אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי TWINMOSS 400 מגה הרץ ממש ממש ישני נראה אפילו מהדור הראשון שיצא ה DDR 400 והחלטתי לעשות להם אובר- קלוק.. ב 205 מגה הרץ 1.7 מתח המערכת יציבה כמו סלע... אבל ב 210 יש לי לפעמים שגיאה ב 3D MARK ובכלל ב 215 יש תמיד שיגיאה ב 3D MARK השאלה אם העלת המתח ל 1.8 נגיד או 1.75 תעזור לאוברקלוק? או שזה משהו מסוכן שעדיף לא לגעת בו ו 205 זה המקסימום של הזיכרונות האלה על 2.5 CAS... יש לי לוח EPOX 8KDAJ תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
עד לפני שבוע וחצי היה לי את המפרט שבחתימה אבל עם לוח של ECS. טמפ' המעבד במנוחה הייתה 38-39 ובעבודה 45-46 מעלות. הלוח נשרף והוחלף במסגרת האחריות בלוח מדגם זהה - תוצרת Asrock. הוסיפו לי מאוורר באחורי המארז, אבל טמפ' המעבד עלתה ל 52-53 במנוחה ול 56-57 מעלות בעבודה. מה הסיבה לכך? ומה אפשר לעשות בנידון?
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
חברה חשבתי האם אפשר לחבר את המגדל השקט של Tt ע"י קליפסים?ולא בעזרת חורי עיגון?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע בלוחות של אינטל אי אפשר לעות OC האם יש איזהשהי דרך לעשות OC ללוח של אינטל? הלוח הוא INTEL WS440EX והמעבד הוא פנטיום III 650MHZ
-
- 8 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לא הצלחתי להחליט עם זה מתאים לפה או לזכרונות מעבדים... עם זה לא מתאים לפה בבקשה להעביר ואני מצטער. אוקיי אז ככה לפי מה שהבנתי המקסימום VOLTAGE בEPOX הוא 2.8 ואני לא מבין איך זה יכול להיות ? זה נראה לי פשוט קצת מידי ... קניתי ביחד איתו זכרונות BH5 שלפי מה שהבנתי הם טוחנים מתח וכדי להגיע למשהו צריך לפחות 3.0 גם בלי OC למעבד אפילו רק אם אני רוצה להוריד את התזמונים שלהם ל 2-2-2-5 אז האם זה נכון ? זאת אומרת שנדפקתי ואני לא יוכל לעשות שימוש בזכרונות ? או שאני טועה לגמרה ? ועוד שאלה מה הקטע בעצם של הBH5 ? שהם יכולים לספוג מתח מבלי להתחמם ? יענו אני יכול לעשות להם OC רציני מבלי לדאוג שהם ישרפו ? דבר ראשון שאני יקבל את המחשב אני רוצה להוריד את התזמונים ל2-2-2-5 מה אני צריך לע…
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
http://www.cpuidle.de/downloads.php אני עם 3 ג'יגה @ 3.4 נורת' ווד ועם קירור סטוק והמעבד לא עובר את ה47 כדי שהתוכנה תוריד טמ''פ תכנסו ללשונית START UP ותסמנו את OPTIMIZE CPU\CHIPSET ו את RUN ON WINDOWS START UP ושיעברו ה30 יום אז רק תתקינו את התוכנה עוד פעם ....
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בדומה לסיפור עם ה r9800 pro שבצריבת ביוס הצליח להפוך ל XT, כך גם ה X800 pro מסוגל לעבור בתהליך פשוט (מספרים על אחוזי הצלחה מאוד גבוהים) לאחיו הגדול והחזק ממנו. (עכשיו מישהו צריך לקפוץ ולהגיד, אבל איך ל pro יש רק 12 צינורות עיבוד ולXT יש 16!, זה בסדר גאון,בשלב הראשון בפלאש של הביוס של ל XT, ה4 צינורות האחרים נפתחים על הדרך. שוב, ללא צינורות פגומים, ועם אחוזי הצלחה גדולים. לא מאמינים? - תשוטטו קצת שמה ותקראו יותר.) למה להרבות במילים? הנה לינק ל"מדריך" כפי שפורסם בפורומים של driverheaven. http://www.driverheaven.net/showpost.php?p=425616&postcount=21 למי שיש ביצים והוא מנסה זאת, שיכתוב פה איך היה. התהליך הוא לא בלתי הפיך, אפשר לגבות את הביוס הקודם, אבל עדיין קיים סיכו…
-
- 13 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אחרי OC כדלקמן: FSB166Mhz -> FSB170Mhz מכפלה: X10 -> X11 יוצא: 1660MHZ @ 1870MHZ מתח: מעבד 1.95V - בBIOS מוגדר +7.5% מהDEFAULT זיכרון 2.6V - מוגדר +0.1V מהDEFAULT AGP 1.7V - מוגדר +0.1V מהDEFAULT במאמץ עם PRIME 95 הוא עובד על 56/43 (מערכת/מעבד) מעלות האם זה בריא להשאיר את זה ככה? אני חייב לציין שללא העלאת המחת לא הצלחתי להביא ליציבות... אולי אני אצליח להוריד את המעבד ל+5% אבל בעיקרון אני רוצה לדעת אם אלה טמפרטורות טובות
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
איך עושים את זה -הכוונה דרך וולט מוד ... (שנראה לי שעושים את זה דרך וולט מוד ) אני צריך להעלות מטח כדי להתקדם עם P1 ... וגם אני רוצה לדעת בכללי .... תודה ....
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי לכולם בעקבות ההמלצות בפורום קניתי את ה COMPUCASE 6A19 . קניתי גם מאוורר נוסף Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan . רציתי לברר איזה מאוורר עדיף לשים מקדימה ואיזה מאחורה, את ה Thermaltake או את המאוורר שמגיע עם המארז ? האם המאוורר הקדמי או האחורי צריך להיות חזק יותר (או שזה לא משנה). המון תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קניתי מארז חדש http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6079 קיבלתי איתו 3 מאוררים אבל הם עושים טובה שהם מסתובבים בכלל... השאלה שלי היא אם אני קונה בקר למהירות של המאוררים יש מצב שככה הם יעבדו יותר טוב? או שזה לא משנה כי המאוררים מנצלים כבר ככה וככה את מקסימום חשמל...
-
- 7 תגובות
- 520 צפיות
-
-
המעבד שלי 3.0 HT NORTHWOOD עם איורור סטוק יש לי במארז מאוור אחד שמוציא אוויר של אנמרקס 120 ואחד שמכניס ליד ההארד דיסקים של 80 .. לא יודע של איזה חברה נראה לי TT או משהו כזה.. בכול מקרה אני אמור לקבל תכרטיס מסך שלי בקרוב או תליטק 6800 אולטרה או ת XFX ואני חושש שהם יעלו לי תטפמ' של המעבד ומלוח אם המעבד במנוחה בערך 40-41 והלוח בין 38-40 מה כדי לפי דעתכם לעשות???
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום כל הפרטים שלי במפרט (כולל המאורר למעבד) האם כדאי לי להתקין תעלת איורור למעבד (או יותר נכון למאורר של המעבד), אני מפחד שהגודל שלה יהרוס לי את הקירור של שאר המחשב (לוח וכודמה) ואם בכל זאת כדאי האם שווה לקנות את זה (בפנדה או בPCCOOL) או להכין את זה (ואיך?)? תודה
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP New Model לא מצאתי באתר שלהם לאיזה כרטיסים הוא מתאים... הוא אמור להתאים ל GIGA-BYTE 9600PRO ???
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
ניסיתי להרכיב את הקירור הזה ושמתי את הברגים והכל עכשיו שמתי אותו עליהם וזה נכנס כזה אבל זה לא נוגע במעבד! אני יודע כי שמתי משחה והרמתי וראיתי שזה לא נוגע כי אין משחה על הגוף קירור.. זה אמור להיות ככה מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 427 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני חדש לאללה בזה ולא מבין כלום בזה!!! רק מה שאני יודע שזה קשור לקירור! בבקשה ממכם, תפרטו לי קצת על זה איך אני עושה מה אני עושה??? וגם ראיתי פה בכמה הודעות תוכנה שאיתה אני יכול לראות את התוצאות... תסבירו לי גם איך בדיוק... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
-
-
זוכרים את הכתבה באתרינו על הקירור הנוזלי החדש של BIGWATER? מערכת ה BIGWATER היא המערכת החדשה של TT לקירור נוזלי וכמובן שמציגה המון שיפורים בנושאים הבאים : -צינורות איכותיים יותר שלא צורכים קפיצים -בלוק מים חדש שמציג איכות גימור גבוהה ופיטצ'ר מדהים של מנורה כחולה שמאירה את הבלוק ויוצרת אפקט מדהים ויפיפה של בלוק מואר. -משאבה שקטה מאוד ואיכותית הכוללת בתוכה לד כחול והחסרון בה הוא שהיא לא הכי חזקה [120 ליטרים לשעה] אך שקטה מאוד! -רדיאטור ענקי בגודל של 120 מילימטר ומאורר שקט וחזק שדוחף בעוצמת מקסימום עוצמה של 93 אפסיאם ובשקט מדהים של 21 דציבל בלבד! -קונטרול פאנל קטן כמו בכל ערכת קירור של TT. אני אישית קונה את זה.. מה איתכם? נ.ב. הקישור http://www.xtremecomputing.co.uk/review.p…
-
- 13 תגובות
- 713 צפיות
-
-
חברה אני רוצה לבנות מערכת קירור מים אבל אני לא יודע איך לבנות את הבלוק אתם יכולים למצוא לי מדריכים (המדריך בתחרות המדריכים לא מצא חן בעניי ובלוח שלי אין חורים
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=3673&item=6703489230&rd=1#top ראיתי את זה.. ולפי מה שאומרים זה מוריד טמפ' מיוחד... מישהו יודע בדיוק מה זה ויכול לתת לי יותר פרטים עליו?
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
למי שיש והוא מאזור מרכז בבקשה שיצור איתי קשר באיסקיו 7712733 אני רוצה לדעת כמה פרטים..
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6552 עד כמה הוא טוב כי אני קונה עכשיו מחשב חדש זה הולך להימכר יש למי... ואני מוכר אותו בלי כרטיס מסך,צורב,סטיק אחד של זיכרון ואני קונה 3200+ 64 עם לוח של MSI K8N פלטינום וכן אני יודע המחיר עולה היום חחח נראה לי כבר עלה אבל הם אמרו לי אישית ככה תקנה היום תשלם עוד 10 ימים חחח אני רציני לגמרי זה מה שהם אמרו אז חשבתי למה לא אולי נקפוץ על זה חחח בסוף לא קפצתי על זה וחשבתי עדיף קודם שיהיה כסף ולא בעיות וכאבי ראש אחרי זה... טוב אז בקשר לקירור מה יותר טוב ובכמה? SLK948U אם מאורר טורנדו 92ממ הרעש זה לא בעיה כי יש לי נקסוס 201!! או הקירור הזה קולר מסטר הייפר 6 נגיד גם אם אותו מאורר טורנדו 92ממ... ואם זה אני קונה גם ADATA …
-
אני מעוניין לקנות קירור חדש למעבדP4 2.8 HT NORTHWOOD סוקט 478 בגלל בעיות עם הקירור המקורי שבא עם המעבד. התקציב שלי שלי הוא עד 200 ש"ח. אם אני קונה משהו אז אני רוצה משהו עצבני (אני רוצה לקנות גם Arctic Silver 5) אני יודע שנחושת מוליכה חום הרבה יותר טוב מאלומניום אבל יש סכנה בגלל המשקל הכבד שלו. איזה קירור אתם ממליצים לי לקחת?
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעייה יש לי מחשב: p4 2400 @ 3060 לוח אם של asus דגם p4xp-x 160 G"B 768 m"b זיכרון פנימי של kingston 512 m"b 400 mh"z + 256 m"b DVD LG CDRW LG כרטיס מסך g-force 4 mx 64 m"b מארז רגיל עם צג LCD גדול בגודל כונן סידירום שהכנתי שמחובר ליציאה של המדפסת שמשמש כאקולייזר גרפי ועוד דברים נחמדים ושימושים אחרים. (מי שתוהה איזה גודל הצג הגודל הוא 4X40 שורות) ועכשיו לבעייה אני מבין באוברקלוק ברמה מעל הבסיסית אבל לא גבוהה ממש כמו חלק מהאנשים כאן , עכשיו מה שרציתי לשאול זה למה אני לא מצליח לעבור את ה-190 ב-fsb ואיך אני יכול לעבור את ה-190 והאם זה קשור לרכיבים שיש לי במחשב או שאני הגדרתי משהו בביוס לא נכון ואולי בגלל זה אני לא מצליח לעלות יותר גבוה. ??? ??? ??? תמו…
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
תראו בכללי הבנתי ש OC זה בעצם להשיג את המאמץ המירבי של ה CPU או כל דבר אחר במחשב כמו כרטיס מסך וכ'ו. זאת אומרת אם למשל יש לי AMD 2000+ ואנחנו נעשה לו OC כאילו הוא יעבוד כמו AMD 2400+ משהו כזה... אם אני טועה תתקנו אותי.... (כי זה מה שהבנתי.... אני חדש בעסק). השאלה שלי האם המפרט הבא מתאים לי לעשות OC: לוח: GIGABYTE GA-7N400L http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=671&catcode=162 מעבד: AMD ATHLON XP 2800+ 2.083Ghz Barton http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/712.16.html זיכרון: kingston 512 DDR 400 PC-3200 kingston 256 DDR 333 PC-2700 *האם אפשרי לעשות OC גם שיש לי שני זכרונות שהם לא תואמים זאת אומרת אחד PC-3200 והשני PC-2700 זה יפריע? …
-
- 21 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכם , ברצוני לקבל מידע אודות שתי מאווררים למעבד.. האחד - Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735 השני - THERMALTAKE Spark 7plus ברצוני לדעת איזה מאוורר יהיה טוב יותר ומותאם יותר למעבד שליי.. (פנטיום 4 2.0) המעלות שלי במחשב כעת הן: במעבד - 51 במנוחה בלוח אם - 30 במנוחה. תוכלו לומר לי האם ההשפעה תיהיה רצינית והמעלות ירדו בצורה משמעותית כי אני מעוניין לבצע אוברקלוק. דרך אגב אני מבצע את הרכישה דרך האתר - http://www.noacomp.co.il ואני מעוניין לקבל חוות דעת עליו.. לפי מה שראיתי הם זולים בכמה בכמה דברים מפנדס והמשלוח שלהם זול ומהיר. בתודה, אביב
-
- 3 תגובות
- 420 צפיות
-