אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
טוב יש לי מחשב עם סטוק LGA775 וכרטיס מסך HD 4670 ATI ואני רוצה קרור לשניהם אבל המכירים של זה מתחילים מ1000 ש"ח וניגמרים ב000'20 ש"ח ואני חייב קרור שלניהם . טוב בעקרון אני רוצה לקנות ARCTIC 7 PRO ואם אני אמצא בארץ את-accelero l2 pro מי שימצא לי משהוא יותר זול (500 ש"ח ) במים זה יהיה ממש טוב ^^ או שתמצאו איפה לקנות את הקרור לכרטיס מסך שלי^^ תודה מראש שחר פארן
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
ראו תמונה. יש לי 120 מקדימה. 92 מאחורה ו70 על הHD. יש גם מקום בצד ל 80 אבל אני שונא 80 ואני לא רוצה להרוס את המארז כי הוא בן חצי שנה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
המפרט הוא בצד, רק הכרטיס שברשותי הוא 4850 של MSI. התוצאה שקיבלתי היא P5520 על פרפורמנס, איך התוצאה הנ''ל? לפי ביקורות שראיתי, התוצאה היא בסדר גמור למפרט כמו שלי. נ.ב: זאת תוצאה עם OC לליבה: 690MHz ולזיכרונות 1123MHz. כמו כן רציתי לשאול, אם אני אחליף את הקרור של הMSI לקרור ZALMAN CU900 שיש לי כרגע ונמצא ללא שימוש, אני אוכל להגיע לOC גבוה יותר? -האחריות יורדת אם אני אחליף את הקרור, לכן אני מתיעץ לפני שאני מרכיב אותו.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
הE1240 הוא חד ליבה או 2 ליבות? ויש לו רק 1 מגה קאש... אז אם אני עושה לו אוברקלוק נגיד בלי קירור ועם זכרונות VALUE 667MHZ לאיזה רמה של מעבד אני יכול להגיע בלי לפגוע במעבד ? הוא לא יתחמם מאוד ויפריע לפעילות של המחשב? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב ואני סגור לגביי לוח האם P35 עם מעבד 6750 וכרטיס מסך 8800 GTS. אני לא מעוניין לעשות OC ושאלתי היא איזה קירור אני צריך (מארז, מאווררים , ספק וכד') אם השאלה היא לא לפורום הזה אני מתנצל אבל אני לא כ"כ מבין בתחום.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ואם באמת מגיעה משחה כי בחלק מהחנויות ראיתי שרשום שמגיעה וחלק לא צינו כלום האם היא מספקת וטובה או שעדיפה אחרת ואיזה?
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הכל קשור פה לכרטיס מסך... 1)מה זה MEMORY BUS ? 2)מה זה BUS 3) מה זה RADMAC? תודה על העזרה מראש!
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
היי, האם בטוח להשתמש בבפריי Zep ID Red לניקוי חלקי מחשב? כתוב על הספריי שהוא משמש בין השאר גם ל "electrical contacs and circuit boards". בטוח להשתמש בזה בלי שחלקי המחשב שלי יהרסו? כתוב גם שהמוצר מאוד דליק. זה סביר לנקות ומיד אח"כ להפעיל את המחשב? (אני מניח שהמוצר לא ידלק מטמפ' המחשב..אבל ליתר בטחון)
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
היי טמפ CPU 34 טמפ CORE 1# 48 טמפ CORE 2# 51 איזה טמפ היא תכלס של הCPU?
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-
-
איזה קירור כדאי לשים על e6600, מתוכנן אוברקלוק מינימלי של העלאת הבאס ל 333, מקסימום 400, ללא שינוי מתחים של כלום. מה עדיף? ninja או zalman 9500 ? ה 9700 שווה את ההפרש במחיר (110 ש"ח) ? יש משהו אחר מומלץ? (לא מצאתי בארץ את הביג טייפון החדש, הישן אני יודע שזוועה להתקנה).
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום אנשים, חבר קונה מחשב חדש עם דגש לשקט. המפרט: q9300 p5k-e wifi wd 500GB X2 wd 320GB X2 G.Skill 4GB 800MHZ pq antec P182 antec PHANTOM 500W plaxtor px-810sa (-t3) HIS 3450 passive cooling(יכול להיות שינוי בלוח אם לאחד עם כ.מסך מובנה ואז זה יתבטל) בינתיים ההתלבטות היא בין toniq tower ללא מאוורר לבין http://skypc.co.il/pl_product~Ultra-120eXtreme~18~0.htm ללא תוספת מאוורר. השאלה היא האם האולטרה 120 יותר טוב מהטוניק כפאסיביים (ללא מאווררים עליהם)? תודה לכולם, יוסי.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ב 3D מארק אני מקבל את התוצאה הבאה רציתי לדעת אם היא בסדר '>http://www.2send.us/"] 8800GTS 640MB מעבד 6300 הכרטיס מסך על 665 Core וזיכרונות 1000 המעבד FBS 330 אני מתכוון לעשות עוד OC למעבד .
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור גז למעבד שלי ואפילו אולי לכרטיס מסך השאלה שלי היא האם אשר לפצל קירור אחד גם למעבד וגם לכרטיס מסך ? מאיפה אני יכול להשיג מערכת קירור כזאת ? וכמה היא תעלה לי ?
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים התקנתי את התוכנה SpeedFan,אני לא יודע אם מצב הטמפרטורה של המחשב שלי יציבה או לא.. לכן העלתי לכאן תמונה שמראה לכם את פרטי הטמפרטורה של המחשב. INTEL CORE 2 DUE E6300 GIGABYTE 965P-S3 2048MB RAM DDR2 7900GS MSI מארז של TT SOPRANO הטמפרטורה של המחשב שלי יציבה?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות OC למחשב שלי קראתי פה על איך לעשות OC למעבד אבל החלטתי להתייעץ איתכם קודם לגבי הכל (אני מעוניין לעשות OC למעבד, לוח אם, כרטיס מסך וזכרונות)... זה המפרט של המחשב: מעבד: intel quad core q6600 2.4 Mhz קירור למעבד: zalman cnps9700 led לוח אם: gigabyte p35 ds4 זיכרון פנימי: corsair xms2 DHX 800Mhz 4giga כרטיס מסך: palit geforce 8800gt super 1giga מארז: antec nine hundred הארד דיסק: western digital 160 giga ספק כוח: sweex pure 650WATT טמפרטורות של החלקים: מעבד: במהירות של 2000RPM המעבד נמצא בטמפרטורה של 30C כרטיס מסך: במנוחה בלי העלאת מהירות המאוורר של הכרטיס מסך הטמפרטורה שלו היא 49C לוח אם:הלוח אם נמצא בטמפרטורה של 36C מה אתם אומרים המחשב יכול להגיע ל…
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
במדריך לאוורור קיימת תמונה בה ממוקם מאוורר בסלוטים הפנויים שמעל הכוננים ומחוזק באזיקונים. האם המיקום אפקטיבי? הוא לא שואב אויר קר יחסית מבחוץ. תודה.
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
טוב יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 2 MX עכשיו אני לא יכול לעשות OC למעבד.... בגלל הצער הזה חשבתי על כרטיס המסך. עכשיו לשאלות.... : 1. מה הסכנות בOC לכרטיס מסך? 2. איך עושים 3. מה התוכנות הדרושות? 4. איך זה יעזור לי עם הכרטיס שיש לי 5. אם יש לי היט סינק+מאוורר של ספק אני יוכל להעזר בהם לפרוייקט? 6. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אם אני ישים אינפניטי במארז שבכותרת אני יהרוס את הסירקולציה במארז..? והאם המקס אורב מומלץ??האם הוא שקט??? כמה DBA הוא..? האם הוא יחזיק לי Q6600 על 3.2 בטמפרטורות טובות כשוהא לא על המקס..
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
יש לי מארז עם מקום לשני מאווררים של 80. אני רוצה שמערכת הקירור תהיה סבירה עד כמה שניתן. לעניינינו: האם הדבר החכם ביותר הוא לשים את אחד מהם כINTAKE ואחד כEXHAUST? ראיתי שהיום המארזים המודרניים באים בדרך כלל עם שילוב בין שתי האופציות. ניסיתי את שתי האופציות, ובנתיים אני לא רואה שום הבדל ביניהן : כמו כן, האם לEXHAUST נמכרים מאווררים "מיוחדים" או שזה תמיד אותם מאווררים?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור של סלרון מה אני אוכל לעשות בו?
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
התחלתי להתעניין בOC באופן כללי קלטתי את העניין אבל ישנם מספר מושגים שאינם ברורים לי לחלוטין, אשמח אם תעזרו לי. 1. מה זה BCLK? האם זה BUS CLOCK או BASE CLOCK או שזו אותה גברת בשינוי אדרת? 2. בתוכנה CPU-Z, האם BUS SPEED מתייחס לBCLK? תודה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
קניתי הארדקנו 2 ושמתי חיישן אחד על הכרטיס מסך מאחורה איפה שהליבה שלו! ואת השני אני רוצה לשים שימדוד את המעבד, איפה לשים בדיוק? נ.ב רציתי לראות על כמה הטמפרטורה של הכרטיס מסך הקודם שלי (GEFORCE 2 MX 400) וראיתי שהמעלות הם כאלו: תנוחה:48 מעלות מאמץ:51~ מעלות בחדר היה 29~ זה בסדר? תודה! מתן!
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי את הספק הזה: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=22480 של אנטק, כחלק מבאנדל ספק+מארז (AMG 1088), במטרה לבצע OC רציני למערכת. קראתי על הספק הזה רק דברים טובים (שינויי מתח של כל הריילים נשארו בסטיית תקן של 1% (!) בלבד גם בעומס גבוה מאוד לפי ביקורת שקראתי) למרבה הצער, לא שמתי לב שמסילות ה-12V שלו הן "רק" 18A, לעומת ספקים איכותיים אחרים, שייש להם 20A ואפילו 22A... השאלה שלי היא איך זה ישפיע על יכולות הOC של המערכת שלי? אני מעוניין להגיע ב-OC התחלתי לסביבות ה-3ghz עם המעבד (עם OC מזערי לזכרונות). המערכת היא: C2D E6300 Scythe NINGA plus GIGABYTE 965- S-3 1GB g.skill 800mhz bhz(אגב מה הצ'יפ של הזכרונות? איך הזמן תגובה שלו?) תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי את הלוח M59SLI-S5 ואני לא מוצא בביוס את ההגדרה של המחלק זיכרון מי שיודע אני אשמח לעזרה תודה מראש, sa_ka
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
נמאס לי שהכרטיס מסך שלי (6800GT) על 63 מעלות במנוחה (וזה עכשיו כשקר, בקיץ הוא היה על 69 במנוחה ), כרגע אני עוד מתלבט אם לבקש שיחליפו את הכרטיס או לקנות לו קירור, ופה מגיעה השאלה, עד כמה טוב הסיילנסר? יספיק בשביל להחזיק את הכרטיס בלי להתחמם יותר מידי? (אולי גם לקצת אוברקלוק כדי להגיע לULTRA) ואם לא אז איזה קירור מומלץ (בכמה שפחות כסף, מקסימום 150) ועוד משהו, הסיילנסר מקרר גם את הזכרונות או שצריך לקנות להם קירור בנפרד? ד"א הסינק שיש לי עכשיו (קירור סטוק של לידטק) מכסה את שני הצדדים של הכרטיס ולפי מה שראיתי הסיילנסר מכסה רק צד אחד, זה משנה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-