אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אובחן מדובר בכרטיס שהיה אצלי זמן רב על OC קבוע של 500 לליבה ו 350 לזכרונות על לוח IS7 על מתח של 1.7. לאחרונה העברתי אותו הלאה...וכרגע הוא מחובר ללוח על בסיס CHIPSET של VIA לאינטל מסוג P4PB400 - להלן: http://www.viavpsd.com/product/P4PB400_spec.jsp?motherboardId=41 הבעיה: תוך שימוש בדרייברים האחרונים של ATI מסוג 4.9 ו DIRECTX 9C באותו מתח לכרטיס מופיעות התופעות הבאות: 1. הכרטיס עושה RESET למהירות הדיפולטית שלו במשחק COD UNITED. 2. UNREAL 2004 מקרטע דווקא ב OC אבל אין RESET. - בלי OC ללא שינוי פרמטרים אין קירטוע. לאחר שהורדתי את ה OC לאט לאט הבעיות ב COD UNITED המשיכו. רק לאחר שביטלתי את כל ה OC חזרו המחשקים לתפקד יותר טוב. בהתלךה חשבתי שהכרטיס מתחמם - אבל גם לאחר ירידה ב O…
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
כמו שאמרתי (בת'רדים אחרים) לחבר שלי יש את הכרטיס הנ"ל וניסינו לעשות לו OC אך לאחר שהעלנו את המהירות ל-175Mhz הווינדוס לא עלה. מישהו יכול להגיד לי מה יכולות להיות הסיבות לכך? תודה!
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז HEC 6A19 עם ספק HEC 475W עכשיו הטמפ' של הטמפ של המעבד (AMD 64 3000) שלי הייתה קצת גבוהה אז לקחתי מאוורר 80 מהמארז הישן שלי וחיברתי לפתח הצדדי של המארז, במפנים בעזרת דבק EPOXY כלשהו ולאחר מכן חיברתי את השרוול למאורר עם דבק SUPER GLUE (כי לא היה מספיק שטח פנים למשהו אחר) האם זה שווה משהו ויחזיק מעמד או שכדאי לי להוריד את זה?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
מה המקיסימום שמותר לי להגיע? 60 מעלות זה בסדר? (המעבד מגיע 2.0 אני הפכתי אותו ל2.5 אבל הטמפרטורה עלתה ל60 אז הורדתי ל2.4 ואני על 40 ככה...)
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ככה, כרגע יש לי Thermaltake Volcano 6, ויש לי איתו במנוחה 54, ובפעולה 60+- רציתי לדעת אם אני יקנה קירור חדש (Thermaltake Volcano 12), ומארז חדש יהיו ביצועים טובים יותר? כלומר, במשחקים.... FPS, PC LAGS? ואיזה קירור אתם מציעים לי לקנות? אה, וגם אם ספק משפר ביצועים? תודה לעוזרים :]
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
בNVSYS אני לא יכול לעשות OC לשום דבר.. הכוונה כל אופציה שיש בתוכנה חסומה לי... ובריבה טיונר אני לא מצליח לעשות OC לכרטיס מסך גם שם כמו בריבה אני לא יכול להזיז את הבקרה הזאותי... יש לי לוח EP 8KDA3J ומעבד AMD 64BIT 3000+ וכרטיס מסך ג'יפורס 5200 לא זוכר של איזה חברה..
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בדיוק מבין השניים, ומה השימוש של כל אחד מהם (מעבדים, זכרונות...)? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
היה לי מאוורר מקורי של אינטל ובזמן מנוחה הטמפ' 48 ועכשיו כשהרכבתי את הפולו 735 כשהוא על פוול rpm הוא עומד על 2-3 מעלות פחות... למה זה לא משפיע לי עד כדי כך??? ציפיתי ליותר! למה הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 681 צפיות
-
-
נתתי לCPU 1.750V זה מסוכן מידי? כי פשוט אני לא מצליח להגיע לOC הזה עם נמוך יותר... אני עובד על טמפרטורה MBOARD 30C CPU 48C (משתנה בין 45 ל50 מתי שהמחשב לא מתאמץ) AUX 35C אני יכול לעשות עוד OC בלי להסתכן?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש גוף קירור ל2.0GHZ נורט'ווד, מאוד חשוב יהיה שקט מאוד עם ביצועים טובים. חשוב גם שלא יהיה אחד מאלא שבונה לך מגדלים על המעבד כי זה מארז קטן ואין בו מקום. התושבת היא 478, התקציב הוא עד 300 שקלים, עדיף שיהיה מזיגזאג ואם לא מהם אז מחנות באזור המרכז. תודה רבה!!!. טעות שלי, התבלבלתי בין הפורומים (לא רגיל לפיצול הזה), בבקשה להעביר.
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
בתוכנות בדיקה כמו Everest ו Aida32 רשום לי שהמתח שמגיע לליבת המעבד הוא Voltage2.83, זה לא גבוהה מדי? המעבד שלי הוא A64 +3000 ללא OC.
-
- 3 תגובות
- 439 צפיות
-
-
הלוח המסריח שלי לא נותן לי לשנות את יחס הזכרונות/מעבד, אבל הוא מאפשר להאט את הזכרונות ל-333, 266 ו-200 מה"צ. השאלה שלי היא: נניח שאני מאט את הזכרונות, האם אוכל להריץ אוברקלוק למעבד מבלי שהזכרונות יעברו את מהירות הסטוק שלהם?
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
המפרט למטה בחתימה הטמ"פ של המחשב במנוחה לוח - 33 מעבד - 35 קירור אינטל + 3 מאוררים 80 מילימטר( 2 מכניסים 1 מוציא). FSB133 מכפלה 18 בעיקרון אני רוצה להגיע ל2600MHZ עם מה שיש לי. כלומר להעלות את הFSB ל144. אפשרי? דרך אגב שינוי כזה יביא לתוספת של 22MHZ לזכרון (11*2), האם זה מסוכן לזכרון כמו שלי? מה אתם אומרים? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי שאפשר להפוך רדאון 9800 פרו של MSI ל XT די בקלות... יש מישהו שיכול לתת לי את כל הפרטים שאני צריך לדעת כדי לעשות את זה בצורה מסודרת? (הסתכלתי במקומות אחרים ולא ממש הבנתי). האם כדאי להוסיף קירור לכרטיס לפני שאני עושה את זה? בנוסף לכך... מישהו יכול להמליץ על תוכנה טובה שבאצעותה אוכל לבדוק את טמפ' הרכיבים של המחשב (בעיקר המעבד והכרטיס מסך)
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום רק רציתי לדעת מספר דברים.. ברשותי מעבד ברטון 2500 וברצוני לעשות לו אוור קולק.. רק רציתי לדעת איזה באס זה 3200 ו 3400 והאם זה ריאלי להגיד עם 2500 ל 3400 ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 451 צפיות
-
-
איך עושים אוברקלוק למעבד.אני לא יודע כלום על הנושא אז נא לפרט. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
המפרט שלי: מעבד: intel pentium 4-2.0 GHZ 478P 512KB לוח אם: ASUS p4b266c DDR כרטיס מסך: ASUS GeForce 4 mx 440 64 mb DDR tv-out דיסק קשיח: מקסטור 7200 סיבובים לדקה 60 ג'יגה כרטיס קול: creative sound blaster sb live 5.1 ראם: 512mb + 256mb הראשון של קורסאייר (הגדול יותר) עכשיו הטמפ' שלי במאמץ היא 34 מארז ו-55-56 מעבד (cpu=מעבד....נכון?) לא במאמץ זה 30 ו-35 (בהתאמה ללמעלה) זה נורמלי? חם מדי?
-
- 4 תגובות
- 430 צפיות
-
-
אתם רואים את הדבר הזה?! זה מזגן קטן...חחחח "מזגנון שולחני" הדבר הזה עולה 19 דולר.... ועלה לי רעיון לנסות לחבר אותו למחשב לאחר שנעשה לו מודינג קטן.... את המוצר הזה ראיתי בכתבה במעריב "עסקים @ מחשבים" וזה מה שכתבו עליו: "נתקעתם בלי מזגן?! אתם מזיעים מחום אבל השותפה לחדר מתלוננת על הקור הנורא ומכבה את המזגן? הגיע הזמן למזגן שולחני אישי. כך זה עובד: ממלאים בקבוק מים ומקפיאים אותו. לאחר שקפא מניחים אותו בתוך המכשיר, המופעל ע"י שני סוללות שנספיקות לכ30 שעות ומדליקים. המכשיר הנפלא מזרים אליכם אוויר קר וצונן ואינו עולה יותר מ20 דולר." נו מה אתם אומרים?? אולי באמת אפשר לחבר אותו לא?!
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אז ככה, אני מחפש מאוורר 80\92מ"מ שיישב על ה SLK800A שלי למטרות א"ק\בנצ'ים בלבד, לא לעבודה רציפה. לכן רעש ממש לא פקטור פה, באופן קבוע אני עם אנרמקס על 7V. המאוורר צריך להיות עוצמתי במיוחד, הכי חזק שיש. כמו כן, אני צריך חנות שמחזיקה בו באיזור ת"א\שפלה. חשבתי על הוואנטק טורנדו 92 מ"מ או על הדלתא 92 מ"מ. אם יש לכם הצעות אחרות - תרגישו חופשי. בתודה RJ
-
- 10 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אז ככה, התקלקל לי הרדון 9800 פרו שלי ובמסגרת האחריות החליפו לי אותו באחד אחר, רק שהפעם שמתי לב שהזכרונות הם של hynix ובקודם הם היו של סאמסונג, ואז נזכרתי שאמרו בפורום שזה של אקסטי - כלומר הכרטיס שלי הוא xt מוחלש. יש לי קירור סילנסר3 אבל עוד לא שמתי אותו על הראדון, בכל מקרה השאלה שלי היא: אמרו פה בפורום שאפשר להפוך את הכרטיס הזה לxt , אז איך עושים את זה??
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
ההודעה באה בעקבות האשכול הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85853.0 הסיפור הוא כזה יש לי מעבד עם באס של 533 (133FSB) וזכרון DDR333 שעובד בדואל 666MHZ, שזה 166FSB. המעבד מגביל לי את הזכרון ולכן אני רוצה לעשות לו OC לFSB של 166, מה שיגרום למעבד לעבוד ב3000MHZ, בלי שום OC לזכרון. עשיתי את הOC ל3000, המחשב פעל ממש יציב עם טמפ' נמוכות במנוחה ולא ממש גבוהות במאמץ (46). הבעיה היא שהOC משתק לי את כרטיס הקול המובנה, או פוגע בו: ב133FSB (ברירת מחדל) - הכרטיס קול פועל טוב. ב-140FSB - פועל טוב. ב144FSB - כרטיס הקול פועל עם תקיעות (המחשב לא נתקע!). מ150FSB-166FSB (את האזור הזה בדקתי) - כרטיס הקול לא פועל ולא מזוהה ע"י הוינדוס. לא העלתי מתח למעבד כי הOC ל3000 פועל…
-
- 3 תגובות
- 423 צפיות
-
-
אני כול הזמן נתקע במהירות של 3600 מגה הרץ .... יש לי זוג מעבדים בבית אחד 2.4C ממשפחת D1 והשני 2.8C ממשפחת M0 תמיד כשאני מגיע ל 3600 מגה הרץ המחשב נהיה איטי ולבסוף עושב ריבוט עכשוי הלוח זה לא כי עם המבד הראשון זה באס של 300 ועם השני זה 257 כלומר לא הלוח חוסם את המעבד השני (עפ"י הידע שלי ..) מה זה יכול להיות ?? הזיכרון הוא גייל 3700 ואני ניסית את זה בכמה מחלקים ושמרתי להיות מתחת למהירות המותרת של הזכרונות וזה עדיין קורה ... לוח P4C800 DLX ויש דיסק אחד שמחובר ב SATA (לגשר הדרומי)
-
- 12 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי 3 מאווררים שאני רוצה לחבר למחשב אבל אני לא יודע איך. אני רוצה לחבר אותם ככה שאני אוכל להגיד למחשב שיעלה להם את המהירות או שיוריד את המהירות שלהם. אני שמעתי שצריך לחבר אותם ללוח אם. יש לי לוח אם של asus p4xpx תודה מראש ! נ.ב. תביאו לי גם תוכנה כדי שאני אבדוק את הטמפ' של המחשב שלי. עכשיו אל תגידו לי לחפש באתר כי אני לא מצאתי כלום. תביאו לי איזה לינק ישיר או שם של תוכנה תודה!!!!
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
http://img87.exs.cx/img87/18/11608.jpg המפרט שלי בחתימה ! איך התוצאה ?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-