אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
היו שמועות על רדיאטור כפול, ראשים חדשים..... ומאז שום דבר חדש... אז היכן עומד קירור מים תוצרת כחול לבן?
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש ברשותי AMD BARTON 2600 במחשב החדש, ומתישהוא אני רוצה לעשות לו OC אבל אני מפחד שאם הוא לא ישרוד אז לא יהיה עליו אחריות כי אם הוא ישרף אבא שלי יהרוג אותי. הביצועים בינתיים מספקים אבל זה נכון שהוא עובד ב 1.92 מגה הרץ? והאינטל 2.6 עובד ב 2.6? בקיצור אני עכשיו עם קרור סטוק, אני יקנה מאוורר אבל אני לא יודע איזה יש המון סוגים, תציעו לי משהו בסביבות ה 100 שקל בקיצור אתם יכולים להסביר לי איך לעשות? מה לעשות? מהם מתחים? מזה משחה טרמית? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
איזה קירור הכי מישתלם ? הקירור ששווה כל אגורה שמוצאים אליו
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך זה נקרא בשפת "AMD" ? כאילו עם איזה מעבד שלהם זה חופף? 3200\3400? אגב המעבד שלי הוא 2600 מובייל. מקווה שזה הפורום המתאים,אם לא...תעבירו תודה!
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן זכרונות של קרוסייר PC3200 DDR400 ויש לי לוח של ABIT IC7-G . הבעייה היא שאני לא מצליח להוריד את הזמנים של הזכרון יותר מ - 2.5 8 3 3 ... למה ? הם זכרונות כ"כ רעים ? לאיזה VOLT אני צריך לשנות אותם ? הלוח שלי גם נותן לי רק עד 2.8V . תודה
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
-
יש את הSILENCER 3 שמותאם ל9800 PRO 256 ול 9800 XT האם הוא גם יתאים ל9800 PRO 128? כי לא בא לי לקנות את 1 שמתאים לרוב הרדאונים ושלא בא עם קירור זיכרון
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתמדוד את החום של הכרטיס בזמן שימוש ביישום תלת-מימדי (כלומר כמו Fraps אבל לטמפרטורה). יש כזה דבר?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח : GigaByte GA-K8VT800 PRO צודההה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ZAMAN 7000B CU (התקציב הוא 200 ש''ח ) יש לי אינטל פנטיום 4 3ג'יגה נורת'ווד הטמ''פ עם קירור סטוק היא 45-6 מנוחה ו52 מאמץ (6 מאווררים במארז 4 מכניסים 2 מוציאים ) 1: האם הטמ''פ שלי עכשיו הם נורמליות ? 2: בכמה יישפר לי הזלמן ? 3:האם הזלמן יכול להחזיק OC עד 3.6 ?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום חבר שלי אומר שעם זיכרונות מתאימים הוא יכול להגיע ל 3000MHZ אם מעבד 2600+ MOBILE מה אתם אומרים אפשרי ??? הקירור שלו זה SP97 + איזה מאוורר 92MM משהו רגיל כזה... מה אתם אומרים ??
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה דחוף! יש לי כרטיס מסך שהחום שלו מגיע ל 70 -80 :o :o ונראה לי שהמחשב שלי משתגע קצת האם זה מהחום?
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כי הבדל המחירים הוא גדול מאוד. המשאבה לאקווריום (3000 ליטר בשעה) עולה 120 שקל , ומשאבה מיוחדת לקירור מים , בהספק של 2000 ליטר בשעה , עולה 600 שקל! אמרו לי (בחנות) שהמשאבות האלה לא עושות רעש, ואפילו הדגימו לי. יש חיסרון כלשהו בשימוש במשאבה לאקווריום? בנוסף , מישהו מוכר בלוק קירור מים טוב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד של אינטל אני רוצה לקנות מאוורר חדש כי הטמפ' שלי עכשיו עומד על 50 כשהוא לא מתאמץ אפילו, ולמרות שמרחתי חומר טרמי ואם כבר אתם ממליצים לי אז עדיף שהוא יתאים גם לאינטל וגם ל-AMD בסכום עד 150 ואם יש מצב לשליטה תודה
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי AMD XP 2500 ואני לא כולכך מרוצה מהקירור חשבתי לעצמי להוסיף CoolerMaster Areo Blower AAB-V81 עליו ורציתי לדעת אם זה יתן טמפרטורה טובה יותר ?
-
- 4 תגובות
- 423 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC על הכרטיס שיש לי ויש לי כמה גופי קירור ואני לא יודע איך להדביק אותם לכרטיס שמעתי שיש דבק מיוחד משהו מכיר? אם כן איפה ובכמה אפשר לקנות? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אני צריך כדי לעשות OC ?? למי אני צריך לפנות כדי לקבל מידע? אני צריך נתונים מיוחדים או שבכל מחשב אפשר? בכל אופן אלו הנתונים של המחשב שלי ,(בערך) בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אני מדבר על ה"אחוריים" של הליבה (לא מתחמת/בין ההיטסינק אלא בחיבורים מאחורה..)...
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עד כמה לדעתכם אני יכול למשוך באוברקלוק את הכרטיס מסך שלי (6800 LEADTEC) עם הקירור סטוק בלי סיכון ממשי.. והאם זה קריטי, אני מתכוון האם זה אני יראה שיפורים שנראים לעין במשחקים כמו HL2 דום 3 וכל אלה.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי (SIS7012) ויש ברשותי את התוכנה RivaTuner ואני לא יודע איך משתמשים בה אפשר מדריך הוא הסבר בבקשה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי כרגע ונטק Areo Flow ואני רוצה להחליף אותו לקולר מאסטר HHC-L61 http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=HHC-L61&other_title=HHC-L61Alps כי יש לי רק מאה שקל... וכה זה עולה 1.זה שווה משהו 2.מה יותר טוב הוונטק או הקולר מאסטר תודה.
-
- 13 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המפרט הבא : מעבד - XP1900 לוח - AN7 זיכרון - סטיק אחד של 512MB 3500 של קורסייר ואחד של טוונמוס 512MB 3200 קירור - SP94 עם מאוורר של אנרמקס 92 מ"מ אני עומד עכשיו על 173*11.5 שזה 2000MHZ והמחשב נתקע לי לפעמים. המתח של המעבד שלי שהעלתי אותו ל-1.688 וזה לא עזר אז העלתי עכשיו את ה-NB CORE VOLTAGE (זה המתח לצ'פסטק?) ל-1.65. עכשיו השאלה שלי היא מה לעשות הלאה אם מה שהעלתי עכשיו לא יעזור (בזיכרונות לא נגעתי) וגם על לאן להגיע עם המתחים בלי לגרום נזק,איפה הגבול בכל תחום?
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
קניתי היום מארז... לינק-p://www.pandas.co.il/product_info.php?c...roducts_id=6079 הוא הגיעה עם 3 מאווררים...כל הכבוד שהם מוארים ומסתובבים להם, אבל הם בכלל לא מאווררים! יעני לא מותנים בכלל רוח. כאילו מסתובבים סתם!!! ואין להם חיישנים או משהו כזה ככה שזה לא קשור לטמפרטורה מה הבעיה פה??
-
- 10 תגובות
- 753 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות טרמלרייט XP120 עם ENERMAX 120 MM הוא מעוניין לדעת האם למאוורר יש וסט מהירות ?
-
- 8 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ערב טוב. הממ. הלוח אם שלי הלך. אני צריך אחד חדש. יש לי amd barton2500+ זכרונות : A-DATA 512 x 2 (אחד מהסטיקים הוא עד 500mhz) אני צריך לוח טוב לoc ועמיד. לא כמו הnf7 המעפן הזה.. תודה!
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-