אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
זה כבר התחיל לעצבן אותי המאוורר מסתובב רק 1600 RPM לא איכפת לי מהרעש אני רוצה שהוא יהיה על 4000 RPM אפילו יותר ואני יודע שזה קצת קשור וכל זה אבל זה חשוב לי לוח ASUS P5GD1 המאוורר זה של הקירור סטוק של אינטל איך אני מגביר את ה RPM?
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
ה LCD הוא 20X4 שנקנה מאריהב הבעיה מתחילה עם זה שאחרי החיבור מאירות השורה הראשונה והשלישית כמו שצריך אך כאשר אני מנסה לגרום לכותנה לתקשר עם המסך שום דבר לא קורה .. מישהו יודע מה הבעיה ? ניסיתי כבר איזה חמש תוכנות והתקנתי DLPortIO... אני מנסה על win98 ד"א
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
חשבתי על משהו כמו TT Big Typhoon אבל ראיתי ש-V1 עוקף אותו אני מחפש משהו להגיע עם המעבד עד ככה 3.7
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מעבד חדש בקרוב,רציתי לדעת אם הוא יחיה במארז שלי כרגע?? המעבד הוא amd 2600 והמארז הוא tsunami 350w . אני חייב להגיד שהספק יציב וטוב אבל מה שמטריד אותי זה האיוורור. כרגע יש לי amd 2000 0.18 יחד עם קירור sk7+SF2 והמעבד על 49-50 במנוחה ו55 בערך במאמץ. מה אתם אומרים ה-2600 יהיה בסדר??
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש קירור לNB לו צ'פסט של NV דגם 650I ULTRA תודה.
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מה עדיף? מבחינת קירור ביצועים? ומבחינת שקט? ובכלליות? וסתם שאלה קטנה איזה חברה יותר טובה ב512 זיכרון geil או a-data
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
איזה טוב יותר? ENERMAX UC-106TMFA black או Vantec EZ-Swap removable hard drive racks ???
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
קניתי את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6085 הוא מסתובב לאט,הקודם שהיה לי היה יותר טוב יותר מהיר יותר אוויר מוציא בהרבה. זה בקושי מוציא אוויר רשום לי בspeedfun 2192RPM אליו תראו בהתחלה חיברתי רק תשלוש פינים הוא לא עבד אחרי זה רק תמולקס עבד אחרי זה חיברתי את שתיהם ביחד והשארתי ככה והמעלות עלו לי קצת גם שמתי אותו מאחורה שמוציא אוויר, והוא לא מוציא הרבה. כבר אמרתי הבאתי בחפירה שתי תמונות: http://img253.imageshack.us/my.php?image=spa1673ow1.jpg http://img505.imageshack.us/my.php?image=spa1675zq5.jpg
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
מה הבדל בין: AeroCool Turbine 1000 AeroCool Turbine 2000 AeroCool Turbine 3000 הבנתי שיש לשלושתם את אותם נתונים, שלושתם עם LED ושלושתם שקטים מה ההבדל ? ומה כדאי לי לקנות ?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המאוורר הנ"ל , טמפ' ההרד-דיסק שלי ( Maxtor 40GB ATA133 ) היא בסביבות 50 מעלות שהוא idle וקרוב ל 55 מעלות בעומס. לגבי סידור הכבלים במחשב יש כבלי IDE רגילים שהם די קשורים ביחד , יש לי מאוורר אחד שמכניס אוויר (מאחורה) ומאוור אחד שמוציא אוויר (מלמעלה) זה האתר הרישמי של המאוורר להרד דיסק : http://www.spire.nl/asp/hdd.asp?ProdID=17 אם יש לכם המלצה על מאוורר אחר או על עוד רעיונות להוריד את הטמפרטורה רשמו אותם תודה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין גדול בנושא חומרה, לכן החלטתי לשאול פה. יש לי מעבד פרסקוט שקורס כל פעם שאני מפעיל משחקים, לכן החלטתי לקנות קירור מתאים למעבד. ברשותי בין 300-400 ש"ח, אני מעוניין לקנות את הקירור החזק ביותר שאני יכול להשיג במחיר הזה (בעיות רעש לא מפריעות לי). הציעו לי בעבר את ה Zalman 7000 וגם טרמלטייק Spark (מצטער על הטעויות בדגמים או בשמות) אז לפני הקנייה אני רוצה המלצה חד משמעית ממכם. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי אני רוצה להחליף את קירור המעבד שלי כי הוא לא מציאה.. המחשב כרגע בOC לא רציני Q6600 @ 3.0GHZ ואני רוצה לעלות קצת לפחות ל 3.4 (בלוח הנוכחי) כרגע אני מוגבל בגלל הטמפ' הלוח יוחלף בקרוב ללוח יותר מתאים למשימה אז ככה הוחלט על תקציב של 350 לגופי קירור ורציתי לשאול מה דעתכם 1.האם להשקיע באולטרה אקסטרים או בקירור פחות יקר וביחד איתו את הקירור לצ'יפסט גם של טרמל-לייט (משהו באיזור ה100 ש"ח) 2.על הלוח סביר שאוציא סכום של 800 ש"ח האם קירור הצ'יפסט שבא עם לוחות במחיר כזה מספיק ואין צורך להחליפו? לOC כן.. לדוגמא ASUS P5Q DELUXE 3.כמובן אם ישנה אופציה הגיונית אחרת אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי. זה סיפור ארוך, אבל עומדים לצידי רכיבים של מחשב ללא מערכת הפעלה. השאלה שלי היא האם כדאי לי לחבר אותם למארז, למרות שעד יום רביעי אני לא אדליק בכלל את המחשב? המשחה הטרמית לא תיהרס כשהיא נחה סתם ככה בין המעבד לקירור? יש הבדל אם אני מורח אותה עכשיו או ביום רביעי לפני שיהיה בידי עותק של וינדוס? תודה.
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי את המעבד 2500 שהיה לי ב 2800 ועשיתי לו OC קטן והעליתי את הבאס ל 176 מה"ז ומהירות המעבד התייצבה על 2200 מה"ז - המהירות המקורית של מעבד 3200+. אך לוח האם מזהה את המעבד כ 3000+ . אין לי איך להשוות את הביצועים למעבד 3200 + או 3000+ מה לדעתכם הדירוג שלו לאחר ה OC הקטן הזה? האם הוא באמת 3000+ כי ההבדל בינו לבין ה 3200 הוא קטן במה"ז אך הבאס הוא 166 לעומת 200.
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי כולם, יש לי מעבד e6600 2.40 עכשיו עשיתי oc (הגדלתי מ 266 ל 333) ועכשיו זה על 2556 וזה שינה את ההכפלה מ 6 ל 9 הנה תמונה: עכשיו רציתי לדעת אם זה משנה את הכפלה מ 6 ל 9 או שזה יפגע במעבד ואם אפשר לשנות את ה 284 במקום ואז זה יהיה יותר טוב למעבד/עדיף למעבד **עכשיו עוד שאלה בדקתי מאמץ אחרי ה Oc והטמפ הכי גובה הייתה 58 זה טוב???** **כדי לי לעשות oc יותר גדול?? - לשנות למשל ל 350 ???** עריכה: אני רוצה לקנות מאורר נוסף כדי שהטמפ תיהיה יותר נמוכה יש המלצות למאורר?? תודה מראש דור
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שיהיה רק אפשרות ל on\off עם לד חיווי, לא משהו מסובך. ותגידו, באותה דרך שעושים את המרכת הזאת למאוררים אפשר לעשות לקטודה נכון ?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אז זה ככה... קניתי לוח אם של GIGABYTE 8ST800 עשיתי OC למעבד (ראה מפרט לפרטים) והצלחתי להגיע בערך ל2100 MHz אין לי צורך בOC אז ביטלתי אותו אבל יש בעיה מוזרה: בביוס הFSB על 100 אבל בXP אני רואה שיש OC של 101FSB אני רוצה לבטל את זה בגלל שאני רוצה אחריות על המעבד שלי למי שיש פתרונות...
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ובכן שיעמם לי מאד! ואני ידעתי שאני הולך לקבל את הsapphire 9100 128 שלי בקרוב. אז אמרתי בסדר נראה כבר מה אפשר לסחוט מהכרטיס הזמני. התוצאות הם: (ראו קובץ מצורף) ב3dmark 2001 אני רץ ב640 על 480 והתוצאות: ברגיל 125/125 = 2696 אוברקלוק 155/137 = 2870 אז רק תראו שזה כרטיס רציני ביותר ;D עריכה: נוספ האוברקלק: 155/150 = 2991 נקודות. יותר מזה הכרטיס כבר לא סוחב. וגם כל מה שיש לי זה היטסינק מפלאסטיק אפילו לא מאורר .
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
זה לא בדיוק החלפה, כי אני צריך לרכוש שוב את המשאבה ב 120 לאחר שרכשתי את זאת של הדגים ב 120.... כמה דברים - האם כדאי? האם זה משנה? האם יכול להיות שה 1200 PSI הם לא אמיתיים כמוצהר כמו שקורה עם WATS של ספקים? אין לי תלונות למערכת שלי השאלה אם כדאי להחליף את המשאבה?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מה שיש באתר ישן מאד, צריך משהו חדש שמתאים למעבדים של היום.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב AMD Athlon 64 מעבד 3700+, עם לוח ג'יגבייט. המארז שלי הוא מארז ג'נרי. עם המארז קיבלתי בפנים שני מאווררים של 80 מילימטר. המחשב שלי פעל לאט, עד שהחלטתי להחליף מאוורר, וקניתי מאוורר 1 (נראה לי מאוורר ג'נרי), של 120 מילימטר, התקנתי אותו, ואני מרגיש שהמחשב עובד עכשיו יותר מהר...! עכשיו, חשבתי אם כדאיי בכלל להחליף את כל המאווררים במחשב. אז ככה: 1. יש לי הכנה בצד למאוורר 90 מילימטר, ועוד במקום המאוורר שמתחת להארד דיסק (שמה יש לי עכשיו 80 מילימטר, לשים במקומו עוד אחד של 120). 2. חשבתי גם אם כדאיי להחליף את המאוורר של המעבד. עכשיו יש לי את המאוורר ההוא שמקבלים עם המעבד, וחשבתי להחליף אותו למשהו טוב יותר. האם זה ישפר לי את ביצועי המחשב והוא יעבוד יותר מהר? בקשר למא…
-
- 11 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ישנים האחד p3 750 slot 1 לוח של asus p3v4x מעולה שנותן לי אחרי המהרה ב- benchmark mem read: 700mb/s mem write: 150mb/s mem latency: 130ns המחשב השני הוא p3 866 s370 לוח של pcpartner מעפן שנותן לי אחרי המהרה ב- benchmark mem raed: 360mb/s mem write: 130mb/s mem latency: 115ns רציתי לדעת לפני שאני תורם את אחד מהם לבני משפחה איזה מחשב מבין השניים הוא המהיר יותר שיתן לי במרכאות כמובן מהירות גבוהה יותר בהפעלת תוכנות רגילות ובסיסיות בעתיד תודה על שיתוף הפעולה והאם הbenchmark בתוכנת האוורסט נותן לי את המידע שאני זקוק לו
-
- 10 תגובות
- 572 צפיות
-
-
הדבר החשוב ביותר עבורי הוא שהקירור יהיה הכי שקט שאפשר, וגם שתהיה אפשרות להחליף את המאוורר עצמו. בגלל שמדובר במחשב ישן אני מעדיף את המינימום ההכרחי - אלא אם תתקנו אותי. (נראה לי לא לעניין להשקיע 215 שקל על נינגה פלוס עבור 478) מה דעתם ועל איזה קרור אתם ממליצים. ריפר.
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבצע OC לכרטיס שלי (של ASUS) באמצעות התוכנה atitool. יש בתוכנה הזו פונקציה לבדיקה של מקסימום OC שניתן לבצע לליבה ולזיכרונות. הבעיה היא שאני די מפחד לבצע את זה כי אני לא יודע מה הטמפרטורה של הכרטיס (אין לו סנסור שבודק טמפרטורה). האם יתכן שהתוכנה תבצע את הבדיקות שלה ותגיע למקסימום OC לליבה ולזכרונות כשהכרטיס יציב (ללא ארטיפקטים) ועדיין בפעולה ממושכת הכרטיס ישרף? אותו כנ"ל אם אנסה לבצע OC ללא התוכנה, כלומר אני יכול להעלות כל פעם ב 5 מגה הרץ עד לזיהוי ארטיפקטים, להתייצב על מהירות יציבה ועדיין לשרוף את הכרטיס בהפעלה ממושכת. מה עושים? תודה על העזרה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-