אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
עזרווווווו ליייי החלפתי עכשיו משחה טרמית למעבד לפי המדריך שרשום פה באתר .. הדלקתי תמחשב ועכשיו הטמפ' שלו על 70 מעלות.... מישהו יכול להסביר לי למה זה קרה????
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הורדתי את התוכנה AIDA32 כדי שאני לא יצטרך כל פעם שאני רוצה לבדוק טמפ' של המעבד בביוס. בביוס הטמפ' של המעבד עומדת על 55-56 מעלות, ובתוכנה זה מראה לי 49-50 מעלות. השאלה שלי היא האם התוכנה לא אמינה? או שהביוס לא מעודכן? ואם זה בגלל הביוס אז לא מצאתי ללוח שלי עדכון באף אתר...(ABIT SR7-8X) אשמח לקבל תשובה...תודה.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
חבר שלי, לאחר שראה את התמונות של המודינגים שאתם עשיתם פה התלהב ועשה מוד קטן למארז שלו. הוא צבע את הפנאל הקדמי לפי איזה אלבום של סקס פיסטולס. והרי http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/o/_/b/1/2/3/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200310162047115470/200310162059084783/p-000_0565.jpg המפרט הוא: ASUS CUV4X PENTIUM 3 1000 MHZ 256 SDRAM 15 GB WESTREN DIGITAL CREATIVE SOUND BLASTER LIVE PHILIPS 5.1 SPEAKERS NVIDIA GFORCE 2 32 MB MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBORAD TRACKBALL OPTICAL MOUSE PROVIEW 17 CD 36* 1.44 WIN XP צולם ב:KODAK EASY SHARE CX4230 מקווים שתהנו!
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מדובר על מחשב מדיה סנטר + גיימינג המעבד i5-6600 כרטיס מסך GTX970 המארז יחסית קטן, מתלבט בין כמה דגמים (אשמח לשמוע הצעות נוספות) 1. Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 2. Arctic Freezer 11 LP 3. Arctic Alpine 11 Rev.2 צריך שיהיה שקט יחסית אבל יעיל
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי 2 כרטיסי מסך שמחוברים בCROSS FIRE בגרסא: XFX: AMD Radeon HD6870 Dual Fan Edition זאת הגרסא הרגילה עם הקירור של הBlack Edition: http://techreport.com/r.x/geforce-gtx-560ti/xfx-card.jpg אותו קירור בדיוק. עכשיו לקראת משחקים חדשים אני רוצה לעשות לו OC דרך הAmd Overide זאת פעם ראשונה שאני מנסה לעשות OC אז כמה שאלות: עד איזה טמפרטורה הכרטיס מסך נחשב "ליציב" ושלא יתחיל לההרס? איזה תוכנה מומלצת לבדיקת מאמץ ואיך משתמשים בה? למי שהתנסה עם הכרטיסים האלו בOC: יש לכם GPU Cloack ו Memmory Clock מומלצים?... כרגע הGPU CLOACK שלי הוא mhz905 והCloack Memory הוא 1050mhz (ככה זה בא, ללא OC.) איזו מהירות לא כדאי לי לנסות לעבור?.. אם משנה הספק כוח אז הוא Antec Truepow…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז הגעתי ל475/725 עם ה6200 החמוד שלי...המעבד שלי וראם שלי מגבילים אותי אני בטוח בזה אבל לא נורא)(1.7 P4 , 384RDRAM) אני רוצה לדעת מה הלאה?איך אני עושה עוד OC?אתמול מרחתי AS5 אבל זה לא נתן לי עוד אפשרות לOC למרות שזה הוריד בסביבות ה5 מעלות! אני עושה סינקים לזכרונות מהיטסינק של P3 גדול וישן, עם שלוש שורות אני מפריד בניהם - שאלה האם כדאי לחבר שורה לכל שתי סטיקים או לחתוך את השורות לשתיים וכל סטיק של זכרון יקבל חצי שורה?(חח נשמע כמו סמים ) איך אני בדוק כמה מתח הכרטיס מקבל?
-
- 13 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי! בדקתי את הטמפרטורה של המחשב ונדמה לי שזה חם מדי... המעבד: 63 מעלות צלזיוס. לוח אם: 36 מעלות צלזיוס. AUX: כ-40 מעלות צלזיוס. יש לי מעבד Athlon XP 2400+, ולוח ECS K7VTA3, זה חם מדי בשביל כזה מחשב??? אם צריך לקרר את המעבד אז פשוט קונים CPU Cooling אבל מה אם השאר? אני לא יכול לקדוח במארז ולהתקין עוד מאווררים כי יש לי עליו אחריות ואני מפחד לאבד אותה...
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הCoolermaster עולה 285. הVantec עולה 174. ראיתי את הקולרמסטר (בתמונה) הוא נראה גדול ומסורבל זה יכול להפריע, מי מבין השניים עדיף?? תודה ויום טוב!
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ליקנות מאוורר טוב כמו ה SMART FAN 2 עכשיו הבנתי שלא רק זה שהוא איכותי הוא גם כולל 3 אפשרויות פעולה עכשיו השאלה שלי היא האם יש מאווררים איכותיים בלי הרבה אפשרויות או שיש מאוררים ברמה של הSMART FAN 2 של חברות אחרות. לדוגמא ה ANTEC 80mm SmartCool איך הוא??? בתודה דניאל נורמן
-
- 12 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי זכרון של חברת SUPER TALENT שכתוב עליו דגם: D32PB12C25 והוא CAS 2.5 וניסיתי למצוא עליו קצת נתונים אבל באתר של היצרן לא מצאתי אותו אז אם מישהו מכיר אני ישמח לדעת למה הוא מסוגל תודה
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם אני חדש פה בפורומים... אז ככה שלשום שמתי לב שהמחשב מתחיל לעבוד לאט (במיוחד במשחקים), פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר של המעבד לא מסתובב, אני לא כל כך מבין בזה אבל ניסיתי כמה דברים פשוטים כמו לנקות אותו טוב טוב (למרות שהוא גם ככה היה נקי), לנתק אותו ולחבר מחדש... ועדיין לא עזר, בקיצור אני רוצה לקנות מאוורר חדש ואני רוצה המלצה, ראיתי כבר בנושאים הנעוצים שרשום איזה מאווררים מתאימים למעבד שלי אבל אני מעדיף לרשום פה את הדגם המדוייק ושתמצליצו לי בהתאם Intel 2 due E8400 3.00ghz, 4 gb RAM, ati rdeon 4800 HD אם צריך עוד משהו אני אבדוק.. בכל אופן אשמח להמלצה איזה מאוורר לקנות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אז הטמפ' במחשב הם כאלה: כמו שיש בתמונה: http://www.qerty.net/files/Voodka_81625270.jpg זה עם קירור של אינטל המקורי למעבד, מה אתם אומרים? במאמץ הוא מגיע מקסימום ל 50 אני צריך לבדוק, אבל עוד יומיים אני מקבל את הקירור החדש (אינפיניטי) לכמה זה יוריד לדעתכם?
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני קניתי סינק חדש למעבד קניתי את ה coolmaster auro7+ ולדעתי הוא דפוק או שמשהו עשיתי לא טוב יש לי מעבד AMD2400 ואחרי שהתקנתי את הסינק החדש הטמפ' של העבד לא השתנתה בכלל אולי היא ירדה ב 3 מעלות ברגע שהדלקתי את המחשב גיליתי שהמעבד על טמפ' של 52 מעלות שזה בערך 7 מעלות פחות ממה שהיה לי לפני זה ולפני זה היה לי את הסינק שקיבלתי עם המעבד AMD קודם כל : זה סינק טוב מה שקניתי לא? מה יכול לגרום לזה שהטמפ' לא השתנתה? מה עשיתי לא טוב?! זה דחוף לי אז בבקשה תענו לי... תודה רבה רבה רבה ד"א לאיזה ביצועים לצפות מaero7+ של קולרמאסטר? כאלה?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הנה תוצאות ה OVERCLOCK שלי נכון לעכשיו אני ממשיך ב OC אחרי כמה בדיקות נוספות.. מה דעתכם ? http://img713.imageshack.us/img713/3601/overclockcopy.png
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני די חדש בתחום האוברלקוק, ועכשיו נכנסתי לביוס ורק בשביל בדיקה ראשונית העלתי את הבאס מ-200 ל- 205. המהירות עלתה כמו שצריך אבל שמתי לב שהמהירות של הכרטיס מסך עלתה גם כן וא זנכרתי שאמרו לי לפני כמה ימים משהו על נעלית פיסיאיי. אז רציתי לדעת איך אני עושה זאת תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום. אני צריך עזרה בבחירת קירור למעבד מסוג: Intel Core i5 3570K. חשבתי לקנות מאייבורי אחד מאלה: Scythe Katana 4 ₪130 Scythe Mugen 3 ₪200 Scythe Ninja 3 RevB [₪195 Noctua NH-U12P SE2 ₪235 Noctua NH-D14 ₪320 אני מתכנן OC בסביבות ה- 4.5GHZ ואני רוצה שהקירור יהיה כמה שיותר שקט ויעיל. על איזה קירור הייתם ממליצים? והאם Intel Core i5 3570K BOX יכול לענות על הדרישה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עכשיו ראיתי בפנדה את קיט הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10814 הקישור ליצרן: http://www.swiftnets.com/products/H20-APEX.asp זאת מערכת חדשה של Swiftech ומאוד אהבתי את החלקים! גם בלוק Storm וגם משאבה D5, מיכל איכותי והכל.. אבל אני לא בטוח לגבי הרדיאטור שלהם. למישהו יש פרטים עליו? איך הוא בהשווה לBlack Ice Pro / Extreme? למה ככה מערכת נראת מעולה וגם מחיר נגיש. שווה לקנות או לא?!
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מישהו יודע מזה ה Intel® Application Accelerator??
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני רוצה להתנסות באוברקלוק קליל ולא מצאתי כל אופציה בביוס עדכנתי לביוס הכי מעודכן intel board 915 gux intel p4 3.0g -630 kingston 1x1024/667 (הלוח תומך עד 533) אם אין אופציה בביוס,האם יש תוכנה כתחליף? המטרה היא כאמור רק משהוא קליל ביותר להתנסות תודה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אני מגיע לביוס למקום שבו אפשר לעלות את FSB והוא נעול הוא לא נותן לי אפשרות לעלות או להוריד הלכתי לפי הספר. דרך אגב : לוח אם : ASUS P4 S 800 D מעבד: P4 2.6 HT אני רוצה לעלות ל 3.0 מי שיודע איך משחררים את הנעילה שיעזור לי???
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-
-
קניתי את המחשב החדש עם המעבד QX9650 שקיבלתי ונדהמתי לגלות שהמהירות שלו היא 2GHZ. כניראה בגלל המכפלה שמוגדרת על 6, הFSB בסדר. וגם רשום שתדר הDRAM הוא 400, זה בסדר נכון? כי צריך להכפיל בשתיים? [הזיכרנות הם 4GBPQ 800MHZ ak G.skill] אשמח לתוכנות אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך, משום מה בBIOS אני לא מוצא את הגדרות האוברקלוק [לוח P5K-E]. טמפרטורת מעבד: ליבה 1+2 35 ליבה 3+4 16
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר לימוד מסויים וחיפוש בפורום רציתי לבצע אוברקלוק למעבד AMD Phenom II X4 965BE (המפרט בצד ימין). הצלחתי להגיע ל-3800MHz ללא העלאת מתחים. לאחר מכן התחלתי להעלות במקביל למכפלה גם את המתח למעבד בצורה הדרגתית ואיטית, עד שהגעתי ל-4100MHz (מכפלה x20.5) עם מתח 1.55V (דרך אגב, למה ב-CPU-Z וב-PC Health בביוס המתח הוא 1.536V?). הרצתי בדיקה של שעה ב-OCCT ללא שגיאות וריסטים. הטמפרטורות הן: 29 מעלות במנוחה ו-48 מעלות במאמץ. לאן אני ממשיך מכאן? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום... יש לי כרטיס מסך Radeon 9200SE, בעל קירור פסיבי בלבד (ללא מאוורר). ברצוני לעשות לו אוברקלוק, האם כדאי? האם יראו תוצאות משמעותיות? האם כדאי להוסיף לו מאוורר או שהקירור הנוכחי מספיק? כל תגובה תתקבל בברכה!!
-
- 1 תגובה
- 406 צפיות
-
-
ב EVEREST מופיעה טמפרטורה של מעבד בעומס כ 43 וב PCPROBE כ 59 מי מזייף על מי לסמוך !? אני משתגע
-
- 10 תגובות
- 666 צפיות
-