עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dolby71,

אני שוקל לקנות את Dragon AX-01SLD ALUMINUM של chieftech מה דעתכם עליו? שווה להשקיע?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. במחיר אני מבין שכדי אבל מבכנית "ביצועים" ?

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  3. Started by NickLess@TheMoment,

העניין הזה רועש ביותר... הרבה יותר ממה שציפיתי... למישהו יש רעיון איך לבודד את המארז (מקול) או להחליש את הבחור? ( לא להקטין מספר סיבובים... ) או לחילופין - מישהו מאיזור חיפה רוצה Dragon Orb 3 בן יום בחצי מחיר?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by oor,

שלום לכולם . לאחר מסע overclocking נחמד Q6600 2.4 ל 3.3 נשארה לי שאלה פתוחה שאני לא מוצה לא את התשובה מה עדיף DRAM ב 489 +- ותיזמונים ב 5.5.5 או DRAM ב 400 ותיזמונים ב 4.4.4 ? לא ברור לי מה משפיע יותר על בצועי המערכת ... אשמח לתגובות מלמדות OOR

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by sambusak,

רציתי לקנות מחרטה ידנית. ראיתי שיש משהו חדש, שקוראים לוד DREMEL. בהום סנטר הוא עולה יותר מחמש מאות ש"ח. לאומתו, יש מחרטות ידניות אחרות של WOLF למשל, שעולות חצי מחיר. יש גם ב250 ש"ח, מחרטה שהמנוע יושב על בסיס, וממנו יוצא חוט ציר גמיש, כך שמה שמחיקים ביד הוא כלי הרבה יותר קטן ונוח. האם הDREMEL הזה הוא משהו כל כך יותר טוב מהאחרים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לפני בערך שבוע קיבלתי בונג מקרטון עבה במיוחד וידעתי שאשתמש בו עבור משהו למחשב. חשבתי וחשבתי, שאלתי את אבי אם הוא עובד עם קרח יבש בעבודה (מסתבר שכן!). האמת שבהתחלה שאלתי אותו על חנקן נוזלי אבל התברר לי מאוחר יותר שצריך אישורים מיוחדים ובעיקר פרוטקציות בממשלה כדי לקנות ולהשתמש בחנקן נוזלי עקב קורו הרב והסכנות הטמונות בשימושו. אבי השיג לי כתובת של מפעל לייצור קרח יבש בראשל"צ ואני הולך לשם בקרוב (חופשת פורים). את גוש הקרח היבש הראשון אני כנראה אקבל כבר מחר, כי אבי מביא לי מעבודתו. מד טמפ' אקנה בקרוב וכבר תכננתי הכל וביצעתי 99% (הכל חוץ מבאמת לשים קרח יבש בפנים). אחר כך ביקשתי משחה טרמית ואבי הביא לי את הטובה ביותר בשוק (ThermaSil, אם זה מוכר למישהו). להפתעתי הרבה, המשקל נטו ש…

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by סער_שי,

הטמפרטורות מצויינות - כל החלקים פושרים להפליא. +0.2 מתח ל-MCH (שאין לי מושג מה זה... מה דעתכם?) +0.2 מתח ל-FBS 1.45 ל-CPU לא עולה מעל 435. למה? ניסיתי להעלות מתחים - מעבד:1.5, FBS +0.3... לא מזיז לו, הוא קורס וחוזר להגדרות המקוריות. הצעות?

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by סער_שי,

שואל שוב: 1. גרסאות בטה של ביוס - מהו מקום אמין ובטוח להוריד אותן? (איך אני יכול לדעת אם הן מאושרות על ידי היצרן?) 2. כשאני נותן לזכרונות שלי מתח 0.4+ ומעלה - כתוב לי ב-HEALTH STATUS שה-DDR18V FAIL. מה זה אומר, שהזכרונות לא יכולים לקבל יותר מתח? שאין לי עוד מתח לתת להם? ...? 2. האם יש עדיפות לבאס יותר גבוה כשהמעבד עובד על אותה מהירות? כלומר - בהתעלם מהזכרונות, האם מעבד על 3.5GHZ בבאס 500 יהיה יותר מהיר מאותה מהירות רק בבאס 438? (על ידי העלאת המכפלה)

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  9. הדפולט של ה E8400 זה 3000 לא ? בביוס לא נגעתי בכלום (בדיוק היום קיבלתי את הלוח שהוחלף ) מה עושים ? 10X [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. עברתי על כל ההנחיות אחת לאחת ובכל זאת אחרי שמירת השינויים בביוס המחשב נדלק, ומייד עושה עוד ריסטארט ועולה עם הגדרת FBS, ן PCI_E בברירת המחדל שלהם (לעומת זאת הוא שומר את שינויי המתחים, והגדרות טמפ' ב PC HEALTH. עדכנתי ביוס, הוספתי מתחים בהדרגה לזיכרון עד +0.3, למעבד עד 1.45, ושאר המתחים ב +0.1 קורה לי בכל שינוי שאני מנסה לעשות אפילו בהעלאת FBS ל 220 בלבד. מפרט 965DS3P REV 3.3 GIGABYTE CD2 4400 4 * TWINMOSS 800 5-5-5-15 1GB LIBERTY 500W GT8600 TUNIQ תודה

• 11 תגובות
    • 603 צפיות
  11. לאחר שאמרתי יפה שלום לQ6700 ששירת אותי נאמנה החלטתי לחפש לי הרפתקאות אוברקלוק אחרות. הרבה נאמר על מעבד הE6300 ועל פוטנציאל האוברקלוק הטמון בו, האמנם? מי אתה DUAL CORE E6300? אנחנו יודעים שהמעבד ממותג כמעבד DUAL CORE למרות שלמעשה, מדובר כן בכפול ליבה עם טכנולוגיה חדשה לצידו. אז למה וינטל החליטה שהמעבד הזה הוא דווקא DUAL CORE ולא CORE 2 DUO לדעתי בשל 2 סיבות. האחת היא עצם העובדה שהמעבד הזה הוא ההמשך הישיר של הE5400, מE5200, ישנה קפיצה של 100MHZ בין כל מעבד, לE6000 יש באס ל 1066MHZ מבניגוד ל800MHZ של אחיהם הקטנים. השניה היא המחיר שלו, מן הסתם שראוי שמעבד שממותג DUAL CORE ולא CORE 2 DUO יעלה לנו פחות ויפנה לשוק היותר נמוך. יכולת אוברקלוק מעולה, השערה או מציאות? ש…

• 40 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by SMSM,

here's some info on one of the fastest SINGLE STICKS IN ISRAEL - mobo - abit nf7-sl ver 2.0 memory - corsair 512mb 3200 cas2 - NOT A LL cpu - athlon xp 1700+ @225X9.0 memory/cpu - 3/3 votlages - cpu - 1.675 memory - 2.8 chipset - 1.7 timings - 5-2-2-2 - once again - this is not a LL stick ... SO, DO YOU STILL THINK YOU NEED DUAL DDR ?!

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  13. מספר אנשים כבר אמרו לי שחיבור זיכרונות בשיטת Dual DDR כלומר שני סטיקים של זיכרון גורם למאמץ ניכר מהגשר הדרומי החלטתי לבדוק את הנושא והוצאתי את אחד מהסטיקים של הזיכרונות החוצה. מדדתי את הטמפרטורה, במאמץ ובמנוחה וגיליתי שהטמפרטורה צנחה ב- 11 מעלות

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by THE FOX,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=115384 משתמש XS לקח מערכת 8 הליבות לכמה בדיקות התוצאות כבר שם 8)

15. Started by Prpl_H4z3,

CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2333 MHz (7 x 333) רציתי לדעת למה כתוב למעבד שלי 2333hz שהוא בעצם 2.66 אם מישו יכול לעזור לי מניסיון של אובר קלוק למעבד כמה רצוי לעלות באיזה מדרגות אני יודע שבביוס יש אפשרות של לעלות 10x266 משו כזה כאילו אני מעלה כמות של ארץ ואז זה מכפיל אותו ב 10 אם זה ככה אז באיזה מדרגות רצוי לעלות! ואם לא אז איך בדיוק מעלים תאובר קלוק ?! תודה

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by iyehuda,

עם DURON 1000 עם לוח GA-7VRXP אני מצליח להגיע ל 1.34G איך אני יכול לדעת שלא נגרם נזק למעבד מאיזה טמפרטורה של הלוח והמעבד אני צריך לחשוש דרך אגב בזה הרגע אני עובד על מהירות 1000 ועם מאוורר יחסית גדול דרך אגב מהירות ה BUS צריכה להיות 133 או 100

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  17. Started by rk666,

יש לי דורון 1200 ולוח גיגביט לא זוכר בידיוק איזה דגם במחשב השני שלי למעבד יש קירור ג'נרי של AXP1800+ פלומינו, שמתי לו משחה טרמית וכלום לא עוזר, הוא נשאר בסביבות 65-75 מעלות, זה מפחיד!!! הקירור הג'נרי כזה גרוע? אפילו בלי אוברקלוק? המשחה הטרמית היא ננוטרם בלו2

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ברשותי MSI GEFORCE 5700LE 256MB 128BIT. אחרי שהתקנתי אותו הופיע לי בכרטיסיות של ה display(כשלוחצים כפתור ימני על שולחן העבודה) אופציה להשתמש בטכנולוגיה הזאת. זה לפי דרגות, מ private(טוראי) ועד commander.בסה"כ יש 6 דרגות. יש לי קירור סטנדרטי של 2 מאווררים גדולים על המארז.זה הכל פחות או יותר. מישהו יודע כמה יעילה הטכנולוגיה הזאת ובאיזה דרגה עדיף להשתמש?

• 0 תגובות
    • 398 צפיות
  19. Started by Crappyday,

היי אני מנסה לעשות OC למעבד e2140 אני עכשיו יציב עומד על 2.6GHZ שזה אומר 333mhz X 8 כאשר אני מנסה לעלות ל 400mhz זה תוקע לי את המחשב... מה אני יכול לעשות כדי שזה יעלה לי גם על 400mhz תזמוני הזיכרון על 5-5-5-15 מתח למעבד עומד על 1.35

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by YarYar,

יש לי E2160, סטפינג L2. לפי ה Core Temp יש לו Tjunction של 100c. זה נכון? (היא גם מזהה אותו כ- Pentium M). חשבתי שרק לקוואדים יש Tjunction של 100c... אני רק רוצה להיות בטוח, כי המעבד עם אובר ל 3GHz, ובינתיים קירור סטוק (ה V1 לא יושב טוב בתוך המארז, עוד כמה ימים אני מקבל BT VX.), והוא בפול מאמץ של TAT מגיע ל 80 מעלות. עכשיו זה נראה הרבה מאוד, אבל אם באמת ה Tjunction הוא 100c, אז זה לא נורא כל כך. (שווה ל 65 מעלות על Tjunction של 85c.) ובתוכנות כמו אוורסט וספיד פאן, הטמפרטורה היא 15 מעלות פחות. (במאמץ מלא 65 מעלות). תודה.

21. שלום חברה, בן דודי התחדש עם: C2D E2160 Gihabyte 965P-DS3 REV3.3 2 * TwinMos 1GB 667 ---- התקנתי עליו Vista x64 כמובן, עשיתי OC קטן 250 * 9 וזיכרונות על 1:1. התקנתי EVEREST הפעלתי ORTHOS הנה התוצאות: IDLE: #1: 48 #2 48 Full Load: #1: 66 #2: 63 ----------- התקנתי את הקירור המקורי של אינטל, פשוט הידקתי את ארבעת הקליפסים אל תוך הלוח אם - וווידאתי שהקירור לא זז, על הקירור עצמו הייתה כבר משחה טרמית. מה יכולה להיות הבעיה? מה אועישם במקרה כזה?

• 4 תגובות
    • 467 צפיות
  22. Started by RoNeR,

המעבד שלי מגיע ל78 מעלות במאמץ עם קירור buffalo של evercool המעבד על oc של 3.0 בלי העלת מתח לשום רכיב.. במנוחה הוא 48 מעלות הלוח אם על טמפרטורה של 45 מעלות... הארדיסק על 33 מעלות... זה הגיוני 78 מעלות במאמץ? לפני קניית הקירור הוא הגיע ל92 במאמץ...

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  23. אני עם P5Q DELUXE, זכרונות של GSKILL 1000MHZ, קירור TRUE 120 ומתח לא שפוי למעבד ועדיין הוא נכשל פריים אחרי כמה שניות. אני רואה אנשים שעושים עם המעבד שלהם 3400 במתחים של 1.4 ~ 1.55. אני יודע שיש הבדלים בין המעבדים אבל עד כדי כך? משהו פה לא מסתדר לי! יש עצות?[br]פורסם בתאריך: 8.10.2008 בשעה 11:44:30 צירפתי לפה תמונה של CPUZ אולי תעזור לכם: המתח לזכרונות על AUTO אבל הם במהירות פחות מהסטוק שלהם. ביוס יש לי גירסא אחרונה אני בודק כל פעם.

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  24. Started by Yosi199,

מה קורה חברה? יש לי 2180 עם קירור סטוק המהרתי אותו קצת ל2300MHZ אבל כשאני מריץ אורטוס המעלות מטפסות בשניות למעל 70 מעלות (אני בודק מעלות עם Coretemp 0.96). אני חושב שקראתי איפשהו שאנשים מגיעים איתו ל3700 עם קירור סטוק. איך זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  25. Started by giladsun,

היי לכולם , בביוס יש לי אפשרות או לסנכרן או להפריד בין התדירויות של ה-CPU וה-PCIE , יש גם אפשרות לנעול את ה-PCI על 33.3Hz . אם ה-PCIE לא מסונכרן למעבד (CPU,PCIE Async) המחשב לא עולה בכלל וצריך לאפס מהבטריה , אם הם מסונכרנים אני לא יכול לעבור את ה-269Hz למעבד כי ה-PCIE יעלה מ-120Hz ואז ה-SATA לא עובדים . נעילת PCI ל-33.3Hz לא משפיעה , וכל המדרגות מתח\ביצועים מבוטלות . אין שום כרטיסים בסלוטים כרגע , אני עובד על כ.מסך פנימי . עשיתי חיפוש , נתקלתי בהרבה התייחסות לנושא , אבל אפילו באתרים רציניים אף אחד לא מפרט יותר מידי על הפתרונות . מעבד Intel E2180 2GHz . לוח אם ASRock Conroe 1333-D667 R1 . ביוס מעודכן ואימפוטנטי

• 5 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים