עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yuval_cohen,

יש לי צג עם תמיכה בעברית... מישהו יודע איזה תוכנה תומכת בעברית לעזעזל?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by yuval_cohen,

חברים... חיברתי LCD 16X2 עם תאורה למחשב! עכשיו יש לי רק בעיה אחת... אני רוצה להציג עליו דברים בעברית... אך ללא הצלחה... שאני שולח מידע בעברית יוצא ג'יבריש... מישהו יודע מה הפיתרון??

3. Started by kattash,

שלום וחג שמח לכולם!! אני לא מאמין שהרבה בישראל הגיעו לכזו תוצאה.. אז רציתי קצת להשוויץ המפרט: Abit An8 Fatalty SLI Amd 4200+ dual core 939 Kingston 2X512 CL3 with TT heat spreader 2XGigabyte 7800GTX!!!!! Thermaltake 400W WD36GD- 10000 RPM- raptor Zalman CNPS9500 Thermaltakr Armor case full tower- Aluminum הוא רץ במצב סטוק לחלוטין בלי שום אובר לאף אחד מהרכיבים... תמונות יבואו בהמשך.. תהנו!! [attachment deleted by admin]

• 115 תגובות
    • 5k צפיות
  4. Started by T_A,

אז ככה (מפרט בחתימה) איך אני קובע את היחס מעבד זכרון ? :s05: כי אני רוצה לשים את המעבד ב 11X275 ואת הזכרון ביחס של CPU/14 אבל כל פעם היחס זכרון מעבד משתנה לי (לפעמים נמוך מידי ולפעמים גבוה מידי) מה שאני רואה בלוח אם בקשר לזכרון זה רק איזה מהירות לכוון אותו (266,333,400,433... וכו.) אבל זה לא ממש עוזר לי (היחסים משתנים לי כל שאני בוחר משהו אחד) אני גם לא ממש מבין במה בא לידי ביטוי המכפלה של ה HT וה HT בכלל אני יודע שזה מסורבל אבל ועד שאני יקנה זכרון מהיר יותר אני חייב לעשות את כל הבלאגן הזה. נ.ב כמה זמן אמור לקחת לפרויקת להגיע ל OC DATABASE? כי שלחתי אחד ביום שבת (רק 18 אחוז אבל אני עובד על זה)

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  5. Started by natan805,

האם אפשר לעקוף איתו את ה x1950xt ? אם כן איזה קירור אני יצתרך לקנות ?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  6. המעבד הוא פנטיום4 506 במהירות סטוק הוא אמור להיות על 2.66 אבל כרגע הוא אצלי על 3.6גיגה. במאמץ הוא מגיע לאיזור ה60 מעלות האם זה מוגזם בשביל המעבד הזה?

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  7. Started by kobi63,

עד איזה טמפ' זה כבר לא מומלץ שהCPU יהיה בה? ואני לא מדבר על הליבות. אני מדבר על הCPU, נכון יש SYSTEM ויש CPU? אז על זה אני מדבר, לא ליבות. אז עד כמה? ותגידו, בכללי, למה לא מומלץ לעשות OC בהתחלה שכל מה שקשור למתחים על AUTO ורק אם נתקלים בקשיים או שמשהו לא עולה להתחיל להתעסק עם זה?

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  8. טוב אז התחדשתי בכרטיס מסך משומש 8600GT SONIC+ של PALIT אני חייב לציין שזה כרטיס ממש חזק ביחס ל8600GT הסטנדרטי יש שיפור של עד 20% בבנצים איתו..... טוב נחזור לנושא הקירור שאיתו הוא הגיע הוא של זלמן אם אני לא טועה ואני בתור חולה שקט שדרגתי לקירור פסיבי שלAC S1 עכשיו הטמפ' תקינות אבל יש בעיה שהחיבור IDE בלוח אם יושב בדיוק מתחת לקירור פירקתי את הפלסטיקים של הIDE ושל הS1 בשביל שאצליח לחבר את את הכרטיס מסך אחרת לא היה מקום אבל נוצר מצב שהHEAT PIPES צמודים ממש בלחץ לכבל IDE שיוצא מהלוח עכשיו השאלה אם בטמפ' שהכרטיס מגיע עד כמעט 75C בעומס מירבי לדעתי יש סכנה של המסה עיוות של הפלסטיק שמבודד הIDE ואז סכנה גם לכרטיס מסך וגם לכוננים שמחוברים אליו צריך את חוות דעתכם הערה שמתי לב שעל …

• 11 תגובות
    • 863 צפיות
  9. אני מחר בצהריים הולך לקנות SLK 700 מחנות המחשבים פנדה. אני קודם כל אבצע OC די קטן עם מעבד שAMD ATHALON XP 2500 (מ-1830GHZ ל-1950GHZ). אני די בטוח שב-OC קטן כזה, והגוף קירור שיש לי הטמפ' של המעבד לא יהיו ממש גבוהות. אבל בעוד חודשיים שלוש, אני רוצה להגיע למהירות של 2.2GHZ ב-OC, ורציתי לדעת אם הגוף קירור שלי מספיק טוב כדי שאני אעשה OC "כזה גדול"? (שלא יהיו לי טמפ' של 65-60).

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. מתי זה מתחיל להיות מסוכן למעבד ? (אני מעלה לצורכי OC כמובן).

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  11. שלום יש לי זיכרונות גנרים ואני עושה oc ואני חייב לתת להם מתח, עד איזה מתח מותר לתת להם שלא ישרפו ועד איזה מתח לא לתת להם, והאם זה בריא לעבוד עם המתח שאתם תתינו עבודה שוטפת ?תודה רבה

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by shmulikg,

אני רוצה לדעת בישביל OC(אינטל P4) ואם אפשר להגיד לי גם את המתח לנורת'ווד וגם לפרסקוט...

• 6 תגובות
    • 509 צפיות
  13. Started by dinnof11,

יש לי E8500 ומאוורר של TERMALTEK BIG TYPHOON ורציתי לדעת עד כמה יכול להגיע המעבד באובר קלוק בלי לפגוע בו ...... בנוסף רציתי לדעת אם אני מעלה את האובר קלוק כמה חלקים אחרים במחשב מושפעים מהעניין ואם אני יכול לפגוע בהם...... נ"ב אני חדש בפרום אז אם טעיתי במיקום של השאלה אני מתנצל מראש ןתודה למשיבים

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  14. עד כמה OC אני יכול להגיע עם ASUS A7V266-E ו ATHLON XP 1900+ יש לי שני מאווררים במארז, ועוד מאוורר והיטסינק על המעבד... אני יכול להגיע למהירות של 2000MHZ פחות או יותר ?! בבקשה תציעו הצעות ותעלו רעיונות ועוד משהו מה הקשר בין וולטז' לOC

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by nore0,

אני יודע שהלוח לא ל-OC אבל סתם לידע הכללי האם אפשר לעשות איתו משהו? זה מה שרשום באתר *When you adopt Quad Core CPU, FSB may be reduced 5% http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2 ואת הזכרונות שיש לי אני רוצה להחליף ל-DDR2 667

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  16. עכשיו יש לי OC במעבד ל1.9..שאני עובד 2.0...הוא מתכבה לי לפעמים בלי סיבה... ראיתי אנשים שעשו OC רצחני למעבד כמו שלי...(עדיין בקירור אויר)... אם אני דואג לקירור של הצ'יפסט....אז אני יוכל לדאוג לOC יותר גדול??.

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by שורטי,

יש לי X800XL ג'יגה בייט והתקנתי עליו 2 מאווררים עד כמה OC הוא יחזיק? (עוד דבר מוזר: עשיתי לו באיי טי איי הכי הרבה לממורי והכי הרבה לקור והוא עדיין לא מצא ארטיפיקים. זה נורמאלי?)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by amirsource,

שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת כמה FPS הוא יוכל לעלות לי במשחקים?. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402931.0 אז ככה, בGTA 4 בהגדות הכי גבוהות אני מקבל 39-40 FPS אם אני יעשה OC לכרטיס עוד כמה זה יוכל לעלות לי?. כמו כן יש קירור כפול לכרטיס מסך ויש מאורר ישר לכרטיס מסך Scythe S-FLEX SFF21F 1200rpm 120mm

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by CyberBot,

כלום? לא משהו? סופר יעיל? מעבד 760 i5 P7P55D

• 28 תגובות
    • 22.1k צפיות
  20. זה שעשיתי OC של 33% זה בהכרח אומר שיהיה לי שיפור של 33% ? עד כמה זה משמעותי מלבד הנקודות בBENCHMARKים ? אני שואל ברצינות , אני עשיתי OC סתם לכיף ת'אמת. האם זה פותר את המשתמש לקנות מעבדים חדשים יותר ? האם זה כל ההבדל במעבדים מאותה קבוצה (זתומרת לי יש דו ליבתי , אז בקבוצת דו ליבתי) - המהירות ? (ופרוטוקול SSE4)

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  21. מעבד : CORE 2 QUAD Q9650 3.0GHZ מחיר 1730 ש"ח קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer XTREME (775) Extremely Quiet Twin Tower Solution מחיר 170 ש"ח לוח אם : ASUS P5Q מחיר 640 ש"ח כרטיס זיכרון :OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHz PC2-8500 Reaper HPC 5-5-5-18 OCZ2RPR10664GK מחיר :380 ש"ח כרטיס מסך : HD4870 1GB DDR5 של חברת גיגבייט מחיר 1320 ש"ח דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 500GB 7200RPM 32MB SATA II מחיר 350ש"ח מארז: ANTEC P182 BLACK מחיר 710 ש"ח ספק כוח : CORSAIR VX 550W מחיר 490 ש"ח צורב DVD: של LGX22 מחיר 140 ש"ח מאוורר רביעי למארז: Noctua 120MM Case Fan NF-P12-1300Rpm מחיר 118 ש"ח מקלדת: Microsoft® Comfort Curve Keyboard 2000 B2L-00007 מחיר 80 ש"ח עכבר: ‏MX518 Gaming-Grade Optical…

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by idanaz,

שלום יש לי מעבד AMD 6400 X2 AM2 3.2GHZ לוח אם אסוס M2A -MVP ספק 550W CHIFTEAC 4 GIGA RAM האם המעבד שלי יכול להגיע ל כיוון ה 3.6 GHZ הבנתי שהוא קצת בעייתי בגלל שהמכפלה שלו סגורה. על פי מי שמכר לי אותו או ששטויות וניתן לעשות לו O.C סביר תודה רבה עידן

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  23. הפרוייקט הבא שלי הוא להכניס את חלקי המחשב לתוך המגירות של השולחן... יש לי כבר תמונה דיי כללית בראש איך זה עומד להתבצע... אני רק רוצה לדעת אם אכסון הרכיבים בתוך מגירות העץ יעלה את הטמפ' בצורה משמשעותית אם אני ישים איזה 4-3 מאווררים של 80 מ"מ? רק לידע כללי: עכשיו הרכיבים מאוכסנים בתוך מארז FULL TOWER בלי שום מאוורר שמוציא/מכניס אוויר (חוץ מהספק כמובן) כאשר דלת המארז פתוחה והמחשב עובד בסדר גמור... אני משער שהטמפ בסביבות 50-55 (לפי בדיקות שעשיתי בעבר) אבל המספר עצמו ממש לא מעניין אותי כל עוד המחשב יציב... תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. תראו אנשים אני כבר הזמנתי את רוב החלקים למחשב החדש שלי מזיגז עכשיו אני הולך לקנות פנטיום 4 3.0 עם מגה קאש והלוח הולך להיות abit ic7 G והזכרונות גיגה A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - CAS 2.5 עכשיו למעבד הקרור הולך להיות Thermaltake AquariusIII External Liquid Cooling System עם משחה טרמית Nanotherm BLUE II ולראם אני הולך לשים Thermaltake RAM Heatsink - Copper ואני יקנה עוד חבילה של זה ואני ישישם גם על השבבים של הלוח אם, הספק שלי הוא בטרפלי והוא די חזק וגם יש לי מארז לאן פיר שיש בו 4 מאוורים ובקשר לחוטים הם מעוגלים ושל הספק כבר מוסלבים ועכשיו שאלת ה20 מליון דולר ! האם אני יוכל עם קרור רצחני שכזה לעשות אובר קלוק גבוה ועדין לשמור על המחשב שלי בעידן הקרח? ככה 20 מעלות? האובר קלוק…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by idok,

שלום, הורדתי את התוכנה AIDA32 כדי שאני לא יצטרך כל פעם שאני רוצה לבדוק טמפ' של המעבד בביוס. בביוס הטמפ' של המעבד עומדת על 55-56 מעלות, ובתוכנה זה מראה לי 49-50 מעלות. השאלה שלי היא האם התוכנה לא אמינה? או שהביוס לא מעודכן? ואם זה בגלל הביוס אז לא מצאתי ללוח שלי עדכון באף אתר...(ABIT SR7-8X) אשמח לקבל תשובה...תודה.

• 5 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.