אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
ראיתי בפרום גרמני לא בטוח לא זהיתי את השפה .. בכל אופן תרגמו לי את זה לאנגלתי ויש תוכנה בגרמנית כזו שתומכת למחשב ... בזיכרון ובהכל שהוא נמצא באברקלוק ?. קיים כזה . דבר ?בכלל
-
- 7 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם קיבלתי את המחשב החדש שלי היו כולם יכולים לראות בצד... ורציתי לדעת האם גם אני יכול לשנות מהירות מאורר עם כרטיס 4870 עם קירור צד שלישי של ac.....? אני מדבר על האפשרות שתיהיה קלה מאוד בדרייבר החדש 8.10 שאמור לצאת מחר מחרותיים.. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
http://www.ocztechnology.com/products/cooling_products/ocz_ultra_5-silver_thermal_compound http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1420
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה speedfan בשתי מחשבים אני מעלה את האחוזים וזה לא מעלה תמהירות לא מנמיך ! איך משתמשים איתה ? יש לי גם תתוכנה אוורסט על המחשב אולי אני ישתמש בה? ואם כן איך ? תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
-
מה יש לכם להציע? עד עכשיו התעסקתי עם מעבדים חמים יחסית, אבל לבזבז BigTyphoon על מעבד שלוקח עד 35W זה קצת מופרז. אז איזה קירור שקט כדאי לי לקנות בשבילו?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור והווסת המאוורר נשרף ניתן להרכיב על הגוף קירור הזה מאורר 80מ"מ נגיד SF2 ואם לא אז איזה 70מ"מ את ממליצים שיעשה עבודה טובה ויתאים לווסת של ה V7+ ?
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
COMiON (IMPRESS CA055) ATX BLACK Front USB Case Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card זה המערכת שקניתי ואם צריך משו איכותי לא להסתמך על המקור אז בין 150 ל 250 שקל השקעה לקירור
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
חייב עזרה בדחיפות... לא הצלחתי להוציא את הכרטיס , במקום זה הוא חצי לא מחובר וחצי כן מחובר. אני לא יודע כיצד לחבר אותו חזרה , אני פוחד ללחוץ עליו בכח... אין כפתור כזה להוציא אותו או להכניס אותו? כמו בזכרונות? בבקשה תעזרו , אני תקוע בלי מחשב ובקרוב זה יהיה גרוע
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה יותר טוב לP4 Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 או המאוורר ברגיל שקיבלתי אם המעבד כרגע אני עומד על 44 מעלות במנוחה ו54 במאמץ תודה לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 553 צפיות
-
-
1)אם אני רוצה לשעות OC לכל החלקים במחשב(זיכרון מעבד כרטיס מסך ולוח אם) אז אני צריך לקנות קירור לכל אחד מהם..? 2) מה יותר טוב מארז NZXT APOLLO או 6C28+קירור למעבד ARTIC FREZZING 7 PRO?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
אני רוצה להתחיל להמהיר את הכרטיס מסך- בכל אופן הגעתי למגבלה שלו שאני מתחיל לראות נקודות לבנות מרגיזות בתמונה- אז אני מתאר לעצמי שזה מה שנקרא ארטיפקטים- משמע הגבול שלו- השאלה שלי כזו- האם החוקים הם כנל כמו למעבד? ז"א ברגע שמגיעים לגבול- של הכרטיס מסך- מעלים FSB של הAGP? ואז כשמגיעים גם לגבול שם אז מתחילים גם להעלות מתחים לAGP? הFSB על הAGP נעול על 66 ובביוס אני יכול להעלות אותו לתחומים לא קונבנציונליים בכל אופן השאלה שלי - האם זה מה שאני צריך לעשות? להתחיל להעלות FSB לAGP? או שהAGP צריך להיות תמיד על 66 ולא לגעת בו?
-
- 7 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי, אשמח אם מישהו יסביר איך בודקים את טמפ' כרטיס המסך ורכיבים שונים, אשמח אם אפשר לעשות זאת מתוך הווינדוס ולא דרך הביוס.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
xtrem ddr 256 333 pc 2700 מישהו קיבל יותר פה?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי דילמה ורציתי לשמוע את דעתכם יש לי 3 אפשרויות: האופצייה הראשונה לחתוך את גופי הקירור (שהיו גופי קירור של מעבדים) על פי צורת גוף הקרור המקורי ולקדוח בו חורים ( בידיוק היכן שהיו החורים המקוריים עבור בירגי הפלסטיק האוריגינליים) החיסרון הוא שמדובר בטירחה לא מועטה האופצייה השנייה להדביק ישירות את גופי הקירור ישירות על הציפים על ידי דבק טרמי --arctic alumina adhesive החיסרון- החיבור קבוע ולא ניתן להסרה האופצייה השלישית לשטח את גופי הקירור המקוריים ,כלומר לחתוך את הבליטות ההיקפיות שנועדו לשמש כתושבת למאוורר המקורי כך שייוצר משטח ישר שעליו ניתן להדביק בעזרת דבק טרמי את גופי הקירור הנוספים , כך שהתוצאה הסופית היא גוף קירור משולב …
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי הרבה קריאה והרבה סקרנות (ותקציב מוגבל), החלטתי לנסות לבנות מערכת קירור מים. המערכת חייבת להיות מבוססת על הרבה עבודה ותכנון פרטי. ומעט קניה של דברים מוכנים. הדברים שאני מתעתד לבנות הם: 1. בלוק קירור. 2. רדיאטור. 3. מיכלי מים. הדברים שאני מתעתד לקנות הם: 1. משאבת מים. 2. צינורות. 3. נוזל קירור. מצורף סכמה ראשונית של המערכת: בחרתי להשתמש בשתי מיכלי מים מהסיבות הבאות: 1. מיכל ראשי - אין מה להוסיף. כמות מים נכבדה תקרר בעצמה את המים. בנוסף, המשאבה יושבת בתוכו. 2. מיכל מים משני : 1. חיצוני למארז, במקום קר יותר. 2. פתח מילוי מים. 3. חוק כלים שלובים יאפשר לי לשלוט ברמת המים במיכל הראשי. 4. אפשרות לראות את מצב המים (כמות + לא פחות חשוב צב…
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
תראו את הכתבה הזאת: http://www.overclockers.com/articles938 קיצר OCZ Ultra II Premium Silver לא מכילה אחוז אחד של כסף אז אל תקנו אותה!!!
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שאלה לגביי הכרטיסים הבאים : voodoo3 2000/3000/3500, 4 4500, 5 5500 1. כמה הם מתחממים ? 2. באילו מהם יש קירור על ידי מאוורר ? 3. האם ניתן להחליף את המאוורר בגוף קירור גדול יותר ללא מאוורר (מתחת לכרטיס יהיו 2 סלוטים פנויים ואני פותח את הפתח שלהם בקיר האחורי) 4. מהו אורך החיים שלהם ? (אני מתכוון לכאלה שהיו כבר בשימוש 7 שנים לפחות והם מיד שניה. כלומר אילו מהם יחזיקו מעמד אצלי במשך יותר זמן ?)
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
המתח במעבד לא יציב בכלל התנודות נעות בין 1.45 - 1.48 דבר המשפיע גם על פעולת המעבד, בין 2025-2031 MHZ לדעתי זה לא תקין... מה דעתכם? לא עשיתי OC המפרט שלי מופיע בפרטים שלי
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אהלן ! אני צריך ייעוץ - טמפרטורות המעבד שברשותי בכותרת הינה 33-36 מעלות בidle ובערך 47C במאמץ מלא. האם זה תקין ? Thermalright SKL-948U ו Vantec Tornado 92mm ו2 מאווררים 120MM במארז וכמובן 2 המאווררים של הספק כח HEC475W .... נורמאלי ? תודה וטמפרטורת מערכת chipset - idle - 31-35 load - 38-41 - אין שום קירור אקטיבי על הצ'יפסט - רק היטסינק של היצרן epox
-
- 7 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני עכשיו קבלתי את הכרטיס רדאון 9000 פרו מאיה 2 עם 128 ddr של גיגה ויש לי את הדריוור גרסא 7.81 והציון שאני מקבל ב 3dmark הוא 6005 המערכת שיש לי זה p4 1300 לוח של אינטל 256 rdram 800 מגה הרץ ודיסק קשיח מעפן הקיצר איך הציון? ועם איזה תוכנה אתם ממליצים לי לעשות ההמרה לכרטיס? עריכה: חחחחחחחח איזה סתום אני רשמתי אם ורציתי עם
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
רציתי לדעת את הפרטים הטכניים של הכרטיס (מצאתי באיזה אתר, אבל לא בטוח שזה נכון) כדי להתכונן לOC. עד איזו מהירות רצוי לעשות OC בלי לפגוע בשום דבר? איזה קרור מומלץ לקנות?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מה עדיף להוציא את הדלת של המארז? או להשאיר אותה? *פשוט חבר שלי אמר לי שזה הכי טוב כי ככה כל האוויר החם שהרכיבים פולטים ישר יוצאים החוצא וככה פנים המארז יותר מאווורר....
-
- 7 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום , אני חדש בתחום האוברקלוק , יש לי כרטיס מסך xfx 6600 128mb - אחד הכרטיסים החזקים שתוכלו למצוא כיום בשוק... הבנתי שכל מה שאני צריך לעשות , זה קצת לעלות בקצת את התדירות בליבה ובזכרונות ולבדוק את הטמפ' כשהכרטיס מסך עובד... מה יכול לקרות כשעושים אוברקלוק לא נכון? איך בודקים טמפ'? איזו תוכנה מומלצת ? יש מד טמפ' בכרטיס מסך? אם יש תוכנה שתוכל להציג את הטמפ' במשחק מחשב כמו ש fraps מציגה fps , זה יהיה מצוין. כמה מעלות הכרטיס צריך להיות שהוא לא עובד? וכמה שהוא עובד קשה? מתי זה נחשב חם? ושאלה אחרונה , כמה אני יכול לשפר בערך , בהתחשב בזה שאני לא מתקין גוף קירור (לא נוגע במחשב - בכל מקרה קר במחשב מספיק זה חורף). תודה, אבי
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-