עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ראיתי ב"מדריך אוברקלוקינג - חלק ב" של קובי חסון שאוברקלוקינג באמצעות צריבת ביוס הרבה יותר יעיל מאשר שימוש בתוכנה ורציתי לדעת מה זה איך אני יכול לעשות זאת ובמיוחד לכרטיס המסך שיש לי,אם זה מעין FIRMWARE UPDATE אז תשלחו לינקים אם יש לכם לתוכנות כלשהם לשינוי הזה. אני מודה מראש על העזרה שלכם

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  2. שאלה, אני משחק בשלל המשחקים שלי ברזולוציות הכי גבוהות ובהגדרות המקסימליות והמחשב רץ חלק. השאלה היא אם ככה הדבר למה אני צריך להגביר את פעילות המאוורר אם הכל עובד בסדר ? יש מצב שהכרטיס (HD 4850) יישרף ?

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by EAD,

היי יש לי 4870 ורציתי לשאול אם אני מעלה מתח (נניח ממש טיפה), זה יתן לי אפשרויות OC טובות יותר? חוץ מחום שברור שיהיה יותר, מה עוד יכול להיות הנזק? והאם אוכל לקבל OC טוב יותר במובן של לעלות יותר גבוהה את הCORE וMEM ועדיין לא לקבל מסכים שחורים או ארטיפקטים ?! מה דעתכם על כל הנושא?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by X-ShaY,

זה כבר התחיל לעצבן אותי המאוורר מסתובב רק 1600 RPM לא איכפת לי מהרעש אני רוצה שהוא יהיה על 4000 RPM אפילו יותר ואני יודע שזה קצת קשור וכל זה אבל זה חשוב לי לוח ASUS P5GD1 המאוורר זה של הקירור סטוק של אינטל איך אני מגביר את ה RPM?

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  5. Started by Refaelo,

שלום לכולם יכול להיות שאני לא עושה משהו נכון ,אבל כאשר אני מעלה את המכפלה של המעבד הנ"ל מעל 10.5 ,המחשב לא נדלק וכאשר אני מאפס את הביוס אני מקבל הודעה : The CPU core tu bus ratio or VID configuration failed אני לא מבין מה אני לא עושה נכון , ניסיתי גם להוריד את ה-FSB ל-200 ולא עוזר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  6. Started by זאק,

איזה מאוורר למעבד הכי טוב בתקציב של 300 שקל?? תודה מראש לכל העוזרים...

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  7. את הליבה אפשר להעלות ב150 אבל הזכרונות נשארים על 400 וכל שינוי הכי קטן הם מאבדים יציבות הגיוני?

• 10 תגובות
    • 577 צפיות
  8. Started by -LosNir-,

שלום, סוף סוף הצלחתי לשבור את השיא של עצמי הגעתי ל 4.1Ghz! http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=167445 קירור סטוק! יציב בוינדוס כמו אבן. טמפ' במנוחה: 54~ מתח: 1.5555V תגובות

• 8 תגובות
    • 577 צפיות
  9. שלום. לפני שבועיים קניתי מחשב חדש אבל הוא עדיין לא עובד כי אין לי ספק בכל מקרה, תהיתי אם כדאי לי להוסיף לו עוד שני ג'יגה זכרון בנוסף לשני הסטיקים שיש לי כרגע, זאת כדי להבטיח את העבודה השוטפת עם ווינדוז ויסטה. הכוונה היא להוסיף שני סטיקים זהים לשניים הקיימים והם: G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ הדאגה היחידה שלי היא שהדבר יגרע בביצועי הOC של הE6600... האם הדבר נכון או לא? תודה.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  10. Started by piggy_thrower,

שלום לכולם רציתי לדעת אם הטמפרטורות תקינות: 46:32 ב-IDLE, 50:34 במאמץ (UT2004 לדוגמא) המחשב עבר OC סטנדרטי לפי אופציה שה-BIOS נתן להחליף מ-2500 ל-3200 יש לי AMD ATHLON XP 2500@3200 עם וולקאנו 12 שעובד בד"כ על FULL 5700 RPM 1.7 וולטאז' של CPU. יש לי שני מאווררי 120 - אחד מקדימה שמכניס אויר ואחורי שמוציא - אחד על 1900 RPM והשני 1500 לוח אם - ABIT NF7 SL 2 מארז של COMPUCASE 6A19 תודה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  11. Started by My_Name,

כרגע יש לי מאורר אחד מקדימה, אחד מאחורה, אחד קטנצ'יק על הכרטיס מסך, ואחד על המעב (כמובן). יש לי מאורר רגיל, 18mm שתלשתי מאיזה ספק שמצאתי בחדר, במצב טוב, עובד כמו חדש (דאגתי לשימון קטן). ואני מתלבט איפה לשים אותו, מתחת למאורר האחורי או על הדלת של המארז. מה עדיף ?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by DimRah,

האם אפשר וכדאי לעשות OC על לוח אם Gigabyte GA-946GZ-DS3 Rev3.3 עם מעבד Intel Core 2 Duo E6400 2M? וכמה זה מקסימום יתן לי Boost למערכת?

• 8 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by m.l,

שמעו אני לא יכול יותר. הקירור האקטיבי של SPARKEL הורג אותי. אני ממליץ לכול מי שרק מתכנן לא לעשות את הטעות שלי ולהשקיע ולקנות של חברה חארת עם קירור פאסיבי, עכשיו אני יודע שלפני כמה זמן לא היה בשוק קירורים תחליפיים לסידרה 8XXX אבל עבר מספיק זמן, ניראה לי שהיו אמורים לצאת כמה אבל אני לא מוצא אותם, אני חיים קירור תחליפי לכרטיס מסך, שיהיה פאסיבי, תקציב עד 300 שקל, אבל אם יש ביותר אני ייקנה גם רק תראו לי למה הוא פשוט חופר לי במוח אפילו אחרי שהורדתי בRIVA TUNER את המהירות למינימום, יש את הקירור הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3030 רשום ששהוא אוניברסלי ומתאים לכול כרטיס מסך האם זה נכון.?? נ.ב החלפת הקירור מבטלת את האחריות?

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  14. Started by cyberX,

למעבד - ARTIC COOLING 7 FREEZER PRO למארז - Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM אם הם לא שקטים במיוחד תציעו לי מאווררים שקטים במקומם

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  15. Started by soundf,

שלום אני צריך ליקנות 2 דברים שהדבר הראשון שחשוב פה הוא השקט.... המחשב שלי נועד למחשב ביתי בחדר שינה +השקט חשוב... ברשתי הרבה מאוררים במארז של סאנבאנן, טראנספורמר: 3 מאווררים 80MM אם לייד כחול על 5V של סאנבאן 120MM של טרמנטק שקט 1 על הכ מסך ניראה לי 40MM אחד על הלוח אם ---שאותו אני צריך להחליף 40MM עכשיו ברצוני ליקנות מאוורר\קירור פסיבי 40MM לצ'יפסאט ובנוסף ליקנות את האוקיסטיקה למארז: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9831 עכשיו צצה עוד שאלה... איך אני שם את אם יש לי דלת אחת שקופה והאים אני ירגיש שינוי ביכלל? :s05: תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by nahum8,

המפרט הוא בצד, רק הכרטיס שברשותי הוא 4850 של MSI. התוצאה שקיבלתי היא P5520 על פרפורמנס, איך התוצאה הנ''ל? לפי ביקורות שראיתי, התוצאה היא בסדר גמור למפרט כמו שלי. נ.ב: זאת תוצאה עם OC לליבה: 690MHz ולזיכרונות 1123MHz. כמו כן רציתי לשאול, אם אני אחליף את הקרור של הMSI לקרור ZALMAN CU900 שיש לי כרגע ונמצא ללא שימוש, אני אוכל להגיע לOC גבוה יותר? -האחריות יורדת אם אני אחליף את הקרור, לכן אני מתיעץ לפני שאני מרכיב אותו.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  17. היי, האם בטוח להשתמש בבפריי Zep ID Red לניקוי חלקי מחשב? כתוב על הספריי שהוא משמש בין השאר גם ל "electrical contacs and circuit boards". בטוח להשתמש בזה בלי שחלקי המחשב שלי יהרסו? כתוב גם שהמוצר מאוד דליק. זה סביר לנקות ומיד אח"כ להפעיל את המחשב? (אני מניח שהמוצר לא ידלק מטמפ' המחשב..אבל ליתר בטחון)

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  18. Started by lmlm,

במנוחה המעבד 44 מעלות ,כנראה מאמץ מגיע ל 50 מעלות. חם? זה בלי משחה טרמית, כאילו מה שמגיע והקירור סטוק. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by יניב51,

שלום לכולם. הרכבתי את ה VF900 על ה 7900GS שלי ורציתי לדעת האם הכיוון שהתקנתי אותו הוא בסדר? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 576 צפיות
  20. אם יש איזהו מוד מX850PRO לX850XT או X850XT PE... ואם יש מוד מX800 לX800XL...תודה...

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  21. שלום, לפני כמה ימים התקנתי את התוכנה SpeedFan,אני לא יודע אם מצב הטמפרטורה של המחשב שלי יציבה או לא.. לכן העלתי לכאן תמונה שמראה לכם את פרטי הטמפרטורה של המחשב. INTEL CORE 2 DUE E6300 GIGABYTE 965P-S3 2048MB RAM DDR2 7900GS MSI מארז של TT SOPRANO הטמפרטורה של המחשב שלי יציבה?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  22. Started by IG,

לפני כמה ימים הפעלתי את המחשב שלי ונכנסתי ישר לביקור בביוס, בדקתי את הטמפ' של המעבד והמארז ולהפתעתי, הטמפ' של המארז הייתה ב6 מעלות יותר גבוהה מהמעבד (המארז הייה פתוח לגמרי... הייה יום חם...) וזה עוד לפני שהווינדוס עלה! יש מצב שזה רק בעייה עם החיישן או שזה יכולה להיות בעייה חמורה יותר? זה הלוח שיש לי: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VAX-A.htm

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by ace_low,

במדריך לאוורור קיימת תמונה בה ממוקם מאוורר בסלוטים הפנויים שמעל הכוננים ומחוזק באזיקונים. האם המיקום אפקטיבי? הוא לא שואב אויר קר יחסית מבחוץ. תודה.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by carock,

אם אני ישים אינפניטי במארז שבכותרת אני יהרוס את הסירקולציה במארז..? והאם המקס אורב מומלץ??האם הוא שקט??? כמה DBA הוא..? האם הוא יחזיק לי Q6600 על 3.2 בטמפרטורות טובות כשוהא לא על המקס..

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  25. Started by GOVNER_T.S.Y,

המזגן JUNIOR אלקטרה שלי התקלקל וכבר קניתי חדש , השאלה שלי היא האם ניתן לנצל את הרדיאטור שלו(של גוניור) למערכת קירור מים?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים