אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
קראתי את הכתבה באתר ובמקרה יש לי גם את המוצר הנ"ל...... אני לא יודע מי מנסה לקדם כאן מכירות אבל אותי המוצר ממש איכזב עם טמפ של 38 במנוחה ו45 מאמץ טמפ מארז הייתה על 27 שזה 2מעלות פחות מן הבדיקה באתר יש לי אותו מעבד ללא oc הכתבה נישמעת כמו קידום מכירות של החברה.......לדעתי לא מומלץ המוצר שוכב אצלי בארון עם קירור סטוק ומאוורר דלתא הצלחתי להגיע לטמפ יותר יפות
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה מאוורר למעבד לקחת בתקציב של 200-300 ש"ח. אני צריך שהוא יהיה שקט אבל בעיקר שיקרר את המעבד... בינתיים אני מצאתי שני דגמים שאני לא יודע באיזה לבחור... תמליצו לי בבקשה באיזה מהם לבחור ועם יש משהו יותר רציני אז תגידו לי... GIGABYTE G-POWER PRO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3872 THERMALTAKE BIGTYPHOON http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3070 תודה לכל מי שיעזור...
-
- 9 תגובות
- 580 צפיות
-
-
המעבד שלי עם קירור סטוק עובד ב- 58-61 ב- IDLE אבל מצד שני הסל"ד של הקירור על נמוך באזור ה- 1600. אני מניח שאם היה לו ממש חם הוא היה מעלה סל"ד לא? האם הטמפ' תקינה?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני צריך הצעה לטוכנה שיכולה לשלוט על המהירות של המאוור ( אני יודע שאפשר לשנות את המהירות דרך הביוס, ואני יודע שעל המאוורר יש אפשרות לשליטה על המהירות ) אבל מעניין אותי אם קיימות תוכנות מתוך מערכת ההפעלה שיכולות לשלוט על המהירות ( פרט לאוורסט, שאני לא ממש מרוצה מהביצועים שלה בנוגע למאוור ) יש לי מעבד של AMD אם זה משנה ( אגב המפט זה לא מה שרשום בצד .) תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אז כנראה יהיה לי אחד משני המעבדים הנ"ל, אני רוצה להריץ אותם ל3 ג'יגה. קירור סטוק יחזיק מעמד? מכמכה ועד כמה הטמפ' יעלו?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
עד עכשיו לא ידעתי שאוברקלוק למעבד עצמו משפיע על הכרטיס מסך וכרטיסי ה- PCI. הנה ציטוט של המשתמש Armageddon, שבו הוזכר העניין המופיע לעיל: ''Did you lock the AGP/PCI to 66/33'' האם אתם יכולים להסביר את המשפט הזה במלואו? כלומר, מה נעילת התושבות עושה? על מה היא משפיעה? מה החסרונות והיתרונות שלה? אני מתכוון בקרוב לקנות מחשב חדש ולעשות לו OC. אז חשוב לי לדעת, תודה
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אנשים אני שואל אם מישהו פה מכיר חנויות באיזר כפר-סבא רעננה או באינטרנט שמוכרים מאווררים 40ממ
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי על Shuttle XPC SN45G שזה Barebone אבל הוא לא משתלם בגלל המחיר הגבוה ולא תיהיה לי אפשרות לשדרג אחר כך את הלוח. ואז עברתי לכיוון הטאוורים בסגנון Thermaltake Xaser 3 V1000D אבל אחרי שקראתי בפורום קשה מאד לקרר מארזים כאלה כי הם גדולים. אז מה נשאר ? אני כרגע עם מארז Midi tower הטמפ של הלוח אם שלי היא על 40 מעלות והמעבד על 53 Volcano7+ הדלתות של המארז פתוחות.
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
איזה מהדגמים הבאים הכי טוב? SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 Cooler Master GeminII CoolerMaster Eclipse Thermaltake Max Orb Thermaltake Big Typhoon VX Scythe Andy Samurai Master Scythe "INFINITY" אה ויש לי מעבד C2D E6400
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מופתע שלא מדברים כאן על גירסאות ביוס למיניהם, שימוש בביוס חדש/משופר יכול לתת תוספת נכבדה לביצועים. אני לדוגמא פעלתי על 2.5-3-4-7 והמערכת מחזיקה אחרי עידכון לגירסה של ocz 704-2 נתנה לי לעבור ל 2.5-3-3-7 בתור התחלה. (אני מאמין שיש עוד מה לשפר, אפילו שמדובר בזיכרון לא משהו ) קבלו לינק לדיסק שאחד הכין שמכיל את כל העידכונים: http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=22031 מכיל BOOT והתקנה אוטומטית לכל גירסה (מתעדכן כל זמן קצר), לכל מערכת גם כל גירסה יכולה להתאים באופן שונה ככה שאין ביוס שמתאים לכולם. מקווה שאנשים ישתפו קצת על מה שהם משתמשים או ניסו בעבר, תהנו.
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שמעתי שהמעבד הזה מתפקד מצויין עם אוברקלוק, אבל הבנתי שאת המכפלה שלו אי אפשר לשנות, רק את הבאס. אז כדי לעשות לו אוברקלוק, מה שאני צריך לעשות זה פשוט להעלות את הבאס? אני צריך לשנות עוד משהו? אולי את המתחים שהוא מקבל? ועד כמה בערך אני יכול להעלות את הבאס?
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מה הטמפרטורה של Q6600 במאמץ. והאם הפריזר 7 יכול לשמור על טמפרטורות נמוכות של המעבד.ומה הטמפרטורה במאמץ ובמנוחה עם הפריזר 7 האם הטוניק יוכל לשמור על טמפרות נמוכות של המעבד.ומה הטמפרטורה במאמץ ובמנוחה עם הטוניק האם שווה להשקיע 100 ש"ח בשביל הטוניק בשביל המעבד Q6600. ואיזה קירור ישמור יותר טוב על הטמרטורה של המעבד הטוניק או הפריזר 7
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח GIGABYTE P31-DS3L, זכרונות OCZ 800 1GBX2. כרטיס מסך X1950PRO. ברצוני לעשות OC למעבד אך איני מסתדר עם זה. לא מצאתי הסבר ברור ומפורט (אולי גם תמונות יעזרו) איך ניתן על הלוח הנ"ל ועם המעבד הזה לעשות OC. ניסיתי בעזרת המדריך שיש באתר לעשות משהו אך לא בידיוק הבנתי והסתדרתי עם ההסבר שהגיע עם תמונות למעבד AMD ולא INTEL. אם ישנו הסבר מפורט הכולל תמונות ברורות איך אני אוכל להריץ את הזכרונות והמעבד, אשמח מאוד! חייב לציין גם שמדובר על ספק THERMALTEK 400W תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
קיבלתי גריל בצורת ראש חייזר צבע כחול שקוף יש עליו משני הצדדים מדבקה לקילוף(המדבקה כאילו לשמור שלא ישרט בתוך האריזה)אז בקיצר הורדתי צד אחד בשניה והצד שני אני לא מצליח.זה 100% מדבקה ולא צבע אני רואה פה ושם קילופים וזה אותו חומר שהיה בצד השני. למישהו קרה את זה פעם? ניסיתי עם מים חמים להוריד לא עזר.שמתי בתוך קערה במשך שעה.. אני נווואש הצילו
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי, טוב אני די מנוסה באוברקלוק (אני עושה ככה מדי פעם, לפעמים מוריד, לפעמים מחזיר, לפעמים מעלה, ובחיים לא נתקלתי בתופעה מוזרה כזאת באוברקלוק). עשיתי הכל כמו שצריך (לנעול את התדר על 100, זכרונות לנעול בCL שלהם, שלצערי שלי הם CL5, בלה, בלה..), ונשארתי עם אותו וואט שהיה בתדר המקורי (1.3250, ב-OCCT וב-CPU Z משום מה זה כותב 1.28), עד שבאחת מבדיקות המאמץ (אני מבצע בדיקת מאמץ של 25 דקות כל 10MHz שאני מעלה למעבד), התוכנה כתבה לי שיש error ב-core 2. בסדר, שיערתי שזה בגלל המתח הנמוך (למזלי הרב, הרבה יותר נמוך ממה שציפיתי), והעלתי אותו פעם אחת (אם אני לא טועה ל-1.33 משהו, שוב ב-OCCT וב-CPU Z כותב לי שזה מעט מתחת). שוב בדיקת מאמץ, והפעם-כיבוי של המערכת. העלתי את התדר בעוד טיפה, אותה …
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מעבד חדש בקרוב,רציתי לדעת אם הוא יחיה במארז שלי כרגע?? המעבד הוא amd 2600 והמארז הוא tsunami 350w . אני חייב להגיד שהספק יציב וטוב אבל מה שמטריד אותי זה האיוורור. כרגע יש לי amd 2000 0.18 יחד עם קירור sk7+SF2 והמעבד על 49-50 במנוחה ו55 בערך במאמץ. מה אתם אומרים ה-2600 יהיה בסדר??
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי תמליצו לי על מאוורר : איזה מאוורר כידי למעבד XP+2200? אבל טוב שיקרר ויהיה שקט
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מערכת מבוססת P3 בתוך המארז הנ"ל ולאחרונה התחדשתי ב-Enermax 120mm חדש שיושב לו מקדימה ומשמש כ-Intake כאשר המאוורר הג'נרי משמש כ-Outake מאחורה. הצרה היא שמאז שהתקנתי אותו יש מן רעש עמום ומוזר כזה שקשה לתאר אותו, כל עוד הדלת השמאלית של המארז הייתה פתוחה הכל היה בסדא ולא שמעתי כלום חוץ מהסיבוב של המאוורר (עובד על המינימום שזה 1500RPM) אך ברגע שסגרתי את הדלת (סגורה טוב עם הקליפסים ושני הברגים מאחורה) החל הרעש הזה. תחילה חשבתי שמדובר ברעש מפגיעה של האוויר בדלת השמאלית מאחר והוא נע די מהר יחסית בתוך המארז אבל הרעש הזה לא אחיד בקול, הוא נשמע כמו שאתם מרגישים ברכב שהוא עומד ברמזור ויש ויברציה קלה כזו שמזיזה את הרכב. הבדיקה הראשונה שעשיתי היא ללחוץ על הדלת השמאלית והי…
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מה הבדל בין: AeroCool Turbine 1000 AeroCool Turbine 2000 AeroCool Turbine 3000 הבנתי שיש לשלושתם את אותם נתונים, שלושתם עם LED ושלושתם שקטים מה ההבדל ? ומה כדאי לי לקנות ?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
היי. זה סיפור ארוך, אבל עומדים לצידי רכיבים של מחשב ללא מערכת הפעלה. השאלה שלי היא האם כדאי לי לחבר אותם למארז, למרות שעד יום רביעי אני לא אדליק בכלל את המחשב? המשחה הטרמית לא תיהרס כשהיא נחה סתם ככה בין המעבד לקירור? יש הבדל אם אני מורח אותה עכשיו או ביום רביעי לפני שיהיה בידי עותק של וינדוס? תודה.
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי את המעבד 2500 שהיה לי ב 2800 ועשיתי לו OC קטן והעליתי את הבאס ל 176 מה"ז ומהירות המעבד התייצבה על 2200 מה"ז - המהירות המקורית של מעבד 3200+. אך לוח האם מזהה את המעבד כ 3000+ . אין לי איך להשוות את הביצועים למעבד 3200 + או 3000+ מה לדעתכם הדירוג שלו לאחר ה OC הקטן הזה? האם הוא באמת 3000+ כי ההבדל בינו לבין ה 3200 הוא קטן במה"ז אך הבאס הוא 166 לעומת 200.
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום!! הבנתי שאם עושים OC לLEADTEK 7600GS ופתיחת צינורות אפשר להגיע ל7600GT... האם זה נכון?? איך עושים לו OC ואיך פותחים לו צינורות? הכל עם תוכנה?
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אז ככה, התחלתי להעלות מהירויות למעבד דרך האפשרות המובנת בלוח אם שלי - ASUS P4P800 Deluxe - ואז כשבדקתי בפריים 95 את היציבות זה כתב את הודעת השגיאה הבאה: FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 Hardware failure detected, consult stress.txt file. תוכלו להגיד לי מה זה אומר ומה אני אמור לעשות כדי לפתור את הבעיה? שמעתי גם שכשעושים אוברקלוק למעבד צריך לשנות כמה הגדרות בביוס, תוכלו להגיד לי מה צריך לשנות? (ראיתי שרצוי לבטל את ה Spread Spectrum למשל..). ושאלה אחרונה,כיצד אפשר לדעת אם העלת מתחים תשפר את היציבות או משהו אחר? תודה מראש, עמית :
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ילאה חברה מי שמכיר את הסיפור אז נחשו מה?? החלפתי את הלדיטק שלי חח בmsi והקטע אחי מצעיק הוא שמתי שהטכנאי בדק את הכרטיס לא יועד מה הוא עשה (או אני) אבל יצא לו עשן מהכרטיס חחח ואז אני לא אשם וקיבלתי בלי תוספת את הmsi שהוא יותר טוב נכון?? בוכל קמהר אני רוצה לעשות אוברקלוק ככול האפשר וגם פתיחת צינורות עיבוי מי יכול לתת הסברים מדיויקים שלא נשרוף גם את זה חחח? תודה..
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הדבר החשוב ביותר עבורי הוא שהקירור יהיה הכי שקט שאפשר, וגם שתהיה אפשרות להחליף את המאוורר עצמו. בגלל שמדובר במחשב ישן אני מעדיף את המינימום ההכרחי - אלא אם תתקנו אותי. (נראה לי לא לעניין להשקיע 215 שקל על נינגה פלוס עבור 478) מה דעתם ועל איזה קרור אתם ממליצים. ריפר.
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-