עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Deablo,

אנשים למי יש כאן את התהליך ההתקנה של CoolerMaster Cool Drive 4 http://aluf.co.il/indexe.asp תודה מראש

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by dani,

קניתי מחשב חדש AMD Athlon 64 3000+ וקיבלתי איתו מאוורר +היטסניק. ורק עכשיו נזכרטי שצריך לשים משחה... עוד לא הרכבתי את המחשב (כי עוד לא הגיע המשלוח של הלוחות אם של Epox...) חייבים משחה טרמית נכון?

• 10 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by blanco,

שלום לכולם. יש לי מאורר 12 ס"מ בן שבוע בערך , בהתחלה ראיתי שהו משנה מהירות לבד מ 1500 סל"ד על ל 3500 סל"ד . עכשיו שאני בודק המאורר לא עובר את ה 2300 סל"ד והמחשב שלי חם ,הכרטים מסך רותח! (גיפורס 5500) עוד שאלה קטנה בבקשה .....מה זה בדיוק אוברקלוק??? למה הכוונה? תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 500 צפיות
  4. יש לי את הכרטיס והוא מגיע דיי מהר ל 70 מעלות, אני רוצה לדעת מה הטמפרטורות המומלצות?? ומה טמפרטורות הסף שבמידה וזה עובר את הגבול??? (יש אפשרות כזו באפשרויות של כרטיס המסך) ועל הדרך מישהו יודע מה זה עושה??? כל הכפתורים... :

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by roeiw,

שמעתי איפשהו שחלק ממעבדי 3200+ נמכרו כ 2500+ בגלל הביקוש הגבוהה ל 2500+ הבנתי שאלו מעבדים עם סטפינג AXDA2500DKV4D AQZFA0402VPMW מישהו יודע על זה משהו??

• 10 תגובות
    • 617 צפיות
  6. יש לי בעיה, והיא כדלקמן: לאחרונה המערכת שלי הפגינה חוסר יציבות לא נורמלי. עד כה היא פעלה בBUS 166MHZ והמכפלה אוטומטית על 10X. (יוצא 1660MHZ, שזה הDEFAULT למעבד הזה) כדי לייצב אותה, הדבר היחיד שיכולתי לעשות הוא להוריד את הBUS ל133MHZ, והעלתי את המכפלה למקסימום (X12.5), ושוב הגעתי לDEFAULT של המעבד. אבל, כשאני מוריד את הBUS אני , מן הסתם, מקבל ביצועי זיכרון נמוכים יותר (DDR 266 בלבד) ובכלליות ביצועי מערכת נמוכים, אבל זאת האפשרות היחידה להפעלת המחשב! ב166MHZ הוא פשוט לא מוכר להתניע! לאחר הייצוב על 133 ניסיתי להעלות את הBUS ל145MHZ, עבד חלקית אבל קרס לעיתים קרובות, כך שאין יציבות. הבעיה היא בעליה הלינארית של אפיקי הAGP והPCI מול הBUS, בגלל הצ'יפ של VIA שלא מצליח לנעול …

7. Started by BoRiS.K,

רציתי לשאול אם אתם יכולים להביא לי איזה לינק לתוכנה שמראה ביצועים של הכרטיס מסך כי הוא עומד על 63 מעלות ואני רוצה לדעת אם זה בסדר??? כי גם יש קטעים שהמשחקים יוצאים לי וזה ניראה לי ביגלל זה כי הספק כח שלי טוב (THEMBERLAKE 420) ואני לא יודע סיבה אחרת

8. שלום לכולם! יש לי שאלה, אם אני הולך לישון למשל ולא עושה כלום במחשב מלבד לשמוע MP3 ומוריד באימיול, אפשר להוריד את מהירות המאורר של המעבד למינימום כדי שלא יהיה רעש?? יש לי את המאוורר: Thermaltake "A1715" Spark 7+ אם לא מומלץ אז מה כן?

• 1 תגובה
    • 439 צפיות
  9. Started by roeiw,

למי יש ביצועים יותר טובים? (בלי להתחשב ברעש) ומה ההבדל בין CNPS 7000A-Cu ל CNPS 7000B-Cu (חוץ מהמשקל)?? תודה.

• 10 תגובות
    • 665 צפיות
  10. בזמן האחרון שמעתי כמה מקרים על אנשים שקנו מאורר לדים כחול (סמארט פאן) ונתקלו בבעיות כלשהם חשוב לציין שלא מדובר על סמארט פאן הרגיל אלא רק השקוף! בקיצור כל בעלי הסמארט השקוף שנתקלו בבעיות, מוזמנים להגיב כאן או לשלוח לי הודעה במסרים מכוון שאני אישית הזמנתי וקיבלתי מוצר שכנראה פגום (מבחינת הלחמות ו\או חיבורים) ורציתי לדעת אם זה מקרה שכיח או תופעה מוכרת תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by tulicooli,

קצת קשה לי באנגלית אבל אם היתי יודע היתי עושה את זה http://www.webx.dk/oz2cpu/homemade-pc-main.htm תתחילו מואטר קולינג פארט 1 ותדפדפו הלאה לחלק שני ושלישי וכך הלאה

12. היי! אני מעוניין לבצע OC נכבד, וכרגע מיציתי את הSP94 התותח עים ה-SF. יש למישהו המלצות לקירור אקטיבי, כזה שלא סתם מפזר את החום אלא גם "יוצר" קור? שישמור על הטמפרטורה נמוכה מאוד כל הזמן? חשובים לי מספר דברים: שלא יהיה רועש במיוחד. תקציב 400 ~ 600 ש"ח (+-). אים יש משהו יותר יקר אבל שווה את הכסף אני גם אשמח לשמוע. שיקררררררר את המעבד בצורה טובה וחזקה. נ.ב. שמעתי על ה- ActiveCool AC4G-D http://www.activecool.com/products/ac4g001.html שהוא עושה נפלאות. האים הוא באמת יוצר קור? והאים אני אוכל להמשיך איתו מעבר למה שה- SP94 נתן לי?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by BoRiS.K,

יש לי XFX GEFORCE 6800GT עכשיו כשאני בודק את המעלות שלו הוא עומד על GPU CORE TEMPERATURE 63 ן-AMBIENT TEMPERATURE 47 אני רוצה לדעת זה בסדר או לא ואם לא אז מה אני צריך לעשות ואם ביכלל הכרטיס הזה צריך להתחמם כל כך???

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  14. שיתמוך P4 2.4 וזהו אני מניח שכל הכטיסים תמוכים את כרטיסי הרשת וכו... שיהיה של חבר מוכרת ומחיר סביר... אהה ויש לי רק 3 מאוורירים (אחד ספק אחד מעבד ואחד פיצי שהרמתי לאחותי ממעבד P2 חחח...) אז אם אפשר המלצות לשלוש מאווררים חזקים (קדימה איפה שהכוננים מאחורה לצערי אין מאוורר שם אבל יש הכנה ולדלת אני יארגן חורים..) *אם אפשר שתתנו לי לינק לכל חלק מהאתר של פנדה.. http://www.pandas.co.il נראה לי אתר זול ואמין...

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  15. Started by Tov_Tov,

אוקיי אז ככה אני קונה מחשב בעל המפרט הבא: A643200+ NEWCASTLE EPOX 8kda3j 2*512 A-DATA DRR 500 R9800PRO MSI SLK948U + SF מארז RaidMax 868 בעל 7 מאוררים ! (זרימת אוויר מעולה ) בכל מקרה השאלות שלי הם א) האם אני יצליח להגיע ל250 ,כדי לנצל את הזכרונות מבלי לשנות שום מתחים במחשב חוץ מיזה של המעבד ולהגיע למצב של 1:1 ? אני חשבתי לעשות את ה OC פשוט לעלות כל פעם באיזה 5MHZ ואז כל 10MH זה להריץ פריימ או משהו כזה האם זה דבר טוב לעשות ? לפי מה שהבנתי הלוחות אם של EPOX מצויינים ל OC ולכם אני לא חושב שיהיה לי בעיה איתם וגם בקשר לזכרונות אין שום דבר שימנע ממני להגיע ל250 שלא נדבר על הטמפרטורה ! ב) מכיוון שקניתי את ה R9800 PRO בעל ליבה r360 אני רוצה לדעת האם אני יכול לעשות לו OC …

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by SויSה,

שלום לכם..לפני כמה ימים ביצעתי אוברקלוק למחשב שלי מפנטיום 2.00GHZ אל 2.4. והכל כשורה החומרה הטמפ' הכל טוב ויפה,אך שאני מדליק את המחשב פתאום לא מופיע לי שמו ומהירותו של דגם המעבד ולא מופיע לי בדיקת הראם. התוכנות והווינדוס שבדקתי האוא מזהה את המעבד ואת האוברקלוק.. עזרה בבקשה..!

17. Started by TheShadow,

מה שיש באתר לא שווה.. לא מסבירים בכלל מה צריך לעשות רק אומרים איזה OC כל מעבד צריך ואיזה שטויות של מערכות קירור.. איך אני מעלה את הקלוק אחרי שאני התקנתי קירור? ואיך אני מעלה את המתח של המעבד ומוריד אותו? ושאמרו פה HT התכוונו למתח?

• 8 תגובות
    • 597 צפיות
  18. האם אפשר לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך הנ"ל(gforce 4 440 mx 64 mb)? (עד כמה ישתפר הכרטיס?) ושאלה נוספת, האם אפשר לעשות אובר קלוק "שווה" למעבד אינטל פנטיום 4 1.70 ג'יגה הרץ? **עריכה**- ואם הייתי עושה אוברקלוק כמו שsubx אמר, לביצועים שדיבר עליהם, בכמה מעלות יתחמם לי המחשב?

• 2 תגובות
    • 441 צפיות
  19. Started by Da-Funk,

המאוור של המעבד שלי VANTEC aeroflow מסתובב לאט מדי לדעתי... הטמפ' שלי הם 42 במנוחה ו 46 מאמץ בלי אוברקלוק בנתיים.... יש תוכנה לשלוט על המאוורר .?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  20. טוב אז ככה יום חמישי קיבלתי ת'מארז והמאווררים עם קטודות של סנבים... המארז היה מצוין הכול עבד בו כמו שצריך אגב כשהתקנתי את המאווררים של סנ בים הם עשו רעש כמו של ספק כוח (קניתי שניים וזה נשמע כמו 2 ספקי כוח) יש לכם איזו שהיא עצה בשבילי כדיי לעצור ת'רעש? דרך אגב המאווררים מכניסים אוויר זה אמור להיות ככה לא? הנה פירוט על הקירור של המארז - שני מאווררים מאחורה מוציאים אוויר חם, מאוורר בדלת מכניס אוויר ושניים שעושים רעש מקדימה שמכניסים אוויר... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  21. תקציב: כ500 שקל אני רוצה שתגידו לי מה אני צריך לקנות... יש לי כרטיס מסך: ג'יפורס 5 (128) ובקרוב מאוד אני קונה את ה6800 אולטרה איזה מערכת קירור לקנות כדי לשפר את המעבד ב 50% לפחות..? יש לי p4 2.4 Processor Properties Manufacturer Intel Version Intel Pentium® 4 External Clock 133 MHz Maximum Clock 3066 MHz Current Clock 2400 MHz Type Central Processor Voltage 0.0 V Status Enabled Upgrade ZIF Socket Designation Socket 478 יש לי 256+512 זכרון לוח אם: Motherboard Properties Motherboard ID 12/26/2002-SiS-646-6A6IXG0XC-00 Motherboard Name Gigabyte GA-8ST800(-L) Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effec…

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  22. Started by renton,

אז ככה, יש לי מארז XASER III של TT והגלאי חום שלי מת לו פתאום השבוע. ביררתי עם היבואן , והא לא מקבל גלאים כאלו לבד , ואין לו שום פיתרון . אני שוקל לאלתר ולההרכיב גלאי אחר , אמרו לי שאפשר להשיג משהו תואם. למישהו יש ניסיון (טוב או רע..) עם הנושא הזה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by amisha,

לאור בעיית המחתים לליבה בלוח שלי P4C800 והחלטתי לנבות כמה דברים לאחר שקראתי שהורדת ה HT במעבד מייצבת קצת את המתח לליבה וכך אוכל להגיע ל קלוק יותר גבוהה .... עכשיו מה אתם אומרים להגיע לקלוק גבוהה בלי HT או לקלוק נמוך עם HT ?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by Pitzinyelo,

התנסתי בעבר בהרכבת מאוורר סטוק רגיל(שזה שתי שניות..). השאלה היא האם הרכבה של המאווררים הרציניים היא גם כל כך פשוטה? ראיתי שצריך להדביק איפשהו באזור המעבד SENSOR כלשהו. מה זה?

• 4 תגובות
    • 416 צפיות

דיונים חדשים בפורומים