אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
לפני חודש פחות או יותר קניתי לוח של ABIT והמאורר של הגשר הצפוני שלו מרעיש מדי בשבילי(לפי נתוני הביוס הוא מסתובב ברוב הזמן על 5000RPM+ ) מה שאני רוצה לעשות זה לקחת את גוף הקירור מהלוח הישן ולהוסיף לו מאורר 40מ"מ כשפירקתי את גוף הקירור שמתי לב לזה שבנוסף לקליפסים או איך שלא קוראים לזה הוא דבוק עם חומר וורוד שנראה כמו מסטיק בזוקה ויש מסביב גם מין ריפוד כזה לא יודע איך להסביר הייתי מעלה תמונה אבל אין לי מצלמה... אחרי שתי שניות הבנתי למה משמש הריפוד הזה. הוא משמש כבידוד לכמה חתיכות מתכת חשופים בליבה של הגשר עכשיו השאלות: מה זה החומר הוורוד הדביק הזה ולמה הוא משמש?? האם יש את זה גם בלוח החדש שלי? זה יכול להזיק אם אני יחליף גוף קירור(ומאורר)? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 434 צפיות
-
-
מישהו שמע על הגוף קירור הזה או על החברה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
KINGSTON DDR400 תודה עריכה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1148&products_id=3200 האם זה מוצר טוב, והאם יתאים לי?
-
- 2 תגובות
- 393 צפיות
-
-
אני עוד שבוע יקנה לוח אם+מעבד LGA775 איזה קירור טוב יש לסוקט הזה?
-
- 4 תגובות
- 423 צפיות
-
-
היי לכולם קניתי אתמול מארז compucase 6a19 ואשמח לקבל המלצות על איזה מאוורר נוסף כדאי לקנות שיתאים למאוורר שכלול במארז. תודה רבה על העזרה.
-
- 17 תגובות
- 898 צפיות
-
-
זה מה שתכננתי Smart Fan 2 * 4 +Funbus ,מכניסים אוויר. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6682 המאוורר שבדלת ושתי המאוורררים מאחורה הם המאווררים שבאים עם הRaidmax 868,מוציאים אוויר. המפרט: A64 3000+ Clawhammer Epox 8KDA3J A-DATA 512Mb 400MHZ XFX 6800NU המעבד עבור אוברקלוק של 200Mhz והכרטיס מסך בין 100-150Mhz לזכרונות ולליבה.
-
- 31 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך להחליף מאוורר למעבד (פנטיום 3). אם אני לא טועה זה 50 מ"מ. איפה אפשר לקנות? (רוב החנויות מפרסמות רק 80 או 120)
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט מי מהמאווררים לקנות... כי לא הבנתי מהביקרוות שקראתי מי עדיף.... אל תתייחסו לכסף כי אלה לא הבדלים גדולים אז לא משנה לי... הבנתי שהתרמלטייק עצום אז אולי זאת תהיה בעיה אין לי מארז כזה גדול ... אני אהיה על הסיילנט טאוור עם מאוורר אחד בינתיים במידה ואני אקנה אותו.. ואם זלמן אז הB עוד לא בארץ.. אבל יש לי אפשרות להביא מאמריקה.. אז מה ההבדל בין הA לB? ובכותרת שמתי \ כי אני לא יודע מה עדיף - ALCU או CU הCU זה רק נחושת והALCU זה גם עם אלומיניום.. מה ההבדל? הוא עולה דולר פחות האלומיניום דרך אגב אז... תעזרו לי בבקשה.... הכי חשוב יחס שקט\ביצועים... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 4 תגובות
- 430 צפיות
-
-
http://www.spodesabode.com/content/article/ductguide/1
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
שאלה איך ניתן לשנות את מהירות המאוררים ידנית (אם בכלל)?? תודה
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מחיפושים שעשיתי הבנתי שזה PLL (clock-generator) chips = אבל מה זה אומר ? קראתי בכמה מקומות שזה ציפים שמתחממים, וחשוב ב-OC רציני לקרר אותם.... SO איפה הם נמצאים על הלוח אם ? ומה התפקיד שלהם בדיוק ? תודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי, יש לי athlon64 3000 עם slk-948u עם vantec thermoflow 80mm. הצלחתי להגיע ל 2200mhz בלי בעיה על המתח המקורי - 1.55v . כמובן, אני רוצה יותר הבעיה היא שכשאני מעלה ל 2300 אני חייב להעלות את המתח ל 1.75 (הביוס מראה שהמתח למעשה הוא 1.8) ורק אז הוא מתייצב אבל ב 64.5 מעלות במאמץ. השאלות הן אלו: האם זה הגיוני שצריכה להיות קפיצה כזאת במתח בשביל עוד 100mhz ? האם שמתי את ה arctic silver כמו שצריך ? (לפי הטמפ' - ללא אוברקלוק הוא מגיע ל 39 idle עם מזגן) האם החלפת המאורר ל delta/tornado תשנה בהרבה את הטמפ' ?
-
- 7 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
שלום. בימים הקרובים אני קונה את המחשב שלי. מעבד: ?(Athlon 64 3000+ (S-754 קירור למעבד: Thermalright SLK-948U for Pen 4/athlon 64bit Enermax 92mm 2 Ball Bearing Fan Kit כרטיס מסך: MSI GF 6800 קירור לכרטיס מסך: Arctic-Cooling NV Silencer 5 VGA Cooler זיכרונות: A-DATA 500MHz DDR אני מתכוון לעשות OC למעבד ואני משתמש גם בזכונות בשביל זה לפי מה שהבנתי, האם הקירור הזה למעבד הוא מספיק? האם אני צריך קירור לזכרונות גם? אני מתכננן לפתוח בכרטיס מסך עוד 4 צינורות עיבוד ולעשות לו OC כדי להפוך אותו לכמה שיותר קרוב ל GT. האם אני באמת צריך את הקירור שלי אני קונה בשביל זה או שזה ביזבוז כסף? ועוד שאלה, האם בסיינסר וגם במאוורר שאני קונה למעבד יש פאנל לשליטה במאווררים? תודה מראש איתי
-
- 9 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי מעבד p4 מחפש מעבד טוב ושקט עד 250 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 423 צפיות
-
-
החום של המעבד כמעט לא עלה! יש לי מפרט כמתואר למטה, ונכון שכיוונתי את המזגן ישר על המחשב (המזגן הזה הקפיא לי את הביצים, וגרם למארז להיות קרח) אבל בדקתי גם בEVEREST, גם בMBM, גם בBIOS, גם בSANDRA. זה כאילו שהOC הזה לא הזיז בכלל למחשב. זה יכול להיות? דרך אגב, העלתי את הFSB מ200 ל215 (מכפלה סגורה על 15)
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק. והבנתי שעם מעבד בארטון 2600 לוח של איפוקס 8rda+ וזיכרון 512 3200 אפשר להגיע לתוצאות יפות. ל-3000+ בערך. הקטע שהטמפ' של העמבד כרגע היא 47 מעלות. וזה לא משהו לעשות אוברקלוק בטמ'פ כאלה. אני לא מבין למה הטמפ' ככה... יש לי קירו טוב sk7+sf2 מארז ריידמקס מקורי. ו-4 מאווררים. אולי לא סידרתי אותם טוב? מאוחרה 2 מוציאים. בדלת מכניס. מקדימה מכניס. מה לעשות???
-
- 9 תגובות
- 486 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג קטן, וכשבדקתי ב WCPUID יש שם משהו מוזר...
-
- 5 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי כרטיס לכידת וידאו עם רכיב שמודבק עליו גוף קירור (צלעות) בגודל 35X 35 מ"מ (והוא נמצא נמוך על יד הסלוט - ומעליו יש בלוק טיונר). גוף הקירור רותח בזמן שהכרטיס פועל. אני מחפש לקנות מאוורר בגודל 30 30X עד 35 35X מ"מ - רצוי מאד עם מיסב כדורי. (כמובן 12V) מישהו יכול לתת לי שם (וטלפון או אתר) של חנות שמוכרת כאלה מאווררים? רוב החנויות באינטרנט מפרסמות מאווררים גדולים מדי שמתאימים למארזים ומעבדים. אפילו אלה שמיועדים לכרטיסי מסך הם תמיד 40 X 40 וזה גדול מדי בשבילי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 408 צפיות
-
-
איפה כדאי למקם מאווררים כדי לקרר את המארז הכי טוב? יש לי מארז עם פוטנציאל לעוד מאוורר אחד, מקדימה.(על המחשב יש מאוורר אחד מאחורה, איפה שלכולם יש.) אך הייתי רוצה להתקין עוד מאווררים. עם איזה מכשירים אפשר לעשות חורים ולסדר מקומות למאווררים נוספים?
-
- 0 תגובות
- 394 צפיות
-
-
המפרט: AMD 64 3000 GA-K8VT800M X800 PRO THERMALTAKE PURE POWER 420 512 DDR מארז ATX סטנדרטי זול ב-150 שקל.. בקיצור הכל אצילי חם!!! המעבד במנוחה בממוצע עומד על 50 ככה... ומאמץ מגיע 56+ הכרטיס גם מתחמם אבל פחות.. ההארד דיסק רותח!!!וגם הלוח אם. אין לי שום מאוררים חוץ מהמאוררי סטוק שקיבלתי אחד הספק אחד על המעבד ואחד על הכרטיס..הכל רגיל.. אני מבקש ממכם שתרשמו לי מה הכי כדי לעשות ,מה לשים ,וכמה מאוררים ועל מה!!!! תרשמו בבקשה דברים שיש באתרים וחניות.. לא משנה מה העיקר שהטמפ' תרד!! צריך אמצעי קירור לכל מה שחיוני לו.!!! תודה.
-
- 7 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אז ככה, לי יש Barton 2500+ AXDA2500DKVHD AQXCA 0307MPM עם מכפלה פתוחה והוא על טמפרטורות נורא גבוהות כמו 57-65..... ויש אחד שרוצהלהחליף איתי בעד הבארטון שלו שהוא עם מכפלה סגורה אבל הוא הגיע איתו ל3200 עם קירור סטוק....! ועכשיו ראיתי שפתחו אשכול שאמרו שחלק מהמעבדי 2500 שנמכרו הם בעצם 3200 פשוט מכרו אותם כ2500 כי ל2500 היה ביקוש גבוהה... והספינג שפרסמו שם למעבדים האלה נראה לי זהה לספינג של הילד שאני שוקל להחליף איתו.... מה כדאי לעשות? אני קונה Silenttower אז אל תדאגו למעלות.. (נכון?) תודה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקונת את הThermaltake X-blower 2 Channel VR Fan Kit High Performance DC האם זה יתאים למארז שלי אבל? http://www.plonter.com/ordernow.tmpl?item=9950&affiliate=zap והאם זה באמת שווה 160 שקל?
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני חדש פה.. ואני רוצה לבדוק את הטמפרטורה של המעבד שלי Intel Pentium 4 1.80 GHz תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
טוב המפרט רשום בחתימה שלי אני רוצה לדעת אם הוא טוב ואם יש לו כל מיני חישני חום ואיזה קירור כדאי לעשות לו (לא משהו יקר) תודה
-
- 5 תגובות
- 464 צפיות
-