עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by leahd3,

היי אני חדש פה חברה... יש לי מפרט כמו שרואים בחתימה עשיתי אובר קלוק עד 3.4 גיגה הרץ בלי לגעת במתחים עם התוכנה amdoveride וניסיתי 3600 וקרס השאלה שלי היא האם אני צריך להעלות מתח ואם אני מעלה מהתוכנה זה מחזיק???? בנוסף האם אני יכול לפתוח ליבה רביעית ואם כן אז איך???ושוב האם צריך לשנות מתחים??

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  2. Started by ofir123,

לא הגיוני הא? אבל זה מש-MBM5 אומר לי! החליפו לי לוח וכנראה שיחקו עם החיישנים של המעבד (של הלוח בסדר) וזה מראה טמפרטורה כזאת נמוכה! לא שזה איכפת לי שזה יהיה 56- אבל..... איך אני מסדר את זה? ניסיתי לשחק בגדרות של ה-MBM ולא עזר.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by KF,

היי חברים , אתמול קיבלתי את המחשב החדש ואני מעוניין לעשות OC. עוד לפני שאני מתחיל את ביצוע הOC , שמתי לב שהזכרונות לא עובדים על תדר 3600MHZ. ניסיתי לשנות בביוס ל DDR4 3600 אבל אז התזמונים קופצים ל CL38 אם זכור לי נכון. איך אני גורם לזכרונות לעבוד על תדר 3600MHZ בתזמון CL16 כפי שהיצרן מצהיר עליהם ? המפרט : AMD 5900X ASUS DARK HERO X570 XFX Radeon RX 6800 XT Samsung 970 EVO Plus Crucial Ballistix 32GB (4x8gb) 3600 cl16 Corsair iCue H115i Elite Capellix Corsair HX850 850W Platinum Corsair iCUE 4000X RGB מצרף את הקישור לזכרונות : https://www.crucial.com/memory/ddr4/bl2k8g36c16u4b אשמח לקבל מדריך / וידאו …

4. Started by pro,

אני מתכוון ל1800 MHz

• 12 תגובות
    • 971 צפיות
  5. שלום. בקצרה, מה עדיף? קראתי בפורום כלשהו, ששליטה ידנית במאוררים דרך SpeedFan מביאה ל"לחץ" (מתח?) לא בריא ללוח האם, ושהכי כדאי להשתמש בבקר מאווררים יעודי (שעולה בערך 10 דולרים). רציתי לשאול לדעתכם בנושא תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Fox-Net,

איזה כלים אני צריך ואיך כלים אין לי בעיה להשיג אבל איך אני עושה את זה ומאיפה אני יכול להביא את הגומי והפלסטיק של החלון

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  7. עד כמה תזמוני הזיכרון משפיעים על ביצועי המחשב?(כמצויין בכותרת) בפרט ביצועי הכרטיס הגרפי (אם בכלל - ואני מניח שלא). תודה מראש!

8. אני מעוניין לדעת איך ניתן למדוד זרימת מים ואיך ניתן למדוד את טמפרטורת המים...תודה..

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  9. Started by Ninja,

מי מהם יניב תוצאות OC טובות יותר? האם יש ייתרון לאלבטרון בזה שיש לו עד מתח 1.9 לציפסט לעומת 1.7 באביט? ויש לו גם מתחים גבוהים יותר לזכרונות 3+ לעומת 2.9 לאביט? בקיצור אני צריך דעה ממישהו שמכיר מקרוב את שתי הלוחות ויוכל להגיד לי מה טוב יותר ל OC או מה יותר ממולץ. **לא הייתי בטוח אם לפתוח את הטרד כאן או בפורום לוחות אם ומעבדים** בכל מקרה אם האשכול לא מתאים לפה אז להעביר בבקשה. תודה!

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  10. לנשוף אוויר לתוך הAX7 או החוצה ???

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  11. Started by tgen,

האם המנורות שיש למאווררים במחשב יוצרים חום / מפיצים חום?? האם עדיף מאוורר רגיל מאשר מאוורר מואר? ודרך אגב, מאוורר מנחושת מקרר טוב יותר ממאוורר מאלומיניום, נכון?

• 13 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by SloOmPer,

אפשר להשתמש בסיליקון סניטרי שקוף R.T.V כמשחה תרמית למעבד/כרטיס מסך?

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  13. Started by טל קורקוס,

קניתי מאוורר זלמן ZM-F3 שהוא 12 ס"מ כל עוד חיברתי את הקונקטור היה שקט הנחית אותו ל 1200- 1300 סיבובים , לפני כן היה לי מאוורר גנריק שעשה רעש על 1900 סיבובים וחיפשתי מאוורר " מותג " שיעשה אותם סיבובים בלי רעש על האריזה רשום 1800RPM 34DB לא הבנתי את המשמעות שהוצאתי את הקונקטור נחרדתי הוא יותר מרעיש מהגנריק רעש של טרקטור מילא טרקטור הוא גם לא מקרר המעלות של הכוננים הקשיחים נשארו אותו דבר יש לי הרגשה שהוא מסתובב ולא זורק אויר בכלל משהו דפוק שם , הגנריק לפחות עשה את העבודה זה לא עושה כלום מראה בבביוס 1300RPM וזהו יש לי הרגשה שמשהו דפוק במאוורר הזה הבעיה שאין עליו אחריות קניתי אותו ב KSP אמרו לי שם שאין אחריות על המוצר הזה .. לזרוק כסף לפח הורדתי את המאוורר ל 1300 סיבובים ניהיה…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. האם אוכל לבצע C@ דרך התוכנה ATi Tool לכרטיס nVIDIA GF6600?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by pinocyo,

שלום יש לי לוח אסוס http://www.asus.com/Motherboards/CROSSHAIR_V_FORMULAZ/HelpDesk_CPU/ [h=1]CROSSHAIR V FORMULA-Z[/h] מנסה לקרוא את החוברת ולא מצליח לעשות OC לא מצאתי שום אתר שמסביר איך לבצע OC בלוח או מה צריך לבצע http://www.hardocp.com/article/2012/11/15/asus_crosshair_v_formulaz_am3_motherboard_review/2#.U-DbZvl_vkU כאן רואים צילומי ביוס משהו יודע איך מבצעים OC ללוח זה

16. נזכרתי לא מזמן בפרוייקט המודינג של הבחור הנחמד שעשה מהמחשב שלו גם מכונת קפה. פרויקט מגניב לאללה. מצאתי את הכתבה המדוברת אך ראיתי שהאתר לא קיים (או הדף לא קיים יותר). מישהו שמר אולי את הכתבה או תמונות מהפרויקט???

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by -ox-,

לא יודע למי להאמין יש לי : Cpu: AXP2600+ @ 2080 stock Thoroughbred-B Motherboard : Gigabyte GA-7N400-L Nforce2 ובכל תוכנה הטמפ' שונה , בMBM5 אני על 49 ב EVEREST אני על 55 ובביוס בכלל אני על 58 מעלות במנוחה כמובן ועוד בחורף . עכשיו ידוע שצריך להאמין יותר לביוס ( שמעודכן ד"א ) אך זה לא כל כך נראה לי הגיוני שיש לי TT SilntBoost ושני מאוררים 80mm אחד מכניס שני מוציא. עריכה: יותר מוזר אפילו : הלכתי למחשב השני A64 3000+ GIGABYTE GA-K8NS Nforce3 קירור סטוק ושוב הבדלים שמיים וארץ: MBM 49~47 EVEREST 53 ~ 54 ביוס 28 (!) מעלות פה המארז יותר מאובזר ויש לי 3 מאווררים 80mm ואחד שזורק אויר בדיוק על המעבד מהאמצע. בהנחה שבקרוב אני ארצה לעשות OC איך אני אדע מה הטמפ…

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  18. שלום וחנוכה שמח לכל הקוראים!!! עשיתי עדכון BIOS ונוספו לי אפשרויות שאי אפשר לשנות אותם אבל יש לי אפשרות לשנות את המהירות של המעבד (מ 900 ל1133) כאשר אני עושה זאת הFSB משתנה ל133 (אני רואה את השינוי אבל לא יכול לגעת בFSB) בקיצור המחשב נידלק ב 900 למרות ששיניתי ושמרתי את השינויים

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by idoshk,

האם ספק איכותי יתן לי להעלות לתדרים גבוהים יותר מאשר ספק ג'נרי?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  20. טוב חברה אני צריך קרור נחמד במחיר סביר שיהיה שקט ומקרר סומך עליכם זה המארז שלי http://www.nzxt.com/products/apollo/ וזאת החנות שאני קונה ממנה http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=150&ParentID=19 אני לא יודע איפה להשים אותו מאחורה או בצד הייתי מעוניין להשים בצד שהקרור גם יבוא על כרטיס מסך(4850) כי בצד סתם מאוור של המארז (אם אפשר שיהיה מדליק כזה עם אורות ) אני לא יודע איזה מידה המאוור אם אתם יכולים להגיד לי אני ישמח רשום באתר אבל אני לא ממש מבין כרגע החום עומד על 30 מעלות בגלל e8400+accooler

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  21. Started by Vlad3,

יש לי בעיה מציקה שכל הזמן גורמת למאווררים לפעול ב100% בלי שום סיבה, וכשהמאוור עובד ב4300rpm ללא סיבה וחוזר חזרה זה דיי מעצבן. http://i5.minus.com/it8TK3jF66P3I.jpg למרות שלפי שאיך שסידרתי את העבודה לפי טמפ' זה לא אמור לקרות. http://i7.minus.com/iekaKBTC2GUIT.jpg כשיש את הסמל של האש זה קורה. איך אני מכבה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by maayan,

יש לי 6 לדים של 3 וולט ואני רוצה לחבר אותם למולקס של ה5 וולט כמה נגדים אני צריך ושל כמה אום

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by The Ball,

איזה גודל מאורר אני יכול לשים עם ההיטסינק הזה?

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by IGk,

קניתי לפני שלושה ימים X800GTO של SAPPHIRE (ליבה R-420 אני חושב) עכשיו בדקתי ב EVERST הטמפ' במנוחה היא 44 מעלות (עם אימיול עובד) ובמאמץ סביבות ה 54 מעלות העם זה נורמלי או שזה חם מדי? המעבד הוא פנטיום 4 3 גיגה הרץ PRESCOTT לוח של ASUS P4P800E DLUX המעבד עובד על 40 במנוחה ו-61 במאמץ העם גם זה נורמלי?

• 1 תגובה
    • 429 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.