עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ניסיתי לעשות אוברקלוק דך הביוס וזה לא הצליח, ואז קראתי באינטרנט שיש תוכות שיכולות לעשות לי את זה, אז הורדתי CLOCK GEN והצלחתי לעלות ל- 2200 ניסית לעלות עוד אבל זה לא עבר את ה-2300, מה אני יכול לעשות כדי שזה יעלה עוד? דרך אגב האם התוכנה או האוברקלוק יכולים לעשות לי בעיות ב- WINDOWS?, כי אחרי שעשיתי את זה החלו לי בעיות. תודה למגיבים.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  2. הכתורת אומ הכול בבקשה עזרו לי...

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  3. Started by ras81,

שלום התקנתי צי'פ ללוח אם (של זלמן) ובאותה הזדמנות מרחתי משחה של ארטיק סילבר על הXP120 שלי. עכשיו משום מה הטמפ' קופצות לי מ-41 ל47+ תוך שניה או שתיים יכול להיות שחיברתי משהו לא טוב? מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  4. היי , כמו שראיתם אני צריך לקבל את המחשב החדש 64bit 939 win' 3500 בכל מקרה , במחשב הקודם , כל מה שהינו צריכים לעשות היה לשחק קצת עם ה fsb X multi' = mhz לא מסובך , אפשר לשחק עם המהירות של הזכרונות (יחסים) , ועם הוולט'ג. בכל מקרה , שמתי לב שעכשיו דברים השתנו קצת... מה כל העיניין עם האובר קלוק ל HTT ? (מה זה בכלל HTT ) ואובר קלוק ל PCI E ? כמה הוא בכלל אמור להיות? כשאני מעלה את ה FSB , גם ההרצים של ה HTT עולים? וכמה FSB זה הדיפולט של ה 64 ביט? 200fsb ? וכמה המכפלה של 939 3500 winchester? (למרות שאם זה באמת 200fsb , אז לא בעיה לדעת :\ ) יש עוד דברים שהשתנו מאז ה Athlon 1700 0.13 + Epox8rda ? (כבוד!) יש עוד משהו חדש שאני צריך לדעת על אובר קלוק עם הלוחות החדשים? מעבדים חד…

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by CrashZone,

שלום פורום קירור וOC:) אממ אני שומע המון על היטפייפס שמושלבים בקירורי אוויר ואני פשוט לא יודע איך זה עובד וזה משגע אותי. אפשר בבקשה הסבר ממישהו או אתר לא משנה אם זה באנגלית או בעברית עדיף עם תמונות על איך כל העניין עובד? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  6. יש מצב שניתן להגיע למהירות של 3G יציבה וקבועה עם המפרט הנ"ל?? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤899 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כונן קשיח Samsung HD501LJ 500GB SATA2 16MB ¤285 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤292 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe ¤854 מארז מחשב ללא ספק CoolerMaster CM690 ¤361 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W ¤516 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 אני מעוניין בהמהרת המעבד (OC) ¤2 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=oc1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3786¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  7. צריך קירור למעבד הנ"ל ללא OC סוקט 775 הגבול הוא 200 שח והדגש הוא על שקט

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by Oriz,

נמאס לי שהכרטיס מסך שלי (6800GT) על 63 מעלות במנוחה (וזה עכשיו כשקר, בקיץ הוא היה על 69 במנוחה ), כרגע אני עוד מתלבט אם לבקש שיחליפו את הכרטיס או לקנות לו קירור, ופה מגיעה השאלה, עד כמה טוב הסיילנסר? יספיק בשביל להחזיק את הכרטיס בלי להתחמם יותר מידי? (אולי גם לקצת אוברקלוק כדי להגיע לULTRA) ואם לא אז איזה קירור מומלץ (בכמה שפחות כסף, מקסימום 150) ועוד משהו, הסיילנסר מקרר גם את הזכרונות או שצריך לקנות להם קירור בנפרד? ד"א הסינק שיש לי עכשיו (קירור סטוק של לידטק) מכסה את שני הצדדים של הכרטיס ולפי מה שראיתי הסיילנסר מכסה רק צד אחד, זה משנה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by go_go,

מישהו שמע? http://www.hexus.net/content/item.php?item=4272

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by lipa,

הקרור מתאים לכרטיסי מסך מהסדרה 8800 http://www.techpowerup.com/reviews/Zalman/ZM-VF1000LED

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  11. המערכת: AMD 3200 DFI INFINITY NF4 ULTRA X2 DDR512 + X2 DDR256 = 1536 האוברקלוק הראשון שלי... המטרה היא לדחות קניית מחשב חדש, בלי להוציא כסף על האוברקלוק ככה שאני עם הקירור של הסטוק. בהתחלה דרך הביוס כיביתי את אפשרות הקול אנד קוויט את הHT הורדתי ל X4, את הראם הורדתי ל166. התחלתי דרך הביוס לעלות את המתח ואת הCPU FREQ מ200 בהדרגה וכל פעם בדקתי עםCPU-Z וPRIME95 עשר דקות עד שהגעתי ל250 ושם כבר היו בעיות, גם עם מתח של 1.550, הורדתי את הCPU ל240, את המתח ל1.450. שמתי PRIME95 והלכתי לישון. כשקמתי אחרי 8 שעות, רצתי למחשב והפלא ופלא אין שגיאות. שמחתי. הרצתי את CPU-Z ומה אני רואה?!?!? CORE SPEED:2000 BUS SPEED:200 HT LINK:800 WTF??? רצתי לביוס ושם כתוב שהכל טוב ויפה ושCURRENT CPU FR…

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by CrashZone,

יש לי מעבד P4 2.53 באס 533 לוח אם של אסוס p4p800se ושני סטיקים של זכרון ג'נרי בסינגל צ'אנל אחד PC2100 ואחד PC2600. אני בOC ל באס של 164 כלומר 3116MHZ (אני יכול יותר...אבל הזכרון שלי בלע). על פי אוורסט הבאס של הזכרון פועל על 205 . אמרו לי שזה אומר יחס של 4:5, מה זה אומר?איך זה משפיע על הביצועים? איך אני משנה את היחס ל 1:1?הרי אני אשיג תוצאות טובות יותר ב1:1 לא?כי גם ככה הזכרון בOC כבד מ2100 ו2700 ל 3200... בביוס, למי שמכיר, אפשרתי אקסלרטיון מוד וקבעתי את הזכרון בג'מפר פרי על 333. עריכה: אוקיי עכשיו חזרתי לביוס ושיניתי מ333 לאוטו' והבאס לפי אוורסט הוא 164, כלומר יחס 1:1 נכון?זה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  13. אני רוצה להוריד אותו כדי לנקות את האבק שנאסף על הגוף קירור של הכרטיס תודה מראש ofeky1

14. כשקנית את המחשב החלטתי שיום יבוא והוא יהיה חלש וזהו תהיה הזדמנות יפה ללמוד קצת על OC אז כבר קניתי מערכת יעודית למטרה LANPARTY UT nF4 Ultra-D amd 3200 אם קירור FREEZER 64 PRO Crucial Ballistix ddr 4000 2X512 leadtek 7600 GT בכל מקרה קראתי קצת מדרכים באינטרנט והחלטתי שהגיע הזמן לנסות בתחלה העלתי מיד את הFSB ל220 ובדקתי ואת הזכרונות השארתי על מה שרשום בCPUZ 2-3-3-8 עבור 200 בדקתי בS&M הכל עבד ואז המשכתי עד באס 240 בלי שום שנוי העלתי ל250 ואז הS&M הראה שהמעבד קרס העלתי לו מתח ל1.45 והוא עבר ואז הS&M המשיך לבדיקה של הזכרונות בתחלה הוא קרס ואז שינתי את התיזמונים למה שרשום בCPUZ עבור 250 2.5-4-4-10 ועדיין לא עבד בכל המשכתי לשחק אם התיזמונים עד שכבר הע…

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by ohad_intel,

היום קניתי צג LCD ! הלחמתי וחיברתי אותו למולקס וליצאה של המדפסת. התקנתי תוכנה (/ות!!) וזה עדיין נשאר במצב של השורה של הריבועים!!! מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by shimmi1982,

יש לי מארז COMPUCASE 6A19 עם מאוורר 120ממ מכניס מקדימה (עם רשת סינון נשלפת לניקוי הג'יפה) ומאוורר 120ממ מוציא מאחורה. מישהו ייעץ לי להחליף את המיקומים- את הקדמי להפוך, שיוציא אוויר ואת האחורי להפוך שיכניס אוויר- הרעיון לכשעצמו נראה לי מאוד הגיוני היות והמאוורר האחורי הרבה יותר קרוב לכל המערכת ויכניס אוויר יותר טוב (במיוחד שהאוויר שנכנס מהקדמי גם מתבזבז ונחסם ע"י ההארד דיסק וגם האוויר ממנו מתחמם מההארדסיק ומגיע לכל המערכת כשהוא כבר לא כזה קריר) - עד כאן יש הגיון נכון? וכאן נשאלת השאלה- המחשב אצלי חודש אולי קצת יותר- ולפי יומיים הוצאתי את הרשת המסננת לבדוק מה העניינים והזדעזתי לראות כמה אבק יש עליה- אז אם אכן אחליף את כיווני הזרימה במאוררים - מאחורה אין רשת- אז כל הג'יפה תכ…

• 9 תגובות
    • 590 צפיות
  17. מישהו יודע היכן ניתן לקנות את ה- tuniq tower , אין בנעה מחשבים (שגם אמרו לי שלא יהיה להם בחודשיים הקרובים) וגם אין בפלונטר. תודה על העזרה!

• 8 תגובות
    • 590 צפיות
  18. לשניהם יש מהירות של X16? זה חשוב לי, יש לי בעיית סירקולצייה במארז..

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  19. יש דבר כזה מפצל מהחיבור חשמל למאוור מהספק שיפצל אותו ל-2 או 3 כדי שיהיה אפשר לחבר עוד מאווררים?

20. Started by kobibo,

שתי שאלות: 1. האם ישנה תוכנה שניתן לעלות באמצעותה מתח ל GTO2 במקום להתעסק עם vmode ? 2. אם לא אפשר הסבר כללי לגבי vmode באמצעות עיפרון? לאיזה מתח צריך להביא את ה vmode באמצעות הנגד? 3.האם מישהו החליף נגד ולאיזה ערך?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by ggg123,

איך הקירור הזה? לכרטיס מסך X1950XT הוא יותר מה VF900? מה ההבדל ביניהם? הוא שקט? תודה

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by pazer005,

שאלתי חבר שלי שהוא טכנאי סאונד, מה קורה אם לוקחים שני מקורות שמוציאים סאונד כלשהו באותו עוצמה אז תהיה עלייה של 3 אחוז בעוצמה הכללית וככה גם עם כל מכשיר נוסף.

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  23. בדרך כלל המאוורר של המעבד עובד ב- 2700RPM ואז הטמפרטורות של המעבד טובות. מדי פעם הוא יורד ל- 1600, ואז המעבד עולה ל- 86 מעלות. למה זה קורה ואיך משאירים את זה ב-2700? מדובר בקירור של אינטל. אם אני מכבה ומדליק מחדש הוא חוזר ל- 2700.

• 10 תגובות
    • 590 צפיות
  24. Started by HwareNewb,

שלום, התקנתי סיילנסר על הכ. מסך שלי וכעת אני צריך לקחת אותו לחנות שיחליפו אותו כי יש בו איזה פאק. לפני שאני מחזיר לחנות אני רוצה להחזיר את הקירור המקורי במקום הסיילנסר (שמרתי אותו עם כל הברגים וכו'). השאלה שלי האם אני אוכל להסיר את הסיילנסר ולשים אותו מחדש על הכרטיס שייתנו לי במקום(האם לא יהיו שום בעיות). תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  25. Started by amir456,

שלום זה כבר פעם שנייה שאני מנסה לעשות OC לכרטיס מסך שלי ולא מצליח יש לי כרטיס של ג'יגה ביט 7950GT 512MB עם קירור של זילמן מובנה סטוק : מעבד:550MHZ זיכרון : 700MHZ גירסת דרייבר :93.71 (הכי חדש) עכשיו בהתחלה הישתמשתי ב ForceWare Coolbits הוא עשה לי הודעת שגיאה שניסיתי לעשות טסט ל OC עכשיו אמרו לי תעבור ל RivaTuner וגם היא עשתה הודעת שגיאה שניסיתי לעשות טסט ל OC ומה עשיתי בשנייהם הקפצתי רק בתדר של 5MHz את המעבד (ז"א סטוק היה 550MHz הקפצתי ל555MHz) ועשיתי טסט והוא נכשל הינה השלבים : אני ממש לא יודע מה לעשות אם מישהו יודע מה הבעיה שיעזור לי אני ממש לחוץ בקשר לזה תודה מראש .

• 8 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים