עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ras81,

שלום יש לי AMD 64 3000 מארז HEC 6A19 מאורר 120 מקדימה שמכניס מאורר 120 מאחרושה שמוציא מאורר 80 מהצד שמכניס ומאורר THEMALTAKE POLO 735 למעבד עלו המוחי שתי אפשרויות לשיפור הסרקולציה כי עדיין חם האחת היא להחליך את המאורר 80 שמכניס אוויר מהצד במאורר 90 והשניה היא לעשות עוד חור למעבד 80 בצד השני בחלק העליון של הצד השני יותר נכון אשר יוציא אוויר. (אני לא יכול לחורר למעלה כי אי אפשר להפריד את החלק העליון ואני לא רוצה להתחיל להוציא את כל הרכיבים ולקדוח) מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 510 צפיות
  2. Started by KvodHagab,

מערכות קירור מים עם הנוזל הזה מקבלות קרוזיה הרבה הרבה יותר לאט מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה דבר? והאם הנוזל קירור של EMP זה בעצם WATER WETTER ?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  3. השתמשתי ב ATI TOOL עשיתי: 1. FIND MAX CORE 2. FIND MAX MEMORY אחרי שהוא סיים הורדתי מכל אחד חמש עשיתי למעלה SAVE אחרי זה עשיתי ריסטרט ואז הכל חזר להיות רגיל.

4. Started by Adirz,

קניתי לא מזמן מחשב חדש AMD 64BIT, אם אתם צריכים מפרט תבקשו. הטמפ' עומדות על 45 בערך במנוחה ו50 בערך במאמץ. הייתי רוצה לקנות קירור טוב יותר למעבד כדיי להוריד את הטמפ'. עצות יתקבלו בברכה. תקציב עד 300 גג.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Pitzinyelo,

יש לי פנטיום 4 1.8 סוקט 423. אני רוצה להחליף לו את המאוורר למשהו טוב, אבל איפה אני אמצא בימינו מאוורר למעבד יחסית ישן?

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  6. Started by stingeR-,

http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=418 מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by PhP dUdE,

שלום כבר בניתי הכול חוץ ממשאבת מים שאי אפשר לבנות אוקי אז ככה לחבר שלי יש בדיוק כזה במצב חדש לגמרי: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=26236&item=3833817320&rd=1#ebayphotohosting זה יספיק לי בשביל לקרר מארז מידי טאוור?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  8. יש איזה יתרון לאחד מהם על השני?

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  9. Started by Dan4,

תסבירו לי בשלבים,כי אין לי מושג

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  10. שלום אני חדש פה אוקיי אז ככה יש לי את הלוח אם P4T533 של asus פנטיום 4 2400 עם זיכרון RDRAM 512mg 1066mhz עכשיו אני רוצה לעשות למעבד o/c ואני לא יודע איך ... אני לא רואה שיש לי את האפשרות לעשות את זה דרך ה BIOS והייתי רוצה לדעת כיצד בבקשה תעזרו לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  11. שלום לכולם,ביצעתי אוברקלוק למעבד שלי: p4 2.0 ghz,ל p4 2.4 GHZ. הטמפ' סבירות,49 במנוחה במעבד 30 במנוחה בלוח אם. עכשיו שאני מפעיל את המחשב כתוב לי שהמעבד הוא: p4 2.4 GHZ אך שאני לוחץ כפתור ימני מאפיינים על המחשב שלי אני מקבל: pentium ® 4 cpu 2.00 ghz 2.40 ghz האם זה בסדר? כאשר אני מצבע הפעלה מחדש למחשב לא משנה אם מהכפתור ריסט או מהמחשב המחשב מתכבה ואז הוא נדלק אבל הוא לא טוען את ווינדוס והמסך שחור ושומעים צפצופים,במצב הזה אני ממתק את המחשב מחדש ומפעיל אותו והמחשב עולה כרגיל. הנה המתחים שלי: איך אני מסדר את הבעיה? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 924 צפיות
  12. Started by xb,

אני מנסה לעשות O/C דרך הביוס של Asus P4P800 ואם אני עושה מעל ל 5% O/C זה מוריד לי את מהירות הזיכרון מ-333 ל-260 זה אמור להיות ככה? אם לא איך מסדרים את זה?

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  13. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=5212 תגובות בבקשה.......

• 11 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by giloman,

גמרתי את הכל ;D חוץ מזה שצריך ספק כח כדי להפעיל את המאווררים עכשיו זאת הבעיה כי המערכת בנויה מחוץ למחשב יש לי ספק ישן אבל אני שואל איך לעשות שהספק יתחיל לעבוד כשאני אלחץ על מתג שלא קשור ללוח אם (איך אני אגרום לספק להידלק ?)

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by X-Gamer,

עשיתי OC ל-MX 440 של XFX הוא עומד על 330 לליבה ו-320 לזכרונות ושאני משחק בדום 3(רק בדום 3) הגדרות Low No AA No AF 640*480 בהגדרות מתקדמות מופעל רק Bump Map ו Shedows ושאני משחק איפה שאני עושה אור עם הפנס יש נקודות שחורות כאלה זה אומר שאני צריך להוריד תמהירות?

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  16. Started by barak123,

מפרט: Intel Pentium 4A, 2233 MHz (22 x 102) Gigabyte GA-8IRX (6 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 3 DIMM, Audio) Intel Brookdale i845D Kingston KVR266X64C2/256 256 MB (2 rows, 4 banks) DDR SDRAM PC2100 (133 MHz תגידו יש מצב שיצא במחשב שלי אובר קלוקינג מוצלח? הוא כרגע קצת חם אבל אני מתכוון להוסיף קירור ותגידו הזכרון שלי הוא ddr או sdram?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. כמו שהכותרת אומרת ;D

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  18. Started by Tov_Tov,

אוקיי אז ככה אני קונה את ההיטסינק הבא SLK948U ואני רוצה מאורר שמתאים לו בינתיים הזמנתי את Smart Case Fan Blue Led 9cm מפנדה ואז פתאום שמתי לב למאורר הזה Smart CaseFanII השוותי בין שני המאוררים ונוכחתי לדעת ש Smart CaseFan II הרבה יותר טוב הן מבחינת ביצועים והן מבחינת דציבלים מה Smart Case Fan Blue Led אבל רק שמדובר בהשוואה של שני מאוררים בגודל 9ס"מ ב ס8"מ אין ממש הבדל . וכל הקטע שאני רוצה 9ס"מ, אבל שמתי לב שאין את Smart FanII במלאי בגודל 9 ס"מ אלא רק ב 8 ס"מ אז זה בעייתי אבל חשבתי שאולי יש להם את זה והם פשוט לא מפרסמים האם זה יכול להיות ? ( בכל מקרה אני יתקשר מחר לברר ). השאלה שלי בעצם האם כדאי לי לקנות את ה SmartFan II במקרה שיש את ה 9 ס"מ במלאי או להשאר עם הSmart Case…

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by Eraser,

שלום! אני חדש בתחום אז נא לא לצחוק עלי אם אני מפגין בורות מוחלטת ניסיתי להעלות טיפה את המהירות של המעבד שלי, הבעיה היא שאילו העלאה קטנה של 50 הרץ גורמת לBios לא לזהות את הHD ??? האם המעבד נעול? האם הבעיה היא בלוח? יש לי את ה IS7-E (הנפוץ) של Abit וHD SATA של Samsung תודה חברה

20. Started by tom123,

כאן רואים מהאתר של arcticsilver אבל זה נראה קצת מידי לא??

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  21. Started by ORANGEJUICED,

אני דיי חדש וכנראה שאלו את זה כבר אז מצטער עם אני שואל עוד הפעם יש לי תקירור המקורי למעבד שלי (3.0) האם זה מספיק או שמא כדי לי לקנות קירור יותר טוב ועם כן אז איזה ? והאם זה ישפר תביצועים או שזה לא דרמטי ? תודה...

• 6 תגובות
    • 516 צפיות
  22. יש לי ספק 300W קירור סטוק של ה P4 P4 2000MHZ 100FSB ליבת נורט'ווד. IS7-E ואני לא יודע למה אבל אפילו במטח של 1.8 (!) הוא לא עושה 133 HZ :-\ (עושה 129 מקסימום) עכשיו אני מפעיל אותו על 1.65V ב120 FSB כי זה לדעתי המטח הכי בראי וגבוה שכדאי לי לתת לו. אתם חושבים שקירור חדש ישפר לי את הביצועים? או שזה מקרה עבוד של מעבד דפוק? אני לא קונה יותר אינטל כמחאה! אני חוזר בי- כל עוד הם משקיעים בארץ אני יקנה אינטל כי אני פאן בוי..... של ישראל ...

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by asta,

שלום לכולם האם מישהוא שמע אם יש דבק טרמי לחיבור קבוע של heatsink לציפ ואם כן אז איפה ניתן להשיג אותו הערה-אין הכוונה למשחה טרמית דוגמת המשחה הסיליקונית הלבנה שמגיעה עם כול מעבד וגוף קירור אלא לדבק שיש לו יכולת גבוהה של העברת חום לשם חיבור קבוע של גוף קירור חשבתי להשתמש במרק אפוקסי דו-רכיבי epoxy merk אותו חומר בצורת גליל שנימכר תמורת 20 שח בחנויות ושאופן השימוש בו הוא על-ידי חיתוך פרוסה מהגליל בסכין יפנית לישת הפרוסה והצמדתה לחלקים שרוצים להדביק אבל הבעיה שאין לי שום מושג אם החומר הזה מעביר חום היטב או שהוא דווקא מבודד ואז עלול להיגרם נזק לרכיבים שונים עקב הצטברות חום בתוכם הערה: מדובר על רכיבים ישנים שכבר אין לי אחריות עליהם ממילא כמו כרטיס מסך וגשר צפוני על לוח…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  24. First of all I am writing in English because I am not near a hebrew supporting PC so plz I dont whant U to talk about my English. i dont know which one is best the arctic cooler or the ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP..... i have a Radeon 9500pro Now i have a Intel Pentium 4 1.6 mhz.....what is the best cooling device for it plz?

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  25. קניתי את AMD 64 3000 ו- הX800 PRO בקיצור הטמפ' במנוחה של המעבד היא 45-46 ככה..ושל הכרטיס מסך 44-45 .. כשאני מריץ מסחקים כבדים על טקסטורת מאוד גבוהות למשל דום 3 על טקסטורות של אולטרה המשחק עובד חלק אבל המאוור מתחיל לעבוד יותר חזק משהו כמו על 5000 סיבובים לדקה והטמפ של המעבד עולה ל54 והכרטיס ל55 ככה... בבקשה עזרה מה כדי לי לעשות לקנות מאורר חזק??!?!!!

• 12 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים