוף קירור הטוניק יוכל להתאים ללוח כזה או שגם הוא יש לו לוחות שהוא לא מתאים אליהם?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  9. ובכן שיעמם לי מאד! ואני ידעתי שאני הולך לקבל את הsapphire 9100 128 שלי בקרוב. אז אמרתי בסדר נראה כבר מה אפשר לסחוט מהכרטיס הזמני. התוצאות הם: (ראו קובץ מצורף) ב3dmark 2001 אני רץ ב640 על 480 והתוצאות: ברגיל 125/125 = 2696 אוברקלוק 155/137 = 2870 אז רק תראו שזה כרטיס רציני ביותר ;D עריכה: נוספ האוברקלק: 155/150 = 2991 נקודות. יותר מזה הכרטיס כבר לא סוחב. וגם כל מה שיש לי זה היטסינק מפלאסטיק אפילו לא מאורר .

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  10. ואם באמת מגיעה משחה כי בחלק מהחנויות ראיתי שרשום שמגיעה וחלק לא צינו כלום האם היא מספקת וטובה או שעדיפה אחרת ואיזה?

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  11. היי, האם בטוח להשתמש בבפריי Zep ID Red לניקוי חלקי מחשב? כתוב על הספריי שהוא משמש בין השאר גם ל "electrical contacs and circuit boards". בטוח להשתמש בזה בלי שחלקי המחשב שלי יהרסו? כתוב גם שהמוצר מאוד דליק. זה סביר לנקות ומיד אח"כ להפעיל את המחשב? (אני מניח שהמוצר לא ידלק מטמפ' המחשב..אבל ליתר בטחון)

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  12. Started by RazorJunior,

אז ככה, הורדתי את התוכנה מהאתר, פתחתי את הזיפ. אני מעלה את התוכנה, שואל אותי פרטים אישיים, לוחץ OK. מבקש ממני להתחבר ל PrimeNet בפרוטוקול HTTP. לוחץ OK ואז הוא נשאר על CONNECTING הרבה זמן עד שהא עושה ERROR. מה עושים? עשיתי משהו לא בסדר? תודה

• 7 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by SoapSeller,

אני חושב שזה יותר מתאים לפורום מודינג מלאכסון. גם אני רוצה.

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  14. אתמול הגיע אלי הרכיב הנ"ל, ראשית אומר שקניתי בגלל שהיה זול ולא מתוך צורך ממשי. זו תמונה של האריזה שלו - אני קניתי את זה מנחושת. אני יודע שאין שום צורך ממשי בHEATSPEADER לזיכרונות ללא איורור טוב במארז. אך אם המארז צריך להראות טוב זו סיבה מצויינת לקנות את המוצר חוץ מביצועי קירור לא רעים. לכןמהבדיקות עולה כי בכל סוג של עומס על הזיכרון הטמפ' שלו לא עולה על 23 מעלות. אם זה תורם להעלאת הביצועים אני לא יכול להגיד כי לא שמתי לב לשום שינוי, אך למי שלא היה HSP על הזיכרון זה הפיתרון הטוב ביותר. ההתקנה נוחה מאוד וישנו פד טרמי על כל צד של HSP וכן קליפס נוח שמורכב על שני המודולים של ה HSP. ההתקנה לקחה לי דקה אחת בלבד והיתה קלה ביותר. לסיכום אם למישהו לא היה HSP על הזיכרון שיקנה…

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  15. שלום אנשים, חבר קונה מחשב חדש עם דגש לשקט. המפרט: q9300 p5k-e wifi wd 500GB X2 wd 320GB X2 G.Skill 4GB 800MHZ pq antec P182 antec PHANTOM 500W plaxtor px-810sa (-t3) HIS 3450 passive cooling(יכול להיות שינוי בלוח אם לאחד עם כ.מסך מובנה ואז זה יתבטל) בינתיים ההתלבטות היא בין toniq tower ללא מאוורר לבין http://skypc.co.il/pl_product~Ultra-120eXtreme~18~0.htm ללא תוספת מאוורר. השאלה היא האם האולטרה 120 יותר טוב מהטוניק כפאסיביים (ללא מאווררים עליהם)? תודה לכולם, יוסי.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  16. שלום לכולם!!! רציתי לשאול לאיפה מתחברים כל כבלי המתח של המאווררים שנמצאים במארז ?? האם זה ישירות לספק הכוח או ישירות ללוח אם?? ובמידה ויש לי על המארז עצמו כ- ארבעה מאווררים חיבורי החשמל יספיקו לי??? תודה.....

• 8 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by Dr@gon,

איזה קירור למעבד עדיף לקנות???? Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 או Vantec AeroFlow TMD VP4-C7040 CPU Cooler

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  18. Started by yan,

תאורתית,מה התזמונים הכי נמוכים שאפשר להגיע עם זכרונות DDR2? אחרי שהורדתי תזמונים לזכרונות איך אני בודק שהם יציבים? בCPUZ הוא מראה גם שיש יחס של 3:4 מה זה אומר והאם זה הכי טוב שאפשר להגיע עם זכרונות DDR2? עוד דבר מה עדיף תזמונים או מגה הארץ?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  19. Started by ace_low,

במדריך לאוורור קיימת תמונה בה ממוקם מאוורר בסלוטים הפנויים שמעל הכוננים ומחוזק באזיקונים. האם המיקום אפקטיבי? הוא לא שואב אויר קר יחסית מבחוץ. תודה.

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  20. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

לכל מי שמעוניין להפעיל לדים , תצוגות , וכל דבר אשר צורך לא יותר מ5 וולט על 500 מיליאמפר , ניתן לחבר את הדברים האלה לUSB על מנת לחסוך בהוצאה של כבלי מולקס החוצה מהמארז . להלן טבלה אשר מפרטת את רוב החיבורים הקיימים , לפי הpinout שלהם . שכחתי לשים את הלינק . כאן נמצאת הטבלה enjoy

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  21. שלום מישהו יכול להביא קישור או איפה להוריד לתוכנה (קובץ Reg) שפותח את כל האפשרויות הקיימות בדרייברים של NVIDIA כולל אוברקלוק וכו'?? תודות מראש

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  22. Started by massinvallus,

אני קונה מחשב חדש, ולפי מה שאני יודע הרכיבים די טובים לOC: AMD ATHLON 64 3000+ 939 box ABIT AV8 A-DATA 256X2 DDR500 ספק 350W של אנרמאקס (מגיע עם המארז) השאלה המרכזית היא אם הקירור מספיק. לקחתי מארז ENERMAX CS-3088TA BLACK ולפי סיקור ישן מפיסי-ספוט שראיתי אחד מהדגמים שדומים לו CS-3181 הוא עם "פוטנציאל קירור מעולה" אז האם זה יספיק? צריך להוסיף מאווררים\היטסינק?

23. יש לי גוף קירור מקורי וחדש לחלוטין של אינטל, חשבתי אולי לעדות איתו משהו ולהתאים אותו למעבד ATHLON64 3200 AM2 יש מצב להתאים אותו? הגוף קירור הזה היה יושב על פרסקוט.... http://www.pccenter.co.il/uploadimages/25769.JPG

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  24. אין לו אפילו אי מייל שם...אני רוצה לשאול אותו משהו על הפרוייקט שלו דרך אגב אני מתכוון ל : המארז השקוף של יניב אז אם מישהו יודע מיהו או אי מייל שלו או ICQ אני אשמח לקבל... אני חייב לדעת משהו בקשר למארז תודה לכל מי שיעזור

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  25. Started by Oriz,

נמאס לי שהכרטיס מסך שלי (6800GT) על 63 מעלות במנוחה (וזה עכשיו כשקר, בקיץ הוא היה על 69 במנוחה ), כרגע אני עוד מתלבט אם לבקש שיחליפו את הכרטיס או לקנות לו קירור, ופה מגיעה השאלה, עד כמה טוב הסיילנסר? יספיק בשביל להחזיק את הכרטיס בלי להתחמם יותר מידי? (אולי גם לקצת אוברקלוק כדי להגיע לULTRA) ואם לא אז איזה קירור מומלץ (בכמה שפחות כסף, מקסימום 150) ועוד משהו, הסיילנסר מקרר גם את הזכרונות או שצריך לקנות להם קירור בנפרד? ד"א הסינק שיש לי עכשיו (קירור סטוק של לידטק) מכסה את שני הצדדים של הכרטיס ולפי מה שראיתי הסיילנסר מכסה רק צד אחד, זה משנה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.