אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש ברשותי מחשב LENOVO Z510 רוב הזמן המחשב מחובר לעכבר מקלדת ומסך ונשאר סגור. כשאני קצת משחק מידי פעם ומעמיס על המחשב הוא מתחמם קצת. אני מעוניין בהמלצה למשטח קירור בסכום של עד 200 ש"ח. עדיפות כמובן למשטח שיקרר כמה שיותר ויהיה שקט על הדרך...
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ראיתי את המדריך למכונה ורציתי לבנות אחת אבל החומרים יקרים מידי אש אלה לי אליכם יש לי פליסטשין ורציתי לדעת אם אני מכין את העץ ואת הפליסטישן והכל איך אני יעשה שהוא יעבוד על אותו עיקרון כמו של המחשב כי טלויזיה אני מחבר לזה יותר נכון חייב אז זה לא בעיה ושלטים במקום ג'וייסטיקים רק הקטע של העבודה של זה זה הבעיה שלי
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שאלה 1: אם אני משנה את הRatio ל 6:2:1, ובכך משנה את כמות הhz שחריץ הAGP מקבל ל70hz, איך זה משפיע על כרטיס המסך? לחריצי הPCI אני עכשיו נותן 35hz, איך זה משפיע על התיפקוד שלהם? אם הם פועלים נורמלי עכשיו, האם אני עדיין צריך לדאוג? שאלה 2: אם אני מעלה את הFSB שלי, אני צריך להעלות מתח למעבד ולזכרונות, האם אני צריך לתת יותר מתח גם לHT כיון שהוא מעל 1000? אם אני מוריד את המכפלה שלו מ5 ל4, הוא מגיע למקסימום 860 בערך, איך זה משפיע על תפקוד המערכת? שאלה 3: העלאת המתח לחריץ הAGP משפיעה על מה?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
כי אני רוצה לקנות אותם רגילים, ואם יהיה חם או רועש אני אוסיף קירור.. זה מסובך להרכיב? אהה ופנטיום 4 שלי אני רואה 3000 RPM. ובגופי קירור החדשים יש 2500 למה?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הטמפ' של הלוח אם שלי היא בערך 30 מעלות עכשיו זה טוב????) אם אני אוסיף מאוורר בגג של המארז שיוציא אוויר תרד הטמפ' של המעבד? בכמה בערך?
-
- 12 תגובות
- 840 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186 הם מגיעים ל900Mhz בOC?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
בגלל ההתעקבות הענקית של pch בהזמנה שלי הם הציעו לי לקחת אלטרנטיבות במקום הרכיבים הבאים: CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Cooling / Modding : Vantec Uv 80MM Case Fan Blue [ ¤ 49.84 ] 2 Power Supplies : Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply [ ¤ 328.86 ] 1 (המעבד הוא AMD 2500+) השאלה שלי היא על מה אתם ממליצים?(אפשר לחרוג מהמחיר של הרכיבים-פיצויים)
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני מתכנן להחליף ל[מפרט] שלי את הלוח ההתלבטות היא בין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7797 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6424 או ה DS3 יש משהו עדיף בסדרי גודל התקציבים הללו
-
- 9 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי P4 2.8C, ASUS P4P800SE ויש לי שני סטיקים של 256 מגה של KingMax במהירות 400 מגה הרץ כל אחד, אשר עבדו כדואל לפני שהוספתי עוד סטיק של 512 של A-DATA במהירות 400 מגה הרץ... בקיצור יש לי 3 סטיקים של סה"כ 1GB זיכרון... כשהיה לי רק 512 מגה בשני סטיקים יכולתי בכיף לעשות OC למעבד עד 3.4 בלי בעיות... תמיד הייתי על 3.15 GHZ והיום החלפתי משחה תרמית (ארקטיק סילבר 5) וניקיתי אבק מכל המחשב.. רציתי להעלות את מהירות המעבד כי הוא על 35 מעלות אבל אני לא יכול מעל 225 MHZ לבאס (מכפלה 14) שזה יוצא 3150 MHZ... כשאני עושה אפילו 226 MHZ לבאס, אם המחשב בכלל עולה, הוא נתקע לגמרי אחרי כמה שניות שהווינדוס עלה, ואם הוא לא עולה אז הוא פשוט לא עולה יש לכם מושג למה זה? לדעתכם זה בגלל הזיכרונות? …
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אחרי שהוא לא היה דלוק כמה שעות אז אני בודק מעלות ירש דרך הביוס והוא מראה לי 10 מעלות פחות ממה שצריך ואירי שאני מפעיל מחדש הוא מראה לי כמו שצריך למשל שאני מדליק ובודק הוא נותן לי 17 מעלות למעבד אז מייד אני עושה שוב הפעלה מחדש הוא מראה לי 31 מעלות שזה מה שצריך להיות למה הוא עושה לי את זה זה לוח אם חדש של ABIT NF7 AMD2500 אלי יש בעיה בחיישן ?
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, יש לי BF2 ועשיתי אוברקלוקינג למעבד שלי: Pentium D 930, עשיתי אוברקלוקינג ואז נכנסתי לבאטלפילד שיחקתי בו שכל פעם זה עשה לי לגים וכאשר החזרתי את המעבד לברירת מחדל הלגים הפסיקו, שאלה: למה אוברקלוקינג גורם ללגים??
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
טוב אז היום נסעתי לי באופננים כמובן לאחר שלקחתי רשימה של כל החומרים הדרושים ונכנסתי לחנות האלקטרוניקה בעיר.... שם הסברתי למוכר האדיב מה אני צריך מה יותר טוב מה יותר כדי הוא עזר קצת וחזרתי לביתי מרוצה לאחר שבידי יש : צג LCD של 2 שורות ו12 תוים, נגד 100 קילו אוהם, בדיל וקבל למדפסת לאחר מכן ביקשתי מאבי שאחרי שישן יעזור לי קצת ויתרום בהבנתו באלקטרוניקה והלחמות, אבי שניסה להיתנגד אך לא מצא דרך הסכים לבסוף. ועכשיו בקיצור אני צריך כמה שאלות לפני ההתחלה. 1. בקבל של המדפסת יש לו שני ראשים אחד עם פינים שמתחבר למחשב ואחד בלי פינים שמתחבק למדפסת איזה מהם הוא זה שאיתו מלחימים לצג? 2. איך אני פותח את הראש כדי להישאר עם החוטים שאיתם אני מלחים? 3. איפה כדאי לשים את הצג? 4. כמה זמן ל…
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם... האם ניתן לבצע אוברקלוק ל Pentium 4 CPU 2.66GHz ??? אולי יהיה חסר משהו במפרט....אולי דגם יותר מפורט של המעבד ? המפרט שלי: הלוח אם : P4S533-MX מעבד : Pentium 4 CPU 2.66GHz רק 512KB Cache. זיכרון : 1G . ספק כח: 400W. אשמח לקבל את תשובתכם... תודה רבה שלומי
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הזמנתי בהתחלה את האנרמקס 80 מ"מ אבל היה חסר אז לקחתי את הנ"ל,לפי המפרט שלו הוא גם חזק יותר מהאנרמקס 92 מ"מ. דרך אגב המאוורר ל-Thermalright SP97 for AMD . איך הוא? אין לו בורר מהירות אבל יש לי את ה-XASER 3 אז יש לי את הפאנל השאלה אם הוא ישלוט עליו או שאין אפשרות?
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
ההיטסינק שבא לי עם המעבד בא ביחד עם איזה thermalgrease זול אז החלטתי לנקות אותו בשביל לשים AC5 השתמשתי באלכוהול שתיה ופיסת בד עכשיו אחרי הניקוי ההיטסינק נהיה קצת שחור ואני מפחד שעשיתי משהו לא נכון האם זה נורמלי או שהוא אמור להראות לבן אפור לגמרי על כל ההיטסינק? תודה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני רוצה OC למעבד ויש לי כמה שאלות: איך אני עושה את ה OC, אם זה דרך תוכנה או ביוס ואם זה אם תוכנה אז בקשה את השם שלה.. לכמה MHT ו FSB אני יכול להגיע? זה המפרט שלי: יש לי מאוורר רגיל של intel למעבד ועוד מאוורר אחד שמוציא אוויר במארז. ספק כוח 300W הטמפרטורה שלי היא כ 26 וכל השאל הרכיבים נימצאים בתמונה תודה רבה לעוזרים מי שלא רואה את התמונה שילחץ כאן
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
יש לי לוח אם epox 8rda3 האם הוא טוב לעשיית אוברקלוק? ואם הוא טוב אז עד כמה הוא טוב? ???
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מים נגד אוויר.... לכל מי ששאל את עצמו את השאלה:)
-
- 14 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מוזר. כשאני נותן לזכרונות שלי מתח 0.4+ ומעלה - כתוב לי ב-HEALTH STATUS שה-DDR18V FAIL. מה זה אומר, שהזכרונות לא יכולים לקבל יותר מתח? שאין לי עוד מתח לתת להם? ...? 2. הצלחתי להגיע עם הזכרונות ל-999MHZ עם התזמונים המקוריים ועם מתח 0.3+ (אולי אפילו פחות, לא בדקתי). הם עומדים ב-SNM. המעבד שלי, לעומת זאת, מתקשה לעבור את באס 430 ולכן חשבתי להוריד לו מכפלה וללכת על באס 500 (אם הלוח יכול)... כלומר במקום באס 437 על מכפלה 8 הוא יהיה באס 500 על מכפלה 7, שזה אותו דבר בערך.... האם יש עדיפות לבאס יותר גבוה? כלומר - בהתעלם מהזכרונות, האם מעבד על 3.5GHZ בבאס 500 יהיה יותר מהיר מאותה מהירות רק בבאס 438? 3. מאוד מוזר. כשאני נוגע בזכרונות עם האצבע (כדי לבדוק את הטמפ'), ה-WINDOWS נתקע.…
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
טוב, קניתי מחשב חדש לא מזמן (נמצא במפרט שלי) עם Antec Sonata כי אני ממש צריך שקט... המחשב פועל ואומנם הוא לא רועש בכלל אבל זה לא השקט שציפיתי לו אחרי שקראתי כמה ביקורות מצויינות על המארז. הנה כמה נתונים מ AIDA32 שאוליי יעזרו: Temperatures Motherboard 26 °C CPU 27 °C Cooling Fans CPU 2700 RPM Chassis 1350 RPM זה על מצב של דיי מנוחה, לא ראיתי את הטמפרטורה עוברת את ה 33-35 אף פעם עדיין. אני חושב שמה שעושה את רוב הרעש זה המאוורר של המעבד, אז רציתי לדעת אם זה יהיה בסדר להנמיך את המהירות שלו, לכמה אפשר, ואיך? עוד בעיה שיש לי זה שמדיי פעם המחשב בודק אם יש דיסקט בכונן פלופי שזה דיי מעצבן... יש דרך לגרום לו להפסיק לעשות את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! זוהי ההודעה הראשונה שלי,וכולי תקווה שהיא לא שטותית...כי אני לא איש מחשבים. המאוורר שעל המעבד מכניס או מוציא אוויר? וכשייש מולו בדופן הצד מאוורר,איך רצוי שהוא יעבוד כשהו מול מאוורר המעבד,להכניס או להוציא? האם צריך להיות ניגוד ביניהם? תודה מראש! איתן
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה אפשרי? אני מחשב ששמתי על הליבה של המעבד יותר חומר ממה שצריך (המעבד במפרט), הטמפרטורות טובות 30 נמוכים בIDLE ו30 גבוהים בLOAD בתדרים של סטוק, אבל מה ששמתי לב זה שמשחקים שתלויים במעבד עובדים פחות טוב ממה שהם צריכים ויש הרבה ירידות פריימים באובליויון (מעלה טקסטורות?) לאומת זאת התוצאה שלי ב-PCMark05 יותר גבוהה מתוצאות benchmarkim בtoms יכול להיות שהרבה חומר טרמי מפריע לביצועים או שהכל בראש שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
התקנתי שילוש חדש, לוח ,GIGABYTE GA-MA78GM-S2H זכרון ומעבד ATHLON 4600+ X2. קיבלתי עבור המעבד מאוורר גנרי מעפן, אבל אמרתי לעצמי אם נתקל בבעיות התחממות/רעש נקנה אחר. (כל המחשב הזה הוא בכלל לא שלי) בכל מקרה EVEREST מראה את הטמפ' הבאות: האם זה הגיוני? אם כן אין לי ברירה אלא לקנות קירור אחר.
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני יושב על BUS של 333, והמחשב יציב לחלוטין, והוא יכול לעבוד שבוע ללא הפסקה, אבל אם אני עושה RESTART אז הוא לפעמים מאפס לי את הBUS(רק את הBUS, כל ההגדרות האחרות ששיניתי בBIOS נשמרות) ל266... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? שיניתי בביוס רק את יחס הזכרונות ל1:1, ואת הPCI FREQ לOC MODE, והורדתי את הLOGO המפגש בהתחלה. כל ההגדרות האלה נשמרות חוץ מהBUS. בכל בדיקות היציבות כמו PRIMEX2\ORTHOS אין שום טעויות, והטמפ גם בסדר...
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קיבלתי את המערכת החדשה שלי לפני כמה ימים , והתחלתי לשחק איתה קצת .. המפרט - Asus P5W DH Delux E6600 (מקורר ע'י Scythe Ninja Plus) OCz Platinum Rev 2 800Mhz 2x1024 Sapphire R1900XT המעבד יושב על 1.35V , הזכרונות על 2.2V (תזמונים נוראיים, מחלק 1:1), והבאס הוא 380. המעבד לא עובר את ה 38 מעלות אחרי חצי שעה של S&M, ולוח האם יושב על 34 במאמץ. לא משנה מה אני עושה , אני לא מצליח לעבור את ה L1 Cache Check ב S&M .. תודה מראש , תום .
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-