אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
ברשותי לוח מדגם GA-7VRXP VER 2.0 עם מעבד DURON 1000 הלוח שלי תומך עד XP 2400 יש לי מאוורר מעולה השאלה מה עדיף לקנות XP 2400 TRAY - 500 NIS XP 2100 BOX - 470 NIS XP 2200 BOX - 500 NIS XP 2200 TRAY - 450 NIS יש לי זיכרון 256M/266 אולי שווה להחליף ל FSB 400 בגדול הלוח תומך ב 333
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם מעבד E6300 intel core 2 duoוהבנתי שהמאוור סטוק שמגיע איתו רועש. אני לא משחק במחשב ולא אעשה OC. הבנתי שזה מאוורר אקטיבי שמשנה RPM לפי עומס על המעבד(זה נכון?) ככה שאם אני עובד עם אינטרנט וWINAMP ברקע אין עומס על המחשב והמעבד יסתובב לאט. אני רוצה מחשב שקט (לא בעומס-בעבודה על אופיס,אינטרנט וWINAMP במקביל) כמו צלחת מרק. האם המאוור שמגיע איתו מתאים לי?או שבשביל שקט גם בלי עומס צריך לשלם עוד מזומנים?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום חברים עשיתי (בפעם ה-1) אוברקלוק לכרטיס מסך שלי מסוג 6600gt של xfx. קראתי כאן בפורום על אנשים שהעלו את הליבה ל 550~ ואת הזיכרונות ל 1200~ והטמפ' של הכרטיס שלהם עלתה ל 75+ מעלות. אני העלתי ל 575 ו 1225 עם קירור סטוק וללא ארטיפקטים הטמפ במאמץ היתה 70 מעלות ובמנוחה עומדת על 39-40. שאלתי היא האם קפיצה ל575 ו1225 בהתחלה היא לא קיצונית מדי? (לפי מה שקראתי כאן אנשים לא מגיעים למהירויות האלה אלא אם כן יש להם איוורור) ושאלה נוספת היא האם בדיקה במאמץ של לשחק במשחקים כבדים כמו fear לצאת ולבדוק את הטמפ' יעילה ? (ברגע שיוצאים מהמשחק הטמפ' צונחת) הבנתי שאפשר להשאיר את התוכנה rivatuner ברקע והיא בודקת את הטמפ' אבל גם קראתי כאן שהתוכנה מזייפת די הרבה...יש המלצות? ב 3dmark05…
-
- 9 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי אני חדש בעולם הOC רציתי לדעת איזה מן אוברקלוק אפשר לעשות למעבד הזה 3.0 גיגה הרץ של ליבה ו200 מגה הרץ של באס תושבת 784 למרבה הפליאה למה כדאי לתת עדיפות בהמהרה גם לבאס או לליבה הוא מקורר מעולה על ידי שני מאווררים והיטסינק 4 צינורות במנוחה 44 מעלות במאמץ 55 לערך באילו תוכנות מומלץ לי להשתמש בתור מתחיל - ואפילו בתור מתקדם ואם יש גם מדריך כלשהו למתחילים אודה מאוד אני יודע ששאלתי הרבה שאלות כאן אז תודה כפולה למי שיענה
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קראתי את המדריך והוא אינו מפרט כלל וכלל על הכמות שצריך לשים על המעבד ולא על ההיטסינק אם אפשר תמונות יותר ברורות של הכמות ששמים על שניהם לפני המריחה ואחרי המריחה מכיוון שהקיץ הגיע אני חדש בנושא אז בבקשה רק תגובות בונות פה ;D
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שני ספקים... http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8406 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6461 האם יש בראשון תוספות או משהו כזה שיבטא את מחירו הגבוה לעומת השני ..?כי אני רואה שבשני יש הספק גבוה יותר... הנה מה שמצאתי באתרי הבית אבל עדיין לא ברור מי יותר טוב זה שיותר יקר השחור.. עם פחות הספק נראה פחות טוב http://www.enermaxusa.com/catalog/p...?products_id=83 והשני עם 535 וואט נראה יותר טוב http://www.enermaxusa.com/catalog/p...?products_id=71 האם נכון הדבר? ועוד שאלה מצאתי את הספקים בחנות שלמעלה...האם יש מקום יותר זול למוצרים אלה?? תודה
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין על המעבד שלי קירור הקירור שיש לי כרגע של הבוקס של אינטל רועש וממש לא מספק ... אני רוצה ללכת על ה coller master v8 ורציתי לשמוע חוות דעת עליו ... תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
יש מתאם או משהו של מולקס ל3 פין (או החיבור של המאוור בלוח אם לא יודע איך קוראים לו)? תודה
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל בכל הקטע הזה של אוברקלוקינג. חיפשתי כל מיני כתבות בנושא אך הן לא ממצאות. הבנתי את הרעיון הבסיסי אבל עוד לא הבנתי איך אני תכלס גורם למעבד שלי לעבוד מהר יותר. נניח ושמתי עליו קירור והוא בקושי מתחמם, עם איזה תוכנה או עם מה אני מעלה לו את המהירות?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
הלך מאוור אחד במארז ואני רוצה לקנות מאוור חדש... המאוור הוא 80MM ורציתי לדעת עד כמה זה משנה איזה אני יקנה? ואם זה משנה אז בבקשה מאוור מומלץ... אני לא נותן תקציב כי לפי מה ראיתי זה לא אמור לעלות כל כך הרבה... ושיהיה בבקשה מפנדה תודה
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
תוכלו לתת לי פרטים על זה בבקשה או מדריכים שמפרטים על זה טוב במה זה כרוך וכול'? תודה מראש למגיבים
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
עקב רעשים גדולים מהמאורר של גוף הקירור במעבד שלי, אני מחפש גוף קירור חדש שיחליף אותו. המעבד עובד כל הזמן מגיע לטמפ. של כ 70 מעלות (עם גוף הקרור הסטנדרטי ללא O.C.). המעבד יושב על סוקט 775 (מעבד לא prescot). מבקש המלצות לגוף קירור שקט במיוחד ואמין (ללא O.C. נראה לעין). אין בעיית תקציב אך כמובן לא להתפרע. תודה
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה BT של טרמלטייק , לא שומעים אותו! קנייה מעולה ממולצץ לכולם בנוסף קניתי מאוורר 120 UV REACTIVE של TT אבל הוא עושה הממוןןןןןןןןןןןןןןן רעש.. מישהו יכול להמליץ לי על מאוורר 120 שקט במחיר סביר?? רועי
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
פנל ?NEXUS? של ?FanTech רציתי ליקנות אותו.... אבל פיתאום חבר ב icq אמר לי שיש איתו בעיות!!!! אז רציתי לישאול אם משהו יודע מה הבעיות שלו והאם כדי תמורת 210 שקל חדש??? תודה.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
מה אתם חושבים על הקירור הבא? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=6680 רעש לא מפריע לי :> תודה רבה וכן, המטרה היא אוברקלוק, שהמחשב יעבוד ב 2400 הרץ בקיץ. תודה
-
- 13 תגובות
- 607 צפיות
-
-
איך הטמפ' והתוצאות שלי ... התוצאות הם : 4565 PCMark05 9251 3DMark03 3984 3DMark05 43 sec @ 1M super pi הטמפ' הם : מעבד 35-58 מערכת 33-42 מעבד כ. מסך 45-46 גוף כ. מסך 35-36 כונן קשיח 30-33 המפרט הוא : CPU : Intel Pentium D 830 3.0 Ghz HSF : ThermalTake BigTyphoon Thermal Compound : Arctic Cooling MX-1 For CPU & Graphic Card Motherboard : Asus P5WD2 Premium Graphic Card : Leadtek PX6600 GT TDH Extreme @ 8 Piplelines 550/560 Memories : A-Data 1024MB DDRII 533Mhz CL4 (512x2) HDD : WD 160GB SATAII 8MB Cache 7200 RPM [JS] PSU : OCZ Modstream 520W Case : ThermalTake Kandalf VA9000BWS
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כמו שהבנתי מחבר בזמן OC חוץ מתזמוני זיכרון (לדומה CL5 -5-5-15 ) יש עוד אופציה לכיוונים זה ניקראה Performance Level לדוגמה אצלי עומד על 8 אבל כחול שמורידים את המספר גדלה המהירות(ואת זה אפשר לראות בתוכנות כמו EVEREST,3DMARK2006) 1. שאלה שלי האם זה נכון? 2. ובזמן שאני עושה OC לזיכרון זה יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
האים גוף קרור זה מתאים ללוח-האם הנ"ל והאים צריך לפרק את לוח-האם על-מנת להרכיב את גוף הקרור ? תודה מראש משה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
-
-
מארז thermaltake סופרנו לוח asus P5K-E/WIFI-AP מעבד Q6600 מהו המשקל והאורך שלו? והאם יש קירורים קטנים יותר שלא נופלים ממנו בהרבה כי אני מעדיף קטן יותר
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה שמתי לב ב EVEREST שהלוח אם שלי נמצא ב48 מעלות במנוחה ולאחר מאמץ הוא מגיע לטמפרטורה מבהילה של 75 מעלות הלוח שלי הוא GIGABYTE 8I915ME GL בלי שום קירורים מיוחדים רציתי לדעם האם הטמפ' האלו רגילות למאמץ בקירור סטוק? מאמץ הכוונה 3DMARK06 \ NFSC \FEAR על הגדרות מקסימליות---עם FPS נורמאלי האם הטמפ' באמת לא מוגזמת? ובדקתי גם בEVEREST וראיתי שהמאורר שלי במהירות של 2000 RPM בערך ה טמפ' של המעבד לא עולה על 38 מעלות גם במאמץ והכרטיס מסך שלי עם טמפ' של 45 מקסימום במאמץ אמרו לי לבדוק עם התכנה של GIGABYTE (EASYTUNE כי לפעמים הלוח אם מזייף את הטמפ' שלו בתוכנות אחרות אבל גם בEASYTUNE הטמפ' דומה העלתי בתוכנה את המהירות של המאורר מ2000 ל 2500 כדי לראות אם זה עוזר לקירור …
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-