אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מחשב חדש לגמרי .. מקורר היטב , ואני שואל איך יודעים שצריך להעלות Voltage ? ואיך יודעים מתי צריך להוריד את מהירות השעון ? אמרו לי שהתסמינים הם אותו דבר (אי יציבות) המפרט שלי הוא : AOpen AX4C Max - יש עליו תוכנה לOC מובנת Intel P4 3.0C Zalman CNPS7000Cu WD Raptor 36.7 GB 10K RPM + SATA Corsair Twinx PC3200 LL 2x256 Teac CDRW Antec Bluepower 350W Sapphire R9800 Pro - גם תוכנת אוברקלוק של היצרן (גם הוכיח את עצמו כOCER יותר טוב מההרקולס) והסיבה שהמחשב מאורר : Xaser III V2000A כולל כבלים מעוגלים .. חוץ מהכבל SATA שלא צריך עיגול
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
התקנתי תוכנת speedfan שהראתה שטמפרטורת הלוח גבוהה היא גם הראתה שמאוור הלוח לא עובד הורדתי את מסמך הלוח msi 6566 845 ultra c ושם היה כתוב על cfan ל cpu ו sfan למערכת הסתבר שזה כלל לא מחובר מישהו יודע איזה מאוור מתאים לזה , אם הוא קיים , מנותק , נעלם , היכן להשיג , כיצד אמור לשבת
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם קוראים לי רפי חטואל, בן 17 וחצי כיתה יב'. נעים להכיר אז ככה, זה המחשב שלי: לוח אם: Gigabyte GA-k8vm800m 3Xpci, AGPx8, ddr400, qflash, sata, socket 754 מעבד: Amd Sempron 2800 64BIT 256 L2 Cache 1600MHZ FSB:200 multiplyer:8 זכרונות: לא זוכר את השם של החברה...אבל 512DDR דיסק קשיח מקסטור 160גיגהX2 כרטיס מסך: Msi Starforce FX 5200 128Bit 128Mb AGP8 -עשיתי לו OC עצבני...אפרט עליו בהמשך. בכל מקרה, תכננתי לעשות OC למעבד. ובגלל שהוא קר מאוד ולא לוקח הרבה מתח(1.36V) החלטתי להשאר עם הקירור סטוק אבל להחליף משחה טרמית. ועשיתי את זה. פניתי ל Stinger (גיא) שגם לו יש אותו מעבד כמו שלי, והוא כבר עשה לו OC. אז הוא עזר לי (תודה רבה ) ןהעלנו את הFSB ל250, שנותן לי …
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
http://img237.imageshack.us/my.php?image=4410am6.jpg איך אני מוסיף את התוצאה למאגר המהרה ? http://img381.imageshack.us/my.php?image=4410kf9.jpg
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל להמהיר את הכרטיס מסך- בכל אופן הגעתי למגבלה שלו שאני מתחיל לראות נקודות לבנות מרגיזות בתמונה- אז אני מתאר לעצמי שזה מה שנקרא ארטיפקטים- משמע הגבול שלו- השאלה שלי כזו- האם החוקים הם כנל כמו למעבד? ז"א ברגע שמגיעים לגבול- של הכרטיס מסך- מעלים FSB של הAGP? ואז כשמגיעים גם לגבול שם אז מתחילים גם להעלות מתחים לAGP? הFSB על הAGP נעול על 66 ובביוס אני יכול להעלות אותו לתחומים לא קונבנציונליים בכל אופן השאלה שלי - האם זה מה שאני צריך לעשות? להתחיל להעלות FSB לAGP? או שהAGP צריך להיות תמיד על 66 ולא לגעת בו?
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קניתי את המשחה שמתי אותה ושהפעלתי את המכשיר בגלל החום זה אפילו לא נדלק. זכרתי שפעם ראיתי באיזה סירטון שהמשחה הזאת היא בכלל בצבע כסף, אז חזרתי למשחה הקודמת שלי, וזה עבד מוזר מאוד, קניתי את זה ב Ebay ולא נראה לי שהוא זייף את זה למרות שזה היה זול.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מחפש לוח תומך קונרו טוב ל oc עם sata 2 בסביבות 1000 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי! יש לי מאורר 12 ס"מ של ARCTIC COOLING. זה מהדגמים האלו עם הגומיות. אני לא מוצא מקום לברגים שבאים איתו, זאת אומרת אין הברגה בכלל! איך מבריגים אותו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
-
בביקורת על המארז סונטה III של אנטק רשום כי מומלץ להוסיף מאוור 120 ממ פינמי בנוסף לזה אשר מגיע עם המארז. אייזה מאוורר אתם ממליצים לי להתקין , בדגש על איכות המאוורר ו"השקט" אשר הוא יפיק. תודה מראש, דרור.
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי הרבה קריאה והרבה סקרנות (ותקציב מוגבל), החלטתי לנסות לבנות מערכת קירור מים. המערכת חייבת להיות מבוססת על הרבה עבודה ותכנון פרטי. ומעט קניה של דברים מוכנים. הדברים שאני מתעתד לבנות הם: 1. בלוק קירור. 2. רדיאטור. 3. מיכלי מים. הדברים שאני מתעתד לקנות הם: 1. משאבת מים. 2. צינורות. 3. נוזל קירור. מצורף סכמה ראשונית של המערכת: בחרתי להשתמש בשתי מיכלי מים מהסיבות הבאות: 1. מיכל ראשי - אין מה להוסיף. כמות מים נכבדה תקרר בעצמה את המים. בנוסף, המשאבה יושבת בתוכו. 2. מיכל מים משני : 1. חיצוני למארז, במקום קר יותר. 2. פתח מילוי מים. 3. חוק כלים שלובים יאפשר לי לשלוט ברמת המים במיכל הראשי. 4. אפשרות לראות את מצב המים (כמות + לא פחות חשוב צב…
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
הטמפ לא ממש השתנו גם מרחתי משחה טרמית חדשה ועכשיו במקום 54 מנוחה 49 לא לזה ציפיתי 5 מעלות עלו לי בסף הכל 500 שקל, אולי לשנות את קונפיגורצית המאווררים? בינתיים אצלי הגלוב פאן שואב אוויר,וונטק טרמופלו דוחף אוויר מקדימה לשנות את זה?עזרה בבקשה?אני על סף התייאשות נו טוב תיקון קטן 46 מעלות
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הזמנתי מפרט שכולל את ה-q6600 בתוך ה-P150. אני צריך להוסיף קירור למעבד (יהיה OC, איפשהו בין 2.7 ל-3.0) ולמארז. למארז אני צריך מאוורר 90mm שיהיה כמה שיותר שקט, כדי לחבר מקדימה לצורך קירור ה-HD. למעבד אני צריך קירור רציני, שוב - עם דגש על שקט, ושישמור את המעבד על רמות סבירות גם ב-OC. עברתי סקירות על המון קירורים, ואני מתפלא מאוד על התגובות החד משמעיות שמתקבלות כאן בנוגע למה טוב ממה. הקטגוריה מכילה את: Infinity, Nynja, TT BT VX, TT MaxOrb, TT V1 ועוד כמה, ובאתרים שונים (מ-טום'ס ואנאנדטק ועד לסיילנטפיסי בשביל המלצות על קירורים שקטים...) ראיתי תוצאות שונות להשוואות. רציתי לשאול בפעם ה-100 בערך איזה קירור מהנ"ל עדיף, עם איזשהם סימוכין לעניין. אעדיף שההמלצות עבור המאוורר 90 יהיו …
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מאוורר 140 למארז איפה אפשר לקנות ?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מה אמורה להיות הטמפ' של מעבד P4 3 GHZ במנוחה ובעומס ? המעבד שלי עומד על 48 מעלות במנוחה ועל 60 מעלות בעומס ואני חושב שזה לא ממש תקין ...
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה לא ממש שאלה על אוברקלוקינג, אבל הנחתי שפה יהיה לאנשים מושג בטמפרטורות עבודה. יש לי Dell Inspiron 6400 עם T7200 ושמתי לב שטמפרטורת העבודה של המעבד נעה בין 45 ל-60 מעלות. זה סביר ? אני מניח שבניידים יש חימום עודף אבל זה נראה לי חם מידי... זה מ-PC Wizard 2007: CPU Core : 1.28 V Processor Temperature : 66 °C Processor Temperature (Core 1) : 61 °C Processor Temperature (Core 2) : 65 °C : Hard Disk Temperature FUJITSU MHV2120BH : 40 °C
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
האם הקירור של אינטל שבא עם המעבד יספיק למפרט עם Q9550? לא מתוכנן OC מארז: Antec P182B ספק: Enermax Modu82+ 525W EMD525AWT במידה ולא, האם Arctic Cooling Freezer 7 Pro יקרר באופן מספק?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
חח כן בזמן האחרון אני מציק הרבה בפורום הזה השאלה שלי בקשר לזיכרון הבא OCZ DDR2 PC2-6400 Vista Upgrade 2GB Module/4GB Kit http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_2gb_module_4gb_kit האם הוא יותר טוב משאר הזכרונות כמו eil 4GB Kit DDR2 800Mhz Black Dragon CL5 G.Skill 4GB Kit DDR2 800Mhz F2-6400CL5-4GBPQ עבור P5Q Q6600 תודה ויום טוב (לילה)
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי GeForce FX 5600 256DDR עכשיו קיבלתי תוצאות עלובות למדי בבנצ'מארק (300 ב 3DMark05 למרות שזה נראה לי נמוך באופן חשוד אפילו לכרטיס גרוע כזה...) המהירות האכשוויות שלי הן VGA Memory Clock 399.0 MHz VGA Core Clock 300.9 MHz זה כשעדיין לא נגעתי בו... עכשיו הורדתי את GeForceTweakUtility נכנסתי לתגית NV Clock והלאה, קראתי איפה שהוא בחיפוש שצריך לעלות בקפיצות של 5 עד שמתחילים להופיע ארטיפקטים... אז מה אני צריך לעלות ב5 ? את ה Core או ה Memory ?? אז קיצר, מה אני מעלה, ואז כשאני מעלה Clock אחד צריך להעלות גם את השני ? אם כן אז באיזה קפיצות ? עריכה : הצלחתי בסוף לעשות קלוקים עם Power Strip קיצר העלתי את זה לאט לאט עד שמהירות הזכרון היתה 425 והליבה היתה 340 התו…
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי זיכרון 333. לאיזו מהירות אני יכול להגיע ?, בנוסף, מה צירוף המכפיל והבאס שייתן את התפוקה הטובה ביותר ?.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מעבד די ישן - Intel 2.4. כרטיס מסך - R9600. מחפש קירור שקט, חשוב מאוד שיהיה שקט. תקציב? מחיר הגיוני ולא יקר (אין הגבלה מיוחדת).
-
- 10 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כידוע,יש לי 7800GT של GAINWARD. ובכן,לאחר החורף הכרטיס השתגע ועמד על כ90-100 מעלות במנוחה ואני מדגיש מנוחה. היום הלכתי לחנות של חבר שלי לרענן משחה קצת אולי זה יעזור לפני הניסיון ללכת לחנות שרכשתי את הכרטיס משם. למה לא לנסות? רכשתי מזרק של MX1 משחה טרמית ב30 שקלים,חבר שלי (בעל החנות) פתח את הסיילנסר ניקה את המשחה הטרמית במקצועיות ומרח לי שוב,חזרתי הביתה וכולי אושר. 40 מעלות!!!!!!!!!!!!!!!!!! 40 מעלות במנוחה!! במאמץ לא יכולתי אפילו לראות את הטמפ' כי לאחר התחלת משחק כגון NFS U2 וכד' המחשב פשוט נפל. אז אני שמח מאוד שריעננתי משחה ורציתי לשתף אתכם שאם יש לכם בעיות טמפ' לפני שאתם שוברים את הכרטיס מרוב עצבים תרעננו משחה ותראו אם עוזר. חסכתי לעצמי עכשיו המון דלק לנסיעה לח…
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע מימין. כשהתקנתי את הקירור של sunbeam בהתחלה זה הוריד לי את הטמפ' של המעבד מ-40~ ל-30~ בזמן מנוחה. בזמן האחרון ראיתי שהטמפ' הולכת ומטפסת בחזרה לאזור ה-40 מעלות במנוחה כאשר הבעייה היא שבטמפ' הזאת המעבד כבר מתחיל להאט לי את המחשב משמעותית, חלונות נפתחים אחרי זמן רב, תוכנות נטענות לאט ומשחקים מקרטעים. הנחתי שהבעייה היא במשחה התרמית ולכן לפי המלצה מהפורום רכשתי משחה תרמית חדשה - Arctic Silver 5 והיום בבוקר הסרתי את הקירור, ניקיתי אותו מאבק לחלוטין בשטיפה, הסרתי משחה ישנה ושמתי משחה חדשה לפי המדריך באתר (אם כי הייתה לי פאשלה קטנה כי בהנחה הראשונה של הגוף קירור לא דייקתי אז הייתי צריך לגרור אותו על פני המעבד, אך דבר כזה הוא כמעט בלתי נמנע עם הקירור הזה). החזרתי ה…
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-