אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
איך אני בודק FPS במשחקים השונים ? לדוגמא GTA4 הבוחן ביצועים מובנה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הסטפינג שלי כפי שעולה מהתמונה הזאת ואיפה אני יכול למצוא תוצאות OC של אנשים עם סטפינג דומה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי מופיע בצד, הטמפרטורה במנוחה 47 מעלות למעבד ובמאמץ עד 58 עם כלים לבדיקת מאמץ. לכמה נראה לכם שאוכל לדחוף את המערכת ללא העלאת מתחים? דרך אגב, מדובר במארז גדול עם סירקולציה טובה יחסית.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי 2 מאוררים מאחורי המעבד .... עד עכשיו הם הכניסו אוויר פנימה למארז צריך להפוך את שינהם ??? שיוציאו את האוויר החם ? או שהם יכניסו אוויר פנימה? :
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
טוב אני כרגע על 3.2 עם המעבד הנ"ל, המפרט: Q9450 A-data vitesta 800mhz 4gb cl4 asus maximus formula tr ultra 120 ex @ 2XF3 אני מצרף תמונות של הOC. http://davieh.no-ip.org/pics/IMG_1943.JPG http://davieh.no-ip.org/pics/IMG_1941.JPG [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי! יש לי מחשב: P4 2.8 HT 800Hz Abit AI7 Samsong 512Mb 400Hz 1 channel NVIDIA GeForce4 MX 440 (כן, הבנתי, הוא קצת חלש) מארז פשוט עם תוספת מאווררים (2 מקדימה מכניסים, אחד מאחורה -גדול- מוציא, אחד מלמעלה מוציא) ואני מעוניין לעשות OC. - אגב אני מאלה שעושים את זה בשביל לראות לאן המחשב שלהם יכול להגיע(ואז לחזור למוטב... ). יש לי תוכנה של הלוח אם שנקראת uGURU, שאיתה אני פשוט מגדיל את הFSB מ-200 צפונה, ואחרי איתחול אני מקבל מהירות חדשה. כמה שאלות: 1. איך המחשב שלי לOC, והאים יש רכיבים חלשים שיכולים לפגוע בתהליך הOC ? 2. הבנתי שיש דרכים נוספות לOC חוץ מלהגדיל את הFSB כמו להגדיל את מהירות המכפלה, את מהירות המעבד עצמו, ואת הזכרון. איך ניתן לעשות זאת(תוכנות נוספות)…
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי בחדר 3 מחשבים , 2 סגורים כרגע והשלישי בעל קירור של TT ORB למעבד וספק כח פשוט... משגע אותי שאני שומע את הרעש של המאוורר מסתובב.... השאלה שלי היא כזאת , האם במחירים סבירים יש פתרונות ממש ממש שקטים לקירור מחשב (חוץ מלהוציא אותו מהחדר.. חחח...)
-
- 11 תגובות
- 820 צפיות
-
-
תנו שמות של רדיאטורים לקירור מים משהו איכותי אבל או לפחות איך יודעים אם ראדיטור הוא טוב (נגיד אם קונים ממוסך או משהוא) תודה... ותגידו מישהו פה פעם הכין בעצמו בלוק יש טיפים צורת שטויות וכאלה (משתמש ב cnc של אבא של atomix)
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לרכוש קירור מים למחשב שלי אני רוצה להגיע ל oc יותר אבל הקירור שלי לא מאפשר זאת יש לי תקציב עד 1300 שח כולל משלוח אני יכול לחרוג ב100-200 שח אני רוצה לקרר את המעבד בלבד אשמח מאוד אם תיבנו לי מערכת קירור מים מהאתר performance pcs המערכת שלי׃ 3930k Asus rampage iv extreme 4x4gb 2133mz cl9 Psu 1250w seasonic gold Gtx 680 תודה ויום טוב
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך 7870 ב-CROSSFIRE, גרסת GHZ EDITION, בערך כ-3 חודשים. יש לי בעיה שהכרטיס העיקרי מגיע ל-80-83 מעלות במשחק (הכרטיס המשני מגיע ל-65 מעלות). זה קרה לי במשחק CRYSIS 3, עכשיו הוא כבד, אבל זה קרה לי גם במשחק COD BO II שהרבה פחות כבד וגם במשחק "אסטרטגיה" בשם TROPICO 4. כלומר לדעתי הבעיה לא בכרטיס מסך אלא אולי בחום שנשאר במארז ובעצם גורם לכרטיס להתחמם. גם כשעשיתי שהמאוורר של הכרטיס יהיה על 75% קבוע זה עדיין לא עזר - ברגיל הוא לא עובר את ה65% במהירות המאוורר. לפני כ-3 חודשים פתחתי דיון על כך שהמעבד שלי מתחמם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=550407 יש שם את המפרט שלי וכן תמונה של המארז כך שניתן לראות כיצד ה-7870CF מורכבים ואת כל החלקים. …
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני בקירור סטוק 40 מעלות במנוחה פשוט יש oc ממש מוגבל ל9600xt אני מעלה קצת לליבה ולזכורונת והופ ארכיפקטים רציתי לדעת למה זה ואם יש תוכנה להצגת טמפ של הכרטיס מסך בזמן אמת?ואם יש תוכנה יותר טובה מ ati tool
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
התחלתי לסדר את המארז כדי לאפר זרימת אויר וקירור מירבי בפנים. המארז מסוג COMPUCASE 6A19 עם שני מאוררים 120 MM מקדימה ומאחורה. יש לי שני הרד דיסקים (רוב השימוש נעשה רק באחד מהם) והייתי רוצה לדעת איך עדיך למקמם: כמו בתמונות בשורה עליונה: שניהם הכי למטה ודיי צמודים עם מרווח קטן של סנטימטר בינהם, וזה יוצר חלל יפה במרכז המארז. או כמו בתמונות בשורה התחתונה: יש מרווח של שלב אחד בינהם, וזה קצת יותר צפוף במרכז המארז. האם זה בעייה שהם צמודים בהתחשה שיש שימוש מסיבי רק באחד מה? בקיצור מה עדיף?
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב קודם כל מה זה היטסינקים מישהו יכול לעזור לי???????????????? כי אני רואה את זה כאן הרבה ולא יודע מה זה ודבר שני מה זה ביג טייפון גם את זה אני רואה הרבה תודה רבה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הבנתי שאני צריך למרוח משחה טרמית.. איך אני עושה זאת? איפה אני מורח אותה? כמה? וכו'.. ותביאו לי בבקשה קישור למשחה טרמית טובה שאני יכול לקנות.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אחרי כמה שנים שלא עסקתי בתחום התחשק לי להמהיר קצת את המעבד (מי לא רוצה עוד ביצועים בחינם?). חיטטתי קצת ברשת וקראתי על דברים שהשתנו. בסוף החלטתי לבסס את האוברקלוק על ערכים שמישהו פרסם ברשת ועבדו לו על לוח דומה לשלי עם אותו מעבד. לבסוף עשיתי מעט שינויים משלי ונתתי לו לרוץ. המחשב יציב על תדר מעבד 3.6Ghz, אך ב-IntelBurnTest הוא מחזיר שגיאות במבחן High לאחר 5-6 מבחנים. המחשב לא קרס לי בינתיים (כמה שעות של עבודה שוטפת, ללא מאמץ מיוחד) אבל הכישלון במבחן בטח מעיד על משהו שעלול להשתבש במהלך משימות תובעניות. MB Intelligent Tweaker(M.I.T.) Robust Graphics Booster ...............: Fast CPU Clock Ratio ..........................: 9 Fine CPU Clock Ratio.....................:.0…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח מאוד לקבל הערות ל OVERCLOCKING הבא שעשיתי, היותר וזהו הרציני הראשון שלי ואני ממש משקשק מדובר במעבד CELERON Coopermine ,נעול ל 8x100 . לוח האם הוא GIGABYTE 6OX והמחשב משמש כמערכת מדיה בסלון - כך שהמשימות הכי מורכבות הם פענוח MP3 ו DIVX. את האוברקלוקינג עשיתי ע"י גא'מפר ב MOTHERBARD שנקרא MAGC BOOSTER ומה שהוא עושה הוא להגדיל את ה V-CORE ב 10 אחוז ל 1.74 וולט. ללוח האם אין שום אפשרויות אובקלוקינג אחרות מלבד שימוש בתוכנת ה EASYTUNE של GIGABYTE. בעזרתה הצלחתי לשום את ה SYSTEM BUS ואת ה DRAM SPEED ל 144 ואת ה PCI CLOCK ל 36 וע"י כך להגיע ל 1125MHZ (שיפור של 40 אחוז) וככה המחשב רץ כבר יציב כאשר MBM5 מדווח על טפרטורת מעבד מקסימלית של 41 מעלות (לרוב זה סביב ה37) וטמפ…
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
הרצתי ספיד פאן וזה אומר שהטמפ' היא 45 מעלות... נתוני המחשב שלי: מעבד: Intel Pentium 4, 1700 MHz לוח אם: ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, AUDIO) http://www.papab.com/mbp4vxasd2.htm הלוח אם שלי תומך או באסדיראם או דידיאר והכוונה היא שלא שניהם ביחד, ובנוסף עד מהירות של 266 מגה הרץ זיכרון: 256 MB (SDRAM) => 2 סלוטים תפוסים כאשר בכל אחד מהם 128 מגה של סדיראם, 1 במהירות של 133 ו2 במהירות של 100 מגה הרץ NVIDIA Geforce 2 MX/MX 400 (64 M 40 Gb Hard Disk 8.5 Gb Hard Disk Windows XP Pro, SP2(למרות שלא נראה לי קשור...) זה בסדר? תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות, אני רוצה לבצע OC למעבד 1.8 שיגיע ל2.4 השאלה היא כמה מתח אני צריך להוסיף ? {פעם היה ניתן ליראות את הקונפיגורציה של המחשב שלי , לאן זה ברח ? ) P4 1.8 2*512 geil ספק TT
-
- 9 תגובות
- 655 צפיות
-
-
נכבה לי המחשב בזמן שמירה לביוס ועכשיו הוא לא עולה יותר. מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
במדריך: http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/2/ (באותו עמוד) רשום שלמעבד שעליו מבוצע הOverclock 60 מעלות צלזיוס נחשב כגבוה מאוד אבל לא רשום איך לבדוק לכל מעבד מהו כמו המעלות שנחשבת בו כגבוהה מאוד אני רוצה לדעת איך בודקים את זה + אם מישהו יכול לאמר לי מהו כמות המעלות שנחשב כגבוה במעבד Intel Q6600
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי אני עכשיו עושה שיפוץ כללי למארז (ANTEC 1080) אז אני הוספתי לו חור 120 בגג ועוד חור (בנוסף למה שיש) מול המעבד. עכשיו אני קונה 2 SF2 לקדימה, SF2 120 לגג, "בלוואר" (של "Tt) + מאוורר של antec לאחורה. ועוד sf2+מאורר antec מול המעד. אז רציתי לדעת אם תיהיה זרימת אוויר טובה במארז? תודה מראש לכל העוזרים install
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים מחשב חדש AMD AXP 2500 ובדקתי אם המכפלה פתוחה. כשהעליתי את המכפלה המעבד נשאר רגיל אבל כשהורדתי המעבד הפך לחלש יותר. מה הבעיה כאן? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד מאוררים למחשב שלי ואני לא יודע מה כדאי לי אני רוצה משהו טוב ולא יקר מידי עכשיו יש לי רק מאורר אחד על המעבד זה מאורר של אניטל אני לא יודע דגם אבל על הקופסה שלו כתוב ATTN STATIC SENSITIVE אני לא יודע אם זה הדגם אבל זה מה שכתוב אז אני רוצה להוסיף עוד 3 מאוררים למחשב ואחד לכרטיס מסך יש לי R9600XT אני לא יודע אם יש לי מאורר טוב על המעבד אם לא אז למה כדאי לי להחליף? אני מעדיף את המאוררים כמה שיותר שקטים כי המחשב בחדר שלי והוא דלוק בלילה אם אפשר שלפחות אחד מהמאוררים יהיה אם אורות
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מה הכי טוב מבין השלושה :s05: ה Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech או ה Thermaltake High performance fanless CPU cooler או ה Thermaltake silentTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 אני רוצה לקנות אבל לא יודע איזה בבקששה עזרו לי !!! תודה מראש אדם
-
- 12 תגובות
- 586 צפיות
-