עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. המחשב יראה בערך כך: מעבד AMD 64 3000 לוח אם EPOX 8kda3j זכרון dual ddr 512 500 Mhz micron\ata כרטיס מסך gIGABITE rADEON 9800 PRO הארד דיסק 120 גיגה sata פתוח להצעות בנושאי קירור ומארז תודה

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  2. יש לי במחשב 768 RAM 512 של קרוסאייר שקניתי ועוד 256 של לא יודע מי רציתי לדעת אם אפשר לעשות איכשהו לזכרונות אוברקלוק? יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 4 MX440 (לצערי) ומלא משחקים לא פועלים עליו....בגלל שהוא MX אם אני אעשה עליו אוברקלוק משחקים כאלה כן יפעלו? יש בכלל טעם לעשות לו אוברקלוק? ועכשיו לשאלה קצת יותר ניובית מקודמותיה... איך אני עושה בכלל אוברקלוק? אני יודע להתקין תוכנה של טמפרטורה ולבקר טמפרטורות אבל אני לא ממש יודע מה הטמפרטורות המקסימליות שמותר לי להגיע אליהן לא שאמורה להיות בעיה כי המחשב שלי יחסית קר מבפנים מישהו יכול להביא לי לינק לתוכנה של טמפרטורות?

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  3. יש לי את ה Msi K8N Neo platinum Amd 2800+64bit Clawhammer Sh7-C0 A-DATA 2X512 DDR500 בקיצור אני בעסק של אוקינג ויש לי קירור של ThermalRight לא זוכר בדיוק את ההיט סינק, אבל זה היחיד שמתאים לאייאמדי 64 נחושת , ועליו יש Vantec ThermalFlow 92mm בעיקרון המעבד לא הגיע ליותר מ 47 מעלות,, עכשיו האם הוולטז הגבוה יכול להרוס ? ואיך אני יכול לראות את זה? כי הייתי עליו די הרבה זמן ולא ממש הייתי צריך במהירות שהייתי, עכשיו אני על 1.65 שזה מספיק בשביל האוקינג. יש מצב שזה הרס משהו חוץ מקיצר חיים אז הוא יהיה 6 שנים או מה שלא יהיה, אבל האם הוא הרס? ובטוח לא בגלל חום, פשוט אני חייב לדעת למה אסור להשתמש בוולטז גבוה אם חום זה לא הבעייה ממש, כי אני בטוח שמותר אבל למה כולם אומרים לא יותר מ1.75 …

• 13 תגובות
    • 884 צפיות
  4. Started by motorishta,

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2014 או https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2469 מבחינת איוורור...?

• 10 תגובות
    • 613 צפיות
  5. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1052&products_id=4502 נועדה לקרר גם את הצי'פסט גם את ה VGA וגם את מעבד ... אשמח לחוות דעת...

• 8 תגובות
    • 517 צפיות
  6. Started by liav12,

יש לי מעבד 1.4, והמעלות אצלו הוא 32-35 במנוחה, ובמאמץ משהו בסביבות ה 42-44 בערך. אני לא יודע אם זה נחוץ אבל יש לי זכרון ארדיראם (אם זה מפריע לאוברקלוקינג). אוקיי אז מה שאני צריך זה עצות איך אני יכול לעשות אוברקלוק למעבד כי אני חושב שיש לי נעילה, כי שנכנסתי לביוס ראיתי את המהירות של המעבד מסומנת באפור ולא היתה אליה נגישות. יש תוכנה שפותחת את זה? ואם כן איך? ואפשר לעשות בכלל אוברקלוק עם ארדיראם?

• 9 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי מעבד 2.8MHZ Prescott ולוח של ASUS p4p800se יש מצב שינוי\פתיחת מכפלה ? יש מצב שזה יגרום נזק ללוח או למעבד ???

8. Started by Yaron-Cohen,

אז זה הקירור....מה אתם אומרים?? שווה?? לא שווה?...יש משהו שנותן ביצועים טובים יותר לכסף??..איך הוא מרעיש?....

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  9. Started by KyleIsle,

תתעלמו מהודעה זו. (אני לא מצליח למחוק אותה) ההודעה הבאה היא המלאה.

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  10. Started by ratzabi,

לחבר שלי יש מחשב ישן עם הכרטיס הזה, רצינו לדעת אם נוכל לעשות לו OC? אם כן אז עם איזה תוכנה?

• 6 תגובות
    • 512 צפיות
  11. Started by robertok,

שאלה, יש לי בארטון 2500(מכפלה פתוחה) עם קירור סטוק, ולוח ASUS מבוסס KT600 (מה לעשות...). לפני OC המעבד עבד על 58 מעלות קבוע, כשהבאס על 166MHz והמכפלה על 11. שיניתי את הבאס ל 180, והמכפלה ל 19!!!. חוץ מזה לא שיניתי מתחים. הטמפרטורות ירדו ל 52 באיידל, ו 56 במאמץ, והמחשב התחיל לעוף... פיספסתי משהו בחוקי הפיזיקה???

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  12. חברה מישהו יכול להמצליץ לי על תוכנה לבדיקת טמפרטורה של המחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by wollmann,

למרות שזה בגרמנית, מה אתם אומרים על ההשוואה הזאת? יש באתר גם השוואות לצ'יפסט, רדיאטורים וכו'. http://watercoolplanet.de/index.php?open=4&show=1

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by robertok,

חברה, ניסיתי לשנות מכפלה לXP 64 +2800 (לוח Abit KV8 Pro). גם ה CPU RightMark וגם ישירות בביוס אני לא יכול להציב מכפלה גדולה מ - 9 . לדעתכם המגבלה היא בביוס או במעבד?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  15. Started by TheShadow,

אני מתכוון לרכוש את ה אטלון 64 3000+ עם לוח EP-8KDA3J והבנתי שזה מתאים לOC לא רע... עכשיו השאל שלי היא על הקירור למעבד... אני רוצה לכנות את המנוע הסילון הזה SILENTTOWER CL-POO25 של Tt איך המאוורר הזה? הוא הטוב ביותר לתקציב שלו (180)? יש איזה איוורור טוב יותר במחיר זה?

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  16. Started by puki,

יש לי מחשב חדש AMD64 עם לוח MSI K8N, הרצתי PRIME95 למשך כמה שעות, הוא הגיע ל-35 מעלות באמצע היום ללא מזגן. הקריאה היא מהצג LCD על המארז. האם זה הגיוני ? איזה טמפרטורה מוצגת על המארז בד"כ ? כמה אמור להיות מנסיון של אחרים ? זה נראה לי נמוך מדי (טוב מדי מכדי להיות נכון...)

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by BoRiS.K,

תגידו מה זה עוזר אם אני משנה את המכפלות והאם זה מסוכן (צריך קירור יותר טוב וכו....) כי אני לא מבין בזה ואני לא רוצה לגעת סתם ככה

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  18. Started by tom123,

למישהו יש טבלה כזאת ויכול להגיד לי כמה CFM הוא עושה ב- RPMים שונים?

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  19. שלום ה 9800 NP לא ממש חזק ב OC וזו אשמת הזכרונות כבר ב 305(610) האם קירור נוסף ישפר לי משמעותית את יכולות ה O.C אני מבקש התרשמות מניסיון אישי בלבד

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  20. Started by the_king00,

כדי לי "להשקיע" בה? אני רוצה לשפר את המאוורר של הרדיאטור לקולרמסטר ג'ט4

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  21. Started by nimrodim,

בבעלותי הזכרונות הרשומים מטה. הבעיה - לא יכול להריץ את הזכרונות ב 2.5,2,2,5 ב FSB של 240. 1:1. נבדק כרגע עד FSB של 235. - תקין. הערה: VDIMM מקסימלי בביוס הוא 2.8 . בתכלס יורד עד 2.7. האם הבעיה יכולה לנבוע מהבאים: 1. התחממות הזכרונות. 2.VDIMM לא מספיק גבוה? - האם הגיע הזמן ל VDIMM ו VTT MOD? מה כדאי לנסות הלאה? לשחרר תיזמונים? אם כן למה? לנסות כל זכרון בנפרד ולראות אם אחד מהם מגביל? לנסות לקרר יותר את הזכרונות? אשמח לשמוע הצעות.

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  22. האם הוא מגיע עם הבלוקים זאת אומרת שאתה קונה את כל החבילה והאם בשלב מאוחר יותר ניתן להוסיף בלוקים לכרטיס מסך נגיד ולדיסק הקשיח?

• 13 תגובות
    • 783 צפיות
  23. Started by Impreza,

הוצאתי סינק ריבוע מלוח שלא עובד כבר ואני רוצה לשים אותו על הזכרונות של הכרטיס מסך איך לחתוך אותו למלבנים קטנים? (אין לי כלים ומסור) ואיך לשים אותו? עם דבק טרמי או משחה? לשים את הדבק או המשחה על הזכרון של הכרטיס מסך ולשים את הסינק?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  24. Started by POD,

שלום לכולם, המפרט הוא: AMD 1800+, Geforce 3 Ti200, DDR 266 MHz, FSB 133MHz, AGP BUS 66MHz מפרט מלא יותר ב-http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VTXE+.htm שאלתי היא, כשאני מעלה את קצב ה- FSB מ-133 ומעלה, האם אני צריך גם לשנות את ה BUS של ה- AGP? ואם כן, אך אני עושה זאת?

• 7 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים